Gerard Romero: Barcelona legt Ousmane Dembélé speelverbod op

Zondag, 16 januari 2022 om 07:06Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 07:28

Ousmane Dembélé heeft Barcelona zaterdag laten weten dat hij niet ingaat op het laatste contractvoorstel van de club, zo verzekert Gerard Romero in de nacht van zaterdag op zondag. Volgens de doorgaans betrouwbare journalist wil de aanvaller, die over een aflopende verbintenis beschikt, aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken en is hij niet van zins om nog deze maand de deur achter zich dicht te trekken. Romero sluit niet uit dat de huidige situatie voor nog meer spanningen tussen club en speler zal gaan zorgen. Hij verzekert zelfs dat de aanvaller een speelverbod is opgelegd nu hij weigert zijn handtekening te zetten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door moozyy)

Wat een bedragen zeg, ik zou zeggen dan maar gratis de deur uit

16 januari 2022 om 08:27

Ik hoop oprecht dat deze trend zich de komende jaren zal verspreiden als een olievlek door het voetbal landschap. Wellicht dat de markt dan wat minder overspannen zal zijn, met zulke belachelijke bedragen. Het gaat tegenwoordig enkel nog maar over zaakwaarnemers en transfers.

16 januari 2022 om 09:07

Je snapt toch dat zaakwaarnemers transfervrij nog meer geld gaan vangen? Ik kan er echt met mijn hoofd niet bij dat mensen dit een goede ontwikkeling vinden. Geld dat normaal door al de lagen van de het voetbal stroomde verdwijnt nu gewoon uit het voetbal.

16 januari 2022 om 09:12

Lierse. Dat zal niet gebeuren, omdat spelers niet meer als doorverkoop product gezien worden maar enkel als sportieve versterking.

16 januari 2022 om 09:13

Die mag je nader verklaren.

16 januari 2022 om 09:19

Het is gewoon zijn goed recht om dat te vragen. Het is niet zijn schuld dat Barca door mismanagment in de problemen gekomen is. Moet je als club maar optijd verlengen en niet wachten tot spelers in hun laatste contract jaar zitten. Hij heeft ook gelijk als hij zegt dat barca 60 miljoen voor een speler betaald aan city maar iedereen salaris verlaging vraagt en tegen hem zegt er is geen geld. Hij kan naar New Castle gaan en daar gaat hij dit bedrag aan tekengeld ongeveer wel vangen. Hij gaat er ook vooruit op salaris. Zijn zaakwaarnemers zijn ook niet dom.

16 januari 2022 om 09:47

Mohamed jij weet duidelijk het verschil niet tussen salarisbudget en transferbudget.. barca heeft een lening afgesloten met de amerikaanse bank (600Mil), dat wordt verspreid over de verschillende budgethuizen binnen de club, daar waar een deel naar salarisen gaat , gaat het ook naar de pot om spelers aan te schaffen, de reden dat de salarisverlagingen worden gevraagd is omdat la liga gewoon een grens heeft getrokken mbt salarissen. Als die grens niet werd getrokken was messi er nog steeds, had busquets nog steeds 12M verdient en pique nog steeds 8M..

16 januari 2022 om 20:10

En daarom worden de grote kantoren ingezet om dit belastingtechnisch zo in elkaar te zetten dat iedereen betaald krijgt. Want voor zover ik weet ovtnagen spelers en zaakwaarnemers misselijke bedragen bij een transfervrije overgang. Iedereen behalve Stefan de vrij of course.

16 januari 2022 om 08:54

Die gast heeft tot nu toe dus gewoon meer dan 1 miljoen per gespeelde wedstrijd gekost. Moreel niet meer te verantwoorden allemaal.

16 januari 2022 om 10:10

Past die goed bij Barca.
Die club is ook moreel niet te verantwoorden.

16 januari 2022 om 10:40

Tjah, dat is natuurlijk een makkelijke commentaar achteraf. Als je hem koopt, ga je er niet van uit dat hij constant geblesseerd zal zijn. Dat hij uiteindelijk maar aan 129 wedstrijden komt, is niet de schuld van Barcelona. Meer pech dan wat anders. Zo zijn er bij elke topclub wel spelers die uiteindelijk meer dan 1 miljoen pet wedstrijd kosten. Denk bv aan Hazard bij Real.

Wat is wel een terechte kritiek: dat Barcelona hem niet zo had moeten ophemelen. Want geef toe, Dembele behoort sportief absoluut niet tot de elite van het voetbal. Zelden spelers met zo weinig voetbalverstand gezien. En zijn rendement is al helemaal triestig. Ga blij zijn als hij eindelijk weg is. Graag met wat geld in return, dus dwing hem maar naar de uitgang deze winter met een lage clausule waar misschien wel iemand op ingaat. Dat hij anders niet meer zou spelen, sta ik ook achter. Laat jongens die wel belangrijk worden in de toekomst maar die minuten krijgen.

Laporta tot nu toe top president. Maaaaar, dit is wel z’n eigen schuld. Je gaat toch niet over zo’n oliedomme voetballer als Dembele zeggen dat hij beter is dan Mbappe? Dan vraag je erom dat z’n agent zulke zieke bedragen gaat opeisen. Nu is Dembele (en vooral z’n agent) de lachende derde. Gaat een mooie tekenbonus opstrijken en een flink salaris zometeen. Ik ben alleen benieuwd welke topclub zijn vingers hieraan durft te branden. De eisen die hij heeft horen bij een speler van zeer hoog kaliber.

16 januari 2022 om 09:01

Ik hoop voor hem dat hij al getekend heeft. Straks raakt hij weer zwaar geblesseerd op de training. Laporta heeft er wel voor gezorgd dat er een vervanger is aangekocht die meer goals scoort en veel minder salaris kost.

16 januari 2022 om 10:14

Ik heb het nooit gezegd of willen zeggen, maar wat hoop ik dat Dembele nu zijn kruisband scheurt. Ongelofelijk wat een bedragen.

16 januari 2022 om 10:22

Tuurlijk vraagt hij dat, geen enkele topspeler wilt momenteel bij Barca zijn carrière vergooien. Hij ook niet maar als ze hem een financieel aanbod doen die niet te weigeren is, kan hij het sportieve aspect(wat er bij Barca momenteel niet is) wel negeren. Dat is toch een vrij logische beredenering.

16 januari 2022 om 10:44

Zijn carriere vergooien doet Dembele wel zelf als het moet. Daar heeft hij niemand voor nodig. En dat er bij Barcelona geen aantrekkelijk sportief project mogelijk zou zijn, is al helemaal lachwekkend. Het zal gewoon op de iets langere termijn zijn nu ... Maar het blijft qua status uiteraard een top 5 club.

16 januari 2022 om 11:27

@Blaugrana je bent oprecht niet goed in je hoofd dat je zulke verwensingen uitspreekt! Wat een niveau zeg.

16 januari 2022 om 13:40

Met of zonder compliment van Laporte, zouden ze deze bedragen eisen

16 januari 2022 om 21:35

Weet ik niet, maar met of zonder die eis het is gewoon oliedom. Waarom zou je dat over hem zeggen?

17 januari 2022 om 12:32

vervanger voor Mbappe lijkt me de beste optie voor hem. Als er een club is die aan zijn eisen voldoet is het PSG wel.

Waarom zou je hem nog een contractsvoorstel doen? Het is net als een slecht huwelijk, je kan blijven en blijven proberen, tot in den treuren zelfs, maar je bent nu toch op een punt gekomen dat je uit elkaar moet gaan. Hoe zonde het ook is, financieel natuurlijk ook echt een ramp, maar beter zo.

16 januari 2022 om 07:47

Wss om zo zijn transfersom over nog een paar extra jaren uit te smeren, wat voor de korte termijn gunstig is voor onze huidige financiële situatie.

16 januari 2022 om 09:03

Dankzij Umtiti is de nood minder hoog. Als volgend jaar Dembele's salaris wegvalt en als Griezmann, Trincao en Coutinho hopelijk worden verkocht dan is er veel ruimte.

16 januari 2022 om 09:16

Natuurlijk. Maar dan begrijp ik @shahibsi zijn comment wel. Moeten we dan Dembele wel willen behouden? Hij heeft nu al meerdere wedstrijden dit seizoen gespeeld, en echt overtuigend is het totaal niet. Met de aanwezigheid van Messi had hij zo nu en dan nog wat scorend vermogen, maar daar zie je niks meer van terug. Geef mij maar goedkope alternatieven als Jutgla en Abde. Beiden verdienen volgens mij samen nog niet eens 15 procent van het salaris van Dembele en maken tot nu toe een betere indruk (althans Jutgla). Misschien dat Barca moet polsen bij Pedro? Dat zou echt een fantastische backup zijn.

16 januari 2022 om 10:54

Pedro alves fabregas, dat moet je niet meer doen dat is geen stap vooruit

16 januari 2022 om 11:15

Nou ja, een Alves staat voor zo’n 6 ton op de loonlijst. Als je met Pedro ook zo’n contract kunt tekenen, dan verwelkom ik hem met open armen. Voor de basis moet hij natuurlijk niet komen, maar het is altijd wel handig als je zo’n speler met scorend vermogen en een goede voorzet in je selectie hebt.

16 januari 2022 om 12:45

Om dan weer alle vrijgekomen salaris en transfergeld aan 1 speler te geven. Wat als Haaland niet bij het Barca spelletje past en flopt door gebrek aan ruimte? Dit is hetzelfde wat we hoorden na het vertrek van Neymar. ‘Met dat geld hebben we nu Coutinho én Dembele’.

Dembélé vindt dat hij tot de elite behoort. Maar dat is ie absoluut niet. Wat dat betreft past ie wel bij het huidige Barcelona.

16 januari 2022 om 07:35

Bij zijn presentatie kon hij nog geen 3x hooghouden 😂

16 januari 2022 om 07:51

@Jiminho en niet vergeten die misser tegen liverpool in camp nou

16 januari 2022 om 07:54

De geblesseerde elite daar hoort hij dan wel weer bij .

16 januari 2022 om 08:57

Een elitespeler die 1 keer scoorde tegen een tweedeklasser. Ik vind hem een goede speler met veel potentie. Die komt er helaas zelden uit.

16 januari 2022 om 13:36

Denk dat hij alsnog naar Psg of Liverpool gaat.

Barcelona zakt steeds verder weg zo. Wat een mismanagement zeg daar!

16 januari 2022 om 21:37

Bedoel je de contracten van Barto? Of dat ze hem nu niet meer laten spelen omdat hij: 1. Aangegeven heeft niet te willen vertrekken in januari.
2. Hij ook niet gaat verlengen, dus dat Barca er niks meer aan heeft?

Tis beter als die vertrekt, hij verdiend never nooit zo’n dik salaris daarvoor heeft ie ook te weinig laten zien, het gemis van ousmane kunnen we wel opvangen we hebben fati en torres, denk zelfs dat geen een club hem zo’n dik salaris wilt geven, ook zijn zaakwaarnemer moussa sissokko eist ook veel geld, wat een gek joh

16 januari 2022 om 15:21

Tja er zijn niet veel clubs die dat kunnen betalen. Daarbij heeft hij gameverslaafde periodes, langdurige periodes van blessures en uiteindelijk alles klopt een laag rendement. Misschien Chelsea ofzo, dat krijgt hij wat meer ruimte. Wellicht dat zijn rendement dsn een tijdje wat beter is.

16 januari 2022 om 15:26

@Peter Isaias dembele had idd gameverslaving en kwam onder valverde vaak te laat voor de training, hij neemt het voetbal gewoon niet serieus hij is eigenwijs, Thats it

Tsjonge jonge...die gast heeft wel een hele hoge eigendunk van zichzelf. Tuurlijk iedereen houd wel van een goed zakcentje maar dit zijn wel extreme bedragen hoor. Dortmund heeft wel een goede slag geslagen zeg.....

Eigenlijk heb je 105 miljoen + bonussen door de toilet gespoeld.. je hebt niks aan hem gehad.. sterker nog alleen ellende , blessureleed en wat te denken van de misser tegen Liverpool want dan sta je in de halve finale daarvoor ben je oa aangetrokken .. rare kwibus, ik irriteer mij aan hem dat hij nooit maar dan nooit lacht of glimlacht, ook niet na een goal..straal wat spelvreugde uit man!!!

16 januari 2022 om 07:50

Helemaal mee eens. Dit was echt zo’n gigantische paniekaankoop. 140 miljoen voor een speler die nog niet eens onomstreden bij Dortmund was? Het erge is dan ook nog eens dat hij helemaal niet is verbeterd sinds zijn vertrek bij Dortmund.

16 januari 2022 om 07:57

@32candela dembele heeft ook nooit liefde aan de club laten zien, Barcelona had ousmane in de zomer 2017 nooit moeten kopen na het vertrek van neymar, misschien een systeem switch met iniesta hangend op links? Ze hebben het vertrek van neymar amper kunnen vervangen eerst dembele dan coutinho dan griezmann allemaal geflopt, alleen al fati heeft meer laten zien dan die 3, dat mag de technische leiding van barca zich wel echt verwijten,

16 januari 2022 om 08:17

Dit argument probeer ik supporters altijd wijs te maken als er een goede speler voor veel geld wordt verkocht. Dan zie je sommige suppprters blij zijn met het geld. Maar wacht eerst af wat de vervangers doen. Neymar ging voor 240 daar heb je alleen coutinho en dembele voor terug gehaald. Kortom geld weggegooid.

16 januari 2022 om 08:22

@vialuna, neymar ging voor €220 miljoen weg, coutinho is ook geen opvolger voor neymar, 1 hij is geen buiten speler die dynamisch is, 2 coutinho komt van nature in de bal en maakt het spel net als messi, en heeft geen diepgang, Dortmund is zeker blij met die €120 mil voor ousmane

16 januari 2022 om 09:00

Hij bedoelt qua financiele waarde, niet qua positie. Dat je van die 220/240 miljoen van Neymar dus maar 2 spelers hebt teruggehaald die ook nog eens beiden geflopt zijn. Dan had je dus beter de helft van dat geld aan Neymar kunnen geven om te blijven, bij wijze van spreken.

Weet nou niet of ik hier blij mee moet zijn. Straks komt depay alsnog aan spelen toe

Toch hoop geld 105 miljoen plus bonussen voor een iets betere versie van Narsingh.

16 januari 2022 om 10:15

Al kon Narsingh beter afmaken in zijn beste periode bij PSV!

Die commissies voor zaakwaarnemers moeten ze op de schop nemen. Passende regel zou zijn, nooit meer dan 10% van de transfersom of salaris zou reëel zijn. Behouden ze alsnog een stabiel inkomen, ipv meer vragen dan de spelers krijgen.

Ot.
Debiele moet eens leren te zelfreflecteren. Je ziet dat de club in nood is, help dan door te vertrekken of een lager salaris te nemen. Als je blijft presteren komt dat ook wel weer goed, voetbal doe je toch grotendeels omdat je het leuk vind, tegenwoordig steeds meer voor t geld.

200 miljoen, exclusief torenhoge commissies voor een contract van 5 jaar. Zeg dan gewoon meteen eerlijk dat je graag transfervrij wil vertrekken want op deze manier sla je elke onderhandelingsruimte direct van tafel.

Prima, dan rot die maar op. Ik hoef geen spelers bij Barca die en geen begrip hebben voor Barca's financiële situatie, altijd geblesseerd zijn en niet voor Barcelona willen spelen.

16 januari 2022 om 11:27

Dat je hem niet wilt vanwege blessuregevoeligheid kan ik begrijpen. Dat hij en andere spelers geen begrip hebben voor de financiële situatie kan ik heel goed begrijpen zelfs. 1. Maken er zelf zo ongelooflijke zooi van 2. Spelers moeten geld inleveren maar ze kopen wel nieuwe spelers.

Jullie moeten ook goed begrijpen dat FC Barcelona niet bij iedereen heilig is.

16 januari 2022 om 12:42

Moeten spelers Barcelona beschouwen als liefdadigheidsinstelling?

105 mil….
Lekker de deur uit laten gaan en je verlies pakken.

Hij is daar nooit geaard en heeft er ook weinig aan gedaan om dat te doen. Verslapen, laat komen, blessure aan de vinger door excessief Gameboy-gebruik, die transfersom is naar zijn kop gestegen.

Beter voor Barcelona dat ze van hem af zijn op de lange termijn maar dat niet laten spelen is dan toch ook weer belachelijk. Hij is een van hun beste aanvallers en dan ga je omwille van wat kinderachtige gevoelens hem niet meer gebruiken?

16 januari 2022 om 09:15

Laporta heeft niet voor niets Ferran Torres gehaald. Dat hij niet zou bijtekenen was op een gegeven moment wel duidelijk. Je kunt beter investeren in spelers die blijven. Als de nood hoog is zou ik hem wel als invaller gebruiken.

16 januari 2022 om 09:22

Ja hoor. Eerst werd hij gehaald om als spits te spelen, zoals hij bij Spanje doet, maar nu is het plots toch als winger? Feit is dat Dembele bij de drie beste aanvallers van Barcelona hoort, na Fati, die erin slaagt nog vaker geblesseerd te zijn den dembele, is hij zelfs gewoon de beste.

En de huidige positie heeft Barcelona echt niet de luxe een dergelijke speler niet te gebruiken puur omwille van wat kinderachtige impulsen.

16 januari 2022 om 09:50

Hij is gehaald omdat hij op beide posities kan spelen. Dit is ook letterlijk wat Ferran Torres zelf heeft verklaard toen hij werd aangekocht. Laporta en zijn staf hebben echt niet zomaar zoveel geld gespendeerd voor een speler die ook op de buitenkant kan spelen. In het ideale geval zou Dembele hebben bijgetekend. Maar ik ben zelf ook niet verbaasd dat hij niet bijtekent. Transfervrije spelers en met name hun agenten zijn vaak op zoek naar een tekenpremie.

16 januari 2022 om 12:40

Helemaal mee eens. Hem nog 6 maanden betalen moet je zoizo doen. Dan kan je hem beter nog gebruiken om je doelstellingen te behalen zoals het halen van CL volgend jaar. Zoals in de clasico kon je zien dat elke bal op hem werd gespeeld, omdat daar de dreiging van kwam. Door zo te reageren benadelen ze enkel zichzelf. Zie je andere clubs dit doen met Pogba, Kessie, Dybala, Mbappe…? Dit is echt kinderachtig handelen. Als hij lijkt bij te tekenen hem omschrijven als Mbappe, en nu hij weigert hem zwartmaken via de media en niet meer opstellen. Benieuwd ook hoe de reacties van de fans weer zou wijzigen als hij morgen plots bijtekent.

Gaan zelf transfervrije spelers ophalen en als dan één bij hun transfervrij de deur uit loopt is het hek van de dam. Ze zijn beide een contract voor een aantal jaren aangegaan en daar komt deze zomer een einde aan. Wordt voor Dembele makelijk geld verdienen op de tribune

16 januari 2022 om 10:08

Elke club mag een speler toch op de tribune zetten? Meer kun je niet doen inderdaad. Hij heeft al veel op de tribune gezeten door al die blessures.

Dembele is geen barcelona speler die moeten ze weg doen hij is vaak eigenwijs hij gaat te veel zen eigen weg

Misschien een rare suggestie, maar is het een idee dat elke club zulke spelers gaat weigeren. Dus als zo een speler transfer vrij is hem nergens anders een aanbieding doen. Totdat er normale bedragen uit voorkomen. Waar gaat het over? 200 miljoen? Zoveel armoe maarja..

16 januari 2022 om 11:33

Ja idd .. naar verluidt wilt Mbappe ook een tekenbonus van 50 miljoen. Beste zegt Real Madrid gewoon nee, blijf maar in Parijs wij geven die 50 miljoen aan uitgehongerde kindjes in Afrika..

Zo werkt de wereld niet.

Vroeger noemde ze dit een bedreiging en nu is het goed handelen van de president? Schande natuurlijk. Ze hebben Dembele dit contract gegeven en na al in te leveren nog meer in te moeten leveren? Logisch dat hij er niet aan mee doet. Had Barcelona maar zelf niet zo dom moeten zijn. Nu maar een half jaartje voor zichzelf zorgen om vervolgens naar een club te gaan dat wel normaal handelt.

Dat salaris wat hij wil vragen is wel belachelijk hoor. Heeft inderdaad wedstrijden zoals tegen Real waar die echt subliem was met zijn dribbels. Was hij maar niet zo vaak geblesseerd en als zijn mentaliteit een beetje zoals Messi of Ronaldo was dan was hij echt een van de beste vleugelspelers ter wereld. Want alle kwaliteiten heeft hij wel. En tja wat moeten we hier over zeggen. Barcelona en Dembele hebben samen dat contract gegeven dus hij heeft ook het recht om die uit te dienen. Maar ik snap ook wel goed waarom Barcelona hem niet zijn salaris wil geven wat hij wil want dat is absurd hoog.

16 januari 2022 om 12:08

Maar is dat zo ModricMagic? Was Dembele dan één van de beste vleugelspelers ter wereld? Ik betwijfel dat ten zeerste namelijk.

Dit omdat hij juist niet "alle kwaliteiten" heeft. Hij mist namelijk in mijn optiek de 2 belangrijkste kwaliteiten om bij de top te horen: overzicht en afwerken. Dembele is zo'n speler die 5 tegenstanders geweldig het bos in kan sturen, om vervolgens de bal de 2e ring in te schieten.. Of om zelf de bal vanuit een moeilijke hoek over te schieten, terwijl er een speler naast hem staat die de bal in open goal kan tikken.. en daar komt dan nog bij dat hij extreem blessuregevoelig is, een klote mentaliteit heeft en ook nog eens inconsistent is.

Ik heb hier op VZ al eerder de vergelijking gemaakt, maar Dembele presteert de afgelopen 4 jaar slechter dan Nicolas Pepe bij ons/Lille. En niemand zegt van Pepe dat hij "een van de beste vleugelspelers ter wereld" kan zijn. Dembele is simpelweg niet het talent dat mensen hem hebben toegedicht. Een erg goede speler, maar zal nooit tot de absolute wereldtop behoren. Kingsley Coman is bijvoorbeeld ook blessuregevoelig, maar presteert vele malen beter dan Dembele.

Uiteindelijk is dit voor Barca gewoon een zegen als Dembele vertrekt, want het is nu geld gooien in een bodemloze put...

Deze maand nog voor €20 miljoen verkopen. Je verlies nemen en doorgaan.

16 januari 2022 om 11:35

Als hij bij elke club dat salaris eist zullen er weinig zijn die ook nog €20 miljoen op tafel gaan leggen voor hem. Misschien een Newcastle.

hoe ging hij weg bij Dortmund?

16 januari 2022 om 12:06

En bij Rennes. Op dezelfde manier.

16 januari 2022 om 17:13

Heel tekenend weer... Ik vind het soms wel jammer hoe Barcelona heeft gehandeld op de transfermarkt. Accepteer je verlies en beginnen met een schone lei is het beste wat Barcelona kan doen.

Alle rotzooi van Bartemeu weg, kan zorgen voor een frisse wind.

Maar volgens Laporta is hij beter dan Mbappe?

Liever kwijt dan rijk, ben hem al spuugzat. 5 seizoenen, en helemaal niks laten zien. Weg ermee, asap.

Hopsakee en lozen maar deze Ousmane! Vaker geblesseerd dan fit geweest. Te weinig rendement gehaald in de wedstrijden die hij wel heeft gespeeld. En tja, dat prijskaartje van 105 miljoen heeft al helemaal niet meegeholpen. Daarbij komt dat hij totaal niet als een professioneel sporter leeft. Wat een opsommingen. Alleen maar in negatieve zin. Au revoir Ousmane!

De schuld ligt hier wederom bij Barcelona, bij het vorige bestuur. Zo'n speler moet toch meer intelligentie tonen en beseffen dat hij nergens anders bij een topclub zoveel mag aanklooien.

Los van het financiële plaatje wat ik uiteraard begrijp, maar welke topclub wilt hem nou hebben, of gaat de risico nemen? Bij een goed huwelijk kan hij op zijn 28e weer een transfer maken, gaat hij waarschijnlijk beter verdienen als hij goed speelt. Als hij nu bij Newcastle weer zo'n periode doormaakt, is hij op 28 jarige leeftijd klaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4954 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
GaviMiddenvelder342
M. DepayAanvaller2812
L. de JongAanvaller216
O. DembéléAanvaller211
Ferran TorresAanvaller184
M. ter StegenKeeper350
Jordi AlbaVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

39 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Barcelona 21 1 3 0
2020/2021 Barcelona 30 6 2 0
2019/2020 Barcelona 5 1 1 1
2018/2019 Barcelona 29 8 1 0
2017/2018 Barcelona 17 3 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Contractsaga komt ten einde; vertrek Dembélé bij Barcelona lijkt definitief’

Ousmane Dembélé gaat zijn contract bij Barcelona niet verlengen en de overstap maken naar Paris Saint-Germain, zo meldt AS. De contractsituatie van de Fransman is al maanden onderwerp van gesprek in...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren