Chinees bod op Bart Ramselaar: ‘Het is wel behoorlijk, moet ik zeggen’

Zaterdag, 22 januari 2022 om 09:00

FC Utrecht is niet van plan om Bart Ramselaar te verkopen. De 25-jarige middenvelder annex clubtopscorer staat in de belangstelling van het Engelse Millwall en een Chinese en een Italiaanse club. Voor Ramselaar was er niet zoveel om over na te denken als de club geen medewerking wil verlenen. “De clubs hebben een bod geplaatst. Ik weet ook dat Utrecht dat te laag vond. Voor mij was het ook niet echt iets om volledig over na te denken of ik het wilde of niet. Dat was makkelijk.”

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door nuanceman)

Begrijpelijke keuze en reactie. Zit echt nog wel groeipotentie in die jongen. Bij psv nooit echt goed uit de verf gekomen, ondanks de kwaliteiten wat die heeft.
Zou goed passen in de middenmoot van Spanje, Frankrijk of Italië

22 januari 2022 om 09:29

Waarom niet lekker naar China gaan? Vier jaar tekenen van na twee jaar lekker laten verhuren. Uiteindelijk is iedereen hem over tien jaar weer vergeten maar hoeft hij nooit meer te werken.

22 januari 2022 om 12:33

Ik zie dat groeipotentieel eigenlijk niet. Hij heeft een redelijk schot en een drive naar het doel, maar is niet bijster creatief, raakt veel de bal kwijt, heeft niet echt een goed overzicht en heeft ook niet de techniek om mensen vrij voor de goal te zetten. Ik vind Maher een veel beter seizoen spelen dan Ramselaar.

Ik ben bang dat het nivo van Utrecht het is voor Ramselaar. Ik vind hem veel te wisselvallig. Hij kan leuk voetballen maar verliest gewoonweg de bal te vaak om een stap omhoog te maken. Teveel mislukt. Dat is bij Utrecht niet rampzalig maar gaat ergens anders niet geaccepteerd worden. Toch frapant dat hij eigenlijk ook nooit meer zo goed was als voor de transfer naar PSV.

22 januari 2022 om 09:43

Dan is China toch geweldig?! Niveau Utrecht (of lager), maar wel in een paar jaar financieel zorgeloze toekomst

22 januari 2022 om 14:37

Hij wil cariere maken in Europa volgens het artikel

Niveau Utrecht is ook zijn niveau, als ik hem was zou ik voor het avontuur gaan. Als je naar China gaat maak je echt wat mee en je kunt verder in die regio een mooie route afleggen. Japan, Korea, Indonesië.

Bij zulke spelers snap ik een transfer naar China dondersgoed. Het is geen geweldenaar en wat je daar kan verdienen is onwerkelijk. Van alle spelers die naar China zijn gegaan, vind ik Oscar nog altijd de meest frappante. Die was nog jong en had echt kunnen slagen in de absolute top.

22 januari 2022 om 09:57

Je moet heel de situatie eromheen er natuurlijk ook wel bijnemen. In een land dat gewoon algemeen bekend een genocide aan het uitvoeren is, is nogal een stap.

22 januari 2022 om 11:11

Tja de Nederlandste staat vind het kennelijk ook geen probleem om handelscontracten af te sluiten met landen als China en Saoedie-Arabië. Als zij al het voorbeeld niet geven wordt het gewoon genormaliseerd. Dus waarom zou je als speler daar wel oog voor hebben? Als je er zelf niet verantwoordelijk bent en je werkgever ook niet vind ik dat eerlijk gezegd geen probleem.

22 januari 2022 om 11:15

Persoonlijke waarden verdienen ook aandacht vind ik. Je kan dat natuurlijk tot in den treure doortrekken, maar in een dergelijk land gaan wonen en onderdeel uitmaken van propaganda via sport is toch best wat.

22 januari 2022 om 11:24

@lierse1997 Okay maar dan moet je ook niet meer op een wk of uberhaupt een Fifa Gerelateerd toernooi meespelen . kortom wat is nog wel moreel verantwoordelijk ?

Ik hoop dat supporters straks massaal dat liedje van Rasmus Wold gaan draaien in de stadions, maar dan zal je vast wel niet meer levend terugkomen uit Qatar

22 januari 2022 om 11:44

Ik zou het dan ook fantastisch vinden als een van de globale wereldsterren zich ertegen verzet had door niet te willen spelen.

22 januari 2022 om 12:01

@Lierse1997, en wat doe jij? Ik neem aan dat je een telefoon, tablet, tv, laptop, computer en/of spelcomputer hebt? Wellicht een auto? China controleert wereldwijd de markten voor veel grondstoffen die nodig zijn om zulke producten te produceren, maar jij loopt er wel mee. Jij doet niks om dat niet in stand te houden. In jouw redenatie is dat onacceptabel.

22 januari 2022 om 12:07

Ziedaar het doortrekken tot in den treure! Ik maak geen onderdeel uit van de propagandamachine en ik ga niet in dat land wonen en ga er ook niet meer naar op reis, zelfs al zou ik een aanbieding krijgen in verband met werk.

Moet je niet willen Ramselaar
Bij Utrecht zit je goed
Veel hoger zal je niet halen
Dit is wel zo ongeveer je plafond
Niks om je voor te schamen

Zou het best begrijpen als balt lamselaal naar China gaat en goed kan verdienen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
5.AZ6120
6.Vitesse51-9
9.SC Cambuur39-17
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. DouvikasAanvaller369
Q. TimberMiddenvelder332
A. MaherMiddenvelder321
S. van de StreekMiddenvelder305
B. RamselaarMiddenvelder269
M. SyllaAanvaller266
J. van OvereemMiddenvelder251
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

21 fans
Middenvelder, 25 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren