Kahn bevestigt transfervrij vertrek tijdens speciaal ingelaste persconferentie

Woensdag, 26 januari 2022 om 13:55Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 13:59

Bayern München en Niklas Süle gaan na dit seizoen uit elkaar, zo heeft Oliver Kahn woensdag bevestigd tijdens een speciaal ingelaste persconferentie. Beide partijen zijn niet tot een akkoord gekomen over een nieuwe verbintenis, waardoor de verdediger deze zomer gratis de deur uitloopt. Süle zou een lucratief contractvoorstel van Bayern, met een verhoging van zijn jaarsalaris tot tien miljoen euro, van tafel hebben geveegd.

“De onderhandelingen met Niklas zijn al lang aan de gang", aldus Kahn. "Hij accepteerde ons aanbod niet en liet ons weten dat hij Bayern aan het einde van het seizoen zal verlaten. We hebben een zekere verantwoordelijkheid als het gaat om de aanbiedingen en hebben ons aan bepaalde financiële voorwaarden te houden. Het is normaal in deze wereld dat je niet altijd met elkaar tot een akkoord komt." Kahn wilde niet veel kwijt over een eventuele vervanger. "We bekijken alle opties. We hebben Lucas Hernández, Dayot Upamecano en de talentvolle Tanguy Nianzou. Ook Benjamin Pavard kan daar spelen."

President Herbert Hainer benadrukte zondag nog dat er volop werd gesproken met Süle en zijn management. "We hebben Niklas een aanbieding gedaan en het is nu aan hem om dat al dan niet te accepteren. Natuurlijk willen we binnen afzienbare tijd een antwoord, omdat we anders verder zullen moeten kijken. Een exacte datum weet ik niet, maar op korte termijn willen we wel een akkoord bereiken of in ieder geval horen van Niklas wat hij precies verlangt. Dan zullen we verder met hem praten", aldus Hainer. "Ik denk dat Hainer de deur op een kiertje wilde laten", reageert Kahn op de woorden van zijn collega. "De afgelopen dagen is het gebeurd. Op een gegeven moment maakt de speler zijn beslissing.

En dus is Süle na David Alaba, Jérôme Boateng en Javi Martínez de vierde speler die Bayern binnen een jaar transfervrij verlaat. Süle, die 37 interlands achter zijn naam heeft staan bij de Duitse nationale ploeg, kijkt ondertussen naar naar een vervolg van zijn loopbaan in de Premier League. Chelsea en Newcastle United zouden de situatie rondom de Bayern-stopper met veel interesse volgen, al lijkt Süle laagvlieger Newcastle niet als serieuze optie te zien. Sport1 weet dat hij ook op het lijstje is verschenen van Barcelona.

Bayern legde in 2017 twintig miljoen euro neer voor de van TSG Hoffenheim afkomstige Süle. De international kwam in bijna vijf jaar tijd tot 158 wedstrijden in alle competities namens der Rekordmeister. Dit seizoen staat de teller op 25 optredens in het shirt van Bayern. Süle miste in november alleen twee wedstrijden vanwege een coronabesmetting. Met de koploper in de Bundesliga veroverde de verdediger de Champions League, viermaal de landstitel, twee keer de Duitse beker en viermaal de Supercup. Daarnaast was ook het WK voor clubteams een prooi voor Süle.Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door glennn)
26 januari 2022 om 14:28

Het is een speler die gaat naar de club die hem het meeste wil betalen, echte topclubs vind hij denk ik minder belangrijk, dit gezien het feit dat hij er bij een van de grootste topclubs weggaat omdat hij 10 miljoen niet genoeg vindt. Ja als een topclub en een mindere club beide pak hem beet 14 miljoen willen betalen gaat hij naar die topclub, maar als alleen de iets mindere club dat wil betalen gaat hij daarheen.

26 januari 2022 om 14:35

Jij maakt ervan dat hij 10 miljoen niet genoeg vindt. Wordt nergens gezegd.

26 januari 2022 om 14:41

Staat toch vrij duidelijk in het artikel dat hij een aanbod van 10 miljoen van tafel heeft geveegd, lijkt mij niet dat hij dit weigert omdat hij zijn plek in de kleedkamer niet goed genoeg vindt

26 januari 2022 om 15:06

Hij zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. We snappen allemaal dat de Bundesliga nou eenmaal niet de meest spannende competitie is. Als een Chelsea ofzo 9 in plaats van 10 miljoen aan hem zou willen geven dan zou hij misschien nog steeds die keuze maken. Het ligt niet perse aan geld.

26 januari 2022 om 15:18

Dat zeggen ze ook als ze naar het midden-oosten of naar China gaan. Dus dat is wel heel naïef om te geloven.

26 januari 2022 om 16:03

Ja maar de laatste jaren gaan er toch steeds meer Duitsers naar het buitenland om daar te voetballen - velen komen uiteindelijk terug maar het is toch niet meer heel raar dat Duitse spelers hedendaags het ook graag willen proberen in het buitenland in bijvoorbeeld Spanje of Engeland.

Vroeger had je Ballack, Thomas Hitzlsperger, Dietmar Hamann en wellicht minder bekend Christian Ziege en Robert Huth. Maar dan hielden de bekende namen toch wel op.

nu nemen toch vele wel de proef op de som, Kroos, Schweinsteiger, Klose, Götze, Sane, Ter Stegen, Draxler, Kehrer, Özil, Werner, Havertz, Rudiger, Leno, Volland om er maar een paar op te noemen die zijn gegaan en gingen.

dus ik kan wel begrijpen dat hij ergens anders het ook wilt proberen.

Zoals eerder vermeld vind ik dit een correcte handelswijze van Süle. Liever dit dan de actie van David Alaba.

26 januari 2022 om 14:08

Doel je dat Alaba eigenlijk al een voorakkoord had achter de rug van Bayern?

Of wat precies.

Wie gaat Bayern nu halen?

26 januari 2022 om 14:13

Neen, hij had openlijk zijn besluit moeten meedelen of het aanbod afwijzen. Geen van beide gebeurde. Voor Alaba en zijn entourage ging het te veel om geld

26 januari 2022 om 14:45

Voor sule gaat het toch ook voornamelijk om het geld?

26 januari 2022 om 15:15

neen, ook om het sportieve aangezien de kansen niet groot zijn om voorbij het Franse duo te geraken. Süle heeft zijn standpunt gewoon openbaar gemaakt wat netjes is.

26 januari 2022 om 15:01

Totaal niet rouwig om Sule's vertrek. Heeft na zijn blessure nooit meer dat wereldniveau aangetikt die die had in de eerste paar seizoenen. Hopelijk haalt Bayern een waardige, maar vooral betere vervanger. Christensen wordt genoemd. Dat is zeker een transfer die ik toe zou juichen, maar eigenlijk moet Bayern daarnaast nog een extra verdediger halen voor roulatie. Nianzhou is nog niet klaar voor het echte werk en die moet je ook rustig laten komen.

26 januari 2022 om 16:15

Het gaat me eerder om dat ik de handelswijze van Süle en zijn management accepteer. Ik aanvaard ook zijn vertrek.

26 januari 2022 om 23:13

Zeker. Sule en zijn management zijn heel duidelijk tegen Bayern geweest en hebben, zo blijkt, ruim van te voren aangegeven om weg te gaan. Dit is heel wat anders dan Alaba deed en Bayern aan het lijntje hield.

De volgende speler die zo maar gratis de deur uitloopt is echt een trend aan het worden zo ... Ik vind het wel sterk van Bayern dat ze niet meegaan in de waarschijnlijk exorbitant hoge eisen van een speler die lang niet alles speelt.

Het blijft echter wel een lastig iets om spelers transfervrij te laten gaan, maar Bayern weet ook regelmatig toppers op te pikken voor niks. Ben wel benieuwd wat de nieuwe club van Süle wordt, Chelsea lijkt mij wel een voor de hand liggende combinatie, Duitse coach, transfersvrij, ben wel benieuwd hoe die zou spelen in een 3-5-2 systeem.

26 januari 2022 om 15:11

Hopen dat het geen gewoonte wordt voor clubs als Ajax en Benfica, dan is het hele idee van een opleidingsclub wel beetje dood (om mee te draaien als topclub)

26 januari 2022 om 16:18

Het feit dat je wordt gezien als opleidingclub zorgt er ook wel voor dat de meeste (potentiële) toppers ook geen heel lang contract gaan tekenen. Puur omdat ze dan vast zitten aan een hoge transfersom. Bijvoorbeeld bij Spurs, Levy staat bekend als een hele moeilijke onderhandelaar, als je hier een lang contract tekent ga je ook echt alleen weg voor de hoofdprijs of gewoon niet zie bijv. een Kane afgelopen transferperiode

Goed voorbeeld van een middenweg voor opleidingclubs vind ik Haland. Die kiest van wel voor een Dortmund, maar wel met een ontsnappingsclausule zodat die nog relatief goedkoop de overstap kan maken. Dit soort clausules zorgen er wel voor dat er niet de absolute hoofdprijs gepakt kan worden , maar kan wel voor sportieve succesen en een redelijke transfersom.

26 januari 2022 om 17:13

Ik denk dat dit de reactie is van de belachelijk grote bedragen die ploegen vragen. Spelers die normaal verkocht werden laten nu gewoon hum contract aflopen om te voorkomen dat ploegen niet meewerken met transfers. Dit is volgens mij al een trend aan het worden. Ook kunnen spelers dan bij ploegen komem waarbij ze anders nooit gespeelt hebben. Zie Choupo Moting.

26 januari 2022 om 18:17

Op een zekere hoogte wel mee eens, bijvoorbeeld bij zo’n Harry Kane, echter kan je er wel een kanttekening bij plaatsen dat spelers wel met hun volle verstand een handtekening zetten onder een dik langdurig contract.Voor (top)clubs zijn transfervrij spelers natuurlijk wel interessante goedkope gokjes, kijk een Brobbey. Die belandt bij Leipzig zonder 10x gescoord te hebben bij Ajax en krijgt ook nog een beter salaris dan Ajax hem bood.Blijft een lastig spelletje een Bayern kan zo’n verlies van 20 miljoen (aanschaf Süle) makkelijk hebben. Maar een Mazraoui die voor niks vertrekt bij Ajax is toch wel een pijnlijk verhaal.

Yes, de eerste topclub die durft keuzes te maken!

update: onderbouwing: ik vind het persoonlijk heel goed dat er af en toe nee wordt verkocht aan de eisen van spelers. Het zijn absurde salarissen in welke markt dan ook en deze jongens denken dat het realistisch is. Het is goed als het realisme een beetje gaat indalen en dat niet alles maar kan.
Hopelijk gaan er meer clubs mee in deze ontwikkeling en gewoon nee verkopen, dan zal het snel gedaan zijn met de absurde salarissen voor al die voetballers.

26 januari 2022 om 14:37

Jij impliceert nu dat t op salaris is vastgelopen. Nergens wordt dat gezegd. Misschien is hij gewoon geïnteresseerd in een andere club/competitie/land.

26 januari 2022 om 15:35

Als je naar een andere club/competitie/land wil, waarom zou je dan überhaupt beginnen met contractonderhandelingen?

26 januari 2022 om 15:37

"hij accepteerde ons aanbod niet en liet ons weten dat hij Bayern aan het einde van het seizoen zal verlaten. We hebben een zekere verantwoordelijkheid als het gaat om de aanbiedingen en hebben ons aan bepaalde financiële voorwaarden te houden. Het is normaal in deze wereld dat je niet altijd met elkaar tot een akkoord komt."

Ik lees daarin dat de financiele wensen van Sule en Bayern niet matchte. Het is zijn goed recht om ergens anders heen te gaan en een andere uitdaging snap ik volkomen maar het lijkt hier dat geld wel degelijk een grote rol speelt.

26 januari 2022 om 14:42

Ik ben het helemaal met je eens, maar het is de markt die bepaalt wat acceptabel is.
Als er een club is die hem 12 mln wil bieden, dan is hij dat blijktbaar waard.

Vraag en aanbod...

26 januari 2022 om 15:34

Uiteindelijk betaalt de consument zijn salaris en ik heb als consument gezegd van mij hoeft het niet.
Ik koop best wat producen die in de voetballerij sponsoren en/of die Bayern sponsoren dus ik sta hier helemaal achter.

Dus mijn vraag is er niet en het aanbod is nog steeds hoger dan ik als consument zou willen. Prima als een andere club het doet, maar ik hoop dat dit de trend word.

26 januari 2022 om 15:40

Het is niet belangrijk wat jij vindt, maar wat het collectief vindt.
Zolang we bereid zijn te betalen voor televisie rechten, producten met een enorme marketing opslag en op elk voetbalbericht klikken, zal er weinig veranderen.

Dus, collectief gesproken, put your money where your mouth is, en er komt verandering. Maak je tot die tijd geen illusies.

26 januari 2022 om 15:17

Als meer clubs dit gaan doen dan spelen alle topspelers straks voor Chelsea, Man City en PSG.

26 januari 2022 om 15:35

Prima, wens ik ze veel plezier. Die hebben ook limieten met geld en als er daar 350 topspelers spelen dan gaan ze vanzelf muiten. En anders boeit het me ook niet, ik wens ze veel plezier en dan wordt het alleen maar lachen om die geldbeluste wolven te verslaan voor andere clubs.

Ook logisch, Sule is een tractor die in z'n handjes mag knijpen voor Bayern te spelen. Zal nu alsnog wel bij andere topclub komen door z'n transfervrije status, maar Bayern kan wel een betere vervanger halen denk ik. Zal dan misschien niet Duits zijn, maar denk dat ze hier niet wakker van zullen liggen.

Pavard naar het centrum en transfervrij Mazraoui binnen halen? Sule naar Barca zou ik wel zien zitten naast Araujo. Alles beter dan wat er nu rondloopt. Maar zelfde geldt voor Christensen. De Ligt naast Upamecano zou ook een hele goede optie voor Bayern zijn. Kunnen ze meteen jarenlang door.

26 januari 2022 om 14:11

Hernandez-Upamecano zal het wel worden.

Tja alles beter dan wat er nu rondloopt is het zeker, maar of je er vooruit mee komt. Ik betwijfel het.

Barcelona heeft een type Mascherano nodig naast Araujo.

26 januari 2022 om 14:17

Als Bayern al niet het verwachtte geld wil betalen. Zou het Barca dan wel lukken. Denk idd wel dat hij een goede versterking voor Barca zou kunnen zijn maar denk dat Sule op dit moment wel hoger mikt dan met alle respect de huidige Barca.

26 januari 2022 om 14:22

Hoger dan Bayern is er bijna niet, dus denk niet dat hij hoger mikt, maar dat het voor hem financieel aantrekkelijker moet zijn dan de 10 miljoen die Bayern wil betalen, dan blijven eigenlijk alleen de Engelse clubs over.

26 januari 2022 om 14:33

@wandering, Inderdaad ik denk niet dat hij hoger mikt, hoger dan dit Bayern is momenteel niet mogelijk. Dus ofwel wil hij echt een nieuwe uitdaging en dan is Barca misschien wel een optie, maar ik denk eerder dat hij gewoon gigantisch veel geld wil verdienen dus dan zal het Chelsea of Manchester United worden.

26 januari 2022 om 14:48

Arnavut11,

Kijk als het op salaris aankomt is Barca kansloos. Maar zoals Chelsea/// aangeeft: wellicht zoekt hij een nieuwe cultuur/andere competitie op. In dat geval zou Barca interessant kunnen zijn. Hoger dan Bayern is er niet. Hoogstens een stap opzij naar Liverpool of City, maar daar is de concurrentie moordend. Bij Barca zou hij direct basisspeler zijn en een koppel kunnen vormen met Araujo.

26 januari 2022 om 14:42

Ik zag een foto voorbij komen van Sule toen die jonger was. Met een Barcelona shirt in camp nou. Hij is fan van Barcelona. Wie weet lol. Misschien komt die naar barca.

26 januari 2022 om 19:19

Meer dan welkom!

Boateng en Martinez nog tot daar aan toe, maar denk dat ze flink wat geld mis hebben gelopen met Alaba toen en nu straks weer met Sule.

Het is een trend, maar dat zie je in heel Europa. Hoop dat clubs hiervan leren. Veel spelers hadden 2 jaar (of anders 1 jaar) voor hun contract gewoon goed in de markt gezet moeten worden. Nu is het de afgelopen 2 jaar natuurlijk lastig gebleken (clubs hadden minder te besteden), maar deze spelletjes moeten niet te lang duren. Dat kost je gewoon heel veel geld.

Gewoon bij het tekenen van een nieuw contract duidelijke afspraken maken wat betreft toekomst werkwijzen. Kwestie van geven en nemen. Spelers als Gravenberch, Sule en de rest moeten gewoon verteld worden dat zij alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen, maar dat de club transferinkomsten ook nodig heeft. Dus dat niet verlengen gevolgen heeft voor de club, dus ook voor de speler (misschien maar weer dreigen met geen speeltijd?).

26 januari 2022 om 15:49

Dreigen met geen speeltijd? Dat zal inderdaad helpen met toekomstige onderhandelingen.. Maar hoe blij Gravenberch (of Sule of wie ook) ook mag zijn met zijn kans, vice versa is het natuurlijk ook de club die hem en z'n kwaliteiten nodig heeft voor de prestaties. Het is en blijft gewoon lastig.

Ik vind dit altijd een wat lompe verdediger, maar dit is er denk ik wel een die de verdediging van Arsenal naar een hoger niveau zou tillen. De spoeling is daar centraal achterin erg dun, met eigenlijk alleen White die daar echt op zijn plek lijkt. Gabriel heeft potentie, maar wil nog wel eens een foutje maken.

Denk niet dat ze hier zo rouwig om moeten zijn. Vind het een van de mindere spelers van Bayern. Beetje lompe verdediger. En om daar nou 10 mln per jaar voor te betalen. Haal Schlotterbeck en je hebt een betere voetballer die je ook nog eens een stuk minder kost.

Ik weet niet of Bayern hier heel rouwig om moet zijn. Natuurlijk is het een Duits international, maar sinds zijn blessure is Sule nooit meer echt de oude geworden van daarvoor, want toen vond ik hem beter spelen. Tien miljoen euro aan salaris weigeren, terwijl hij nu drie miljoen jaarlijks opstrijkt is best een gewaagde stap. De uitleg van Kahn is dan ook logisch te noemen met dat ze niet steeds naar de pijpen van spelers hoeven dansen. Ben benieuwd wie ze dan als opvolger gaan halen, want in mijn optiek is dat wel nodig. Pau Torres van Villareal of Kounde van Sevilla zouden voor mij geschikte kandidaten zijn.

Niklas Süle past bij elke topclub in Europa
benieuwd welke clubs hem willen inlijven en waar hij zelf zijn zinnen op heeft gezet

voor Bayern jammer dat ze hem niet binnenboord hebben weten te houden

Nouja, prima toch. Geeft het duidelijk aan. Bayern kan nu op zoek naar een geschikte opvolger.
Persoonlijk zou ik als Bayern zijnde gewoon proberen zowel Christensen als Mazraoui binnen te halen transfervrij. Of eventueel Rudiger, al lijkt die ook een gigantisch salaris te eisen en richting Madrid te gaan (of dat nog waar is, weet ik niet).

Dan zou je die Sarr gewoon lekker kunnen verkopen en een Pavard als back-up van Mazraoui gebruiken.

Heb je: RB: Mazraoui & Sarr, RCV: Upamecano & Christensen, LCV: Hernandez & Nianzou LB: Davies & Richards geloof ik(of hoe heet die Engelsman). En Hernandez kan bij nood ook als LB spelen.

26 januari 2022 om 14:52

We hebben nog Chris Richards. Verhuurt aan Hoffenheim en doet het daar uitstekend. Voordat hij verhuurt werd heeft hij ook laten zien dat hij het niveau bij Bayern aankan in de minuten die hij kreeg.

28 januari 2022 om 12:06

Ah, Chris Richards zegt mij niet direct iets. Amerikaan die ze gekocht hadden, wist ik. Maar verder ook niet.

Verder denk ik dat Bayern met Upamecano, Nianzou, Hernandez en een nieuwe CV er goed opstaat. Ik zou voor een transfervrije optie gaan, zodat je meer transferbudget over gaat houden voor een goede middenvelder erbij.

Marc Roca is het niveau Bayern niet. Tolisso is degelijk, maar loopt volgens mij ook uit contract. En langzaam moet er ook aan een opvolging van een Müller, Neuer & Lewandowski gedacht gaan worden.

Ik zou een Christensen & Mazraoui transfervrij binnen halen en dan een groot geldbedrag bewaren voor een goede 2e spits, die achter Lewa nog kan ''groeien''. Of een hele goede middenvelder voor erbij.

Sabitzer is dan wel er bij, maar ben ik toch niet helemaal van onder de indruk. Eigenlijk alleen van Musiala, Goretzka, Kimmich en Muller (als je die als middenvelder ziet).

En dan kan je ook proberen die Sarr te verkopen. Heeft ook absoluut het niveau niet.

26 januari 2022 om 15:08

Christensen, Rudiger, Skriniar lijken mij goede opties, maar ze hebben al twee fantastische spelers voor centraal achterin. Zou er niet rouwig om zijn, Sule is ook niet alles.

Als hij al 10 miljoen niet accepteert dan houdt het op. Want meer zou wel erg belachelijk zijn. Tuurlijk heeft Coman nu zo'n riant salaris gekregen maar als je dat aan iedereen moet geven dan heb je straks een enorme salarispost. De verdedigingslinie van Bayern wordt wel aardig dun. Denk echt dat Bayern voor Mazraoui wil gaan dan kan je Pavard ook gewoon centraal zetten.

26 januari 2022 om 14:50

Klopt, bovendien verdienen aanvallers altijd meer. Je kan het ook bijvoorbeeld vergelijken met Upamecano, die verdient 8 miljoen per jaar, dan vind ik dat Sule met 10 echt gigantisch blij mag zijn. Afijn, we hebben nog Chris Richards bij Hoffenheim lopen en die heeft zich ook fantastisch ontwikkeld en is basisspeler daar, idealiter zou ik dat als vervanger ook overwegen als Bayern zijnde.

26 januari 2022 om 14:57

Daarom dus. Aanvallers krijgen sowieso over het algemeen meer. Zo werkt het gewoon eenmaal. Ook omdat aanvallers in het algemeen veel meer kosten dan de andere linies. En inderdaad 10 miljoen is ook echt wel een fors bedrag. Dus als hij meer wou tja dan houdt het gewoon op.

Dit is de evolutie dat huidige voetbal meemaakt. Spelers laten hun contract aflopen zodat zij naast een salarisverhoging ook veel tekengeld kunnen krijgen met ook een belachelijke bedrag voor hun makelaars en familielid. Dat kan ook effectief gekoppeld zijn aan een nieuwe doel zoals nieuwe competitie, omgeving etc maar het maakt het alvast gemakkelijker voor een speler om die keuze te maken. Voetbalploegen kunnen niets anders dan zich bij neer te leggen.

En waar gaat er een club meer dan 10 miljoen per jaar voor Süle betalen? Dan zijn er toch veel betere en goedkopere opties. Vind Süle nou niet bepaald een geweldenaar. Groot en sterk ja, maar opbouwend zeer matig en in een één tegen één zelfs zwak. Beetje type Maguire. Redelijk overschat.

Gewoon Caglar Soyuncu halen van Leicester City. Zou perfect passen bij München.

28 januari 2022 om 12:07

Absoluut niet. Heeft echt (nog) niet het niveau om bij Bayern te spelen. Sowieso zijn Upamecano en Lucas Hernandez echt veel beter dan Soyuncu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
B. GlückUnknown
S. GnabryMiddenvelder3414
R. LewandowskiAanvaller3435
T. MüllerAanvaller328
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayern München.

3 fans
Verdediger, 26 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Bayern München 28 1 2 0
2020/2021 Bayern München 20 1 1 0
2019/2020 Bayern München 8 0 1 0
2018/2019 Bayern München 31 2 3 0
2017/2018 Bayern München 27 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Hoeness haalt uit naar Lewandowski en Barcelona: ‘Moeten circusartiesten zijn'

Uli Hoeness heeft tegenover het Duitse RTL keihard uitgehaald naar zowel Robert Lewandowski als Barcelona. Volgens de voormalig voorzitter van Bayern München draait de vertrekwens van de Poolse spits, net als...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren