Cristiano Ronaldo ontsteekt in ongekende woede ondanks zege Man United

Woensdag, 19 januari 2022 om 22:55Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:01

Cristiano Ronaldo heeft woensdag bij zijn rentree voor Manchester United tegen Brentford direct de spotlights gepakt. Dat deed de superster op een andere manier dan hij vooraf gehoopt zal hebben: Ronaldo werd in de 71ste minuut gewisseld en ontstak in ongekende woede tegenover zijn manager Ralf Rangnick. United won ondertussen, ook dankzij enorme gemiste kansen van Brentford in de eerste helft, met 1-3.

Ronaldo maakte aanvankelijk nog een eind aan de geruchten over zijn vermeende slechte relatie met Rangnick door aan de aftrap te verschijnen. Die ontstonden door zijn afwezigheid bij de laatste twee duels door een lichte blessure. De Portugees keerde terug in een aanval met Anthony Elanga en Mason Greenwood, een voorhoede die in de eerste helft totaal geen potten kon breken.

Sterker nog, Brentford zal zichzelf in de rust flink voor de kop hebben geslagen, omdat de thuisploeg in de eerste helft verzuimde om de voorsprong te pakken. Dat had United vooral te danken aan David de Gea, die de doorgebroken Mathias Jensen twee keer van een doelpunt wist te houden. Ook Christian Nörgaard verprutste een enorme kans door in kansrijke positie over te schieten.

Na rust kwam United beduidend sterker voor de dag en kopte Ronaldo uit een voorzet van Bruno Fernandes op de lat. Kort daarna verstuurde Fred een prachtige pass richting het strafschopgebied, waar Elanga controleerde en afrondde: 0-1. United verdubbelde die voorsprong via Mason Greenwood, die aan het eind stond van een schitterende snelle aanval. Ronaldo stuurde Bruno Fernandes weg met een heerlijke pass met de borst, waarna de Portugees breed speelde op de intikkende Greenwood: 0-2.

Ronaldo wilde vervolgens op zoek naar een doelpunt voor zichzelf, maar kreeg die kans niet van zijn manager. In de 71ste minuut ging het bord omhoog voor de nummer zeven van United, die eraf werd gehaald voor Harry Maguire. Dat zinde Ronaldo allerminst: de Portugees ging duidelijk woedend zitten en smeet daarbij ook met zijn jas. United kwam enkele minuten later op 0-3 via Rashford, die rechts van het strafschopgebied vrij kwam en de kruising vond. Brentford produceerde een eretreffer dankzij Ivan Toney, die de bal in een klassieke scrimmage plots voor de voeten vond: 1-3.Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door cicaldau)

Normaal met zo een winnaars mentaliteit

19 januari 2022 om 23:07

Ongekende woede ook hahaha, je ziet dat hij zeer ontevreden is, maar ongekende woede slaat nergens op

19 januari 2022 om 23:10

Idd. Daarna heeft hij een kort en goed gesprek met Ragnick erover. Klaar. Op naar de volgende wedstrijd. Die zwaarder zal zijn. En waar Ronaldo weer erg nodig zal zijn

19 januari 2022 om 23:12

Nou inderdaad, hij baalt gewoon net zoals zo veel spelers die gewisseld worden. Niks bijzonders.

20 januari 2022 om 09:48

Sorrydit is geen winnaars mentaliteit maar pure arrogantie van hem.

Tja, meneer CR7 doet het al aantal weken matig dus moet hij zichzelf laten zien om toch in de spotlights te staan zodat mensen hem niet vergeten …

19 januari 2022 om 23:01

Oke laten we zeggen het is normaal dat je Ronaldo eruit haalt, dan snap ik niet waarom je Harry erin gooit, ik zou gewoon gaan denken de coach neemt me niet serieus.

19 januari 2022 om 23:05

Aantal weken matig? Lag er juist even uit en speelde daarom niet. Was vandaag weer goed en speelde een belangrijke rol

19 januari 2022 om 23:07

Je zou de (op een na) beste speler aller tijden maar eens vergeten, denk dat je je dan in een zéér klein groepje bevind.

19 januari 2022 om 23:41

Was gewoon goed hoor vandaag.

20 januari 2022 om 08:32

🤣🤣🤣Welke wedstrijd heb jij gekeken?

20 januari 2022 om 00:11

Eigenlijk hadden ze hem een gratis gouden bal moeten geven als troostprijs ja

20 januari 2022 om 05:43

Als die al matig speelt de laatste weken waarom zet je dan harry er in die al heel seizoen matig speel? En gewoon een nornale cv is en al helemaal geen topper?

Ronaldo moet je nooit wisselen, kan altijd scoren.

19 januari 2022 om 23:02

Kan altijd, doet het alleen niet zo vaak meer. En we moeren niet doen alsof er geen andere goede voetballers rondlopen bij United.

19 januari 2022 om 23:06

Maar Harry M. ??

19 januari 2022 om 23:10

Wat maakt dat nou weer uit? Ronaldo bracht veel te weinig en United wilde de 0-2 voorsprong verdedigen. Aanvaller eruit en verdediger erin. Als Greenwood eruit gehaald voor Harry en Rashford kwam voor Ronaldo, was deze hele discussie er niet. De wissels waren puur resultaatgericht en ik kan de trainer ook geen ongelijk geven.

19 januari 2022 om 23:36

Doet het alleen niet zo vaak meer hahaha, scoort bij utd vaak zat alleen laatste paar wedstrijden even niet.

19 januari 2022 om 23:39

En dat komt omdat hij niet speelde 😂

20 januari 2022 om 02:30

17 wedstrijden 8 goals(3 assist) is toch voor zijn normale statistieken niet veel? Typisch als kinggeorge en cilcaldau, jullie zijn telkens als de kippen erbij om Ronaldo te verdedigen. Het is toch een feit dat het minder wordt? Zo ook bijvoorbeeld met Messi, neem het niet zo persoonlijk.

20 januari 2022 om 09:33

die statistieken bij zo een drama man united zijn toch echt goeie cijfers hoor.

20 januari 2022 om 10:01

Je vergeet 6 goals in 5 champions league wedstrijden..

Nou nou zo erg is dit toch niet...?

19 januari 2022 om 23:01

Ik zie het ook niet🤷‍♂️

19 januari 2022 om 23:02

Nee is best normaal toch als je 2-0 voor staat ook en je er meer kunt scoren om in een flow te komen en al helemaal voor Maguire.

19 januari 2022 om 23:07

Tuurlijk niet. Is vooral een pers dingetje waar iedereen in meegaat. Ronaldo = Ronaldo en ik zou me eerder zorgen maken als hij een wissel gelaten onderging. Ragnick ging er ook goed mee om door na verloop van tijd aandacht en uitleg te geven. Zo komt er toch acceptatie en blijft de relatie goed.

Je haalt een van de beste voetballers allertijden eruit voor een van de slechtste voetballers aller tijden. Vind je het gek dat hij boos wordt hahaha.

19 januari 2022 om 23:08

Zegt meer wat over zijn huidige vorm + zijn volwassenheid

20 januari 2022 om 02:54

Haha, scherp. Als je er zo over nadenkt dan begrijpt iedereen zijn woede. Ik denk dat hij zich wat minder druk moet maken. Hij is aan het eind van zijn latijn, ze staan 2-0 voorsprong. Word maar boos als het weggegeven wordt zou ik zeggen.

Whahaha, waar is die ongekende worden dan? Frustratie en boos oké, maar ongekende woede??

19 januari 2022 om 23:04

Vind het wel goed als spelers zo graag willen voetballen of scoren, als het maar goed is voor de mentaliteit en de strijd van het team. Ook best goed gekalmeerd door Ragnick toch ook door even uitleg te geven aan zijn speler of ben ik de enige? 😅

Wat heeft brentford zich tekort gedaan vandaag. United komt hier echt heel goed weg met drie punten, waren enorm effectief met de kansen dat moet ik ze nageven. Jammer dat Ronaldo zo reageert na eerst 70 minuten lang geen bal goed te raken. Wel een goede bal met de borst! Zo reageren siert hem niet.

Hahaha man man man wat een titel, is toch niks aan de hand? Ronaldo is uiteraard niet blij dat hij gewisseld wordt. Echt woedend richting de trainer heb ik hem niet gezien.

Sja dit is Ronaldo, die zal dit nooit accepteren, daarvoor is hij te veel een winnaar. Ongekende woede is wel een beetje sensatiebelust overigens, hij was pissig ja boeie. Maar goed, hij speelde oke vandaag, niet super ofzo, dan kun je een keer gewisseld worden. Is net terug in training en is nog hard zat nodig de komende weken. De trainer wilde gokken op de snelheid van Rashford in de uitbraak en hij heeft precies gekregen wat hij wilde want Marcus besliste de wedstrijd een paar minuten later.

Het begint wel een beetje zielig te worden. Zijn winnaarsmentaliteit blijft inspirerend, maar hij moet ook beseffen dat het allemaal ook wat minder wordt bij hem en hij dus ook gewisseld kan worden

Zo hee, zulke woede heb ik nog nooit gezien! Komop zeg.. hij is inderdaad teleurgesteld en een beetje boos dat hij eruit moet, meer niet..

Vindt zn reactie wel overbodig maarja je gaat toch plaats maken voor maguire, ik zou ook wel boos worden eerlijk gezegd

Verrassend, meneer ikke ikke ikke presteert weer eens niet, wordt terecht gewisseld en kan het niet hebben? Respect voor zijn carrière en prestaties hoor en ik kan het ook alleen maar prijzen dat je het beste eruit wilt halen, maar feit is gewoon dat Ronaldo inmiddels hard aan het aftakelen is en nog steeds zo egoïstisch als de pest is. Overigens fijn dat Rash weer wat minuten kon maken en een doelpuntje mee pakt.

20 januari 2022 om 01:15

@rutger

Iedere voetballer die ooit gevoetbald heeft kent wel deze frustratie tenzij je altijd op de bank zat of toch op een nietszeggend niveau speelt.

Messi is volgens mij ook weleens boos geweest op een wissel of dat hij rust kreeg.

Tja als voetballers er de kantjes bijlopen worden ze afgemaakt maar als ze op 37 jarige leeftijd niet van het veld willen omdat ze willen voetballen is het ook niet goed.

Het is nooit goed voor sommige fans.

Voetbalzone mag De Gea wel vermelden in de titel, hij hield United weer op de been. En Ronaldo is 36 jaar oud, in een aantal weken 37. Gedraag je is volwassen en ga normaal op die bank zitten.

19 januari 2022 om 23:05

Doet hij inderdaad al aardig lang, mag wel eens benoemd worden. David heeft slechte periodes gekend en werd wereldwijd afgeschreven. Verloor zijn basisplaats bij Spanje, maar staat nu al een tijd lang fantastisch te keepen en hoort wat mij betreft in deze vorm gewoon tot de top 5 a 10 van de wereld. Mag hopen dat hij zijn nummer 1 plek bij Spanje ook terugkrijgt.

20 januari 2022 om 01:19

@iniestaLopen spelers er maar wat bij doen ze het fout, willen ze het veld niet af als 37 jarige omdat ze willen voetballen is het ook niet goed.Ik zie deze reactie hier al veel vaker en het lijkt alsof jullie allemaal of altijd op de bank zaten of op een nietszeggend niveau gevoetbald hebben of beiden. Dit gebeurd in elk team meerdere keren per jaar. Messi heeft het gedaan, De Bruyne heeft het gedaan, Muller heeft het gedaan en elke week gebeurt dit een aantal keer op professionele voetbalvelden. Wat een hel, een speler die boos is dat hij gewisseld wordt. Bel de kranten.

20 januari 2022 om 02:36

Praat het toch niet recht, je vergeet voor het gemak even zijn voorbeeldfunctie. Gewisseld worden hoort bij voetbal, als dit in de CL gebeurt wanneer het echt moet snap ik nog enigzins xijn frustratie nu 0-2 voor in januari ergens in brentford, neem je rust van het weekend weer een wedstrijd.

Wat een pauper wissel was dat ook zeg. Cristiano eraf halen voor Maguire. Haha, met zo wissel, neem je jezelf als trainer toch ook niet serieus of wel dan? Frustraties begrijpelijk.

20 januari 2022 om 08:35

2-0 voor komen tegen een team dat ook makkelijk op voorsprong had kunnen staan. Ronaldo hele wedstrijd niet gezien. Spits eruit, verdediger erin. Niks verkeerd.

Tja, een jaartje of 20 overal de absolute sterspeler geweest. Tegenwoordig is hij gewoon een van de spelers die gewisseld kan worden. Snap wel dat hij er niet mee om kan gaan.

Ronaldo wissel je niet maar die trainer laat zien kijk mij heb eraf durfen te halen, spelers van de kaliber Messi Ronaldo wissel je als zij dat willen

19 januari 2022 om 23:04

Ronaldo is niet meer zo onomstreden als 5 jaar geleden, dus ook Ronaldo mag je wisselen.

19 januari 2022 om 23:08

Volgens mij wisselt een trainer wanneer hij wilt wisselen. Zoals Ruiz hierboven al aangeeft is Ronaldo tegenwoordig gewoon een van de spelers die gewisseld kan worden. Een superster zeker, maar hij haalt al ruim 2 jaar niet het niveau waar hij om bekend staat, meneer Ronaldo denkt echter nog steeds dat hij onmisbaar is.

Ik blijf mij nog steeds elke wedstrijd verbazen over hoe weinig voetballend vermogen Harry Maguire heeft. Geen enkel goed moment gezien tijdens zijn invalbeurt. Zelf vraag ik mij echt af welke premier league club hem in de basis zou opstellen. Verder wel een goede tweede helft van Manchester United!

Ongekende woede.. waar dan?! Een speler die liever wil spelen dan dat hij gewisseld wordt..

Als je als coach een speler als Ronaldo wisselt voor de allerslechtste verdediger die ik in tijden heb gezien dan verdien je ook woede en een draai om je oren

Ik denk dat Ronaldo vooral boos was omdat hij gewisseld werd voor Maguire, alleen daarom zal zijn GOAT status een zeer forse deuk krijgen.

Maar zonder grap, Ronaldo dacht vast terug aan zijn tienerjaren waar hij gewisseld werd ipv bijvoorbeeld Van Nistelrooij desondanks hoe hij speelde en Elanga als 19 jarige mag blijven staan. Verder heel goed opgepakt door Ragnick, Solsjkaer zou ergens in een interview achteraf wat lege woorden eraan wijten.

Mctominay speelde goed, Fred is toch iets te licht op het middenveld ondanks zijn werklust en af en toe mooie pasjes.

Als Ronaldo het doet is het normaal, maar niemand anders mag da doen... smells like hypocrisie.

Snap Ronaldo heel goed, als je gewisseld wordt voor Harry Maguire..

Leuk en aardig de drie punten, daar gaat het ook altijd om. Maar Brentford heeft zichzelf tekort gedaan en United heeft hier gezwijnd. United wint weleens wat wedstrijden dankzij individuele kwaliteit of wat geluk, maar er is geen enkele, voetballende basis waardoor je dit structureel kunt verwachten. Het team is voetballend zo matig, ik kan mij niet voorstellen dat ze de top 4 gaan halen.

Hoe durft die trainer . Ik ben de beste narcist ter wereld. Ik houd van erg veel van mijzelf en ben een topper. Pfff.

Passie is leuk, maar het is wel een teamsport. Zeker op deze leeftijd waar hij lang zo goed niet meer is, slaat het nergens op.

20 januari 2022 om 00:01

Ieder speler is boos als hij wordt gewisseld, anders is er iets mis met je

Ontsteekt van woede. Kijk ik de beelden. Zie ik een mokkende Ronaldo. Ik ben nog bozer als ik mijn teen stoot.

Rangnick maakt er toch een potje van. Heeft alleen bij schalke wat gepresteerd..

Grappig hoe Messi helemaal neer werd gesabeld door het gros hier op Voetbalzone toen hij er van af werd gehaald en Pochentino aan keek waarom haal je me ervan af maar hier amper tot geen ophef over is. Apart hoe hij telkens slecht mag spelen en er geen consequenties zijn omdat hij altijd een goaltje kan maken, nu wordt die ervan af gehaald maar dat zal Ralf vanaf nu ook niet meer doen.

Kinderachtig ventje is t ook he, tuurlijk een wereld voetballer maar hij denkt zoveel aan zichzelf dat ik hem nooit een van de betere ooit kan noemen

Hij was idd teleurgesteld...niks mis mee...met zijn winnaarsmentaliteit mag dat toch...hij gaat niet ineens met spullen gooien of stoelen omtrappen...viel dus wel mee..weer een titel voor de click..!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Cristiano RonaldoAanvaller3018
J. SanchoAanvaller293
David de GeaKeeper380
M. RashfordAanvaller254
A. ElangaAanvaller212
M. GreenwoodAanvaller185
E. BaillyVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3908 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Veltman reddende engel voor Ten Hag en United; Tottenham grijpt CL-ticket

Erik ten Hag gaat met Manchester United de Europa League in volgend seizoen. The Mancunians verloren zondagmiddag met 1-0 op bezoek bij Crystal Palace, maar zagen achtervolger West Ham United ook...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren