‘Geduld Bayern München raakt op: vertrek Lewandowski dreigt'

Woensdag, 19 januari 2022 om 14:13Jordi Tomasowa • Laatste update: 14:15

Een zomers vertrek van Robert Lewandowski bij Bayern München valt niet uit te sluiten, zo schrijft BILD. De 33-jarige spits beschikt bij der Rekordmeister over een contract tot medio 2023, maar zowel Lewandowski als de club ziet het niet zitten dat de aanvaller volgend seizoen zijn laatste contractjaar ingaat. Mochten de contractbesprekingen met Bayern op niets uitlopen, dan behoort een afscheid aan het einde van dit seizoen serieus tot de mogelijkheden.

Bayern wil graag met Lewandowski verlengen, maar dan moet de clubtopscorer wel genoegen nemen met hetzelfde salaris. Sport1 gooide vorige week het volledige salarishuis van Bayern München op straat. De aanvaller zou met circa 24 miljoen euro per jaar tot de best betaalde spelers van de Duitse club behoren. Indien Lewandowski akkoord gaat met hetzelfde salaris, kan hij voor één seizoen bijtekenen. Indien de Pool daar niets voor voelt, wordt niet uitgesloten dat hij komende zomer de deur van de Allianz ArenA achter zich dichttrekt.

Bayern staat gezien de leeftijd van Lewandowski niet meteen te springen om het contract met twee jaar te verlengen. De huidige koploper van de Bundesliga houdt zich doorgaans aan het selectiebeleid en is huiverig als het gaat om het langer vastleggen van spelers ouder dan dertig jaar. Bayern is volgens BILD wel bereid om een uitzondering te maken, maar dan dient de aanvaller genoegen te nemen met een lager salaris.

Beide partijen willen voor komende zomer duidelijkheid over de toekomst van Lewandowski. De insteek van de Pool is nog altijd om een nieuw contract te tekenen. Hij maakte in 2014 de overstap van Borussia Dortmund naar Bayern en verlengde in 2019 zijn contract tot de zomer van 2023. Eerder deze week won de spits, die dit seizoen al goed was voor 34 goals in 27 wedstrijden, voor het tweede jaar op rij de UEFA Men’s Player of the Year-award.


Poll

Zie jij Robert Lewandowski vertrekken bij Bayern München?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door psvmanunited)

De beste man verdient 20 miljoen per jaar; waarom moeten mensen toch altijd maar meer en meer verdienen? Lewandowski is de bestbetaalde speler binnen de selectie en verdient een astronomisch bedrag. Waarom zit het in de mens om dan alsnog meer te eisen en anders een vertrek af te dwingen. Een goede band met de club waar je al 10 jaar gewaardeerd wordt lijkt mij in dat geval toch echt meer waard.

19 januari 2022 om 14:23

Nou als de club dat kan betalen, waarom zou hij dat dan niet vragen? Wat ik ook niet echt snap is dat de clubs dus dergelijke salarissen kunnen betalen. Maar wij als voetbalkijkers daar problemen mee hebben, dat de voetballers veel verdienen.

19 januari 2022 om 14:37

@raiss. Ik maak er geen punt van dat ze veel verdienen, ik maak er een punt van waarom je als best betaalde selectiespeler bij een van de beste clubs ter wereld alsnog meer wilt verdienen en daarmee je band met de clubleiding op het spel wil zetten. Daar komt ook bij kijken dat een club dus nog meer geld aan jouw salaris moet uitgeven, terwijl dit ook aan een versterking uitgegeven kan worden en daarmee het team ten goede komt

19 januari 2022 om 14:44

@stino, er word niet benadrukt dat Lewandwski meer wilt verdienen, alleen dat hij een langer contract wilt. Daarbuiten als je Coman 20m kan en wilt betalen. Denk ik dat er genoeg ruimte is voor versterkingen

19 januari 2022 om 15:13

Zo raar is dat niet, bij Bayern rolt bijna 700 miljoen per jaar aan inkomsten binnen, dat betekent automatisch ook dat er veel geld voor het salarisbudget is. Vorig jaar gaf Bayern 349 miljoen euro uit aan salarissen, elke speler ziet dat ook en kan dus op zijn vingers natellen wat hij ongeveer kan vragen van die taart.

19 januari 2022 om 14:25

Hij is sinds zijn laatste verlenging (in 2019) alleen maar beter geworden. Dan is het niet zo gek dat hij meer wilt gaan verdienen.

19 januari 2022 om 14:53

Dat is dus wel gek, het is heel gek dat mensen altijd maar meer en meer willen krijgen. Zoals in elk bedrijf is er gewoon een plafond. Vreselijk enge typetjes, die topvoetballers.

19 januari 2022 om 15:53

Oke stel je werkt in je bedrijf en bent een van de belangrijkste personen die er rondloopt en je verdiend het meest (Lewandowski). Het bedrijf loopt lekker en heeft een hoop geld over. Echter is er een collega die misschien wel jonger is maar veel minder aanwezig en minder belangrijk voor het bedrijf is heeft een nieuw contract gekregen waarin hij niet veel minder verdiend (Coman). Dan zou ik het niet gek vinden, ookal verdien je een heleboel. Dat je er toch meer uit probeert te halen

19 januari 2022 om 16:35

Haha, dat is bullshit. Als je goed bent, is er nergens een plafond. Ja wellicht als ambtenaar, als je te maken hebt met een CAO. In het bedrijfsleven bestaat dat niet (als een werkgever je dat ooit gezegd heeft, was hij niet geweldig enthousiast over je).

19 januari 2022 om 16:59

@kakadu: sure er kan een plafond zijn, maar voor zover wij weten is dat niet het geval bij Bayern (en de meeste voetbalclubs). Het feit dat Lewa inderdaad alleen maar beter is gaan presteren lijkt mij reden genoeg om misschien wel ietsje meer te betalen bij een contractverlenging. Net zoals in elke andere business, als jouw werkgever jou niet kan bieden wat je wilt en een ander kan dat wel - niet alleen op financieel gebied maar ook secundaire arbeidsvoorwaarden - dan vertrekken mensen. Dat gebeurt toch continu? Meer vakantiedagen, langer ouderschapsverlof, dichterbij huis, hybride werk policy etc. etc.

19 januari 2022 om 18:39

@ Kakadu: Ik weet even niet of je sarcastisch bent, maar dit is volkomen logisch?

Geld kan altijd wel weer op en hoe langer jij en je nakomelingen kunnen genieten van het geld dat je in amper 20 jaar tijd bij elkaar schraapt hoe beter toch? Nagenoeg niemand zegt nee tegen een salarisverhoging, en zeker mensen niet die altijd gevochten hebben om aan de top te komen. Lewandowski kan dit salaris waarschijnlijk ook bij andere clubs krijgen en hij blijft Bayern trouw voor zolang hij getekend heeft. Dat moment houdt echter een keer op en dan mag hij als elke markt met vraag en aanbod proberen een compromis te vinden. Is dat compromis voor Lewandowski gunstiger bij een andere club, dan gaat hij daar wel heen. Hij heeft Bayern jaren trouw gediend en is vitaal geweest voor de club, hij kan gewoon door de voordeur weg. Laten we eerlijk zijn, als je kijkt wat andere aanvallers/spelers van zijn kaliber verdienen is het niet zo gek dat hij meer vraagt. Neymar en Messi verdienen allebei bijna het dubbele; Haaland en Mbappé gaan bij hun volgende contracten ook zeker wel rond de dertig miljoen zitten.

19 januari 2022 om 14:27

Als ze een speler als Coman al 20miljoen per jaar betalen, zou ik als Lewandowski minimaal 30 vragen eerlijk gezegd.

19 januari 2022 om 14:43

Coman verdient geen 20 per jaar, dat is al door meerdere mensen ontkracht. Zou namelijk echt dom zijn om coman meer te laten verdienen dan een lewa of muller

19 januari 2022 om 14:51

Coman verdient 17 miljoen toch? Vind dat best wel een overschatte speler. Lewandowski is de laatste 2 jaar wel echt heel goed. Dan mag hij best wel om een salaris verhoging vragen. Dat Bayern dat niet wil gezien zijn leeftijd snap ik ook. Verwacht dat hij gewoon blijft overigens.

19 januari 2022 om 15:27

Coman lijkt misschien overschat. Maar als je die man al een jaartje of 6 volgt vooral in de CL was hij vaak een van de weinige die elke wedstrijd iets kon forceren.

19 januari 2022 om 15:45

Daar is maar 1 logische verklaring voor. Hebzucht is de slechtste eigenschap die een mens heeft. Je ziet het in alles en iedereen terug komen. Helaas zie je het ook met spelers als Lewandowski en Messi dat ook zij, na inderdaad een goede band te hebben met de club en een jarenlang dienstverband, datgeen op het spel te zetten voor meer en meer.

19 januari 2022 om 17:49

@Sir. JBA

Ja net als dat jij en het gros van de mensen hier die zich er kritisch over yit laten totaal niet verschillen als het op die hebzucht aankomt.

19 januari 2022 om 16:14

Want als je het vergelijkt met bijv. Neymar denk ik toch echt dat Lewa meer zou moeten verdienen. Maar 24miljoen per jaar blijft natuurlijk heel veel geld waar wij allemaal hier op vz heel blij van zouden worden. Hopelijk blijft ie bij Bayern.

19 januari 2022 om 16:46

Ik denk dat een speler als Lewa in zijn nadagen, nu hij nog steeds top is, in een andere competitie wil spelen. Het gaat zeker niet alleen om geld bij hem. Speelt al sinds 2010 ofzo in de Bundesliga, dan heb je het wel gehad.

19 januari 2022 om 17:40

Wat een aanname zeg! Wellicht gaat het lewandowksi om de contractsduur. Hij zou niet de eerste wereldtopper zijn die zijn carrière niet beëindigd bij de club waar hij groot geworden is. Niet alles draait om geld!

19 januari 2022 om 17:57

Misschien wilt die een nieuwe uitdaging

Tijd voor Bayern om door te selecteren denk ik, waar ze de komende 5 tot 10 jaar weer mee vooruit kunnen. Neemt niet weg dat Lewa een spits is van wereldformaat.

19 januari 2022 om 14:26

Haaland zou een goede optie zijn

19 januari 2022 om 14:28

@japie: was ook mijn eerste gedachte... Lewa out, Haaland dan in? Een betere opvolger gaan ze niet vinden denken:-)

19 januari 2022 om 14:45

Japie

"haaland zou een goede optie zijn"

Nee beste optie is Haaland voor 75 miljoen naar Real Madrid en Haller voor 60 miljoen naar Bayern.

Zonder dollen, denk dat Haaland wel klaar is in Duitsland.

19 januari 2022 om 14:47

Wellicht Vlahovic?

19 januari 2022 om 15:40

@daanl1998 - Vlahovic zal volgens mij net niet in de profiel passen van Bayern. Hij heeft te weinig in Europa laten zien. Als ik 75 miljoen moest gaan uittrekken voor Haaland of 75 miljoen voor Vlahovic, dan heb ik de keuze al snel gemaakt. Zal wel iets zijn voor Dortmund, maar ik denk dat hij te duur is voor wat Dortmund normaal aan spelers uitgeeft.

19 januari 2022 om 16:23

Vlahovic kost echter wel minder aan salaris en commissies. Scheelt in 5 jaar minstens 150 miljoen.

19 januari 2022 om 16:32

@Jaap-Pieter - Maar wat heb je aan minder kosten als de kans op succes veel minder is? Volgens mij is dat belangrijker voor Bayern dan de kosten. Vlahovic is pas vorig jaar echt doorgebroken. Haaland heeft al in de Champions League en de Bundesliga laten zien dat het van absolute topkaliber is. Begrijp me niet verkeerd, Vlahovic is een geweldige spits, maar de risico's liggen aardig hoog als hij zich ook kan aarden in een andere competitie.

Waar kan hij naar toe? Volgend jaar alweer 34, al blijft het natuurlijk een geweldenaar.. Ik zie PSG misschien wel toe slaan, die denken aan korte termijn en willen zsm die CL winnen.

19 januari 2022 om 14:21

ManU is zeker in staat om het te doen hoor haha

19 januari 2022 om 14:56

Oh dat is mijn club absoluut in staat te doen ja.

Dan worden we weer tot PL-favorieten gerekend aan de hand van de transferwindow aankomende zomer, mag Rangnick aanblijven als coach omdat hij dan volgend jaar eindelijk kan laten zien wat hij echt kan met een versterkte selectie, gaat het in de competitie helemaal mis vervolgens, krijgt Lewandowski samen met Rangnick de schuld en dan kijken we volgend jaar januari weer lijdelijk naar Real Madrid, Manchester City en Bayern München die allemaal niks meer of zelfs minder geld genereren dan wij en die er dan met de Haalands en Mbappé's van deze wereld vandoor zijn en de wereld domineren, terwijl wij samen met Tottenham en Wolverhampton Wanderers om Europees voetbal strijden.

Speler en club horen bij elkaar. Ik zie hier geen enkel probleem om met elkaar verder te gaan. Nog twee jaar tegen dezelfde goede voorwaarden en dan gaat kan hij nog twee jaar cashen in de VS of in de zandbak.

19 januari 2022 om 14:34

@niels hij is nu al niet aan het cashen wou je zeggen?

Elk seizoen komen er weer geruchten dat hij niet gaat verlengen of dat hij mag vertrekken. Ja hij is 33 jaar maar ik zie hem nog wel 3 jaar doorgaan. Zorgt heel goed voor zijn lichaam en is gewoon een top 3 speler in de wereld. Zie hem wel blijven.

19 januari 2022 om 18:08

Ja maar over 1.5 seizoen is Lewandowski wel 35 jaar. Ik snap dat Bayern een salarisverhoging niet per se ziet zitten. Zeker als hij al de topverdiener is. Bij Ronaldo zie je ook al dat het minder wordt ook al zorgt hij goed voor zijn lichaam. Bayern doet er gewoon goed aan om niet iedereen het salaris per direct te geven. Kijk naar FC Barcelona. Dan verlies je maar een paar keer een Alaba of Lewandowksi die aardig op retour dreigen te komen. Beter dan straks 25 miljoen per jaar betalen aan een 36-jarige spits die het niveau niet meer heeft.

Zijn ze gek geworden bij Bayern. Dit is weer typisch Salihamidzic. En waar denken ze die doelpunten te gaan vinden die je dan zou kwijtraken. Als Lewandowski voor 2 jaar wil bijtekenen dan hoef je daar toch niet eens over na te denken. Het is ook niet zo dat hij vraagt om een salarisverhoging maar gewoon om zijn huidige salaris te behouden, lijkt me heel redelijk voor zo'n doelpuntenmachine

Op zich zou het de beste optie zijn voor Bayern hem komende zomer te laten gaan en dan meteen Haaland te halen als opvolger. Dan hebben ze gewoon opnieuw een spits die voor een jaar of 10 elk jaar gigantisch veel goals zal maken.

19 januari 2022 om 14:30

Denk dat Haaland zijn tijd heeft gehad in de Bundesliga, die is echt wel op zoek naar wat hogers. Real of Man City klinken realistischer.

19 januari 2022 om 14:32

Hoger dan Bayern bestaat er mijns inziens niet. En tot nu toe waren die nooit echt gegadigden door de aanwezigheid van Lewandowski. Ze kunnen het toch wel eens proberen.

19 januari 2022 om 14:39

Ik ga even een Doctor Strange truc nadoen en voorspellen dat Haaland alleen naar Bayern gaat als ze dit seizoen de Champions League winnen. Die kans bestaat, maar zal heel pittig zijn.

19 januari 2022 om 14:53

Alsof Bayern nog moet bewijzen dat ze de CL kunnen winnen?

19 januari 2022 om 15:47

De Bundesliga is niet zo boeiend en Bayern heeft af en toe een dominante fase, maar verder ook een nogal saaie en lelijke club met allemaal van die Müller-types.

19 januari 2022 om 14:31

Helemaal met je eens. Doorselecteren, en niet zoals met Robben en Ribery wachten tot ze helemaal afdruipen en versleten zijn.

En anders Haaland halen en tijdelijk met 2 spitsen spelen tot Lewandowski stopt. Snap niet dat Bayern geen moeite doet voor Haaland.

19 januari 2022 om 14:33

Een beetje wat real met Ronaldo deed, alleen was er bij real geen opvolging. Maar het is inderdaad wel gewoon het ‘best’ toppers net voordat het verval zich inzet te vervangen met jongere spelers. Maar dan moet je natuurlijk wel die opvolging klaar hebben staan.

19 januari 2022 om 15:04

En daarom moet Real Madrid hetzelfde doen met Benzema. Ja hij is een geweldenaar en inmiddels een clublegende, ik hou enorm veel van hem als voetballer, maar men moet echt niet twijfelen, Haaland tekenen en Benzema ‘slijten’

Altijd vooruit denken. Real Madrid en Bayern zitten ongeveer in hetzelfde schuiltje betreft hun spitsenpositie.

Beiden zowel Lewandowski en Benzema zijn aardig op leeftijd, maar ook aardig in bloedvorm. Wat doe je ermee is de vraag.

19 januari 2022 om 15:09

Benzema moet je niet per se slijten vind ik, maar je moet zijn aanwezigheid niet laten verhinderen dat er een opvolger gekocht wordt inderdaad.

19 januari 2022 om 14:52

Of die jongen van Fiorentina. Als Haaland niet haalbaar is.

19 januari 2022 om 14:54

Dat zou ook wel echt een goede optie zijn, al is het een stuk grotere ‘gok’ dan Haaland. Van Haaland weet je wel dat die gewoon ongeveer gaat doen wat Lewandowski deed, van Vlahovic is dat nog maar de vraag.

19 januari 2022 om 15:00

Het voordeel van Vlahovic is dan ook wel dat hij waarschijnlijk minder salaris zal vragen dan Haaland. Vlahovic weet ook wel dat hij gewild is en zal niet voor een zak M&m's en een stoeptegel komen voetballen, maar die vraagt waarschijnlijk niet zo'n astronomisch salaris als Haaland. Dan kun je je makkelijker eventueel een buil vallen en levert het minder scheve gezichten op in de selectie.

Wel heb je met Haaland natuurlijk meer zekerheid dat je de komende jaren één van de beste spelers ter wereld in je team hebt zitten en dat is ook wel wat waard.

19 januari 2022 om 15:00

Bij Vlahovic is de kans er dik in, dat het zoals bij Luka Jovic inderdaad zal lopen.

Bij Haaland en Mbappé heb je meer ‘garantie’ idd.

Als dit klopt en Bayern is al op zoek naar een opvolger voor de zomer, dan ga ik er volledig vanuit dat ze bij Vlahovic terechtkomen. Dat maakt het merendeel van de andere clubs (zoals Arsenal) kansloos. Haaland wordt (terecht) ook genoemd hier, maar die wil denken ik een overstap maken naar Spanje.

Ook al is hij redelijk op leeftijd, hij kan toch minimaal nog drie jaar door op dit topniveau. Je ziet aan zijn functioneren totaal niet aan hem dat hij al 'oud' is. Een garantie voor doelpunten deze man!

Ik weet niet zeker of ik bij een artikel van Haaland had geschreven of alleen had gedacht, ik denk dat Lewandowski als hij blijft serieuze concurrentie van Haaland zal krijgen, Zijn de eisen van Lewandowski te gortig dan zal hij worden verkocht en komt Haaland binnen. Hiermee worden weer twee vliegen in een klap geslagen

Ik zou het wel mooi vinden als hij volgend jaar naar Dortmund gaat als hij er niet uitkomt met Bayern, maar dat is wishful thinking. Dortmund zal Bayern niet overbieden qua salaris.

Lekker naar Real, voorhoede met Haaland en Mbappe! Lewandowski is nu nog top, maar zal steeds meer puur in de zestien een afmaker gaan worden denk ik. Bayern moet doorselecteren, want ik denk dat een spits achter Lewandowski klaarstomen simpelweg niet gaat.

19 januari 2022 om 15:19

Het is toch ook een afmaker? het is geen voetballend spits die inzakt ofzo? Het is toch ook een eindstation, rare post is dat wel..

Voetballers zijn ook totaal de realiteit in de wereld kwijt, hij verdiend 24 mil per jaar. En wil nog meer hebben anders vertrekt hij, het gaat ook nergens meer over…..

19 januari 2022 om 15:07

Waar zie jij dat precies staan dat hij meer wilt?

Als dit waar is moet Bayern vol voor Vlahovic gaan. De ideale opvolger van Lewa en kan bij Bayern zijn potentie waarmaken.

'''bayern is huiverig als het gaat om het langer vastleggen van spelers ouder dan dertig jaar.'', maar in 2019 (toen hij 31 was), wel verlengen tot 2023. Ik vind het een slap stuk.

Zie het probleem niet, ze hebben lewandowski ook transfervrij gehaald😅

Man City moet toeslaan, dan hebben ze een concurrent minder voor de CL en een goed scorende spits is wat er momenteel ontbreekt ondanks dat ze nog 9 van de 10 wedstrijden de betere zijn.

19 januari 2022 om 15:34

Man City is met Haaland bezig.. Haaland & de Bryune lijkt me een levensgevaarlijke combinatie.. Dan maakt het niet uit welke spits de tegenstander heeft

19 januari 2022 om 17:05

Je gaat toch niet wedden op 1 paard? Haaland zijn voorkeur ligt in Spanje en Real is capabel om hem in te lijven.

En zo heeft Bild weer wat blaadjes verkocht/clicks verzameld. Een speler kan einde seizoen weggaan. Of niet. Meer smaken zijn er niet.

Ik zie het probleem niet zo, hij speelt nog bij Bayern in seizoen 21/22 en 22/23. Tegen die tijd is hij 35 jaar oud, dan kan je gewoon rustig bekijken of je er nog een jaartje aan vast plakt. En wil hij ergens anders heen, prima - tis niet alsof je dan zijn topjaren misloopt.

19 januari 2022 om 15:40

''maar zowel Lewandowski als de club ziet het niet zitten dat de aanvaller volgend seizoen zijn laatste contractjaar ingaat.''.

Dus heeft hij nog maar een half jaar te spelen voordat ze niet in het laatste jaar willen komen.

19 januari 2022 om 15:44

Ik bedoel, wat is er mis met het contract laten aflopen? Je hebt nog anderhalf jaar te gaan, en in de zomer van 2023 wordt hij 35. Waarom nu al een grote gok nemen op hoe fit/goed hij nog is tegen die tijd?

19 januari 2022 om 15:47

Ja, helemaal mee eens. Maar waarschijnlijk wilt Bayern er gewoon nog wat aan verdienen ipv het risico te lopen dat hij gratis de deur uit loopt. Ik denk dat Lewandowski het niet zo erg zal vinden met 24 miljoen per jaar om nog een jaartje te wachten met de onderhandelingen.

19 januari 2022 om 16:00

Een 35-jarige spits die gratis de deur uit loopt aan het eind van zijn contract, dat gebeurt toch overal? Hoeveel ga je daar nog voor vangen?

19 januari 2022 om 16:10

Ja, dat gebeurd inderdaad overal. Of ze cashen nog wat op zijn 33e. Maar wat zal je daarvoor krijgen, misschien vanuit Engeland nog wel een aardig bedrag en alles is meer dan waarvoor ze hem opgehaald hebben.

Ik voorzie een einde van het tijdperk van Lewandowski bij Bayern
begrijp goed dat hij om meer salaris vraagt is sinds zijn laatste verlening alleen nog maar belangrijker geworden voor de club

een laatste contractjaar in gaan moet Bayern zeker zien te voorkomen
en deze zomer goed cashen
al wil je hem het liefst binnenboord houden
ik voorzie een transfer naar een andere competitie zodat Lewandowski dat ook nog meemaakt

Dient zijn contract uit en gaat dan nog vele miljoenen opstrijken in de USA of China

Off: VZ! Doe wat aan jullie site, ff serieus! De app is al hopeloos en de site, reacties laden niet! Soms tig keer eenzelfde reactie moeten plaatsen voordat het erop staat! Allemaal leuk en aardig de clickbait gebeuren maar lever dan ook kwaliteit af en zorg voor een gebruiksvriendelijk platform of is clicks en ads nu jullie enige focus geworden of wat!? On: Dit gaat nog heel spannend worden straks in de zomer. Kan veel gaan gebeuren. Blijft Lewa? Welke spits gaat City halen? Gaat Haaland naar Real of Barca. Wat gebeurd er met Benzema, die ook 1 jaar dan over heeft. Waar gaat Vlahovic naar toe? Ben benieuwd.

Hopelijk doet Ajax geen aanbieding. We hebben al Haller en Brobbeast. Nee dit is een typische PSG of United aankoop en waarbij het weer eens misgaat. De zoveelste paniekaankoop.

Misschien wel uiteindelijk beter voor Bayern als hij vertrekt. Je ziet vaak teams te lang blijven hangen aan oud gedienden en met zijn 33 jaar bestaat het risico dat ie bergafwaarts zal gaan. Je moet er alles aan doen om geen verval te krijgen als een AC Milan of Barcelona. Daarvoor zal er een jongere topper terug gehaald moeten worden.

Heb sterk het idee dat Lewa z'n geluk nog eens ergens wil beproeven. Los van wat Bayern hem aanbiedt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
B. GlückUnknown
S. GnabryMiddenvelder3414
R. LewandowskiAanvaller3435
T. MüllerAanvaller328
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayern München.

350 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Bayern München 34 35 2 0
2020/2021 Bayern München 29 41 4 0
2019/2020 Bayern München 31 34 5 0
2018/2019 Bayern München 33 22 2 0
2017/2018 Bayern München 30 29 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Bayern verbindt voorwaarde aan vertrek Lewandowski naar Barcelona’

Het lijkt erop dat Bayern München toch wil meewerken aan een zomers vertrek van Robert Lewandowski naar Barcelona. Mundo Deportivo meldt zaterdag dat de Duitse kampioen wel een voorwaarde stelt aan...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren