Hoe Ajax Mohamed Ihattaren voor de neus van FC Utrecht wegkaapte

Donderdag, 20 januari 2022 om 13:28 • Laatste update: 06:48

Ajax lijkt Mohamed Ihattaren te gaan wegkapen voor de neus van FC Utrecht. Het Algemeen Dagblad meldde vorige week dat de negentienjarige aanvallende middenvelder ‘hard op weg’ was naar de Domstad, nadat Utrecht zijn situatie al langere tijd in de gaten had gehouden. De Telegraaf schrijft echter dat de overgang naar Utrecht nog niet was afgerond, doordat er nog ‘financiële issues’ tussen Ihattaren en Juventus moesten worden opgelost.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

157 reacties (laatste reactie door dirk_borst)

Nou Succes bij Ajax Mo als het uiteindelijk rond komt. Gun Ihattaren het beste. ook al is het zelfs bij de grote rivaal. Ihattaren blijft nog steeds een van mij favo spelers.

20 januari 2022 om 13:36

Hele nette reactie, kunnen een hoop mensen van leren!

21 januari 2022 om 08:00

Top

20 januari 2022 om 13:44

Kijk dat is mooi gesproken. Ik hoop ook zo dat het weer de goede kant op gaat met hem. Of het bij Utrecht is of bij Ajax dat moet hij zelf maar bepalen maar ik zie hem graag komen. Liever dan Bergwijn eerlijk gezegd. Ik denk dat het team bij Ajax wel met hem overweg kan en dat ze samen weer die weg omhoog vinden en hij daarna een toptransfer gaat maken.

20 januari 2022 om 14:00

@soccerfan_1 en de anderen bedankt voor de complimenten op mijn reactie

20 januari 2022 om 13:50

Mooie reactie @ Lampen!
Ik ben een supporter van AZ en ik kon intens genieten van Ihataren bij jullie club.
Nu gaat hij naar Ajax en ergens ben ik dan ook weer blij dat hij op de Nederlandse velden te bewonderen is.
Wie weet leeft hij op en is hij alsnog ooit bij Oranje te bewonderen.

20 januari 2022 om 18:38

Prem! Nooit geweten dat je zulke goede smaak had.😉 Zie je nooit voorbij komen in het wedstrijdtopic?

20 januari 2022 om 13:55

Lampen,

Mooi man!

Denk dat dit ook het beste voor hem is. Ook vorig jaar zei ik al dat Ajax gewoon beter bij hem zal passen. Daar lopen spelers die hem in toom houden. Een Tadic lijkt mij iemand die hem extra aandacht geeft maar ook kort.
Loopt hij kantjes af, heb je jongens als Alvarez, Martinez (helaas Taglifico misschien weg) en zelfs Blind en Klaassen die even een tik uitdelen.

Dit had hij niet bij PSV en bij Utrecht zou hij helemaal denken het mannetje te zijn.

20 januari 2022 om 14:00

Lampen: kan jij je naam nog aanpassen naar Philips Hue Lampen? Die lampen vind ik namelijk bijna net zo legendary als jij, man. Zeer nette reactie. En nu kappen want ik moet zondag PSV nog wel gaan zien als "vijand".

20 januari 2022 om 14:17

@myvision haha vind de naam Lampen wel prima, en Succes alvast voor Zondag. maar eerst moeten we alle 2 de beker nog even zien te overleven.

20 januari 2022 om 14:16

sportieve reactie.
Ik denk dat hij het niet gaat redden bij ajax. Vond hem altijd wat overhyped. Maar hopelijk bewijst hij mijn ongelijk.

20 januari 2022 om 14:44

Nou Lampen, dat vind ik als PSV supporter ook. Uiteindelijk is het belangrijk dat die jongen gewoon weer lekker gaat voetballen en gaat uitblinken. Mocht hij slagen bij Ajax dan is dat mooi maar ergens toch ook weer erg jammer, vooral omdat het, ondanks alle pogingen, bij PSV niet is gelukt.

En wie weet, misschien dat we in de toekomst toch nog van zijn kwaliteiten kunnen genieten bij Oranje (en misschien een beetje bij Ajax )

20 januari 2022 om 14:49

Wat een verademing! Een PSV fan die positief reageert. Tuurlijk heeft die jongen fouten gemaakt en kun je kritiek bebben, maar hem succes misgunnen bij een overstap is wat anders. Hulde Lampen

20 januari 2022 om 15:08

@Lampen top reactie, ondanks alles blijft het gewoon een goede voetballer.
Op 1 of andere manier kreeg Schmidt hem niet aan het voetballen, denk alles bij elkaar genomen.
Ten Hag is wel iemand die met jonge moeilijke jongens goed kan werken dus wij zullen het zien

20 januari 2022 om 16:23

Tegen de tijd dat hij fit is is ten hag wss weg. Ben ook benieuwd of hij bij ajax wel zijn taken gaat.uitvoeren, zeker in de Europese wedstrijden.

20 januari 2022 om 15:33

Mo is al rond! Heb je de foto's met die dikke pens in zijn trainingspak niet gezien?
Nee even serieus, hoop voor het Nederlandse Voetbal dat hij weer opkrabbelt.

20 januari 2022 om 15:34

Mooie reactie Lampen. Mag ik wel even zeggen dat ik het heel bijzonder vind, dat we jouw reactie bijzonder vinden. Dit zou toch gewoon de standaard moeten zijn op dit forum of ben ik nu gek geworden?

20 januari 2022 om 15:54

Tsja, lastig dit. Voelt voor mij een beetje hetzelfde als Aïsatti en Labyad zo. Jongens uit eigen jeugd die gewoon wel een beetje klaar waren bij PSV, om uiteenlopende redenenen. Ik gun hem natuurlijk het allerbeste, op vergelijkbare doelpunten die eerder genoemde spelers gemaakt hebben na natuurlijk .

Nu voor hem enkel hopen dat hij niet eindigt bij Ajax als die twee, maar dat dit een boost is voor zijn carrière en hij, eerlijk is eerlijk, op zo'n kort mogelijke termijn een mooie stap kan maken na Ajax.

20 januari 2022 om 16:32

Lekker man! Een van de weinige Psvers die dit kan zeggen. Meeste lopen blind achter de verkeerde mensen aan. Gun het Mo ook van harte en heb het idee dat Ten Hag of Ajax hem wel aan het ballen krijgen. Aanwezigheid van Tadic en meerdere toptalenten zullen hem goed doen.

Zou ook naar Ajax gaan, makkelijke keuze.

20 januari 2022 om 14:05

Nou, dat vind ik in zijn situatie nou niet helemaal…. Er zullen heel veel en grote schijnwerpers op de jongen komen te liggen, waarbij de verwachtingen ook immens zullen zijn, terecht of niet….
Bij Utrecht zal dat allemaal wat minder zijn.
Vraag me af hoe hij hier mee omgaat. Hij is momenteel toch redelijk fragiel gebleken. En dat is niet erg, maar kan wel een uitdaging worden

20 januari 2022 om 17:10

Hij kan rustig in de luwte op hoog niveau werken aan zijn terugkeer. De mogelijkheid om in de KKD wedstrijdritme op te bouwen en geleidelijk richting het eerste te trainen. Antony is onze nummer 1 op rechtsbuiten, maar Mo kan zeker minuten maken! We zijn nog op 3 fronten actief en bewijst hij zich de komende 6 maanden dan kan hij wellicht als vervanger van Antony gezien worden(ja ik verwacht dat Antony vertrekt). In seizoen 2023 heb je dan wellicht de volgende bezetting met Brobbey in de spits mocht Haller vertrekken(ja ik verwacht dat ook Haller vertrekt) LB: Tadic/daramy/unuvar SP: Brobbey/aankoop/rasmussen(of Sontje) RB: Mo/berghuis/jeugd?? Middenveld: Berghuis/klaassen/kudus/gravenberch/taylor/alvarez

20 januari 2022 om 14:06

@bobmarley: Geen haar op mn kale hoofd die dat zou overwegen. Overigens lijkt me dat Ajax ook niets ziet in mij als speler. Hoogstens als trainer.
OT: Ben heel benieuwd hoe dit uit gaat pakken. Ik vind Ajax vrij ongenaakbaar onder Ten Hag en ben erg benieuwd hoe hij opgevolgd zal worden wanneer hij op een dag vertrekt. Tot die tijd lijkt het me dat Ajax de baas blijft.
Ten hag lijkt me ook zeer geschikt om een dergelijke speler bij het team te betrekken en door te ontwikkelen, maar tegelijkertijd lees je dat Ihattaren zelf denkt 4 wedstrijden nodig te hebben om wedstrijdfit te worden. Ik geloof er niets van dat hij veel minuten gaat maken in het eerste van Ajax dit seizoen op 10. Daar loopt al genoeg kwaliteit rond. Kan Ihattaren daar mee omgaan?

20 januari 2022 om 14:51

Ijsmutsie daar maak ik me ook zorgen om, wie moet Ten Hag opvolgen? Hopelijk blijft hij nog een seizoen.

20 januari 2022 om 15:55

Sulejmanii,

Denk dat ten Hag gewoon gaat bijtekenen, heeft het enorm naar zijn zin bij Ajax en zal niet zomaar vertrekken.

Geweldig dat Ihattaren zijn comeback wil doen bij Ajax, heb alle vertrouwen in Vanenburg dat die dat goed kan inschatten.

ps. Lampen een bijzonder volwassen reactie die voor menig persoon hier op de Voetbalzone een voorbeeld kan zijn.

20 januari 2022 om 15:49

"zou ook naar Ajax gaan, makkelijke keuze."

Maar geen verstandige keuze. Hij is fysiek totaal uit vorm, heeft sinds april 2021 geen officiële wedstrijd gespeeld en heeft sinds het overlijden van zijn vader in oktober 2019, op een handvol bevliegingen na, geen overtuigende wedstrijd meer gespeeld. Ik denk dat het te laat is om zijn carrière nog volledig op de rails te krijgen. Maar mocht hij het echt nog willen proberen, dan is hij vooral gebaat bij zo snel mogelijk weer zoveel mogelijk minuten maken. En wat dat betreft had hij veel beter voor Utrecht kunnen kiezen. Waar bovendien de druk om te presteren ook iets minder hoog ligt.

20 januari 2022 om 16:09

Maar met 20kg extra kan je sws geen conditie hebben ala iemand die veel gaat spelen.

Ik denk dat dit half jaar Mo eerst aan conditie fitheid etc moet werken. Daar gaat vaak veel tijd in zitten. Laat Mo die motivatie zien. Is t wel licht een keuze voor jong ajax. Langzaam aan naar het 1e.

20 januari 2022 om 16:32

Ik weet niet of Ihattaren een type is dat vrede kan hebben met zich weer omhoog werken naar het eerste via de beloften. Die jongen is al bewierookt als het grootste talent van Nederland, de KNVB pronkte triomfantelijk met hem toen hij Nederland boven Marokko verkoos, hij zou ooit 50 miljoen op gaan leveren... En dan zou hij nu op een bijveldje moeten gaan ploeteren tegen Jong AZ en Dordrecht '90? Dat gaat hij niet trekken. Het zegt denk ik een hoop over hem dat hij nu lijkt te gaan voor de meest eervolle optie (ajax) in plaats van de verstandigere optie (utrecht).

20 januari 2022 om 16:35

Haha Psvers haten nog steeds op Ihataren. Schmidt heeft hem mentaal verneukt, dat in combinatie met het gebrek aan overig talent in de selectie heeft ertoe geleid dat Ihataren het niet meer kon opbrengen bij PSV.
Bij Ajax zal dit anders zijn; er is meer talent in de selectie en dat zal Mo gaan merken. Daarnaast kunnen ze bij Ajax talenten een stuk beter begeleiden, omdat niemand daar zal zeggen; "het is geen Messi" na een goede wedstrijd.

20 januari 2022 om 16:42

Ik "haat helemaal niet op Ihattaren". Waarom wordt kritiek tegenwoordig toch zo snel uitgelegd als "haat"? Die Belg die laatst dat jochie van 4 vermoord heeft, die haat ik. Maar waarom zou ik iemand haten, alleen maar omdat hij mijn clubje niet gebracht heeft wat er van hem verwacht werd? Schei uit.

Ik denk dat Ihattaren geen slechte jongen is en ik gun hem het beste. Maar ik volg het voetbal al een jaar of 35 en ik weet inmiddels wel dat spelers die te lang stilstaan in hun ontwikkeling (vooral op jonge leeftijd), en die ook nog eens de echte topsportmentaliteit missen, het eigenlijk nooit redden. Da's gewoon een realistische mening.

20 januari 2022 om 16:44

"dat in combinatie met het gebrek aan overig talent in de selectie"

Madueke, Gakpo, Malen, Gotze: Ihattaren had inderdaad in zijn PSV-tijd te maken met een totaal gebrek aan talent binnen Psv...

20 januari 2022 om 17:02

@mancunianb - Er is ook beduidend meer concurrentie en geld aanwezig bij Ajax. Dat zal Ihattaren ook gaan merken. Die jongen heeft al een half jaar nodig om zichzelf op te trainen en wedstrijdfit te worden en dat als hij met volle discipline te werk gaat. Daarna komt het echt zware werk.

Bijzondere stap. Mo had denk ik beter naar Utrecht kunnen gaan. Hij gaat never nooit Klaassen, Berghuis of Kudus eruit spelen bij Ajax 1. Zelfs niet op termijn verwacht ik, want ik vond hem bij PSV ook veel wedstrijden erg matig (soms leek het alsof je met een man minder speelde). Wel een goedkoop gokje voor Ajax, zeker als hij weer fit wordt. Het is natuurlijk een groot talent!

20 januari 2022 om 13:37

Denk je niet dat Ajax hem wil klaarstomen voor achter Antony? Zolang hij niet fit is zal Berghuis 2e optie zijn, op rechts. Als Berghuis dan op rechts speelt bij afwezigheid van Antony, is Ihattaren 2e man achter Klaassen. Hoe langer ik er over nadenk, des te logischer ik het vind. Bevalt het niet en zorgt hij voor rotzooi en gezeik, verliest Ajax eigenlijk nauwelijks iets.

20 januari 2022 om 13:43

Oh dat zou kunnen alleen mist Mo in mijn optiek wel teveel om een buitenspeler te zijn bij Ajax. Ik vond hem aan de zijkant bij PSV eigenlijk nooit heel sterk. Mist snelheid, werklust en tactisch inzicht(verdedigend liet hij vaak steken vallen). Hij deed het altijd wel aardig in een vrije rol op 10. Ik vind Bergwijn een veel betere optie als je het dan hebt over een buitenspeler voor Ajax.

20 januari 2022 om 13:46

Mag hopen van niet, aangezien Ihatarren enorm slecht speelde op de buiten positie bij PSV

20 januari 2022 om 13:47

Itstom, ik moet zeggen dat dat met goede begeleiding ook wel verbeterd kan worden hoor. Kan me nog herinneren dat Ziyech bij Twente vaak niet mee verdedigde, en toen hij bij Ajax kwam vond ik hem op een gegeven moment juist de speler die daar het meeste indruk in maakte. Hij zal zelf nu ook wel begrijpen dat hij nu echt zijn kans moet grijpen en er niet meer met de pet naar kan gooien

20 januari 2022 om 13:52

@messibazoer,

Dit zou natuurlijk een scenario kunnen zijn. Maar ik geloof er eigenlijk vrij weinig van. Als Antony vertrekt (wat de vraag is of dat überhaupt al deze zomer gaat gebeuren) dan nog zal Ajax nieuwe spelers aantrekken. Buiten dat heb je ook nog spelers als Kudus of Unuvar die nu bijvoorbeeld zeker beter kan vertrekken.

Buiten dat denk ik ook niet dat het gaat werken om met Tadic, Ihatarren en Berghuis in een team op te stellen, dan heb je toch wel erg weinig snelheid en diepgang.

Het huren kost natuurlijk inderdaad vrijwel niets.

20 januari 2022 om 13:41

Ik denk ook dat Utrecht een betere keuze was geweest. Wel een leuk experiment. Kan ten Hag hem wel aan de praat krijgen? Hij heeft van Ziyech wel een kilometer vreter kunnen maken maar ik denk dat Mo nog een stuk lastiger is om fit te krijgen. Voor Ajax natuurlijk vrij klein risico want transfersom zal wel rond de 1 miljoen zijn.

20 januari 2022 om 13:48

Ziyech is inderdaad veel meer een teamspeler geworden. Echter wil ik Ziyech niet echt vergelijken met Mo. Zo vervelend als Mo is heb ik Ziyech nooit zien zijn. Ook 10+ kilogram te zwaar heb ik bij hem niet gezien en bij Mo na elke break.

20 januari 2022 om 13:49

Tja zo kan het lopen in het profvoetbal. Een jaar geleden werd je voor gekverklaard als je had gezegd dat Berghuis en ihattaren bij Ajax zouden voetballen voor een gezamenlijk bedrag rond de 6-7 miljoen.

20 januari 2022 om 13:59

Zytoo34

" dat Berghuis en ihattaren bij Ajax zouden voetballen voor een gezamenlijk bedrag rond de 6-7 miljoen."

Zo stel je dat Ihattaren het red bij Ajax..goedkope versterkingen

20 januari 2022 om 14:10

Dat klopt zeker. Aan de andere kant hadden we ook niet verwacht dat het zo met Onana, Tagliafico en Alvarez zou lopen. In 1 jaar kan er veel veranderen, dus zie ihattaren daarom wel slagen als hij er echt voor wil gaan.

20 januari 2022 om 13:48

Dit seizoen zal zijn om hem fit te krijgen, denk dat hij met de juiste begeleiding volgend seizoen nog wel eens kan gaan verrassen.
Een goede voorbereiding en Winston Bogarde die hem gaat triggeren dat kan wat moois opleveren, zo niet dan is het toch maar een huur en zit je nergens aan vast om het zo te zeggen.

20 januari 2022 om 14:01

Als hij op hetzelfde topniveau kan spelen - dat zal pas na een behoorlijke inwerkperiode (ooit?) kunnen - is hij een geweldige speler. En destijds bij PSV onder van Bommel zou ik maar wat blij zijn geweest als Ajax hem toen had gekocht. Maar toen was hij wel ietsje meer waard dan nu;-)). Maar wat je zelf al stelt: Ajax kan hierbij alleen maar winnen en een heel klein beetje verliezen. Dus doen!

Of je zit voor een dubbeltje op de eerste rij, of je stuurt hem terug als je geen verbetering ziet. Een fitte Ihattaren als vooruitgeschoven middenvelder lijkt me super om te hebben.

20 januari 2022 om 13:50

Ik denk zelf ook wel dat dit niet eens zo verkeerd hoeft uit te pakken.
Winston Bogarde gaat hem helemaal afbeulen, Erik ten Hag zal hem (mits die blijft) nog wel kunnen raken. En dan in de voorbereiding het snot voor zijn ogen laten werken dan gaat het nog wel eens een hele leuke "doorstart" van zijn carriere kunnen zijn.

20 januari 2022 om 14:06

@papabear

Dat dus. Erik ten Hag is super goed met dit soort jongens. Had ook me twijfels bij Utrecht vanwege de trainer. Lijkt me voor Ihatarran een perfecte mogelijkheid om terug te komen op niveau en voor Ajax een mooie kans om een toptalent in huis te halen.

20 januari 2022 om 14:56

zou wel mooi zij om hem weer terug te zien op het niveau wat iedereen hem toeschrijft

Was dit niet gewoon de tip die de Ligt tijdens zijn afscheid bij Ajax gaf aan Overmars?

Hij had het toen over een speler die onder contract stond bij Juventus. En ook al was Ihattaren verhuurd aan Sampdoria, officieel stond hij onder contract bij Juventus. Gingen toen geruchten over dat het die Belgische verdediger van 19 zou zijn, kan zijn naam zo gauw even niet bedenken en opzoeken maar zijn naam ging toen rond in de media.

Dan was het misschien Ihattaren die de Ligt bedoelde.

Edit:

Was dus Koni de Winter. Dank voor de reageerders onder mij .

20 januari 2022 om 13:39

Zou goed kunnen ja!

20 januari 2022 om 13:40

Je hebt het over Koni De Winter, gok ik

20 januari 2022 om 13:44

Dat ging dacht ik over Koni de Winter inderdaad.

20 januari 2022 om 13:57

Hahahaha, dat zou zeker mooi zijn. Maar denk niet dat Koni de Winter en Xavi Simons haalbaar zijn.

20 januari 2022 om 13:46

Mo is geen tip. Dit zag Overmars zelf ook wel. De Ligt geeft meer zicht op de jeugd van Juventus en kan Ajax mooi tippen.

Bijzonder verhaal. Zou ook naar Ajax gaan als ik de keuze had. Zou het persoonlijk wel prettig vinden wanneer deze soap een keer ten einde is..

20 januari 2022 om 13:49

Je kunt je ook afvragen of deze soap ten einde komt of dat er nieuw leven in geblazen wordt. Deze speler vraagt (vroeg) zo ontzettend veel aandacht dat je je af kunt vragen of je daar vrolijk van wordt.

20 januari 2022 om 14:14

Lijkt erop dat dat laatste het geval is. Denk dat we hier nog lang niet van af zijn. Wanneer hij evt weer gaat trainen en wedstrijden gaat spelen in de Eredivisie begint het hele circus weer opnieuw

20 januari 2022 om 15:28

Ik denk dat bij bijna elke persconferentie de eerste vraag zal zijn: hoe is het met Mo en wanneer gaat hij weer wedstrijden spelen.

Een halfjaar huren geloof ik bijna niet, die jongen heeft nog een paar maanden nodig om dit te worden laat staan wedstrijden spelen.

Risico is vrij laag natuurlijk. Anderhalf jaar aanzien, is het niks ben je alleen tijd en wat rot centen aan huur en salaris kwijt. Verwacht dat hij gezien word als opvolger van Neres nu Bergwijn niet haalbaar is. Benieuwd hoe fit hij is. Wel een waanzinnig verhaal. Had je 1 jaar geleden gezegd dat Berghuis en Ihattaren voor Ajax speelden en het bij mekaar nog geen 10 miljoen koste, dan zat je nu met een enkeltje in het pieter baan centrum..

Mooie keuze hoor. Lekker bij Ajax voetballen waar alles goed geregeld is. Geen schreeuwende Duitse trainer langs de lijn die ook nog eens een pesthekel aan je heeft. De rustgevende stem van Ten Hag zal wonderen doen. Ik geef Mo helemaal gelijk.

20 januari 2022 om 13:41

Jij hebt er echt geen bal verstand van hè, psv heeft er bloed zweet en tranen in gestoken om die jongen weer op de rit te krijgen maar wees zelf alles af, die kettingrokers stem van ten Hag gaat zijn attitude echt niet zomaar veranderen

20 januari 2022 om 13:47

Toen hij nog bij Psv voetbalde kwam dat door het verlies van zijn vader. Nu is het ineens een lastige vent omdat gij naar Ajax gaat. Loll

20 januari 2022 om 13:48

Kijk naar Ten Hag en naar Schmidt. Das een wereld van verschil in hoe zij met spelers om gaan. Ten Hag is van de arm om de schouder. Sinds hij er is mekkeren de spelers die amper tot nooit spelen niet zo erg meer.

20 januari 2022 om 13:51

Was het niet ten Hag die totaal onnodig en onterecht tijdens een wedstrijd van Ajax na een waardeloze bal van Tadic Noa Lang afbrandde ?

20 januari 2022 om 13:55

@Soccerfan1. Je hebt een verkeerd beeld van Schmidt. Dat is een hele amicale man met zijn spelers. Wie mekkert er bij PSV dan? Alleen Ihatarren had problemen met hem, voor de rest vindt iedereen, inclusief wisselspelers, hem een fijne trainer.

20 januari 2022 om 14:03

We zullen op het einde zien of ik er geen bal verstand van heb als hij de sterren van de hemel speelt. Daarnaast heeft Ten Hag een hele rustgevende zalvende stem die Mo op het rechte pad zal houden.

20 januari 2022 om 14:04

Gelukkig hebben we met soccerfan_1 iemand met informatie hoe beide trainers op de trainingen zijn en persoonlijk met de spelers omgaan. Vertel ons meer, ik hang aan je lippen

20 januari 2022 om 16:05

29-er

" Gelukkig hebben we met soccerfan_1 iemand met informatie hoe beide trainers op de trainingen zijn en persoonlijk met de spelers omgaan. Vertel ons meer, ik hang aan je lippen"

Daar hoef je toch gene inside info voor te hebben?!

Kijk alleen hoe fit de selecties zijn. Erik heeft van Ajax een zeer fitte machine gemaakt.

Schmidt krijgt meeste niet eens fit om 90 min te voetballen....

20 januari 2022 om 13:41

Lekker op de bank belanden en totaal niet toe komen aan spelen, het is maar net waar je voor wilt kiezen. Ik denk dat hij nog steeds niet inziet dat het probleem bij hem zelf ligt, hij zal zelf uit een heel ander vaatje moeten gaan tappen. Ik zou er heel raar van opkijken als we hem dit seizoen nog in de basis zien staan bij Ajax.

20 januari 2022 om 13:46

Als Ajax hem aantrekt zal ook voor de lange termijn zijn. Dit seizoen hoef je er sowieso niks van te verwachten. Eerst fysiek en mentaal fit worden. Daarom zal Ajax hem anderhalf jaar huren. Volgend seizoen zal Antony weg zijn gok ik. Ook kun je je afvragen of Klaassen er dan nog is. Op zijn leeftijd en met zijn kwaliteiten hoort hij niet op de bank. Dan zal hij achter Berghuis en Kudus (die ook nog maar eens voor lange tijd fit moet blijven) in de pikorde kunnen komen te staan. Wellicht wilt Berghuis nog eens naar het buitenland en/of Kudus zal zijn talent waarmaken en een transfer maken waardoor hij zo maar na anderhalf jaar basisspeler kan zijn/worden. Dan is hij nog 20/21. Hij zal nu vooral in zichzelf moeten gaan investeren.

20 januari 2022 om 15:29

Fysiek fit worden zal al maanden duren, en als je naar zijn geschiedenis kijkt dan zou je zeggen dat mentaal fit worden voor hem nog jaren duurt.

20 januari 2022 om 18:03

In het ergste geval heb je gelijk en dan heeft het Ajax nauwelijks wat gekost. Weet Ihattaren wel de knop om te zetten heeft Ajax er een potentieel goudmijntje bij voor nop en nog belangrijk voor de supporters een goede voetballer.

20 januari 2022 om 15:33

Tja, pure selectiviteit vanwege clubvoorkeur. Bij Ajax ligt de concurrentie nog een stuk hoger, hij is nog makkelijker te vervangen en hij moet bovendien nog heel wat overwinnen. Die gaat gewoon eerst bij Jong Ajax spelen. Wel werkelijk schrijnend hoe de beeldvorming in 24 uur veranderd is, enkel omdat Ajax nu met hem aan de haal gaat. Niets tegen Ajax an sich natuurlijk, maar dezelfde mensen die het nu lopen te verdedigen, waren een paar dagen geleden nog erg kritisch op Ihattaren.

Wat een enorme kans voor zowel Ihatarren als Ajax. Mo mag Allah op zijn blote knietjes danken dat die nog een kans krijgt en Ajax mag ook superblij zijn dat ze dit mega talent voor bijna niks kunnen binnenhalen.
Imo een veel betere aankoop dan Bergwijn en ik ben er oprecht wel blij mee, wens hem heel veel succes en ik hoop dat die het goed gaat doen.

Ajax? Wat moet hij daar nou? Dan weet je zeker dat je niet aan spelen toe komt. Jongens die het (persoonlijk) moeilijk hebben, hebben het doorgaans ook niet al te best bij Ajax. Aan de andere kant snap ik ook niet wat Ajax met hem wil. Er lopen op die positie al zoveel klanten. En daarachter heb je jeugd staan. Ga dan naar Feyenoord (of blijf lekker in Utrecht). Dan heb je ten minste nog kans op minuten. Mits hij weer fit wordt natuurlijk

20 januari 2022 om 13:42

Ten hage doet het toch prima met moeilijke jongens? Ik ben vooral benieuwd hoe Mo omgaat met de concurrentie. Maar goed misschien dat hij bij Ajax zich wel kan onderschikken aan zijn concurrenten.

20 januari 2022 om 13:49

Dat gaat met Berghuis toch ook prima. Je weet dat je bij Ajax daar mee te maken hebt. EN idd als er iemand goed is met moeilijke jongens is dat Ten Hag wel.

20 januari 2022 om 13:50

Moah weet ik niet. Loopt bij Ajax momenteel ook gewoon goed. Lang was de laatste onder Ten Hag. Geen idee hoe dat allemaal precies is gegaan. Brobbey net zo (al is die alweer terug). Daarvoor heb je een hele serie (oud) Psv'ers die naar Ajax zijn gegaan en mislukt (zoals Labyad en Bazoer. Amrabat ook dacht ik). Het is zn goedrecht allemaal hoor, maar gezien de grootheid van Ajax als bedrijf, verwacht ik dat Ihatarran dan precies in dezelfde (onpersoonlijke) wereld blijft.

20 januari 2022 om 13:51

Bij Berghuis speelde volgens mij iets heel anders. Die was bij Feyenoord gewoon de beste speler en zag dat 'de rest' niet mee ging in zijn niveau. Wat enorm veel frustratie met zich meebracht. Berghuis in Oranje was ook een totaal ander karakter.

20 januari 2022 om 13:52

@barcalover123, ik vind alleen veel van die jongens niet bepaald lastig. Zo'n Labyad wilde gewoon weg, het is niet dat hij zich continu had misdragen door weg te blijven, te laat te komen of ruzies met trainers iets dergelijks

20 januari 2022 om 13:56

@soccerfan_1 Ik ben wel benieuwd naar een voorbeeld waarom Ten Hag zo goed is met moeilijke spelers. Berghuis was alleen lastig onder Advocaat, omdat hij daar belangrijk gemaakt werd. Bij Oranje onder De Boer waren zijn trekjes ook direct weg. Noa Lang ging Ten Hag niet zo goed af. Labyad misschien?
Hetzelfde heb ik met Slot, naar mijn weten heeft hij ook nog nooit met moeilijke jongens te maken gehad. En toch blijft iedereen roepen dat hij het goed doet met moeilijke jongens.

20 januari 2022 om 14:03

Laat ik trouwens wel voorop stellen dat ik hoop dat beide partijen krijgen wat ze ervan verwachten. Alleen maar mooi als spelers zich via de eredivisie opwerken tot wereldspelers die de nationale ploeg halen. Speelt hij trouwens voor Oranje? Dan is het alleen fijn als het toch lukt

20 januari 2022 om 15:39

Het was even zoeken, maar toch iemand die z'n mening niet ineens 180 graden draait. Ik ben het overigens ook met je eens. Bij Ajax zijn de omstandigheden voor Ihattaren alleen maar moeilijker. Hij moet eerst fit worden, daarna wedstrijdfit (waarschijnlijk bij Jong Ajax) en als dat allemaal gelukt is, heeft hij op elke aanvallende positie twee spelers voor zich die al een stuk verder zijn. Als we dan even kijken hoe Ihattaren met tegenslagen omgaat, zal hij echt alles om moeten gooien. Als hij dacht dat de omstandigheden bij PSV al tegen hem waren, komt hij van een koude kermis thuis als hij denkt dat het bij Ajax allemaal makkelijker gaat. Niet Schmidt, D'aversa of nu Ten Hag kunnen daar iets aan veranderen. Alleen Ihattaren kan z'n eigen carriere redden.

20 januari 2022 om 16:01

Ja ik was bij Utrecht gebleven of naar Feyenoord gegaan. Daar heb je ten minste iets minder concurrentie. Bij Utrecht heb je dan ook nog eens iets minder druk. Daar kan je in de luwte wat beter aan je comeback werken. Hij moet het zelf weten hoor, maar het lijkt me moeilijk bij Ajax.

Ik als PSV fan ga het heel pijnlijk vinden als het er bij Ajax er wel uit komt maar mocht het lukken heb je wel weer een heerlijke middenvelder voor Oranje. Ik denk zelf dat hij wel bij Ajax gaat slagen, in zijn situatie zou ik namelijk alles aan doen om te revancheren tegen over Schmidt (Mo vindt zelf dat hij is weg gepetst). Maar goed even afwachten voor nu/

20 januari 2022 om 13:50

Belangrijkste is dat hij er weer bovenop komt en straks gaat schitteren voor Oranje. En of dat bij Ajax is of Utrecht... als het maar weer goed komt.

20 januari 2022 om 14:28

Soccerfan_1 Makkelijk gezegd als hij straks schittert voor Ajax. Maar ben het zeker met je eens.

20 januari 2022 om 15:43

Maar goed, is het echt waarschijnlijk? Ik ben enorm fan van Ten Hag, maar da's ook geen wonderdokter. De discipline en motivatie zal uit Ihattaren zelf moeten komen en dat onder zwaardere sportieve omstandigheden dan hij tot nog toe mee heeft gemaakt. Hij voelde zich bij PSV ondergewaardeerd? Bij Ajax komt hij veel kleiner binnen en zal hij nog veel meer moeten overwinnen. Ik hoop ook dat hij de knop omzet, maar het gaat zeker een weg met ups en downs worden. Ik vraag me af of hij zich daar nu tegen kan wapenen. In het interview zag ik ook niet echt aanwijzingen dat de knop volledig om gegaan is.

Optie met weinig risico en prima voor beide partijen. Ajax die kan kijken of het waard is om te kopen. En als die slaagt dan kunnen ze aardig wat verdienen aan hem want het blijft een speler met potentie. En Ihattaren die terug gaat naar Nederland en in een vertrouwde omgeving zit. Ook is Ten Hag een trainer die zulke jongens best zou kunnen helpen. Hele interessante transfer.

Alsjeblieft niet geen probleem naar ajax halen

20 januari 2022 om 16:08Hoi Overmars, hoe gaat het? Weet je Dilima1966(!) heeft liever niet dat Ihattaren naar Ajax komt.
O wat zeg je?? Ahh daar doen wij niets mee

Dit riep je ook over Berghuis. Liever niet en nu sta je op de banken te klappen als Steven een goal maakt. Als Ihattaren draait sta jij ook te juichen.
Vermoedelijk riep je dit ook over " lastige" Ziyech en in begin zeker uijouwen.

Wees blij dat wij een kans krijgen om een NL speler zeer goedkoop aan te trekken. Slaagt hij hebben wij een basisspeler voor max 2 miljoen.

Logisch dat Ajax dit buitenkansje wilt benutten en voor Mo zal het financieel en qua spelersgroep ook wel een stuk beter zijn. Het is wel weer allemaal wispelturig. Hij zal zeker dit jaar niet veel speelminuten krijgen en volgend jaar als hangende rechtsbuiten ben ik ook niet helemaal overtuigd, is toch echt een 10 in mijn ogen. Misschien krijgt Ajax hem weer aan de praat, zou mooi zijn voor hem, alhoewel ik Utrecht qua speelminuten (en waarschijnlijk waardering in de vorm van een basisplek) eerder had begrepen.

Ik ben nooit zo voor huren. Of je hebt er niks aan omdat hij niet presteert of je hebt weliswaar een goede speler maar de opbrengst is voor de eigenaar, dus nu Juventus. Op rechts is het bovendien al voldoende dringen met Berghuis, Antony en Neres. Die laatste zal best vertrekken, maar voorlopig loopt hij nog bij Ajax. Ik heb liever dat er meer ruimte blijft voor de volgende buitenspeler uit de jeugd. Het is pas weer leuk als je Mo koopt voor een paar miljoen en je kunt hem na 3 á 4 jaar alsnog goed verkopen. Dan levert het Ajax een leuke cent op en is Mo misschien ook eindelijk toe aan een stap naar het buitenland.

20 januari 2022 om 13:50

Weet niet of je het al weet, maar zo te zien niet. Neres is inmiddels al weg bij Ajax, verkocht aan Shakhtar Donetsk voor 12 miljoen wat kan oplopen tot zo'n 15 à 16 miljoen.

20 januari 2022 om 14:01

Tja Mo gaat er niet meteen staan, gezien z’n huidige vorm. Dus een vervanger voor Neres is ie niet meteen

20 januari 2022 om 13:51

Waarschijnlijk dus een optie tot koop. Dan is dit een wereld deal. Je kan rustig kijken of het wat gaat worden. Zo niet dan lekker terug naar Juventus en zo wel dan heb je gewoon een prima deal voor een hele goede voetballer. Deze kans moet ajax niet laten lopen. Maar de keuze is aan Mo.

Baadt het niet, schaadt het niet. Ook ik geef hem het voordeel van de twijfel en het is hem ook echt gegund.

20 januari 2022 om 13:53

Hij kan wel een groepsproces verstoren. Dat is los van de financiën wel een aanwezig risico.

20 januari 2022 om 13:56

Laten we wel aan Ten Hag over om dat te fixen.

20 januari 2022 om 15:24

Zoals met Noa Lang of zal hij net zo tevreden zijn dan Nico op dit moment is ? Ook dat ging volgens mij lekker. Dit is natuurlijk heel flauw maar ook een open deur. Door zulk soort reacties zou je echt bijna denken dat ten Hag een wonderdokter is. Ja, hij komt uit het oosten, en heeft ook bij mijn clubje gespeeld, maar we doen nu bijna alsof hij alles kan.

21 januari 2022 om 13:14

Selectief denken Janssen. Ziyech heeft overigens dan weer het tegendeel bewezen, na dat hij was bestempeld als een moeilijk jongen. Daarbij was Lang bij Ajax slechts 1 van de vele selectiespelers. Geen jongen die speciale aandacht waar hij wel om vroeg verdiende. Niet heel spannend dus. Tja, zijn statistieken, prestatie nationaal als internationaal zeggen wel genoeg over Ten Hag. De beste trainer in Nederland.

20 januari 2022 om 15:53

Jep hij zal moeten opstaan maar voor beide is het uiteindelijk een mooie kans. Mo kan zomaar opstaan, alhoewel moet Ajax wel een optie tot koop hebben. En ten Hag weer wel raad met jongens als Mo plus zullen ook jongens als Blind en Tadic helpen.

Nee aub niet. Geef dit soort jongens geen podium bij grote clubs op zo'n moment. Ik gun hem oprecht een succesvolle carriere. Ik wil echter liever zien dat hij eerst aan zichzelf en zijn mentale status gaat werken.

20 januari 2022 om 14:26

Het is best jammer dat zo'n jongen soort van wordt beloond na een mindere periode in zijn carrière.
Hij gaat in plaats van een stapje terug ineens een stap omhoog. Ik denk dan ook dat dit juist niet goed voor z'n carrière gaat zijn, maar ik laat me graag verassen.

20 januari 2022 om 15:54

Alleen maar goed dus dat ten Hag hem onder zijn hoede zal nemen en tussen spelers als Tadic en Blind. Juist datgene wat hem kan helpen!nou ja, als dit waar is, dan past het op zich ook wel in de hele gang van zaken rondom Mo het afgelopen jaar, waarin hij volgens het 'roddelcircuit' verweten werd zich niet professioneel te gedragen, afspraken niet na te komen etc. Zoals nu, dat hij een mooie kans krijgt van Utrecht die hier een mooie handreiking lijken te doen, maar terwijl daar nog contractuele zaken moeten worden glad gestreken, dat hij ze dan alweer bij het grof vuil zet om gesprekken aan te gaan met Ajax. Past echt precies in de "roddelverhalen" die we tot aan vandaag hebben gelezen. Hey, ik gun Mo het beste en hoop dat hij ergens een keer de weg omhoog vind. Talent in de benen is er volop

20 januari 2022 om 13:58

Tja…. Bij Utrecht had ie waarschijnlijk wat geleidelijker terug kunnen komen.
Bij Ajax wordt hem dat wellicht ook gegund, maar zal er toch vanuit de media veel meer druk en herrie bij komen kijken.
Dat had ik hem dan persoonlijk, gezien z’n geschiedenis, gewoon afgeraden.

20 januari 2022 om 15:58

Dat moet hij er misschien dan wel voor over hebben ja. Bij PSV was hij daar (als ik zijn eigen interview mag geloven) hoogst verbolgen over, om mee te moet doen met Jong PSV.

Wtf???
zag eerder vandaag al een bericht voorbij komen
maar had niet verwacht dat het in zo'n sneltreinvaart plaats ging vinden
Mo naar Ajax had ik persoonlijk nooit meer verwacht

zal heel wat moeten gebeuren wil Mo op zijn oude niveau terugkomen
of hij dan werkelijk iets is voor dit ajax?
ik heb mijn grote vraagtekens
maar gun het hem van harte als hij mijn ongelijk kan bewijzen

Een prima gok voor Ajax, want je loopt op deze wijze geen groot financieel risico.
Je moet alleen wel afwachten of deze jongen geen stoorfactor binnen de club gaat worden.
Time will tell….

20 januari 2022 om 16:03

Ik denk eerlijk gezegd dat hij geen stoorzender zal gaan worden, Erik ten Hag heeft dit redelijk goed onder controle. labyad hoor je bijvoorbeeld ook nooit klagen in de media over speeltijd etc.
Denk dat hij hem wel goed kan motiveren

mooie oplossing voor juve, werd met deze jongen opgezadeld door Raiola om de transfer van Kean af te ronden. nu houd juve er nog geld aan over ook, 1,5 jaar huren met verplichte optie tot koop. of je als ajax fan hier blij moet zijn, zn laatste goede wedstrijd is al 3 jaar geleden. heeft nog een lange weg te gaan

Powerplay vanuit Amsterdam. En dan vragen ze zich af waarom ze gehaat worden.
Ik hoop serieus voor die jongen dat ie het nog red, maar ben er bang voor.

20 januari 2022 om 14:50

Dus omdat Ajax een jongen een nieuwe kans wil geven, is dat voor jou een reden om de club te haten? Wow!

Lekker man ! Hoop dat de energie kan vinden om hier iets van te maken. Dit zal toch echt wel zijn laatste kans zijn. Hij durft om bij Ajax aan de slag te gaan. Hier moet hij nu we gaan presteren. Bij Utrecht had hij wat in de schaduw kunnen werken.

Prima backup voor Tadic op links en in geval van nood Antony op rechts. Gok dat de nummer 10 niet voor hem bestemd is.

Best een rare move. Alhoewel al vorig jaar nadrukkelijk naar hem lonkte. Nu lees ik dat hij de vervanger van Neres is en de backup van Antony. Maar daarvoor is hij toch niet geschikt? Hij is langzaam, weinig explosief en totaal geen diepgang. Ik zou hem eerder zien als backup voor Berghuis op 10 of Gravenberch als 8. Buiten dat, loopt Ajax met een huurcontract van 1,5 jaar weinig risico.

20 januari 2022 om 14:22

Nee, dit is een buitenkansje dat ajax lijkt te benutten. Heeft geen invloed op het feit dat ajax nog een winger wil als directe versterking. Dat zegt Freek Janssen in ieder geval die doorgaans goed ingevoerd is.

Helemaal mooi dit. Ihatarren trainde met Vanenburg die bij ajax werkt ook. Blijkbaar was die heel tevreden over hem en heeft ie ten hag een seintje gegeven dat dit het proberen waard is. Low risk, wellicht high reward want Ihatarren is/was wel echt het grootste talent van 2002.

Zou wel tof zijn als ie bij Ajax weer opbloeit, maar tis te hopen dat ie niet gewoon in jong speelt. Ajax is niet in de positie om hem een kans te geven bij de huidige stand.

Zou wel wel een geldkwestie zijn waarom die niet naar Utreg gaat maar naar ajax

Ik denk dat dit de eerste keer in m’n leven is dat ik blij ben dat Ajax ons aftroeft. We hebben middenvelders zat en hoewel ik Mo alles gun zorgt het toch voor een hoop extra aandacht en eventuele commotie. Laat ze daar in Amsterdam maar lekker mee dealen! Ik denk dat Mo gebaat is bij veel speeltijd en ik zou niet weten wie hij eruit speelt in Amsterdam.

Kunnen we het er dan allemaal over eens zijn als deze jongen het bij Ajax ook laat afzien het dan toch echt aan zichzelf ligt ipv de rest van de wereld? Gun hem een mooie carriere maar hoop dat hij dan zelf ook inziet dat de sleutel daartoe toch echt bij hemzelf ligt.

Als er een transfer is waar je deze mee kunt vergelijken, dan is dat met de overstap van Andy van der Meijde naar PSV. Die was ook uit vorm en te zwaar, had al heel lang niet meer gespeeld en werd gehaald onder het motto "we zullen het gokje maar wagen, mocht hij zijn oude niveau nog aan kunnen tikken, dan is het een buitenkansje". Maar ik gok dat dit hetzelfde gaat eindigen als Van der Meijde's tijd bij PSV. Ihattaren heeft veel te lang stilgestaan in een cruciale fase in zijn loopbaan en dat haal je niet zomaar even in. Zeker niet als je geen topsportmentaliteit hebt.

20 januari 2022 om 16:36

Ik moest eerder denken aan Aissati.

20 januari 2022 om 16:43

Ja, dat dacht ik dus ook. Zal dan wel naar een Turkse promovendus vetrekken om een aar later te degraderen.

Dom van Ajax en dom van Mo. Is lang niet goed genoeg voor Ajax, zelfs voor de bank niet. Zal niet aan spelen toekomen. Is bovendien een bron van onrust en onprofessionaliteit. Utrecht had beter bij 'm gepast maar daar voelt meneer zich te groot voor. Nu is hij met zijn 10kg+ te zwaar letterlijk te groot, daar niet van.

20 januari 2022 om 16:42

Aisatti de Tweede wordt hij al genoemd

Raiola heeft Psv heel veel geld gekost, of is het Schmidt geweest die kapitaal heeft vernietigd.
Beide dan maar.
Tandenknarsend als hij over een paar weken, meer zal het niet zijn, weer de Grote Ihataren is.
Dit is wel een heel mooi (verlaat) kerstcadeau als het echt plaatsvindt.
Hiermee heeft de zaakwaarnemer wel direct zijn kracht gwetoond (als hij dit al niet eerder had gedaan)
Chapeau voor A. Dursun, Mo , Vanenburg en Overmars

20 januari 2022 om 16:58

Aldus de ongenuanceerde mening van iemand die alle feiten buiten beschouwing laat om iets romantisch neer te kalken. Het gaat al minstens een half jaar duren voor hij uberhaupt helemaal opgetraind en wedstrijdfit is. Dan heb ik het nog niet eens over het mentale aspect. Ik hoef het niet te vragen, maar ben je toevallig ook nog eens supporter van Ajax?

Neem dan ook een optie tot koop op. Anders leidt je een speler op voor Juve. Het is uiteraard een gok, wellicht ziet hij het licht en kan hij wel mee.

Komt bij Ajax in dezelfde situatie als bij PSV, bankzitten en ontevreden zijn. Hij kan beter naar FC UUUUU... gaan hoor...

Wel een voorbarige titel hoor
Hij is nog niet weg, en ook nog niet bij Ajax
En voor de rust in de tent zou het beter zijn dat hij niet kwam

Zou wel wat zijn. Mits fit en goed in koppie blijft het natuurlijk wel een geweldenaar. Ik denk dat de dood van ze vader inmiddels wel meer verwerkt is nu en Ajax zal hem daar ook zeker bij helpen.

Zou wel een stuntje zijn.

Geweldige zet van Ajax!
In potentie met de juiste begeleiding kan deze jongen een enorm transfer bedrag gaan opbrengen in de toekomst. Zeker met ze leeftijd. En hij kost natuurlijk ik aanschaf relatief 0,0. Geweldige zet. En als het niet uit de verf komt. Masjolll kost niks

Naar Ajax gaan vergroot in ieder geval je kans om opgeroepen te worden voor t NL elftal

Hopelijk kan hij het geduld opbrengen om zich in het elftal bij ajax te vechten. Het zou mij positief verassen als hij dit seizoen nog minuten in het eerste gaat maken. Het lijkt me dit seizoen fit worden, wennen aan ajax (misschien wel in het 2e) en dan hopelijk in de voorberieiding van komend seizoen laten zien dat je een plek bij de 1e verdient.

Wat de meesten hier vergeten is dat die jongen bij Ajax spel plezier gaat krijgen. Omdat ze geil! Op de bal zijn. Het spel wat Ajax speelt is voor hem meer gemaakt. Hoe snel hij dik is geworden zo snel kan hij het er ook nog afkrijgen. De dominantie aan de bal gaat hem helpen. Maar we moeten qua wedstrijdritme niet onderschatten dat heeft echt wel even tijd nodig.

Hij is een sympathiek ventje waarvan iedereen het vreselijk vind zo jong je vader te verliezen. Psv had helaas voor hun niet de manager om hem te managen. En hij heeft zelf ook een gebrek aan mentaliteit/professionaliteit gehad zo eerlijk moet je ook zijn.

Maar! Hij is jong en jonge jongens maken fouten en kunnen daar gelukkig van leren. Er wordt tegenwoordig soms veel te veel verwacht. Je bent een talent als je 16 bent. Bij je 19 jaar moet je soms ineens een elftal dragen. We zijn compleet doorgeslagen soms.
Het succes van Ajax zit hem in de oudere ervaren kern Blind/Tadic/keepers winnaars mentaliteit gekoppeld aan vreselijk veel talent. Met een goede trainer. Die mix heeft zo jongen nodig.

Beetje hetzelfde met Depay als die tussen de Scholes/Beckham/Giggs en Neville gelopen had was die veel verder gekomen bij United dan hoe het nu is gelopen.

Wens Mo het beste en hoop dat ik als liefhebber van hem kan genieten in de toekomst! Groningen is mijn club dus nee ben niet voor Ajax maar als ze dit tot een succes weten te brengen zou ik het wel knap vinden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
DaniloAanvaller132
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
J. GorterKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

18 fans
Middenvelder, 20 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2021/2022 Jong Ajax 5 4 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Naci Ünüvar spreekt met veel bewondering en respect over Ihattaren

Naci Ünüvar is onder de indruk van de prestaties van Mohamed Ihattaren in diens eerste vier maanden bij Ajax. De achttienjarige Ünüvar bewondert de manier waarop zijn twee jaar oudere ploeggenoot...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren