Flinke domper voor PSV in aanloop naar kraker tegen Ajax

Zaterdag, 22 januari 2022 om 19:57Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 20:00

PSV is in aanloop naar de topper van zondag tegen Ajax tegen een flinke tegenslag aangelopen. Roger Schmidt kan vermoedelijk niet beschikken over Maximiliano Romero, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De 23-jarige spits heeft opnieuw een blessure opgelopen. Hoewel de definitieve diagnose nog bekend moet worden, wordt er gevreesd dat Romero andermaal een tijdje zal moeten toekijken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wat wordt het resultaat bij PSV - Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door pinko)
22 januari 2022 om 20:30

Luuk gaat niet weg bij Barca, die vindt t wel best in de zon

22 januari 2022 om 20:44

Zo indrukwekkend is Berisha niet bij Fenerbahçe hoor. PSV doet er beter aan om gewoon een fatsoenlijke scouting neer te zetten die zich niet richt op spelers als Mwene, Vinicius en Berisha. Om te janken.

22 januari 2022 om 20:57

10 miljoen euro betaald….dat krijg je van z’n levensdagen niet meer terug. Zonde man.

22 januari 2022 om 21:23

Volgens mij zijn Kudus en Romero familie van elkaar. Talent is zichtbaar in de spaarzame minuten die ze spelen, maar man nan man wat zijn ze veel en langdurig geblesseerd.

22 januari 2022 om 21:41

Ninja

Pff en zijn net 2 spekers die je graag vaker wilt zien spelen. Toen PSV hem aantrok, dacht ik oei dit gaat een topper worden. Oa Arsenal zat achter hem aan. Dacht echt weer een in de PSV geschiedenis van Romario, Ronaldo, Nillis, Kezman, v Nistelrooij. Potentiele topper dit.

Daar gaat onze Maxi weer.. 2 halve wedstrijden meegespeeld en hij ligt er weer uit. Misschien wilt z'n lichaam gewoon niet. Dat word dus met Kansenmisser Zahavi tegen Ajax. Grote domper dit.

22 januari 2022 om 20:05

Wel raar toen die verhuurd werd naar zijn oude club hij vrijwel alles kon spelen.

22 januari 2022 om 20:06

Zonde, dit weer. De topwedstrijden vallen dit seizoen qua blessures etc niet mee voor jullie. Ik klaag uiteraard niet maar op volle oorlogsterkte blijft het mooist.

22 januari 2022 om 21:09

Ik denk dat ze sangare, ramalho en madueke meer missen dan maxi. Maar het ze zit ze dit seizoen zeker niet mee. Des te knapper dat ze zo goed mee draaien.

22 januari 2022 om 20:13

Vervelend, maar meer ook niet. Door al zijn blessures weten we helemaal niet of hij zal slagen bij Psv. Al met al jammer en vooral sneu voor hem, maar het zal de wedstrijd tegen Ajax niet erg beïnvloeden.

22 januari 2022 om 20:19

Wat een onzin joh. Hoezo zou het niet de wedstrijd beïnvloeden? PSV mist hierdoor haar eerste spits he. Vinicius is ook geblesseerd dus de keuze word steeds minder. Dus tuurlijk word dit bij de eerstvolgende wedstrijd beïnvloed.

22 januari 2022 om 20:49

Aquerooo. Onzin? Wou je zeggen dat Romero eerste spits is bij Psv???? Hoe vaak heeft hij gespeeld. Ik denk dat PSV wel belangrijkere spelers zal missen.

22 januari 2022 om 20:53

Zahavi heeft er een tijdje uitgelezen, het is maar de vraag of hij Zahavi er direct in gezet had, of Romero had laten staan.

22 januari 2022 om 22:42

Romero is, sinds hij fit is, eerste spits van PSV ja.

Je afvragen hoevaak hij heeft gespeeld terwijl hij 9 van de 10 keer geblesseerd is, vind ik een beetje raar.

22 januari 2022 om 20:17

442 spelen op de counter met Bruma Gakpo voorin en extra zekerheid inbouwen op het middenveld. Bijvoorbeeld Max voor Mauro en Mauro linie naar voren. Of Mwene Teze Obispo Mauro.. Boscagli Guti Veerman Gotze.. Gakpo Bruma/Vertessen

23 januari 2022 om 09:08

Zal me verbazen als Schmidt met een tactisch strijdplan komt, maar ik ben het helemaal met je eens. We hebben de perfecte aanvallers om te counteren en verdedigend zal een extra mannetje geen kwaad kunnen

22 januari 2022 om 20:24

Met de halve basiself die gemist wordt, zie ik het heel somber in voor morgen. Misschien maar 5-3-2 spelen met Gakpo en Vertessen voorin om te counteren. Dat is de enige manier om de schade te beperken. Het zit PSV niet echt mee nu. Zelfde met het lege stadion, waar ze een week te vroeg zijn.

22 januari 2022 om 21:53

Zahavi verandert tegen Ajax altijd in Ronaldo dus miss wel een gelukje bij een ongeluk. Beetje wat Toornstra altijd tegen Psv heeft

Kan deze jongen niet beter stoppen met voetballen.. iets met een dooie mus en blij maken elke keer

22 januari 2022 om 21:42

Ik denk niet dat hij uit zichzelf zo'n salaris gaat opgeven.

Daar gaan we weer. het begint een beetje robben 2.0 te worden helaas maar dit wordt 10 mill in de prullenbak ...

Gewoon Bakayoko erbij halen die man is in vorm en kan wel eens verrassen

22 januari 2022 om 21:23

@teteriot Er is niks mis met Vertessen. Vertessen is een speler die hard werkt. hij is ook nog eens heel snel. en sterk heeft ook een goed schot. elke verdediger heeft een lastige wedstrijd tegen hem.

22 januari 2022 om 20:09

Wou ik net gaan zeggen, doet niet veel onder de aanvallers die psv nu heeft. En heeft veel weg van Madueke

Weer een blessure voor Maxi.. lijkt me toch wel een ongelofelijke domper voor die kerel elke keer.

Pff, dat wordt dus Zahavi. Wellicht beter om gewoon Götze als valse spits te gebruiken. Gakpo en Vertessen op de flanken. Een middenveld met Guti - Boscagli en op 10 Veerman. Dan sta je verdedigend op zijn minst nog een klein beetje stabiel op je middenveld. Wellicht een wat vreemde opstelling maar met andere varianten zie ik het ook niet goed komen.

Slechte zaak, hij is gewoon niet gemaakt meer voor topsport. Een verdrietige conclusie maar niet iedereen heeft een lichaam die meewerkt. Nu zullen we dus wel met Zahavi moeten aantreden terwijl de beste man net pas terug is. We kunnen de wedstrijd misschien beter schriftelijk afdoen.

Jeetje mina, zo jong maar al zoveel blessureleed gekend. Erg triest voor deze jongen, want voetballen kan hij wel en de potentie heeft hij.

Romero lijkt ook eigenlijk bij elke sprint 120% te gaan. Hij heeft een mooie stijl, maar vraagt blijkbaar ook teveel van z'n lichaam. Nu toch wel duidelijk dat het weinig zin heeft zo.

Romero zou sowieso niet spelen.
Gakpo en Zahavi , eventueel Doan. Maar misschien twee spitsen en Doan vanaf het middenveld.
Of zou Vertessen starten om te verrassen.
Nee Schmid houdt niet van verrassingen. Vertessen zal wel invallen

Sneu voor de jongen. Was net op de weg terug. Ik word trouwens echt schijtziek van al die blessures bij PSV. Morgen missen we 6 man, waarvan 4 vaste krachten. Dat terwijl Ajax afreist met een volledig fitte selectie. En zo gaat het al het hele seizoen. Nooit hebben we een fitte selectie beschikbaar. Hoe wil je dan ooit kampioen worden?

Toen PSV Romero destijds contracteerdeb moest ik als Ajacied vloeken. Die jongen stond wereldwijd te boeken als een gigatalent. 5 jaar later en het blijkt een man van glas te zijn. Hij heeft wel talent en bepaalde vaardigheden maar het weegt niet tegen elkaar op. Luuk de Jong einde van het seizoen voor een derde periode? Er loopt niet veel beschikbaars rond en veel hangt af van cl-kwalificatie.

22 januari 2022 om 20:27

Zou niet weten wat we met Luuk moeten als we Zahavi, Vinicius, Fofana en Vertessen hebben voor de spits positie.

22 januari 2022 om 20:44

Ik zie Zahavi en Vinicius niet echt blijven… Maar je weet nooit

Ben geen PSV-fan, maar vind dit wel echt jammer.

Romero heeft altijd al bekend gestaan als een speler met megaveel potentie, maar helaas echt een speler van glas. Kan mij nog herinneren dat hij in de jeugd bij Velez Sarsfield ook al 2x ongeveer 1 jaar moest revalideren door problemen met zijn knie en heeft als ik mij niet vergis ergens rond 2015 ook proef gelopen bij o.a. Arsenal en nog een aantal Europese topclubs, maar bij Arsenal ging het niet door vanwege een werkvergunning die hij nog niet kon krijgen maar de hoofdreden was vooral zijn blessuregevoeligheid, want hij raakte toen weer eens geblesseerd.

Maar in de wedstrijden die Romero in Argentinië wel fit in de jeugd, schoot hij wel zo'n beetje alles aan gort. Ook in de minuten die hij kreeg bij Velez Sarsfield maakte hij een prima indruk en hij had wel wat weg van Radamel Falcao in zijn topdagen, maar dat niveau zal Romero waarschijnlijk niet halen aangezien hij helaas bij iedere kleine tik of wat dan ook minimaal 4 weken geblesseerd is.

Helaas voor PSV een zeer dure investering, maar gezien zijn blessureverleden in Argentinië in de jeugdploegen en in het eerste van Velez Sarsfield hadden ze dit denk ik ergens ook wel kunnen verwachten maar helaas gegokt en zo te zien verloren, want denk niet dat Romero het nog zal waarmaken.

Dit is helaas toch wel de ousmané dembélé van de Eredivisie. Zonde...

Ontzettend sneu voor Maxi. Zijn lichaam lijkt helaas niet (meer) gemaakt voor de inspanning die topvoetbal met zich meebrengt.

Ook een flinke domper voor PSV, want de alternatieven - Zahavi, Vinicius en Fofana - zijn óf niet in vorm (Zahavi/Fofana) óf gewoon heel erg slecht (Vinicius). Het beste lijkt mij om morgen met Vertessen in de punt te spelen, maar Schmidt ziet hem liever aan de zijkant en zal waarschijnlijk voor Zahavi gaan.Ik heb er niet veel vertrouwen in, een nederlaag met grote cijfers is een realistisch scenario.

Mocht dat laatste gebeuren, dan vind ik overigens dat alle ogen op John de Jong gericht mogen worden - die niet alleen verzuimd heeft om de spitspositie naar behoren in te vullen, maar bijvoorbeeld ook om een waardige (al dan niet tijdelijke) vervanger voor Sangaré te halen alsmede een keeper aan te trekken die niet garant staat voor minimaal één blunder per wedstrijd. De media kennenden, zal de schuld echter weer bij Schmidt gelegd gaan worden.

23 januari 2022 om 10:13

Ik zou oprecht verbaasd zijn als Ajax hier met grote cijfers wint, dat gebeurt namelijk vrijwel nooit in Eindhoven

Heel sneu voor die jongen, maar hij heeft in de minuten die hij gespeeld heeft nou niet de indruk gegeven dat ze hem enorm gaan missen. Pech gehad met blessures en waarschijnlijk mede daardoor niet het niveau dat PSV moet nastreven.

Echt balen zeg. volgens mij heb ik nog geen PSV speler meegemaakt die vaker geblesseerd is dan Romero... en volgens mij hebben we het hele seizoen nog geen fitte selectie gehad. raakt altijd wel iemand geblesseerd.

22 januari 2022 om 20:55

Zou je zeggen hè. Ook Ryan Thomas lijkt ook meer geblesseerd dan fit.

22 januari 2022 om 21:09

@tvl11 Oh ja, Thomas die hebben we ook nog ik was hem echt al uit het oog verloren haha. ben al echt zenuwachtig man voor morgen tegen Ajax. heb mijn Bier vanmiddag al lekker koud gezet. hopelijk kan ik wat biertjes drinken op de overwinning morgen.

22 januari 2022 om 22:50

Anders kan je ze gebruiken om je verdriet er mee weg te drinken 🤣

Dit is wel erg sneu zeg, wat is deze man vaak geblesseerd en dan mis je ook nog eens Vinicius.
Maar Zahavi in de spits die scoort altijd tegen ajax.
Hoop op een leuke pot en jammer dat er geen toeschouwers bij zijn.

22 januari 2022 om 21:05

Zahavi heeft nog niet eens in de helft van de wedstrijden die hij tegen Ajax gespeeld heeft een doelpunt gemaakt, dus dat altijd scoren tegen Ajax valt helaas wel mee

23 januari 2022 om 10:12

Zo klinkt het weer een stuk minder indrukwekkend inderdaad maar 3 goals in 5 duels vind ik toch alleraardigst

Misschien kan PSV een keer verrassen en voor de verandering op de counter spelen morgen

John de jong word nog druk deze zomer. Zahavi gaat hopelijk weg. Vini zal hopelijk ook niet meer gehuurd worden en maxi kan geweldig voetballen en goals maken maar is altijd geblesseerd. Dan moeten we zeker 2 spitsen erbij krijgen en dan maxi en/of fofana als 3de spits. Ik hoop dat hij een lang lijstje heeft met spitsen. Luuk de jong zou al een goede zijn en met het oog op het wk voor beide een goede oplossing om hem een seizoen te huren.

22 januari 2022 om 21:28

@cuco10 ik zie het niet gebeuren dat we 2 spitsen gaan halen. ik denk eerder dat Luuk de jong dan terug komt naar PSV, en dat Fofana dan gewoon de 2e spits gaat worden. Fofana heeft kwaliteit genoeg als 2e spits.

Zou Romero een basisplaats hebben dan?

22 januari 2022 om 21:54

De kans was zeker aanwezig. Zahavi heeft donderdag sinds lange tijd voor het eerst minuten gemaakt en venicius is volgens mij ook geblesseerd.

Flinke domper?? Deze man speelt nooit, al jaren niet! Ik dacht dat ze Gakpo ofzo moesten missen joh

Zou toch al Doan, Zahavi, Gakpo (bruma reserve) voorin worden, veronderstel ik. En met Götze, van Ginkel/veerman, Gutierrez op het middenveld. Achterin Teze, Obispo, Boscagli en Max/mauro. Drommel op doel zou ik niet doen. Al heeft Ajax nu niet bepaald een luchtmacht.

Spelers geblesseerd, andere aankoop was beter geweest...Bla bla bla gooi die Schmidt er gewoon eens uit. Maar PSV mentaliteit is voor mij sowieso lastig te begrijpen, vind het allemaal maar een beetje slappe hap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. TezeVerdediger291
M. GötzeMiddenvelder294
I. SangaréMiddenvelder293
BrumaAanvaller287
Mauro JúniorMiddenvelder272
C. GakpoAanvaller2712
E. ZahaviAanvaller2511
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

1 fan
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren