Rangnick is glashelder over Van de Beek: ‘Ik wil dat hij blijft’

Vrijdag, 14 januari 2022 om 16:39Tom Rofekamp • Laatste update: 16:39

Ralf Rangnick houdt Donny van de Beek ook de tweede seizoenshelft graag op Old Trafford. De Duitse oefenmeester geeft zijn middenvelder slechts mondjesmaat speeltijd maar raadt hem desondanks een winters vertrek bij Manchester United af. Rangnick stelt op de persconferentie daags voor het Premier League-duel met Aston Villa dat er stevige concurrentie is binnen het team en dat Van de Beek juist daarom zijn kansen gaat krijgen.

"Ik wil dat Donny blijft", zei Rangnick stellig. "Ik had twee weken geleden een gesprek met hem en vertelde dat ik hem zou adviseren tot het einde van het seizoen te blijven." Van de Beek kwam sinds die tijd alleen in het FA Cup-duel tegen Aston Villa (1-0 winst) in actie. De middenvelder mocht twintig minuten voor tijd invallen voor Edinson Cavani; in het verloren Premier League-duel met Wolverhampton Wanderers (0-1) bleef Van de Beek negentig minuten lang op de bank.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De voormalig Ajacied is naarstig op zoek naar speeltijd, om in beeld te blijven bij bondscoach Louis van Gaal. "Van de Beek wil naar het WK en Van Gaal heeft hem verteld dat hij regelmatig moet spelen", geeft Rangnick te kennen. "Dat begrijp ik, maar we hebben veel concurrentie in de ploeg." De Duitser heeft op het middenveld verder de keuze uit Bruno Fernandes, Scott McTominay, Fred, Nemanja Matic en Jesse Lingard. Paul Pogba is momenteel herstellende van een slepende hamstringblessure; van de Fransman is nog onduidelijk wanneer hij terug wordt verwacht.

Manchester Evening News schreef donderdag dat Van de Beek aangeboden zou zijn bij Borussia Dortmund en Newcastle United. Transfermarktexpert Fabrizio Romano ontkrachtte een dag later in ieder geval het contract over de Duitsers; over de interesse uit Newcastle-upon-Tyne kon hij niets bevestigen noch ontkennen. Van de Beek speelt sinds september 2020 op Old Trafford en kwam vooralsnog tot 49 duels, waarin hij 2 keer scoorde. Dit seizoen staat de teller op zeven duels (één goal), met in totaal 379 speelminuten.


Poll

Wat zou jij Donny van de Beek adviseren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Stel hem dan ook op, flapdrol. Denk niet dat deze trainer United ook maar iets verder gaat brengen dan Solksjaer. De zoveelste blunder daar, en Donny is daar de dupe van.

14 januari 2022 om 16:49

De trainer zit er niet om het Van de Beek naar de zin te maken, maar om het team maximaal laten renderen. Vanwege het drukke speelschema is een brede selectie hiervoor essentieel. Laat daar nou de waarde van Van de Beek zitten voor United, in de verbreding van de selectie Van de Beek is de 16e man, en die heeft een club als United ook gewoon nodig om zo nu en dan te rouleren. Jammer voor hemzelf, maar dat is het gevolg van zijn eigen keuze.

14 januari 2022 om 17:03

Niet helemaal waar natuurlijk, gezien Donny destijds niet gehaald is als 16e man. Dat hij dat geworden is heeft met verschillende factoren te maken en moet hij ook zeker bij zichzelf zoeken, maar Solskjaer heeft hem daar behoorlijk misbruikt. Nu heeft hij een trainer die hem niet gehaald heeft en wanneer je dan nog steeds amper wordt opgesteld, is het niet zo raar dat je een vertrekwens hebt. Solskjaer beloofde Donny ook steeds gouden bergen, int tegenstelling tot zijn bankrekening is zijn sportieve gouden berg behoorlijk geslonken en moet hij daar gewoon weg. Donny is 24 en dan moet je minstens 90 tot 180min per week op hoge intensiteit wedstrijden spelen om ook beter te worden.

14 januari 2022 om 17:11

Je zegt nu wel dat Donny niet is gehaald als 16e man, maar hij zal toch zelf ook niet hebben geloofd dat hij de voorkeur zou krijgen boven Bruno Fernandes? Ik denk wel degelijk dat hem een plek buiten de basisselectie is beloofd.

Dat hij op een dood spoor zit is overigens wel duidelijk, want in het systeem van Rangnick past hij al helemaal niet. Toch verwacht ik dat ze hem er gewoon bijhouden als reservespeler.

14 januari 2022 om 17:16

Dat Bruno Fernandes voor hem in de pikorde zou staan, zou betekenen dat je misschien een (ideale) 12e man bent met iedere week toch voldoende speelminuten. Zoals een Schone bij Ajax was. Vanuit die positie kan je jezelf ook lekker in het elftal ballen. Maar Donny heeft dit seizoen krap aan een uur Premier League gespeeld. En in zijn eerste jaar speelde hij slechts de helft van de PL wedstrijden mee, veelal als invaller, waar hij per gespeelde wedstrijd gemiddeld 27minuten mocht meespelen. Dan ben je dus absoluut geen 12e man en heb je nooit die kansen gekregen om er lekker in te komen.

14 januari 2022 om 17:28

Alleen stond niet alleen Fernandes boven hem in de pikorde, maar ook Lingard en Mata. Mata had notabene een jaar voor zijn komst zijn contract nog verlengd.
Ik denk dat Donny zichzelf gewoon onterecht hoger inschatte dan zijn concurrenten. Ik vind het al met al een naïeve keuze en sneu voor die jongen, maar ik snap de club volkomen als ze hem in de selectie houden.

14 januari 2022 om 17:49

Geen kansen gekregen om er lekker in te komen? Ik heb Vd Beek toch best vaak al in EL wedstrijden en bekerwedstrijden zien meespelen. Dat hij dan zijn kans niet pakt daar kan United weinig aan doen

14 januari 2022 om 17:54

Ach Fionoord, ik denk dat jij vooral wil zeggen dat een Ajacied zichzelf weer eens overschat heeft. Maar stel je scoort in en tegen Juventus en in de halve finale CL tegen Spurs, je scoort in en tegen Chelsea en je speelt Europees wereldpartijen, er wordt door de grote clubs in Europa aan je getrokken en je vertrekt voor 40 miljoen naar een club dat qua naam wel een van de grootste der aarde is maar qua spel op dat moment niet en stel die coach die daar zit neemt je in vertrouwen en zegt dat je daar gaat spelen...tsja, dan is het niet zo raar dat hij er meer van had verwacht. De club pas niet bij hem, simpel, wegwezen daar.

14 januari 2022 om 17:57

@japie: En precies in die EL- en bekerwedstrijden worden er elftallen opgesteld die totaal geen structuur en gewoonten hebben. Donny past daar niet maar heeft ook nooit de mogelijkheid om in een gewenning te komen qua systeem. En dat zie jij maar al te graag over het hoofd zodat je hem kan blijven afbranden.

14 januari 2022 om 18:15

Zo kan je natuurlijk overal een leuk excuus voor bedenken. De coach van United geeft de bankzitters de kans om zich te laten zien en dan moet je die kams grijpen. Genoeg voetbalkers die dat doen, ook in onwennige systemen want zo komen bankzitters vaak in de basis te staan

14 januari 2022 om 19:38

@Japie.
In hoeverre heeft hij zich niet laten zien, tegenover anderen die het ook niet hebben laten zien??
En toch elke keer wel worden opgesteld. Over een eerlijke kans krijgen. Moet je aantal wedstrijd achter elkaar spelen. Zo kom je meer in het ritme. Niet die ene keer met een b elftal. Een team dat niet op elkaar in is gespeeld. Waar ritme ook aan ontbreekt.

Daarbij liet hij bjjv het tegen Watford wel zien. Meer dan alle middenvelders het gehele seizoen. Vorig haar tegen Wolves ook. Maar daar hoor je dan weer niemand over. Want die anderen doen het zoveel beter...

14 januari 2022 om 19:42

Bankzitters komen in de basis te staan. Als ze langere invalbeurten krijgen. En dan al gelijk van begin af aan in het seizoen. Zodat, als er iemand uitvalt door blessure of uit vorm raakt. Je dan wedstrijd fit bent om een hele wedstrijd te spelenWaarom worden er oefenpotjes gespeeld voor het seizoen begint. En er veel gewisseld wordt. Omdat niet elke spelers gelijk 90 minuten kan spelen. Je moet ritme opdoen. Dat is wel wat er ontbreekt bij hoop spelers. Bailly Telles Lingard bijvoorbeeld. En heeft niks met excuss te maken. Is gewoon een feit

14 januari 2022 om 19:51

En op basis van trainingen aangezien de coach elke dag met ze werkt maar blijkbaar laat hij het daar ook niet zien. Een Labyad of Danilho krijgen ook geringe kansen bij een Ajax bv en dan moet je het laten zien op trainingen en in de minuten die je wel maakt, anders houdt het op. Die krijgen ook niet 5 of 6 wedstrijden op rij een kans om zich te bewijzen en dan hebben we het zelfs over Eredivisieniveau en niet eens PL niveau

15 januari 2022 om 06:35

Als hij goed genoeg was geweest had hij wel gespeeld. Het rijtje namen voor hem is niet mals. Met de volle 100% verstand een contract getekend. Gegokt en verloren en dan mag je op de blaren zitten en kan Donny van de Bank zijn zitvlees gebruiken helaas.

15 januari 2022 om 10:57

Want jij bent op de trainingen geweest?
Onder OGS werd er niet echt getraind. En maar 1 x per dag.
Dus hoe wil je je dan laten zien.
Met de basis die hij vanuit de ajax opleiding heeft gehad, zit er genoeg kwaliteiten je bij hem.

Daarbij laten SMT en fred het tijdens de wedstrijden niet zien. Denk je dat die het dan tijdens de trainingen ineens wel laten zien.

Danilho heeft zich kunnen laten zien bij Twente en aan het niveau te kunnen meten. Daarin was al te zien dat het net niet is. Labyad heeft in de voorbereidingen juist wel de kansen gekregen en aantal wedstrijden achter elkaar mogen spelen. Maar ook daar spelen anderen dingen bij, waarom hij nu niet speelt. Dus vind het geen vergelijking.
Daarbij traint Ajax juist wel. Met aantal oefenpotjes tussendoor. Iets wat bij United niet gebeurd

Daarbij heeft vd Beek weldegelijk gewoon goed ingevallen.
Niet slechter dan een SMT of Fred.

14 januari 2022 om 17:07

De enige die de dupe is van dit slechte beleid zijn de fans. Donny mag zijn handen dicht klappen dat hij bij United speelt. En verder wil elke trainer een zo groot mogelijke selectie en wilt hij elke speler in de wereld, dus is het logisch dat hij Donny erbij wilt houden.

14 januari 2022 om 17:11

" Donny mag zijn handen dicht klappen dat hij bij United speelt." - hij speelt toch helemaal niet? En die totale 67 minuten in 7 wedstrijden PL lijken me ook niet bepaald voldoende om jezelf te kunnen bewijzen. Die gast moeten ze eens 90minuten laten spelen, dan maar tegen de mindere goden. Tot die tijd begrijp je natuurlijk wel dat hij weg wilt of niet?

14 januari 2022 om 17:51

Dat is gebeurd in de beker en EL maar ook toen liet Vd Beek het niet zien. Hij speelt niet meer in de Eredivisie waar je 15 wedstrijden de kans krijgt om wat te laten zien. Daarom onderscheidt topniveau de mannen van de jongens

14 januari 2022 om 17:56

Nee lekker, dat hij continu mag spelen met een veredeld B- of C-elftal waar precies 0 gewoonten ingeslepen zitten. Hij heeft nooit vertrouwen gekregen en het spel paste ook niet bij hem, betekent niet dat hij niet zijn conclusies kan trekken en wil vertrekken toch? Ik vond trouwens dat het topniveau zich pijnlijk openbaarde in seizoen 18/19 tussen de mannen op topniveau en de verwende sterretjes die dat niveau niet aankonden.

14 januari 2022 om 18:08

Dat is tweeledig. Het team is inderdaad niet op elkaar ingespeeld, maar je staat ook niet met alle toppers in een elftal. Als je met een veredeld B of C-elftal meespeelt en je laat nog niets zien krijg je al helemaal geen kansen in de echte wedstrijden.

14 januari 2022 om 18:16

Maar Vd Beek hoort daar ook bij de B en C spelers dus hoe moet de coach het dan aanpakken? Natuurlijk heeft hij het recht om te willen vertrekken, maar hij heeft zelf een contract ondertekend daar dus United heeft ook het recht om hem aan dat contract te houden. Misschien willen ze hem houden om eventuele blessures en schorsingen op te vangen. 1 goed seizoen waarin je je een keer in de paar weken kan opladen voor een CL duel is natuurlijk wat anders dan het laten zien bij een topclub in een topcompetitie. Daar drijven alleen de echte goede voetbalkers boven

14 januari 2022 om 19:47

Want jij vind dat SMT en Fred de pannen van het dak spelen???
Er zit wel meer voerballend vermogen in van de Beek dan die 2 knakkers die alleen maar op safe spelen met hun balletjes breed of achteruit.

14 januari 2022 om 20:34

Ik ben daar ook geen fan van maar trainers houden blijkbaar van dat soort types. Kijk bv naar een Frenkie De Jong die ook alleen balletjes breed en terug speelt en standaard in de basis staat bij Barcelona

Je wilt dat hij blijft…. To do what exactly?

14 januari 2022 om 16:46

Trainers willen zoveel mogelijk spelers voor het geval dat...

En nu weer een bericht dat hij kansen gaat krijgen😂
Zal Donny doorhebben dat hij onderhand een jojo merk aan het worden is.

14 januari 2022 om 16:54

Ik denk dat hij dat al langer weet en zwaar gefrustreerd is. Niet voor niets wilde hij perse een transfer deze zomer.

14 januari 2022 om 19:02

Donny is een allegorie voor het Nederlandse coronabeleid.

Dan moet hij spelen flappie, afgelopen 3 weken 3 cup wedstrijden en 1x 20min? Als je dan kiest voor andere speler dan kun je gewoon conclusies trekken. Gewoon te weinig en praatjes vullen geen....

14 januari 2022 om 17:01

Maar je hebt toch gewoon reservespelers op niveau nodig? Bij jouw club zitten er ook spelers op de bank die bij een mindere club wel onbetwist zouden zijn. Donny mag blij zijn dat hij bij een van de grootste clubs op aarde mag spelen.

14 januari 2022 om 17:08

Als je hem toch omkeert naar mij, dan doe ik hetzelfde, wat zou jij doen als je wc's moest schrobben maar aangenomen was als timmerman? Ja je word betaald naar timmerman zijn, maar je wil ook timmeren toch?

Als je aangenomen bent met een bepaald plaatje voor ogen en je pakt de kansen niet, maar krijgt ook verdomd weinig kansen, dan heb je wel degelijk reden tot klagen.

14 januari 2022 om 17:13

Maar dan ga je er zomaar vanuit dat hem een basisplek beloofd is. Dat lijkt me zeer sterk aangezien Bruno Fernandes op dezelfde positie speelt.
Donny is nog steeds timmerman, maar doet nu de kleine onbelangrijke klusjes.

Vanuit het perspectief van VdB snap ik dat hij weg wil, maar vanuit het perspectief van de club snap ik dat ze hem gewoon bij de selectie houden.

14 januari 2022 om 17:21

Nja, de nuance die je mist fiorenoord is dat het erom gaat dat hij dus niet als back-up gebruikt wordt. Kijk naar alle PL ploegen en hun back-ups, ik durf haast wel te wedden dat Donny daarvan één van de spelers is met de minste minuten... Terwijl United genoeg wedstrijden speelt.

Daarom snap ik Uniteds perspectief ook niet.. Dat ze hem niet als basisspeler zien is 200% logisch, die kwaliteiten heeft hij namelijk niet. Maar zowel Solskjaer als Ragnick nu praten alsof ze Donny als back-up zien, maar zo gebruiken ze hem beide niet. Ze gebruiken hem als back-up van de back-up en zelfs in bekerwedstrijden mag hij niet starten. Dat is dan toch onterecht?

Ondanks dat ik hem niet goed genoeg vind hoor. Maar laat hem dan gewoon gaan.. Verhuur hem desnoods, als je als United zijnde die 45 miljoen niet wil zien verdampen..

14 januari 2022 om 17:24

Maar hij is op basis van pure kwaliteit toch ook gewoon de backup van de backup? Waarom zou een Rangnick of Solskjaer hem verkiezen boven een Lingard of Mata die hun sporen allang verdiend hebben en daadwerkelijk iets toevoegen aan het spel?

14 januari 2022 om 17:36

@fiorenoord, de grap is dat Mata en Lingard nog minder hebben gespeeld dan Donny

14 januari 2022 om 17:45

@jackieboy, valt best mee hoor. Liverpool heeft een veel smallere selectie en daar hebben jongens als Origi en Gomez ook amper gespeeld. Bij Man U zelf heb je nog Martial, Mata, Lingard, Bailly die amper spelen om er maar een paar te noemen. Man U heeft een enorme selectie terwijl ze vrij weinig blessures hebben. Chelsea heeft 6 spelers gehad die er minimaal 2 maanden uitlagen dit seizoen. City draait zo goed dat ze makkelijk kunnen wisselen bij 3-0 voorsprong.

14 januari 2022 om 17:52

@primetime

Eigenlijk moet Donny dus gewoon blij zijn met zijn huidige rol.

14 januari 2022 om 19:58

@fiorenoord

Nee alles behalve en voor je argument zeg je nu dat Lingard en Mata meer toevoegen aan het spel dan vdB om vervolgens te zeggen dat Donny blij moet zijn. Draaikonten voor je punt is dat haha.

Donny is ontevreden en hem zijn meer kansen beloofd (althans dat word gezegd door het managment) en de fans willen dat hij meer kansen krijgt. Hij moet dus snel weg als hij meer wil spelen, want hij word nu aan het lijntje gehouden door de club en trainers. Dat moge duidelijk zijn.

Een Origi is overigens geblesseerd en krijgt wedstrijden in zowel de Pl/cups als Europa genoeg minuten EN is tevreden in zijn rol. Anders was Origi ook al lang weg. Lallana was typisch zo'n speler die wel moest spelen was dan ook na een jaar weer weg. Even goede vrienden en een trainer die eerlijk was naar Lallana.

14 januari 2022 om 20:03

Enige ironie is je vreemd geloof ik.

Ik vind overigens het 'feit' dat de fans hem graag vaker zien niet erg sterk. Dat hebben kinderen ook altijd met speelgoed dat ze niet hebben. Daar hebben ze hele grote verwachtingen van en als puntje bij paaltje komt, is er geen bal aan.
Die roep was er inderdaad enige tijd en zeker toen het elftal erg slecht liep, maar intussen zijn de meeste fans het er ook wel over eens dat hij niet goed genoeg is.

Ik weet dat het heel veel korte wedstrijden en invalbeurten zijn. Toch is zijn grootste en vrijwel enige kwaliteit doelpunten meepikken door goede loopacties. Als je twee keer scoort in 49 wedstrijden en 1.5 jaar tijd dan hebben ze nooit je enige kwaliteit kunnen zien. Dat is vervelend voor die jongen maar het is gewoon wat te hoog gegrepen. Al betwijfel ik ook als je het bij een ander team kan laten zien. De eredivisie is gemaakt voor bepaalde spelers. Til, Klaassen, van ginkel, scoren aan de lopende band in de eredivisie maar buiten de landsgrenzen blijft er qua productie niks over.

14 januari 2022 om 16:58

Dat dit zijn enige kwaliteit is is gewoon populair om te roepen, maar ik vraag me af hoeveel wedstrijden je hebt gezien van hem. Hij heeft een veel hogere piek dan de spelers die jij noemt en is technisch en tactisch gewoon erg sterk. Moet gewoon zo snel mogelijk weg aangezien hij nooit speelt. Zit ook totaal geen lijn in het voetbal van United.

14 januari 2022 om 17:24

Populair? Ik zeg niet dat hij verder niets kan maar voor het topniveau zou dat met afstand zijn kwaliteit moeten zijn. Of vind jij dat hij in het veldspel echt wat toevoegt op topniveau? Ik vind hem in alles wel aardig maar op topniveau is dat in niks goed genoeg. Ik gaf voorbeelden van spelers, ik zei niet dat ze van hetzelfde niveau zijn. Daarnaast kan je zeker twisten of Donny beter is dan Klaassen. Iets verfijnder ja, maar beter of nuttiger weet ik zeker niet.

16 januari 2022 om 15:26

Van de Beek op de top van zijn kunnen heeft veel, maar dan ook veel betere wedstrijden gespeeld dan Klaassen ooit heeft gedaan. Van de Beek heeft zich bewezen tegen topclubs bij Ajax, niet alleen in die paar CL wedstrijden.

Als Van de Beek een goed draaiend/voetballend team heeft voegt hij zeker wat toe, ook aan het veldspel, maar het is niet de man waar je creativiteit van moet verwachten. Dan heb je het over een Bruno Fernandes, Ziyech of De Bruyne.

Het lijkt wel alsof ManU zich als doel heeft gesteld om Donny en zijn carriere helemaal kapot te maken. Laat die jongen gewoon gaan als je hem toch niet gebruikt.

14 januari 2022 om 16:57

Maar je moet toch ook gewoon bankzitters hebben en eventuele vervangers van die bankzitters? De selectie van Manchester United moet gewoon 30 spelers hebben die het niveau aankunnen, dan zal je wel zien dat de beste spelers de meeste minuten krijgen.
Donny zou trots moeten zijn dat hij überhaupt bij United in de selectie zit.

14 januari 2022 om 17:11

Di Maria. Depay. Sanchez. Lukaku. Sancho. Mkhitaryan. Blind. Donny. United weet het voor elkaar te krijgen om uitblinkers bij clubs van vergelijkbare kwaliteit te verpesten, niets nieuws ofzo.

14 januari 2022 om 17:15

Laat precies het dramatische beleid van United post-SAF zien. Er is geen enkel overkoepelend plan wat betreft de speelstijl en spelers worden op basis van naam gehaald. Van vrijwel al deze spelers wist je van te voren dat ze of niet genoeg kwaliteit hadden, of niet binnen het spelsysteem passen.

Wanneer gaat Van de Beek z’n muil opentrekken en dingen opeisen of forceren?

Laat z’n carrière om zeep helpen met deze ongein.

Hij wilt dat die blijft. Maar vervolgens valt een Lingard, met aflopend contract, wel vaker in dan hem.

Het is toch te belachelijk. De jongen wilt minuten maken op het hoogste niveau zodat hij een kans maakt op een WK, meneer Ragnick.

Als hij de tweede helft niet voldoende minuten voor een WK plek gaat maken, zou ik echt helemaal klaar zijn met die club en al helemaal met Ragnick...

Blijven om op de bank te zitten, triest voor Donny op deze manier gaat het WK ook aan hem voorbij. Laat hem toch gewoon gaan verhuren op z'n minst zodat hij nog enigszins waarde houdt en verkoop hem dan in de zomer. Sowieso doet Rangnick niets anders dan Ole, zelfde namen krijgen de kans en dezelfde namen falen iedere keer weer en dat druk zetten hebben ze ook precies 30 minuten gedaan.

Kijken of Van de Beek nu ballen heeft.
Op de trainingen laat verschijnen, halve inzet tonen en ieder dag op de deur kloppen bij Rangnick zijn kantoor.
Zoek de media op of doe iets. Ieder keer braaf zijn en hard werken loont niet.

14 januari 2022 om 17:10

Klopt en je kunt het in principe doorvertalen naar meerdere sectoren

14 januari 2022 om 17:28

Ik vertegenwoordigd geen transferkosten. En kan met een opzegtermijn mijn contract opzeggen, voetballers kunnen dat niet doen.
Als ze willen vertrekken moeten ze andere manieren gebruiken

Makkelijk zo’n reserve speler die zijn mond niet open doet en ja amen kinkt. Hij moet eens een keer met zijn ballen op tafel slaan. Maar de centen vergoeden een hoop gelukkig.

Donny moet zijn heil lekker ergens anders zoeken
Alleen leuke woorden
Maar opgesteld wordt hij nooit

Tja dit is nu eenmaal de realiteit bij de grootste ploegen van de wereld. De bankspelers en tribuneklanten moeten van hoog niveau zijn. Natuurlijk zouden die bij andere ploegen wel spelen, maar bij dit kaliber clubs krijgt iemand anders de voorkeur.
Donny heeft in niets laten zien dat hij de voorkeur boven een Fernandes of Sancho zou moeten krijgen, ook een Lingard en Mata zijn van een veel hoger niveau.

14 januari 2022 om 17:28

We hebben het over een subtopper in de PL. Dit is geen Manchester City he.

14 januari 2022 om 17:30

Manchester United is objectief nog altijd een van de grootste ploegen ter wereld, daar doen de recente prestaties niets aan af.

14 januari 2022 om 17:52

Lekker man, 'objectief' recente prestaties negeren om de staat van een ploeg te beoordelen.

Twee of drie keer innigen doel schieten en vragen of ik genoeg scoor. Zien of ze je dan nog willen.

Standaard praatjes van een coach die de marktwaarde van zijn speler verdedigd. Donny zou er niks van deze uitspraken moeten geloven en zo snel mogelijk een andere club vinden.

Die donny moet maar een keer ophouden die ideale schoonzoon te spelen. Toen ie bij ajax ook ff ernaast lag, hoorde je van alles en nog wat uit zijn hoek komen. Nu bij man u is hij zogenaamd geduld t zelve. Kom donny laat iedereen weer wat over je situatie zeggen zoals je dat wel deed bij ajax.

Had nooit naar man utd toe moeten gaan als je wil spelen kan je beter naar een mindere grote club toegaan dortmund of gewoon bij ajax blijven

Tuurlijk wilt hij dat van der beek blijft,hij heeft wel een kaatser nodig voor de warming up

En dit bedoelde ik laatst. Hij doet t goed op de trainingen maar is puur opvulling van de bank.

Als Donny nu nog blijft, dan kunnen we wel stellen dat hij het wel leuk vindt zo. Kijk, dat je zo'n oliedomme transfer maakt naar een bomvol middenveld met Pogba en Fernandes, dat kan wellicht nog. Het is een grote club en je wordt verleid en lekker gepraat. Dat je daarna nog besluit om te blijven in de volgende zomer, kan ik nog net inkomen: je wordt immers verteld dat het nu echt gaat gebeuren! Maar na anderhalf jaar stilstand in je ontwikkeling zodat onder andere een gare schot, een flapdrol en tal van andere spelers uit vorm kunnen spelen op een middenveld dat niet loopt, dan moet je toch weten waar je staat. En dat is niet op het veld.

Donny moet hier niet meer intrappen, dit hebben we vorig jaar ook constant gehoord van Solksjaer. Ze houden hem aan het lijntje mocht het ooit een keer echt benauwd worden op het middenveld. Donny lijkt nu eem vereldelde jeugdspeler. Kan beter elders op zoek ipv in de slangenkuil nog proberen alles eruit te halen.

Zaakwaarnemer moet nu gewoon gaan porren, poeren en breken. Het is of je stelt hem op, of vaker op, of tijd om te gaan.

Van de Beek is gehaald als breedtespeler en dat is hij nog steeds. Vrij logisch dat Ragnick hem er bij wil houden.

Als ik tegen mijn vrouwen zou zeggen 'ik wil dat je blijft' Damn krijg ik bitchclap van links en van rechts. In dit geval zou Donny gewoon middelvinger opsteken en meteen vetrekken. Uitzichtloos!

Zou lekker een andere club gaan zoeken Donny. Hier schiet je niks mee op.

De zoveelste trainer die wilt dat hij blijft maar niet opstelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

74 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 8 1 0 0
2020/2021 Manchester United 19 1 1 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
Laatste voetbalnieuws

ESPN onthult pijnlijke interne conclusies bij Man United over Van de Beek

Donny van de Beek speelde zaterdag tegen Aston Villa (2-2) zijn vijftigste wedstrijd voor Manchester United. The Red Devils stonden middels een tweet stil bij deze mijlpaal, iets dat de nodige...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren