Roger Schmidt reageert op beschuldigingen Mohamed Ihattaren

Woensdag, 19 januari 2022 om 17:14 • Laatste update: 17:14

Roger Schmidt heeft in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Telstar stilgestaan bij het tweedelige interview van Mohamed Ihattaren in De Telegraaf. De Duitse oefenmeester, die verschillende keren met de middenvelder in de clinch lag gedurende hun gezamenlijke tijd bij PSV, kreeg flinke kritiek te verwerken van Ihattaren. De linkspoot had er onder meer spijt van dat hij zich door de trainer van PSV had laten 'wegjagen'.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door nuanceman)

Vrij normale uitspraken van Schmidt, maar het lijkt me ook tijd om de hype even te laten rusten. We praten er vast weer genoeg over als ie eenmaal minuten voor Utrecht heeft gemaakt.

19 januari 2022 om 17:30

Nee we moeten weten hoe elke scheet ruikt tijdens deze corona komkommertijd.
Ontopic: Inderdaad goede reactie Schmidt.

19 januari 2022 om 17:34

Ik vind de commentaren van Ihattaren daarentegen ook helemaal niet zo schokkend en de bewering dat Schmidt flinke kritiek kreeg te verduren hier eigenlijk ook niet de juiste. Ihattaren zegt juist dat ze elkaar niet begrepen ( dat lijkt me inderdaad wel duidelijk ) en dat hij zichzelf heeft laten wegjagen door Schmidt (hij zegt dus duidelijk dat hij dat zichzelf heeft aangedaan) . Verder geeft ie bijv. over dat te laat komen aan dat dat geen goed gedrag van hemzelf was.

19 januari 2022 om 18:26

Nee en het is alles bij elkaar opgeteld nog maar de vraag hoeveel we echt moeten schuiven op Ihattaren. Die jongen is op zijn 17e in zo'n draaikolk gezogen. Dik salaris, vader overlijdt, heel Nederland kwijlt over hem. Het is gewoon nu echt tijd om het schroom af te schudden en te knallen bij Utrecht. En wie weet, Juventus rolt niet lekker- krijgt ie nog een kans ook daar in 2023.

19 januari 2022 om 19:09

Ronaldo verloor op jonge leeftijd ook zijn vader en kijk eens hoe sterk hij mentaal is en alles geeft voor zijn sport. Nu weet ik ook dat je niet de ene persoon met de ander helemaal moet vergelijken, maar ik vind het te makkelijk om de schuld bij Ihatarren weg te nemen na alle verhalen die je hoort. Niet op de training komen opdagen na een wissel, het niet nakomen van afspraken met een club, flink overgewicht hebben als topsporter, verkeerde houding buiten het veld en zo kan ik nog wel doorgaan. Ihatarren is een groot probleemkind die het niet meer gaat redden in het topvoetbal. Daar heeft hij simpelweg de mentaliteit niet voor.

19 januari 2022 om 19:25

Andres, je kan ze zelfs helemaal niet vergelijken. De ene kan gewoon meer aan dan de ander. Er zijn ook mensen die om veel minder instorten dan een overleden ouder.

19 januari 2022 om 20:54

Dat zegt hij toch ook zelf. Maar tegelijkertijd kan je wel daarmee aangeven dat Ihatarren moet werken aam zijn mentale gesteldheid.

19 januari 2022 om 21:30

@Andres13 Precies! Adriano de Braziliaanse spits was absolute wereldtop en na de dood van zijn vader zat zijn carriere er meteen op. Dit zijn dingen in het leven die iedereen weer anders oppakt

19 januari 2022 om 21:33

Wat een lulkoek, allemaal zeer erg en droevig, ook ik heb het meegemaakt, maar dan met mijn moeder. Maar het gaat om MO... Hij heeft nog steeds niet geleerd en inmiddels is het ook alweer even geleden. Hij is weer wakker geworden en denkt dat hij recht van spreken heeft. Mo hou je mond, ga voetballen, presteren en dan pas praten. Sta op, en laat zien dat je net zo sterk in de media bent als op het veld. Dan komt het wellicht ooit goed. Voor de rest....... Ssssssttt

19 januari 2022 om 18:56

Ja keurige reactie van Schmidt. Die laat zich niet meetrekken in zo’n zinloze discussie achteraf.

Je kunt als Ihatarren zijnde toch ook op de trainer afstappen om een gesprek aan te gaan IPV te laat komen en hopen dat hij je dan aanspreekt? Rare keuze. Goede reactie van Schmidt verder die inderdaad goed aangeeft dat zelfreflectie belangrijk is, hopelijk weet Ihatarren daarin nog te groeien.

19 januari 2022 om 17:37

Het feit dat hij ervoor kiest om expres te laat te komen zodat de coach naar hem toe komt zegt wel genoeg. Je kan als speler ook zelf inderdaad aankloppen bij de coach en hem aan spreekt. Maar nee we gaan vervelend doen om aandacht te zoeken.

19 januari 2022 om 17:56

Maar Ihattaren zegt daar toch ook juist van dat ie dat fout heeft gedaan?

19 januari 2022 om 17:45

Ik vind het sowieso een vreemd verhaal. Schmidt en Ihattaren geven allebei aan geen hekel aan elkaar te hebben wat volgens mij sowieso al onzin is. Anders ga je toch met zijn tweeen een hapje eten, dan vertel je elkaar wat je van de samenwerking verwacht, spreek je het vertrouwen in elkaar uit en dan was het uitgepraat geweest. Beuden begrepen eljaar niet lews ik uit dit artikel dus dat had een hoop kunnen oplossen tussen die twee

19 januari 2022 om 18:01

Hoezo er zit nog wel wat tussen een hekel aan elkaar hebben en geen klik hebben. Ze hebben allebei gewoon een ego, trainer wil dat mo zich als de rest gedraagt en z'n best doet. Mo wil speciaal behandeld worden en dat de trainer naar hem toe komt. Dit komt wss omdat hij zo in de jeugd behandeld en gepamperd is en onder vbommel. Ondanks verschillende meningen hoef je nog geen hekel aan iemand te hebben toch?

19 januari 2022 om 18:02

Als er iets opgelost was was het toch tijdelijk geweest. Als je na het vertrek naar hem kijkt, dan zie je dat de echte topsport mentaliteit ontbreekt. Hoe vaak hij het af laat weten, is toch opzienbarend.

19 januari 2022 om 18:18

@Hazardinho77 De een werd vorig jaar zwaar geaggiteerd iedere keer als de naam Ihattaren viel en de ander is van mening dat de trainer hem kapot wilde maken. Dat gaat dan wel iets verder als geen klik hebben

19 januari 2022 om 18:38

Japie. Wellicht raakte hij wel geaggiteerd omdat het telkens over ihattaren ging, en waarom hij niet speelde? Dan snap ik wel dat je geaggiteerd raakt als er weer een journalist met een vraag komt over een speler die niet fit is en niet komt trainen? Dan hoef je niet meteen een hekel aan een persoon te hebben.

19 januari 2022 om 18:45

Dat lijkt me niet. Elke coach snapt wel dat er geregeld vragen zullen komen over een talent die voor diens komt bekend stond als het grootste talent uit die competitie. Dat heb je op voorhand allang ingecalculeerd

19 januari 2022 om 18:53

Japie. 'grootste talent uit de competitie" dat is natuurlijk geen feit, maar een mening. Verder is het inderdaad niet gek dat er vragen over komen, maar op ten duur was het voor en na de wedstrijd en vaak ook dezelfde vragen. Kan mij goed voorstellen dat je als coach bezig bent met de westrijd en je spelers die zich wel volledig inzetten, en niet met een speler die zichzelf al uit de groep had gezet. Dus nogmaals, dan hoef je geen hekel aan iemand te hebben, maar ben je gewoon niet meer met hem bezig en dan is haast elke wedstrijddag een vraag over hem irritant ja. Tenminste ik kan begrijpen dat dat irritant is. Jij blijkbaar niet, maar dat is dan een verschil in mening

19 januari 2022 om 19:35

Ik heb ook collega’s aan wie ik totaal geen hekel heb, maar die gewoon anders denken en communiceren. Dat werkt een stuk lastiger dan met de collega’s met wie je echt een klik hebt en bij wie je de manier van denken kan volgen. Sterker nog, ik had een baas die een lul was maar die ik wel heel goed begreep. En daarna een baas die vriendelijker was maar bij wie ik geen idee had wat er in zijn bovenkamer om ging. Met die eerste was makkelijker werken.

19 januari 2022 om 19:47

Dan is het misschien inderdaad meer dat ze elkaar totaal niet begrepen en aanvoelden

19 januari 2022 om 19:48

@Hazardinho Van wat ik heb begrepen is Van Bommel juist geen coach die spelers pampert maar die vrij streng is in de discipline

19 januari 2022 om 20:39

Wat valt er op te lossen als je een jongen hebt zonder discipline? Ihattaren zat verre van in een situatie om een voorkeursbehandeling te eisen. Integendeel; hij was juist de speler die zich weer als prof moest gaan gedragen. Maar goed, het is gebeurd en ondertussen zit er weinig progressie in bij Ihattaren op dit moment. Op een gegeven moment is er een duidelijk patroon zichtbaar door de excuses heen. Niemand gaat 'm matsen en niemand gaat iets veranderen. Gebeurd is gebeurd en die jongen is nu volledig afhankelijk van zichzelf. Hij bepaalt hoe de rest van z'n carriere eruit zal zien.

19 januari 2022 om 21:27

Hij zal het nu moeten gaan laten zien bij FC Utrecht inderdaad. Terug in zijn thuisstad, minder druk. Alles om te slagen is aanwezig. Nu kan hij aantonen of het echt allemaal niet aan hem ligt dus ik ben benieuwd

19 januari 2022 om 21:37

Precies investeren in mensen die wel willen, progressie boeken, en positief zijn. Ipv. deze arrogante ventjes.... Opzouten = Game over

19 januari 2022 om 18:17

@arsenalfanehv Dat is rationeel natuurlijk het beste maar niet iedereen is daartoe in staat. Het is helaas heel normaal dat mensen met afwijkend gedrag aandacht afdwingen omdat ze dat niet op een normale manier kunnen. Dat hij dit zo bewust lijkt te hebben gedaan is wel heel opvallend.

19 januari 2022 om 19:10

We hebben het hier over een knulletje wat de weg kwijt is, zoekend is en op een foute manier aandacht vraagt. Als trainer van een Nederlandse club krijg je met jongens te maken die nog volwassen moeten worden. En dat in een wereld waar wij ons niets van voor kunnen stellen. Het is onderdeel van het takenpakket van Schmidt om ook op dat vlak die jongens te helpen. En ja daarin heeft schmidt gefaald. Als hij met allemaal volwassen spelers wilde werken had hij niet voor psv moeten kiezen. Het is niet erg, maar enige zelfkritiek vanuit schmidt wat hij anders had kunnen doen ontbreekt compleet. Vreemd dat we dat wel van een 19 jarige verwachten maar niet van de volwassen man.

19 januari 2022 om 19:14

Rochus. Verschil is dat Schmidt met de andere jonge spelers wel gewoon goed heeft kunnen werken en dat Mo ihattaren wel heeft laten blijken dat Schmidt niet de enige was die problemen met hem heeft gehad. Natuurlijk zal Schmidt fouten hebben gemaakt, maar dat zal die ook bij andere spelers hebben gemaakt; mensen maken nou eenmaal fouten. Alleen ihattaren maakt het wel een stuk bonter, en dat kan je wel zien aan zijn acties de laatste tijd. Denk dat het probleem toch echt voornamelijk bij ihattaren ligt en hij de enige is die hier verandering in kan brengen

19 januari 2022 om 19:27

@rochus dat ben ik opzichzelf met je eens hoor, ware het niet dat hier wel sprake is van een topsportorganisatie en niet van bijzonder onderwijs. In alles laat hij zien gewoon niet geschikt te zijn voor een topsport klimaat. Helemaal niet erg, zou ik ook niet kunnen.

19 januari 2022 om 19:59

Schmidt werkt met meerdere jonge jongens. 1 daarvan vliegt zelf compleet uit de bocht en vertrekt. Uit elke bron blijkt dat Schmidt diezelfde jonge jongen steeds heeft willen helpen maar dat de jonge jongen zelf niks wilde. Conclusie Rochus: Schmidt wil alleen maar met volwassen spelers werken. Tjonge jonge.

19 januari 2022 om 22:37

@Rochus Ik denk wel dat Schmidt met jonge spelers kan werken, maar dan wel met jonge spelers die perfect in de pas lopen en geen weerwoord durven te geven. Ook denk ik gewoon dat Schmidt van Ihattaren een speler wilde maken die hij niet is. Een soort van rechtsbuiten die 90 minuten lang de back van de tegenpartij moet afstoppen, die niet naar het centrum mag trekken en die hij liever een veilig balletje breed ziet geven dan een risicovolle dieptepass vooruit. Toen hij zag dat Ihattaren helemaal niet zo een type speler is wilde hij waarschijnlijk van hem af omdat Ihattaren niet paste in zijn zogenaamde Volgas voetbal

20 januari 2022 om 08:04

@japie_krekel en daarna onder een andere trainer bij Sampdoria werd het een groot succes?

20 januari 2022 om 09:26

Ik weet niet precies of hij daar kansen heeft gehad op speelminuten. Als hij het daar niet heeft laten zien in wedstrijden heb je zeker een punt

Bij anderen kwam ik niet te laat... Sorry maar hoe vaker ik het lees hoe zieliger dat ik het begin te vinden...

19 januari 2022 om 18:53

Ach dat verhaal van Ihattaren is natuurlijk ook wel een beetje sneu, hij lijkt zelf de knop nog niet omgezet te hebben na jaren van pamperen op de Herdgang. Totdat Schmidt kwam is hij alleen maar omringd met jaknikkers; hij werd al jaren gezien als het grootste talent van de club (terecht wel misschien hoor, daar niet van) en werd ook zo behandeld. Zeker toen het de afgelopen jaren niet zo geweldig ging met PSV en het elftal vooral uit hele degelijke spelers bestond met nul rek in hun kunnen, was hij de grote creatieveling die PSV weer zou laten bloeien en voor een recordbedrag de club uit zou gaan. Als dat constant tegen je gezegd wordt en de enige die echt boven staat overlijdt ook nog eens, wordt je misschien ook wel zo.

Echter denk ik wel dat we het allemaal gewoon moeten laten rusten. Het is gewoon goed zo, Schmidt geeft een correct antwoord en hopelijk komt Ihattaren weer aan het voetballen. Ik ben inmiddels ook wel zat van die hele rel rondom zijn persoon, het lijkt inmiddels meer een showbizz-celebrity dan een sporter

19 januari 2022 om 19:39

Ik denk nog steeds dat de kans groot is dat Ihattaren gewoon echt ziek is. Depressie, iets anders, wat dan ook waardoor hij gewoon de weg kwijt is. Dat moet eerst gefixt worden.

19 januari 2022 om 21:40

Precies, bij anderen kwam ik niet te laat.... Dat heb ik ook gedaan in mijn pubertijd op het voortgezet onderwijs

Heel goede reactie van Schmidt. In één zin eigenlijk zeggen waar het op staat en verder er gewoon geen aandacht aan besteden. Zelfreflectie is bij Ihattaren ver te zoeken.

Goede reactie van Schmidt geen woord teveel gezegd, was ook helemaal niet nodig aangezien Ihattaren zichzelf al genoeg voor schut zet. Voor de rest heeft Schmidt laten zien prima met de jonge gasten en wisselspelers om te kunnen gaan dit seizoen.

Goed geantwoord van Schmidt. Niet meer over zeggen.
Jammer dat er zoveel over hem wordt geroepen terwijl het juist schijnt dat Schmidt veel tijd in deze jongen heeft gestoken. Hij wilde juist vaak met aan de gang terwijl Ihattaren dan niet kwam opdagen.

Ik sta gewoon aan de kant van Schmidt ook al vind ik het jammer dat het zo is gelopen met Ihattaren. Ihattaren is al een tijdje geen speler meer bij PSV dus vind het wel jammer dat dit onderwerp steeds blijft terugkomen.

Pff hoe vaak gaan we nog artikelen over Inhatteren krijgen? We weten allemaal dat die jongen niet lekker in zijn koppie zit maar hij geeft vooral anderen de schuld want als prof het minste wat je kan doen is op je conditie letten.Hopelijk komt ie er sterker uit maar het ziet er voorlopig slecht uit.

19 januari 2022 om 17:33

Als hij uiteindelijk van Utrecht naar PEC Zwolle gaat en vervolgens naar een Turkse degradatiekandidaat zullen dit soort berichten steeds komen.

Mohamed Amine Ihattaren, jij was de groeibriljant van het Nederlandse voetbal.
De club PSV heeft jou op handen en voeten gedragen en kans na kans gegeven.
Toen meldde je je ziek, niet 1 niet 2, niet 3, maar 4 of 5 keer in een jaar. Zelfs de medespelers gaven je op.
In Italïe gebeurde er weer van alles. Ik zie een patroon: jij legt alle schuld buiten jezelf en dat is onjuist.
Kijk in de spiegel, hou je mond over het verleden, laat je voeten spreken wat dat kun je als de beste.
Alleen dan kom je er boven op!

Verstandige woorden van RS die Ihataren niet als superster maar als 1 vd selectie heeft behandeld. Mo moet balans in hoofd creëren om zn carrière te redden.

Keurige reactie van Schmidt
Meteen zeggen waar het op staat
En verder gaan met de orde van de dag

Nu is het klaar
Genoeg Ihattaren gehad nu

Schmidt lost dit prima op en hoop dat het klaar is. Over Mo is genoeg gezegd en ik ben benieuwd welke stappen hij vanaf nu gaat maken. Als ik het allemaal zo lees dan is het een type persoon die denkt dat alles om hem rond draait. Hij verwacht een schouderklopje voor dingen zoals “fit zijn” en als je dat niet doet dan gaat hij vervelend doen om je aandacht te zoeken. Hoop voor die jongen dat hij het vuur in zich zelf kan vinden. Je kan wel naar die en die wijzen maar uiteindelijk is het jouw carriere en daar moet je voor vechten en verantwoordelijkheid voor nemen.

In het begin dacht ik echt dat het 100 % de schuld van Schimdt was . Heb het toch wel verkeerd gezien teminste zo denk ik er nu over

19 januari 2022 om 17:52

De media heeft veel invloed op mensen. Als je Johan D elke maandag en vrijdag ongenuanceerd hoort uithalen richting Schmidt dan ga je dat geloven terwijl die snor alleen maar onzin verkondigt.

Ik verbaas me altijd dat mensen hem het grootste talent van NL roepen. Wat een hype. Ja hij deed af en toe wat frivools. Maar in 63 duels 10 goals en 10 assists afleveren is ook wel erg matig hoor. Vaak balverlies in hele simpele situaties. Gigantisch overhyped in mijn ogen. Zien we over een tijdje bij Sparta of Willem ll voetballen en daar zal hij het al moeilijk genoeg krijgen

19 januari 2022 om 18:07

Ik heb ook altijd geroepen dat hij veel te weinig liet zien. Je hoopt dat voetbal mooi is, maar in eerste instantie gaat het erom dat je meer doelpunten maakt dan de tegenstander. Als je dan ziet dat hij verdedigend vaker verzaakt, en aanvallend te weinig beslissend bent dan moet je als speler ook beseffen dat er meer gevraagd wordt.

Altijd weer onrust proberen te creëren bij PSV zodra ze koploper zijn.
Prima uitspraken van Schmidt maar het beste zou zijn om het te negeren, laten rusten deze afleiding.

Het word nu een eindeloze ja nee strijd waar wij buitenstaanders geen enkele weet van hebben en het meest verstandige lijkt mij om te gaan zwijgen. Hier komen geen winnaars umt voort.

Laat dit dan ook de laatste keer zijn geweest dat een artikel na een PSV persconferentie gedomineerd wordt door Ihattaren. Alles is erover gezegd, en uitgemolken tot en met. Nu mag Utrecht de vragen over Mo beantwoorden. Wij spelen tegen Telstar. Lijkt me de ideale wedstrijd voor Veerman om te shinen. Ik ben niet overtuigd van de speler in moeilijke wedstrijden, maar als hij ervoor zorgt dat we de op papier makkelijke wedstrijden (zijn er veel van in Nederland) minder stroef doorkomen, dan is hij die 6 miljoen zeker waard. Zahavi keert mogelijk terug in de selectie, benieuwd of Schmidt hem dan ook meteen opstelt, of nu Maxi een paar wedstrijden achter elkaar het vertrouwen geeft. Ik hoop dat laatste, maar moet wel bekennen dat ik nog steeds bij elke minuut dat hij speelt mijn hart vasthoudt dat hij niet weer geblesseerd raakt. Dan is het einde carrière.

Ach ja, we hebben de laatste periode wel duidelijk gezien dat het totaal niet aan Ihattaren ligt, maar volledig aan iedereen om hem heen….
De situaties die Mo als voorbeelden aanreikt laten ook duidelijk zien dat deze jongen qua volwassenheid erg achter loopt. En nu snap ik best dat ie nog jong is/was, maar je kunt je als trainer en club niet ellenlang met één speler bezig blijven houden. Ik ga er vanuit dat de club hem alle steun heeft gegeven na het overlijden van z’n vader, maar werkgevers zijn geen liefdadigheidsinstellingen en hebben een grens….
Voor mij is deze hele klucht nu wel klaar. Mo is vertrokken en daarmee is de kous nu wel af.

Nou nou, de trainer heeft gezegd dat hij 'niet zo goed speelde', dat was echt de druppel. Als je daar niet mee om kan gaan, hoe moeilijk je het ook hebt in je persoonlijke situatie, ga je het niet ver schoppen in het profvoetbal, of waar dan ook in de maatschappij. Ik hoop oprecht dat het mentaal beter met hem zou gaan en daar hij met wat ouder te worden ook zelfreflectie leert.

Jong talent die moeilijk te bereiken is en mogelijk nog in de fase zit waarin hij niet klaar is voor een volwassen prof carrière. Daarnaast het verschrikkelijke voorval met zijn vader en aan Schmidt dan de taak om hem tot wasdom te brengen. Ik denk dat het respect voor Schmidt wel gegroeid is de laatste maanden, want achteraf gezien had Ihattaren vooral behoefte aan mentale steun en hield Schmidt zich vooral bezig met ontwikkelen op voetballend vlak en daar is wat voor te zeggen. Een type Guus Hiddink had hem misschien wel eerder kunnen bereiken en vooral helpen, maar niet iedere trainer heeft die kwaliteiten en zal het Schmidt ook zeker niet verwijten. Het is 50/50 denk ik of het nog iets gaat worden met Ihattaren, maar hoop het van harte.

Het enige verwijt wat je RS kan maken is dat hij Mo te weinig speeltijd heeft gegeven op de momenten dat het kon. Zelfde gebeurd nu met Vertessen die ook voor 5 minuten mag komen opdraven en straks ook gaat morren.

19 januari 2022 om 19:57

Wat zitten er toch veel mensen op VZ die maar gewoon wat roepen? Vertessen heeft dit seizoen 30 wedstrijden gespeeld, met gemiddeld 35 minuten per wedstrijd. Bovendien waren er slechts 3 invalbeurten van minder dan 15 minuten.

Het moet voor Schmidt toch onderhand vervelend worden nog in Nederland te werken. Enerzijds wordt-ie wekelijks geconfronteerd met vragen en thema's die in het verleden liggen, die geen invloed hebben op hem en andersom. En anderzijds leeft de directie van zijn club in een verre toekomst, waarvoor miljoenen wordt gestoken in trainingsfaciliteiten en een hotel op de Herdgang, terwijl de titelkansen met het jaar slinken wanneer Ajax telkens de CL-miljoenen opstrijkt.

Intussen zadelt de scouting en de td hun trainer op met obscure miskopen, twijfelachtige voetbalnomaden, grabbelbakhuurlingen en Eredivisiemateriaal dat van subtopniveau is. Zijn signaal om in kwaliteit op het veld te investeren vindt geen gehoor bij de clubleiding, dat ondanks bijna €50M aan inkomsten halsstarrig de hand op de knip houdt en ook deze winter niet verder komt dan ED-middenvelder voor de hoofdprijs en een huurling die op de loonlijst weer pijn gaat doen. En intussen moet hij een halfjaar na diens vertrek zich nog steeds verantwoorden voor Ihattaren. Waar hij overigens een prima antwoord op geeft. Geen modder gooien, maar een gelukwens en een streep eronder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. TezeVerdediger291
M. GötzeMiddenvelder294
I. SangaréMiddenvelder293
BrumaAanvaller287
Mauro JúniorMiddenvelder272
C. GakpoAanvaller2712
E. ZahaviAanvaller2511
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.

6 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2020- PSV
2017-2019 Beijing Guoan
2014-2017 Bayer Leverkusen
2012-2014 Red Bull Salzburg
2011-2012 SC Paderborn 07
Laatste voetbalnieuws

PSV doet verrassing van het seizoen nieuw contractvoorstel

PSV wil het contract van Érick Gutiérrez openbreken en verlengen. De middenvelder beleefde afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak bij de Eindhovense club en ziet dat nu beloond worden met een nieuw...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren