Netflix-sensatie verovert de wereld binnen een dag: ‘Hij kwam in een Bugatti’

Zondag, 30 januari 2022 om 09:06Mart van Mourik • Laatste update: 09:06

De Netflix-serie Soy Georgina is donderdag in première gegaan. In de realityshow van Georgina Rodríguez wordt de kijker meegenomen in het leven van het model en haar vriend: Cristiano Ronaldo. De zesdelige serie is dus gelanceerd op 27 januari, de dag dat Gio 28 verjaardagskaarsen uitblies. De promotie van de lancering werd groots aangepakt: geprojecteerd op de Burj Khalifa in Dubai pronkten enkele beelden als startschot van de Spaanstalige show. Naast haar liefde voor mode, glamour, reizen en luxe vertelt Georgina in detail over haar relatie met Ronaldo en de wijze waarop de ontmoeting met de Portugese superster haar leven compleet veranderde. Hoewel de productie binnen een dag de tweede plek heeft bereikt op de lijst met best bekeken Netflix-series wereldwijd, heeft de show, en met name de aankondiging ervan, Georgina ook veel kritiek opgeleverd.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door nederland79)

Natuurlijk gewoon een golddigger, maar ik wil best geloven dat CR7 als mens een echte gentleman is.

28 januari 2022 om 22:25

Tuurlijk zijn er golidgers, zijn vorige vriendin was er zo een. Deze is wel oprecht zoals ze overkomt.

29 januari 2022 om 09:10

Niet om vervelend te doen, maar dit stuk is nog oppervlakkiger dan waar ik al bang voor was. Ik heb best interesse in de persoon Ronaldo, maar hier kom ik niet doorheen. Het gaat echt alleen maar over uiterlijk en uitstraling als zij vertelt over hoe hij eruit zag. Dat ze elkaar in de Gucci-winkel ontmoetten is ook wel typerend. Ik geloof niet dat Ronaldo ook maar enige kans had gehad als hij niet een succesvolle voetballer was geweest, maar dat kan ook een vooroordeel van mij zijn. Alleen bevestigt dit interview al die vooroordelen ten volle (voor zover ik heb gelezen, want halverwege kon ik er niet meer tegen)

29 januari 2022 om 11:24

Waarom zou ronaldo geen kans hebben gehad. Ronaldo is toch geen lelijke jongen?

29 januari 2022 om 14:17

Ja een oprechte Golddigger die haar familie vergeten is maar wel een lekker ding

28 januari 2022 om 22:51

Welnee, hoe kom je erbij? Waar ze mee pronkt heeft zij helemaal alleen opgebouwd met passie en hard werken

28 januari 2022 om 23:34

Ach wat is een golddigger. Het is evolutionair bepaald dat vrouwen vallen op mannen die hun goed kunnen onderhouden en dat mannen vallen voor vrouwen die er vruchtbaar uit zien. Zo bezien is het dus net zo normaal dat een vrouw valt op een rijke man als dat een man al zijn geestelijke vermogens verliest zodra hij een paar grote borsten of mooie billen ziet.

Het kan me normaal overigens niks schelen hoe het priveleven van bekende mensen eruit ziet, maar juist bij een fanaticus als Ronaldo vind ik het wel interessant om te horen wat de impact van zijn gedrevenheid is op hun gezinsleven. Dat die kinderen niet bedroefd mogen zijn als pappa thuis komt na een nederlaag, vind ik overigens vrij stuitend. Alsof die kinderen verantwoordelijk zijn voor de gemoedstoestand van hun vader. Die moeten gewoon hun teleurstelling kunnen laten zien.

Ik gun iedereen zijn fortuin, liefde en succes in dit leven, maar ik hoop wel dat Cristiano zo slim is dat als ie trouwt met Georgina dat hij een stelsel van scheiding van goederen in het contract opneemt. Ik heb de serie zien voorbij komen bij de suggesties, maar krijg het er niet warm van. De docu van Neymar wel bekeken en dat is toch echt cringen. Zijn vader wil doodgraag dat zijn zoon succes boekt in de voetballerij, maar zelf wel marketingstrategieen bedenken voor allerlei commercials en campagnes. Het ging continue over 'het merk Neymar', was echt heel vreemd en tegenstrijdig. Er is niemand op de wereld zo gek op geld als Brazilianen, dan kunnen ze hun spulletjes en prulletjes kopen om daarna te zeggen dat geld echt niet belangrijk is

28 januari 2022 om 23:22

Ronaldo heeft denk ik meer advocaten dan jij en ik haren op ons hoofd hebben. Dus die wordt echt wel geadviseerd over dit soort dingen.

En daarnaast; ze hebben samen een kind, en er komen er nog twee. Ronaldo heeft zo verschrikkelijk veel geld, wat maakt het dan uit dat er een flink deel naar de moeder van je kinderen gaat. Ik kan me natuurlijk niet goed verplaatsen in de situatie van Ronaldo, maar zodra wij hier kinderen kregen boeide het me allemaal weinig meer hoe de financien tussen ons geregeld waren.

28 januari 2022 om 23:45

@Vernon; kan die machtig veel geld hebben, maar kan me echt wel voorstellen dat als je vrouwtje vreemt gaat en wilt scheiden en jij ook nog eens 50% van jouw vermogen moet afstaan dat dat goed pijnlijk is. Zeker als je beseft dat je daar alles voor over hebt gehad en nog steeds hebt.

29 januari 2022 om 15:58

Ja 50% zou wel extreem dom zijn. Maar hij kan haar gerust steenrijk achterlaten, zonder dat hij er iets van merkt. Ze blijft de moeder van zijn kinderen, dus dan wil je dat die kinderen daar ook een fijn leven hebben.

Hahaha, dus ze kende Ronaldo zogenaamd niet in 2016? Mag ik vragen waar zij precies zo goed in is dat ze een docu krijgt?

28 januari 2022 om 23:27

Ze is de vrouw van Ronaldo en de moeder van een paar van zijn kinderen. Gezien de interesse van miljoenen mensen in Ronaldo, is dat meer dan genoeg om een docu, een boek of voor mijn part een film aan te wijden. Dat ze zelf niet veel bijzonders kan, is niet uniek. De Kardashians, Paris Hilton, Nicole Richie, en zo zijn er nog meer. Ik heb weleens een mooie quote gehoord, die ging iets als "vroeger was je bekend omdat je iets kon en daarmee op TV kwam. Tegenwoordig ben je bekend als je niks kan maar wel op TV komt". Dat is met dit soort dingen ook zo. Die meid is bekend omdat Ronaldo toevallig voor haar is gevallen. Elke willekeurige andere vrouw die in haar plaats was geweest, had vermoedelijk dezelfde aandacht gekregen.

Prachtige laatste foto in die instagram serie. Ook verbaast dat we eindelijk mogen reageren op een artikel dat zo uit de roddelpers zou kunnen komen, ik klaag niet, ik ben zeer gelukkig!
Ik hoop van harte dat Ronaldo en Georgina voor altijd een stelletje blijven, en ik denk ook wel dat Ronaldo een echte familie man is, hopelijk is het genoeg want dan zouden ze een prachtig voorbeeld kunnen zijn voor alle schuinsmarcheerders in de voetballerij e.d.

Ik had moeite om door dat kleffe gedoe heen te lezen haha.. heb het ook niet af kunnen maken Denk dat menig iemand dit zal kijken in de hoop om wat van Cristiano te zien.. mij pakt het in ieder geval niet.

Tja, dit soort artikelen zijn altijd voer voor discussie. Ik denk altijd maar: "mensen moeten lekker zelf weten wat ze doen, zolang ze de consequenties ervan ook maar ervaren (positief en/of negatief). Politiek correct is het allemaal niet, maar dat geeft het verhaal ook z'n charme. Voor de rest probeert iedereen z'n slag te slaan, van familie die zich verlaten voelen (al dan niet met aanhalingstekens) tot de gemiddelde burger die uit afgunst woorden uit z'n verband trekt om even de gal te kunnen spuwen.

Wat hard werken wel niet kan brengen. Hier kunnen stratenmakers, docenten en bouwvakkers wel wat van leren.

Een man van bijna 2 meter! Deze vrouw heeft gevoel voor drama, ik ben zelf 1.86m maar heb nog nooit iemand horen zeggen dat ik bijna 2 meter lang ben 🤔.

29 januari 2022 om 08:50

Omdat je stuk charisma, uitstraling en bekendheid van CR mist.

Zulke mensen worden automatisch langer ingeschat.

Over Ruud Gillit zeiden mensen dat vroeger ook Las weleens wat mensen zeiden (ook beroemde mensen) wanneer Ruud ergens binnen kwam.

29 januari 2022 om 09:43

Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat Ronaldo op hakken liep bij de eerste ontmoeting

29 januari 2022 om 14:47

Als Ronaldo iets niet heeft is het wel charisma. Gullit had dat inderdaad of nu Zlatan of Ramos, maar Ronaldo? Eerder het tegenovergestelde.

29 januari 2022 om 14:52

Doet me denken aan die teamfoto van dat voetbalteam waar Ronaldo op zijn tenen staat om groter te lijken.

29 januari 2022 om 15:53

Jij hebt duidelijk geen idee wat charisma is

O nee, nee... Stop de persen. Een voetbalvrouw doet het voor het geld.. Kun je nagaan dat dit dan nog een van de weinige gevallen waar de man knapper is dan de vrouw :'.

Haha bijna 2 meter. Wel sneu hoe ze er trots op is dat ze een golddigger is. Boeiuh in wat voor auto hij je op komt halen.
Vertel liever wat er leuk aan hem is behalve zn bankrekening

29 januari 2022 om 08:52

Zou echt super zijn, als zo een CR juist niet in een bugati kwam, maar een oude Fiat uno ofzo. Met deukjes en krasjes.

29 januari 2022 om 16:12

Ik lees het anders eerlijk gezegd. Ze beschrijft in elk geval hoe ze voor elkaar gevallen zijn. Dat kan natuurlijk ook gewoon zo zijn. We kiezen allemaal mensen uit die ons iets te bieden hebben, of dat nou geld, een lekker lijf, of iets anders is. Het vinden van een partner is vaak veel minder romantisch dan we zelf graag zouden willen.

Onwijs lekker wijf hoor, maar ik zou dus oprecht na een week klaar zijn met iemand wier leven bestaat uit mode, glamour en luxe. Geef mij maar een iets minder mooie intelligente vrouw. Naja of een intelligent supermodel, maar ik ben niet moeilijk.

29 januari 2022 om 09:32

Grappig, ik vind dit dus totaal geen lekker wijf… integendeel. Maar smaken verschillen gelukkig!
Verder met je eens ja. Heb ik niks met dat mode glamour leventje

29 januari 2022 om 10:06

Het doet mij ook niks, maar ik dacht ik zeg ook iets aardigs

29 januari 2022 om 11:45

Is met al die modellen van tegenwoordig inderdaad. Ze zijn ongelooflijk lekker, maar in hun hoofd zit vrij weinig. Liever een relatie met iemand die minder knap is, maar een geweldige persoonlijkheid heeft.

29 januari 2022 om 16:08

Ik vind modellen vaak helemaal niet lekker. Vaak extreem dun, vind ik niet aantrekkelijk. Iemand als Doutzen is/was een uitzondering, maar de meeste, nee bedankt. Dat hele glamourgedoe is ook niks voor mij. Iemand als Keira Knightly (die mij ook te dun is, maar dat terzijde) is knap maar schijnt ook lekker een biertje te kunnen drinken en te vloeken als een bootwerker. Veel leuker.

Ondanks dat ik best wel fan ben van Cristiano, lijkt mij de serie niks aan. Wel een knappe vrouw om te zien maar heb toch liever een Miljuschka Witzenhausen. Lekker vol en altijd aan het eten haha. Smaken verschillen uiteraard.

“Bijna 2 meter lang” ik weet niet hoor maar 1.85 is niet eens in de buurt van 2 meter. Maar ze moeten natuurlijk ook vertellen hoe geweldig Ronaldo is

Wat is dat toch tegenwoordig met vrouwen van bekende mannen die een eigen serie maken? Gaat puur om fame en geld, we hebben die series niet nodig om erachter te komen wat we al wisten. Leeghoofden.

31 januari 2022 om 09:43

@vakkie 427 t probleem ligt niet bij de lui die het maken, maar bij de mensen die er naar kijken.

Zo lang er naar gekeken wordt, levert het geld op en vinden mensen het dus de moeite waard om zo'n domme serie over zichzelf te maken.

Net als al die vloggers en influencers en zo. Het gaat helemaal nergens over, maar ze verdienen bakken met geld omdat er zoveel id*oten zijn die er naar gaan zitten kijken.

Denk als Ronaldo haar kwam ophalen in een fiat punto dat ze niet zou instappen maar goed.

Toch wel bijzonder hoe ik met zo’n serie inzicht krijg in Gio’s leven en erachter kom dat we opvallend veel overeenkomsten hebben.

Ze is een vrouw en houdt ook van snoep. Nja, dat was het. Herken veel van mijzelf in haar.

Het is heel makkelijk om golddigger te roepen, maar het is eigenlijk een beetje afgunst. Als ik als simpele man zijnde Doutzen Kroes tegen het lijf zou lopen, zou ik ook niet tegen haar zeggen; “ik kan niet me je uit gaan want je bent te bekend en hebt teveel geld”

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Spanje

FIFA ranking: 6
288 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Jordi AlbaVerdediger
Marcos AlonsoVerdediger
AzpilicuetaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Spanje.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Spanje.

3908 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Veltman reddende engel voor Ten Hag en United; Tottenham grijpt CL-ticket

Erik ten Hag gaat met Manchester United de Europa League in volgend seizoen. The Mancunians verloren zondagmiddag met 1-0 op bezoek bij Crystal Palace, maar zagen achtervolger West Ham United ook...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren