Bayern München grijpt naast Nederlander ondanks sturen privéjet

Zondag, 30 januari 2022 om 13:13Rian Rosendaal

Denso Kasius vervolgt zijn loopbaan bij Bologna, waar een contract tot medio 2026 voor hem klaarligt. FC Utrecht ontvangt ruim drie miljoen euro voor de negentienjarige verdediger, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot richting de vier miljoen euro. Bayern München probeerde zaterdag op het laatste moment nog een stokje te steken voor de Kasius-deal van Bologna, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Maakt Denso Kasius met Bologna de juiste keuze?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door mezelf77)

Moedige keuze Bologna boven Bayern hoor je niet vaak!

30 januari 2022 om 14:21

Sportief gezien de beste! Kan alleen maar groeien.

3 miljoen is heel netjes voor Utrecht!

30 januari 2022 om 15:30

2.4 voor utrecht. Gaat 6 ton naar Volendam.

Een totaal onbekende speler voor mij. Maar wellicht komt dat omdat ik ook niet de KKD volg. Is dit volgens Fc Utrecht en Fc Volendam fans een terechte transfer? Zit er veel potentie in deze jongen?

30 januari 2022 om 13:54

Ik ken hem alleen van FM waar het voor Eredivisie een meer dan redelijk talent is. Je zal er de Champions League niet mee winnen, maar toch een complete back volgens mij.

30 januari 2022 om 14:25

Een jonge, talentvolle, snelle back. Grappig verhaal: speelde deze zomer nog 2vs2 tegen hem bij een club in de buurt van Delft!

Aardige kerel en heel erg down to earth. Leuk om te zien dat hij ineens zichzelf in de picture heeft gespeeld vanaf de KKD.

30 januari 2022 om 15:16

Same ken m ook echt niet.

30 januari 2022 om 15:33

Snelle kerel met verwoestend schot.

Vind het wel apart verhaal. Speelt niet eens bij Utrecht, maar pakt een transfer naar Italië? En kost ook 3 mln. Heeft Utrecht het dan niet goed aangepakt? Of is dit juist goed aanpakken?

3 miljoen voor een speler die nog niet eens i het eerste van Utrecht heeft gespeeld is gewoon heel netjes. Maar toch blijf je met het gevoel 'wat als' en hij over 2 jaar misschien wel 6 a 7 miljoen waard zou zijn. Verder is dit financieel goed voor ons. We hebben verder niet veel spelers waar we binnen afzienbare tijd goed op zullen verdienen. Ramselaar, Maher en douvikas daargelaten.

30 januari 2022 om 14:08

Als hij nu in het eerste had gespeeld had hij denk ik al 6 waard geweest. Mooie transfer maar deels ook aantal miljoen gemist volgens mij.

Tot zover de casus Kasius-deal.

Ik weet niet hoe het zit qua concurrentie bij Bologna maar anders lijkt het mij een verstandige keus wat kans op speeltijd betreft. Wel bijzonder dat hij bij Utrecht klaarblijkelijk niet goed genoeg bevonden is, hoe kan dat?

Idioterie trouwens om voor één persoon of een kleine groep mensen een prive-jet te laten vliegen, dan ben je imo niet goed bezig.

31 januari 2022 om 01:48

"wel bijzonder dat hij bij Utrecht klaarblijkelijk niet goed genoeg bevonden is, hoe kan dat?"
Hij is op zijn 16de vanaf ADO naar Utrecht gekomen, en speelde al vrij snel in Jong Utrecht.
Daar heeft hij 7 wedstrijden gespeeld voordat Utrecht hem aan Volendam verhuurde, ze hebben toen wel zijn contract verlengt tot 2024. Dus Utrecht zag het wel degelijk in hem zitten. Doordat er in Jong Utrecht best veel geschoven wordt, was de kans op spelen bij Volendam echter groter. Op de rechtsback positie heeft Utrecht met Ter Avest en vd Maarel twee spelers die Kasius er op dit moment niet zomaar uit zou spelen.(hoewel de meningen daarover wel zullen verschillen) En 4 miljoen voor een wisselspeler is een kans die FC Utrecht natuurlijk nooit laat liggen.

31 januari 2022 om 09:33

Aha, bedankt voor deze informatie en nu is het mij duidelijk...👍

Met andere woorden, een soort van Sven Botman verhaal voor Utrecht. Het is inderdaad een mooi bedrag voor een wisselspeler en ik ben benieuwd hoe ver hij het kan/zal schoppen.
Bologna lijkt mij met kans op speeltijd op niveau een betere keuze dan Bayern. Bologna staat ruim boven de degradatie streep dus handhaving zal wel goed komen..

Je zou toch meteen Bayern meldden dat je niet en nooit in de toekomst voor die club uit wilt komen die nadat je een reis maakt naar je bestemming nóg zo'n milieubelastende machine jouw kant op wilt sturen. Het bezit van privéjets in 2022 is echt te gek voor woorden.

Overigens leuk om te horen dat Wesley Verhoek nu zaakwaarnemer is. Toch wel een van de mooiste (hier in betrekking tot zijn spel) voetballers die ik heb zien spelen, en leuk dat hij nu ook jongens uit de omgeving begeleidt.

Wat mij het meest opvalt van heel dit verhaal, huhhh? Watt?? Wesley Verhoek spelersmakelaar?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

0 fans
Verdediger, 19 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren