Feestbeest Adriano opnieuw in opspraak

Donderdag, 22 februari 2007 om

Volgens het Italiaanse Gazzetta dello Sport heeft Adriano opnieuw voor opspraak gezorgd binnen Internazionale. De Braziliaan werd woensdagavond hierom door trainer Roberto Mancini buiten de basiself gehouden en mocht de gehele wedstrijd op de bank blijven zitten.

Adriano werd afgelopen weekend 25 jaar en zou deze festiviteit iets te uitbundig gevierd hebben. "Het was niet goed", was het commentaar van trainer Mancini. Op de vraag waarom Hernan Crespo in de basis begon had de Italiaanse oefenmeester dan ook een helder antwoord: "Adriano was fysiek niet fit."

Terwijl Mancini en voorzitter Moratti nog het advies hadden gegeven de verjaardag niet té uitbundig te vieren, besloot Adriano om beide avonden in het weekend tot diep in de nacht door te feesten. Gevolg was dat Adriano maandag niet fit op de training verscheen en Crespo in de basis mocht beginnen. Julio Ricardo Cruz mocht tegen Valencia invallen, waardoor Adriano zich op de bank moest verbijten.

Voor Adriano is het niet het eerste incident die hij kent dit seizoen. Lang leefde de bonkige spits in een grote vormcrisis, waarna de technische staf in oktober besloot hem tijdelijk op vakantie te sturen (zie: Rust moet Adriano doen herleven), maar tijdens deze vakantie in Brazilië werd hij meerdere malen gespot op verschillende feesten.59 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 januari
AC Milan is in verregaande onderhandeling met PSV. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren