Eran Zahavi krijgt aanbieding om PSV nog deze winter te verlaten

Woensdag, 26 januari 2022 om 14:24Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 14:25

Eran Zahavi heeft de interesse gewekt van Olympiacos, weet Voetbal International. De 34-jarige spits van PSV, die komende zomer uit zijn contract loopt, kan de Eindhovense club nog deze transferperiode verlaten. Zahavi voelt echter niks voor een vroegtijdig vertrek bij PSV en is van plan zijn contract uit te dienen. De aanvaller maakte donderdag in de bekerwedstrijd tegen Telstar (2-1 winst) zijn rentree na twee maanden blessureleed.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.



Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door reiniersz)

Zal niet gemist worden, is uit eindelijk een miskoop voor PSV gebleken.. Heeft nooit gebracht wat er van verwacht was..

26 januari 2022 om 14:34

Uiteindelijk is het op dit moment (helaas) wel de beste spits die we hebben bij PSV. Hem nu verkopen zou heel onverstandig zijn. Deze interesse van Olympiakos verklaart wel de geruchten rondom PSV en Cenk Tosun.

26 januari 2022 om 14:41

Zonder hem ging het wel vele beter, is geen toeval. Hij kan ook niet beter, maar speler als Gakpo verwacht ik wel van dat hij PSV bij de hand neemt, dat valt mij dan wel tegen. Na vertrek van Lozano Bergwijn is er niemand die die rol als kar trekken heeft overgenomen, zelfs malen was het niet gelukt.

26 januari 2022 om 15:28

Bedoel je dat Bergwijn een kartrekker was? Want daar ben ik het echt totaal mee oneens. Goede voetballer maar absoluut niet iemand die de kar trok.

26 januari 2022 om 15:37

Luuk was dat wel, maar Bergwijn heb je wel gelijk over...

26 januari 2022 om 15:47

Inderdaad, Luuk was dat absoluut. Er missen tegenwoordig echt persoonlijkheden bij PSV

26 januari 2022 om 15:59

Klopt die heb je nou nog nauwelijks, persoonlijkheden als Luuk Guardado echt karakterjongens . Guardado dat was echt een papi van de groep dat mis je heel erg. Nou heb je veerman maar lijkt mij iets te lieve jongen. Gakpo is niet echt een persoonlijkheid iets te netjes waardoor dat hem in de weg staat op het veld. Die zou eigenlijk iemand met ervaring naast hem hebben die hem begeleid. Ik mis echt types als Van Bommel Guardado Toivonen Moreno Lozano...

27 januari 2022 om 01:33

Hoewel Vinicius ook niet de klasbak is waar ik op hoopte toen hij kwam, heb ik wel het idee dat het met hem in de spits beter loopt als team. Dus ben het niet helemaal eens met dat Zahavi de beste spits is. Sommige wedstrijden lijkt het alsof je zonder spits speelt als Zahavi niet zijn dag heeft, waar Vinicius op zijn minst nog altijd oorlog maakt en de verdedigers een vervelende avond bezorgt.

26 januari 2022 om 15:03

Hij heeft wel kwaliteiten met zijn vrije trappen en goals, maar heb het idee dat je hem net als luuk op een bepaalde manier moet bedienen voor succes. Dat komt er bij Israël ook meer uit dan bij psv. Heeft wel wat goede wedstrijden gespeeld maar uiteindelijk idd te weinig. Met goede aanvoer zou hij makkelijk 20+ goals moeten maken. Vorig jaar liepen zahavi en malen elkaar wat in de weg en dit jaar is de aanvoer matig geweest naast zn blessure.

26 januari 2022 om 15:08

Hij denkt ook dat hij kan voetballen, dat is zijn probleem kent zijn beperkingen niet, iets wat Luuk wel wist wat hij wel en niet kan, staat ook nooit in de spits zakt alleen maar terug en lijd alleen maar dom balverlies slechte aannames gene goed eerste touche, kan gewoon niet meevoetballen.

26 januari 2022 om 15:52

Kan je van een miskoop spreken als die gratis was? Daarnaast zou elke spits op dit moment een miskoop zijn voor PSV met het beperkte aanvoer. Buitenspelers die constant maar dan ook echt constant voor eigen succes gaan (vooral onze opgehemelde Gakpo en onze herrezen Bruma) en backs die geen fatsoenlijke voorzet kunnen geven. Al merkte ik wel dat sinds zijn misser tegen Benfica, Zahavi steeds minder ballen is gaan krijgen.

Was nooit wat PSV van hem wilde, maar wist vorig jaar toch 3 keer tegen ons te scoren😅

Laat hem aub gaan, heeft de laatste maanden niks meer gebracht. Zet Fofana er maar neer, hopen die een beetje groeit in de rol van spits bij PSV.

26 januari 2022 om 14:52

Heb je die laatst tegen Telstar gezien? Die bakte er helemaal niets van! Misschien een beetje flauw van mij om hem af te rekenen op 1 wedstrijd en dat zal ik ook zeker niet doen, want in jong PSV deed hij het altijd goed. Maar hij komt terug van een blessure en is ook nog erg jong, misschien heeft hij de kwaliteiten nog niet. Buiten dat ben ik ook niet overtuigd van de andere spitsen, Romero is altijd geblesseerd en kan mij ook niet echt overtuigen en van Vinicius en Zahavi ben ik ook niet onder de indruk.

Ik zou als ik PSV was hier een versterking halen voor in de zomer en laat Fofana het dan maar een jaar zien ergens in de eredivisie.

26 januari 2022 om 14:58

Was slechter dan slecht zelfs, maar heb wel goede hoop dat hij kan groeien als spits. Die hoop heb ik opgegeven met Zahavi en Vini. Echt doe ze alle twee weg deze winter.. zet er maar jeugd neer, spitsen van ons scoren toch niet op moment.

26 januari 2022 om 15:24

Ik begrijp ook niet dat Fofana na een zware blessure niet weer eerst op niveau mag komen bij Jong PSV in plaats van meteen voor de leeuwen gegooid te worden bij PSV 1.

26 januari 2022 om 15:42

Ja nou ja als alle spitsen geblesseerd zijn en Romero nogal blessuregevoelig is dan begrijp ik ook wel dat je tegen een mindere tegenstander als Telstar hem de kans geeft.

27 januari 2022 om 01:37

Nouja als je tegen Telstar speelt, dan heb je met PSV 1 als het normaal verloopt een minder zware wedstrijd dan met jong PSV. Zou juist een lekker potje moeten zijn om in te komen en om zijn status als groot talent even te benadrukken als club. Alleen jammer dat het niet die leuke wedstrijd werd..

Is een zeer dure en matige spits bevonden. Logisch dat hij zijn riante contract uit wil dienen. Overigens wel triest wat de familie doorgemaakt heeft. Psv zal voor volgend seizoen op een spits uit moeten want die andere CS, Romero, is ook een dure miskoop gebleken!

26 januari 2022 om 15:29

Helaas wel, al is het bij Romero gewoon domme pech.

26 januari 2022 om 19:53

Is geen domme pech. Toen ze hem kochten was ie al zwaar geblesseerd geweest. Gewoon ongeschikt voor topvoetbal en dus een grote miskoop geweest.

Ik ben wel benieuwd hoe de PSV supporters hier over denken. Hij loopt dus na 2 seizoenen transfervrij de deur uit en gezien zijn behoorlijke salaris en de geleverde prestaties, is hij dit nu uiteindelijk waard geweest of is Zahavi toch wel een hele dure grap geworden?

26 januari 2022 om 14:39

Wij spannen de kroon als het gaat om dure grappen de laatste jaren.. Zahavi, Bruma, Baumgartl, Drommel.. Doodziek word ik er van, want dit zorgt er nu weer voor dat je geen aankopen kan doen op moment dat het nodig is.

26 januari 2022 om 14:42

Denk dat Zahavi niet significant duurder is dan Vinicius. Laatstgenoemde kost de club namelijk ook gewoon 2 seizoenen lang een flink salaris en daat bovenop nog een flinke huursom.

Laten we dan ook stoppen met de kritiek op Zahavi. Vinicius is vele malen slechter. PSV moet er alles aan doen om voortijdig van Vinicius af te komen. Wat een ongelooflijke non-voetballer.

26 januari 2022 om 14:44

Dagelijkse haat reactie richting Vini hebben we ook weer gehad van Davilla. Vini is natuurlijk geen topper, maar wel gewoon beter dan Zahavi.

26 januari 2022 om 14:46

Dus omdat Vinicius slechter is dan Zahavi, mag je geen kritiek hebben op Zahavi? De een kan geen bal aannemen en de ander kan geen bal op goal schieten, sorry hoor maar het is beide lood om oud ijzer

26 januari 2022 om 14:48

Ik had vini de strijder maar al te graag tegen Ajax zien spelen, had we tenminste meer uitgehaald. Iemand die strijdlust toont en overstraalt op de spelers, dat is wat je tegen Ajax miste, vond het maar slap, waar PSV vroeger tegen Ajax speelde alsof hun leven er vanaf hing, mis ik zo, niet aan te zien dat passieve houding..

26 januari 2022 om 14:50

Zahavi heeft iig nog waarde gehad. Vorig jaar oa het verschil gemaakt tegen Ajax en Olympiakos. En ook tegen Gala dit jaar was hij erg goed. Wat heeft Vini precies gepresteerd dan?

26 januari 2022 om 14:52

Als mijn waterkraan, drie dagen in het jaar water geeft, maakt het toch geen goede waterkraan?!

Zahavi krijgt veel te veel betaald, voor het weinige werk dat hij levert, die paar goals die hij heeft gemaakt, maken dit echt niet goed. Ook ben ik geen fan van Vini hoor, mogen van mij beide weg!

26 januari 2022 om 14:56

Veel meer dan dat heeft hij niet laten zien. Prime Luuk De Jong dat was echt een biggamer en maakte je kampioen iets wat andere spitsen nooit konden doen die daarna kwamen kommer en kwel, nee ook vini is geen topper maar brengt wel strijdlust.... Voor de rest heeft Zahavi toch echt niets laten zien voor iemand waar je veel van verwachte.

26 januari 2022 om 15:15

Luuk had met willems arias wijnaldum depay propper bergwijn etc wel wat betere spelers en aanvoer om hem heen he? Bovendien is zahavi een stukje ouder. Niet echt een eerlijke vergelijking.

26 januari 2022 om 16:02

Luuk was dan ook een echte kopper, dat is Zahavi echt totaal niet. Hoevaak hij al wel niet recht op de keeper heeft gekopt is niet normaal, vraag me uberhaupt af of hij ooit in een PSV shirtje geeft gescoort met z'n hoofd. Ik denk dat als Vinicius met dezelfde spelers als Luuk om hem heen had gevoetbald, hij al wel een aantal goaltjes had gemaakt. PSV moet gewoon opzoek naar een spits wat in het systeem past, voorzetten geven is verboden bij PSV dus waarom uberhaupt een lange spits halen? Gewoon iemand wie goed is in de een twee en iemand wie ze er makkelijk inprikt. Kortom, JDJ zal z'n werk eens een keer goed moeten gaan doen, dat word tijd.

27 januari 2022 om 01:42

Opzich was het wel ingecalculeerd dat hij transfervrij zou vertrekken, of het nou na 2 jaar zou zijn of eventueel na 3 of 4 jaar als er een verlenging in had gezeten. Natuurlijk jammer dat hij niet de doelpuntenmaker is gebleken die er toch wel verwacht werd. Zonde dus, maar dit zijn wel het type deals om bij Ajax te proberen te blijven denk ik. Veel talent en dan 2 of 3 spelers die je haalt als ervaren krachten die dan eigenlijk niveau Moreno/guardado moeten zijn. Tadic en Blind zullen voor Ajax ook geen groot bedrag meer opleveren verwacht ik. Nou dragen zij ontzettend veel bij en zijn ze het meer dan waard. Zahavi niet, maar dat was wel de gok en ik hoop wel dat ze weer voor zo'n gok gaan eerlijk gezegd (al mag het wel ietsje jonger haha).

Zahavi gaat deze winter niet weg
die blijft in Eindhoven tot het einde van het seizoen

maar heeft het toch in deze 2 seizoen niet zo onaardig gedaan toch?
begon in de voorbereiding in voorronde CL en begin dit seizoen toch best sterk?

Degelijke spits. Heeft het degelijk gedaan bij PSV, maar niet meer of minder.
Als je er nog wat voor kan vangen en/of van zijn salaris af kan en hij gewoon lekker weg is uit Nederland (voor zijn familie), zou dat natuurlijk beter zijn.

Benieuwd of hij alsnog blijft na zijn gesprek met Schmidt (zoals aangegeven in stuk) of dat hij alsnog gaat praten met Olympiacos. Toch wel een mooie club in een mooi land!

Prima spits maar hij lijkt er niet meer helemaal bij met zijn koppie. Vinicius is ook kut dus wat mij betreft geven ze Fofana de kans. En Romero als die eens fit kan blijven.

26 januari 2022 om 19:56

Zeer matige spits bedoel je. Zeker voor dat salaris wn tekengeld.

26 januari 2022 om 20:26

Nee, anders schreef ik dat wel.

Doen en direct Fofana en Bakayoko overzetten naar het 1ste. Met het geld van Zahavi kan PSV een alternatief voor Ramalho huren of zelfs kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. TezeVerdediger291
M. GötzeMiddenvelder294
I. SangaréMiddenvelder293
BrumaAanvaller287
Mauro JúniorMiddenvelder272
C. GakpoAanvaller2712
E. ZahaviAanvaller2511
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.

4 fans
Aanvaller, 34 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 17 mei
Manchester United heeft een cruciale stap gezet met het oog op de mogelijke komst van Jurriën Timber. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren