‘Enorme rotsituatie’ doet zich voor bij Ajax: ‘Tagliafico is gewoon heel boos’

Zaterdag, 22 januari 2022 om 10:00Dominic Mostert • Laatste update: 09:59

Het dossier-Nicolás Tagliafico ontwikkelt zich tot een 'enorme rotsituatie' voor Ajax, stelt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf. De linksback hoeft in Amsterdam niet te rekenen op een vaste basisplaats en zint daarom op een vertrek. Hij staat in de serieuze belangstelling van Napoli, maar vrijdagmiddag zei trainer Erik ten Hag 'zeker te gaan vechten' om Tagliafico binnenboord te houden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind je dat Ajax Nicolás Tagliafico moet laten gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door janmetdekorte)

Contract is contract. Niet zeuren en vechten voor je plek. Snap heel goed dat Ajax hem niet weg wil doen, misschien in de zomer dan kunnen ze een vervanger binnenhalen.

21 januari 2022 om 19:51

Afspraak is afspraak. Het wad met hem afgesproken dusja niet gek dat je dan klaagt.

21 januari 2022 om 19:57

Wat is er precies met hem afgesproken dan? Jij weet daar net zo weinig over als de rest van ons. Ik kan mij voorstellen dat Ajax er ook wel bepaalde voorwaarden aan heeft gesteld, zoals bijvoorbeeld geen vertrek in de winter. Of zoals eerder geschreven wordt: de huurconstructie is voor Ajax ook niet ideaal.

21 januari 2022 om 20:15

Is gewoon bekend? Is al langer dan een jaar zo dat sommige spelers een transfer wordt gegund bij verlenging van het contract.

22 januari 2022 om 01:49

Hele eerlijke reactie van jou AjaxNL! echt credits daarvoor. Zie het vaak voorkomen dat supporters altijd het standpunt van de club verdedigen maar jij doet dit op basis van de gang van zaken. Eigenlijk heel normaal maar je ziet het niet vaak genoeg!

22 januari 2022 om 11:17

Je hoeft geen standpunt in te nemen als je de details van de afspraken niet weet. Kan best in staan dat Ajax hem voor een gereduceerd bedrag laat gaan maar niet in een wintersetransfer bijvoorbeeld. Dus Jeroen heeft hier een valide punt zonder perse een standpunt in te nemen. Er wordt al erg veel gereageerd zonder de juiste info en dat is op zich niet erg maar hou er dan rekening mee dat je niet alle relevante info hebt.

21 januari 2022 om 19:57

Ze gaan hem ook zeker nog nodig hebben. Ik denk dat hij best nog een rol gaat spelen dit jaar. De pech voor hem is dat ajax al een paar keer dom punten heeft laten liggen. Zo lang psv in het spoor blijft wil ten hag elke keer met z'n beste 11 spelen. Wanneer er weer een gat van een paar punten is zal hij wel weer wat vaker aan de aftrap verschijnen. Ook gaan er zeker nog blessues en schorsingen komen en je hebt nog de beker. Nico moet gewoon geduldig zijn. Zijn kansen komen er zeker nog genoeg.

21 januari 2022 om 21:10

Zolang PSV in het spoor blijft? Volgens mij staat PSV bovenaan en is het dus Ajax dat voorlopig in het spoor van PSV zit..

21 januari 2022 om 20:05

Achja, dat contract is contract gelul van supporters is ook wel een keer klaar hé. Als Brobbey of Onana z'n contract niet verlengd is de wereld te klein, maar andersom is het ook niet goed. Het geldt voor alle voetballers en alle andere werkende mensen, kies altijd voor jezelf, dat doet de werkgever ook.

22 januari 2022 om 13:33

Het is natuurlijk geven en nemen in een werknemer-werkgever situatie, dus allebei de prtijen hebben niet alleen rechten en plichten, maar er is ook goodwil. Als jij als werknemer flexibel bent en je doet een paar stappen extra voor de baas, dan zou het leuk zijn als je baas je daarvoor beloont, maar het is niet de baas z'n plicht. En andersom, als je baas leuke dingen voor je doet en zich altijd heel flexibel richting jou opstelt dan is het ook leuk als jij als werknemer een stapje meer zet en extra je best doet. Maar het probleem is dat sommige mensen alleen maar verwachten dat de andere partij de stap extra doet zonder dat zij een stap extra hoeven te doen. Bij Onana heeft Ajax hem altijd gesteund en hebben zij echt een paar stappen extra gezet en in ruil daarvoor krijgt Ajax geen stap extra van Onana. Bij Nico is het zo dat hij zich altijd goed heeft opgesteld (en ja hij heeft domme kaarten gepakt en fouten gemaakt, maar dat deed Ziyech ook). In ruil daarvoor zou Ajax zich ook wel wat redelijker kunnen opstellen. Er was nog tijd geweest om een verdediger aan te trekken. Nu is het helaas een beetje te laat, maar nu heb je het probleem dat Nico kwaad is en het bank zitten zat is.

21 januari 2022 om 20:15

Als er iemand niet vies zou zijn van vechten om z'n plek is het Nico wel. Maar hij krijgt vrijwel nooit minuten. Maakt niet uit of de winst binnen is, of Daley met z'n tong op z'n knieën loopt, of wat dan ook. Dat je je dan als Tagliafico zijnde achter je oor krabt vind ik niet gek. Waar je bijvoorbeeld al iedere pot kunt invullen dat Berghuis na 60 minuten wordt afgelost door Klaassen.

21 januari 2022 om 20:54

Precies dit. Nico vecht echt wel voor zijn plek. Een plek die hij ook gewoon verdient, want hij is een betere linksback dan Blind. Maar hij krijgt nagenoeg de minste minuten van alle "tweede keuzes"

22 januari 2022 om 00:16

Precies dat. Nico heeft altijd 110% gegeven en buiten enkele onnodige rode kaarten vrijwel altijd een meer waarde gehad voor Ajax. Onbegrijpelijk dat scholletje jr. Altijd mag blijven staan.

21 januari 2022 om 20:30

Klopt! Contract is contract, dat zei Onana ook!

21 januari 2022 om 21:24

Oke, maar nu heb je toch ook een transfer periode, verkoop hem dan en haal meteen een nieuwe verdediger

21 januari 2022 om 22:35

Dus ook niet zeuren als een speler transfervrij de club verlaat. Contract is contract.

22 januari 2022 om 10:10

@jwtw030
geldt dat ook bij Onana, contract is contract?

22 januari 2022 om 11:19

Ja dat geldt ook voor Onana toch? Wat is dit nu voor vraag? Dat de ene situatie minder leuk of gunstig is dan de andere doet toch niets af aan een contract en dat je je daar aan moet houden of gezamenlijk aanpassen?

Ook ik vind het heel erg klote voor Nico, vind dat hij echt wel meer minuten zou moeten krijgen. Krijgt ook niet vaak die laatste 30 minuten, of in een wedstrijd tegen go ahead of zo. Desalniettemin zit Ajax midden in het seizoen en is het logisch dat ze hem niet willen laten gaan. Je hebt meer aan Nico op de bank als optie dan voor 3-5 miljoen of zo, en ook bij Barca of Napoli zou hij niet zomaar in de basis staan.
Ik vind Erik echt n top trainer, maar soms begrijp ik er geen bal van.

21 januari 2022 om 19:52

Blind is nou eenmaal heilig ook in slechte vorm, maar ik vind het ook onredelijk en onverdiend voor Tagliafico. Ja hij heeft ons benadeeld met die rode kaart, maar meerdere spelers hebben ons weleens benadeeld en spelen ook! Tagliafico had in ieder geval verdiend om de laatste 10 of 15 minuten kan invallen, en niet af en toe de laatste 3 of 4 minuten met zijn status. Ik sta als een blok achter Ten Hag, ik hoop dat hij nog jaren blijft. Maar dit snap ik ook niet, prima omdat voor Blind kiest want onze fantastische centrale duo is onomstreden! Maar geef en gun Nico ook zijn minuutjes, zeker als de wedstrijd al gespeeld is.

21 januari 2022 om 19:59

Blind doet het in principe prima en is stabieler en daarom betrouwbaarder dan Tagliafico. Hij is ook intelligenter in het positiespel en pakt zelden kaarten. Daarom heeft Ten Hag Blind zoveel laten spelen. Aan de andere kant wilt hij Tagliafico niet laten gaan omdat hij met een zo breed mogelijke selecte op 3 fronten wil vechten. Tagliafico is gewoon een prima backup. Dus ik kan Ten Hag zeker wel begrijpen.

Maar hij zal nu ook wel snappen dat hij een goed gesprek met hem moet voeren voordat dit soort irritaties uit de hand loopt.

Ik zou hem nog proberen binnenboord te houden deze 6 maanden nog en dan pas laten gaan naar het buitenland.

Als hij dit weigert dan zou ik hem gewoon verkopen.

21 januari 2022 om 20:29

Hoezo betrouwbaarder? Begin van het seizoen vergeten? In het positie spel en qua spel intelligentie is Blind verder eens, gewoon aanvallend maar verdedigend matig. Tagliafico is verdedigend sowieso veel sterker, veel sneller en aanvallend niet slecht. En hoeveel rode kaarten heeft Tagliafico gepakt? En in al die jaren? Niet zoveel als je doet denken.

21 januari 2022 om 21:11

Idd de befaamde betrouwbaarheid zagen we tegen AZ en haast alle andere partijen die verliespunten opleverde. Blind heeft echt een x aantal wedstrijden zeer slecht gespeeld en nog was hij verzekerd van zijn basisplek. Eigenlijk op dezelfde bizarre manier als hoe hij een tijd lang Martinez volledig onterecht uit de basis hield. Was Martinez zognaad niet goed genoeg en zie hier, samen met Timber bijna niet te passeren. Ten Hag heeft een een bepaalde liefde voir Blind, waardoor hij hem altijd opstelt of dat nou terecht is of niet.

22 januari 2022 om 23:27

En terecht. Ajax met blind en zonder blind is een zeer groot verschil. Ik ben nico eeuwig dankbaar, want hij was de missende schakel waardoor bosz het goed kon doen bij ajax.

22 januari 2022 om 10:09

@binny
Helemaal mee eens. En hij kan echt niet weg nu. Maar hij verdient ook meer speeltijd. Als ik wedstrijden tegen Heracles bijvoorbeeld terug haal waar Blind als een lamlul rond loopt, kan ik me levendig voorstellen dat Nico terecht boos is dat hij zo weinig speelt. We mogen als Ajax erg blij zijn met hem. Dus handel daar als trainer ook naar

Ja hier was ik al bang voor, echt heel zuur omdat Tagliafico echt hele mooie verdiensten heeft voor de club. En altijd gevochten heeft voor ons supporters, maar ook altijd correct is geweest naar ons. Als ik het voor het zeggen had, speelde hij nog steeds als linksback voor ons. Maar ik snap wel dat Ajax hem er bij wilt houden, we moeten kampioen worden dus heb je iedereen nodig.

Als hij het niet erg vindt om nog een half jaartje te spelen en in de zomer pas te vertrekken(vanwege het feit dat Ajax nog op 3 fronten vecht) dan zou ik hem niet verkopen in januari.

Als hij echt ongelukkig is dan zou ik hem gewoon deze transfer geven. Al is het maar voor lage prijs. Deze vechter heeft een transfer dikverdiend.

21 januari 2022 om 19:58

Heb het idee dat Ajax hem de transfer ook wel gunt, alleen zitten ze met de geschetste situatie dat er geen bekwame vervanging is voor Blind. Martinez ga je niet meer uit het centrum halen, Mazraoui doet het veel te goed op rechts, dus dan kom je uit bij Rensch. In de competitie geen probleem maar Europees niet ideaal denk ik. Zoals je zegt bij iedereen die Ajax een warm hart toedraagt erg geliefd dus men gunt hem een mooie transfer, alleen moet het wel kunnen.

21 januari 2022 om 20:02

Het is voor hem of speelminuten of een transfer. Ik zou hem daarom gewoon minuten geven deze 6 maanden nog en dan pas een waardig afscheid geven in de zomer. Dat is denk ik het allerbeste.

En Napoli moet ook even kappen met zoveel geflirt lol.

21 januari 2022 om 20:10

Ja met je eens hoor, iets eerder laten invallen. Eigenlijk moet hij gewoon de eerste wissel zijn iedere keer, al ben je natuurlijk afhankelijk van het wedstrijdverloop. Een waardig afscheid verdient hij zeker. Toch de speler die Ajax de 'grinta' bracht die het nodig had om te presteren.

Met het oog op het WK snap ik wel dat dit een klote situatie is en als je concurrent Blind dan ook vrij vaak ondermaats speelt dan is het logisch dat hij zich gaat ergeren. Dat hij geen krediet meer heeft sinds z'n rode kaart slaat ook nergens op, dat is nou eenmaal het risico wanneer Nico speelt en wanneer hij weer is ontkomt aan een kaart word het afgedaan als het nodige gif. Gewoon een slecht gemanagede situatie. Voor mij vergelijkbaar met het half jaar waarin Martinez ineens volledig genegeerd werd.

22 januari 2022 om 10:49

Blind speelt echt totaal niet ondermaats. Is juist enorm sterk in combinatie met Tadic. Maar goed jij zal het wel beter zien dan Ten Hag die elke dag met hem werkt.

22 januari 2022 om 12:31

Blind heeft vaak zat aangegeven dat er motivatie problemen zijn tegen de mindere tegenstanders en meestal was dat bij hem als eerst zichtbaar, in de toppers staat Blind er vrijwel altijd. Dus nee ik weet het niet beter ik constateer alleen wat Blind zelf zegt. En als je dan Nico tegen Excelsior Maassluis ziet spelen dan weet je genoeg over zijn motivatie.

22 januari 2022 om 15:59

Blind heeft dat echt nooit gezegd, je verzint nu dingen.

22 januari 2022 om 11:08

Het is niet alleen de rode kaart, want hij speelde ook gewoon niet zo best meer. Blind doet dat wel en staat er terecht in, maar Ten Hag zou wel iets meer mogen rouleren.

Contract opwaarderen. Dat is goedkoper dan een nieuwe speler halen.

22 januari 2022 om 10:49

Ik acht de kans nihil dat hij bijtekent. Speeltijd lijkt de meest zwaarwegend factor op het moment.

Nico moet gewoon blijven en in de zomer via de grote poort weg. Supporters zullen binnenkort weer terugkeren dus dan zal Nico extra veel support krijgen, denk dat ie zelf niet eens weet hoeveel de supporters van hem houden. Volgende zomer voor een zacht prijsje laten gaan en een geweldig afscheid in de Arena. Nu vertrekken zou een anticlimax zijn van een fantastische periode. Dus hopelijk kan ie zich er overheen zetten.

22 januari 2022 om 10:12

@hakimziyach22
Ik begrijp dat Tagliafico gewaardeerd wordt, maar laten we eerlijk zijn: de situatie blijft toch hetzelfde, want hij blijft op de bank. Of dat nu in de JCA is met of zonder supporters maakt dan ook niet uit. Hij wil gewoon spelen en al helemaal met het oog op WK 2022.

22 januari 2022 om 10:46

Tja dat geldt ook voor een bergwijn bij Spurs. Sommige spelers zijn gewoon te belangrijk vanaf de bank om in januari even weg te doen. Ik zie een az een speler als wijndal dan echt niet verkopen.

Goede tactiek van ten Hag om de prijs wat op te drijven.

22 januari 2022 om 11:40

op te drijven ? Waarschijnlijk sarcastisch, want een ontevreden persoon is meestal minder waard. Want een ontevreden persoon wil je niet in je selectie hebben.

22 januari 2022 om 10:39

@maartenfside
Waarom zou een Europe topclub een bod gaan doen als hij vrijwel zelden speelt? Leuk en aardig dat hij speelt in de CL en Argentijns international, maar de Europese topclubs kijken naar het heden: niet het verleden.
Een bod van een paar miljoen in de zomer zou al mooi zijn om eruit te halen.

22 januari 2022 om 11:42

Nico wordt nu al een tijd bij veel clubs genoemd en niemand pakt door. Zelfs nu voor een eigenlijk redelijk belachelijk lage prijs (rond 7 miljoen) ziet niemand het in hem zitten. De enige die hem nu ziet zitten wil hem huren om dit seizoen door te komen. Met een beetje pech zit Nico ook volgend jaar nog gewoon bij Ajax op de bank en kan Ajax nog niet doorselecteren.

Dit heeft Ten Hag over zichzelf heen geroepen. Een speler met de status van tagliafico verdient veel meer minuten. Als je dan ook nog eens ziet hoe Blind een tijd heeft gespeeld snap ik niet waarom Nico niet meer heeft gespeeld. Steeds Max 10 min invallen is echt schandalig. Ik hoop dat ie blijft maar als ie gaat snap ik hem volkomen.

Het is voor mij echt simpel: vaker opstellen of laten gaan. Je kan een jongen als Nico niet op deze manier behandelen na hoe hij altijd voor ons heeft gevochten. Dat is geen fraai beeld naar de toekomstige argentijnen toe die we willen halen. Je moet je spelers wat gunnen.
Tegen Maasluis liet hij echt zien een veldheer te zijn en ik was enorm onder de indruk van hoe hij speelde. Wat mij betreft wisselt Ten Hag gewoon meer af, Martinez, Blind, Gravenberch en Tagla spelen allemaal minstens 3 wedstrijden per 5 basis. Dat is voor allen begrijpelijk, zeker met een druk programma en de kwaliteiten die ze brengen

Laat Tagliafico vertrekken
Dit is voor beide partijen zinloos om zo verder te gaan

22 januari 2022 om 11:43

Voor Ajax is het beter dat bij blijft. Want anders worden de keuzes achterin ook wel schaars.

22 januari 2022 om 11:45

Dat misschien wel
Maar Tagliafico zo laten weg kwijnen op de bank heb je ook niks aan en komt zijn energie level niet ten goede op je steeds op te laden en telkens op de bank te moeten plaatsnemen

22 januari 2022 om 12:03

Aan een ontevreden persoon heb je niets. Is juist slecht voor de sfeer. Echter als je mee wilt doen voor de prijzen zul je goede vervangers moeten hebben. Het is alleen de vraag hoe je Nico gemotiveerd krijgt. Enkele weken geleden werd al gezegd dat hij ontevreden was en dat ten Hag te weinig aandacht voor hem had. Nu enkele weken later lijkt de situatie alleen maar slechter geworden te zijn, terwijl de signalen heel erg duidelijk waren. Dan heeft Ajax dit niet goed opgepakt.

Dit is gewoon de carriere kapot maken van die jongen. Er komt een WK aan. OP het WK in Rusland stond Tagliafico in de basis omdat hij elke week goed speelde bij Ajax. Nu is hij ook bij Argentinië niet meer de eerste keus als Linksback. De bondscoach ziet namelijk ook dat er linksbacks zijn die wel gewoon elke week spelen. En Acuna doet het bij Sevilla gewoon goed en speelt op goed niveau dus logisch dat hij nu Tagliafico voorbij is in de nationale ploeg.

22 januari 2022 om 10:56

Een carrière kapot maken? Wat een onzin. Dus Ajax moet elke speler die niet in de basis staat maar laten gaan en gewoon met 11 spelers verder gaan? Je hebt nu eenmaal ook wisselspelers nodig voor wanneer iemand geblesseerd raakt. Nico is de enige specifieke linksback die Ajax achter de hand heeft en het seizoen is, zeker met CL, erg lang. Nico heeft met zijn volle verstand een contract getekend.

22 januari 2022 om 11:45

Hij heeft in de JC schaal niet zelf afbreuk gedaan aan zijn carrière ? De eerste 2 goals worden door zijn directe tegenstander gemaakt, en daarna pakt hij een oer domme rode kaart waardoor de wedstrijd gelopen was. Dit is het leven van een sportman. Jij vergooit het, en een ander pakt zijn kans.

Ik zou persoonlijk altijd Tagliafico boven Blind opteren. De laatstgenoemde is dit seizoen ook best al vaak door het ijs gezakt en in verdedigend opzicht hoef je van Blind weinig te verwachten op die positie. Ik blijf het ook vreemd vinden dat je zo'n kwetsbare speler opstelt omdat hij wat ballen vooruit kan passen. Natuurlijk heeft hij een goede passing, maar men kan het ook overdrijven. Anderzijds was ook Tagliafico lang niet altijd sterk vorig seizoen. Die had ook duidelijk een slecht jaar.

Gewoon laten gaan deze jongen, anders verpest die de sfeer binnen het team nu kun je iets verdienen aan heb 6 tot 8 miljoen . Kun je dan weer mooi een jeugdspeler zich laten ontwikkelen op de linksback.

Ik snap dat hij het beu is om op de bank te zitten
Logisch dat hij wilt voetballen, hij is een voetballer in hart en nieren.
Hij voegt ecbt wel toe op het veld, dus
Ik denk dat Ajax een luxe probleem heeft met zoveel goede spelers op de bank.
Dit moet anders snap dat hij weg wilt

Laat die jongen gaan voor een mln of 5, en koop er een terug voor 5 a 10mln. Moet toch wel te doen zijn?? Het is niet zo dat er een lb klaarstaat vanuit de jeugd, en Martinez is volgens mij ook niet de vaste lb voor de komende 5jaar. Investeer in een nieuwe lb die eventueel klaar is voor de basis, of er dicht tegen aan zit en zich nog kan ontwikkelen. Vroeg of laat (lees: eind van het seizoen) heb je toch een nieuwe nodig.

Bij het juiste bedrag gaat Nico weg. Natuurlijk zeg Ten Hag dat hij liever ziet dat Nico blijft dat begrijp ik. Zou toch vreemd zijn als Ten Hag zegt ja hoor laat hem maar gaan ...

Hij heeft nog een contract, dus daar kan je hem aan houden. Snap zijn gevoel wel maar snap het standpunt van Ajax ook in deze. Nico is gewoon nodig als backup.

Had ik maar geen contract getekend tot media 2023...

Volkomen l9gisch dat Ajax hen behoud. Valt Apvarez, Blind of Martinez uit, dan staat hij weer in de basis.

Ik snap beide situaties. Maar het strookt niet met het verhaal van afgelopen dagen dat ten Hag prima met lastige jongens en situatiesom kan gaan.

En bij Napoli zit je zo na 3 wedstrijden op de tribune, het is maar waar je zin in hebt.. als je het al niet kan opbrengen om te vechten voor een basisplaats dan ga je het ook niet halen bij Napoli, en daar zijn ze nog sneller met je wegsturen en dan zit je zo niet meer in de selectie.

22 januari 2022 om 11:46

Je ziet ook dat de ploegen die nu interesse zouden hebben, allemaal ploegen zijn die een tijdelijke oplossing zoeken vanwege blessures. De kans dat hij hier naar een tijd ook weer op de bank zit is vrij groot.

er is echt niets meer over van zijn goede jaren hij Ajax. Echt heel jammer.

Ik snap die trainers nooit zo met het geluk de spoeling wordt wel heel dun zonder hem. Waarom krijgt hij dan zo weinig speelMinuten? Geef die jongen is meer duels gewoon eens de voorkeur boven een Blind. Je kan ze prima afwisselen en zo blijft Blind fitter in bv de topduels omdat hij niet meer alles hoeft te spelen. En in de competitie kan je tegen bijna elke tegenstander prima spelen met Tagliafico. Zo gun je deze jongen dan toch een Wk zeker als je hem nu niet meer wilt verkopen.

22 januari 2022 om 11:47

Spelers willen ook in ritme blijven. Dat geld uiteraard ook voor Nico, maar voor een trainer is het belangrijker dat de basis ritme houdt, en daar hoort Nico niet bij.

Gozer moet meer spelen joh. Prima back

Dat vind ik niet netjes van Ajax. Hij bleef na enkele hele goede seizoenen en nu is het terecht om mee te werken aan een vertrek.

Het is langer duidelijk dat er een vertrekwens speelt bij hem.

Hij kan naar club waar hij wel mag ballen. Volgens mij heeft hij niet getekend bij 020 om op bank te mogen zitten.

Ten Hag moet Tagliafico gvd veeeeel meer laten spelen!!! Blind is supermatig, Nico is geweldig. Geef hem meer kansen ipv hem zo te vernederen.

Ten Hag moet Tagliafico gvd veeeeel meer laten spelen!!! Blind is supermatig, Nico is geweldig. Geef hem meer kansen ipv hem zo te vernederen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
DaniloAanvaller132
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
J. GorterKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

50 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 22 2 0 0
2020/2021 Ajax 25 1 5 1
2019/2020 Ajax 24 3 6 0
2018/2019 Ajax 29 2 4 0
2017/2018 Ajax 15 1 5 1
Laatste voetbalnieuws

Marcos Senesi kan uitgerekend tegen Italië debuteren in Argentijnse ploeg

Marcos Senesi is voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Argentinië. Men speelt op 1 juni in Londen tegen Italië voor de zogeheten ’Finalissima’, een duel tussen de kampioenen...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren