‘Jurriën Timber is te goed voor Ajax; Perr Schuurs zit onder de maatstaf’

Zondag, 6 maart 2022 om 22:30Dominic Mostert • Laatste update: 22:41

Perr Schuurs heeft niet het vereiste niveau voor een verdediger van Ajax, concluderen Kenneth Perez en Kees Kwakman. Vanwege knieklachten bij Jurriën Timber stond Schuurs in de basis tegen RKC Waalwijk (3-2), maar hij maakte geen zekere indruk op de analisten van ESPN. Perez schrok van de ruimte die spelers van RKC hadden in de omschakeling en merkt op dat het gemis van Timber wordt gevoeld.

“Het is voor Ajax goed dat sommige spelers van RKC medespelers over het hoofd zagen, zoals Jens Odgaard die in de eerste helft zelf schoot toen Richard van der Venne helemaal vrij stond”, stelt Perez na de zwaarbevochten overwinning van Ajax. “De organisatie klopt totaal niet, dat was ook tegen Go Ahead Eagles (2-1 nederlaag, red.) het geval. Toen moest Erik ten Hag in de rust wisselen aan de rechterkant (Noussair Mazraoui verving Devyne Rensch, red.). Ik kan dat niet los zien van het feit dat Timber niet aanwezig is.”

Ajax moet de defensie snel op orde krijgen, vindt Perez. “Ik heb het gevoel dat het nog gevaarlijk kan worden voor Ajax. Schuurs heeft wel de snelheid, maar… Er klopt weinig van de restverdediging”, geeft hij aan. Kees Kwakman wijst erop dat een speler als Timber moeilijk te vervangen is. “Ajax speelt soms met vijftig of zestig meter in de rug, met Martínez en Timber. Je ziet soms dat Martínez op snelheid ook geklopt wordt, wat niet zo gek is. Maar Timber vindt het lekker. Ga er maar aanstaan als je Schuurs bent.”

“Die stond op het eind helemaal alleen achterin. Hij heeft ook wel snelheid, maar mist de verdedigende kwaliteiten die Timber wel heeft. Tegelijkertijd wordt hetzelfde van hem gevraagd. Alleen, zo goed is hij niet. Iedereen roept dat Schuurs niet goed genoeg is, maar dat komt ook door het spel van Ajax”, stelt Kwakman. Perez heeft in iets andere invalshoek. “Ik zie het andersom. Timber is zo verschrikkelijk goed. Is hij dan de maatstaf voor Ajax? Nee, hij is te goed voor Ajax. Is Schuurs dan de maatstaf? Nee, hij zit er net onder. Je kunt wel stellen dat Lisandro Martínez de maatstaf is, die zit ertussen.”

Schuurs maakte ook in de luchtduels geen indruk op Kwakman; de verdediger verloor vijf van de acht kopduels. “Schuurs wint ook luchtduels niet, zoals bij een kans voor Van der Venne; toen verloor Schuurs een kopduel van Kramer. Dat mag hem eigenlijk ook niet gebeuren. Daarom is hij net niet goed genoeg voor Ajax.” Bij Dit was het Weekend vindt Perez het te ver gaan om te stellen dat de verdediging ‘een ramp’ is met Schuurs. “Er mist fitheid bij bepaalde spelers. Als Daley Blind bijvoorbeeld niet fris is, voegt hij niet zoveel toe. Dan is hij verdedigend ongelooflijk kwetsbaar en kan hij veel ballen inleveren. Als hij fris is, voegt hij veel toe voor Ajax.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)


Poll

Vind je Perr Schuurs goed genoeg voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door rayvg)

Gewoon niet goed genoeg. Positioneel gewoon zwak. Geen zekerheid in de duels. Martinez twee koppen kleiner maar wint zijn lichtduels. Jammer maar afscheid van nemen.

6 maart 2022 om 22:40

Nou daar ben ik het niet mee eens. Martinez was ook niet top vandaag en dus ook moeilijk voor Schuurs om dan samen te spelen. En Rench was ook bepaald niet sterk vandaag. Goede vervanger voor Timber met andere kwaliteiten.

6 maart 2022 om 23:08

Als dit een incident was geweest dan had je een punt gehad. Maar dit is echt structureel. Elke keer dat we met Schuurs spelen hebben we gezeik achterin. Vorig jaar liep alles vrij matig, vooral in verdedigend opzicht, totdat we na de winter met Timber en Martinez centraal gingen spelen. Dit seizoen is het met Timber gewoon echt geweldig en zo ongeveer elke keer dat Schuurs speelt lopen we weer te klooien achterin. Af en toe speelt hij een goede wedstrijd, maar het gaat eigenlijk structureel veel slechter als hij centraal achterin staat. Tijd om te verkopen.

7 maart 2022 om 00:38

Ik denk dat het aan de keeper ligt. Vorig jaar kwam Stekelenburg erin, de organisatie stond beter. Pasveer had het elftal ook goed staan. Onana is er een stuk minder goed in om de verdediging neer te zetten. Een Timber kan dat oplossen, omdat die daar ook toe in staat is. Zonder Timber/Pasveer/Stekelenburg is er niemand die het centrum neer kan zetten.

7 maart 2022 om 06:57

Hier heb je zeker een punt. Onana is beter in ballen tegenhouden, maar ik vind t ook dat het vaak minder stabiel staat als hij in de goal staat.

Vorig seizoen vond ik Schuurs ook veel beter spelen als hij mocht invallen, of in de basis stond nadat Timber hem uit de basis had verdreven.

7 maart 2022 om 16:41

Gast iedereen ziet toch hopelijk wel dat schuurs achteruit verdedigt waardoor er gaten komen ook op andere positites doordat de buitenspelval niet meer klopt? timber verdedigt vooruit waardoor die ruimte nooit komt omdat spelers dan buitenspel staan plus niet kunnen draaien om uberhaubt iemand weg te steken.. Kan je nog zo snel zijn maar heeft puur positioneel te maken wat schuurs gewoon slecht doet, V d hoorn deedt dit ook altijd bij ajax en naar mijn mening zullen dit soort verdedigers nooit ver komen, een mooie sliding of tackle valt eerst op maar na een tijdje zullen mensen dit opmerken. Misschien niet door het echt te zien wat er fout gaat maar wel door de tegenvallende resulaten. De enige manier om voor dit soort spelers te renderen is door ver in te zakken en/of een 532 systeem te spelen, maar vaak zijn het niet de beste teams die dit systeem spelen, er zijn dan ook een hoop verdedigers die ''opeens'' de beste verdedigers van de wereld Lijken doordat ze in een systeem gaan spelen waar ze de heledag met hun kont in en rond de 16 kunnen blijven om spectaculaire tackles en sliding uit kunnen voeren.

6 maart 2022 om 22:40

Schuurs is een boom van een vent, maar wint nooit een luchtduel. Het is een beetje een softie. En dat is jammer, want dat gaat hem zijn carrière kosten.

6 maart 2022 om 22:41

Hij is inderdaad niet goed genoeg om de rugdekking te bieden die een voetballende verdediger als Martinez nodig heeft. Dat is jammer, want in de 1-op-1, of als de voetballende verdediger zelf, is Schuurs echt goed. Het is alleen de vraag of hij dit nu nog kan 'leren', hij zit ondertussen al weer vele jaren bij Ajax en hij is direct voorbijgestreefd door Timber die gewoon eindeloos veel meer intuïtie heeft dan hij.

7 maart 2022 om 02:59

Schuurs, die moeten we aan de bal laten om de opbouw van Ajax te verstoren, Schuurs is opbouwend prut. Duurt te lang, nooit verrassend en vaak te veel risico. Verdedigend matig, opbouwend matig en nu is er geen slechtere verdediger die de hoon ontvangt. Schuurs is het gewoon niet. Verkopen, voordat hij je veel meer kost dan die 2,5 miljoen als aankoopsom.

7 maart 2022 om 09:53

Jij wilt dus dat Ajax betere bankzitters dan Schuurs heeft? Ik vind hem beter dan Rensch bijvoorbeeld.
Maar als we het dan toch over transfersommen hebben: Weet je wat Klaiber gekost heeft of Labyad?

7 maart 2022 om 13:30

Ik denk dat Schuurs een prima verdediger is, maar het spel van Ajax sluit niet aan bij zijn kwaliteiten. Ik denk dat je persoonlijk Rensch beter kan opstellen centraal als Schuurs puur door de grote ruimte die bespeeld dient te worden. Schuurs in Frankrijk of Duitsland kan een geweldige combinatie zijn en misschien zelfs de Premier league. Wellicht dat een club als Burnley volgend jaar voor hem in de markt is, want je kan hem best aardig verkopen schat ik in. Ajax heeft behoefte aan snelle en wendbare verdediger en dat is Schuurs helaas niet. Is die linksback gronningen niets voor Ajax? In het spel van Ajax zou hij perfect centraal kunnen met z'n snelheid en 1,90 lengte!

6 maart 2022 om 23:12

Hij heeft ook een gebrek van 'ik speel alsof mijn leven ervan afhangt' mentaliteit. Hij speelt gewoon netjes, te netjes. Martinez heeft dat, Alvarez heeft dat, Mazraoui kan het ook, Nico heeft dat... hij heeft dat totaal niet. Matthijs sprong bij Ajax ook vaak als een debiel er in, maar deed het wel. Hij zal dat nooit doen jammer genoeg, iets wat een verdediger juist siert. Kon me echt in El Classico's opwinden aan Ramos zijn tackles op Messi, maar het heeft ook iets sierlijks.

7 maart 2022 om 09:48

Ik wil niet heel vervelend zijn, maar kijken wij allemaal wel naar de wijze waarop Ajax speelt? Hebben wij gezien hoe onwijs aanvallend wij bij een 1-2 voorsprong stonden? Gewoon twee verdedigers in de 16 van de tegenstander en hoe het middels een counter 2-2 werd. Hebben we gisteren gezien hoe onwijs aanvallend we stonden en hoe RKC zo de 1-2 als de 2-2 kon maken? Dan kunnen we het hebben over Schuurs, maar die won echt best wel flink wat persoonlijke duels hoor. Martinez en Timber zijn individueel zeker beter, maar om Schuurs continu als zwakste te bestempelen vind ik wat makkelijk. Ik geniet van het zeer aanvallende voetbal, maar soms zijn we ook nog erg naïef. Dit kostte ons ook de CL-finale (De Ligt liep wel heel diep toen). Iets met een ezel en een steen.

Timber te goed voor Ajax is onzin natuurlijk. Is een goede speler, en Ajax een goed elftal. Dat het nu wat minder draait doet daar niks aan af. Perez zegt dus eigenlijk dat Timber zo snel mogelijk weg moet bij Ajax omdat hij daar is uitgeleerd en snel naar Bayern, City, Liverpool of Madrid moet gaan. Hou ff op.

6 maart 2022 om 22:46

Neee man sorry hoor hier ben ik het niet mee eens wereld topper als hij zo doorgaat. Hoe hij Haaland in ze broekzak had. Dan kan je zien dat de beste man er echt wel wat van kan en ver kan komen als ie gefocust blijft

6 maart 2022 om 22:54

Nu ben ik bijna de voorzitter van de Timber fan club maar Haaland kreeg 3 hele goede kansen, dan zit je niet in iemands broekzak.

7 maart 2022 om 10:45

En dan alsnog, vDijk die misschien de beste cv van de wereld is op dit moment liet enkele kansen toe tegen Haland. Tis niet zo dat je als topverdediger altijd maar kan voorkomen dat je spits 0 kansen krijgt, zeker niet tegen topspitsen als Haaland.

7 maart 2022 om 11:20

Het klopt dat Haaland ook tegen Nederland meerdere kansen kreeg. Echter geeft wiezie wel specifiek aan dat Haaland in zijn broekzak zat. Dat was zeker niet het geval, en dat Meneer Daniel op reageert is in mijn ogen dan ook correct.

8 maart 2022 om 07:19

Juist Ruben, mindere clubs winnen toch ook wel van clubs als Psg etc.

7 maart 2022 om 21:33

Inderdaad. Daarbij is hij vrij klein voor een CV en daar val je nu eenmaal eerder door de mand bij de grote clubs. Hij kan het daar zeker maken, maar vind hem nu wel ideaal voor Ajax en hoop dat ik hem nog even in de Eredivisie mag bewonderen.

Is toch al een tijdje duidelijk dat Schuurs niet goed genoeg is. Hij heeft zich wel iets verbeterd, maar nog lang niet goed genoeg.
Het is wel duidelijk dat de verdediging niet goed stond de laatste 2 competitie wedstrijden. Vandaag kwam RCK gevaarlijk door het centrum een paar keer.

Goede speler voor een middenmoot hij heeft het spelletje nog niet helemaal door en oogt wat onzeker af en toe lijkt het alsof ie inhoud ofzo. Al met al een zeer sterk Ajax maar in de eindzone geen geluk met afmaken. Je ziet dat Ajax zoveel beter is als de rest maar op een of andere manier tegen de kleine clubbies niet genoeg geconcentreerd spelen ofzo

We hebben allemaal wel kunnen zien hoe de afgelopen 2 competitiewedstrijden van Ajax zonder mazraoui en timber gegaan zijn. Tegen go ahead en tegen rkc nu. En waarom gaat het hier niet over blind als we het hebben over “tekort” komen?

7 maart 2022 om 01:02

Vergeet Pasveer ook zeker niet. Die is op dit moment echt een stuk beter dan Onana.

7 maart 2022 om 09:50

Exact, Bij de 2-1 stond Alvarez te slapen en bij de 2-2 kwam Blind als derde man rugdekking geven en liet zijn man in het centrum helemaal vrij staan.
Dat Schuurs minder is dan Timber is duidelijk, maar zeker geen schande. Ik ben blij met een speler als Schuurs op de bank.
Ik vond de rol van Onana ook matig. De bal van Kramer was verre van de uiterste hoek om van de 2-2 maar te zwijgen. Die was een ruime meter van de paal. Daarna nog die frats dat die speler bijna van de zijlijn scoort.
Nee, ik vond de beste doelman gisteren duidelijk de reservekeeper van RKC.

Niet goed genoeg en lijkt ook niet beter te worden. Rent als een kip zonder kop rond en is positioneel slecht. Ik heb handenvol voorbeelden met cruciale fouten van Schuurs, waardoor punten verloren raakten. Gewoon verkopen.

We hebben allemaal wel kunnen zien hoe de afgelopen 2 competitiewedstrijden van Ajax zonder mazraoui en timber gegaan zijn. Tegen go ahead en tegen rkc nu. En waarom gaat het hier niet over blind als we het hebben over “tekort” komen?

Schuurs heeft nu bijna 5500 minuten voor Ajax gespeeld en is op een enkele wedstrijd na nog nooit overtuigend geweest. Hij bezit geen enkele kwaliteit wat een toegevoegde waarde is voor Ajax. In de duels is hij laks en te ver van z'n man af, in de lucht verliest hij z'n duels, in de omschakeling weet hij z'n positie niet, stapt altijd te hoog op het veld in, is aan de bal te traag en ziet de ruimtes veel te laat. Kortom hij faalt in alles wat er bij Ajax van je gevraagd wordt. Deze zomer zo snel mogelijk afscheid van nemen en hopelijk win je er nog een paar miljoen op. Rensch is overigens net zo matig in de minuten die hij tot nu toe dit seizoen heeft gekregen, ook die zie ik het niet redden bij Ajax

6 maart 2022 om 23:06

Schuurs is echt de laatste waarvan je kan zeggen: hij heeft de kans niet gehad. Perr heeft zo ontzaggelijk veel kansen gekregen en fouten gemaakt, ik wil het niet eens verprutsen noemen gezien hij geen Ajax-waardig level beheerst, dat ik niet begrijp dat hij nu NOG STEEDS maar speelt tot in de basis toe. Elke keer als Schuurs speelt, sta je als club zijnde achter hoe flauw het ook klinkt.

6 maart 2022 om 23:13

Ik zou als ik Ten Hag was nog eerder Alvarez of Tagliafico in het centrum neerzetten dan Schuurs. En tegen clubs als RKC of GAE zou dat ook makkelijk moeten kunnen lijkt mij

7 maart 2022 om 13:31

Ja, laten we vooral denken het beter te weten dan Ten Hag. Man man man.

7 maart 2022 om 17:45

@DeSteek77; TH kan ook fouten maken of zich laten leiden door eigenzinnigheid. Geen probleem.

7 maart 2022 om 00:25

Tegen Liverpool vond ik hem vorig jaar echt heel goed, verder in andere wedstrijden heeft hij mij ook niet overtuigd.

Tja de verdediging was weer tenen krommend. Eerlijk, Ajax had vandaag zelfs kunnen verliezen. Dan mis je Timber en Masraoui toch enorm. Tegen GAE stond het ook al zo lekker solide achter in. Toch wel zorgwekkend dat je dit als back-up hebt. Het gaat natuurlijk ook organisatorisch van alles mis weer en dan zit je al in maart. Ongelofelijk!

6 maart 2022 om 23:13

Wat ik niet begreep Ajax speelde net zoals die Europese wedstrijd in Portugal met 10 man op de helft van de tegenstander met een 2-0 voorsprong. Vervolgens komt er een goeie counter en verlies je het in de omschakeling omdat het merendeel van de verdedigers niet de snelheid (meer) hebben. Echt onbegrijpelijk als je het mij vraagt, bij zo'n voorsprong in de wedstrijd maar ook in de competitie moet je zo'n wedstrijd controlerend uitspelen zodat je energie bespaard, blessures minimaliseert en de winst behoud.

6 maart 2022 om 23:41

tegen RKC zou het nog moeten kunnen, CL is inderdaad andere koek.

7 maart 2022 om 02:00

Moeten kunnen misschien maar slim is het niet, je hebt immers meer te verliezen dan te winnen. Het kost nu extra energie om die 3-2 te maken, kans op blessures en dan heb je nog de kans op schorsingen. Of je als Ajax zijnde nu met 2-0 of 4-0 wint maakt niet uit, ieder geval geen reden om met groot risico te spelen.

Het is vooral de combi Rensch-Schuurs die niet goed genoeg is. De backs van Ajax zijn ook net een soort vleugelaanvallers cq spitsen. Gaat nergens meer over vooral als je al voorstaat. Er is dan gewoon geen verdediging meer. Ze hangen maar voorin en als restverdediging dekken ze ook nog eens op 5 meter afstand.

Schuurs komt in mijn ogen ook echt te kort, echter als je backs als Rensch en Blind in de huidige vorm naast je hebt staan, dan wordt je ook niet echt geholpen. Los daarvan denk ik wel dat Ajax door moet selecteren en Schuurs moet verkopen en een vervanger moet halen. Maar met een verwacht vertrek van Nous en Nico zou je dan minimaal 3 nieuwe verdedigers moeten halen.
Maar je kunt je afvragen of Tadic nog op zijn niveau terug komt. Ja, hij heeft nog steeds goede statistieken, maar het is niet te ontkennen dat hij toch al een hele tijd veel mindere wedstrijden speelt.

Per Schuurs was in mijn ogen motm hier in Alkmaar afgelopen week. Ook kreeg hij het hoogste rapportcijfer door bezoekers van VZ. En nu is hij opeens te slecht voor Ajax? Het kan snel gaan in de voetballerij

7 maart 2022 om 03:04

Ook in Alkmaar zat Schuurs een paar keer gruwelijk mis, waar hij gered werd door Martinez die het van mijlenver zag aankomen. Martinez kan je echter niet elke week redden, daar heeft hij net te weinig snelheid voor.

7 maart 2022 om 13:58

Dat wil je graag zien om maar weer te slaan met die stok. Hij werd in de rug geduwd en de scheidsrechter liet onterecht doorgaan. Aan de andere kant gebeurde hetzelfde met Timber, maar die mag dat blijkbaar of dat wil je niet zien.
Er wordt totaal geen kritiek geuit op Onana, die in mijn optiek bij beide doelpunten niet sterk uitzag.

Je kunt ook zeggen: Timber en De Ligt zijn de maatstaven waar Ajax heen wilt, Schuurs zit op een niet Ajax-waardig niveau. Maar ik snap niet waarom Ajax maar door blijft gaan met Perr. Ik denk dat ie nog best elders lekker kan ballen en wie weet dat het nog best eruit kan komen, maar bij Ajax moet er een wonder gebeuren wilt Perr echt een topper worden bij Ajax. Stel hij staat in basis tegen Benfica, dan sta je in principe een tegengoal al achter. Moet je niet willen.

7 maart 2022 om 09:32

Juist, niemand is te goed voor Ajax.

Ik ben het volledig eens met de meeste hier dat telkens wanneer schuurs speelt er gezeik is. Gezeik in de zin van gatenkaas, geen rugdekking, amateuristisch mee naar voren gaan, duels verliezen. Ja tegen AZ was hij prima maar 1 op de 10 wedstrijden prima spelen is zwaar onvoldoende. Vandaag was echt een grote schandaal geweest. Je komt dankzij een domme overtreding waar een penalty uit ontstaat goed weg. Ten hag moet aan de slag. Rensch overtuigt mij ook niet. Mazraoui is momenteel gewoon onvervangbaar, zelfde geldt voor timber.

Ik vind Timber echt nog niet te goed voor Ajax. Het is echt een hele goede verdediger maar ik denk dat hij zeker nog een seizoen bij Ajax moet blijven. Hij moet op het goede moment de juiste stap maken. Hij kan een onbetwiste basisspeler worden in de absolute wereldtop maar je moet niet te vroeg gaan. De Ligt heeft wat dat betreft de goede keuze gemaakt. Een paar uitstekende jaren bij Ajax en daarna een stap gezet en nu is hij normaal gesproken gewoon basisspeler bij Juve. Maar Timber is normaal gesproken ook nog niet goed genoeg voor een basisplaats in het Nederlands Elftal. Van Dijk en De Vrij zijn echt nog wel beter dan Timber en dat zijn stappen die hij nog moet zetten. Ik ben wel interessant hoe zijn carriere gaat verlopen ik denk dat er meer potentie inzit dan bij De Ligt

Wat Schuurs betreft. Ik denk dat hij op de lange termijn simpelweg niet past in het spel wat Ajax wil spelen. Als centrale verdediger van Ajax moet je voetballend natuurlijk goed zijn, kunnen opbouwen van achteruit en goed kunnen inschuiven. Ik vind ook dat de inspeelpass van Schuurs niet zo goed is en dat hij niet snel en wendbaar genoeg is. Schuurs is simpelweg een pure verdediger maar bij Ajax heb je meer kwaliteiten nodig en die hebben Martinez en Timber allebei wel. Ajax moet dus echt deze zomer de markt op voor een extra CV

Vind timber niet perse beter dan martinez hoor. Martinez heeft echt een geweldige cross bijvoorbeeld. Nog beter dan die van timber.

Het is natuurlijk gemakkelijk scoren wat de heren hier doen. Er zijn gewoon te veel wissels achterin bij Ajax. Onana is eigenlijk klaar en coacht niet. Schuurs moet het doen met weinig speeltijd wat de vorm niet ten goede komt. Rensch heeft eigenlijk ook gewoon meer speeltijd nodig om de goede vorm weer te vinden. Gevolg is veel misverstanden en slechte samenwerking.

Timber is een topper, maar zeker niet te goed voor Ajax!!

Schuurs is niet goed genoeg, ook tegen AZ zag je dat. Martinez moest veel voor Schuurs opruimen. Maar het is ook een kwestie van ritme, als je steeds op de bank zit krijg je ook geen vorm.

Volgend seizoen Blind op de bank, Tagliafico behouden, Schuurs verkopen, een nieuwe CV halen en een rechtsback van Jong door schuiven naar het eerste.

7 maart 2022 om 11:26

Ik zou een nieuwe rechtsback halen, en dit seizoen Regeer al proberen. Slechter dan Rensch kan het bijna niet zijn. Zelf zou ik ook afscheid nemen van Nico en voor hem een vervanger halen. Ik vind hem ook vorig jaar niet meer het niveau van de eerste jaren halen. Dus volgens mij zul je op 3 verdedigende posities iets moeten doen. Dat is eigenlijk wel veel.

Ligt niet aan Schuurs. De tactische discipline ontbreekt in elke linie vh elftal. Twgen Benfica kreeg Ajax ook de ene na de andere counter om de oren doordat beide backs te diep staan en de cv dan ook nog eens gaat indribbelen. En dat was met Maz en Timber.

7 maart 2022 om 11:28

Ik ben het ermee eens dat je niet alles op Schuurs af kunt schuiven, echter moet je wel constateren dat hij niet de speler is die het elftal neerzet en beter maakt. Hij is te veel afhankelijk van de mensen om hem heen. Als die anderen het niveau halen, haalt hij het ook. Verzaken zijn, dan heeft ook Schuurs moeite zijn niveau te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax66
2.PSV66
5.AZ63
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. TaylorMiddenvelder22
B. BrobbeyAanvaller21
R. PasveerKeeper20
S. BerghuisAanvaller21
S. BergwijnAanvaller23
AntonyAanvaller21
D. BlindVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

6 fans
Verdediger, 22 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Ajax 2 0 0 0
2021/2022 Ajax 22 0 0 0
2020/2021 Ajax 27 1 2 0
2019/2020 Jong Ajax 2 1 0 0
2019/2020 Ajax 10 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Perr Schuurs verlaat Ajax en levert Amsterdammers miljoenen op

Perr Schuurs laat Ajax definitief achter zich. De centrale verdediger vertrekt naar Italië om zich bij Torino te voegen. De transfer hing al enige tijd in de lucht en is nu...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 19 augustus
Manchester United ziet in Yannick Carrasco een goed alternatief voor Antony en Cody Gakpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren