Romano noemt naast vraagprijs nog een struikelblok rond Bergwijn en Ajax

Woensdag, 19 januari 2022 om 09:20Chris Meijer • Laatste update: 09:42

Een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax lijkt voorlopig nog ver weg. Transfermarktexpert Fabrizio Romano vertelt op zijn Twitch-kanaal dat Tottenham Hotspur en Ajax voorlopig nog ver uit elkaar liggen in de onderhandelingen over de 24-jarige vleugelaanvaller. Bovendien zorgt het salaris van Bergwijn er volgens Romano voor dat het geen gemakkelijke operatie is om hem richting Amsterdam te krijgen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Steven Bergwijn naar Ajax verkassen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

129 reacties (laatste reactie door shadyng)
19 januari 2022 om 09:50

Dan denk ik niet. Ik snap het ook niet. Die jongen kan zo goed voetballen, waarom zoekt hij dan geen onderkomen in Engeland? Daar moeten clubs toch ook wel op zijn diensten kunnen wachten en rekenen? Ik zou niet nu al met hangende pootjes naar Nederland vertrekken. Doodzonde. Zo oud is hij ook nog niet. En ik ben echt wel gecharmeerd van hem

19 januari 2022 om 09:56

Bergwijn heeft ook nergens gezegd dat hij naar Nederland wil terugkeren. Dat maakt de media er van. Persoonlijk denk ik dat die jongen gewoon in een topcompetitie wil spelen en helemaal geen interesse heeft in Ajax.

19 januari 2022 om 10:00

Onzin! Denk je niet dat Ajax geinformeerd heeft bij Bergwijn voor ze een officieel bod uitbrengen? Als Bergwijn totaal geen interesse heeft had Overmars nooit een bod uitgebracht.

19 januari 2022 om 10:03

Toch is het niet heel normaal dat een club gaat onderhandelen met een speler die niet wil. Ik denk dat hij persoonlijk wel wil, maar daar wel gewoon harde eisen aanstelt. Je leest overigens ook weinig over interesse van andere clubs.

19 januari 2022 om 10:26

Een club mag toch helemaal niet onderhandelen met een speler totdat deze in het laatste half jaar van zijn contract zit? In principe mag Ajax niet onderhandelen met Bergwijn als er geen akkoord ligt tussen Ajax en Tottenham.

19 januari 2022 om 10:35

Er is wel een groot verschil tussen onderhandelen en interesse polsen. Bergwijn kent ook genoeg Ajacieden die ongetwijfeld ook de vraag bij hem hebben neergelegd. Verder zou Bergwijn echt geen terugkerend thema zijn bij Ajax als hij het echt niet zou willen.

19 januari 2022 om 10:40

@jermainejenas,

Dat gebeurt natuurlijk wel. Maar ik bedoelde meer dat Ajax niet met een club gaat onderhandelen, als zij weten dat de speler er niet voor openstaat. Er is hoe dan ook geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer of hij er voor open staat.

Met dit soort berichten en nog ruime tijd te gaan in de transferperiode denk ik dat de kans zeer groot is dat Bergwijn bij Ajax komt. Overmars gaat, als hij hem perse wil hebben, hem niet laten lopen op een paar miljoen. Daarnaast gaat Spurs hem niet ten koste van alles houden als zij reeds een vervanger op het oog hebben.

Snap het alleen niet vanuit Bergwijn. Hij gaat Berghuis, Anthony en Tadic er toch niet uitspelen ? En de CL kan over twee wedstrijden voorbij zijn waardoor je wellicht hooguit 10x kan invallen .

19 januari 2022 om 09:53

Verschil 18 en 25 is niet echt een paar miljoen hè? 25 miljoen voor een speler die niet bepaald bijzonder is is erg veel. Vooral omdat jij ook al zegt dat het geen basisspeler wordt voorlopig. Je zou zeggen dat Antony dan gaat vertrekken in de zomer maar dat is ook maar de vraag. Dat dachten ze bij Neres eerder ook. Hierdoor zal Ten Hag, indien het doorgaat, beter moeten rouleren zodat iedereen blij is. Dat is afgelopen half jaar niet bepaald gelukt.

19 januari 2022 om 10:25

Er is een behoorlijk verschil tussen vraagprijs en wat Ajax biedt. Daarnaast zou je Bergwijn al moeten hebben voordat Haller terugkomt om dit op te vangen. Brobbey deed het afgelopen weekend prima en hield het langer vol dan verwacht. Ik zie Bergwijn graag komen maar dit is veel te duur. Als Haller, Tadic en Anthony spelen heb je wel een hele dure bankzitter. Voorin zou op links ook Berghuis kunnen en je hebt ook nog Daramy gekocht. Overmars moet schakelen en zoeken naar een talentvolle jonge spits en mocht Nico vertrekken het geld stoppen in een goede linksback..

19 januari 2022 om 10:28

"en de CL kan over twee wedstrijden voorbij zijn". Ik ga er wel vanuit dat hij deze beslissing niet alleen neemt met het oog op de komende 4 maanden, maar voor een aantal seizoenen. Daarnaast heeft de CL campagne er ook voor gezorgd dat Haller en Antony op flink wat scoutinglijstjes terecht zijn gekomen, dus zou de situatie er bij de start van komend seizoen ineens totaal anders uit kunnen zien.

19 januari 2022 om 11:32

Verschil is best groot en Levi staat nou bepaald niet bekend als een hele flexibele onderhandelaar. Bergwijn in vorm kan gewoon prima de concurrentie aan gaan met Berghuis en Anthony. Of hij die wint wie zal het zeggen Anthony is in vorm beter natuurlijk en berghuis doet t ook onverwacht goed. Maar als het gaat haperen bij hun heeft Bergwijn echt wel kansen, bij Spurs zit ie denk ik misschien nog wat vaster op de bank. Wellicht sorteert men ook voor op vetrek van Anthony komende zomer. Kortom zo heel raar is t allemaal niet. Maar zo zeker dat die deal rondkomt ook niet.

19 januari 2022 om 13:29

Een extra aanvaller lijkt me niet nodig aangezien Mazraoui al geregeld als rechtsbuiten of spits opduikt. Juist het systeem met backs die heel veel opkomen of Timber die inschuift is hetgeen wat Ajax lastig te bespelen maakt. Met Tadic, Haller, Anthony, Berghuis heb je al 4 aanvallers als het ware.

Bergwijn is hoe dan ook welkom want het is voor Ajax een goede speler maar ik zie niet waar hij moet komen te spelen. Voor op 10 hebben we ook Klaassen nog.

19 januari 2022 om 14:57

Aan je verhaal kloppen een aantal zaken niet. Ajax speelt geregeld met 3 verdedigers. Alvarez, Timber en Martinez, de rest is dan echt weg achterin. Waardoor Ajax een soort 334 en soms zelfs 325 speelt met een ouderwetste rechtsbuiten en rechtsbinnen. Dat formuliertje met de opstelling aan het begin van de wedstrijd kan je de prullenbak ingooien want zo staat Ajax eigenlijk alleen bij de aftrap.

Vervolgens je uitleg over het verschil tussen Bergwjn en Mazraoui, Die klopt ook niet. Bergwijn is dezelfde transformatie ondergaan als Mazraoui bij de spurs. Effectief is het een rechtsback geworden die rechtsbuiten staat. Denk zelfs dat Mazraoui meer aanvallende kwaliteiten bezit dan Bergwijn, Mazraoui heeft de betere techniek, Bergwijn het betere fysiek. Maakt hem niet niet aanvallend van meerwaarde ten opzichte van Mazraoui, pas als we gaan counteren wordt de meerwaarde van Bergwijn duidelijk.

Om het helemaal bont te maken ben ik geneigd om te zeggen dat Bergwijn op cursus moet bij Antony. Het fysieke en verdedigende heeft hij helemaal onder de knie, maar aanvallend is de baby met het badwater weggegooid. Antony daarentegen is gaan leren mee verdedigen, maar heeft nog steeds zijn aanvallende impact. Of dat ook nog lukt in PL weet ik niet (is wel erg iel), maar een niveau hoger, zijnde de CL lukt het hem in ieder geval wel.

Als hij meer dan 20mln moet kosten vind ik het wel erg veel geld voor een speler van het kaliber Bergwijn. Tuurlijk was hij goed in de eredivisie, maar zo geweldig vond ik hem nou ook weer niet.

19 januari 2022 om 09:48

Dat is best wat geld inderdaad, maar aan de andere kant als hij bij Ajax weer gaat renderen kan het ook zo maar weer 40-50 miljoen worden wat hij waard wordt. Als Ajax Neres voor Bergwijn kan 'omruilen', liefst met een beetje winst dan hou je kwalitatief de boel wel op peil.

19 januari 2022 om 09:55

Je gaat als Ajax zijnde echt niet zomaar 40-50 miljoen verdienen voor Bergwijn. Buitenlandse clubs zien ook dat hij voor 33 miljoen naar spurs is gegaan en daar niet bepaald best deed. Clubs denken dan wel wat beter na hoor.

19 januari 2022 om 09:55

Een speler die niet is ‘geslaagd’ bij Tottenham en teruggaat naar Nederland gaat echt geen 40-50 meer opleveren, dat snap je zelf ook wel. En omruilen? Je leest de bedragen Neres en Bergwijn, dan is van omruilen toch nooit sprake? Daar mag een bak geld bij..

19 januari 2022 om 10:22

Ben dan wel benieuwd hoe je met deze redenatie kijkt naar de marktwaarde van Haller. Niet 'geslaagd' in Engeland, teruggegaan naar Nederland en Ajax laat 'em echt niet gaan voor minder dan 40m...

19 januari 2022 om 10:37

Footballexpert, je mist toevallig dat puntje dat Haller in Duitsland het wel geweldig gedaan heeft. Dat is iets heel anders dan Bergwijn. Haller doet het goed in Nederland en heeft het al laten zien in Duitsland. In Engeland mislukt, dan zie je dat eerder als een incident. Bergwijn heeft het alleen leuk gedaan in Nederland. Die zal zich dus moeten bewijzen in het buitenland. 2 verschillende gevallen na mijn mening.

19 januari 2022 om 10:52

Ajax kan wel 40 miljoen willen hebben, echter is het maar de vraag welke ploeg dit wil betalen. Dat veel oud spelers van Ajax de laatste jaren het eigenlijk niet echt goed doen in het buitenland moet voor de meeste scouts toch ook een keer een teken aan de wand zijn om te beseffen dat het voetbal bij Ajax toch heel anders is dan in Engeland.
Een Haller is geen geweldenaar (valt eigenlijk in de ED ook nog tegen (zeker als je de hoge uitslagen van Ajax ziet)) maar krijgt toch geregeld een fijne bal die hij vrij ongestoord binnen kan werken. In het buitenland komt deze bal minder en krijg je ook minder ruimte om hem binnen te werken.

19 januari 2022 om 10:54

@arsenal890, Haller heeft het vooral het 2de jaar in Duitsland goed gedaan. Het eerste jaar bleef hij steken op 9 goals en 4 assists. Dat is niet slecht, maar ook niet dat je in jubel stemming raakt.

19 januari 2022 om 11:19

Klopt Janssen, maar in principe zijn dat prima cijfers voor een eerste jaar. Haller heeft het tenminste al waargemaakt in het buitenland. Dat is toch iets heel anders als je dat nog nooit gedaan hebt.

19 januari 2022 om 12:34

Arsenal uitstekend, in Duitsland was Haller ook uitstekend. En zo verdiende hij die transfer naar west ham.

19 januari 2022 om 13:25

Maar cijfers zeggen niet alles. Als je naar de cijfers van Wout Weghorst kijkt (in Duitsland) zijn deze beter dan die van Haller en dat over een ook nog langere periode. Zelfs Bas Dost blijft niet achter op de cijfers van Haller. Beide zijn ze geen 40 miljoen waard. Dit terwijl hun cijfers minimaal net zo goed zijn.

we gaan toch niet +/- 20 miljoen en een dik salaris uitgeven aan een bankzitter? Want meer dan dat gaat hij niet zijn als Tadic en Antony fit blijven.

Misschien zit ik er faliekant naast, maar ik denk dat je als Ajax zijnde niet bij Bergwijn moet zijn. Een uitstekende speler, begrijp mij niet verkeerd, maar heeft in mijn optiek andere kwaliteiten dan bij Ajax gevraagd worden. Bij Ajax is die techniek, die eerste balaanname zo onwijs belangrijk in combinatie met het positiespel. Dat maak ze in de CL zo moeilijk te bestrijden. Bergwijn heeft snelheid en scorend vermogen, maar ik mis wel een beetje technisch(en tactisch) vernuft.

19 januari 2022 om 09:57

Dan hadden ze vast ook niet bij Brobbey uitgekomen die vooral sterk is. Bergwijn zou prima bij Ajax passen, alleen snap ik wel dat ‘men’ liever niet ziet dat hij 25 miljoen + salaris moet kosten als er op zijn positie al aardig wat kwaliteit rondloopt.

19 januari 2022 om 10:04

Ik vind Bergwijn dus niet bij Ajax passen en ik leg tenminste uit waarom😜. Brobbey speelt in de spits, daarvan worden andere kwaliteiten gevraagd dan van CAM's en/of vleugelspelers, dus die vergelijking vind ik mank gaan eigenlijk...

19 januari 2022 om 10:11

Ik begrijp je vergelijking met Brobbey totaal niet. Bij Ajax in de spits staan en zeker in de eredivisie vergt een killer instinct in de 16 en kopsterk zijn. Met die aspecten kom je al een heel eind (zie Linssen bij Feyenoord die totaal geen spits is maar wel de doelpunten aaneen rijgt). Om verrassend te blijven in de CL moet je verschillende stijlen kunnen spelen en dat kan met Brobbey. Met Bergwijn daarentegen weet je wat je in huis haalt en moet je dus Antony slachtofferen als hij basis zou staan. Er even vanuit gaande dat Tadic op links staat en die is onaantastbaar. Dus voor 23 miljoen (waar je mogelijk op uit komt) zou ik dit nooit doen.

19 januari 2022 om 12:36

Eens Martyn, wat mij betreft overschakelen naar plan B

19 januari 2022 om 12:05

Dit is juist een type speler met wat ze missen en wat een Neres ook had namelijk diepgang. Nu wil iedereen de bal in de voet en mocht dat niet lukken heb je met Bergwijn een speler in huis om ook diepgang te brengen. Ik zou alleen als Ajax niet meer dan 18 miljoen bieden. Als Tottenham dat niet doet blijft hij daar lekker op de bank zitten.

19 januari 2022 om 12:08

Volgens mij zijn ze juist op zoek naar die snelheid. O.a. voor moment waarop ze onder druk komen te staan in top wedstrijden of voor de eindfase van een wedstrijd waarin ze iets moeten forceren en iets anders willen proberen. Dat is iets wat voorin wel een beetje mist bij het huidige Ajax. Haller en Tadic hebben een heleboel goede kwaliteiten maar snel zijn ze niet. Daarvoor hebben ze in de zomer Daramy gehaald maar die lijkt (nog) niet te voldoen.

Bergwijn mist inderdaad een beetje het technische vernuft, en met name daarom vind ik vooral de vraagprijs - wat Ajax wil betalen zo hoog. Haalt Ajax voor 10 of 12 miljoen met hem een snelle aanvaller als backup of als plan B kan dienen zou ik zeggen direct doen. Bedragen van 20 miljoen geeft ook Ajax niet uit aan elke speler en dan veracht je iemand die onbetwist basis speler zou moeten zijn.

19 januari 2022 om 12:43

Bergwijn mist technisch vernuft? Vraag me dan af hoeveel jij daadwerkelijk van Bergwijn hebt gezien..

Juist op technisch vlak vind ik Bergwijn 1 van de beste. Hij kwam bij PSV echter te vaak in de bal en rendeerde te vaak niet (door het missenvan hele grote kansen). Bergwijn is juist een speler die niet zo snel de diepte zoekt.

Ik denk echt dat hij heel erg goed bij dit Ajax past. Hij mist killermentaliteit maar kan heerlijk voetballen (en die killerinstinct is al in de selectie aanwezig met oa Tadic, Martinez etc.). Hoop alleen echt niet dat hij gaat..

19 januari 2022 om 13:10

Bij PSV minder, maar ik heb hem hier de afgelopen 2 jaar bij de spurs vaak genoeg gezien (iig die momenten dat hij mee deed) zowel in het stadion als op Tv.
Ik zie dat technische er echt niet aan af.

Het gebrek aan killerinstinct is in mijn ogen ook gewoon een gebrek aan techniek. Een echt gebrek aan killer instinct voor een aanvaller zou inhouden dat hij de kansen niet zou krijgen, hij krijgt er genoeg maar dan laat zijn techniek hem in de steek.

19 januari 2022 om 12:49

Bergwijn is juist technisch goed, dat scorend vermogen valt reuze mee. Daarnaast wil ajax graag Nederlandse spelers en dan blijft er naast bergwijn weinig haalbaars over. Maar gezien het bedrag en de kwaliteiten twijfel ik ook of je hem moet halen. Europees en in toppers blinkt bergwijn zelden uit.

19 januari 2022 om 14:23

Ik kan je daarin wel volgen hoor, ik vind het ook teveel geld. Bergwijn neemt dan wel weer meer diepgang met zich mee en een goede actie, en kan op meerdere plekken uit de voeten. Voor 20 miljoen zou ik het nooit doen maar we hebben wel versterking nodig dus als Marc een mooie deal kan maken zie ik hem wel komen.

19 januari 2022 om 14:29

Op basis van Bergwijn in zijn tijd bij PSV (jeugd en 1ste) is hij juist technisch begaafd. Heeft juist een goede aanname en denkt stappen vooruit. Hij moest alleen meer gebruik maken van zijn snelheid en wat beter afmaken evt. Bij Spurs heb ik hem niet zo gevolgd, maar het lijkt me ook wel een speler die beter gaat presteren als hij vertrouwen voelt, iets wat hij bij Spurs wel mist.

Dat is goed nieuws! Persoonlijk zit ik helemaal niet op de komst van dit aftreksel van Depay te wachten. Daarnaast veel te duur voor een bankzitter. Lekker de selectie zo laten!

19 januari 2022 om 09:47

Hulde voor deze reactie!

19 januari 2022 om 09:52

Slap aftreksel van Depay? Qua voetballers lijken zij toch niet heel veel op elkaar? Alleen dat zij allebei aardig gespierd zijn en van PSV afkomen. Vind het wel echt 2 verschillende voetballers. Bergwijn doet veel meer op techniek, waar Depay het vooral op kracht doet.

19 januari 2022 om 10:23

Ik zie vooral een ander verschil. Depay is toch echt wel geregeld beslissend geweest, dit kun je van Bergwijn niet zeggen. Ondanks dat ik niet echt een fan ben van Depay vind ik hem toch vele malen beter dan Bergwijn die ik zeker voor de goal een redelijk blind paard vind.

19 januari 2022 om 10:09

Dat zei je zeker ook over Haller? Die was bankzitter bij een minder goed team. En hem een aftreksel van Depay noemen slaat al helemaal nergens op. Hebben beiden een heel ander speelstijl.

19 januari 2022 om 10:27

@bogarde: Helemaal met je eens. Niet aan beginnen.

19 januari 2022 om 11:06

@fcbogarde Als Ajax zijnde zou ik ook voor een andere optie gaan, omdat Bergwijn gewoon heel veel gaat kosten en salaris opstrijkt, terwijl hij met Antony en Tadic niet bepaald een garantie voor de basis is. Echter vind ik je vergelijking/sneer een beetje overbodig, Bergwijn is echt geen slechte speler. Als Bergwijn weg wilt bij Spurs kan hij beter een stapje omlaag doen binnen bijv. de Premier League. Denk dat hij voor veel clubs gewoon een zeer goede aanwinst zal zijn, maar ik denk dat zijn prijskaartje/salaris het een wat lastige zaak maakt.

19 januari 2022 om 12:09

denk dat ze ook alvast voorsorteren op vertrek Antony aankomende zomer

19 januari 2022 om 12:17

Haha, grappig maar ze zijn als voetballers niet echt te vergelijken, Bergwijn heeft veel meer snelheid, draait korter en zou voor Ajax echt wel een goede zijn. Maar elke prijs die je voor een bankzitter boven de 10 betaald is teveel natuurlijk. Marc zal wel weer zeggen dat hij voor wil sorteren op de toptransfer van Antony maar we hebben gezien dat zulke droombeelden vaak naïef zijn. Neres gaat voor slechts 12 miljoen plus wat bonushes waar je altijd nog maar van moet zien wat het wordt. Laat die jongen lekker bij Spurs blijven en als je dei Antony verkoopt kan je altijd nog aankloppen.

19 januari 2022 om 13:41

Van mij hoeft het ook niet. Voor dat geld moet er toch ook wel ergens een speler, bijvoorbeeld uit Brazilië te vinden zijn die ook in de spits kan spelen. Die dan kan volgend jaar de plaats van Brobbey innemen in de selectie.

Je gaat toch geen 25 mil betalen voor een huis, tuin en keuken voetballer als Bergwijn? Ik vind 18 al te gek voor woorden. Er lopen genoeg spelers in de Eredivise rond die ook heel hard langs de zijlijn kunnen rennen en minder kosten. En dan nog maar niet te spreken over het rendement wat heel laag is van Bergwijn. Die andere speedy gonzalez uit de Eredivisie moet makkelijk komen aan die paar doelpunten wat Steven maakt en dan hebben we het over een geweldige aankoop en bij Steven over een miskoop

19 januari 2022 om 09:56

De Ajax scouting en technische staf is al een hele tijd bezig om deze huis tuin en keuken voetballer bij hun selectie te halen. Ze hebben duidelijk een ander inzicht in zijn kwaliteiten dan jij.

19 januari 2022 om 12:10

tommmiee; wie dan?

Ik mag toch hopen dat Ajax geen 25 miljoen neerlegt voor een bankzitter van een club die de laatste jaren bekend staat om het gebrek aan prestaties. Ze zijn dit seizoen nota bene niet eens verder gekomen dat de groepsfase van de Conference League. Als je een keer geen Champions League haalt als Ajax zijnde komen dit soort transfersommen later terug om je in de staart te bijten.

19 januari 2022 om 14:20

Haha, fijn dat jij beslist dat ik die mogelijkheid over het hoofd zie. Ten eerste komt Bergwijn zwaar tekort voor die positie en ten tweede heeft Ajax voor die positie Berghuis, Klaassen, Tadic, Kudus en Taylor.

19 januari 2022 om 16:17

Doordat je zegt dat Berghuis prima speelt op de positie waar hij nu staat en Klaassen een prima invaller is, geef je zelf al mooi aan waarom jouw opmerking dat Bergwijn nuttig/nodig is voor de positie op 10 onzin is. Je gaat toch niet meer dan 20 miljoen betalen voor iemand die 3e keus is voor de positie achter de spits of op de flanken.

In de PL voetballen is idd wat anders dan in de ED, maar dat voetballen doet Bergwijn daar dus niet, hij houdt de bank warm.

Ik hoop persoonlijk wel dag het rond komt. Het is een prima speler die zich bewezen heeft in de eredivisie en ervaring op heeft kunnen doen in de premier league. Tuurlijk heeft hij het niet altijd super gedaan daar maar hij is een jongen die al bij ons heeft gespeeld, nederlands (voordat we een vreemdelingen legioen krijgen en een directe meerwaarde zodat we ruimte krijgen op elke positie voorin.

Ik las hierboven al de comment “Graag of niet” maar zo makkelijk ligt het natuurlijk niet. Niemand gaat zijn salaris zomaar halveren (ik noem maar wat) om maar bij ajax te komen spelen.

Ten 2e hoop ik dat het rond komt want stel het komt niet rond dan komen ze weer met een matige 2e keus zoals dat ook bij sulemana ging en uiteindelijk daramy kwam die tot nu toe nog bar weinig heeft laten zien.

Nee! Wat moeten we ermee! Tadic is altijd fit… en voor die paar keer geef Axel Dongen, Unuvar, Daramy en Rasmussen de kans. En ook met Berghuis kan je nog schuiven.

Bergwijn kan met z’n linkerbeen helemaal niks en is lang niet zo goed als Antony die met z’n rechter weer niks kan, maar die compenseert wel. Daar ga je geen 25 miljoen voor betalen.

19 januari 2022 om 10:27

Daramy heeft zijn kansen inmiddels al gehad, en daarbij was duidelijk dat hij er (voorlopig) nog lang niet klaar voor is. Ik vind het wel vreemd dat Unuvar eigenlijk totaal geen kansen krijgt. Je zou zeggen dat hij zeker tegen een verdedigende tegenstander met zijn techniek en overzicht misschien nog wel meer kan betekenen dan een hardloper als Daramy of Bergwijn. Maar blijkbaar ziet de technische staf dat totaal anders.

19 januari 2022 om 10:47

De kans krijgen is eigenlijk ook nogal lastig bij Ajax. Hij heeft natuurlijk het afgelopen half jaar Tadic, Berghuis, Antony, Neres en Daramy voor zich, dat is gewoon teveel voor zo'n jongen. Je zou hem natuurlijk een keer in kunnen laten vallen maar voor de basis wordt het een lastig verhaal. De aanval van Ajax heeft al niet veel snelheid en daar zal hij zeker geen goed effect op hebben. Buiten dat zijn Berghuis en Tadic ook gewoon extreem belangrijk, dat zijn de posities waar hij voor in aanmerking komt. Ook is een wissel meestal een snelle speler. 9 van de 10 keer staat Ajax voor en als je dan een snelle speler voorin hebt lopen ben je veel gevaarlijker op de counter.

Buiten dat doe je Bergwijn tekort door hem als een hardloper neer te zetten. Is een speler met een goede techniek en dribbel. Alleen zijn rendement laat hem soms in de steek, dat is zijn grootste probleem.

19 januari 2022 om 11:03

Daramy heeft zeker zijn momenten wel gekregen (ook meerdere toen ze achter stonden en er eigenlijk helemaal geen ruimte was voor zijn acties), maar heeft daarin niet laten zien dat hij op dit moment iets toevoegt. Ik schrijf hem helemaal niet af (hoewel het mij wel echt tegen valt (vooral de onrust voor de goal).

Ik noemde Bergwijn een hardloper omdat ik vind dat het een speler is die veel op tempo doet, maar waarbij de echte finesse als het erop aan komt eigenlijk tegen valt. En hierbij bedoel ik niet alleen zijn rendement maar ook zijn assists. Ik vind het vooral een speler die gevaarlijker lijkt dan dat hij is.

19 januari 2022 om 11:17

Ik denk dat je je daarin toch een beetje vergist. Bij PSV was hij altijd best creatief in zijn laatste 2 seizoenen gaf hij 2.2 en 2.8 keypasses per wedstrijd. Dat is toch vrij veel, ter vergelijking alleen Kokcu, Tadic en Sinisterra komen dit seizoen boven dat aantal uit. Wat betreft dribbels scoorde hij ook hoog met 3.2 dribbels per wedstrijd, alleen Sinisterra presteert beter op dat gebied dit seizoen. Bij PSV vond ik het een hartstikke goede speler.

19 januari 2022 om 13:28

Maar scoorde hij die cijfers van de buitenkant of meer vanaf 10 of een uitzakkende spits ? Ik vond Bergwijn zeker een leuke speler om te zien, echter mist hij in mijn ogen wel een bepaalde rust voor de goal (ik vind dat Malen hetzelfde mankement heeft).

19 januari 2022 om 17:48

Daramy heeft zijn momenten zeker wel gekregen? Sorry hoor maar hij heeft (als ik de juiste informatie voor me heb) welgeteld 423 minuten gespeeld tot zover. Dat zijn minder dan 5 hele wedstrijden. Dan vind ik niet dat je kunt spreken van een serieuze kans. In die CL-pot speelde die niet best maar zag je duidelijk dat hij acties kon maken en dat hij gevaar stichtte. Als je kijkt hoeveel minuten Dolberg kreeg in de periode dat hij niet presteerde... dat was vele malen meer dan een Daramy nu krijgt. Als zijn overzicht en afronding beter worden zie ik wel potentie in Daramy. Overigens logisch dat hij niet veel kansen krijgt als je ziet wat er rondloopt op zijn positie hoor, maar dat terzijde.

Lekker laten lopen dan. Je maakt mij niet wijs dat er niet ergens een scouting rapport klaarligt van een speler die aanzienlijk minder kost en die zich, wellicht na wat aanpassing, naar het niveau Bergwijn kan ontwikkelen. Leuke voetballer die Bergwijn, maar laten we vooral niet doen alsof hij de redder in nood is...

Ik zie Bergwijn graag naar Ajax komen, maar meer dan 20 miljoen zou ik niet aan hem willen uitgeven. In dat geval zou ik hem niet aantrekken en op een andere speler focussen OF een talent zoals Unuvar de kans geven (ook al is dat wel riskant in de CL).

19 januari 2022 om 14:24

Sam Kersten van PEC Zwolle wordt 30 januari ook pas 24 jaar. Als Ajax daar 20 miljoen voor neerlegt is dat ook een koopje, kunnen ze namelijk nog jaren mee door!

19 januari 2022 om 16:22

Het is exact dezelfde redenatie als de jouwe, dus dat zegt genoeg over jouw argument. Fijn dat Bergwijn nog 'maar' 24 is, maar voor zulke bedragen moet je wel flink wat kwaliteit toevoegen aan een team. Bergwijn zit op de bank bij een team dat is uitgeschakeld in de Conference League.

Waarom probeert Ajax Delle Ali eigenlijk niet te halen? Dat vind ik bij uitstek een passende voetballer voor Ajax.

19 januari 2022 om 12:14

op die positie heb je toch met Klaassen en Berghuis meer als voldoende kwalitatief sterke spelers?

Tottenham is een blijft lachwekkend, willen altijd het onderste uit de kan voor hun spelers en niet te veel betalen. Er zit nergens een gunfactor of sportief eigen belang maar alleen maar economisch belang. Op de lange termijn willen spelers minder graag naar je toe, verlengen hun contracten niet meer en dan loop je leeg als club. Tottenham was aan het stijgen in England maar zit nu in de dalende trend en dat hebben ze mede te danken aan dit gedrag. Over een jaar of 5 is Tottenham weer een middenmotor in plaats van een (sub)topper en dat vind ik jammer.
Dat krijg je wel met zo'n voorzitter die blind is en niemand die hem corrigeert.
Het is Tottenham's goed recht om spelers voor de door hun gewenste prijs te verkopen maar uiteindelijk heb je ook vrienden nodig die je een speler gunnen als je weer geinteresseerd bent en spelers moeten ook het idee hebben weg te kunnen, ook belangrijk

19 januari 2022 om 10:29

Maar geldt dit alleen voor deze ploeg ? Je zou ook kunnen zeggen dat gezien het feit dat Nico veel voor Ajax betekend heeft en hij nu bankzitter is, hij wel met een klein verlies de deur uit mag gaan. Maar Ajax houdt vast aan een prijs die hoger is dan de aankoopsom.

19 januari 2022 om 10:54

Geldt ook, maar Ajax heeft echt heel vaak spelers weggedaan voor een degelijk bedrag, Nico voor 7 mln (vraagprijs) is echt redelijk en Neres voor 12 mln ook prima.
Ik gun Nico ook enorm een transfer, maar niemand bij Ajax zegt Nico mag weg en bij Tottenham staat men er geloof ik anders in. Ik heb het bij Tottenham al 100 keer gezien, bij veel andere clubs niet/beperkt.

19 januari 2022 om 11:54

Dat is toch logisch? Tagliafico kwam voor 3 miljoen en is veel te belangrijk om voor minder dan 3 miljoen te laten gaan midden in het seizoen. Als Blind geblesseerd raakt (afgelopen 2 seizoenen een reeks van 10 wedstrijden gemist) dan heb je Nico gewoon nodig. Je gaat toch niet het risico lopen om met Baas of Salah-Eddine tegen Benfica te spelen? Alleen doorgaan in die tweeluik levert al een kleine 15 miljoen op. Helemaal met de wetenschap dat er clubs zijn die zo 5 miljoen voor Scherpen, Ekkelenkamp en Kristensen betalen ga je Tagliafico toch niet zomaar weg doen voor 2 miljoen gedurende het seizoen.

19 januari 2022 om 12:25

Ik vraag mij af wie er dit jaar meer minuten gemaakt heeft, Bergwijn of Nico. Waarbij veel minuten van Nico ook nog wel gemaakt zijn bij een grote voorsprong. Dus je kunt je afvragen wie er dit jaar belangrijker was, Nico of Bergwijn ?

19 januari 2022 om 12:41

Ik snap je reactie niet echt. Volgens mij speelt bergwijn niet bij Ajax en het kan me oprecht geen hol interesseren hoe belangrijk hij precies was bij Spurs tov Tagliafico bij Ajax. Punt is gewoon dat als Blind een schorsing pakt of geblesseerd raakt dat Tagliafico van enorme waarde gaat zijn in de CL en Eredivisie. Dat gaat het sportieve verschil 100 procent maken. En ja het slaat nergens op om een uitstekende transfer van 3 miljoen met een transferflop van 30 miljoen te vergelijken. Ook al zit Nico nu op de bank. Hij is meer waard dan zijn aankoopbedrag en dat is bergwijn zeker niet.

19 januari 2022 om 13:31

Welke waarde hij ooit gehad heeft zegt niets over de huidige waarde. Dit seizoen is Bergwijn belangrijker voor de Spurs dan Nico voor Ajax. Daarbij is Bergwijn nog jong en zit er nog groei in terwijl Nico niet echt beter meer wordt. Dus ik zou mij afvragen waarom Spurs een verlies moet pakken en Ajax een winst ?

19 januari 2022 om 13:48

Waar basseer je dat uberhaupt op dat bergwijn belangrijker is geweest? 0 goals en 1 assist in de PL + Europa is niet echt belangrijk ofwel? Tagliafico staat op 1 goal en 1 assist in de CL + Eredivisie. Dan is voor de een de taak om te verdedigen en de ander om te aanvallen.... Ik zeg nergens dat Spurs geen winst mag pakken, maar dat heeft toch gewoon alles met de transfersom te maken en dat weet je zelf ook wel, dus doe nou niet zo achterlijk. Een dure flop vergelijken met een succesvolle transfer voor een extreem laag bedrag met een minder half jaar. Dat ze nu beiden op de bank zitten doet daar niks aan af. Door de prestaties van Tagliafico de afgelopen 4 jaar is zijn waarde gestegen en bij bergwijn niet. Van mij mag Spurs prima winst maken op bergwijn, maar die kans acht ik extreem klein in huidige situatie. In Tagliafico's situatie acht ik die kans groter.

19 januari 2022 om 14:33

Dus op basis van 1 goal en 1 assist is Nico belangrijker ? Wanneer deed Nico (vooral) mee en heeft hij dit gedaan ? Nico had vooral een rol op het moment dat Ajax al ver voor stond. Volgens mij is het moment vooral van belang. Zo belangrijk is de bijdrage van Nico dit seizoen niet echt geweest.
Mede door Nico heeft Ajax dit jaar de JC schaal verloren. Aller eerst scoorde zijn directe tegenstander 2x (waarbij hij bij de 1ste niet in de buurt was, en bij de 2de niet ingreep) en daarnaast was de wedstrijd na zijn onnodige rode kaart over en dat juist op een moment dat Ajax beter was.
Maar daarnaast gaat het erover dat ik reageer op een reactie waarin gezegd wordt dat het belachelijk is dat de Spurs of een zo'n laag mogelijk verlies wil maken. In mijn ogen is dit niet belachelijk en doet elke ploeg dit (waaronder Ajax).

19 januari 2022 om 14:44

Ja en bergwijn speelt toch ook alleen de laatste 10 minuten in de PL en staat basis in nietszeggende ConfL en bekerwedstrijden? Daarnaast heeft hij geen 1 wedstrijd omgedraaid als supersub dus dan kan je daar ook je vraagtekens bij zetten. De JC Schaal van Nico was slecht, maar hij geeft bijvoorbeeld wel de assist op de 1-1 uit bij Besiktas in de CL die Haller alleen maar in een leeg goal hoeft te tikken, dus het is echt niet allemaal dramatisch en onbelangrijk. Dat Spurs het verlies wil beperken is hun goed recht, maar je vergelijking slaat nergens op. Het is gewoon logisch dat je voor een relatief goedkope transfer eerder winst maakt dan een veel te dure. Spurs moet lekker het onderste uit de kan halen, dat is hun goed recht, maar dat staat totaal los en is niet te vergelijken met de situatie Tagliafico.

Ik ben wel benieuwd naar de alternatieve die Ajax op het op oog heeft. Ik denk wel dat , als je je richt op de CL, er een speler bij moet komen. Eentje die het verschil kan maken . Als je dan tussen de 20-25 miljoen moet uitgeven , dan zal dat zo zijn . Ajax moet verder kijken dan de eredivisie als ze aansluiting willen bij de Europese sub-top/top

19 januari 2022 om 10:54

Maar gaat Bergwijn dan echt het verschil maken, zeker in de CL. Momenteel geef ik hem weinig kans om basisspeler te worden Tadic is te goed en Antony zou ik ook niet snel op de bank zetten. Als Antony vertrekt in de zomer kan Bergwijn hem opvolgen, maar wil Ajax hem nu al verkopen? Je kan hem best nog een seizoen houden. Buiten dat vind ik ook niet dat Ajax teveel opties op de bank moet houden, omdat het voor jeugdspelers dan toch wel een ontzettend lastig verhaal gaat worden. Als je dan iemand haalt zou ik eerder een speler halen zoals Antony destijds.

19 januari 2022 om 11:08

Daarom ben ik ook benieuwd welke spelers Ajax naast hem op de korrel hebben. Het zo me niet verbazen als Ajax dit als afleiding gebruikt en dat ze achter de schermen met een andere speler bezig zijn.
Toch zie je nog regelmatig een jeugdspeler de kans krijgen om zich te laten zien. Vroeger braken er ook maar een of twee jeugdspelers door per seizoen.
Als Ajax aansluiting wil dan zal het moeten investeren en momenteel de snelste manier om geld binnen te krijgen is via de CL en transfers .

19 januari 2022 om 11:22

Je ziet ook wel regelmatig een talent doorbreken hoor en dat is ook niet perse hele terechte kritiek. Maar op bepaalde posities wordt het gewoon heel lastig om een kans te krijgen, omdat er zoveel opties zijn. Ik vind wel dat Ajax op moet letten dat ze daar rekening mee houden. Voor een Kenneth Taylor is de kans op speelminuten bijvoorbeeld aanzienlijk groter dan voor Unuvar, terwijl ik Unuvar het grotere talent vind.

19 januari 2022 om 12:46

Je ziet het met Brobby, die krijgt een kans als spits. Een positie die jaren lang een probleem is voor Ajax om daar een jeugdspeler voor te vinden.
Hopelijk wordt het snel duidelijk wie ze deze periode aantrekken .

Wat de Spurs vragen 25 miljoen vindt ik echt teveel voor een bankzitter vd Spurs.
Ajax moet dit echt niet gaan betalen.
Ze mogen hem van mij wel halen maar dan voor ruim onder de 20 en zo niet doorschakelen

19 januari 2022 om 10:44

Voor mij maakt het nog niet eens uit of hij bankzitter is of niet, maar kijkt zelf meer naar de kwaliteiten. Als je naar de 12 of 13 miljoen voor Daramy kijkt is 20-25 miljoen voor Bergwijn niets te veel. Echter kun je je afvragen of het bedrag dat voor Daramy betaald is niet veel te veel is.
Zelf zou ik voor Bergwijn geen 20 of 25 miljoen betalen. Dit omdat ik vind dat hij niet echt een speler is die als buitenspeler een echt goede voorzet heeft en daarnaast vind ik hem voor de goal veel te onrustig.
Ik weet niet wie de alternatieven zijn, maar ik zou als ik zoveel geld uit zou willen geven nu eerder Nico verkopen en Wijndal halen dan Bergwijn kopen.

19 januari 2022 om 14:29

Die vergelijking kun je ook bij Tadic, Ziyech, Antony of Neres doen. Dan komt die 25 miljoen euro voor Bergwijn er toch een stuk minder marktconform vanaf. 25 miljoen euro is gewoon veel te veel voor een speler die overduidelijk niet goed genoeg is om in de Premier League ook maar enigszins potten te breken. Als je naar z'n prestaties kijkt, kan het nooit zo zijn dat hij in de afgelopen seizoenen in Engeland slechts 5 miljoen euro in waarde gedaald is.

19 januari 2022 om 14:41

Het blijft natuurlijk lastig te vergelijken. Tadic had in Engeland niet echt indruk gemaakt (laatste 2 jaar bij 11 doelpunten betrokken in meer dan 40 wedstrijden), en daarvoor speelde hij vooral bij subtoppers. Ook de leeftijd speelt niet in zijn voordeel. Ziyech, Anthony en Neres hadden volgens mij nog niet echt op hoger niveau iets laten zien. Ziyech bij een subtopper en de andere 2 waren nog erg jong. Waarbij 22 miljoen voor Neres natuurlijk ook wel veel geld is.

19 januari 2022 om 15:14

Tja, en wat we tot nog toe van Daramy hebben gezien, dan is 12 of 13 miljoen gewoon erg veel geld. Hij is natuurlijk nog jong, maar indruk maakt hij zeker niet. Bovendien kun je jouw voorbeelden wederom ook toepassen op Daramy.

19 januari 2022 om 10:45

Tja ergens ook mee eens. Vind het belachelijk veel geld voor een gok. Ik weet niet wat ik van hem moet verwachten bij Ajax. Opbloeien zou kunnen, miskoop evengoed.

Al kan je het niet vergelijken: maar als je vraagt wie heb je liever: Eriksen of Bergwijn. Dan denk dat veel mensen liever Eriksen zien komen, welke ook nog transfervrij is.
Bergwijn moet bijna evenveel opbrengen als waar hij voor gekocht werd en waarvan de potentie er nu niet in blijkt te zitten. Ik zou zeggen 18 mln. en dan mogen ze in hun handjes knijpen. Het is nog steeds behoorlijke crisis bij voetbalclubs vanwege corona gebeuren. Dus naast dat Bergwijn niet zoveel waard is, is de markt ook nog eens slecht.

Ik ben wel benieuwd naar een reconstructie over de paniek in het kantoor van Ajax toen bekend werd dat Sulemana niet naar Ajax zou komen. In ogenschijnlijke paniek is Daramy toen gehaald voor 12 miljoen euro en die lijkt na een half jaar al weer afgeschreven te zijn. Wat een enorme mispeer is dat. Als die jongen de overbodige Neres niet kan vervangen, waarom is hij dan voor zo'n enorm bedrag gehaald?!

19 januari 2022 om 10:47

Ik vind het vreemd dat je na Daramy nu bij Bergwijn uitkomt. Waarbij ik mij nog voor kan stellen dat je Bergwijn wel een half jaar zou huren zodat Daramy de rust krijgt.
Jij hoort wel vaker als vervanger van Neres (ook jij schrijft dit), maar Neres was bij Ajax toch vooral een optie voor de rechtervleugel terwijl zowel Bergwijn als Daramy vooral vanaf links spelen.

Moet je als Ajax zijnde niet willen joh.. Bergwijn heeft zich afgelopen jaren amper ontwikkeld.
Bergwijn zou beter eens een half jaartje bij een Villa moeten spelen, of een Brighton.. goed voetballende ploegen, en waar hij eventueel wat meer minuten kan maken.

Komt net als Donny vd Beek op dit moment nog veel te kort voor (sub)top in de PL.

Dit soort transfers en het oprekken van je salarishuishouding doe je als Ajax alleen als je een directe versterking wilt voor de basis. Zoals bijvoorbeeld bij Haller is gebeurd. Spelers die bij een andere club op een zijspoor zitten zullen dan best willen inschikken voor salaris. Maar in dit geval is dat niet aan de orde. Bergwijn wordt niet gehaald voor de basis en Bergwijn zal liever op de bank in Londen bij een absolute topclub voor 4,5 miljoen dan in Amsterdam voor 2 miljoen. Welk voordeel is er voor Bergwijn?

19 januari 2022 om 11:08

denk dat Bergwijn wel wat meer krijgt dan 2 mln. schat zo maar eens op 3 tot 3.5 mln.

Zou Ajax weten dat ze ondanks de goede prestaties nog altijd 'maar' in de Eredivisie spelen?
Een club als Ajax speelt te weinig topwedstrijden om een brede selectie met toppers tevreden te houden. Je zag het al met de keuze voor Neres of Antony, Blind of Tagliafico (en met positiewisselingen van Blind ook Martinez en Alvarez) en je zal het nu ook weer krijgen met Bergwijn; dit soort spelers accepteren het niet wanneer ze voornamelijk op de bank zitten zonder perspectief.
Vanuit Bergwijns oogpunt zou ik het ook bijzonder vinden wanneer hij een dergelijke stap terug neemt en net zo min een basisplek heeft. De kans dat je in Engeland dan nog aan minuten komt is veel groter door het aantal wedstrijden

spurs durft nogal veel te vragen
25 miljoen voor een bankzitter in de Pl

had Bergwijn graag nog eens in de eredivisie actief gezien
maar voor dit bedrag moet Ajax hem niet meer willen halen

en als hij naar Ajax komt staat hij nog garant aan een basisplaats
en als hij dan ook in Amsterdam voornamellijk moet banken
wordt niemand vrolijk van

Ajax moet deze vogel laten vliegen. Tenzij zij meer info hebben betreffende het aanstaande vertrek van Antony oid. Anders te duur, te overbodig.

Als bergwijn te veel wil blijf dan maar bij de Spurs of waar dan ook. Geen prioriteit.
Linksbackpositiewordt wel prioriteit.

Ik kan mij niet voorstellen dat Ajax 20 tot 25 miljoen gaat betalen voor Bergwijn. En dan ook nog engigantische salaris eis??? Dan is er toch wel iets anders en goedkopers te vinden?

Ze gaan toch geen 25 miljoen neerleggen voor een speler als Bergwijn? Die bij Tottenham nog mooie praatjes had dat hij bij de CL finale hoopte op een zege van Tottenham. Ik hoef hem niet bij Ajax te zien. Leg er dan maar paar miljoen bij en haal Depay dan maar als je zo nodig zo’n speler wilt hebben.

Laat die Bergwijn toch zitten. Tottenham wil gewoon 25 miljoen minimaal en gaan niet daaronder zitten. Ook Bergwijn zelf wil een fors salaris. Wil je dat allemaal doen voor iemand waar je nog niet eens weet of hij een basisplek heeft. Tadic gaat er nooit uit en Antony ook niet.

Voor 25 miljoen zou ik Bergwijn lekker in Londen laten. 10 tot 15 miljoen, meer zou ik er niet aan uitgeven als ik het bij Ajax voor het zeggen had. Ik weet dat de voorkeur uitgaat naar Nederlanders, maar pleeg eens een belletje naar Rapid Wien. Die Yusuf Demir die de eerste seizoenshelft bij Barcelona speelde maakte daar een meer dan prima indruk. Barcelona had een koopoptie van 10 miljoen bedongen, dus veel duurder dan dat kan hij niet zijn als Ajax aanklopt.

Los van de transfersom is er inderdaad ook het salaris. Ik weet niet wat Bergwijn nu verdiend maar hij zal wel moeten inleveren om naar Ajax te gaan. Ik denk dat hij bij Ajax ongveer hetzelfde zal kunnen verdienen als bijvoorbeeld Haller, Tadic en Blind. De jongens die ook uit Engeland zijn gekomen. Maar ik ben benieuwd of Ajax van plan is wel zo'n fors salaris te gaan betalen

Met alle respect, maar wie gaat nou in hemelsnaam 25 miljoen euro voor Bergwijn betalen? Hij heeft al aangetoond een niveau als dat van de Premier League momenteel niet aan te kunnen en dan daalt de waarde normaliter toch flink. Bij PSV was hij al behoorlijk wisselvallig en daar kreeg hij alle ballen. Dat zie ik momenteel niet gebeuren bij Ajax. Daar lopen spelers voorin die minimaal van hetzelfde niveau zijn.

19 januari 2022 om 15:13

Maar dat hij bij Ajax beter zou renderen, maakt hem natuurlijk geen betere speler. Hij is niet veel beter dan dat hij vier jaar geleden was. Verder is Bergwijn snel, maar niet overdreven snel. De kans dat hij bij Ajax beter zou presteren, is natuurlijk reeel. De speelstijl van Ajax is nou eenmaal ideaal voor een aanvaller en de competitie is van een dermate niveau dat je er vertrouwen kunt tanken in de vorm van rendement. Echter zou hij vervolgens in Oranje nog steeds die speler zijn die in het veld staat, maar in het gros van de wedstrijden niet opvalt. We moeten niet gaan doen alsof Bergwijn nog een beduidend betere speler zal gaan worden, want dat is eigenlijk zelden het geval. Dat gebeurt vooral bij toptalenten die in hun beginjaren veel pech hebben gehad. Dat is bij Bergwijn natuurlijk niet het geval.

Waarom voor die veel te dure Bergwijn gaan, wat vinden jullie van de vele malen goedkopere en volgens mij misschien nog wel betere Openda (door Club Brugge uitgeleend aan Vitesse).

Geef gewoon een jong ajax speler de kans. Tadic en anthony zijn toch basisspeler. Haal unuvar erbij voor links. Die doet het bij Jong super!

Of haal een dure bankspeler en verpest de kansen voor de jeugd...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
J. GorterKeeper10
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
N. ÜnüvarAanvaller00
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

50 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Tottenham Hotspur 24 3 1 0
2020/2021 Tottenham Hotspur 21 1 3 0
2019/2020 Tottenham Hotspur 14 3 2 0
2019/2020 PSV 16 5 4 0
2018/2019 PSV 33 14 4 0
Laatste voetbalnieuws

Tottenham heeft plek vier in handen en legt alle druk bij Arsenal

Tottenham Hotspur heeft zondagmiddag beslag gelegd op de belangrijke vierde plek in de Premier League. Het elftal van manager Antonio Conte was in het eigen Tottenham Hotspur Stadium met 1-0 te...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren