Willem van Hanegem: ‘Ik vraag me af of hij bij Feyenoord past, gek is dat’

Maandag, 17 januari 2022 om 06:43Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 08:16

Willem van Hanegem vraagt zich openlijk af of Riechedly Bazoer een versterking voor Feyenoord zou zijn. De club uit Rotterdam wordt al enkele weken met de middenvelder van Vitesse in verband gebracht. Het geld dat aanvankelijk gereserveerd leek om de 25-jarige Bazoer te halen, is nu besteed aan middenvelder Cole Bassett en aanvaller Patrik Walemark. Een winterse transfer lijkt dan ook van de baan. “Bazoer is een goede speler, dat zag je zaterdag ook weer, maar of hij dé speler voor Feyenoord is, daar heb ik mijn twijfels over.”

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door bossie)
17 januari 2022 om 07:21

@ouwezemelaar, als vHanegem niets had gezegd over de achtergrond van Bazoer en zijn twijfels had uitgesproken, had jij waarschijnlijk vooraan gestaan om zelf de link te leggen. Goed dat Willem dus laat weten dat een dergelijke gedachte onzin is.

17 januari 2022 om 08:24

@ijsmuts, en toch blijft het wel komisch. Hoewel de impact misschien wat anders lag, zijn er een aantal mensen letterlijk in staat om Steven Berghuis te vermoorden daar hij van Feyenoord naar Ajax ging. Maar kennelijk is het binnenhalen van een (oud)ajacied voor Feyenoord geen enkel probleem. Toch wel een beetje hypocriet, vind je niet?

17 januari 2022 om 08:32

Afca. Ach, kan mij nog wat voorbeelden bedenken van toen der tijd met Vermeer? Op Berghuis is toch ook anders geregeerd door de Ajax fans? Maar denk dat Bazoer en Berghuis ook niet echt met elkaar te vergelijken zijn. Het is ten eerste geen directe transfer van Club naar club. Bazoer is/was geen sterkhouder bij Ajax. Bazoer is/was geen captain. Bazoer heeft denk op 2 seizoen om Ajax 1 gespeeld? Waarvan het laatste seizoen natuurlijk geen succes was. En supporters zijn natuurlijk ook hypocriet. Maar denk dat wanneer bijvoorbeeld Tadic de overstap zou maken er anders gereageerd zou worden. Los van het feit dat na een paar westrijden de feyenoordfans ook gewoon voor hem gaan juichen.

17 januari 2022 om 08:58

@afcaEric: de ene overstap is de andere niet he? Lijkt me dat je dat zelf ook door hebt. Als Clasie morgen bij Ajax tekent kraait er geen Rotterdamse haan naar.

17 januari 2022 om 09:29

@afcaeric, je geeft het antwoord zelf, de impact is nogal anders. Bazoer heeft wel bij Ajax gespeeld maar is nou niet bepaald een Ajacied pur sang. Berghuis liep jaren in een Feyenoord shirt en gaf aan dat dit zijn club was en benadrukte voor geen andere club in NL te willen spelen. Misschien ook vergeten hoe men reageerde op Vermeer of Charisteas in de Kuip?

Andersom is het toch ook, Berghuis werd door de harde kern van Ajax ook gehaat en hij was niet welkom. Hoor je ze nu nog?

17 januari 2022 om 09:30

@afcaeric geloof mij maar, bij de harde kern van Feyenoord moeten ze meneer Bazoer echt niet hebben hoor...

17 januari 2022 om 09:59

AfcaEric, als iemand geen sympathie heeft voor mensen die Berghuis iets aan willen doen, ben ik het. Maar jij vergelijkt een directe transfer van de aanvoerder van Feyenoord met een transfer van een Vitessenaar die een paar jaar bij Ajax heeft gespeeld?

17 januari 2022 om 12:04

Zo'n vermoeiende dooddoener. Moeten alle Feyenoord supporters dan nu weer roepen dat jullie een pop van jullie reservekeeper ophingen toen ie naar ons kwam. Jank jank.

Bazoer voetbalt als een vedette. Ik denk niet dat Feijenoord dat nu nodig heeft

17 januari 2022 om 07:38

Zoals Bazoer gister speelde past hij makkelijk bij Feyenoord, was gister heer en meester op het veld.. Nu wordt een jongen uit Amerika gehuurd waarvan je niet weet wanneer die ooit gewend is

17 januari 2022 om 08:03

Wellicht de nieuwe Dest die straks voor 15 miljoen verkocht gaat worden Kokkie, lekker vroeg op staan.. centjes verdienen. Wie zal het zeggen.

17 januari 2022 om 08:08

Dat zou zeker kunnen, we weten het allemaal niet, misschien de nieuwe Dest, misschien een miskoop.. De tijd zal het leren, ik geef alleen aan dat je met Bazoer weet wat je binnen haalt en nu niet, lijkt me niks geks

17 januari 2022 om 08:26

Kokkie die jongen uit Amerika is niet voor die positie.
Tis trouwens wel huur met optie tot koop.

Bazoer kon gisteren heel makkelijk heer en meester spelen. Vitesse speelt wel anders dan Feyenoord. Vitesse speelt terug getrokken op de 16. Feyenoord speelt hoog.
Als je dan als vrije speler komt te spelen en Feyenoord zet niet goed druk is het makkelijk voetballen.
Echter wil ik zelf Bazoer niet te kort doen ik vind het echt wel een speler die ik graag bij Feyenoord zie. Het is alleen niet de ontbrekende schakel op dit moment die missen we echt voorin op de zijkanten.
En tegen ploegen als Vitesse missen we wel degelijk een echte spits.

17 januari 2022 om 12:37

@kokkie
Hij kreeg wel de ruimte en de tijd . Als hij naar Feijenoord zal gaan dan zal hij denk ik een andere opdracht krijgen als bij Vitesse, waar hij alle vrijheid heeft. Ik vond/vind de handelingssnelheid niet zo bijzonder.

Is er zo een groot verschil tussen beide clubs met alle respect? Ja Qua aanhang misschien maar Feyenoord heeft geen beter elftal dan dit Vitesse dat bleek trouwens ook tussen beide wedstrijden.

Als ik bazoer was zou ik lekker wachten op een grote club in het buitenland bijvoorbeeld.

17 januari 2022 om 07:54

Dat bleek helemaal niet in beide wedstrijden. Vitesse heeft 2 wedstrijden lang met man en macht verdedigd en geprofiteerd van enorme ketsers van Feyenoorders. Er zijn in beide wedstrijden nauwelijks tot geen fases geweest waarin Vitesse beter heeft gevoetbald. Ze verdienen ergens wel een compliment, maar niet voor het goede spel.

17 januari 2022 om 09:43

In beide wedstrijden heeft Feyenoord weinig tot geen echte kansen gecreëerd. Beide wedstrijden waren beide ploegen ondermaats. Het Vitesse van de afgelopen 2 jaar is een ploeg dat speelt vanuit de omschakeling, dus dan lijkt het Al snel verdedigend, maar als je de statistieken erbij pakt, is Vitesse gevaarlijker geweest dat Feyenoord. Feyenoord had de bal, maar dat wil Vitesse ook gewoon.

17 januari 2022 om 10:26

Haha, wat een onzin. Het is altijd hetzelfde wanneer een team uitstekend verdedigd: dan zijn ze opeens een parkeer-de-bus team dat niet wilt voetballen. Vanuit de omschakeling spelen is niet "met man en macht" verdedigen hoor. En ook voetballend doet Vitesse niet veel onder voor Feyenoord. Daarnaast lopen er bij Vitesse een aantal spelers die mee kunnen met Feyenoord en een versterking zouden zijn: Doekhi, Bazoer, Dasa, Wittek, Bero, Tronstad en Openda zouden allemaal een aanwinst zijn. Feyenoord en vooral haar supporters moeten nu niet opeens na een paar goede wedstrijden denken dat ze weer aangehaakt zijn bij de top van Nederland.

17 januari 2022 om 10:47

Arnhemmer. Kijk svp de laatste 10 minuten ff terug van Vitesse - Feyenoord. Het is echt een wonder dat Feyenoord daar niet minimaal één keer wist te scoren! Overigens vind ik Vitesse een leuk elftal hebben wat ook in de ConL evt een ronde verder kan komen..

17 januari 2022 om 11:28

En andersom zou er bij Vitesse van Feyenoord niemand in de basis staan? Doe nou niet alsof Feyenoord minder is dan Vitesse? Als er met 0-4 gewonnen wordt bij PSV is het incident, maar als je een kertje met 0-1 van Vitesse verliest ben je direct niet beter dan Vitesse?

In jullie berekeningen zou Utrecht dus ook beter zijn dan ajax?

Niet zo raar doen hoor.

17 januari 2022 om 13:09

Van de laatste 5 onderlinge duels won feyenoord er geen een. Dit jaar 2 keer van vitesse verloren en ze zijn door europees in de moeilijkste poule met afstand. Dus er is efht geen groot verschil tussen vitess en feyenoord hoor.

17 januari 2022 om 08:11

Dus omdat Vitesse wint van Feyenoord is het verschil klein? Het verschil tussen hun is heel groot. Ook op basis van de kwaliteiten. Vitesse heeft 2x gewonnen door fouten van Feyenoord, niet omdat ze beter speelden of beter zijn.

17 januari 2022 om 08:29

Het verschil is zeker niet heel groot, kijk anders even naar de ranglijst. 3 punten is een erg klein verschil na 19 wedstrijden, het valt dus allemaal wel mee. Feyenoord zie ik wel boven Vitesse eindigen, maar het is wel duidelijk dat ze nog steeds tekort komen om mee te doen om de titel.

17 januari 2022 om 08:39

Dus het gaat alleen om dit seizoen? Is psv dan nu ook beter dan Ajax? Dit is ook maar een momentopname hè. Feyenoord is gewoon in alles verder en beter dan Vitesse. Dat is gewoon een feit. Dat Feyenoord niet voor de titel kan spelen is logisch. Feyenoord heeft 13-14 spelers die echt meedoen en hebben bij lange na niet de middelen van Psv en Ajax.

17 januari 2022 om 08:47

Jij hebt het ook over verschil in kwaliteit, dat verschil is echt niet groot hoor. Ik vind Feyenoord verder wel op alle fronten groter dan Vitesse, dat is en blijft een nietszeggende club voor mij.

17 januari 2022 om 09:01

Ik zeg ‘het verschil tussen hun is heel groot, ook in kwaliteit’. Hiermee zeg ik dus dat het niet alleen de kwaliteit is maar het geheel. Naast een Openda en Bazoer is het niet veel, dat zouden de enige spelers zijn die een versterking zijn voor Feyenoord. Dat noem ik wel een groot verschil maar goed.

17 januari 2022 om 09:23

Andersom is het niet zo dat 8 spelers van Feyenoord een versterking zijn voor Vitesse natuurlijk. Als Feyenoord echt zoveel beter is dan Vitesse, dan snap ik niet waarom ze zo dichtbij elkaar staan op de ranglijst.

17 januari 2022 om 09:47

Dat is een beetje arrogant vind je niet? Feyenoord is vorig jaar onder Vitesse geëindigd, heeft er al 6 wedstrijden niet van gewonnen, en staan nu maar 3 punten voor. Hoe kan je nou zeggen dat er maar 2 spelers een versterking voor Feyenoord zou zijn. Jij brengt het als een feit. Feit is dat Vitesse met deze spelers boven Feyenoord is geëindigd, 4 punten heeft gepakt afgelopen jaar, en dit haar 6 punten. Dat zijn de feiten.

17 januari 2022 om 09:49

Nou... Bijlow, Trauner, Senesi, Aursnes, Til, Kökcü, Sinisterra. Bazoer, Wittek en Openda zijn wel erg goed

17 januari 2022 om 09:55

Arnhemmer, Vitesse heeft gewoon een elftal dat uitstekend in elkaar zit. Zeker achterin. Wittek, Rasmussen, Bazoer, Doekhi en Dasa. Dat staat als een huis. En dan Openda die het elke verdediging wel lastig maakt. Individueel zijn veel spelers wel minder dan bij Feyenoord, vind ik. Onderlinge wedstrijden zeggen me niet alles. Dan is Utrecht de laatste jaren net zo goed als Ajax, of Heerenveen zo goed als PSV

17 januari 2022 om 10:01

Hoe vaak is Feyenoord boven Vitesse geëindigd dan? Het is toch gewoon een feit dat Feyenoord beter is? Dat kun je toch ook zeggen over Ajax en psv tov Feyenoord. Arrogant of de waarheid? Ik zie geen enkele andere speler als basisspeler dan Openda en Bazoer. Voor de breedte wel maar qua basis niet. Dat Feyenoord de afgelopen jaren verloor komt met alle respect meer door Feyenoord dan door Vitesse. Vitesse staat sterk maar is niet beter gebleken. Feyenoord maakt zelf de individuele fouten. Ik snap sws niet de vergelijking tussen Feyenoord en Vitesse. Eveneens de vergelijking van Feyenoord en Az. Het verschil is in alles gewoon groot. Historie, aanhang, club zelf, de prijzen en spelers etc. Omdat je feiten noemt kun je het moeilijk arrogant noemen.

17 januari 2022 om 10:02

Ieder heeft natuurlijk een eigen voorkeur, maar een Dasa is gewoon een heel goede back. Eigenlijk ook wel beter dan Pedersen(nu nog, want die gaat wel beter worden) is ook gewoon een vaste International van Israël waar die alles speelt. Laat ik het anders zeggen, en dat komt ook door de speelstijl, maar Vitesse is de ploeg die heel weinig kansen weg geeft. Nog minder dan Feyenoord. Vitesse heeft dan ook een geweldige verdediging. Je noemt een Bazoer en Wittek, maar Dasa, Doekhi en Rasmussen zijn ook gewoon heel sterk. Op het middenveld wordt met name Tronstad heel erg onderschat, en is Bero gewoon een Slowaaks International die elke keer laat zien in de topwedstrijden dat hij mee kan in de top van de Ereidivise. Feyenoord heeft met Sinistera een geweldige speler die qua potentie ver boven de rest staat, maar se rest is redelijk gelijkwaardig. Zullen allemaal de top niet halen.

17 januari 2022 om 10:07

Tuurlijk is Feyenoord een veel grotere club, zal altijd zo blijven. Maar het gaat nu over de afgelopen 2 jaar, want Letsch speelt dit systeem nu 2 jaar. Vorig jaar zijn we boven jullie geëindigd, en dit jaar zijn we weer heel erg in de buurt. Dat wil niet zeggen dat we boven jullie gaan eindigen, maar je onderschat echt jongens als Dasa, Wittek, Tronstad en Bero. Ik zeg nier dat er 5 spelers van de basis beter zijn bij Vitesse. Maar g voor de gein eens naar Opta. Daar zie je heel mooie statistieken. Een Wittek en Dasa scoren op verdedigend en aanvallend vlak beter dan Pedersen en Malacia. Het is maar net wat je persoonlijke voorkeur is, maar dat wil niet zeggen dat het ook zo is dat ze beter zijn. Alle Feyenoord supporters zullen dat zeggen, statistieken zeggen vaak een hoop.

17 januari 2022 om 10:10

Vitesse geeft minder kansen weg dan Feyenoord? Toch heeft Vitesse 25 tegengoals, Feyenoord 18 😉. Goals voor: Vitesse 26, Feyenoord 42. Ben het qua spelers wel redelijk met je eens hoor, ook dat een Dasa erg onderschat is. En Tronstad-Bero is prima. Ik wil er ook geen wedstrijdje van maken, ik vind Vitesse een van de leukste teams om naar te kijken. Puur doordat je zo goed ziet dat alles klopt. Ik zie geen speler van Feyenoord de ábsolute top halen inderdaad, behalve Bijlow. Sinisterra lijkt me niveau Atalanta, Senesi wellicht een Napoli. Kökcü kan misschien verrassen. Die ontwikkelt zich dit seizoen ongelooflijk, al willen velen hier dat niet zien

17 januari 2022 om 10:15

Tja wat wil je nu zeggen dan? Slot is er pas sinds de zomer en staat boven Vitesse. Vorig seizoen met advocaat was natuurlijk niet te vergelijken. Waarom denk je dat Bazoer graag naar Feyenoord wilt? Omdat het een stap opzij is? Ik wil er ook helemaal geen strijd van maken en vind dat Vitesse goed bezig is hoor. Ik vind de vergelijking gewoon niet goed. Feyenoord is in alles groter en ook nog beter, dat je ze dan gelijkwaardig kan noemen of iets degelijks vind ik gewoon overdreven. Als Vitesse het nu goed doet wat gewoon zo is moet je daar juist van genieten en hopen dat het nog beter wordt. Niet meteen vergelijken met andere clubs.

17 januari 2022 om 10:15

Bij Malacia en Pedersen is het vooral dat de potentie hoger is. Wittek en Dasa zijn ontzettend stabiel. Zeker Wittek vond ik Europees ook bijzonder goed

17 januari 2022 om 10:50

Maar Arnhemmer, wij hadden Advocaat... Dan is het een wonder dat er uberhaupt teams onder je eindigen. Dikkie leeft nog in het verleden waar winst 2 punten betekend en een gelijkspel 1 punt..

17 januari 2022 om 13:10

Vorig jaar is vitesse letterlijk boven feyenoord geëindigd. En ook dit jaar is het verschil klein.

17 januari 2022 om 13:41

Vorig jaar had Feyenoord advocaat. Noem je ook even alle jaren op waarin Feyenoord boven Vitesse geëindigd is? Wat zal het zijn? De laatste 20 jaar ofs?

17 januari 2022 om 17:41

Kijk naar het doelsaldo en feyenoord heb voor de winterstop al utrecht.twente heerenveen psv vitesse enz uit gehad.ga vitesse nou niet met feyenoord vergelijken want geen speler van vitesse zal bij feyenoord in de basis staan.aan het eind staat vitesse op plaats 5 of 6 .vitesse heb 2 keer tegen feyenoord lopen verdedigen.in arhnem was feyenoord veel beter en in de kuip met slecht voetbal ook iets beter.vitesse heb in beide wedstrijden veel geluk gehad.een feyenoord in vorm verslaat vitesse met gemak.ongelooflijk dat een fan van vitesse denk dat ze 1 keer boven feyenoord is geeindigd gelijk bij de top hoort.dalijk verdwijnen een paar spelers bij vitesse de meesten zijn huurspelers gaan ze weer voor plek 10 spelen

17 januari 2022 om 17:48

Omdat feyenoord zware lastige wedstrijden voor de winterstop hebben gehad die krijgt vitesse nog.aan het eind zal het punten aantal groter zijn.feyenoord is in opbouw dit jaar en gaat sneller dan verwacht.er staat daar een nieuw team een ander systeem.

17 januari 2022 om 08:26

Verschil is dat bij Vitesse succes min of meer mooi meegenomen is en bij Feyenoord moet. Zo'n vrije rol zoals bij Vitesse, daar doet Bazoer het goed op maar komt natuurlijk met risico. Dat risico gaan en willen ze bij Feyenoord niet. Het is het verschil tussen moeten en mogen, dat geeft een totaal andere instelling en druk. Ik begrijp van Hanegem wel.

17 januari 2022 om 08:47

Ik denk dat er tussen Fey-Vitesse-AZ weinig verschil zit qua prestaties en eindnoteringen.
Feyenoord is qua historie uiteraard wel groter en qua aantal fans.

17 januari 2022 om 09:11

nou nou, Vitesse is de afgelopen 10 jaar maar liefst 2x in de top 4 terecht gekomen. in die zelfde periode is Feyenoord 8x in de top 4 gekomen en zijn ze 1x kampioen geworden..
Az is in die zelfde periode ook 8 in de top 4 geëindigd.

Dat je AZ en Feyenoord vergelijkt kan dus prima, maar Vitesse komt echt pas net kijken en moet maar gaan kijken of ze aan kunnen haken..

17 januari 2022 om 08:47

Utrecht won in de ArenA. Zijn die beter dan Ajax? Is Go Ahead net zo goed als Ajax?

17 januari 2022 om 09:14

@bobiku, dit seizoen is Vitesse in onderlinge duels beter gebleken gezien de 6 punten, maar dat zegt verder weinig.. Feyenoord eindigt toch wel boven ze.. En Utrecht kan wel in de Arena maar werden gister binnen een half uur ook weer neer gezet als een stel kleuters

17 januari 2022 om 09:21

Kokkie, sterker nog: dat Vitesse die zes punten heeft gepakt en Feyenoord nul, geeft aan dat Feyenoord tegen de rest gemiddeld aanzienlijk sterker is. In de andere zeventien duels heeft Feyenoord immers negen punten meer gehaald, en dat is tegen de tegenstanders die nog moeten komen. Daarom vond ik het overigens ook zo'n non-argument dat AZ in 'het corona seizoen' op basis van onderling resultaat bovenaan had moeten eindigen. De kans was juist duidelijk kleiner dat ze net zoveel punten zouden blijven halen als Ajax

17 januari 2022 om 08:51

Ja, dat verschil is behoorlijk groot. Het is veel moeilijker voetballen bij Feyenoord. Meet druk, meer aandacht en je word beoordeeld op wat je fout doet in plaats van andersom.

17 januari 2022 om 13:33

Haha een grote club nog wel. Naar Liverpool ofzo?? Ik denk dat je de kwaliteiten van Bazoer ietsjes overschat 😊

17 januari 2022 om 17:31

Vitesse heb in beide wedstrijden lopen verdedigen en op de counter gescoord.tuurlijk heb feyenoord een beter elftal er loop daar meer kwaliteit.feyenoord staat nu 3 punten voor plus een doelsaldo van plus 23.aan het eind staat vitesse gewoon vijfde of zesde .feyenoord heb de hele subtop al uit gehad daar moet vitesse nog heen.als ik naar vitesse programma kijk hebben ze groningen thuis dan twente uit dan psv thuis dan utrecht uit.feyenoord word gewoon derde.nogmaal al win je 2 keer van feyenoord met marzel want in arnhem was het eenrichtingsverkeer daar stond vitesse zwaar onder druk.een bazoer zal 2 keer meer gaan verdienen bij feyenoord maar bij ons zal hij geen basisspeler zijn op dit moment.dat vitesse 1 keer met een punt boven feyenootd eindigde kan maar dat is eenmalig

Nee basoer pas niet bij feyenoord. Hij zorgt voor problemen en onrust. En dat is bij feyenoord juist niet meer van toepassing. Club als everton kan ie beter heen gaan

17 januari 2022 om 07:56

Zal vast wel mee vallen, Bazoer zorgt voor zoveel onrust bij Vitesse dat ze Europees uitstekend presteren en in de competitie ook goed gaan.. Bazoer is een goede speler, hij kan wel eens lastig wezen maar dat is juist ook mooi, 11 types als Klaassen of Toornstra is ook saai in een team

ik zie Bazoer liever ook niet bij Feyenoord
denk dat je dan een beetje hetzelfde krijgt als destijds met Berghuis
willen beide het mannetje zijn
en hebben nog wel eens van die momenten dat ze alles er tegenin gooien en dan kan je geen kanten op

maar qua voetballer is het zeker een goede aanwinst voor Feyenoord
en zoals we gisteren konden zien
zit er niet veel verschil tussen beide clubs
misschien alleen qua achterban

Hoe Bazoer in het team van een topclub past is nog wel de vraag. Bij vitesse is hij zo goed dat de opstelling voor hem is aangepast en dat hij mag doen wat die wil. Bij Feyenoord of eventueel PSV zou dat niet zo zijn, daar is het maar afwachten wat zijn rol gaat zijn en of Bazoer daarin net zo goed is. Nog los daarvan is Bazoer natuurlijk nog best weleens een moeilijke jongen. Daar moet je als club ook maar net zin in hebben.

Ik vraag me echt af of Feyenoord nou wel echt zo'n stap vooruit is voor Bazoer.

17 januari 2022 om 08:26

Feyenoord is in alles een stap vooruit t..o.v. Vitesse..
De druk, de faciliteiten, betere spelers om hem heen, altijd strijden voor plek 3-5..

Daarnaast is Feyenoord gewoon een hele mooie club, zo een grote club gaat er in het buitenland niet komen voor Bazoer.

17 januari 2022 om 08:39

Tris ,

Denk dat je vraag wel naar de bekende weg is. Maar het scheelt nogal wat als je normaal in een Gelredome speelt die half gevuld is of in de kuip mag spelen die elke weeg gevuld is.
En daarbuiten is Feyenoord ook in alles een grotere club.
Sportief gezien zitten ze nu redelijk bij elkaar.

Maar tris misschien kan jij je vergelijking neerzetten dan heb je voor jezelf misschien ok het antwoord.

17 januari 2022 om 09:50

Denk dat je nooit op papendal bent geweest, of wel? Voor de rest geef ik je gelijk, Feyenoord is groter in eigenlijk alles. Maar om van de nr 5 van de Eredivisie (ga even uit van de laatste 10 jaar) naar de nr 3 te gaan, is een veel te kleine stap.

17 januari 2022 om 10:49

Arnhemmer even in het achterhoofd houdend dat hij eerder een andere stap heeft gemaakt die hem niet meer opleverde.
Het is in mijn ogen niet gek om die kleine stap te maken.
Financieel zou het misschien niet eens super veel zijn.
Maar wel met het oog op Nederlands elftal. Daarnaast krijgt hij met een hele andere druk te maken. Voor hem zeker een stap aangezien hij in zijn hoofd nog weleens de mist in is gegaan.
Ik persoonlijk zou het geen rare stap vinden.
En hij is hartstikke welkom voor mij. Zie ook wel berichten dat mensen blij was dat niet doorging.

17 januari 2022 om 11:37

Gewoon een geweldige voetballer, die goed bij Feyenoord paar. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Fey een heel mooie club. Echter denk ik dat Bazoer een grotere stap kan maken dan Feyenoord.

17 januari 2022 om 13:10

Ben het wel eens met Bliek dat grotere stappen in het verleden nou niet echt heel goed uit hebben gepakt. Misschien is het situatie nu anders hoor, ik weet het niet, maar het is voor mij allerminst zeker dat hij nu opeens Europese subtop aan zou kunnen, ook omdat Vitesse nu grotendeels op hem afgestemd is.

Ik snap wel wat Van Hanegem bedoelt, gevoelsmatig is Bazoer niet een speler waar je Feyenoord mee associeert. Hij benadrukt dat het een gevoelskwestie is. Maar wat dan wel dé speler is voor Feyenoord laat hij in het midden. En als de belichaming daarvan Toornstra of Aursnes zijn zou ik heel gauw overstappen op rationele overwegingen en een 'intelligente' voetballer als Bazoer toevoegen. Die heeft in de as namelijk wel het vermogen om echt de lijnen uit te zetten.

Vond de observatie van Hugo Borst onlangs mooi, toen hij de vraag kreeg of Feyenoord er goed aan deed om niet €2,5m te willen betalen voor Bazoer deze winterstop. Waarom Borst de vraag terugkaatste en zich openlijk afvroeg of Feyenoord nu of over zes maanden voor €2,5m of minder een betere speler dan Bazoer gaat vinden. Tenzij dat natuurlijk Bazoer zelf wordt komende zomer, maar Feyenoords kansen slinken wel zodra hij transfervrij is en dan krab je jezelf achter de oren als PSV, Sporting of een andere club met hem aan de haal gaan. Daarom zou ik hem als Arnesen nu gewoon halen en Slot de mogelijkheid geven om hem met Til en Kokcu op het middenveld te posteren.

Is altijd zo een mooi fenomeen van clubmensen. Als er een speler uiteindelijk niet blijkt te komen (niet haalbaar is) dan zeg je gewoon dat hij niet bij de club past. Bazoer zou direct in de basis staan bij Feyenoord en een absolute aanwinst zijn.

17 januari 2022 om 10:23

Ik betwijfel of hij direct in de basis zou staan. Op basis van kwaliteit wel, dan is hij een van de beteren. Het elftal staat echter wel goed en zijn huidige positie bestaat bij Feyenoord niet

Bazoer is iig een stuk volwassener geworden. Spreekt nu met respect over zijn werkgever en is goed dat hij bij Vitesse blijft. Ook met het oog op Europees voetbal. Hoop dat alle Nederlandse clubs nog paar rondes door kunnen komen. Zou echt mooi zijn als Vitesse, PSV, Feijenoord, Az en Ajax nog een ronde doorkomen. Met Bazoer heeft Vitesse iig zeker meer kans want ze spelen goed voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

102 fans
Middenvelder, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Vitesse 27 1 9 0
2020/2021 Vitesse 29 5 7 2
2019/2020 Vitesse 22 3 6 1
2018/2019 Porto II 2 0 1 0
2018/2019 FC Utrecht 14 3 2 1
Laatste voetbalnieuws

Leegloop bij Vitesse dreigt: ‘Ik wil hogerop, richting Oranje'

Riechedly Bazoer heeft over belangstelling niet te klagen. De 25-jarige centrale verdediger annex middenvelder beschikt bij Vitesse over een aflopend contract en zal Arnhem komende zomer na drie seizoenen verlaten. Via...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren