KNVB zet toch streep door duel tussen FC Emmen en Helmond Sport

Vrijdag, 14 januari 2022 om 11:47Jeroen van Poppel • Laatste update: 11:53

De KNVB heeft een streep gezet door het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen Helmond Sport en FC Emmen, zo laat de voetbalbond weten. Helmond Sport weigerde de uitwedstrijd van vrijdagavond te spelen. De Noord-Brabantse club verzocht de KNVB om vanwege de vele coronagevallen het Keuken Kampioen Divisie-duel uit te stellen, en daar gaat de bond nu in mee. Voor Helmond Sport dreigt vermoedelijk een straf, maar daar kon de voetbalbond vrijdag nog niets over zeggen.

De KNVB ontving maandagmiddag een verzoek van Helmond Sport om het duel in Emmen uit te stellen: door blessures en coronagevallen kon de ploeg amper een elftal op de been brengen. Letterlijk: in eerste instantie werd nog uitgegaan van tien fitte veldspelers plus twee keepers, later werd dat bijgesteld naar tien spelers, inclusief doelmannen. Dat is reden genoeg voor uitstel, zo was de gedachte.

De reglementen van de voetbalbond schrijven weliswaar voor dat een club minimaal twaalf veldspelers plus één doelman moet hebben, maar dan moet corona wel dé oorzaak zijn van de vele afwezigen. Bij Helmond blijkt dat niet het geval: van de dertien spelers die de club moet missen, is ongeveer de helft geblesseerd en slechts een deel besmet met corona. "Door de combinatie van positief geteste én geblesseerde spelers voldoet de club niet aan de richtlijn om wedstrijden vanwege corona uit te stellen", schrijft de KNVB. "Hiervoor worden de reglementen gevolgd die zijn opgesteld. De komende weken wordt duidelijk wat er met de wedstrijd gebeurt."

Philippe van Esch, algemeen directeur van Helmond, tastte donderdag in het duister met het oog op eventuele gevolgen, daar de KNVB het duel in eerste instantie weigerde af te lasten. Van Esch was niet van plan om met slechts tien spelers, inclusief keepers, te spelen in Emmen. "Dat is onmogelijk", aldus de directeur, die verder niet op de kwestie in wil gaan. De KNVB liet eerder weten dat als Helmond Sport niet op zou komen dagen, de aanklager betaald voetbal zou kijken wat er met het duel zou gebeuren.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door janp1)

Knvb is ook een circus zeg..

13 januari 2022 om 23:18
0

Dit is toch gek. Vorige speelronde zijn er gewoon wedstrijd uitgesteld om dezelfde reden en nu kan het in eens niet... vreemd.

13 januari 2022 om 23:51
0

Dat die wedstrijden vorige week werden uitgesteld was ook echt belachelijk!
TOP en ADO hadden gewoon de punten moeten hebben, dat de tegenstander de zaken niet op orde heeft is niet het probleem van de tegenstander!

14 januari 2022 om 00:36
0

Dus omdat coronagevallen die vallen is het niet de schuld van de tegenstander maar als het jouw club overkomt zeg je het andersom?

14 januari 2022 om 01:58
0

De KNVB slaat hier de plank volledig mis.

14 januari 2022 om 08:43
0

Nee dat waren andere redenen, volledig te wijten aan Corona en de daarbij horende regels waar de clubs mee hebben ingestemd. In het geval van Helmond Sport willen ze de wedstrijd niet spelen omdat ze te weinig spelers hebben, alleen gelden de Corona-regels niet omdat er veel reguliere blessures zijn. Dat is totaal anders dan bij bijvoorbeeld Excelsior. Dus het is niet vreemd. Helmond Sport heeft het geprobeerd maar op verkeerde gronden en de KNVB ziet niet de uitzonderlijke situatie. Dus wel even de situaties goed vergelijken voor je oordeelt.

14 januari 2022 om 12:26
0

In het geval van excelsior kwam naar buiten dat die zowel geen 12 spelers hadden en geen keeper agv van Corona. Als dat de regel is dan lijkt het me niet meer dan normaal dat ze die volgen.
Ik weet alleen niet waarom dit voor Helmond sport niet zou gelden.

14 januari 2022 om 07:30
0

Houden zich aan de regels die van te voren zijn opgesteld en akkoord door alle clubs…..
Wat is er een circus aan, waarom zouden ze uitzonderingen moeten maken?
Blessures zijn er altijd geweest en had je ook pech gehad.

Tsja wat moet Helmond dan? Met 8 veldspelers en twee keepers starten? Kunt ze hier toch weinig kwalijk nemen lijkt mij

13 januari 2022 om 23:11
0

De spelers met corona maar zonder klachten gewoon opstellen.

14 januari 2022 om 01:10
0

Ik zou voor zijn, zet die spelers desnoods in een andere kleedkamer. De KNVB maakt zich totaal belachelijk met dit besluit. Helmond Sport heeft duidelijk gemaakt dat ze écht niet kunnen spelen. Als de KNVB wil dat ze spelen, zouden ze misschien een keer de consequenties moeten aanvaarden. Dit gaat gewoon te ver. Een club moet gewoon 14 spelers en 2 keepers hebben. Is dat niet het geval, aflassen!

13 januari 2022 om 23:18
0

De onder 16 opstellen

14 januari 2022 om 07:30
0

Krijg je zo'n Belenenses - Benfica verhaal. Lijkt me toch dat je dat ten alle tijden wilt voorkomen. Zo niet, dan zet ik op Emmen in vanavond met minimaal 3 goals verschil.

14 januari 2022 om 07:59
0

Helmond kiest er, om wat voor reden dan ook, om weinig contractspelers te hebben. Ze hebben nu ontzettend veel blessures en weinig coronagevallen. KNVB kan niets anders dan ze gewoon te laten spelen.

14 januari 2022 om 11:10
0

De reden daarvoor ligt volgens mij gewoon in de begroting. Ze zijn verplicht 18 fulltime contractspelers te hebben en die hebben ze.

14 januari 2022 om 15:04
0

Niet echt een keuze. Ze hebben simpelweg geen geld. Zonder de samenwerking met KV Mechelen, met circa 6 gratis huurspelers, was Helmond allang omgevallen. Daarnaast werken meerdere spelers al op papier deels bij Vescom, het bedrijf van de voorzitter, die elk jaar de gaten dicht. Daar komt ook nog bij dat ze (nog) geen voltallige jeugdopleiding hebben, dit duurt nog zeker 3 jaar (de onder de 16 is dan de onder de 19). Overigens is Will Boessen echt geen flauwe vent, Helmond heeft al vrij veel potjes gespeeld de afgelopen 2 jaar met 2 of 3 veldspelers op de bank. Dit wordt echter wel wat extreem.

Sorry hoor maar de KNVB moet zich echt schamen en rekening houden met de situatie die er nu is maar nee hoor gewoon dwars liggen.

Ach, ze kunnen toch wel wat jongens van hun hoogste jeugdelftal opstellen. Die zijn per slot van rekening al 15. Vervelende situatie natuurlijk dit en begrijpelijk dat ze liever niet willen spelen. Maar goed.. dat schept dan wel een precedent voor andere clubs die dan ook niet willen spelen.

13 januari 2022 om 23:44
0

Voor 15 jarigen geldt toch nog de Arbeidstijdenwet jeugdigen en kinderen? Volgens mij mogen ze dan 's avonds niet werken / niet op TV.

Terecht dat Helmond dit heeft aangevraagd slaat ook nergens op je al begint met minder spelers zonders wissels. Ingeval van blessures etc je kan niks KNVB is triest bezig op bepaalde momenten

Knvb mag ophoepelen. Walgelijk vriendjespolitiek word daar gespeeld. De ene club mag het wel, de andere club weer niet. Komop zeg, trek dan gewoon een lijn. Dit lijkt nergens op.

13 januari 2022 om 23:23
0

Die lijn is er. Volgens de eigen regels wordt deze wedstrijd afgelast, maar nu leest men de eigen regels omtrent corona als dat spelers met een blessure als beschikbare spelers tellen. Dus als ik een selectie van 22 man heb, met 3 geblesseerde spelers, 9 fitte spelers en 1 fitte keeper en daarbij nog 9 coronagevallen. Dan zegt de KNVB 22-9 is 13, u heeft genoeg spelers. Dat er 3 in het gips zitten, dat maakt ze niet uit.

13 januari 2022 om 23:24
0

Tja, de KNVB bepaalt dat mensen die corona hebben niet mee mogen doen. Ik denk dat Helmond Sport ze best op wil stellen als ze klachtenvrij zijn en ze daardoor met 11 man op het veld kunnen staan.

14 januari 2022 om 07:20
0

Nee bepaalt de regering en is logisch. En hebben alle clubs mee ingestemd met deze regel bij aanvang van het seizoen.

Ze hebben zelf een veel te smalle selectie. Kan de KNVB niks aan doen

14 januari 2022 om 10:33
0

@ Capis

ja zo ken ik er nog wel 1 . als ze niet hadden ingestemd mochten ze niet mee doen aan de competitie . dus deze reden slaat echt nergens op . net als je het niet eens zou zijn met de regels over hands , dan is het ook jammer joh, dit is de regel en je doet het ermee , anders doe je dus niet mee.

het is net als sommige voorwaarden waar je akkoord voor moet geven voor bijvoorbeeld bepaalde apps op je telefoon, als daar iets in staat waar jij het later niet mee eens blijkt, dan zeggen de makers : gast je hebt zelf ingestemd met de regels .

14 januari 2022 om 11:12
0

Een te smalle selectie? Ze voldoen aan de minimumeisen van de KNVB en zelfs met de blessures (4) hadden ze nog 18 spelers. Ze hebben dus 8 coronagevallen.

14 januari 2022 om 12:28
0

@witjan De Terms of Service bedoel je? Waarvan je letterlijk wordt gevraagd "heb je ze gelezen?" en waarop jij glashard liegt "ja, dat heb ik, en ik ga ermee akkoord." Dat jij niet wil (of kan?) lezen, is niet het probleem van de makers van de app.

Het is lastig om met dit aantal een wedstrijd te spelen, maar wat staat er in de regelementen? Zijn er geen spelers van het hoogste jeugdelftal beschikbaar? In Portugal werd een wedstrijd ook gespeeld met notabene een keeper in het veld, omdat ze het minimale aantal nog niet hadden bereikt. Ligt de KNVB dwars? Geen idee,wat zeggen de regels? Die gelden natuurlijk voor iedereen. Een beetje coulance zou natuurlijk ook mooi zijn en lijkt mij ook het mooiste. Hoe staat FC Emmen hierin? Spelen,omdat de regels dit aangeven en het voordeel pakken, of ook uitstellen?

13 januari 2022 om 23:14
0

De regels zeggen dat er minimaal 12 spelers en 1 keeper beschikbaar moeten zijn van de 25 spelers die de meeste minuten hebben gemaakt.

13 januari 2022 om 23:16
0

Oh ja, Helmond Sport heeft pas 20 spelers gebruikt en een selectie van 22 man (de reserve doelmannen hebben nog niet gespeeld).

13 januari 2022 om 23:16
0

Helmond Sport heeft 2 jaar geleden de jeugdopleiding opnieuw opgestart. Het oudste jeugdteam is nu de onder 16.
Dus dat zijn allen 15 jarige, wat voor een aantal record debutantjes zou zorgen

14 januari 2022 om 08:26
0

Dat wist ik niet, dat is dan geen optie.

Zo zie je maar dat de knvb ook een grote poppenkast is..

14 januari 2022 om 07:23
0

Hoezo? Hebben met elkaar deze regels opgesteld en mee ingestemd… als ze nu van afwijken is het ook weer niet goed.
Mist een club zijn 2 beste spelers zeggen ze gewoon dat er 8 een blessure hebben en uitstellen

14 januari 2022 om 11:14
0

Tja, het verschil zit hem erin dat er nu 8 van de 22 spelers corona hebben en er 4 geblesseerd zijn. Dus zonder coronagevallen komen ze op 18 spelers uit, ruim voldoende. De coronagevallen zorgen ervoor dat ze sowieso nog maar 14 bruikbare spelers hebben (fitte en geblesseerde) om in te zetten.

Ze hadden er destijds, toen deze regels werden opgesteld, iets van moeten zeggen. Maar nee, pas als een club zelf geraakt wordt zijn ze plotseling verontwaardigt. Als je nu coulance gaat geven willen andere clubs dat ook, dan hebben we elk weekend hetzelfde gezeur...

13 januari 2022 om 23:17
0

De regels schrijven voor dat wanneer een club minder dan 12 veld spelers en een keeper heeft, de wedstrijd word uitgesteld. Helmond sport heeft 10 veld spelers beschikbaar en voldoet dus ruim aan de regels.

Dat de KNVB de regels dan niet handhaaft, ligt niet aan Helmond sport

13 januari 2022 om 23:20
0

Handball, Helmond Sport heeft 10 spelers inclusief 2 keepers. Dat zijn dus 8 veldspelers en 2 keepers. Dus dat is nog ruimer.

13 januari 2022 om 23:18
0

Maar, de regels zijn 12 spelers en 1 keeper als minimum, dus 13 man. Dat de KNVB nu zegt dat geblesseerde spelers bij dat je alleen spelers met corona niet bij de 13 mag tellen, maar geblesseerde spelers erbij moet tellen, dan ga je vreemde taferelen krijgen. Dan komt Harrie met zijn gipsen been en Pietertje op krukken staat in de goal.

14 januari 2022 om 07:25
0

Ja die kan een club toch altijd al gehad hebben?!?! Ook zonder Corona en hadden ze ook pech gehad!
Ze hebben niet door Corona een probleem maar mede door. Er hebben er maar 4 Corona

14 januari 2022 om 08:24
0

Uiteindelijk komt het dan toch ook door de coronagevallen dat ze niet genoeg spelers meer hebben dus vind dat de KNVB wel een beetje mee kan denken.

14 januari 2022 om 10:45
0

inderdaad, als ze gewoon verkouden zouden zijn kon je ze namelijk wel gewoon laten spelen . het feit dat onze OWT bepaald heeft dat de Omikron variant ook als Covid wordt gezien , mogen ze niet spelen .

Volgens de regels kunnen ze gewoon spelen. Daarom is er een mogelijke straf. Ze hebben een aantal amateurspelers achter de hand, wat de geruchten zijn.

13 januari 2022 om 23:29
0

Ik tel 22 spelers, waarvan al enkelen op amateurbasis. Ik weet niet op wie jij doelt, maar overschrijven lukt je niet zomaar in een dag.

Men had sowieso door blessures nog maar 18 van de 22 spelers over. Corona heeft er nog 8 minder van gemaakt.

14 januari 2022 om 07:47
0

Ja dan houdt het wel een beetje op. Al dit de beschikbare aantallen zijn is het gewoon echt niet te doen.

Dan krijg je toestanden zoals zoals je in Portugal zag met Belenenses - Benfica, 0-7 bij rust en gestaakt. Dat heeft niks meer met topsport te maken in mijn ogen.

Maar Excelsior en Ado niet door laten gaan terwijl die nog wel genoeg spelers hadden om de wedstrijd te spelen. Het is pure willekeur, wellicht omdat die twee ploegen bovenin staan dat er ineens andere regels gelden.

De knvb is er maar voor 1 club in Nederland, dat weet iedereen toch.

14 januari 2022 om 00:29
0

Voor Emmen?

14 januari 2022 om 03:13
0

" in het belang van het Nederlandse voetbal..."

14 januari 2022 om 12:21
0

voor Telstar ? , okay nou dat wist ik ook niet hoor . Maar nu snap ik ook eindelijk waarom je niet kan degraderen uit de KKD

Bizar dat de KNVB zo op zijn strepen blijft staan. Als het Ajax was geweest........

14 januari 2022 om 03:12
0

As t Ajax was geweest had de tegenstander punten moeten inleveren..." in het belang van het Ned voetbal"..
( net als alle uitgestelde matches vorig jr tbv Akax)

14 januari 2022 om 12:26
0

tja dat is gewoon het nieuwe beleid, en je ziet het het werkt want we klimmen op de uefa lijst .

volgens mij is dat dit jaar juist nog gedaan voor Feyenoord ivm een europees duel , en vorig jaar met psv dacht ik ook al .

misschien om Schmidt tegemoet te komen ook maar eens nadenken over 10 wissels per wedstrijd .

Zeg als Helmond zijnde gewoon.. wij spelen niet. degraderen kan toch niet wat maakt het uit.

Geef ons dan ook maar die punten tegen Excelsior. De spelers die corona hebben waren niet eens basisspelers. Ze hadden door blessures spelers te kort en hebben die wedstrijd gratis uitgesteld gekregen. Ik had als ik Den Haag was een beroep aangetekend. Gelijke monikken gelijke kappen!

14 januari 2022 om 07:27
0

Doen ze juist hanteren juist de regels dus wat is precies je punt?

14 januari 2022 om 14:03
0

Ja eerst niet. Ze moesten “gewoon” spelen

Waarom mogen besmette- niet zieke!!- spelers niet spelen.?? Hier in DB doet jeugd er alles aan om juist besmet te raken met de ( ongevaarlijke) omikron variant. En dat gaat via talloze jeugdfeestjes s avonds

14 januari 2022 om 06:23
0

Omdat ze besmet zijn en dus die ziekte hebben. Het is echt niet zo moeilijk hoor. Gewoon even logisch nadenken.
Die spelers hebben misschien geen klachten maar zijn wel besmettelijk. Ze kunnen dan anderen in de maatschappij weer aansteken. En er is ook nog zoiets als longcovid. Als een sporter dat krijgt is zijn carriere wel voorbij.

14 januari 2022 om 07:49
0

1, wat een sukkels bij elkaar en 2, ongevaarlijk?, hoe kom je daarbij Meneer de Viroloog?
Het is een wereldwijd drama en jij gaat het hier even lopen afzwakken.
Er gaan nog dagelijks mensen dood aan kerel.....bewezen Covid slachtoffers.
Lekkere ouders ook die van die feestjes afweten waarschijnlijk.

Waar is het medisch geheim gebleven? Helmond hoeft toch niet aan te geven waarom een speler afwezig is? Dan zeg maar dat ze allemaal Corona hebben, knvb mag die niet controleren.

14 januari 2022 om 07:51
0

Dus als het bijvoorbeeld even niet uitkomt voor een club om te voetballen roepen ze gewoon dat er vele zieken zijn?
Uiteraard kan dit niet en dat weet je zelf ook wel.

Ik vind het droevig dat Helmond moet kiezen tussen een scenario waarbij je niet eens een elftal op de been kan brengen en daardoor zeker afgeschoten gaat worden of weigeren te spelen en dan naast een reglementaire nederlaag ook punten in mindering krijgt.

In zo’n corona geval zou de keuze voor een reglementaire nederlaag voldoende straf zijn. Zo’n situatie als bij Belenenses - Benfica is echt profvoetbal onwaardig.

Hoe kan dit nu gebeuren allemaal?
Ik werk dagelijks met 30 mensen die uit hun werk gewoon naar de supermarkt gaan, hun partner een kus geven, de kinderen van school halen etc...erc...en daar is nog bijna geen enkele besmetting geweest.
Hoe slecht doen onze buitensporters het dan wel niet met hun bubbels etc...?

14 januari 2022 om 07:57
0

tinus45
het is vrij logsich dat er op moment weer veel corona gevallen zijn
al let je nog zo goed op
wie zegt dat iedereen eerlijk is bij jou?
laten mensen zich ook echt testen al hebben ze maar lichte klachen
als mensen zoiets hebben ach valt wel mee wat ik heb en zich niet laten testen weet je ook nooit of je het hebt
meeste mensen zijn zo bijdehand

bij mij op het werk moet je je bij elke lichte klacht verplicht laten testen
en dan komen er heel veel corona gevallen uit de test

dus dat dit de buitensport zoals nu bij Helmond raakt sta ik niet raar van te kijken

14 januari 2022 om 12:24
0

Heel simpel. Als iedereen bij jouw op het werk zonder klachten toch steeds getest zou worden, dan kreeg je ook meer positieve gevallen.

de KNVB moet 1 lijn gaan trekken
vorige week en zelfs voor vanavond werd er nog een wedstrijd afgelast in de Kkd

Zwolle kreeg gisteren geen toestemming en moeten vanavond voetballen tegen Willem 2

Helmond kan ik alleen maar gelijk geven
als je niet eens een elftal kan opstellen
grroot gelijk dat je niet gaat spelen
het zal ze alleen op punten in mindering komen te staan

Lijkt me volledig terecht. Het zijn vooral blessuregevallen en daar kun je een wedstrijd gewoonweg niet voor afgelasten.

Het is zo krom als wat!
Lever nu eens maatwerk...

Excelsior krijgt wel hun zin, Helmond niet.
Anderzijds, hoe groot is de selectie van Helmond precies?

Vorige week bij ons ook coronagevallen, maar wij moeten dan jeugdspelers doorvoeren.

Ook nog even aandacht voor Espn.
FC Emmen betaald per keer dat ze uitgezonden worden 7500 euro!
Nu de wedstrijd niet door zal gaan, kan Emmen fluiten naar het geld

14 januari 2022 om 12:16
0

Emmen heeft zelfs meer coronagevallen (stuk of 7) dan Helmond (3 of 4). Maar jullie selectie is breed genoeg om een sterk elftal op te stellen. Helmond heeft maar iets van 20 spelers.

14 januari 2022 om 12:26
0

Helmond Sport heeft 22 spelers en dan volgt de onder 16. Van die 22 spelers zijn er 4 geblesseerd.

14 januari 2022 om 12:35
0

Maar dat mag geen excuus zijn!
Want dan kunnen wij ook beter max. 16 spelers nemen. Wij spreiden het geld over een bredere selectie.

Je moet op papier eigenlijk iets van 20 of 25 spelers op papier hebben. Bijvoorbeeld 18 selectie, aanvulling jeugd of wat dan ook

14 januari 2022 om 15:47
0

Tja.... praten we dan over een probleem corona, of praten we dan over een ander probleem als je 22 spelers hebt en ik dacht 3 a 4 covid, maar niet genoeg op de been krijgt

Dit is precies de knvb met de starre regels! De knvb is er nog nooit voor de clubs geweest, maar zit vol van zelf geile medewerkers die graag met knvb logo op de jas rond lopen. Zowel op amateur niveau als op prof niveau heb ik nog nooit een mee denkend knvb gezien die er was in het belang van het voetbal.

Ik zou dan 7 tegen 7 doen half veld en geen buitenspel kun je ook doen

Dit ga je krijgen. Excelsior hoefde tegen ADO niet bekend te maken hoeveel coronagevallen er waren. Nu krijg je dit soort dingen.

Ze hebben toch ook een A-jeugd? Geblesseerden heeft elk team in meer of mindere mate last van.

Als we met 6 covid besmettingen wedstrijden eruit gaan gooien, dan spelen we amper wedstrijden meer dit seizoen.

14 januari 2022 om 12:13
0

Ja precies helmond heeft maar een paar corona besmettingen. Dus dan zijn geblesseerde spelers gewoon hun probleem. Moeten ze maar een bredere selectie hebben

14 januari 2022 om 12:28
0

Lord, Helmond sport heeft die niet. Het hoogste jeugdelftal is de onder 16. Die hebben tijdenlang geen jeugdopleiding gehad en waren samen met VVV. Ze hebben 22 man in de selectie en 4 geblesseerden. Ze hebben alsnog 10 man over, reken maar uit hoeveel COVID gevallen ze hebben.

KNVB moet echt of maatwerk leveren of eenduidig beleid!
Het is niet, Excelsior wel eruit, Helmond weer niet en die weer wel enz.

Daarbij komt dat een krappe selectie geen excuses mag zijn. Er zal een format moeten zijn waarin elke team in ieder geval moet beschikken over 20 of 25 spelers. (Denk aan 2e team of A1 als aanvulling)

Want vorige week hadden wij meer spelers met covid dan Helmond nu, maar wij speelden wel omdat wij een b team hebben.

Schuld mag en kan niet bij een club liggen. Slechte beleid en communicatie

Logisch. Als de KNVB weet dat Helmond niet komt, kun je Emmen, ESPN, arbitrage, etc. de reis besparen. Wat niet wil zeggen dat ze akkoord gegaan zijn. Ze zijn nog aan het nadenken wat er gebeuren moet met deze wedstrijd. Straffen kan dus nog steeds. En wat mij betreft gebeurt dat ook. Er zijn regels, en daar houdt Helmond, hoe lastig dat ook is, zich maar aan. Ze kunnen een voorbeeld nemen aan Zwolle, dat wel gaat spelen vanavond

Verstandige keuze
Maar begrijp niks meer van de knvb
Geef nu eens duidelijke regels
En niet de ene wel en andere niet

Achja dit zal nog wel weer veel vaker gaan gebeuren vrees ik

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Helmond Sport

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Jong AZ22-6
18.TOP Oss18-12
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
J. Van LandschootMiddenvelder219
S. VereijkenMiddenvelder180
J. GoselinkAanvaller173
A. Van KeilegomAanvaller152
M. HavekotteKeeper210
J. HendrikxAanvaller110
D. SeysAanvaller101
Voor de complete selectie: Clubpagina Helmond Sport.

In de wandelgangen

Zondag 16 januari
Internazionale heeft zijn pijlen gericht op Morten Thorsby. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren