Jorrit Hendrix: ‘Gezegd dat Feyenoord voor mij de enige club in Nederland is’

Woensdag, 26 januari 2022 om 21:56Jeroen van Poppel • Laatste update: 22:02

Jorrit Hendrix is dolblij om na een jaar alweer terug te keren in Nederland. De 26-jarige middenvelder wordt door Feyenoord voor anderhalf seizoen gehuurd van Spartak Moskou en geeft op het clubkanaal van de Rotterdammers zijn eerste interview. "Ik heb er na het belletje van Feyenoord een nachtje over geslapen en toen hebben we het in werking gezet", legt de middenvelder uit.

Hendrix speelde vanaf zijn negende in de jeugdopleiding van PSV en speelde vanaf 2013 liefst acht seizoenen in het eerste elftal van de Eindhovenaren. Nu zegt de verdedigende middenvelder opmerkelijk genoeg dat zijn hart bij Feyenoord ligt. "Ik heb ooit een keer gezegd dat als er een club in Nederland zou zijn waar ik zou willen spelen, dat dat alleen Feyenoord zou kunnen zijn", aldus Hendrix. "Ik heb er dus niet lang over hoeven nadenken."

"Ik ben hier al vaak geweest", refereert Hendrix aan het stadion van Feyenoord. "Ik weet hoe de Kuip is, hoe dat voelt. Dat ik dat nu als speler van Feyenoord mag meemaken, vind ik wel bijzonder." Hendrix liet zich overtuigen om naar Feyenoord te komen door trainer Arne Slot en technisch directeur Frank Arnesen. "De visie en hoe ik daarin zou passen, dat trok me wel aan. Ik heb Feyenoord vanuit Rusland gevolgd, dus ik heb wel een beetje een idee wat er hier veranderd is en wat er gaande is."

Hendrix was voor Feyenoord ook interessant omdat hij als centrumverdediger en als verdedigende middenvelder kan spelen. De enkelvoudig Oranje-international focust zich echter vooral op het middenveld. "Als de nood aan de man is kan ik inderdaad ook in de verdediging spelen, maar vooralsnog focus ik mij op één positie." Hendrix is direct inzetbaar. "Ik zat middenin een trainingskamp, dus ik heb voldoende arbeid geleverd. Ik voel me fit en ik kan niet wachten om bij de groep aan te sluiten.Gerelateerd

Meer sportnieuws

113 reacties (laatste reactie door kakadu)

Hiermee probeert hij natuurlijk direct een positieve indruk achter te laten bij de achterban van Feyenoord. De gedachte vind ik sympathiek, maar niet heel geloofwaardig als je jaren bij PSV gespeeld hebt. Volgens mij moet je in zijn geval gewoon zeggen dat je hartstikke blij bent dat je uit Rusland weg bent en dat je Feyenoord dankbaar bent dat je daar mag spelen.

26 januari 2022 om 22:11

Ondanks dat het zieltjes winnen is hoeft het natuurlijk niet perse onwaar te zijn. Als je bij PSV de kans krijgt profvoetballer te worden en je droom waar te maken doe je dat. Kan Feyenoord nog steeds je club zijn. Dat jochie in een Ajax shirt bij VVV van de week is wat dat betreft een goed voorbeeld.

26 januari 2022 om 22:16

Met je eens hoor. Net ook even het stukje opgezocht in het interview op youtube en daar komt het ook natuurlijker en oprechter over dan dat ik het zo zwart op wit van voetbalzone af lees.

26 januari 2022 om 22:30

Ik denk inderdaad niet dat het zieltjes winnen is. Tussen de regels weet iedereen dat hij 'naast PSV' bedoelt. En aan zijn gezicht te zien is hij daadwerkelijk erg blij om bij Feyenoord te spelen

26 januari 2022 om 22:41

@Bobiku, Tussen de regels door heb ik ook het idee dat hij gewoon basisspeler word, althans dat hem dat voorgeschoteld word. Hoe kan hij anders overgehaald zijn? Salaris inleveren en wissel lijkt me nou niet echt aantrekkelijk in zijn geval.. Of heimwee naar Nederland kan natuurlijk ook, iets in die richting.

26 januari 2022 om 22:47

@messibazoer, of aangeven dat hij een eerlijke kans krijgt en dat men mogelijkheden ziet op meerdere posities. Dan is het aan hem om in te schatten of hij verwacht beter te zijn dan zijn concurrenten. Zelf ben ik wel tevreden met hem voor de breedte...en als hij zich in de basis speelt dan doet hij het goed, want met Aursners en Kokcu is de concurrentie niet mals. Daarnaast is hij op meerdere posities inzetbaar. Vond hem bij psv degelijk. Doet geen gekke dingen.

26 januari 2022 om 23:13

Voor de plek van Kokcu is hij geen concurrent want op die positie hoort hij niet. Ik denk dat hij zich vooral moet gaan richten als concurrent voor Malacia want Aursnes is ook veel meer gemaakt voor het spelletje van Slot op die positie en Malacia kan wel een concurrent gebruiken.

26 januari 2022 om 23:15

MessiBazoer, ik denk dat hij gezien zijn multifunctionaliteit wel vertrouwen heeft in speeltijd. Je ziet het nu, laatst ontbrak Senesi een keer, Geertruida viel geblesseerd uit, Pedersen was ziek, Kökcü had een pijntje in de tweede helft, Aursnes staat op vier gele kaarten, achter Malacia zit niemand. Voor Senesi, Aursnes, Kökcü en Malacia zou hij directe vervanger kunnen zijn en als Pedersen ontbreekt kan er wat geschoven worden. En hij is natuurlijk voor anderhalf jaar aangetrokken, dus ik denk dat hij ook al een beetje mikt op volgend seizoen. Als Kökcü vertrekt zou hij misschien daar kunnen spelen. Weliswaar een heel ander type, maar als Slot er wat in ziet heb ik er wel vertrouwen in. Een klein beetje heimwee geloof ik ook meteen. Til was daar ook doodongelukkig, al zat hij er alleen. Als het dan sportief ook nog tegenvalt ga je toch wel naar Nederland verlangen

27 januari 2022 om 10:37

Het is alle berichtgeving zo overduidelijk dat hij primair voor de breedte is gehaald, ook uit quotes van Slot en Arnesen, dan moet hij wel een enorme plaat voor z'n kop hebben hoor .

27 januari 2022 om 12:08

Het domme is, dat hij 3e keus is. Geen Veerman en geen Bazoer en dan gaat hij blij doen en zeker als hij zou lezen, dat hij voor de breedte is gehaald. En maar doen als Feyenoord in zijn hart zit....🤣😂🤣🤦🏾‍♂️

26 januari 2022 om 22:31

Ik snap hem wel, of Feyenoord of Ajax is de club, dan heb je een gat en komt Psv. Dan heb je weer een gat en dan komt Az met Utrecht en Twente.

26 januari 2022 om 22:42

Ik dacht altijd dat dat een persoonlijke keuze of overtuiging was, maar blijkbaar keer ik nog altijd bij!

26 januari 2022 om 22:53

Hendrix heeft Ajax in de jeugd afgewezen toen ze hem net als Bazoer over wilde nemen van PSV. Dus kennelijk is het 1 Feyenoord, 2 PSV en 3 Ajax. Jouw logica volgend althans

26 januari 2022 om 22:55

@nattekano Je vergeet de ik woon in de buurt dus dat is mijn club.

26 januari 2022 om 22:57

@ Davilla_7Of Hendrix keek toen naar zijn eigen spel en dacht het voetbal van Ajax dat is veel te technisch en te hoog gegrepen voor mij. Goede zelfkennis dus.

26 januari 2022 om 23:06

Dat maakt het dan wel weer extra knap dat PSV vervolgens met Hendrix als basisspeler drie keer boven het technisch o zo veel betere Ajax eindigde

26 januari 2022 om 23:33

Toch knap dat sommige kinderen altijd weer hun clubje moeten benoemen. Schattig dat je jouw favorieten lijstje met ons wil delen.

26 januari 2022 om 23:55

Wie heeft gezegd dat technisch spel beter is dan verdedigen en counteren?

27 januari 2022 om 06:23

@Davilla_7…. Er wordt bedoeld Hendrix z’n eigen spel hè, dat het technische niet zo goed bij z’n eigen spel paste. Niet dat Ajax zoveel beter was. Misschien iets beter lezen voordat je reageert?

26 januari 2022 om 22:42

Hij zegt toch niks geks? Als hij terug (dus na PSV) naar NL komt is Feyenoord de enige club waar hij terug wilt komen. Zo gek is dat niet.

27 januari 2022 om 03:16

Daar zie je niets geks in? Na 17 jaar bij PSV te hebben gespeeld?

27 januari 2022 om 09:14

Nee, ik niet. Het hoeft toch niet zo te zijn dat je, omdat je nu eenmaal ergens in de jeugd de kans hebt gekregen en dus hebt aangepakt omdat je nu eenmaal graag prof wilt worden, nooit meer een andere club mooi mag vinden?

Hoe gek het misschien klinkt, maar dit kan goed een succesvol duo zijn Hendrix en Feyenoord. Harde werkers worden meestal gewaardeerd in de Kuip en renderen ook goed.

26 januari 2022 om 22:15

Ik heb hier ook een goed gevoel bij. Vond 'm altijd wel aardig spelen bij PSV en aan z'n inzet zal het niet liggen.

26 januari 2022 om 22:27

@rickertB1999: technisch onderlegde spelers die het niveau omhoog tillen, of spelers die het verschil maken worden nog meer gewaardeerd. Helaas hebben we er daarvan te weinig gehad in de Kuip dus verlagen we de verwachtingen naar: “hij werkt in ieder geval hard.”

26 januari 2022 om 22:30

Pak de bingo kaart er maar weer bij! Harde werker, Feyenoord, check! Dat wij als legioen harde werkers keihard toejuichen en liever zien dan een capabele voetballer die graag een bal aan zijn voet heeft is wel heel erg achterhaald.

26 januari 2022 om 22:44

Hij heeft in de competitie en in de CL al lang laten zien meer te kunnen dan alleen hard werken. Guus Til heeft het in Rusland ook niet laten zien en doet het alleraardigst nu

26 januari 2022 om 23:02

Haha ach die stereotypen zijn ook wel mooi toch, je kunt met ergere dingen geassocieerd worden dan een liefhebber zijn van harde werkers. Sowieso mooi om dan maar gelijk alle fans, misschien wel een miljoen mensen, allemaal over 1 kam te scheren.

26 januari 2022 om 23:20

Er zit ook wel een kern van waarheid in, maar je moet wel goed zijn. Kuyt bijvoorbeeld. Of Weghorst, dat had ook wel gepast. Wesley Verhoek werkte zich kapot, maar was niet zo goed. Dan zit niemand erop te wachten. Bij Ajax moet je goed zijn en wordt het gewaardeerd als je een beetje branie en bluf hebt. Bij Feyenoord moet je goed zijn en wordt het gewaardeerd als je je stinkende best doet

26 januari 2022 om 23:26

Ach, er zijn maar heel weinig mensen die weten dat Feyenoord met Ernst Happel de grondlegger van het totaal voetbal is waar Ajax en later Oranje onder Michels succesvol waren (als finale halen succesvol is).

26 januari 2022 om 23:34

Zo is het. Alleen waren Van Hanegem, Jansen, Israël en Laseroms niet de types om er zo interessant over te doen, haha. Al frustreert het Van Hanegem achteraf wel een beetje geloof ik

27 januari 2022 om 07:55

Wel jammer dat ze er niet mee verder gegaan zijn dan. Het is nu al jaren mouwen opstropen en hard werken. Waar is het mis gegaan?

27 januari 2022 om 08:00

Dus als ik jou moet geloven is de speeltijd van Ajax van Feyenoord in die tijd?

27 januari 2022 om 08:24

Je hoeft mij niet te geloven. Je kan ook zelf research doen. Feyenoord stond in die periode voor technisch verzorgd voetbal. Cruijff wilde niet voor niks naar Feyenoord. Er werd in het geheim een constructie opgezet met behulp van Barcelona door Cruijff zelf. En dan heb ik het niet over 1983/1984, maar over zijn beginperiode als profvoetballer.

Maar nogmaals doe zelf research.

27 januari 2022 om 13:04

Sulejmanii, ja het is echt zo. Van Hanegem: 'Wij gaven het geen naam. Dat ontstond gewoon, puur toeval.'

Pieter Zwart: 'Begon Totaalvoetbal met Ajax?

Feyenoord was eerder met de buitenspelval, 4-3-3 en collectieve pressing. Zo was het ook met de tactieken van Happel: ze zaten diep in het systeem van zijn spelers, maar hij sprak er niet over. Daarom hierbij aandacht voor drie typerende elementen uit het spel dat de naam Totaalvoetbal heeft meegekregen, die feitelijk gezien hun oorsprong vinden bij het Feyenoord van Happel.'

26 januari 2022 om 22:36

Maar waar komt hij dan te spelen? Dit is gewoon puur voor de breedte of er moet nog iemand vertrekken. Centraal achterin staat hij achter Geertruida, Senesi en Trauner en op het middenveld achter Kokcu, Aursnes en Toornstra op de 6. Die komt dus amper aan spelen toe daar hij nog iemand voor zich heeft en dat zelfs nog op de bank.

26 januari 2022 om 23:04

Als ik de Feyenoorders een beetje heb horen spreken de afgelopen maanden krijg ik het idee dat zij niet altijd fan zijn van Toornstra dus misschien op zijn plek?

26 januari 2022 om 23:26

Toornstra speelde in het begin van het seizoen verdienstelijk als controleur. Sterker nog, toen had je weer zo'n fase dat sommigen voorzichtig over Oranje begonnen haha. Dat is vaak bij hem. Of 'hij hoort eigenlijk op de bank' of 'hij zou niet uit de toon vallen in de selectie van het Nederlands elftal'. Maar goed, Aursnes speelde zichzelf erin, Toornstra werd rechtsbuiten. Hij bleef wel back up controleur, terwijl hij dat eigenlijk niet is. Nu kun je daar de degelijke Hendrix neerzetten. Je houdt altijd mensen die Toornstra matig vinden, maar hij scoort er elk seizoen een stuk of acht. Vaak belangrijke goals. Is een stille leider en laat zijn elftal nooit in de steek

27 januari 2022 om 08:37

Toornstra staat al niet meer in de basis en zelfs op rechtsvoor achter Alireza, dus op zijn plek op de bank? Dat kan.

26 januari 2022 om 22:46

Werkt zichzelf helemaal suf inderdaad, speelt vaak een 6, maar de balletjes eindeloos breed en terug werden ik en alle PSV’ers wel echt moe van.

26 januari 2022 om 23:47

De meeste supporters zien liever een voetballende, technische speler. Dat harde werken is zo achterhaald.

Lekker tegenstrijdig ook haha. Feyenoord is de club voor mij. 'Moest er wel een nachtje over slapen.' Nou als t de club voor jou is hoef je er niet over na te denken hoor. Leuk doen voor de fans -1

26 januari 2022 om 22:19

RKC is mijn club, maar als ik in een paar jaar miljoenen kan opstrijken in Rusland dan zeg ik niet direct ja tegen RKC hoor.

26 januari 2022 om 22:21

Je weet dat die man ook een gezin heeft waar hij rekening mee moet houden en moet raadplegen. Logisch dat die er een nachtje over slaapt! Niet iedereen doet alles op stel en sprong

26 januari 2022 om 22:41

Tsja, wat had hij dan moeten zeggen? " Geen haar op mijn hoofd die er over na heeft gedacht"?

26 januari 2022 om 23:05

Had gekund, paar jaar geleden niet😉

Haha ik ben dus kennelijk niet de enigste die dit dacht. Dit is wel een hele opzichtige manier om je er bij het legioen in te likken.

26 januari 2022 om 22:20

Ik denk dat iedereen hem verkeerd begrijpt. Denk dat hij bedoelt naast PSV de enige club waar hij wel zou willen spelen. Daar kan ik me prima in vinden.

17 jaar bij PSV, maar Feyenoord is de enige club voor hem in Nederland.
Oké.

26 januari 2022 om 22:33

De enige naast PSV waar hij ooit voor zou willen spelen in Nederland.

26 januari 2022 om 22:53

Ja en als Ajax was gekomen was dat Ajax.

26 januari 2022 om 23:30

Ik denk wel dat hij als PSV'er de rivaliteit met Ajax wat intenser beleeft, dus ik geloof hem wel. En hij heeft vast de zelfkennis dat hij daar gewoon niet past

26 januari 2022 om 23:45

Noem me naïef, maar ik vind het heel overtuigend en geloof hem op zijn blauwe ogen ...

27 januari 2022 om 08:36

Bekijk het interview even, dan weet je dat hij dit anders bedoelt.

En dan over 2 jaar als het bij Feyenoord niet gelukt is bij bijvoorbeeld AZ hetzelfde zeggen.

Nou als er een iemand een echte PSVer was is dat Hendrix wel. Ik zag hem altijd zo tussen de harde kern staan als hij geen voetballer was geworden. Verhaaltje voor de fans dit.

26 januari 2022 om 22:14

Snap ik ook niet. Is ook een echte Brabo toch? Of die regio in ieder geval.

26 januari 2022 om 22:19

Is een Limburger. Panningen als ik me niet vergis.

26 januari 2022 om 22:28

Yes Panningen, daar kom ik ook vandaan.

26 januari 2022 om 22:29

Ik denk dat juist een potentiële harde kern supporter dat nooit zou kunnen zeggen. Neemt niet weg dat hij het natuurlijk prima over clubs naast PSV kan hebben.

26 januari 2022 om 22:59

Haha echt hè. Hij stond, bij wedstrijden die hij miste door oa schorsing, bij de fanatieke supporters. Zo ging hij bijvoorbeeld mee naar Willem 2 uit.

26 januari 2022 om 23:31

Dat was wel wat ongemakkelijk want toen verloor PSV met 5-0.

Lekker geloofwaardig Jorrit. Rasechte Psv'er en nu leuk doen voor de Feyenoord-fans. Ik denk zelfs dat zij het beter en eerlijker zouden vinden als je gewoon zou zeggen dat je blij bent om weer in NL te spelen en dat je blij bent om bij Feyenoord te kunnen spelen. Maar dit getuigt van weinig respect tegenover PSV en ook van ongeloofwaardigheid.

26 januari 2022 om 22:37

Anders kijk je het interview even?

26 januari 2022 om 22:53

Ah, weer eens een verdraaid artikel van VZ :-D Komt ook redelijk vaak voor.

Vond hem naast Rosario niets. Maar naast Guardado was hij echt van immense waarde voor PSV in de behaalde kampioenschappen. Volgens mij verloren we toen dik van Willem II toen hij één keer ontbrak in dat elftal. Hendrix top bij PSV (naast een type Guardado dus) was subtop Europa League. Alles daarboven (CL en zware EL tegenstanders) ging hem te snel af. Denk dat Feyenoord echt heel veel plezier aan hem gaat beleven. Zeker met Slot als coach.

Ik weet het niet hoor. Heb toen die docu gezien rondom zijn overgang naar Moskou. Leek PSV’er in hart en nieren. Dat hij nu naar Feyenoord gaat is uiteraard zijn goed recht, en moet die zeker doen. Maar om nu te zeggen dat je hart bij Feyenoord ligt… doe je dit om Feyenoord supporters te pleasen of is dit echt zo, en wanneer had je dit Feyenoord gevoel dan? Want deze opmerking is tevens een sneer naar PSV en de PSV supporters die je dit niet in dank af zullen nemen lijkt me.

Haha, volgens mij bedoelt hij te zeggen dat Feyenoord de enige club is waar hij graag voor zou willen spelen naast PSV. Maar misschien heb ik het juist verkeerd begrepen, in dat geval snap ik er geen klote van, echt een jongen van de club in mijn beleving 😂

26 januari 2022 om 22:29

Tuurlijk wordt het verkeerd begrepen. Laatst op ESPN een hele docu van Jorrit over zijn liefde voor PSV, waar die bijna 20 jaar heeft rondgelopen

26 januari 2022 om 22:55

Ik had het interview gekeken en zo kwam het op mij ook over. Maar dit genereert meer aandacht natuurlijk. Zo gek is het ook niet, tussen psv en feyenoord is de minste rivaliteit binnen de top 3.

26 januari 2022 om 23:11

Haha ik ga er inderdaad ook van uit dat hij dat bedoelt. Eerlijk gezegd zag hij er ook uit alsof hij direct naar bed wou naar dat interview

26 januari 2022 om 23:25

Tuurlijk wordt het verkeerd begrepen. Laatst op ESPN een hele docu van Jorrit over zijn liefde voor PSV, waar die bijna 20 jaar heeft rondgelopen

Haha nemen dit soort voetballers zichzelf nog serieus met zulke uitspraken? Dit staat standaard op de bingo kaart bij een transfer.

Mooi voor hem en mooi voor Feyenoord toch?

Haha wat een sensatietitel. Hier word Jorrit wss gewoon niet goed begrepen. Hij bedoelt als hij voor een NLse club zou spelen buiten PSV, dat dat Feyenoord zou zijn. En ik als mede PSV’er kan dat maar al te goed voorstellen, de Kuip en het legioen wat erachter staat is natuurlijk fantastisch en uitzonderlijk in NL. Scheelt ook dat Feyenoord sinds de jaren 90 niet vaak meer als concurrent op sportief gebied (op die hele vervelende kwartfinale uefa cup na haha, en t seizoen 2017) van PSV was. Veel PSVers, waaronder ikke, hebben een groot zwak voor Feyenoord.

Denk trouwens dat ie bedoelt dat hij tijdens zijn PSV tijd al eens heeft gezegd dat als er één club in Nederland zou zijn (anders dan PSV dus, duh) waar hij wel naartoe zou willen dat dat Feyenoord zou zijn. Dat zou de toevoeging iets later in de alinea over De Kuip en de fans ook verklaren.

Geef Hendrix even het voordeel van de twijfel, jongens. De meesten in dit topic moeten echt denken dat Jorrit te dom om te poepen is. Valt wel mee hoor.

Ja ik zou ook vast een wit voetje proberen te scoren als je het moet compenseren met niets wanneer je in het veld staat. God wat vond ik hem altijd slecht spelen bij PSV. En dan stond Rosario ook naast hem te dwalen. Dat ze die er niet gelijk bij nemen dan heb ik weer wat te lachen.

Kan heus wel waar zijn wat hij zegt. Ik hou ook erg van Ajax, maar vind Feyenoord ook een mooie club. Als ik voetballer zou zijn en ik zou via een omweg bij Feyenoord terecht komen, ben ik ook niet rouwig. Met alle respect voor PSV, maar daar zou ik nooit met een omweg naar toe willen.

Hij mist nog één punt om de hele Feyenoord bingo compleet te hebben. Zeggen dat hij altijd fan is geweest van de club? Check. Compliment voor het stadion? Check. Hij moet alleen nog wat over het Legioen zeggen en dan heeft hij de standaard riedel afgestoken die iedereen af steekt.

Hij heeft ooit gezegd. Wellicht zelfs voor zijn periode bij PSV. Maar als Feyenoord niet komt zeg je geen nee tegen PSV toch?.

Lekkere titel VZ, sensatiezoekers. Iedereen weet dat hij PSV’er is en ook altijd zal blijven maar zoals hij het zelf zegt, voor Feyenoord voetballer zou de enige keuze daarnaast zijn.

Och och och... wat een gelul weer. Super lang bij PSV gespeeld en opeens Feyenoord de club... yeah right. Als PSV of Ajax was gekomen, dacht ie wel anders (uitgaande dat ie net zoveel zou spelen als bij Feye). Altijd beetje jammet zulke ballenlikkers.

Ach even zieltjes winnen bij de fans dat kan altijd makkelijk zijn. Verder voor Eredivisie begrippen een redelijke speler hopelijk een succes voor Feyenoord.

Lachwekkend, nep. Zeg gewoon dat je Feyenoord een hele mooie club vindt en altijd hebt gevonden, waarom moet het direct zo overdreven?

Volgde psv niet heel erg hoor, maar dit was toch ook een ultieme ‘tikkie breed, tikkie terug’ speler, die ook bij een Utrecht niet zou opvallen?
Heeft iig wel goede haarinplantaatjes

Nou net het type dat Feyenoord niet nodig heeft, maar voor de breedte en 3e plek prima.

Bijzonder dat hij binding voelt met Feyenoord. Ik heb er vertrouwen dat dit een goede match zal zijn.

Feyenoord is ook de enige concrete club geweest voor hem. Als dat zo een zekerheidje was/is waarom moest die dan nog een nachtje over slapen? Haha wat een kolder.

27 januari 2022 om 10:45

Net gesetteld in Moskou, terwijl je met de club weg van je gezin in Dubai zit gepolst worden... Jij zou natuurlijk zonder overleg gaan.

Is dit wel hoe ie t zei , of wordt het een beetje lullig geframed? Misschien werd in t gesprek wel duidelijk geïmpliceerd dat ie “buiten PSV” bedoelde.

Ik kan me wel indenken dat Hendrix positievere gevoelens bij Feyenoord dan Ajax heeft. Vanuit z’n PSV achtergrond niet onlogisch, aangezien Ajax toch n meer constante concurrent is. En t type voetballer dat hij is wordt bij Feyenoord meer op waarde geschat.

Hoe dan ook goed dat Feyenoord zich versterkt. Een titelstrijd tussen de traditionele top-drie zou mooi zijn. Als Ajax uiteindelijk wint tenminste..

27 januari 2022 om 03:31

Hij bedoelde inderdaad duidelijk 'buiten PSV'

Haha mijn vader is een rasechte Feyenoorder en die had altijd de pik op Hendrix, nu zal hij hem moeten supporten 😉

Ik zou hem bij deze transfer geen haarbreed in de weg leggen

Haha, makkelijk scoren dit. Ajax zou je nooit halen, PSV was je eigenlijk ook niet goed genoeg voor en alles onder AZ of Feyenoord zou betekenen dat je nog verder bent afgegleden.

Haha, makkelijk scoren dit. Ajax zou je nooit halen, PSV was je eigenlijk ook niet goed genoeg voor en alles onder AZ of Feyenoord zou betekenen dat je nog verder bent afgegleden.

heeft een redelijk niveau gehaald bij psv in zn beginjaren,maar kon de laatste 3 jaar ook niet meer mee.

Dit interview is net zo nep als z'n haar. Hier trapt niemand in.

Logisch, want toen hij PSV zat was er geen haar op zijn hoofd die aan een andere club dacht.

Ontop: lijkt mij voor Feyenoord een prima speler! Bij Slot kan hij zo opbloeien

Ik als PSV fan
Jorid veel S6 bij Feyenoord komende tijd dit is het juiste wat je kon doen weer lekker in Nederland voetballen dicht bij familie en je vrienden en plezier in je werk hebben Feyenoord is ook een top club en tot snel in eindje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

48 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren