Wim Kieft richt pijlen op Mino Raiola na nieuws over Ihattaren en Brobbey

Zaterdag, 15 januari 2022 om 09:17Dominic Mostert • Laatste update: 10:17

Wim Kieft zet vraagtekens bij de manier waarop Mohamed Ihattaren en Brian Brobbey zijn begeleid door hun zaakwaarnemer Mino Raiola. Op de slotdag van de zomerse transfermarkt vertrok Ihattaren van PSV naar Juventus, dat de aanvallende middenvelder direct verhuurde aan Sampdoria. Voor die club speelde hij geen enkele wedstrijd. Brobbey maakte transfervrij de overstap van Ajax naar RB Leipzig en speelde sindsdien minder dan gehoopt in de Bundesliga.

Ihattaren is op weg naar FC Utrecht, maar is momenteel niet fit. Hij wordt momenteel begeleid door Gerald Vanenburg en zal tijd nodig hebben voor hij kan terugkeren op het veld. "Het is doodzonde dat de carrière van het talent Mohamed Ihattaren tussen wal en schip dreigt te vallen. Het verbaast mij trouwens niet dat hij bij Sampdoria aan zijn lot werd overgelaten zoals hij vertelt", reageert Kieft in een column in De Telegraaf op een interview dat Ihattaren deze week gaf. "Dat is vaak het lot dat je treft als je bij kleinere Italiaanse clubs terechtkomt. Het getuigt van een slechte begeleiding van Mino Raiola dat hij iemand van negentien jaar op de laatste transferdag van PSV naar Juventus laat gaan en direct doorstuurt naar Genua."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Openhartige Ihattaren doet zijn verhaal: ‘Volledig aan mijn lot overgelaten'

Mohamed Ihattaren vertelde deze week in een interview over zijn ervaringen bij Sampdoria. Lees artikel

Het verhaal van Brobbey verdient 'evenmin de schoonheidsprijs', vindt Kieft. "Raiola speelt daarin een rol als de begeleider van Brobbey", voegt de analist eraan toe. Brobbey maakt het seizoen op huurbasis af bij zijn oude club Ajax. "Hij heeft nauwelijks gespeeld in Duitsland. Je krijgt te horen dat dit komt omdat de trainer is vertrokken. Maar de club koopt je en je weet dat de trainer kan vertrekken. Nu komt hij voor een half jaar terug. Ik begrijp Ajax wel omdat ze Sébastien Haller een tijdje kwijt zijn vanwege de Afrika Cup. Je haalt wel een speler terug, die afgelopen zomer niet langer wilde blijven en gratis de deur uit wandelde."

Ihattaren onthulde in het interview met De Telegraaf tot op de dag van vandaag nog geen euro te hebben ontvangen van Sampdoria. “Wat als ik daar m’n been had gebroken?”, vertelde hij. "Dan zie je dat in Nederland alles top geregeld is. We aten na de training op de club en daar stonden alleen drie bakken pizza’s en zoete broodjes. Ik kreeg ook geen salaris, dus ik belde de teammanager. ’We betalen hier elke twee maanden’, hoorde ik. Alleen gebeurde dat niet. Daar gaat het me niet om, maar alles bij elkaar ging het irriteren. Ik speelde geen minuut, er bleek nul perspectief te zijn en alles wat nodig was om me daar thuis te voelen, dat ontbrak. Ik belde Mino (Raiola, red.) met de vraag of we nog iets gingen regelen gezien de situatie. Hij zei dat ik rustig moest blijven."

In navolging van president Marco Lanna betichtte ook trainer Roberto D'Aversa de middenvelder van leugens. "Dit is nonsens en niet waar", zei D'Aversa in een persconferentie daags voor het thuisduel met Torino. "Vanuit mijn oogpunt moet een krant geen pagina verspillen aan een speler die er nooit geweest is." Lanna had eenzelfde boodschap. “Dit is allemaal onzin, het zijn grote leugens”, zei de president van Sampdoria. “Het hele interview is bij elkaar gelogen. Iedereen hier zegt dat er niks van klopt.” Lanna ontkende daarentegen niet dat Ihattaren geen geld van Sampdoria krijgt. “Hij is zomaar weggegaan en daarom konden wij hem een boete opleggen. We hebben besloten om dat niet te doen, maar dat betekent wel dat we hem geen salaris hoeven te betalen tot eind januari. Dat is de deal, afgesproken met zijn advocaten.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door rickv)

Moeilijke discussie.

Wat is wijsheid. Blijven en been breken en weg carriere

Of korte termijn kiezen, snel cashen en dan kijken.

14 januari 2022 om 20:59

Onzinnige reactie, Niels Kokmeijer is de laatste Nederlandse voetballer die zijn been heeft gebroken die niet meer op niveau terug kwam. Wat is de kans?

14 januari 2022 om 21:36

@bouchiba, been breken gebeurd sws amper maar er is genoeg waardoor je niet meer op niveau kan komen. Zo'n Kyle Ebecilio die bv op zijn 16e naar Arsenal vertrok heeft er bijvoorbeeld 2 jaar compleet uitgelegen met een zenuwziekte. Een jongen als Kishna had op zijn 18e ook al 2 verrotte knieen

14 januari 2022 om 21:37

@bouchiba: Het is absoluut geen onzinnige discussie. Veel voetballers die na een (zware) blessure nooit meer het niveau aantikken dat ze voorheen deden.

14 januari 2022 om 21:42

Bouchiba bedoel natuurlijk meer. Meerdere keren kruisbanden, etc.

Ik vind de keuze lastig.

Als buitenstaander, zou ik zeggen, blijf. Vooral de situaties van Ihattaren en Brobbey. Beiden leken mij geen goed idee zo vroeg naar het buitenland.

Maar stel zij waren gebleven, en staan stil. Dan hebben zij misschien wel hun winnende lot laten lopen. Nu is bijv een Brobbey in ieder geval financieel binnen.

14 januari 2022 om 21:50

@mrkrillin: Het is ook helemaal niet zo zwart wit. Het is ook geheel afhankelijk naar welke club een speler wil gaan. Ihattaren lijkt mij daarnaast een enorme uitzondering omdat hij simpelweg zelf zijn kans niet wilde grijpen. We weten dus helemaal niet of hij daar succesvol zou worden (met een iets betere mentaliteit).

14 januari 2022 om 22:15

Als brobbey financieel binnen wou zijn was die gebleven. Nu hij 2 mil bruto in een jaar heeft verdiend is waarschijnlijk zijn uitgaven patroon ook omhoog gegaan 😊

14 januari 2022 om 22:25

Hij woonde in duitsland in het appartement van kluivert, zijn broer rijdt hem rond. Vond hem juist aardig bescheiden leven na zijn gesprek met van der meyde te hebben gezien.

14 januari 2022 om 23:31

Even los van mogelijke blessures enzo, moet je ook naar de persoonlijkheid van die gasten kijken. Die jonge gast van Ajax die naar Dortmund is gegaan, kijkt een stuk stabieler en opgeruimder de wereld in dan Ihattaren en Brobbey. Bij die laatste twee zag je en hoorde je gewoon aan alles dat ze er niet klaar voor waren. Dan moet je het dus niet doen.

14 januari 2022 om 21:00

Ze zijn toch voetballer geworden om te gaan voetballen?😂

14 januari 2022 om 21:02

Met een 5 jarig contract bij psv of Ajax ben je ook al financieel onafhankelijk.

14 januari 2022 om 22:02

van 2000 euro kan je ook de rond komen maar van 3500 euro per maand is het een stuk lekkerder leven

14 januari 2022 om 22:13

Ligt helemaal aan het contract. Er zullen ook genoeg spelers zijn die naar 5 jaar psv/ajax nog niet financieel onafhankelijk zijn.
Op salarysport staat bijv dat Mazraoui 660k salaris per jaar krijgt. Daar gaat richting de helft af aan belasting. houd hij 350k over per jaar. In 5 jaar zou hij dan 1,5miljoen verdienen. Hij is begin in de 20, dus heeft toch al wel snel 60 jaar te leven.
Dan zou hij van die anderhalf miljoen de komende 60 jaar 2.000 per maand kunnen gebruiken, als hij meer gebruikt dan is het eerder op.

Mazraoui maakt het gewoon waar en gaat straks naar een grotere club en zal genoeg geld hebben, maar maak je het in die 5 jaar niet zal je alleen lager gaan en dan baal je wel als je terugdenkt aan had ik toen maar de miljoenen opgestoken.

Als het niet je eigen geld of leven is, dan is het lekker makkelijk beslissen en zeggen was toch voor het voetbal gegaan. Maar als jij voor je eigen familie moet gaan zorgen en de kans krijgt je leven geen geldzorgen meer te hebben dan begrijp ik wel dat bepaalde voetballers die keuze maken.

15 januari 2022 om 01:52

@rubje - Damn, wat een slechte berekening. Zijn contract loopt af he, dus hij gaat sowieso meer verdienen dan die zogenaamde 660k van salarysport. Daarnaast hoeft hij echt niet voor 5 jaar te tekenen. 2 jaar is ook prima, en als hij dan een stap hogerop wilt maken, dikke prima, dan verdiend Ajax ook iets aan hem. Waar die overigens Ten Hag en Ajax op zijn blote knietjes mag gaan bedanken, want zo'n grote talent was het ook weer niet. Dat hij nu op rechtsback wordt gezet, heeft weer nieuwe deuren geopend, want het was een hardwerkende middenvelder natuurlijk. Maar geld over loyaliteit blijkbaar, want Ajax bedanken voor een kleine contractverlenging is blijkbaar teveel gevraagd.

15 januari 2022 om 04:57

AOW en vastgoed zijn dingen die je onbekend zijn Rubje?

14 januari 2022 om 22:01

Raiola krijgt ook wel erg makkelijk de schuld. Als Ihatteren bv zegt ik wil weg bij PSV en regel zsm een club, dan kan Raiola weinig anders doen. Hij zet ze neem ik aan geen pistool tegen hun hoofd aan ofzo

15 januari 2022 om 15:28

Als hij zijn been breekt dan is dat gewoon verzekerd en krijgt hij netjes zijn salaris doorbetaald. Je kunt veel zeggen van Mino maar dat heeft hij gegarandeerd goed opgenomen in het contract. Volledig onzin argument dus.

Die zaakwaarnemer is juist perfect. Beide spelers wouden weg bij psv en ajax en beide zagen een stap in Nederland niet zitten. Die man voert ook alleen maar uit wat zijn spelers willen. Ben overtuigd dat wanneer Ihatarran eerder had aangegeven naar Utrecht te willen, die ook geregeld kon worden.

14 januari 2022 om 21:01

Brobbey heeft zelfs op gegeven moment aangegeven dat Raiola het met Ajax rond moest maken, maar ging uiteindelijk toch weg. Die leek zelf juist helemaal niet weg te willen. Die transfer komt helemaal uit de koker van Raiola die Brobbey daar gewoon heen heeft “gebracht”. Niet voor niets dat hij nu alweer terug is.

14 januari 2022 om 21:03

Helemaal mee eens. Je kon merken in verschillende interviews dat Brobbey niet per se weg hoefde, en dat hij oprecht hoopte dat hij er nog uit kwam met Ajax. Maar een opwaardering van zijn contract levert Raiola niet zoveel centjes op als een nieuwe transfer. Hij zal gerust goed kunnen onderhandelen, maar ik vind Mino Raiola een gigantische kwal.

14 januari 2022 om 21:07

Kom op, Ajax was bereid meer dan een miljoen per jaar te betalen voor iemand met minder dan 20 wedstrijden in Ajax 1. Brobbey had daar gewoon zijn handtekening onder kunnen zetten.

14 januari 2022 om 21:10

Uiteindelijk zet die zelf zijn handtekening. Brobbey zegt overigens in interviews geen spijt te hebben. Uiteindelijk is het gewoon Brobbey zijn fout. Hetzelfde geldt voor Ihatarren. Als zij een keer rondlopen op het trainingcomplex van Ajax en PSV, kunnen zij meerdere internationals om hun mening vragen, zowel spelers als oud topvoetballers. Maar goed iedereen maakt fouten.

14 januari 2022 om 22:01

Ik vind het bij mo toch iets anders liggen als bij brobby. Als ik eerlijk mag zijn brobby heeft tot de laatste dag alles gegeven voor ajax. Mo lag al veel langer op ramkoers bij psv en ze hebben er daar ook alles aan gedaan om hem overal mee te helpen. Lijkt mij vo mo dat die eens een hele grote spiegel voor zich houd ipv alleen maar te lopen janken wat een ander verkeerd doet, zelf is hij de gene die zijn eigen ruiten in gooit en achteraf lopen janken. Als ik utrecht was zou ik me vingers niet branden aan deze gozer buiten dat hik gewoon goed kan voetballen dat staat buiten kijf maar zijn mentaliteit kan niemand iets aan veranderen behalve hij zelf

14 januari 2022 om 22:14

Mensen kunnen je wel willen helpen maar als een coach het niet in je ziet zitten dan heb je ook weinig aan die hulp want je gaat toch geen eerlijke kans krijgen. Om dan vervolgens naar Italie te gaan is wel enorm dom, zeker als je al niet lekker in je vel zit. Ihattaren had toen al meteen naar FC Utrecht moeten gaan, of misschien konden die zijn transfersom van 1,9 miljoen niet ophoesten en bleef alleen Juventus over. Daar weet ik niet alle details van

15 januari 2022 om 02:50

Er is destijds gepraat over het verlengen bij PSV en vervolgens verhuurd worden aan Utrecht. Dat was bijna rond en toen kwam opeens Juventus.

15 januari 2022 om 06:52

Dat geloof je toch zelf niet. Riaola weet maar al te goed geld te verdienen met talenten. Zijn belang is namelijk compleet anders dan die van spelers. Spelers willen in de basis staan, scoren en beter worden. Raiola wil transfers en het liefst zo snel mogelijk want daar verdiend hij bakken met geld mee.

15 januari 2022 om 11:50

@geizels, voetballers willen ook bakken met geld verdienen en transfers naar Juve en PSG. Daarom komen ze bij Raiola uit

15 januari 2022 om 11:56

@primetime waar het schuurt is dat zaakwaarnemers het best voor moeten hebben met hun klanten (de voetballers) maar vaak zie je de drang om meer te verdienen de boven hand nemen

15 januari 2022 om 08:49

Die zaakwaarnemer is perfect? wat heeft het hen gebracht dan? Ik zie een zaakwaarnemer toch vooral als iemand die je terzijde staat met advies en ook feedback geeft en niet perse klakkeloos uitvoert wat jij wil.

Raiola heeft ook gewoon aangegeven dat hij Mo had geadviseerd om in Nederland te blijven. Als Mo uiteindelijk anders beslist, tja dat is dan Mo zijn verantwoordelijkheid. Raiola is uiteindelijk zijn zaakwaarnemer en die wordt dan aan het werk gezet. Het is niet zijn loopbaancoach of iets dergelijks.

15 januari 2022 om 00:24

En dit geloof jezelf? Raiola brengt liefst iedere jonge speler weg naar het buitenland en dan nog het liefst naar Italië en Juventus. Brobbey heeft Overmars op een bepaald moment zijn woord gegeven dat hij wilde blijven. En toch heeft Raiola geen akkoord met Ajax gesloten, terwijl dat wel de opdracht van Brobbey was.

Raiola is inderdaad geen loopbaancoach, maar een gierige zakkenvuller die totaal geen interesse heeft in de loopbaan van een speler, maar alleen maar aan zijn eigen centjes denkt. Ik ben benieuwd waar hij Mazraoui naar toe gaat brengen en ik verwacht dat Gravenberch komende zomer weggaat, die zal ook wel naar Juventus worden gebracht.

15 januari 2022 om 00:57

Raiola is een manipulator pur sang dat is inmiddels wel duidelijk. Men roept wel ja die spelers beslissen blablabla maar Raiola heeft veel invloed en ziet een geldvijver in die jonge jongens. Maak lekker een transfer, ga je meer geld pakken etc. maar kijken naar het sportieve gezonde plaatje doet ie nauwelijks!

15 januari 2022 om 02:19

Dat geloof je toch niet?? Raiola verdient niks als hij blijft en veel als hij gaat. Maar hij adviseert te blijven. Yeah right. Ik geloof daar niks van.

De enige reden dat ze voor Raiola kiezen is omdat ze weten dat ze gratis de deur uitlopen en dus een zo hoog mogelijk bedrag aan tekengeld en salaris willen zien. Raiola regelt dat wel. Als ze begeleiding hadden gewild, ze hebben alle kans gehad om bij te tekenen.

Kieft kiest dus duidelijk de kant van de Telegraaf , terwijl er een ander geluid klinkt uit het artikel in het Ad.
Maar ja dat was te verwachten als je aan de zelfde tafel zit als de heer Driessen

Sampdoria kijkt juist vaak naar jongere talenten om te kopen. Damsgaard, Schick etc. Ihattaren heeft veel te snel de handdoek in de ring gegooid. Vond het juist een leuke club voor hem. Een club als Venezia of Udinese waren ook wel mooie clubs voor hem om te wennen en veel speeltijd te krijgen

Alsof je Raiola iets kan verwijten, hij heeft z'n werk gedaan zelfs tegen beter weten in aangezien hij advies heeft gegeven aan Ihattaren voor een andere keuze. Brobbey gaf zelf aan dat het rond moest komen met Ajax, daar is wel wat fout gegaan maar niemand die weet wat Brobbey z'n eisen waren. Ook Raiola is gebaat bij sportief succes van z'n cliënten en in het geval van Ihattaren heeft hij zelfs een behoorlijk risico genomen.

Raiola is ook helemaal geen goede zaakwaarnemer voor jonge talenten die hun carriere willen opbouwen. Hij is wel erg goed in snel geld verdienen. Als je een gearriveerde speler bent, dan kan hij je daadwerkelijk de beste deal brengen. Verwacht alleen niet van hem de zorg, zoals zo veel (jonge) jongens nodig hebben.

14 januari 2022 om 21:47

Regulator

"jonge talenten die hun carriere willen opbouwen".

Ik moet dan altijd denken aan Stijn Schaars. Die had met zijn pa en zaakwaarnemer ook planning gemaakt toen nog bij RKC.

Stap voor stap, dan Nl topclub, Oranje en dan Europese stap.

Als ik mij niet vergis paar blessures en gestagneerd.

Strootman ging ook als komeet en na zware blessure nooit meer zelfde niveau.

Denk voor niet grootste talenten, is Raiola zakelijk goed. Kijk zo een vd Ven gaat van paar k wat hij kreeg bij Volendam, naar bijna miljoen.
Beukema was beter en koos voor stap naar AZ (wat zeer logisch is) maar is daar vooral bankzitter. Pakt hij zijn kans niet, na AZ zou hij weer terug gaan naar KKD en geen kans op miljoenen.
Was hij van GAE naar bjjv Everton en red niet, dan kan hij altijd naar subtop in NL

14 januari 2022 om 22:00

Wellicht. het is allemaal vingerdik kijken. Maar zie bijv. een van der Ven inderdaad. 20 jaar oud, pas 34 minuten bij Wolfsburg gespeeld. Heeft zeker een goed salaris, maar over 2/3 jaar zijn wij vergeten dat die jongen bestaat.

Strootman heeft niet aan de verwachtingen kunnen voldoen die we allemaal van hem hadden. Pure pech met zijn blessure. Bouwde zijn carriere echter wel perfect op. Kan alsnog terugkijken op een mooie loopbaan.

Van Everton automatisch naar de ED subtop is trouwens veel te kortaf. Zie Kishna, Bouy.

14 januari 2022 om 23:11

@regulator, nog te vroeg om te oordelen. Verdedigers doen het sws vaak wel jong goed in het buitenland. Van de Struijk van Jong Ajax naar Leeds. Botman bij Lille, Bakker heeft ook veel gespeeld bij PSG en nu basis bij Leverkusen. Ake was op zijn 20e basis in de PL nadat hij met 16 jaar was vertrokken. Hoever heeft bij Wolves een beetje een Rensch achtige rol.

14 januari 2022 om 23:55

Heb je helemaal gelijk in. Ik liet mijn mening over van der Ven wel heel erg meespelen.

Ik twijfel geen seconde aan hetgeen Ihateren gezegd heeft. Raiola had niet alleen maar naar zijn bonus moeten kijken, maar ook afspraken moeten hebben gemaakt over "uitlenen/stallen".
Hij schermt zo vaak met zijn begeleiding die verder gaat dan transfers.
De opmerking van Ihateren dat raiola gezegd heeft dat hij rustig moet blijven is als je logisch en onbevooroordeelt denkt , natuurlijk helemaal waar

Het interesseert Raiola geen reet hoe het de speler vergaat, als hij maar verdient . Heeft de speler het niet naar zijn zin zoekt hij weer een andere club zodat hij weer kan verdienen. Of de sportieve carrière van de speler naar de kloten is neemt hij voor lief

Ik geloof er echt niets van dat salaris van Ihattaren zomaar niet betaald is. Dat lijkt me nou net een onderwerp waar Mino stampvoetend en schreeuwend werk van zou maken. Allleen al om gewoon een statement te maken dat er niet te fucken valt met Mino

14 januari 2022 om 21:47

Het is oprecht wel plausibel. Als Sampdoria iedere 2 maanden lijkt te betalen, kan het overigens ook helemaal kloppen. Ihattaren's transfer was 31.08 beklonken. Ik geloof dat hij ergens eind oktober/begin november was verdwenen. Dat zou betekenen dat zijn salaris gestort zou worden rond de tijd dat hij verdween. Ik kan begrijpen dat Sampdoria toen wel even heeft weerhouden om het salaris over te maken.

Overigens was 1 van zijn klachten dat niemand hem hielp om een Italiaanse bankrekening te openen. Dan lijkt het mij logisch dat er geen salaris kon worden gestort

14 januari 2022 om 22:33

@regulator, maar dan is het niet 'zomaar'. Dan zat er een reden achter. Bij iemand die compleet uit beeld verdwijnt, is het niet zo gek dat er geen salaris meer wordt overgemaakt

14 januari 2022 om 22:53

Voor zijn gevoel is het zomaar he. Het kind met 0 zelfreflectie.

Voeg er Boadu maar bij
Spreekt geen woord Frans en wordt door Raiola hier gedumpt. Raiola vertrekt met 1.7 miljoen en kijkt niet meer om naar zijn ' pupil'.
Raiola moet zich als man van middelbare leeftijd doidschamen om over de rug van ignorante 19 jarige voetballers zijn zakken wat mij betrefr met bloedgeld, te vullen..
Nb een 19jarige kan miss aardig ballen maar weet van de echte maatschappij niks af- en die ' begeleider' weet dat

Zo doorzichtig. Mo Ihattaren geeft een groot interview in de Telegraaf en ineens spreken Driessen en Kieft zich nadrukkelijk uit voor Ihattaren... Je zou bijna zeggen dat het één met het ander te maken had...

14 januari 2022 om 22:20

En verder vind ik niet dat Ihattaren op dit moment enig recht van spreken heeft. Hij heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij PSV, waar ze hem echt in bescherming namen, en koos zelf voor een transfer naar het buitenland. Daar vervolgens bizar snel de handdoek ook weer in de ring gegooid zonder er echt voor te vechten. Daarna gebroken met boeman Raiola, want dat was (na Schmidt) degene wiens schuld alles was. Maar ook zonder Raiola zag hij zijn sportieve loopbaan steeds verder uit zich verdwijnen. Hij kwam aan, ging sporten, verbrak ook het contact met die begeleider, kwam weer aan en is nu weer een poging aan het wagen. Deze jongen maakt niks af, heeft geen karakter en loopt er nu al bij als een bijna 40-jarige Wesley Sneijder. En dat terwijl het een hele sympathieke jongen leek die bij PSV echt een omgeving had die hem ondersteunde.... Hij heeft zelf zijn eigen ruiten ingegooid. Keer op keer. Dus voordat je dan naar anderen gaat wijzen, moet je in de spiegel kijken. Hij is zelf de grootste boeman in zijn loopbaan tot nu toe.

Ik snap al die kritiek op Raiola niet. Die man wordt gewoon ingehuurd door de desbetreffende spelers en hij probeert er dan een zo'n best mogelijke deal voor hem, en de speler uit te halen. Niks mis mee toch.... hij doet gewoon zijn werk waar hij voor ingehuurd is !

Ik snap dat nooit. Dan zijn er mega veel berichten over een speler. Eerst begint het "negatief" en zie je dat de reacties ook zo zijn. Dan komt het medelijden deel en keert de opinie en is,in dit ge al Ihatarren, een prima vent maar heeft even die knop omzetten nodig. Mooie wanen van de dagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2226 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

Spelersmakelaar
20 fans
54 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren