‘Mooi dat Ajax het probeert met Ihattaren, maar moet je niet te vaak doen’

Vrijdag, 21 januari 2022 om 19:52Rian Rosendaal • Laatste update: 20:29

De eventuele komst van Mohamed Ihattaren naar Ajax wordt uiteraard ook besproken in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Clubwatcher Mike Verweij ziet de samenwerking tussen trainer Erik ten Hag en de middenvelder wel zitten, maar heeft tevens zo zijn bedenkingen. De Ajax-volger verwijst naar de regels omtrent gedrag en fatsoen die gelden in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club. Valentijn Driessen op zijn beurt vindt dat de bal nu echt bij Ihattaren ligt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Mohamed Ihattaren slagen bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door mv010)

Ze zijn teveel bezig met hoe Ten Hag het met mo gaat doen. Maar ik denk dat wanneer Mo zich bij ajax voegt hij zal merken dat hij alles moet geven. Het niveau ligt hoger bij ajax. Goede jonge Marokkaanse voetballers worden getriggerd door trots. Trots van de beste willen zijn. Het Ajax klimaat, Ten Hag, de jongens waar hij uit de selectie zich mee kan relateren dat zijn de redenen waarom ik denk dat hij zal slagen.

21 januari 2022 om 20:34

Je helpt juist het totale Ajax klimaat onderuit als je met Ihattaren in zee gaat. We hebben het hier over een voetballer die al 2 jaar geen niveau meer heeft laten zien. Die uiteindelijk zichzelf zo onmogelijk heeft gemaakt PSV er klaar mee was. Dan krijgt hij door een lobby van zijn toenmalige agent nog een kans in Italië. Maar Ihattaren kreeg het niet voor elkaar om fit op de training te verschijnen. Uiteindelijk verschijnt hij maar helemaal niet meer, pakt er nog even 12 kilo overgewicht bij en mag als beloning naar Ajax. Wat voor signaal geef je af naar je totale jeugdopleiding, aan al die jongens die om 7.00 in de ochtend opstaan, om uiteindelijk om 20.00 thuis te zijn. Hard en serieus trainen en op hun voeding letten. Je zet alle normen en waarden van een club overboord want het maakt schijnbaar helemaal niet uit of je professioneel of onprofessioneel bent.

21 januari 2022 om 20:40

Ben het zeker deels met je eens Baradona en in zekere zin daardoor ook met Verweij. Je moet dit niet te vaak doen, want zoals jij en hij aangeven, geeft dit wel een goed signaal af? Maar je kan het ook vanuit een ander perspectief bekijken. Namelijk dat Ajax een warme club is, die spelers die een moeilijke situatie hebben (gekend) een nieuwe kans geeft en willen helpen weer terug te komen naar een goed niveau. Dat lijken ze nu bij Ihatarren te doen en in mindere mate ook bij Brobbey

21 januari 2022 om 21:32

Als het klimaat bij ajax door 1 speler verpest kan worden dan is ajax geen echte topclub. Het is op aanhaken of je word vervangen. Hij krijgt nu te tijd om het te laten zien.

21 januari 2022 om 22:50

Onzin, hele slimme zet van Ajax. Betalen nauwelijks wat, wordt ten slotte maar verhuurd dus als het misgaat was het zeker het proberen waard en als ie slaagt (wat meer voor de hand liggend lijkt met Erik en omdat het soort van z'n laatste kans is) wordt Overmars weer als genie gezien. Kortom, win-win situatie voor Ajax.

21 januari 2022 om 22:50

Onzin, hele slimme zet van Ajax. Betalen nauwelijks wat, wordt ten slotte maar verhuurd dus als het misgaat was het zeker het proberen waard en als ie slaagt (wat meer voor de hand liggend lijkt met Erik en omdat het soort van z'n laatste kans is) wordt Overmars weer als genie gezien. Kortom, win-win situatie voor Ajax.

21 januari 2022 om 20:50

Ik denk dat hij nu juist beloond wordt door z'n slechte mentale gesteldheid. In plaats van een pas op de plaats maken komt hij ineens bij de grootste club van NL. Iets dat hij op geen enkele manier verdiend, dus ben benieuwd wat er in z'n hoofd om gaat. Het wordt een hels karwei om deze jongen weer fit te krijgen, dan nog weet ik niet of hij goed genoeg is voor de basis van Ajax.

21 januari 2022 om 21:50

Ten Hag haalt het beste uit iedereen dat heeft hij met meerdere spelers gedaan en vooral met de club Ajax heeft hij het echt op de kaart gezet samen met de technische staf en de directie hebben hun Ajax terug op de kaart gezet ihatarren heeft gewoon een voetbalvader figuur nodig samen met tadic naar wie hij op kan kijken en de Nederlandse mentaliteit want dat mist gewoon bij psv zal hij terug komen beter dan ooit vergeet niet hij is 19 en heeft al veel achter de rug dus vooruit kijkend word ie groot als ie maar gelooft in ze geloof en ze mensen km hem
Heen

21 januari 2022 om 21:51

Ten Hag haalt het beste uit iedereen dat heeft hij met meerdere spelers gedaan en vooral met de club Ajax heeft hij het echt op de kaart gezet samen met de technische staf en de directie hebben hun Ajax terug op de kaart gezet ihatarren heeft gewoon een voetbalvader figuur nodig samen met tadic naar wie hij op kan kijken en de Nederlandse mentaliteit want dat mist gewoon bij psv zal hij terug komen beter dan ooit vergeet niet hij is 19 en heeft al veel achter de rug dus vooruit kijkend word ie groot als ie maar gelooft in ze geloof en ze mensen km hem
Heen

21 januari 2022 om 22:15

Hoger dan wat? De knul heeft seizoenen bij PSV getraind. Die weet wat de top vraagt. (en het is de vraag of hij dat kan leveren).

Natuurlijk lukt het niet altijd met elke speler, maar het enige wat ik echt kwalijk vind aan Ihattaren is zijn overgewicht. Hij lijkt me niet totaal onhandelbaar. Dat je een keer een bidon weg gooit of niet in een ijsbad springt daar vind ik weinig mis mee. Het is denk ik gewoon een jongen die wat vertrouwen wil voelen en die het gevoel wil hebben dat hij erbij hoort in zo een selectie. Ik denk daarom wel dat er een goede kans is om onder Ten Hag weer op te bloeien

21 januari 2022 om 20:10

@Japie_Krekel Klopt uiteraard dat het niet lukt met alle spelers, maar dan komt Valentijn met de namen Bilal, waarmee Ten Hag amper een half jaar mee heeft gewerkt en Chris David en geen idee waarom ze Chris noemen want die was naar mijn inziens nooit een moeilijke jonge maar iemand die gewoon heel vaak geblesseerd was en ook met hem heeft Ten Hag amper een half jaar gewerkt.

21 januari 2022 om 20:13

Dat ben ik helemaal met je eens. Met Noa Lang wilde het dan niet echt lukken maar bij FC Utrecht heeft Ten Hag een hoop van die Marokkaanse jongens, ook lastigere karakters als een Barazite aan het voetballen gekregen. Ten Hag lijkt me daarom wel een coach met empatisch vermogen en peoples manager skills en dat is denk ik waar Ihattaten de laatste 1,5 jaar echt behoefte aan had

21 januari 2022 om 20:26

@japie Maar met Noa Lang is het ook niet hopeloos misgelopen toch? In de zin van conflicten enzo. Ikdenk dat bij Ten Hag in de periode van zowel Utrecht als Ajax ook heeft meegespeeld dat het met het elftal goed gaat. Bij tegenslag ontstaat er onrust, stress, wisselingen en druk van buiten. Dat is mentaal voor spelers natuurlijk een heel andere situatie als dat het goed gaat. Ik weet niet meer precies met welke ingewikkelde spelers hij bij Utrecht te maken had ... Kali? Letschert? Bazoer? Tanane?

21 januari 2022 om 20:27

@Japie_Krekel Ja inderdaad bij FC Utrecht vond ik hem perfect. Hij botste aanvankelijk ook met Ayoub maar kort daarna waren ze de grootste vrienden. Het is een trainer die heel goed in omgang is met zijn spelers en altijd contact houdt.

21 januari 2022 om 20:29

@nuanceman Klopt, het was volgens mij geen haat en nijd tussen die twee. Noa Lang had ook gewoon te maken met betere concurrentie op rechts. Bij Utrecht idd Kali en Barazite

21 januari 2022 om 20:30

@fceindhoven030 Precies, ik heb er daarom wel vertrouwen in met Ihattaren

21 januari 2022 om 21:23

@Japie, de Marokkaanse jongens bij Utrecht waren wel structureel basisspeler. Ihattaren zelf schatte in dat het hem 4 wedstrijden kost om weer fit te worden terwijl iedereen snapt dat hij voorlopig geen serieuze bijdrage kan leveren, dus dat gaat wel even duren… als hij de anderen al uit de basis kan spelen. Kan hij daar mee omgaan?

21 januari 2022 om 21:39

@ijsmuts Barazite was niet altijd basisspeler en ook met hem kon Ten Hag goed omgaan.

21 januari 2022 om 22:30

@Ijsmuts Ik hoop het wel voor Ihattaren dat hij begrijpt dat hij de aankomende maanden niet veel zal spelen. Hij moet nu echt even pas op de plaats maken en zich opnieuw bewijzen. Als hij dat niet doet dan speelt hij straks in de Jupiler League want je blijft geen kansen krijgen

21 januari 2022 om 20:17

Dat zijn dingen die niet erg klinken. Maar feitelijk is het gewoon werkweigering, toch?

21 januari 2022 om 20:21

Of een ijsbad goed is voor je lichaam daar zijn de meningen in de medische wereld over verdeeld dus imo hoort dat niet verplicht te zijn maar een keuze. Een bidon gooit elke speler wel een keertje weg. Hoe vaak zien we niet dat een speler dat doet na een wissel bv

21 januari 2022 om 20:30

Maar bij PSV zijn ze er blijkbaar wel van overtuigd dat zo’n ijsbad werkt, dan hoor je dat gewoon, net als de rest van de selectie, te doen. En omdat andere spelers het wel eens doen is het ineens goed ofzo?

21 januari 2022 om 20:38

Ik zeg niet dat het goed is maar ik vind het geen reden om een speler als onhandelbaar te bestempelen

21 januari 2022 om 20:38

We hebben het hier niet over een bidon weggooien. veelvuldig liegen over zogenaamde trainingsarbeid , overgewicht, niet op komen dagen, spoorloos zijn...om eens te beginnen.

21 januari 2022 om 20:41

Nou, die dingen werden er anders wel bijgehaald. Ihattaten zal ongetwijfeld fouten hebben gemaakt maar dat eil niet zeggen dat iemand geen tweede kans verdiend. Misschien voelt hij zich bij Ajax wel lekker in zijn vel en pakt hij zijn kans. Zoniet dan wordt het een moeilijk verhaal voor hem

21 januari 2022 om 20:45

Je denkt toch niet dat PSV klaar met hem was omdat hij een keer een bidon weggooide en een keer een ijsbad weigerde. Het was een optelsom van tientallen van dit soort dingen.

22 januari 2022 om 00:07

Ja maar dan nog kan je iemand een ijsbad niet dwingen..

21 januari 2022 om 20:13

Ik zou het voor een toekomst in oranje toejuichen, mocht hij opbloeien. Verder heeft deze jongen zich op alle fronten misdragen en zoekt nul schuld bij zich zelf. Een garantie op succes is het zeker niet. Ik kan ook goed begrijpen dat er genoeg (wsl psv aanhangers) mensen zijn bij wie hij de gunfactor heeft verloren. Hoe blij moet je zijn met zoveel talent en hoe dom moet je zijn het zo te vergooien. Er zijn heel veel mensen die veel harder moeten werken en er een stuk minder warmpjes bij zitten. Hij mag God (of mss wel Overmars/Ten Hag) op zijn blote knieën bedanken dat hij nog een kans krijgt, maar ipv daarvan wil hij nog even natrappen richting Schmidt en zijn eigen straatje schoonvegen. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen als hij straks bij Ajax ook gewoon 2e of 3e keus is. Qua investering loop je weinig risico, maar hij kan ook bij Ajax weer de rotte appel worden, zeker als Ten Hag weg zou gaan.

21 januari 2022 om 20:20

Volgens mij heb jij je niet ingelezen in de huidige situatie van Ihatarren. Hij is allesbehalve fit en zijn mentale gezondheid is ook slecht dus hij heeft nog een hele lange weg te gaan. Alleen dat Ajax shirt gaat dat niet oplossen

21 januari 2022 om 20:29

Ik zou het voor een toekomst in oranje toejuichen, mocht hij opbloeien. Verder heeft deze jongen zich op alle fronten misdragen en zoekt nul schuld bij zich zelf. Een garantie op succes is het zeker niet. Ik kan ook goed begrijpen dat er genoeg (wsl psv aanhangers) mensen zijn bij wie hij de gunfactor heeft verloren. Hoe blij moet je zijn met zoveel talent en hoe dom moet je zijn het zo te vergooien. Er zijn heel veel mensen die veel harder moeten werken en er een stuk minder warmpjes bij zitten. Hij mag God (of mss wel Overmars/Ten Hag) op zijn blote knieën bedanken dat hij nog een kans krijgt, maar ipv daarvan wil hij nog even natrappen richting Schmidt en zijn eigen straatje schoonvegen. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen als hij straks bij Ajax ook gewoon 2e of 3e keus is. Qua investering loop je weinig risico, maar hij kan ook bij Ajax weer de rotte appel worden, zeker als Ten Hag weg zou gaan.

21 januari 2022 om 20:34

Niks in de voet geschoten. deze jongen gaat de top niet bereiken. Mentaal zwaar tekort. Goed omgaan met jonge talenten? Brobbey en Lang vergeten? liepen ook zo de deur uit en kan je straks voor miljoenen terugkopen

21 januari 2022 om 21:24

Ach hou eens op met dat PSV heeft het fout gedaan… Deze jongen is totaal niet geschikt gebleken als prof.
En nu kun je lekker hoog van de toren blazen, maar ik zou even wachten tot je weet of Ajax het wel met deze jongen gaat lukken en dan praten we wellicht eens verder.
Veel succes met Mo! Ik neem aan dat we nog erg veel over hem mogen gaan horen de komende tijd. Ik pak m’n popcorn er alvast lekker bij 🍿

Voor Ajax zit aan de waarschijnlijke komst van Ihattaren natuurlijk weinig risico's, als ze hem daadwerkelijk op huurbasis binnenhalen voor 1,5 jaar met een optie tot koop.

Bevalt hij en krijg je hem echt daadwerkelijk voor langere tijd aan het voetballen, dan ligt je de optie tot koop en is hij denk ik ook meteen een van de beste spelers in je selectie met een gigantische groeipotentie en bevalt hij niet, dan neem je het salaris wat je hem gedurende zijn huurperiode en eventuele huursom voor lief en zit je nergens aan vast.

En ten Hag heeft in het verleden inderdaad vaker bewezen dat hij goed met 'lastige' jongens overweg kan. Natuurlijk is ten Hag op dat gebied geen wonderdokter en is zoals Driessen aangeeft met Ould Chikh en David ook weleens een aantal spelers mislukt onder ten Hag die als lastig werden omschreven, maar ergens heb ik wel het idee dat dit nog best positief uit kan pakken voor zowel Ajax en ten Hag als Ihattaren zelf.

Ik hoop het in ieder geval wel, want als Ajax-fan vond ik Ihattaren in het begin bij PSV 1 echt al geweldig en was hij een bepaalde periode ook echt wel serieus goed.

21 januari 2022 om 21:27

Financieel zitten er inderdaad niet zoveel risico’s aan. Op ander vlakken vind ik dat toch wel een beetje anders. Zo was hij bij PSV een aardige stoorzender en haal je jezelf gewoon erg veel gedoe op de hals.

21 januari 2022 om 22:26

PSVChamps

Er was a) ook niet echt een hierarchie binnen PSV. Enige die beetje mond open deed en presteerde was Dumfries.

b) als je geen klik hebt met je trainer, dan kan zo een jongen verward en verloren voelen. Deed veel om maar aandacht te krijgen. Negatieve aandacht is ook aandacht.

c) bij PSV was er niemand die een vaderfiguur kon zijn. Bij Ajax hadden wij in verleden ook issues met Zlatan. Stond op punt om bijna naar Celtic te gaan. Leo Beenhakker sprak continue vertrouwen uit. Bij PSV zat directie JdJ en TG erg diep bij Schmidt.

d) Bij Ajax heb je een duidelijke hierarchie met Tadic als leider. Ook andere routines met kwaliteiten. En slagers zoals Martinez.

Bjj Ajax moet hij zeer goed zijn best doen, want concurrentie is niet mals. Ook als je ziet wat er klopt op de deur vanuit de jeugd.

Bij PSV speelde hij goed tegen Ajax en daarna gelijk bank om gasten als Thomas(!) op te stellen.

Hij ziet t zitten maar heeft wel zn bedenkingen. Naja, heeft ie iig achteraf gelijk, onze Mike.

Neem aan dat deze jongen ook wat van z’n leven wil maken en uiteindelijk toch zijn potentie wil behalen. Uiteindelijk zal het tot hem doordringen en er alles uit willen halen bij de beste club van Nederland!

Als Ihattaren op zijn oude niveau terug komt is het een aanwinst voor Ajax. Dat ze een poging wagen, ik kan het wel begrijpen. "Goedkope" middenvelder en dat met oog op bijv een Gravenberg zit die nog 1,5 seizoen onder contract staat en waarschijnlijk wordt verkocht. Mooie opvolger als ie op zn oude niveau terug komt. Ten Hag heeft in het verleden wel laten zien dat hij "lastige voetballers" op het rechte pad kan krijgen en ze beter kan laten worden.

21 januari 2022 om 20:40

Zelfs op zijn oude goede niveau vind ik hem niet goed genoeg voor Ajax 1. Hij mist daarvoor echt rendement. In dat seizoen was hij wel 1 van de weinige lichtpuntjes bij PSV, maar dat was vooral omdat we nergens anders blij over konden worden. Wat was dat slecht toen!

21 januari 2022 om 21:15

Hij heeft nooit een seizoen meegemaakt waarbij hij in een goed draaiend team heeft gezeten. Dat seizoen onder van bommel was het 1 van de lichtpuntjes. Daarna... we weten allemaal hoe het is gegaan. Men had ook verwacht dat iemand als Berghuis problemen zou krijgen en je ziet hoe dat heeft uitgepakt. De voetballer Ihatarren is een voetballer waarvoor men naar het stadion gaat. Ik ga er vanuit dat hij het voetballen niet is verleerd.

21 januari 2022 om 22:27

precies, wilde net zeggen. Kijk eens met wie hij samen speelde.

Tegen Ajax speelde hij meestal wel goed.

Die speelt 5 potjes in de KKD en geeft er de brui aan. Geen idee wie er voor hem plaats zou maken op bank of basis. Misschien Kudus omdat ie 90% van de tijd geblesseerd is?

21 januari 2022 om 20:40

Zou hij überhaupt zomaar in de basis komen bij Jong Ajax? Daar lopen toch ook aardige talenten.

21 januari 2022 om 21:37

Er lopen zeker talenten rond. Das bij jong PSV, Jong Az enz ook zo. Maar je moet altijd maar afwachten wat echt een speler voor het eerste wordt. Hoe vaak worden spelers bestempeld als groot talent en breken nooit door en bewandelen een hele andere loopbaan als men op voorhand voor ogen had.

22 januari 2022 om 00:31

Je kunt ook overdrijven natuurlijk. Als Ihatarren fit wordt en zijn vorm hervindt komt hij met zijn ogen dicht in de basis bij Jong Ajax. Voor het eerste heeft hij nog wel een lange weg te gaan, maar het is een goedkope gok!

21 januari 2022 om 20:48

Dit denk ik dus ook, hij blinkt een paar keer uit bij Jong Ajax en voelt zich weer de grote man en vervalt in z'n oude gewoontes. Ik hoop dat ze vertrouwen in Kudus houden en dat hij fit kan worden en weer kan spelen de komende maanden, daar zit echt wel een hele hoop talent in maar helaas lijkt z'n lichaam hem nog niet bij te kunnen houden.

Alleen omdat Ten Hag daar bij Ajax trainer is heb ik er vertrouwen in dat Mo weer de oude wordt en weer gaat schitteren omdat ik denk dat Eric wel met dit soort gevallen kan werken en op de rails kan krijgen!

Eerst maar is kijken voorlopig hoe het met z'n discipline gaat wat betreft het trainen en minuten maken bij Jong-Ajax en hoe hij na de zomer terugkomt bij Ajax. En dan moet er nog gewerkt worden aan z'n discipline en fitheid op het veld want afgetraind zijn of 90 minuut gedisciplineerd mee kunnen spelen is wel een verschil, druk zetten, mee verdedigen en aanwijzingen opvolgen is nog een heel ander verhaal. Ik denk eerlijk gezegd dat hij het niet gaat redden en weer snel in oude gewoontes zal vervallen, bij PSV en Sampdoria hebben ze echt wel alles aangeboden wat een speler nodig heeft dat zal bij Ajax niet opeens 200% beter zijn.

Ik vind het wel een interessant project. Erg benieuwd hoe het uit gaat pakken. Het talent staar buiten kijf, dus ik vind het wel een poging waard.

21 januari 2022 om 21:18

Bazoer was 5 jaar geleden mentaal te zwak om zichzelf in de basis te knokken. Hij zal vast wel gegroeid zijn, maar ik vind het geen type die zichzelf koest houdt als hij geen wedstrijden speelt. Niet aan beginnen. Goede voetballer, maar niet goed genoeg om een tikkende tijdbom erbij te nemen.

21 januari 2022 om 22:30

Tete

Ik snap wat je bedoelt, een goedkope speler (alleen tekengeld) en potentiele selectiespeler.
Alleen blinkt hij wel uit op positie die we niet hebben, 3e CV.

Och daar hebben we hem weer, meneer die echt altijd maar wat zegt. Net alsof dit een slechte invloed heeft op de jeugd die aanstormt. Je kunt het ook zo zien: wellicht geeft dit de jeugd rust waarbij ze weten dat er altijd nog een 2e kans is. Ga maar lekker terug naar je restaurant Mike!

Hopen voor Mo dat ie zich weet te herpakken. Ik volg hem al sinds die ene wedstrijd tegen Barca in de Youth League. Ik gun het hem echt van harte. In potentie hét nummer tien voor de komende jaren in het Nederlandse elftal. Tot zijn 23ste knallen bij Ajax en dan een stap zetten naar een herstelde Barcelona. Zou toch prachtig zijn.

Het was uiteraard te verwachten dat dit van die 2 kneuzen kwam. Ben ook gestopt met lezen na het zien van Verweij en Driessen…

Dat is dus wat hij nodig heeft, bij Ajax gaat het toch iets wat professioneler aan toe dan bij PSV, er is een bepaalde verwachtingspatroon. Je bent een van de “grotere” clubs in Europa, scouts van topclubs kijken naar iedere wedstrijd. Het is gewoon allemaal net iets groter in Amsterdam. Ik denk dat hij daarin mee zal gaan met de jongens, vooral spelers als Timber, Tadic en Klaassen zullen hem daarin moeten helpen. Maar uiteindelijk moet hij het zelf doen. Bij PSV waren er gewoon net iets teveel irritaties, Schmidt die té streng was, dat akkefietje met die smeerlap Zahavi.

21 januari 2022 om 21:49

Verklaar je nader mbt zahavi.

22 januari 2022 om 01:06

Ik gok op dat Palestina Israël akkefietje waarin Zahavi die bombardementen verheerlijkt op insta.

21 januari 2022 om 21:49

Als hij niet tegen die irritaties bij PSV kan, dan ben je ook niet geschikt voor topsport. Die jongen moet bij zichzelf te rade gaan waar het allemaal mis gaat, dat ligt niet aan Schmidt of Zahavi.

21 januari 2022 om 22:32

teesboer

Kan toch gebeuren dat je totaal niet klikt met een trainer??

Zlatan en Co Adriaanse was ook geen match.

Je kan alles zeggen, maar niet dat je gelijk niet geschikt bent voor topsport.

22 januari 2022 om 08:16

Tot nu toe heeft hij vooral laten zien niet geschikt te zijn voor topsport. De overtollige kilo's zijn daar ook een voorbeeld van. Natuurlijk is hij nog jong, maar ik zou er niet al te veel vertrouwen in hebben.

Iedereen is lovend over Mo. Men weet dat hij een belabberde instelling heeft. Is hij echter wel zo goed? Heb hem in de thuiswedstrijden in Eindhoven zijn voetballen. Was toen echt geen toevoegde waarde en liet het toen echt niet zien.

Ten Hag haalt het beste uit iedereen dat heeft hij met meerdere spelers gedaan en vooral met de club Ajax heeft hij het echt op de kaart gezet samen met de technische staf en de directie hebben hun Ajax terug op de kaart gezet ihatarren heeft gewoon een voetbalvader figuur nodig samen met tadic naar wie hij op kan kijken en de Nederlandse mentaliteit want dat mist gewoon bij psv zal hij terug komen beter dan ooit vergeet niet hij is 19 en heeft al veel achter de rug dus vooruit kijkend word ie groot als ie maar gelooft in ze geloof en ze mensen km hem
Heen

Waarom mogen we niet reageren op van Seumeren? De enige die enige die in deze situatie iets zinnigs te melden heeft. Deze jongen zou er inderdaad beter aan doen om bij Utrecht minuten te maken en van daaruit weer een stap hoger op te komen. Waar hij eerst werd afgemaakt door onze Amsterdamse vrienden word hij nu al voordat hij getekend op handen gedragen.

21 januari 2022 om 22:35

v Seumeren is toch niet in objectief in dit... Kom op, tuurlijk zegt hij bla bka sportieve etc. Hij kan moeilijk zeggen, tuurlijk ga je naar Ajax!!.


En stel Ihattaren redt het niet bij Utrecht, dan kan hij nog stap maken naar Pec of Nac.

Na Ajax als hij het niet redt, staan clubs als Vitesse, AZ, Utrecht en Heerenveen klaar

21 januari 2022 om 23:38

Is dat een reden om niet te mogen reageren op van Seumeren? Deze man heeft met om de tafel gezeten. Zoek de reacties terug waar deze jongen afgemaakt. Welke keuze hij ook maakt, ik hoop weer te kunnen genieten van zijn talent. Persoonlijk hoop ik alleen niet dat hij naar Ajax gaat, 1 omdat hij daar weer gaat presteren en wij daar als Fwywnoord supporter last van hebben en 2 omdat ik het de Ajax supporters niet gun, die hebben hem afgemaakt het laatste jaar. War hun eigen spelers kunnen reken pen op veel krediet na een mindere periode kon deze jongen geen goed meer doen. Mo is een van de grootste talent ten van de laatste jaren war we hopelijk nog lag van plezier van kunnen hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
DaniloAanvaller132
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
J. GorterKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

53 fans
Coach, 52 jaar
SeizoenClub
2018-2022 Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles
1996-2002 FC Twente
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag deelt bij officiële presentatie meteen serieuze waarschuwing uit

Erik ten Hag is maandagmiddag officieel gepresenteerd als manager van Manchester United. De van Ajax overgekomen oefenmeester kreeg een rondleiding op Old Trafford en stond de Engelse pers te woord. Ten...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren