Xavi is het helemaal zat: ‘Of hij tekent nu bij, of hij vertrekt!’

Woensdag, 19 januari 2022 om 14:50Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 14:57

Barcelona gaat snel een besluit nemen over de situatie rond Ousmane Dembélé. De aanvaller weigert nog altijd zijn contract te verlengen. Xavi gaf woensdag tijdens de persconferentie in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Athletic Club te kennen dat donderdag de knoop wordt doorgehakt. Barcelona heeft Dembélé een ultimatum gesteld, iets waar diens zaakwaarnemer niet over te spreken is.

"We beslissen morgen" zei Xavi tijdens de persconferentie. "We bevinden ons met Dembélé in een complexe en lastige situatie. Of hij verlengt zijn contract, of hij vertrekt. Als we er niet uitkomen, moeten we kijken naar een oplossing." Dembélé, die voor honderd miljoen euro werd overgenomen van Borussia Dortmund, dreigt komende zomer gratis de deur uit te lopen. "De beslissing om door te pakken is door de club genomen. Vijf maanden lang is er gewerkt om zijn contract open te breken. Het is nu tijd om aan het clubbelang te denken."

Het dreigement van Barcelona is verkeerd gevallen bij zaakwaarnemer Moussa Sissoko. "Als Barcelona had willen onderhandelen, hadden ze kunnen proberen om met ons aan tafel te gaan zitten om te overleggen. Behalve dat er niet wordt onderhandeld, is er nu ook het dreigement om hem helemaal buiten het elftal te houden. En dat is verboden. We gaan er alles aan doen om de rechten van Ousmane te verdedigen en we zijn bereid om met het bestuur van Barcelona te praten, door ons is de deur nog niet dichtgegooid."

Kamp-Dembélé niet gediend van ‘dreigement’ Barça: ‘Dat is verboden’

Zaakwaarnemer Moussa Sissoko is duidelijk niet te spreken over de handelswijze van Barcelona inzake de contractbesprekingen rond Ousmane Dembélé.Lees artikel

Volgens de Spaanse journalist Gerard Romero ziet Dembélé een winters vertrek bij Barcelona niet zitten en zet de vleugelaanvaller in op een transfervrije deal deze zomer. Barcelona heeft de aanvaller 48 uur gegeven om op het hernieuwde contractvoorstel van de club in te gaan, zo wist Mundo Deportivo maandag te melden. Als de aanvaller of zijn zaakwaarnemer daar niet op ingaat, zullen de Catalanen meewerken aan een vertrek, zo klinkt het vanuit Spanje. Dembélé wil alleen een nieuw contract tot medio 2027 ondertekenen als daar in totaal tweehonderd miljoen euro bruto tegenover staat. Een bedrag dat het financieel geplaagde Barça zich absoluut niet kan veroorloven.

"Hij moet aan het team denken. Ik ben heel duidelijk geweest. Of hij meereist naar Bilbao, zal afhangen van zijn beslissing", besloot Xavi. Ook Memphis Depay is nog niet verzekerd van een plek in de wedstrijdselectie donderdag. De aanvaller ontbrak woensdag op de afsluitende training vanwege lichte klachten. Vorige week werd hij in de halve finale van de Supercopa tegen Real Madrid gepasseerd door Xavi. Uiteindelijk kwam hij een kwartier voor tijd binnen de lijnen voor Gavi. De Spaanse oefenmeester hakt op een later moment de knoop door over het wel of niet selecteren van Depay.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door j3ro3ntj33__)

Al maanden in gesprek met zijn waarnemener, Barca word al maanden aan het lijntje gehouden. Laat maar gaan, niet meer opstellen en neem het verlies. Aan het eind van het seizoen zijn we een grootverdienener minder.

19 januari 2022 om 15:16

Snap alleen niet dat Xavi denkt dat hij kan bepalen of Dembele vertrekt. Die gaat gewoon een halfjaartje op de bank FIFAen en vertrekt in de zomer pas.

19 januari 2022 om 15:32

Je kan m best laten gaan, maar waarom niet meer opstellen? Als hij beter speelt dan de concurrenten dan stel je m gewoon op lijkt me.

19 januari 2022 om 15:38

Ik wordt ook een beetje moe van al die loze dreigementen van Xavi. Voeg dan een keer de daad bij het woord en zet die Dembele echt op de tribune neer

19 januari 2022 om 15:51

Ja precies Japie, Xavi is de blaffende hond die niet bijt. Best grappig zo’n driftig mannetje, maar ik denk niet dat Dembele onder de indruk is.

19 januari 2022 om 16:04

Inderdaad. Die Dembele denkt waarschijnlijk laat die coach maar lullen want de volgende wedstrijd maak ik toch weer gewoon mijn minuten zoals gewoonlijk

19 januari 2022 om 16:12

Wanneer heeft Xavi dan gedreigd eerder? Dit is de eerste keer dat hij publiekelijk stelling neemt, voor zover je hier van een dreiging kunt spreken.

19 januari 2022 om 17:09

Hahah, “al die loze dreigementen”

Inmiddels zijn we 500 topics verder, over Dembele. en heeft hij nog steeds niet bijgetekend.

19 januari 2022 om 15:16

Mooi man, lekker klikken met zn alle.

19 januari 2022 om 16:13

Dembele wil graag de 600 topics bereiken, dan pas tekent hij bij.

19 januari 2022 om 17:00

Zo te zien werkt het ook nog gewoon, als je kijkt naar de aantal reacties.

Ik zelf vind dat je als club een statement moet maken. Geen megacontracten, en wil je niet bijtekenen of voor de club spelen, wordt je ernaast gezet. Er is een vervanger gehaald dus hij zal minder gemist worden bij afwezigheid. Voor hem is het wel slecht als hij niet speelt, wie zou hem nog willen voor zo'n bedrag. En de topclubs die wel zo'n risico zouden nemen, kopen hem voor erbij, dus een basisplaats zit in dat geval op risico.

Dembele moet het zelf weten, 4 jaar lang veel geld verdienen of meehelpen aan een Barcelona die hem goed kan gebruiken.

Toch gewoon vreemd dat je geen gebruik maakt van Dembele zolang hij er nog zit want ze zullen hem echt nog nodig hebben. Want eigenlijk moet je al hopen dat Newcastle totaal wanhopig is en hem nu al wil halen want wie gaat er anders betalen voor een speler die op het einde van het seizoen transfervrij is? En zelfs al willen ze bepalen dan gaat die nog amper iets opleveren.

19 januari 2022 om 15:12

Ja inderdaad. Wat zal iemand betalen nu, 15 miljoen? Kunnen ze hem beter houden om CL voetbal te halen. Al is 15 miljoen voor Barcelona natuurlijk wel veel geld. Kunnen ze stukje schuld af betalen ipv nieuwe spelers kopen 😉

19 januari 2022 om 15:20

Wat te denken van het salaris dat ineens vrij komt. Stop met het denken in transfersommen. De echte winst zit in de salarissen.

19 januari 2022 om 15:29

Een half jaar Dembele van de loonlijst af levert Barca misschien 6-7 miljoen besparing op, dat is niet echt de jackpot.

19 januari 2022 om 15:50

Als hij voor vier jaar vastlag dan had je nog een punt. Nu is dat een futiliteit door de korte contractduur.

19 januari 2022 om 15:52

Zelfs als iemand nu 15m biedt vraag ik me af of het gaat gebeuren. Dembele ziet over 5 maanden een mega tekenbonus op hem afkomen.

19 januari 2022 om 16:18

Elke cent die aan een transfersom besteed wordt, is inderdaad geld dat niet naar hem persoonlijk stroomt.

20 januari 2022 om 08:21

Die tekenbonus ontvangt hij in de winter ook. Alleen wat minder. Voordeel van nu overstappen is dat je rest van seizoen meer speelt.

19 januari 2022 om 16:25

Alle clubs lijken met dit probleem te kampen.
Ik zag net een vergelijkbaar stuk over Lewandowski en aangezien er al een tijdje niets over geschreven is zal er een deze dagen wel een nieuw stuk komen over Mazraoui/gravenberch terwijl PSG ook nog steeds hoopt om het contract van Mbappe te verlengen.

Eigenlijk is het vreemd dat de voetbal wereld hier 20 jaar na het Bosman arrest nog steeds niet goed mee om kan gaan. Aflopende contracten horen er gewoon bij en dat gegeven hoort gewoon onderdeel te zijn van het beleid.

19 januari 2022 om 17:09

Helemaal mee eens. Vreemd dat ze nu zo lopen te klagen, je weet dit toch? Ga er van uit dat een speler zijn contract uitdient en weggaat. Dan hebben beide de kans tot dat een van de partijen een andere oplossing heeft. Dan neem je zelf de touwtjes in handen. En ja, het zou dan kunnen dat je een vervanger hebt terwijl je wellicht toch nog had kunnen verlengen…dat is dan jammer. Zo ben je iig niet meer afhankelijk van de ander.

Opzouten met die gozer en dan bedoel ik Dembele. Hij is of geblesseerd of komt te laat.

19 januari 2022 om 15:42

Of hij beslist een wedstrijd voor je, of hij houdt twee spelers bezig zodat de rest van het team beter speelt.

19 januari 2022 om 15:46

Niettemin dat hij talentvol is heeft hij 1 keer gescoord na een blunder van de keeper van een tweedeklasser. Het rendement moet omhoog wil hij het geld gaan verdienen dat hij eist

20 januari 2022 om 14:47

Ik sta niet achter z’n eisenpakket. Niemand denk ik, behalve Sissoko. Desalniettemin heeft hij al het recht van de wereld om transfervrij te vertrekken. En het blijft een hele goede pijlsnelle voetballer met een geweldige dribbel en een goed schot. Hij past gewoon niet bij Barca. Hij moet naar een counterploeg.

Los van het feit dat ik volledig achter Xavi z'n woorden sta, lijkt dit me meer iets voor anderen binnen de club dan de trainer.
Ik hoop dat hij zich wil laten verkopen, maar kan me voorstellen dat hij wacht tot hij transfervrij is en een hoger salaris + tekengeld kan vangen.

Echter, zou ik het niet gek vinden als Xavi hem dan niet meer opstelt.

19 januari 2022 om 15:14

@Isco24 leuk je weer terug te zien in de reacties, ben het ook helemaal met je eens, maar geen een club zal hem zo’n dik salaris geven wat hij eist, hij denkt alsof hij messi is en al zijn prijskaartje heeft waargemaakt, man van glas heeft bijna heel zijn carriere in het ziekhuis gezeten dan gevoetbald,

19 januari 2022 om 15:19

Haha bedankt voor dit warme welkom
En Dembele is inderdaad een bijzonder geval. En ik snap het hoor, je tekent een contract en je houdt de club daar aan.
Echter, als het tijd is om je contract open te breken en te onderhandelen lijkt het me niet meer dan normaal dat je gewoon openheid van zaken geeft. Barcelona heeft meerdere malen aangegeven niet aan zijn eisen te kunnen voldoen.
Als hij niet tegen een lager bedrag wil tekenen, is dat zijn goed recht. Maar hij houdt Barcelona aan het lijntje om zodoende alsnog speelminuten te kunnen maken en zichzelf in de etalage te zetten voor clubs die hem wel dat bedrag willen geven.

Dan is het aan Barca om nu te bepalen dat hij niet meer speelt.

Ik ben blij dat er een keer 'hard' wordt gehandeld bij zo'n situatie. Wil je je niet voor de lange termijn aan ons binden? Prima, dan mag jij tot die tijd ook in de schaduw verdwijnen en geven wij het licht aan degenen die wel met ons door willen.

Ik vind het dood zonde, ik vergeet die misser tegen Liverpool niet zo snel. Alleen is dit echt een killer als hij het op z’n heupen heeft, extreem snel en zo onvoorspelbaar met beide benen. Het ergste is nog, dat hij zometeen wel gaat vlammen bij zijn nieuwe club. In het belang van de club: wegdoen

Snap nooit iets van dit soort reacties vanuit de club. Je tekent beide het contract met een bepaalde einddatum. De keuze is aan de speler of hij een verlenging aan wilt gaan of niet. Net zoals een club ervoor kan kiezen om een contract niet te verlengen.

19 januari 2022 om 15:43

Precies dit. Stel je voor dat een Terry zou weigeren te spelen voor Chelsea omdat ze hem niet langer dan een 1-jaarcontract wilden aanbieden? Een contract is een contract. Krijg je ineens een e-mail van T-mobile dat je internet wordt afgesloten omdat je niet gaat verlengen. Slaat nergens op.

19 januari 2022 om 16:42

Dembele (of zijn entourage) stelt hier wel belachelijk hoge eisen. En op basis waarvan? Totaal geen rendement en mist ieder seizoen de helft van de matchen, zo niet meer.
Dan moet je niet verschieten om zo behandeld te worden naar mijn mening.
Stel dat ik de heft van het jaar thuis zit en dan nog slechte resultaten haal bovendien als ik wel op het werk verschijn, dan vraag ik ook niet aan mijn bedrijf om de best betaalde werknemer te worden. Dan gaan ze mij ook eens scheef bekijken en zeggen: Bol het dan maar af.

En de analogie van het internetbedrijf: Barcelona betaalt Dembele nog steeds, er wordt niets illegaals gedaan door hem op de tribune te plaatsen.

De deur open? Meneer Sissoko heeft vanaf het begin af aan gezegd dat Dembele als potentiële gouden bal winnaar betaald moet worden met pak en beet 40 miljoen per jaar met daar bovenop nog een bonus voor hem van 20 miljoen ondanks de financiële problemen van Barcelona. Deze man ziet totaal niet dat Dembele ondanks zijn potentie nog weinig heeft laten zien bij Barcelona en Barcelona daar terecht niet aan mee wil werken. Succes met het vinden van een club die dit bedrag over heeft voor zijn komst, maar ik denk niet dat die snel gevonden wordt.

19 januari 2022 om 15:14

Neem het hem eens kwalijk, Barcelona betaalt al tijden meer dan dat ze aan geld hebben.

19 januari 2022 om 16:55

we kunnen van dat soort figuren geen clubliefde verwachten. gewoon buiten gooien. Sissoko werkt voor eigen belang want waar moet Dembele anders heen? altijd geblesseerd en kan het niet waarmaken.

Barcelona begint zo wel de ultieme jankclub te worden. Ze denken dat alles nog steeds enkel om de club zelf draait. Maar Barcelona is al een tijdje geen topclub meer. Iets meer nederigheid zou nu wel gepast zijn.

19 januari 2022 om 15:15

Je beschrijft precies wat nou het probleem is. Barcelona is geen topclub meer, dan kan je ook niet verwachten dat je 20 miljoen per jaar kan vangen.
Maar nu ligt het wederom aan Barcelona volgens jou. Wel knap hoe sommige mensen alles zo weten te draaien om toch iets negatiefs over Barcelona te vermelden. Probeer je eerst in te lezen anders, is misschien ook wel een keer prettig voor het niveau op VZ.

Dembele zal gewoon vertrekken, dumbele noemt zichzelf wereldtop en een goudenbal kandidaat, geen een club gaat zich voldoen aan de voorwaarden die dembele eist, man van glas heeft sinds komst nog bijna niks laten zien, echt disrespect hoe hij met de club omgaat als je beseft hoelang wij hem de tijd hebben gegeven, en zelfs na zoveel blessureleed stonden zoveel fans nog achterhem en steunden hem, dan laat hij ons zo achter voor meer geld? Net een neymar situatie

19 januari 2022 om 15:17

Alsof Barca respectvol omgaat met trainers en spelers, dat is een fabeltje. Ben het wel met je eens dat Dembele Williams 2:0 is zonder rendement, wel pijlsnel...

19 januari 2022 om 15:20

@Aqua1 ben het wel deels met je eens, dembele is idd een renpaard altijd blind als ie op doel schiet,

19 januari 2022 om 16:23

Waarom zou Dembele überhaupt willen verlengen bij barca? Hij moet dan genoegen nemen voor een salaris verlaging en speelt bij de slechtste barca. Barca is op dit moment een subtop dan een top club. Kan lekker naar Paris gaan en cashen en samen net neymar en messi spelen. Kan naar united gaan en daar cashen.

Helemaal eens met Xavi die duidelijk aan de lange termijn denkt. Want laten we eerlijk zijn. Wat presteert Dembele nu? Zou een directe vervanger het ineens zoveel slechter doen? En bij directe vervangers denk ik aan Braithwaite, Jutgla of Abde. Logisch dan dat Xavi nu liever investeert in die jonkies. Want met of zonder Dembele zal de situatie van Barca toch niet meteen verbeteren. Dan beter om nu al in de toekomst te investeren.

Wat is dit nou u weer voor een belachelijke stelling van Xavi...

Of hij blijft tot zijn contract ten einde is óf je betaalt hem uit wat hij nog te goed heeft en je ontbindt zijn contract, waardoor hij nu transfervrij is...

Als je zó graag van hem af wilt, zijn dat de opties die je zelf hebt. Andere dwingen tot jou opties werkt echt niet...

Uitstekend
Tekenen of wieberen
Ze willem het gewoon rekken
En dan vertrekken

Iedereen mag vragen/bieden en accepteren of afwijzen wat je wil. Mensen doen net alsof Dembele te veel geld vraagt of Barcelona aan het lijntje houdt. Als team Dembele denkt dat geld er bij PSG of Newcastle te kunnen vangen en niet voor minder te willen tekenen dan gaan ze zo in de de onderhandelingen zitten. Dat Barcelona een slechte onderhandelingspositie heeft omdat ze veel moeten afschrijven en waarschijnlijk weer investeren om een speler van dit kaliber te krijgen is hun pech. Denk alleen dat Dembele hoe dan ook niet gaat tekenen en alleen transfervrij vertrek accepteert. In dat geval kevert het huidige standpunt Barcelona alleen nog meer verlies op. Een top speler minder in de selectie eerste helft van 2022.

Barcelona doet te veel moeite voor Dembele. Laat hem maar transfervrij vertrekken. We zien wel wie er nog wilt komen voor hem met dat soort salariseisen. Misschien een club buiten Europa. Maar ik verwacht er niks van. Misschien komt die dan met de staart tussen de benen smeken om een contractje.

Hij lijkt hiermee aan te geven dat als hij morgen niet bijtekent, hij gewoon niet opgesteld word. En terecht.
Veel mensen gaan nu zeggen "je stelt je beste spelers altijd op", maar ik ben ondertussen wel klaar met al die jonge voetballertjes die (het lijkt door hun zaakwaarnemer) altijd maar denken dat ze de clubs aan het lijntje kunnen houden. Hier word tegenwoordig te vaak misbruik van gemaakt.

Waarom zou je nog gaan investeren in iemand waarvan je weet dat die over een half jaar weg is en toch niets meer op gaat leveren? Dan kan je beter iemand anders alvast laten wennen aan die positie en de spelers om zich heen. Ik zou zo'n jongen gewoon lekker aan zijn contract houden, niet meer opstellen, met het b-elftal mee laten spelen en totaal geen aandacht meer geven.

Simpel genoeg, als hij nu gewoon zegt: Ik ga transfervrij weg aan het einde van het seizoen, dan sta ik er anders in, dan is diegene gewoon direct en open. Dan gun je hem natuurlijk gewoon zijn kansen.

19 januari 2022 om 15:55

Hij kan dat nog niet zeggen, want hij weet nog niet wat de aanbiedingen zijn.

19 januari 2022 om 16:17

Voor een Isco, Bale, Umtiti zou ik je kunnen volgen. Maar Dembele is een van de dreigendste spelers die voor ruimte zorgt en vaak indirect voor doelpunten. Die kunnen ze momenteel dus zeker gebruiken voor CL te halen en dus meer miljoenen. Het is ook niet zo dat hij ongemotiveerd speelt a la Bale. Ik zou hem dus zeker nog 6 maand benutten en dan je verlies accepteren wat toch al een feit is.

20 januari 2022 om 08:22

@conchaespina,

en over 6 maanden ben je hem kwijt, levert hij niks meer op en moet er een andere speler gaan acclimatiseren. Dit seizoen is toch al zwak, laat de klappen maar allemaal tegelijk vallen, dan kun je daarna uit het dal klimmen. Met verdeling van de klappen, zal je telkens terug het gat invallen.

Het probleem is dat Xavi dat niet bepaald maar de speler in kwestie. De speler heeft in onderling overleg met Barcelona een contract getekend met een begin en eind datum. Nu het tegen eind van het contract loopt bepaald de speler zelf of hij bijtekent of niet. Hij bepaalt de voorwaarde en niet Xavi. Als Barcelona niet met de voorwaarden akkoord gaat dan is de speler gerechtigd om aan het eind op te stappen

Zo onbegrijpelijk dat Barcelona met de huidige financiële status, zich zo lang aan het lijntje laat houden door een speler van het kaliber Dembele. Wil je 3x zoveel verdienen als dat wij je kunnen geven en ben je niet bereid concessies te doen? Prima, dan is daar het gat van de deur.

19 januari 2022 om 15:56

Dat kunnen ze prima doen, maar dan zullen ze m ook een half jaar salaris moeten meegeven.

19 januari 2022 om 16:00

Naja bedoel meer dat je de onderhandelingen stopt en doorgaat met de orde van de dag. Ontslaan heeft inderdaad geen nut. Lekker laten spelen of banken maar zoals ''het grote'' Barcelona zich laat peopelen door hem is echt onbegrijpelijk.

Haha ja zet Dembele maar op de tribune, dan heeft Barca elke wedstrijd 0 schoten op doel. Het spel dat ze op de mat neerleggen zou volgens velen echt een verbetering zijn. Als je naar de laatste 5 wedstrijden kijkt kan je daar als 'top' club zijnde voor schamen. Een GAE legt dan nog beter spel neer

Waarom willen ze bij Barca zo graag dat Dembele bijtekent je heb toch niks aan die gozer. Veelste veel salaris en kan maar kwart van het seizoen meedoen.

Xavi moet zich hier niet druk over maken / mee willen bemoeien. Barca had misschien wel eerder moeten handelen. ultimatum had je van de zomer al moeten stellen imo.
Nu laten zij het zelf zo ver komen dat Dembele in een luxe posities zit.

Ga je nu bijtekenen bij een gevallen top club voor (ik denk) niet de hoofdprijs of wacht je 4 maaden en laat je ondertussen wat clubs tegen elkaar opbieden.

Ik had het wel geweten..

Ze kunnen zijn contract ontbinden...dat is de enige manier waarop ik kan zien dat Barcelona nog wat aan hem overhoudt. Door hem aan te bieden dat hij nu transfervrij kan vertrekken maar zijn loon niet meer betaald zal worden. Scheelt je toch een slordige 5 miljoen en bonussen. Hij is ook niet gek door te zeggen is goed. Ik ga wel weg en neem geen tekenbonus. Voetbal is weliswaar een sport maar is ook gewoon een baan.

Iedereen zeikt wel over Laporta, maar hij is in de grootste puinhoop terechtgekomen. Door het jarenlange wanbeleid van Bartomeu zitten ze nu diep in de put. Na 220 miljoen van Neymar, kwamen de paniekaankopen Dembele en Coutinho. Daarna Griezmann. Half
miljard al verdampt. Dembele moet zich kapot schamen. Jarenlang geblesseerd, onprofessioneel en een miljoenensalaris opgestreken, en nu wetende dat de club in de problemen zit, gewoon even 200 miljoen vragen en 40 miljoen tekenpremie. Schaamteloos.

Iedereen zeikt wel over Laporta, maar hij is in de grootste puinhoop terechtgekomen. Door het jarenlange wanbeleid van Bartomeu zitten ze nu diep in de put. Na 220 miljoen van Neymar, kwamen de paniekaankopen Dembele en Coutinho. Daarna Griezmann. Half
miljard al verdampt. Dembele moet zich kapot schamen. Jarenlang geblesseerd, onprofessioneel en een miljoenensalaris opgestreken, en nu wetende dat de club in de problemen zit, gewoon even 200 miljoen vragen en 40 miljoen tekenpremie. Schaamteloos.

Uitgang voor Dembele komt dus dichterbij. Mijn droom wordt werkelijkheid.

Ik snap die reacties van mensen niet die zeggen dat ie maar een half jaar op de bank moet gaan zitten. Het lijkt mij juist veel verstandiger om Dembele vaak op te stellen. Vooral tegen de wat fysiekere tegenstanders. Binnen de kortste keren raakt hij weer geblesseerd. Dan heeft Barcelona een goed excuus om hem niet meer op te stellen en krijgt Dembele in de zomer waarschijnlijk een minder contract aangeboden.

Barca wordt al maanden aan het lijntje gehouden en de beste man beweert met droge ogen ‘de rechten van Dembele te verdedigen’. Houd toch op, deze jongen zit vaker in de ziekenboeg dan niet en heeft zijn transfersom nooit bewezen waard te zijn. Tel daarbij op de peperdure missers, met als kers op de taart de 4-0 thuis tegen Liverpool voor open goal, en je realiseert je dat hij gewoon weg moet.

Wat heeft barcelona nou aan dembele nou gehad niks hij meer geblesseerd dan wat anders die moeten ze weg doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4954 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
GaviMiddenvelder342
M. DepayAanvaller2812
L. de JongAanvaller216
O. DembéléAanvaller211
Ferran TorresAanvaller184
M. ter StegenKeeper350
Jordi AlbaVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

39 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren