Woensdag, 12 Januari 2022

Jésus Corona maakt fraaie stap omhoog

Chelsea gaat de huurperiode van Kenedy bij Flamengo vroegtijdig stoppen. De linkervleugelverdediger wordt niet gezien als versterking op Stamford Bridge, maar wordt opnieuw doorverhuurd in de hoop op meer speelminuten elders. (The Guardian)
Arsenal blijft pushen voor Dusan Vlahovic en is bereid om liefst negentig miljoen euro te betalen. Fiorentina is vooralsnog terughoudend om daarmee in te stemmen en de Serviër zelf lijkt zich ervan bewust dat er in de zomer meer opties komen. (The Independent)
/
Jésus Corona verkast voor drie miljoen euro van FC Porto naar Sevilla. Die transfer maakt in Andalusië ruimte vrij voor het vertrek van Oussama Idrissi, die waarschijnlijk verhuurd wordt aan Cádiz. (Fabrizio Romano)
Mohamed-Ali Cho, het zeventienjarige toptalent van Angers, heeft RB Leipzig, Borussia Dortmund en AC Milan concreet achter zich aan zitten. Angers vraagt een potentieel clubrecordbedrag van 25 miljoen euro voor de spits. (RMC Sport)
Burnley heeft een bod van zeventien miljoen euro uitgebracht op Seko Fofana. De middenvelder is al voor het tweede seizoen een van de drijvende krachten achter RC Lens, dat flink opgeklommen is in het Franse voetbal. (Le Parisien)
Aston Villa is na het aantrekken van Lucas Digne en Philippe Coutinho niet klaar op de transfermarkt. The Villans zijn in een zoektocht naar een balafpakker uitgekomen naar Brighton & Hove Albion-ster Yves Bissouma. (The Telegraph)
31 reacties (laatste reactie door zinedane)

Waarom zou Arsenal, dat altijd zo zuinig is, nu zoveel geld willen betalen voor één spits? Je kan dat bedrag denk veel beter benutten...

12 januari 2022 om 21:26

90 miljoen klopt ook helemaal niet. Het bod is in totaal zo’n 70 miljoen. Dat is echt geen gek bedrag voor een speler als Vlahovic. Op Haaland en Mbappe na misschien het grootste spitsen talent.

12 januari 2022 om 22:41

Zowel Lacazette als Aubameyang zouden ze graag willen lozen, en Arsenal is al jaren niet meer de meest zuinige club. Afgelopen zomer hoogste transferuitgaven ter wereld. Als ze Vlahovic weten te strikken is dat een geweldig statement of intent, vooral omdat ie zo gewild en noodzakelijk is.

13 januari 2022 om 08:53

Bij Arsenal hebben zij nu ook door dat er met geld gestrooid moet worden als ze willen meestrijden met de titel. Vorige transferperiode hoorden zij bij de “big spenders” en dat heeft het niveau toch wel opgekrikt. Als het ze lukt om Vlahovic te contracten deze maand, schiet hij Arsenal in zijn eentje naar de top 4.

9 ton richting Enschede dankzij die 30% clausule in de overeenkomst. Lekker hoor!

12 januari 2022 om 21:12

Volgens mij is dit pas van boven de 12+ miljoen

12 januari 2022 om 21:18

Nee dat geldt voor 20 miljoen. Maar ik moet mezelf verbeteren, het is 9% en dat komt neer op zo’n 270.000

12 januari 2022 om 23:28

worden doorverkooppercentages niet betaald op de winst die de speler maakt voor de club? voor 10,5 gekocht en voor 3 verkocht. Dus geen winst gemaakt dus geen verkooppercentage??

13 januari 2022 om 08:26Ik heb geen idee. Ik weet ook echt niet precies wat er allemaal in staat. Voor zover ons verteld wordt in de media krijgt Twente 9 van de transferwaarde overgemaakt. Wat voor haken en ogen daar verder aan zitten weet ik ook niet. Laten ons verrassen.

Volgensmij hebben we de laatste 5 jaar elke transferperiode gehoord dat Corona een transfer ging maken 😂.

12 januari 2022 om 23:20

Corona is de afgelopen 2 jaar ook erg populair geworden natuurlijk. Alhoewel het te denken zet wie er op dit moment nou corona in zijn ploeg zou willen hebben...

13 januari 2022 om 08:55

Zo ver ik weet maakt Corona elke dag meerdere transfers.

Is Sevilla nou echt zo veel groter dan Porto?

12 januari 2022 om 21:44

Best wel toch? Grotere competitie, strijdt altijd om de CL-plekken, dit seizoen titelkandidaat en ze hebben Europees de afgelopen decennia toch veel meer laten zien dan Porto

12 januari 2022 om 21:59

Ja maar Porto heeft nog altijd 2 CL in de kast staan en die wegen in mijn optiek toch wel zwaarder dan de 6 EL van Sevilla. Dus erg veel groter zou ik ook nou weer niet zeggen. Het is ook maar een beetje de vraag welke criteria iemand hanteert om een 'grotere' club te definiëren.

12 januari 2022 om 22:25

Man kijk naar de competitie. Als jij geen verschil ziet in de Portugese en Spaanse? Dit is een stap omhoog. Punt

12 januari 2022 om 22:37

Porto is imo veel groter dan Sevilla,spelen elk jaar Cl en spelen in Portugal altijd mee voor de titel,waar Sevilla meestal strijd om de 4de plaats achter Atletico,Barca en Real.

12 januari 2022 om 22:44

Dus van Bayern naar Norwich is ook een stap omhoog omdat de competitie beter is? Lekker simpel geredeneerd.

12 januari 2022 om 22:47

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Sinds de spelers speculanten hun spelers niet meer mochten stallen bij de Portugese clubs is het alleen maar bergafwaards gegaan.

12 januari 2022 om 23:41

@soccerfan_1 volgens mij is dit de eerste keer dat ik het over iets met jou eens ben.. ik zie Sevilla ook als een stap omhoog vanaf Fc Porto. drie miljoen is trouwens echt niets voor zo'n goeie speler.

13 januari 2022 om 11:06

@Jaap-Pieter Dus van Manchester City naar Nottingham Forrest is ook een stap omhoog omdat zij de Europa Cup 1 2x hebben gewonnen? Lekker simpel geredeneerd.

Je snapt toch wel dat er enige nuance is en je met een extreem voorbeeld komt? De Spaanse competitie is de 1 na grootste van Europa en de Portugese zo ongeveer de 7e. Het niveau in Spanje ligt gewoon hoger, meer exposure en waarschijnlijk een hoger salaris.

Vraag mij af of Sevilla eventueel veel shirts met Corona gaat verkopen indien de transfer doorgang vindt.

12 januari 2022 om 22:17

Nee denk het niet, hij speelt namelijk met Tecatito op zijn rug.

13 januari 2022 om 14:10

Doet hij dit pas sinds de covid-19 of heeft hij dit altijd al gedaan?

Met die logica is van FC Porto naar Levante ook een stap vooruit.

Hoeveel wil Fiorentina dan voor Vlahovic?. als Arsenal straks 100 miljoen wil bieden op Vlahovic dan kan Fiorentina toch niks anders dan dat accepteren?. en heeft Vlahovic zelf gezegt dat hij liever niet naar Arsenal wil gaan ? of schrijft de Media dat maar gewoon.

12 januari 2022 om 23:51

Denk dat fiorentina en Vlahovic op de andere geïnteresseerden wachten. City schijnt ook zeer geïnteresseerd te zijn net zoals atletico. Arsenal weet dat ook en wil terecht snel handelen.

13 januari 2022 om 08:45

Als Arsenal in top 4 eindigt, zie ik ze nog wel kans maken. City zal eerder voor Haaland of Kane gaan.

13 januari 2022 om 09:12

@zermatt_person Arsenal zie ik wel 4e eindigen staan nu 2 punten achhter op de nummer 4 met een wedstrijd minder. al staan de Spurs er ook best goed voor dit moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren