Tottenham Hotspur slaat definitief dubbelslag; Ajax weet waar het aan toe is

Maandag, 31 januari 2022 om 17:25Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 17:46

Tottenham Hotspur heeft zich versterkt met Dejan Kulusevski en Rodrigo Bentancur, zo meldt Fabrizio Romano. Het tweetal wordt overgenomen van Juventus, waar het niet verzekerd is van een basisplek onder Massimiliano Allegri. Door de dubbelslag weet Steven Bergwijn dat hij bij het juiste bod naar Ajax mag. De Amsterdammers boden eerder 22 miljoen euro, terwijl Tottenham vasthoudt aan een vraagprijs van 25 miljoen euro.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is dit een goede zet van Tottenham Hotspur?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door miki1959)

Fabio Paratici heeft eerst Juventus van een 9-voudig kampioen verandert in een puinhoop en nu gaat hij hetzelfde met Spurs doen. Wel een mooi gebaar om onze prutspelers voor veel te veel geld te kopen. Bentancur en Kulisevski voor 60 miljoen hahahah wat een lachertje. Zie het somber in voor Spurs en wij hebben dik gecasht op middelmaat. Grande Cherubini!

30 januari 2022 om 09:20

Haha ongelofelijk dit man! Ik dacht dat we nooit meer van Bentancur zouden af komen. En Kulusevski ging bij Juve ook nooit slagen. Wat een deal voor Juve.

30 januari 2022 om 14:21

Zijn ze goed eigenlijk heb beide nog nooit van gehoord kan je over beide meer vertellen. Dacht al wie is betancur

30 januari 2022 om 14:44

Bentancur is een loper op het middenveld. Helaas is zijn progressie niet gegaan als verwacht de laatste jaren. Hij bleef wat op een niveau hangen. De ene match is hij nuttig, de andere match kan hij verloren lopen. In Juve op het middenveld lopen was geen geschenk de laatste 3 jaar. Kulu is een technische rechtsbuiten die ook wat bleef hangen in de ontwikkeling. Zijn grootste manco is snelheid of versnelling maar technisch zeer sterk. Hij moet ook beter kunnen dan dat hij op moment toont. Succes.

31 januari 2022 om 18:50

Ajax heeft genoeg geld in kas. Komop overmars die resterende 3 kun je ook wel bijleggen. Levi is een meester in onderhandelen dus voor minder gaat hij niet weg.

30 januari 2022 om 09:45

Nu overdrijf je wel hoor. Kulusevski kwam binnen als heel groot talent maar heeft nooit het volle vertrouwen gekregen. Vertrekt nu en is altijd nog maar 21, zie Conte hem wel aan de praat krijgen. Bentancur kwam ook binnen als groot talent, maar heeft itt Kulusevski genoeg kansen gehad en is niet goed genoeg. Als Conte hem nog aan de praat krijgt dan is hij een genie.

30 januari 2022 om 09:46

Ten eerste doe jij alsof deze spelers niks kunnen en geen talent hebben, Kulusevski is nog maar 21 en jij schrijft hem al af… triest. Daarbij weet ik dat als de deal doorgaat dat het geen verplichte koop is bij Kulusevski pas bij bepaalde behaalde clausules

Het is ook erg makkelijk om precies deze twee spelers de schuld te geven van jullie slechte vorm en spel dit jaar. Nu deze twee misschien weggaan zal het gelijk goed gaan of niet. Het hele team doet het toch ondermaats? 😅

Ik weet wel dat dit niet de eerste keuzes waren en dat het gewoon weer typisch Levy praktijken zijn met de laatste paar dagen panieken maar beiden kunnen zeker iets toevoegen aan kwaliteit in de breedte. Vooral Kulusevski kan met zijn soort spel wel slagen heb ik het idee. Hij kan op meerdere plekken uit de voeten en hij kent het systeem. Als Conte hen graag wilt dan hoop ik dat zij komen maar dat zal de fans er niet van weerhouden om Levy en Enic de volle laag te geven de volgende wedstrijd.

30 januari 2022 om 09:55

Het punt blijft staan dat potentieel 60 miljoen voor die twee na hun prestaties de afgelopen jaren een werelddeal is. En het feit dat Kulusevski, duidelijk de meest getalenteerde van de twee, misschien gewoon terugkomt is ook echt geen ramp. Ik snap zijn positivisme wel.

30 januari 2022 om 09:56

Dat wordt toch niet gezegd? Ze zeggen dat deze spelers symbool staan voor het slechte beleid van afgelopen jaren. Wel mooi dat je bij het eerste gerucht direct in de verdediging schiet, omdat ze mogelijke aanwinsten zijn voor Spurs 😂

30 januari 2022 om 10:00

Ik zie vooral kulusevski het liefst blijven. Heeft amper kunnen draaien in een goed lopend team, Want het liep toen hij net kwam totaal niet. Bentancur mag van mij gaan puur omdat we een middenvelder moeten verkopen om Zakaria te halen.

30 januari 2022 om 10:13

@GunnRo het is erg duidelijk dat een aantal spelers worden beschuldigd van het slechte spel en de stand van zaken (niet alleen hier op vz) Maar diezelfde mensen juichten bij diezelfde aankopen en doen alsof alleen die jongens blaam hebben. Ik hoef mij niet te verdedigen hoor ik probeer gewoon eerlijk te zijn

Juve draait gewoon niet en dat ligt niet alleen aan de aankopen van Paratici alleen durven zij dat niet toe te geven (en jij blijkbaar ook niet omdat het hier gaat om Spurs aankopen) klinkt alsof jij aan het verdedigen bent.

30 januari 2022 om 10:18

@JuventusPuglia Kulusevski lijkt mij ook wel een speler die ik zou behouden als Juve zijnde ook omdat hij nog zo jong is en inderdaad niet echt lang achter elkaar zijn kansen krijgt. Bentancur begrijp ik dan opzich wel omdat je ook posities wilt blijven verversen *kuch* *kuch* Levy luister je mee *kuch* en sommige spelers vlakken een beetje af na een tijdje.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat na jullie topaankoop van Vlahovic dat jullie ook even wat geld in het laatje moeten brengen. Als de aankoop van Kulu in zou gaan is dat toch weer een flink bedrag.

30 januari 2022 om 10:34

Volgens mij wordt het een huur van 5 miljoen, 35 miljoen obligatie en nog eens 5 miljoen als ze de cl gaan halen..

Bentancur zal per direct overgenomen worden voor 20 miljoen + 5 miljoen bonussen.

31 januari 2022 om 20:16

@lierse en voor hetzelfde geld is Kulusevski de nieuwe salah en is dit de deal van het jaar. Weten wij veel.

30 januari 2022 om 10:06

Hou toch eens op over bergwijn die komt niet naar ajax en gaat niet naar ajax jojo effect daar bij Tottenham werk niet ajax betaald geen 25 miljoen voor hem plus nog de extra kosten bonus zou hij de duurste speler worden ...echt niet susan houd de vinger op de knip

30 januari 2022 om 10:18

Kulusevski snap ik opzich nog wel. Bentancur is echter gewoon de Uruguayaanse jorrit hendrix…

Doet die Paratici toch eindelijk eens wat goeds voor Juve!

30 januari 2022 om 09:54

Altijd makkelijk praten als hij al weg is

30 januari 2022 om 11:35

Ga jij nu echt kulu en bentancur verdedigen.. echt 2 drama spelers bij juve als je iedere wedstrijd van juve hebt gezien waar zij spelen valt iedereen meteen op dat ze gewoon niet goed zijn voor de europese top

30 januari 2022 om 13:17

Ik kijk heel veel serie A naast de Premier League en ook veel Juve.

Ja maar wij zijn lang geen wereld top en Juve is ook geen wereld top sorry. Vooral Kulusevski kunnen wij echt wel gebruiken en heeft echt wel veel potentie (hij is nog maar 21)

30 januari 2022 om 11:24

Denk niet dat paratici enige schuldige is. Bestuur heeft dit jaren door laten gaan. Ook het wegsturen van beppe was een hele grote fout.

30 januari 2022 om 12:18

Natuurlijk niet, ik zeg dit met een knipoog. Er zijn/waren meerdere oorzaken.

30 januari 2022 om 14:23

Kan je me iets vertellen over die betancur wat voor type speler is het

30 januari 2022 om 18:03

Typische bal afpakker. Werkt hard, maar hij mist techniek, en heeft een slecht schot. Functioneert goed naast een creatieve speler. Juve heeft getracht om hem als spelverdeler om te vormen. Een grote fout geweest.

31 januari 2022 om 23:37

@Luccazzurri Waarom is Beppe weggegaan en waarom flikt hij het zelfde geniale plan bij de grootste concurrent?

Maar die kulusevski wordt toch gehaald omdat Adama niet kwam? Dat zou gaan voor de wingback positie wat totaal niks te maken heeft met Bergwijn. Als die Dias hadden gehaald had ik het nog begrepen maar dit is geen vervanger voor Bergwijn.

30 januari 2022 om 09:36

Conte speelt natuurlijk altijd in een 3-5-2 formatie en voor Bergwijn liggen er dan kansen als 1 van de 2 spitsen of als wingback, denk dat dat het vooral zal zijn.

Denk dat Kulusevski best wel een prima aanwinst voor Tottenham Hotspur zal zijn. Is best multifunctioneel doordat hij zowel rechts, links als centraal kan spelen maar denk inderdaad dat Conte hem dan vooral als wingback zal gebruiken.

Maar in principe heeft Conte met Emerson op rechts en Reguilã³n op links twee prima backs die als wingbacks kunnen fungeren. En op links hebben ze dan eventueel Sessegnon nog die een soortgelijke rol kan vervullen, maar denk wel dat Kulusevski als wingback beter is aan de rechterkant dan die Doherty.

Wat betreft Bergwijn naar Ajax: hij is een hele goede speler, maar toch zie ik hem liever niet komen. Maar dat is puur vanwege zijn prijskaartje en salaris wat hij moet gaan kosten, want dat zal sowieso minimaal 20 miljoen gaan kosten wat betreft de transfer en ook richting de 4 miljoen per jaar aan salaris en dat vind ik toch echt wel heel veel geld voor een speler die ik Antony of Tadic er niet zomaar uit zie spelen en het dan met een bijrol moet gaan doen.

Heb dan liever dat Ajax weer een talent uit Braziliã« of ergens vandaan haalt, die dan het aankomende halfjaar rustig kan wennen en dan klaargestoomd wordt voor de basis zoals Ajax destijds met Neres ook deed. En er gaan natuurlijk wel wat geruchten dat ze belangstelling hebben in o.a. Giovani (van Palmeiras) en Luiz Henrique (van Fluminense).

Zelf hoop ik dan dat ze voor Giovani gaan en Ajax heeft schijnbaar al 12 miljoen geboden als we de geruchten mogen geloven. Maar Palmeiras blijft vasthouden aan de transfersom van 60 miljoen in zijn contract en dat gaat Ajax natuurlijk nooit betalen, maar gaat Palmeiras ook nooit krijgen.

Hij lijkt qua speelstijl best wel op Antony. En hij heeft dan nog niet echt veel goals gemaakt voor Palmeiras, maar dat had Antony ook niet toen hij bij Sao Paolo speelde en pas sinds hij bij Ajax speelt is hij er qua goals en assists op vooruitgegaan.

30 januari 2022 om 09:39

Conte heeft zelf aangegeven dat hij als Spits gezien wordt en niet als wingback. Als je dan een speler als Dias had gehaald had je echt een vergelijkbare speler als Bergwijn. Dat is alleen bij die Kulusevski niet het geval. Dit klinkt daarom meer als sensatiezoekerij.

30 januari 2022 om 11:26

Kulu gerbuiken als wingback zou ik slecht vinden. Zie hem meer als een nummer 10 die de vrijheid heeft om acties te maken rond de 16. Vaak bij juve ook gebruikt op de flanken. Maar hier blinkt hij niet echt uit.

30 januari 2022 om 09:40

Nee er moest sws een aanvaller bij, Traore was vooral voor de wingback positie en Kulusevski en Bentancur moeten de breedte versterken gezien er spelers weg moeten die de afgelopen jaren niks, bijna niks laten zien of te weinig beschikbaar zijn door slechte fitheid en blessures.

Thanks Fabio dat je onze troep wilt opruimen. Neem ook nog eens Rabiot, Ramsey, De Sciglio en Alex Sandro. Je ziet wel dat Marotta de man achter het succes van Juve was en dat Paratici de man achter de achteruitgang. We zijn blij dat we van die man af zijn.

30 januari 2022 om 09:44

Kulusevski is nog maar 21 joh, geef hem tijd. Hij bezit genoeg attributen om erg goed uit de verf te komen bij ons en ook is het pas een verplichte koop als bepaalde doelstellingen behaald worden

Bentancur is het zwarte schaap bij jullie geworden hoor ik maar het gehele team van Juve draait voor geen meter toch. Hij is ook nog maar 24 ofzo en kan ook in de box to box rol en dat hebben wij nodig. Ik vind hem in ieder geval geen matige speler en hij heeft in ieder geval ook kwaliteiten die wij nodig hebben op het middenveld en veel inzet en uithoudingsvermogen.

Damn... Dan zit het er nu dik in dat die Bergwijn naar Amsterdam komt. Verschrikkelijk om zoveel geld uit te geven aan zo'n matige speler. Veelzeggend dat Ajax ook de enige club is, die voor die kleine en ietwat fatsige Bergwijn in de markt is....

30 januari 2022 om 10:06

Fatsig? De spelers zijn helemaal afgebeuld door Conte man, dat is gewoon zijn bouw. Juist goed voor in de PL

Slecht artikel, Spurs heeft helemaal niet volop keuzenop de flanken, zo is Moura helemaal geen flankspeler. Je moet we weten waar je het ovet hebt.

30 januari 2022 om 11:50

Die heeft nog nooit van z'n leven op de rechterflank gespeeld, nee... 🤨

30 januari 2022 om 14:23

Echt he hahaha, gewoon een rechtsbuiten

En toch hoop ik dat alleen Bentancur naar Tottenham gaat, Wat trouwens betekent dat Zakaria dan officieel naar Juventus komt aangezien we eerst een middenvelder moesten lozen. Over Kulusevski ik hoop wel dat hij blijft, Is nog jong en heeft vooral gespeeld in een team dat toen totaal niet draaide en constant op verschillende posities. Ik hoop wel echt dat we hem behouden want we hebben al amper aanvallers.

Die Paratici heeft ook wel een breed netwerk als het om aankopen gaat. Ik zie enkel spelers uit de Serie A gelinkt worden aan de Spurs.

30 januari 2022 om 09:58

Ook Spanje en Frankrijk hoor maar wel veel uit Italië inderdaad, wat ook een negatief effect kan hebben op het aanpassen aan de PL. Wat ik wel weet is dat die kale Parasiet boven hem eigenlijk de persoon is die alles van sportieve ambitie tegenhoudt. Je hebt zo vrij weinig aan een goede technisch directeur en toptrainer.

Ik denk dat Conte Bergwijn graag behoudt, ook gezien Gil waarschijnlijk al uitgeleend gaat worden. Is ook beter voor hem om veel te spelen en zich door te ontwikkelen.

Dan zou je voor de 2 of drie posities voorin Son, Kane, Bergwijn, Moura en Kulusevski hebben waarbij de laatste ook nog CAM kan spelen voor bijvoorbeeld 3-5-2.

Paratici heeft een meuk achter gelaten bij Juve die zei nu moeten opruimen en wat denkt hij. Laat ik ze maar een handje helpen?? Kulusevski heeft veel talent en was bij Parma talent van het jaar maar sinds hij bij juve speelt laat hij helemaal niks zien. Maar met zijn talent kan het onder conte nog wat worden. Maar Betancur wat zien die clubs daar in. Is gewoon een simpele bal afpakker en heeft absoluut niet de kwaliteit voor een top team. Leuk voor erbij misschien maar deze jongen gaat je never helpen als je voor de prijzen wilt spelen. Juve begint nu wel serieus aan de deur te kloppen met eerst Vlahovic en waarschijnlijk nu Zakaria . Als ze dan ook nog Ramsey en een paar andere kunnen lozen dan met een paar aankopen hebben ze weer een prima team.

30 januari 2022 om 11:28

Als ze Ramsey verkopen dan zou dat een wereldwonder zijn haha.

30 januari 2022 om 11:35

Ja die zit daar prima met 7 miljoen per jaar haha. Die zit zijn contract lekker uit daar in turijn

30 januari 2022 om 11:37

Ja die moet ook snel gaan.. maar die paratici heeft die spelers belachelijke salarissen gegeven waardoor ze lekker op de bank blijven zitten.. hebben zich schijnbaar genoeg clubs gemeld voor ramsey maar die wilt gewoon niet weg

30 januari 2022 om 13:21

Dat is wel waar ja (belachelijke salarissen) maar daar stemt de gehele leiding in mee he daar is niet één persoon verantwoordelijk voor. Scheelt dat wij niet zulke salarissen geven.

Als ik nu kijk hoe het zal gaan, zal allegri blij zijn komt zakaria kan die voor de verdediging spelen met mckennie en locatelli.. laatstgenoemd krijg dan een vrijere rol zoals die deed bij sassuolo.. middenveld zal dan stuk sterker worden

Zolang de spurs aan 25 mln vast blijven houden lekker laten zitten en wie zegt dat Bergwijn zelf nu al terug wilt naar de eredivisie

Bergwijn mag van mij wel komen maar als het prijskaartje die 22 miljoen of hoger gaat worden gewoon door schakelen naar een jonge speler uit Zuid-Amerika, dat is met Neres en Anthony ook gelukt.

30 januari 2022 om 15:41

Alleen hebben die (zeker Neres) wel tijd nodig gehad om klaar te zijn voor datgene wat Ajax verwacht. Als je hem nu haalt is het ook vooral voor kerkte termijn. Maar dan betaal je er wel voor.
Als je naar de stand kijkt zou je zeggen doe het niet, als je kijkt naar de alternatieven (danilo en Daramy) zou je zeggen meteen halen.

30 januari 2022 om 15:55

Klopt vraag mij alleen af met Tadic - Haller - Anthony waar Bergwijn moet gaan spelen.Dit seizoen zijn bovenstaande spelers gewoon nr 1 en wordt Bergwijn alleen een invaller, daarna misschien vast als Anthony weg gaat maar ondertussen betaal je wel voor hem

30 januari 2022 om 18:51

Bergwijn zal dan eerste reserve worden voor deze 3 spelers. Daarnaast vind ik rechtsbuiten juist zijn slechtste positie, dus een optie voor Anthony als deze vertrekt vind ik juist niet.

Ongelofelijk wat een geld , en dan ook nog eens Ajax voor Bergwijn ??
Bedragen voor dit soort spelers zijn gewoon te gek voor woorden .
Bij de Spurs zijn ze onder invloed geweest van het één of ander .
Erg jammer dit , Spurs in mijn beleving echt een mooie en goede club ..
Maar dit is waanzin en kapitaal vernietiging.
Zelfde eigenlijk ook voor Ajax
Bergwijn is dit niet waard , heeft niet de kwaliteit voor dit bedrag ... Wat ook nog niet eens genoeg is volgens de mensen daar bij de Spurs .
Had ik al een mooie strik om gedaan .

Ajax betaald geen 25 miljoen daar over komt nog de extra kosten bonus zou de duurste speler worden gaat niet gebeuren dat bergwijn komt naar ajax

Met zo'n geweldige jonge speler op links, van Axel Dongen, die over een jaar zo zijn overstap kan maken naar het eerste, lijkt mij 25 miljoen een beetje teveel van het goede

Lo Celso laten gaan en Bentancur halen? Tja die ontlopen elkaar qua niveau niet heel erg veel. Ik heb genoten van Lo Celso bij Betis en ik hoop dat hij bij Villareal dat niveau kan halen. Ik heb alleen nog nergens gehoord of heb om verhuur gaat of om een definitieve transfer. Kulesevski is vind ik te vroeg afgeschreven door Juve. Ik betwijfel trouwens of Juve er nu zelf wel zoveel beter op geworden is. Met Vlahovic hebben ze voorin een absolute voltreffer. Maar Zakaria vind ik dan weer niet heel veel beter dan Ramsey en Bentancur

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9268
3.Chelsea7443
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
B. AustinKeeper
H. LlorisKeeper
M. DohertyVerdediger
EmersonVerdediger
B. Lyons-FosterVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

0 fans
Middenvelder, 22 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren