Feyenoord hoort vraagprijs van Vitesse voor Riechedly Bazoer

Woensdag, 12 januari 2022 om 08:07Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 08:12

Feyenoord zal flink in de buidel moeten tasten om Riechedly Bazoer los te weken bij Vitesse. De Arnhemmers willen naar verluidt drie miljoen euro voor de verdediger annex middenvelder, weet het doorgaans goed ingelichte Feyenoord Transfermarkt. Feyenoord is echter niet bereid om verder te gaan dan de helft, maar heeft nog geen officieel bod ingediend.

De Gelderlander wist eerder al te melden dat Vitesse Bazoer niet zomaar laat gaan. De centrumverdediger loopt komende zomer uit zijn contract en de miljoenen die Vitesse nog aan hem kan verdienen zouden ze met het oog op de eventuele sportieve successen op de koop toenemen. Mocht Feyenoord wel door willen pakken deze winter, dan moet het drie miljoen euro neerleggen. Feyenoord Transfermarkt weet dat de Rotterdammers niet bereid zijn om dat te betalen, daar Feyenoord mikt op de helft. Mocht het niet snel tot een akkoord komen, schakelt Feyenoord door naar Tonny Vilhena.

Er is Vitesse veel aan gelegen om dit seizoen op drie fronten mee te blijven strijden. De ploeg van trainer Thomas Letsch staat vierde in de Eredivisie, zit nog in het toernooi om de TOTO KNVB Beker en heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van de Conference League. Om die reden is de club er alles aan gelegen om Bazoer binnenboord te houden. De hoofdrolspeler zelf ziet een overstap naar de traditionele top in Nederland wel zitten, maar maakt een geduldige indruk. De zesvoudig international van het Nederlands elftal gelooft erin dat clubs die interesse hebben ook komende zomer nog in beeld zullen zijn.

"Ik heb contact gehad met PSV. En ook met Feyenoord. Meer dan dat is het eigenlijk niet", liet Bazoer tegenover de NOS los over zijn situatie. "Ik sta in de picture, als persoon is dat wel lekker. Waardering dat je het goed doet, daar ben ik blij mee. Ik wil zo snel mogelijk belangrijk worden voor de ploeg en alles uit mezelf halen wat ik in mij heb. Ik ben namelijk nog jong." Bazoer kan naast interesse van Feyenoord ook rekenen op belangstelling van PSV, Benfica en Sporting Portugal.


Poll

Vind jij drie miljoen euro voor Riechedly Bazoer een realistisch bedrag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door cas1)

3 miljoen voor een half jaar is veel geld. Als hij er voor zorgt dat ze CL spelen is hij het dubbel en dwars waard.

12 januari 2022 om 08:23

Dat vind ik altijd zo'n drogredenering. Als Bazoer ze 4 keer op rij de Champions League bezorgt is hij wel 40 miljoen waard. Ik vind 3 miljoen veel te veel voor zo'n speler, die echt wel een krasje heeft en niet meer de jongste is.

12 januari 2022 om 08:33

Hij is 25 jaar. Een erg mooie leeftijd voor een voetballer.

12 januari 2022 om 09:00

@Aad, die jongen is pas 25 jaar, als hij 2 jaar bij Feyenoord zou spelen verkoop je hem alsnog op zijn 27e, niet meer de jongste is overdreven.. Hij zou nog makkelijk een jaar of 10 kunnen spelen

12 januari 2022 om 09:02

@aad, goedkoop is het idd niet, maar een speler met zijn kwaliteiten is het wel waard imo. Als je nu 3 miljoen investeert heb je hem binnen en is hij direct meer waard dan zijn huidige 3 miljoen (langer in contract). Doe je dat niet dan vis je wellicht achter het net en ben je hem kwijt.

12 januari 2022 om 09:13

3 miljoen is toch peanuts voor een speler met de kwaliteiten van Bazoer. Als ik Feyenoord was zou ik dat meteen doen gezien de andere kapers op de kust. 3 miljoen, daar kun je je toch geen bult aan vallen

12 januari 2022 om 09:28

Wij laten spelers met meer kwaliteit voor 4 mil gaan dus eigenlijk is het te veel.
Nee gekheid. Ik vind dat we het moeten doen echter moeten de investeerders dit ook willen.
Ik denk uiteindelijk kom je op 2.5 uit en heb je een multi functionele speler gaat die naar zijn top gaat

12 januari 2022 om 09:30Laten we nou niet gaan doen alsof Bazoer ineens de heilige graal is. Feyenoord zoekt in eerste instantie een speler voor de breedte. Uiteraard fijn als je een speler kunt vinden die meer is dan dat, maar we moeten niet te gek gaan doen. Je moet je nooit een poot laten uitdraaien. Bovendien hij heeft behalve bij Vitesse nog nooit ergens gepresteerd en heeft hij een verleden met problemen. Ik ben er niet zo zeker van dit een topper is voor Feyenoord.

12 januari 2022 om 09:42

Weet niet of je het weet, maar die jongen heeft ongeveer 100 wedstrijden voor Ajax gespeeld, en nog goed ook. Kwamen clubs als Milan en Barca in die periode.

12 januari 2022 om 10:02

Moridin hij is beter dan de rest van Feyenoord Bazoer is geen speler voor de breedte basis.

12 januari 2022 om 10:08

En waarom zijn die clubs weer afgehaakt dan? Je gaat je handen, als Feyenoord zijnde, toch niet branden aan een over het paard getild mannetje van 25, waar alleen maar problemen mee zijn geweest bij al zijn clubs. Zeker als hij 3 miljoen euro moet kosten lijk je wel gek. Feyenoord kan dat geld wel beter gebruiken. Ze staan straatlengtes achter op Ajax en PSV als het gaat om pure financiële kracht. Stop die drie miljoen in het potje voor het nieuwe stadion of voor de verbouwing van de Kuip. Stel er 3 scouts van aan en kijk wat zij kunnen vinden voor de helft van dat geld, er zullen in Azie, Afrika of Zuid-Amerika net zulke getalenteerde jongens lopen met 3x de werk ethiek en 3x minder problemen.,

12 januari 2022 om 10:25

Yoeri, helemaal eens met jou. Lekker deze centjes oppotten en niet uitgeven aan een potentiële stoorzender. Ik lees hier veel dat het eventuele geld wat Senesi oplevert zoveel mogelijk geherinvesteerd moet worden in spelers. Oneens. Goedkope back-up voor CV/LB en de rest oppotten.

12 januari 2022 om 11:13

@Aad, als hij ze 4x de CL bezorgt is hij honderden miljoenen waard. Niet zo zuinig he.

12 januari 2022 om 14:25

Jullie betaalde 4miljoen voor Bozenik. Dan is 3 voor bazoer toch een prima prijs?

12 januari 2022 om 09:09

Ik vind 3 miljoen voor een half jaar helemaal niet zoveel geld. Ik vind het zelfs een hele logische vraagprijs van Vitesse. Zodra Bazoer een meerjarig contract tekent gaat zijn marktwaarde naar 8/10 miljoen. Dus in principe creëer je dan 5/7 miljoen met een handtekening.

12 januari 2022 om 11:52

Daarnaast is het ook meteen een van de beste spelers in de selectie, en dat voor maar 3 miljoen inderdaad. Transfervrij wordt het een lastig verhaal denk ik, de concurrentie heeft veel meer te bieden dan Feyenoord, behalve dan dat hij verzekerd is van een basisplaats. Dat is ook wat waard natuurlijk

12 januari 2022 om 09:17

Feyenoord moet niet denken alles voor een dubbeltje op te kunnen halen 3 miljoen is een bescheiden bedrag voor Bazoer

12 januari 2022 om 12:07

Zal het op 2.5 miljoen uitkomen. Prima deal voor beide clubs. Hoop echter niet dat Feyenoord dan 1.5 miljoen aan salaris gaat betalen.

12 januari 2022 om 10:11

Feyenoord denkt aan 1.5 dus zal het bedrag in het midden liggen

12 januari 2022 om 10:18

@NicoMos: Ook dan laat Vitesse hem niet gaan, Bazoer zelf maakt zich er ook niet druk om, die clubs komen van de zomer toch wel en dan kan hij ook nog een tekenbonus ontvangen…

Weet waar je aan begint Feyenoord. Je krijgt er ook een hoop maniertjes en gekke dingen bij. De Broer van Bazoer die als hij het er niet mee eens is met een pistool naar de club komt. Dat soort dingen.

12 januari 2022 om 08:21

Hoe kom je hier nou weer bij? Dit verhaal heb ik nog nooit gehoord, en kan ik ook niet vinden online.

12 januari 2022 om 08:25

Ik heb wel gekkere dingen meegemaakt met die broer, dus kijk hier niet eens raar van op. Mensen die uit zijn omgeving komen kennen de ellende aan zowel broer als broertje

12 januari 2022 om 08:46

Zij komen uit zuilen toch?
Zie ze vaak op de voorstraat

12 januari 2022 om 08:33

Dan wensen we zijn broer alvast veel sterkte toe en moet hij niet raar opkijken als een deel van de beruchte tribune hier verhaal voor komt halen. We hebben afgelopen jaar wel gezien dat een deel van de mensen daar nergens voor terugdeinst.

12 januari 2022 om 09:44

Stoer, geweld met geweld oplossen, dreigingen over en weer. Dat klinkt als een volwassen maatschappij waar je graag onderdeel van uitmaakt. Of nee wacht dit is meer het primaten gedrag waar ik en gelukkig het overgrote deel van Nederland op neerkijkt en ver van weg wil blijven. Hier moet je toch afstand van nemen. Als club moet je met Bazoer het gesprek aangaan, naar zijn kant luisteren en aangeven dat je dit gedrag niet tolereert. Is het verhaal van Bazoer goed dan ga je verder en voel je als club je er niet prettig bij of heb je er geen vertrouwen in dan laat je hen lopen. Bazoer is zeker een aanwinst voor Feyenoord, maar het is geen man die je kampioen maakt en waar je dit soort risico's qua gedrag voor moet willen lopen.

12 januari 2022 om 08:35

Wat een bullshit. Ja en jij denkt serieus dat clubs dat soort dingen accepteren? Hoe kan het dat dit nooit in de media is besproken? In de voetbalwereld blijft niks geheim.

12 januari 2022 om 08:39

Dat jij iets niet weet wil niet zeggen dat het niet waar is toch?

12 januari 2022 om 09:03

Dat jij wat roept zonder onderbouwing ook niet.

12 januari 2022 om 09:30

@schijntrap
Wie stelt bewijst. Doe eens een link of wat zoektermen voor Google.

12 januari 2022 om 10:16

Dat jij doet alsof je iets weet hoeft ook niet te betekenen dat het waar is toch?

12 januari 2022 om 09:11

Schijntrap en Talisca bazelen jullie maar wat, zo op de vroege ochtend? 😅 Of hebben jullie ook echt concreet bewijs? 🤔

12 januari 2022 om 09:41

Toch wel een transfer naar OM misgelopen en lijkt nu een overstap naar Feyenoord mis te lopen. Is geduldig gebleven, niet begonnen te klagen en blijven presteren. Ook geen zaakwaarnemer die zijn transfersom in de media ging bespreken. Als dit zijn maniertjes zijn, dan mag hij er gerust mee doorgaan.

12 januari 2022 om 10:10

Hah hebben we schijntrap weer. Die heb ik nog nooit kunnen betrappen op een goede reactie met onderbouwing. Nu opeens zo'n verhaal over de broer van Bazoer. Yeah right, hebben we daar ook bewijs voor? Of is dit een kwestie van een kind met een hele rijke fantasie?

Edit: wooow zie nu pas op je account dat je 40 jaar bent. Dat zet je reacties nog wat meer in perspectief zeg. Super triest eigenlijk.

Hmm... dan gaat het in ieder geval niet snel rondkomen, vermoed ik. Vitesse zal ongetwijfeld hopen dat er meer clubs zich melden deze periode.

Ik zou het overigens toch een ietwat vreemde aankoop vinden van Feyenoord. Zoals van de week ook in de VI werd uitgelegd, bestaat de positie waar Bazoer uitblinkt helemaal niet bij Feyenoord. Ik ben dan toch benieuwd hoe Slot deze jongen wil gaan gebruiken.

12 januari 2022 om 08:57

Gelukkig hoeven die zogenaamde analisten niet te bedenken hoe Slot hem gaat gebruiken. Vertrouw er maar op dat die dat prima zelf kan.

12 januari 2022 om 09:09

Die zogenaamde analisten? Ik neem bepaalde jongens bij Voetbal International uitermate serieus bij wedstrijdanalyses. Als je de stukken van Pieter Zwart leest, dan kun je daar heel veel uit halen.

12 januari 2022 om 10:01

Bij VI (youtube) analyseren ze een stuk zorgvuldiger dan de naamgenoot van Tv.

Maar dat de plek van Bazoer bij Vitesse niet bestaat bij feyenoord betekent niet dat er geen positities zijn bij feyenoord waar hij uit de voeten kan natuurlijk.

Het is te begrijpen van Vitesse. Badoer is van grote waarde op dit moment. Dus zou een vertrek moeilijk op te vangen zijn.

12 januari 2022 om 09:32

Over een half jr loopt ie gratis weg. Ik vind het nogal een risico voor een club als Vitesse die het geld ook goed kan gebruiken.

12 januari 2022 om 09:57

Maar als ze hem voor 1 1/2 miljoen wegdoen lopen ze misschien Europees voetbal mis. Dan lopen ze misschien nog meer geld mis. Dus ik begrijp het zeker wel.

12 januari 2022 om 10:26

@Zwollenaar en JanMetDeKorte: ik denk dat Bazoer zelf hierin het meeste voor het zeggen heeft. Ik denk dat Vitesse echt wel met Bazoer heeft overlegd of hij zich nog kan opladen voor de rest van het seizoen mocht het niet tot een winterse transfer komen. Als sportman wil je denk ik ook afmaken waar je aan begonnen bent, in dit geval voor Europees voetbal gaan met Vitesse. als Bazoer zelf aangeeft dit niet te kunnen opbrengen dan verlaagd Vitesse echt wel de vraagprijs. In dit geval is Bazoer geduldig en daarom houdt Vitesse vast aan 3 miljoen. Daarnaast kan hij van de zomer een lucratieve tekenbonus ontvangen omdat hij dan transfervrij is. De enige club in NL die zo’n tekenbonus kan en wil betalen is denk ik Ajax, maar die willen hem niet dus denk ik dat dat ie van de zomer verkast naar een van de Portugese clubs die interesse in hem hebben.

Aan de ene kant duur voor deze speler met nog maar een halfjarig contract, echter wanneer hij transfervrij is weet ik niet of Feyenoord aan het langste eind gaat trekken. Als de geruchten kloppen over een goed bod op Senesi, dan zal ik dit beide gewoon doen. Goede speler voor terug en daarnaast een zak geld die (hopelijk) deels verder besteed kan worden aan de selectie.3 miljoen is veel geld voor een half jaar. Misschien is het een idee voor Feyenoord om deze jongen een voorcontract te laten tekenen, om te zorgen dat hij in de zomer transfervrij naar Feyenoord komt. Maar mocht Feyenoord deze jongen perse direct willen hebben, dan is het voor ze misschien verstandig Senesi voor die 19 miljoen te verkopen. Met Geertruida en Trauner heb je 2 goede Cv's

12 januari 2022 om 08:22

Dat klinkt leuk maar Bazoer weet ook hoe het werkt dus dan gaat die drie miljoen gewoon op aan tekengeld en een hoger salaris.

Leuke voetballer maar wel 1 met rare maniertjes, probeer die maar is in het gareel te houden

Lekker bij Vitesse laten spelen. 3 miljoen is gewoon teveel geld in deze situatie. Verder is Bazoer een goede voetballer maar het is maar de vraag of hij ook op een andere positie het verschil kan maken. Spelen in een drie mans verdediging is toch echt heel anders dan hoe Feyenoord speelt.

12 januari 2022 om 14:29

Feyenoord betaalde 4miljoen voor Bozenik. Dan is 3 voor bazoer toch een prima prijs? Zeker gezien de situatie van Vitesse op dit moment. Laat Feyenoord het aankomen op een transfervrije status, gaat bazoer ergens anders naar toe.

3 mln voor een half jaar contract voor een speler met hoog afbreukrisico obv mentaliteit is gewoon teveel. Ga dan maar serieus voor die Zweedse rechtsbuiten. Er is ook geen accuut probleem op het middenveld.

ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Bazoer erop zit te wachten om nu een transfer te maken. Hij kan beter een half jaar wachten en zelf drie miljoen in zijn zak stoppen.

Ik word sowieso niet superenthousiast van Bazoer maar als Feyenoord hem dan toch wil halen, wacht dan even tot de zomer. 3 miljoen is veel geld voor Feyenoord.

12 januari 2022 om 08:47

Alsof ie dan gratis is. Dan vraagt ie gewoon een bedrag met 6 nullen als tekengeld. Krijgt ie dat bij Feyenoord niet, dan betalen die Portugezen dat wel.

12 januari 2022 om 09:08

Niet gratis, maar Vitesse schiet zichzelf dan wel in de voet.

12 januari 2022 om 09:32

In de voet want? Hun beste speler, ze overwinteren in de ECL en staan 4de in de competitie en gaan naar de achste finale voor de beker. Alle kansen dus en dan wil je graag met je beste speler spelen. Ook al kost dat geld.

12 januari 2022 om 09:37

Nee hoor, de kans dat je met Bazoer Europees doorkomt, de bekerfinale haalt en eind van het seizoen weer Europees voetbal haalt (en dus die drie miljoen daarmee terugverdient) is vele malen groter dan zonder Bazoer. Om dat risico af te dekken moet Feyenoord dus die 3 miljoen betalen. Take it or leave it.

12 januari 2022 om 09:54

Leave it dus.

12 januari 2022 om 09:57

@wanny, je denkt dat er bij een winterse transfer geen tekengeld betaald hoeft te worden? Ook nu zet Bazoer echt nergens een handtekening zonder tekengeld lijkt mij.

12 januari 2022 om 10:16

Graag

12 januari 2022 om 10:41

@SpeedyAFC: het blijft wel een gok natuurlijk maar als dit goed uitpakt dan vangt Vitesse veel meer dan die 3 miljoen die ze nu voor Bazoer kunnen vangen. Startgeld Conference League is 2,9 miljoen. Een zege 5 ton en gelijkspel ruim 1,5 ton. Bij eventuele plaatsing voor Europa League liggen deze bedragen hoger. Dit wil je inderdaad bewerkstelligen met je beste speler erbij. Daarnaast heeft Vitesse een betere uitstraling naar nieuwe spelers als ze zich kwalificeren voor Europees voetbal en met het oog op de leegloop van komende zomer moet Vitesse flink aan de bak op de transfermarkt. Ook kan Europees voetbal misschien spelers over de streep trekken die twijfelen om te verlengen.

3 miljoen voor een half jaar is wellicht veel, maar Bazoer kan echt wel voetballen. Als Bazoer zijn kop erbij houd kan die het maken bij Feyenoord en daarna nog een stap maken en kan Feyenoord er aan verdienen. Als Feyenoord per se Bazoer wil, zou ik hem kopen voor 3 miljoen. Voor zijn kaliber niet duur, alleen qua contractduur. Als je wacht heb je kans dat een andere club wel die 3 betaald, of dat je in de zomer meer concurrentie hebt.

Feijenoord wil voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Belachelijk om 1.5 miljoen te bieden.

12 januari 2022 om 09:46

Feyenoord wil ook zijn huid zo duur mogelijk verkopen en gaat echt niet akkoord met een bod van 3 miljoen, wanneer je weet dat Vitesse zijn prijs uiteindelijk wel zal verlagen omdat hij anders gratis de deur uitloopt. Waarom 3 miljoen betalen als je hem uiteindelijk tussen de 1,5 en 2 kan ophalen..(naar verwachting) al zijn er clubs in het buitenland die dit bedrag moeiteloos neerleggen als ze zich erin gaan mengen. Er is voor beide clubs wat voor te zeggen en in een dergelijke onderhandeling kruip je uiteindelijk naar mekaar toe, maar of het tot een akkoord komt is echter de vraag.

12 januari 2022 om 09:50

Openingsbod 1,5. Vraagprijs 3. Uitkomen tussen de 2 en 2,5. Zo werkt dat toch met alles.

12 januari 2022 om 10:44

Bazoer is volgens mij nog nooit zo geduldig geweest in zijn leven als nu… die gaat echt niet weg, die gaat voor het tekengeld wat ie over een half jaar kan opstrijken…

12 januari 2022 om 10:55

Waar wil hij dan heen? In Nederland heb je alleen PSV en Feyenoord als keuze. Naar wie hij gaat is om het even, maar ik kan me voorstellen dat bij PSV nog geschiedenis zit waar je liever niet weer heen wil. In het buitenland komt hij 'maar' van Vitesse. Geen club die daar de buidel voor gaat open trekken. Misschien als hij International is, maar nu zie ik hem niet echt in de picture staan elders.

12 januari 2022 om 10:07

Het is het proberen waard, toch? Vitesse zal het financiele tegen het sportieve af moeten wegen de komende weken. Van mij hoeft Feyenoord sowieso niet tot het uiterste te gaan voor deze speler. Kwalitatief natuurlijk uitstekend, maar ik denk niet het type voetballer dat Feyenoord momenteel hard nodig heeft.Prima, dan wachten we toch een half jaartje. Halen we hem (voor Vitesse) gratis op.

12 januari 2022 om 09:13

Of dan besluit hij naar een andere club te gaan... Het is een keuze en een gok om het daar op uit te laten komen.

Tja, ik snap Vitesse wel, die willen niet een belangrijke speler kwijtraken en doen nog op een hoop fronten mee.
Kans bestaat dat Bazoer als hij transfervrij is andere keuzes maakt, dus het is ook een stukje verzekering om hem binnen te halen. Als je hem dus heel graag wilt, dan moet je over de brug komen.

Heel goed van Vitesse om 3 miljoen te vragen. Feitelijk gezien is dat nog steeds een schijntje gezien de kwaliteiten van Bazoer. Maar zoals zo vaak zullen we straks wel genoegen moeten nemen met 1,5 miljoen van Feyenoord of Psv....

Verder leuk dat we mogen spreken om op 3 fronten actief te zijn, maar reeel is dat zeker niet. Ik mag hopen dat we ver komen in de beker en dat we 4e in de competitie worden. Ik ben benieuwd welke (bijna) transfervrije speler de club (TD hebben nl niet) op het oog hebben om volgend seizoen Vitesse van kwaliteit te voorzien.

Ik kan mij bijna niet voorstellen dat Feyenoord 3 miljoen gaat betalen of daar in de buurt. Dan wordt je echt een poot uitgedraaid en dat moet je nooit laten gebeuren. Er zijn nog meer opties. Liever een wat minder bekende speler dan veel te veel betalen voor Bazoer. Het gaat in eerste instantie om een speler voor de breedte. Laten we dat niet vergeten.

Altijd fanatiek tegen Ajax, ik zou het wel weten als Feyenoord zijnde !

Persoonlijk vind ik Bazoer wel een leuke speler die inzet toont. Ik denk dat ie goed zou passen bij Feyenoord. Weet nog goed dat ik in de Arena die goal zag tegen Feyenoord van afstand. Blijft toch een gave speler.

12 januari 2022 om 09:34

Zo fanatiek dat hij zichzelf in de weg loopt. Steeds als je denkt dat hij die gekke dingen achter zich heeft gelaten, wordt ie weer uit een selectie gezet ofzo.

12 januari 2022 om 09:55

Tsja dat vond ik van Ayoub ook. De spelerscultuur en clubcultuur moeten elkaar wel liggen. Feyenoord is toch wel een club waar het allemaal goed bij elkaar moet passen. Maher is binnenkort ook weer transfervrij. Qua talent zou die ook prima passen. Qua spelerscultuur lijkt me dat ook een spannende stap

12 januari 2022 om 09:56

o nee, verlengd tot 2023 zie ik net

Logisch dat Vitesse Bazoer op dit moment niet wil laten gaan. Lijkt mij dat Bazoer gewoon nog tot einde seizoen bij Vitesse voetbalt. Vervolgens zal er wellicht nog meer aandacht zijn van andere clubs. Maar het zal wel PSV worden.

12 januari 2022 om 09:57

Brobbey terug naar Ajax. Bazoer terug naar PSV. Gaan we oudzeer begraven en niks leren van het verleden? Ik zou dan lekker voor een alternatief gana.

3mil voor bazoer is niet veel maarja 3 mil voor tananne is ook niet veel maar de vraag is kunnen ze gedragen langer dan 6 manden

Feyenoord gaat never nooit 3 miljoen betalen voor iemand met 6 maanden contract en Vitesse zal uiteindelijk ook wel akkoord gaan met een bedrag tussen 1,5 en 2 miljoen aangezien ze er vast nog iets aan willen verdienen. Risico is helaas dat je hem niet krijgt, maar dat moet dan maar al wordt ik ook niet warm van Vilhena als alternatief.

12 januari 2022 om 10:13

Als Feyenoord hem weer verkoopt krijgen ze minimaal 15 miljoen voor hem. Hij is gewoon een speler die wel later met v Bommel in 1 adem opgenoemd kan worden mits hij een eerlijke kans krijgt in Oranje. De inzicht die hij verdedigend heeft en die gif die hij heeft, dat is wat altijd ontbreekt in Oranje, hij is en blijft een megatalent. Daarom bezwijkt Nederlandse teams ook altijd onder de druk als het om de knikkers gaat. Met zulke spelers kan je prijzen pakken en durft een kaart te pakken voor de team.

13 januari 2022 om 23:46

Notificatie komt nu binnen, maar waar ik naar toe wilde is dat 3 miljoen vraag prijs ongetwijfeld onderhandelbaar is. Beetje water bij de wijn voor beide partijen en je kan hem voor wat minder waarschijnlijk ook krijgen. Zou het ook een uitstekende speler vinden voor Feyenoord.

Derde wordt je zonder Bazoer ook wel, dus ik zou lekker een half jaartje wachten.

12 januari 2022 om 09:46

Dan gaat ie dus naar Psv aangezien hij daar ongetwijfeld een veel hoger salaris + tekenbonus zal krijgen. It's all about the money!

12 januari 2022 om 09:48

Maar misschien word je mét hem wel 2e of 1e...

12 januari 2022 om 10:11

Eerste worden is een utopie natuurlijk. Psv is obv selectie/financiële slagkracht het aan zn stand verplicht ook boven Feyenoord te eindigen, daar gaat Bazoer niet veel aan veranderen. Ik zie liever een back of een rechter spits voor dat geld.

12 januari 2022 om 10:21

Dat is allemaal op papier natuurlijk, je staat dichtbij genoeg om het zeker niet als onmogelijk te zien. Twee jaar geleden had Ajax ook fluitend kampioen moeten worden, maar uiteindelijk (toen de competitie werd stilgelegd) stonden ze qua punten gelijk met AZ en had AZ de betere vorm.

12 januari 2022 om 10:48

PSV heeft alleen een coach die zo nu en dan de beste spelers naar de kant haalt. Plus dat ze nog steeds een monsterlijk grote ziekenboeg hebben. Als die niet snel leegstroomt gaat het ze de eerste wedstrijden punten kosten. Verhaal van Ajax is dat ze tegen de kleintjes in champions league weken minder gemotiveerd lijken en morsen. Dit jaar gaat de meest constante club kampioen worden. Niet per definitie de beste selectie

12 januari 2022 om 10:57

Dat is alleen een papieren werkelijkheid. Feyenoord staat er kort bij en als je naar het programma kijkt zie je dat Feyenoord van de laatste zestien wedstrijden, vijftien keer de favoriet is. Die zullen ze niet allemaal winnen, maar wel veel. Psv en Ajax gaan ook niet alles winnen. 2e en eventueel 1e is zeker geen onmogelijk scenario.

12 januari 2022 om 09:49

Net als vorig jaar? Ik ben daar helemaal niet zo zeker van. AZ komt er aan, Vitesse staat er maar 6 punten achter en Utrecht kan het alleen maar beter doen dan voor de winter. Ik wil het nog wel allemaal zien. Feyenoord doet her goed nu, maar kan zo omslaan. Een brede selectie hebben ze niet.

Ik kan me niet voorstellen dat Bazoer zo goedkoop is.
€3 mln is bijna gratis

12 januari 2022 om 10:19

Als ze hem halen en hij komt weer in het NL elftal dan is ze waarde al meer, hij is pas 25 dus over 2 jaar verkopen krijg je zo het dubbele voor hem

12 januari 2022 om 14:11

Hij is bijna transfervrij? Verkopen ze hem aankomende 2,5 week niet dan is het 0 euro.

12 januari 2022 om 14:17

Ja, maar met hem speel je volgend jaar weer conference league denk ik. Zonder hem wordt het hangen rond plek 8
Hij verdient het dus terug voor de club.
Bovendien is hij ook dit jaar nog zeer goed te gebruiken in de conference league
En in de beker (ik weet niet of Vitesse daar ook nog in zit) is hij van grote waarde
Dus
nu snel € 3 mln pakken of niet en straks veel meer waarde opleveren.
Ik zou voor het laatste gaan, ook voor de fans
(die woest zullen worden als het helemaal fout loopt)

19 miljoen voor Senesi ontvangen en dat uitgeven aan Maher en Bazoer. Nagaan of je Ihatarran voor de creativiteit kan huren en je hebt nog een puist geld over. Wat die prijs betreft is het allemaal een kwestie van onderhandelen. Van Slot heb ik wel het gevoel dat hij om kan gaan met 'moeilijke jongens'

3 miljoen voor een speler die komende zomer uit zijn contract loopt.
Zou ik niet aan beginnen. Prima speler, daar niet van, maar zeker geen 3 miljoen waard voor de resterende 5 maanden van de competitie.

Ik zou er geen 3 miljoen aan uitgeven. Maar als ze hem echt graag willen, moet het haast wel. Als hij in de zomer transfervrij is, gaat hij absoluut niet bij Feyenoord tekenen. dan is hij naar PSV of het buitenland. Daar kan Feyenoord qua geld niet tegenop.

Bazoer is echt wel 3 miljoen waard, zeer nuttige voetballer.
Hoe mensen kunnen blijven zeggen "lastige jongen", dit werd ook gezegd van Berghuis.
Spelers veranderen, maar ook de club waar ze zitten heeft invloed op het gedrag.
Bij Feyenoord zou hij echt moeten vechten voor een basisplaats, die hij met goed spel wel kan bemachtigen, maar dan zou dat gedrag ook lijden tot een plaats op de bank.

Dit is precies hetzelfde gebeurd met Berghuis, hij was bij Feyenoord een onbetwiste basisspeler met maniertjes (en aardig wat rode kaarten), daarna gaat hij naar een topclub, waar hij genoeg concurrentie heeft en moet vechten voor zijn plaats. Ineens zijn zijn maniertjes ook weg, pakt hij nooit meer rood en maakt hij meters alsof zijn leven er vanaf hangt.

Ik snap alleen de vergelijking Bazoer /Villena niet, die mag de veters van Bazoer nog niet vastmaken

Bazoer is wel echt de enige speler die dom genoeg is om zijn transfervrije status op te geven om naar feyenoord te gaan.

Ik weet het niet, in maart vorig jaar jammerde directeur Koevermans nog dat Feyenoord financieel aan de rand van de afgrond staat en nu is men evengoed bezig om dure spelers als Veerman en Bazoer aan te trekken? Zorg eerst eens voor wat meer spek op de botten ipv nu dmv allerlei externe investeerders -die je later ongetwijfeld weer terug moet betalen- weer rond te gaan shoppen. Prima als je de ambitie hebt om met Feyenoord aan te haken bij de top 2 maar ik heb nu het idee dat de club veel te snel wil en aan het gokken is om maar krampachtig in het spoor te kunnen blijven.

Tussen vraag en aanbod zit dus 1.5 miljoen, ik verwacht dat Feyenoord nog wel een bod tussen de 2 en 2.5 miljoen bij Vitesse gaat neerleggen en dan ligt de bal bij hun. Nog geld willen verdienen of naast Doekhi ook Bazoer transfervrij zien vertrekken.

3 Miljoen voor Bazoer vind ik een beetje teveel, snap ook dat Feyenoord niet verder wil gaan dan de helft dat is hij in mijn ogen ook max waard... als ik Feyenoord was zou ik wachten tot Bazoer transfervrij is maar dan heb je natuurlijk wel meer clubs die Bazoer willen.

Als je 5 miljoen over hebt voor Veerman, waarom dan niet 3 voor Bazoer? Ik zou het overigens beide niet doen maar dan elders kijken. Te veel geld voor te weinig zekerheid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller2011
A. JahanbakhshAanvaller182
J. BijlowKeeper170
L. SinisterraAanvaller177
C. DessersAanvaller164
R. NelsonAanvaller130
L. GeertruidaVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

102 fans
Middenvelder, 25 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren