Fenerbahçe verzuimt top drie te betreden door teleurstellende thuisnederlaag

Maandag, 10 januari 2022 om 19:55Jordi Tomasowa • Laatste update: 20:00

Fenerbahçe is maandagavond in de Turkse Süper Lig tegen een pijnlijke thuisnederlaag aangelopen. Enner Valencia zette de thuisploeg nog wel vanaf elf meter op voorsprong. Gökhan Inler en Younes Belhanda kantelden namens Adana Demirspor alsnog de wedstrijd en bezorgden de ploeg van trainer Zeki Göle de zesde competitienederlaag van het seizoen: 1-2.

De bezoekers kregen in de openingsfase een goede mogelijkheid om de score te openen via Matias Vargas. De aanvaller kreeg tijd en ruimte in het zestienmetergebied, maar zag zijn schot gekeerd worden door Berke Özer. Nog binnen het kwartier liet ook Fenerbahçe zich voor het eerst voor de goal van Adana Demirspor zien, toen eerst een doelpoging van Irfan Kahveci via doelman Arijanet Muric op de rechterpaal belandde, waarna de rebound niet aan Valencia besteed was.

Met een klein half uur op de klok was de voorsprong voor Fenerbahçe alsnog een feit. Jonas Svensson trok Valencia in het strafschopgebied aan het shirt, waarop scheidsrechter Halil Umut Meler gedecideerd naar de stip wees. De Colombiaanse aanvaller stuurde Muric vervolgens zelf vanaf elf meter de verkeerde hoek in: 1-0. Lang kon de thuisploeg echter niet van de voorsprong genieten, want via Gökhan Inler kwam Adana Demirspor al snel langszij. Een afstandsschot van Gokhan Inler vanaf een meter of twintig was Özer te machtig: 1-1. Al vroeg in de tweede helft bepaalde Younes Belhanda de eindstand op 1-2 door een voorzet van Kaan Kanak bij de tweede paal binnen te glijden: 1-2.Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door ay1905)

Ze moeten echt heel het Turks voetbal omgooien. Gewoon geld uitgeven aan voetbaldeskundigen en hun alles laten organiseren. Met turken daar komt het nooit goed

10 januari 2022 om 20:38

Dat roepen alle supporters in Turkije ook al jaren maar met dit huidige bestuur van de Turkse voetbalbond is dat nog ver te zoeken helaas.

10 januari 2022 om 22:59

Ligt niet alleen aan de bond vind ik. De bond kwam met een limiet op de uitgaven maar de clubs hebben er telkens voor gezorgd dat dat limiet omhoog ging. Het probleem ligt in zijn geheel, we kunnen de clubs daarvan niet uitsluiten.

Te verwachten, je kan tegenwoordig beter een bet op puntenverlies zetten voor de grote 3 dan een overwinning. Bar en bar slecht.

Younes Belhanda. De man die niet naar de Africa Cup wilde, omdat Fener op het programma stond. Younes Belhanda, hij houdt van Fener, als Monty houdt van Kaas. Monty, die ouwe muis van de rescue rangers. Affin, Younes Belhanda. Hij kwam niet naar Galatasaray voor kampioenschappen. Die twee kampioenschappen waren bonus. Hij kwam naar Turkije om niet in Kadikoy van Fener te verliezen en vervolgens met zijn handen 'Niet huilen Fener' gebaren te maken. Younes Belhanda, deed hij misschien die huil gebaren maken vanwege die trieste penalty van Fenerbahce ? Nah, Belhanda scoorde Fenerbahce en heeft nog steeds nog nooit van Fenerbahce verloren in dat stadion waar tegenwoordig iedereen zingend (of in Belhanda z'n geval huilend) naar buiten gaat. Prachtig dit. I love it haha.

10 januari 2022 om 20:14

Aldus de man die provocatie politie speelt onder galatasaray toppics 🤣 Heerlijk dat Fener nog altijd 5 punten los staat van Galatasaray. Het slechtste fener uit zijn historie staat nog altijd boven Galatasaray 🤣

Volgens enkele hypocriete gala supporters was ik de enigste die aan kinderachtig provoceren deed. Waar zijn jullie nu ? Willen jullie dit niet zien of zijn jullie nog altijd op zoek naar jullie eer.

10 januari 2022 om 20:20

Je bent nog steeds kinderachtig aan het provoceren. Je zou maar zo trots zijn op het feit dat je boven je concurrent staat terwijl je voor de zoveelste keer geen aanspraak maakt op het kampioenschap

10 januari 2022 om 20:30

Mijn reactie was ook exact naar jou gericht. Nu ga je ze krijgen ook. Dat Fener boven Galatasaray staat is een feit dus zeker geen provocatie. En daarbij begin naar je eer te zoeken. Want jij was het die mij erop aansprak. Maar het wel goed vind als andere het doen.

10 januari 2022 om 21:14

@BlackStockings Volgens mij had je geen rijbewijs toen de grote Fener CL speelde. En ik denk nog dat je net je rijbewijs had toen ze voor ‘t laatst kampioen werden. Nog steeds blij dat fener boven Gala staat? Wat is Galatasaray groot! Fijne avond

10 januari 2022 om 21:21

Nou, slechtste fener was volgens mij een aantal jaren terug, toen jullie op een gegeven moment 17/18e stonden en vervolgens met ersun 5e eindigden.

10 januari 2022 om 21:24

@blackstockings

Dan is het voor mij wel duidelijk dat je niets meer bent dan een klein kind die op allerlei manieren de boel wilt laten uitlopen door over eer te beginnen of andere soort onzin. Voel me trouwens wel gevleid dat je specifiek op mij was gericht

10 januari 2022 om 21:34

Tufan

Ik had gewoon rijbewijs. En Fener is altijd groot gebleven he. Aangezien ik toen al rijbewijs had kan ik je het een en ander even bijbrengen. Je hebt namelijk zelf een hoop gemist. Tegen fener is er een regelrechte coup gepleegd. We zijn beschuldigd van een omkoping. Veel dragende spelers hebben de club verlaten. De voorzitter is de bak ingegaan en we hebben miljoenen euros misgelopen. Dan heb ik het niet eens over de scherpschutter die de buschauffeur van Fener overhoop schoot terwijl hij de hele selectie in zijn bus had. De dader is niet eens gepakt. En om het even erin te wrijven. Fenebahce is onlangs door het hoogste rechtbank in turkije VRIJGESPROKEN!

Ondanks dat deze ellende heeft plaatsgevonden in 2011 heeft het natuurlijk een lange nasleep. Maar nog altijd is Fener jaar in jaar uit kampioenschap kandidaat. Nog altijd gaan stadions tot aan de nok toe vol als Fener komt. En spelen de tegenstander van Fener alsof het hun laatste wedstrijd is.

Dus ja, ik had mijn rijbewijs. Maar wat deed jij allemaal toen dit allemaal speelde. Ik kan hier verder nog iets aan toevoegen maar ik spaar jou. Fijne avond kerel

10 januari 2022 om 21:37

Ay1905

Voor mij is ook duidelijk wat voor type jij bent. Iemand die recht praat wat krom is. De ene wel ergens op aanspreekt omdat het je bijvoorbeeld irriteert. Maar in dit geval helemaal niets zegt. Jij hebt meerdere gezichten. Ben liever een klein kind dan dat.

Daarbij beschuldig je weer alleen mij met, dingen bewust uit de hand laten lopen. Volgens mij plaats ik juist een reactie op een persoon die dat week in week uit probeert. Vervolgens heel sneaky wegsluipt.

10 januari 2022 om 21:43

Wesleysniper

Daar heb je overigens gelijk in. We zijn nu eigenlijk niet veel beter en hebben veel problemen.

11 januari 2022 om 01:09

Black kom met iets nieuws. Je lijkt net een Gala fan die in elke moeilijke situatie de Uefa en Super Cup erbij trekt jou verhaal heb ik zo vaak gehoord van andere personen ook. Als je een grote club bent dan moet jij je in 7 8 jaar kunnen herpakken. Kijk Juve bijv. Maar visie dat is wat Fener mist. Althans heel TR. Maar leuke argumenten en onderbouwingen veranderen de feiten niet. Kan niet dat Fener zo lang geen kampioen is. Basaksehir BJK GS en nu Trabzon. Ik zie Fener al jaren niet veel presteren sinds dat Van Hooijdonk, Anelka Deivid en legend Alex weg zijn.

10 januari 2022 om 22:49

@ Gangstar. Kan je gewoon niet inhoudelijk en op een volwassen manier op een wedstrijd vam Fener reageren? Iedere keer doe je op een stiekeme of open manier stekn uitdelen naar Fener. Ik geloof ook niet dat je een Galatasaray fan bent, maar een een geniepige anti - Fener. En als iemand je dan confronteert met je provocaties doe je alsof je een bloedneus hebt. Bah gewoon walgelijk! Het is ook niet zo, dat je het niet kan.. Zijn ook momenten dat je hele leuke stukjes schrijft en ik het met plezier lees.. Maar vind jammer dit.

10 januari 2022 om 22:54

Canbartu10

Los van het feit dat ik het volledig met jou eens ben. Vraag ik me af hoe het kan dat zijn reacties niet verwijderd worden en hij niet gecorrigeerd wordt door Voetbalzone ?

10 januari 2022 om 23:40

Omdat hij een dayone lid is. Heeft nooit zelfs de moeite genomen om zijn profielfoto te veranderen, zo lang inmiddels. Hij zal vast wel veel krediet hebben bij de mods van VZ. Overigens wel grappig om zoiets te lezen van iemand die 6-0 op zijn profielfoto heeft staan.

10 januari 2022 om 23:53

Dus omdat hij een day one lid is geeft hem alle ruimte om te provoceren en te klote. Volgens mij zijn er regels op dit platform. Die moeten gelden voor ieder lid op dezelfde manier. Ongeacht hoelang iemand lid is. En als het klopt wat je zegt wat betreft krediet bij de mods. Dan hoort vz iets te veranderen aan zijn mods. Want dit kan natuurlijk niet. Regels zijn er voor een ieder.

Nogmaal, met mijn afbeelding ben ik niet uit op provocatie. Zoals ik weleens heb verteld was dat een memorabele wedstrijd voor mij. Eentje om nooit meer te vergeten. Er bestaat ook een afbeelding van 7-0 van galatasaray tegen Fenerbahce. Je mag hem best gebruiken. Het zal me werkelijk geen ene moer schelen.

10 januari 2022 om 23:49

Belhanda is niet opgeroepen omdat de trainer geen behoefte aan hem heeft. Is de afgelopen interland periodes ook niet opgeroepen. Heeft dus niks te maken met de wedstrijd tegen Fener

Vond ze voetballend wel aardig fener, maarja bij 1-0 mag je dit niet meer weggeven. 2e helft voetbal je dan ook gewoon tegen een muur. Overal een knie, teen of voet tussen.

Is geen verrassing meer dat Fenerbahçe verliest als ze moeten winnen. Er moet snel een trainer komen die het hele team omgooit en er motivatie in krijgt want dit kan zo niet verder gaan.

Dit is echt de slechtste competitie die ik in mijn 30jarige bestaan meemaak. Het niveau lijkt net op de plaatselijke 4e klasse. Geen een team die er boven uit steekt met goed verzorgd voetbal. Daarom worden we ook weggetikt in europa. Het zegt al genoeg dat Trabzon verdiend boven aanstaat met ook dramatisch voetbal.

Over de wedstrijd vrij weinig te zeggen. Penalty die nergens op sloeg. Ik neem de spelers niks kwalijk. Het is een schande dat een club als Fener zo lang zonder trainer zit. Drama beleid.

Adana verdiend gewonnen.

Gelukkig niet gekeken…zo zie je maar weer zelfs met Ali Koc aan de roer veranderd er niks en we hadden toch zo een hoop om een andere Fenerbahce te zien met een ander soort voetbal. Wat een lachertje zijn we toch. De topclubs in Turkije mogen zich schamen wat ze de fans aan doen. Beleid klopt niet, transfers kloppen niet, trainer klopt niet, tactiek klopt niet.. triest

Was te verwachten. Dit seizoen proberen Europa League te halen want 2e is ook onmogelijk en voor veel Fenerliler pijnlijker om achter Trabzon te moeten eindigen.

10 januari 2022 om 21:26

Hoezo pijnlijk om achter trabzonspor te eindigen. Denk niet dat je een Fenerli kan vinden die daar echt zo heel erg mee zit. Het maakt niet zo heel veel uit of het nou konyaspor, trabzonspor of besiktas is die boven ons staat, behalve dat we ervan balen dat we weer geen kampioen kunnen worden. Als het gala was met zo een puntenverschil, dan zou je misschien nog wel gelijk kunnen hebben.

Tip voor toto liefhebbers, als gs verliest leg dan al je geld op de tegenstander van Fener. Als gs verliest verliest fener ook.

Wordt tijd dat Fener weer wat miljoenen uitgeeft aan 3e rangs buitenlanders die te oud zijn of er niets van kunnen. Je zal maar seizoenkaarthouder zijn er hier vaak naar moeten kijken.

Tijdens mijn pauze kon ik even snel een blik werpen op deze spannende wedstrijd.

Tijdens het starten van de stream, stuitte ik direct al op een cruciale beslissing van de Scheidsrechter. Daar waar het Turkse voetbal bekend staat om haar fysiek, en recht toe, recht aan voetbal. Gaf de scheids voor een verkapte duw ( voor zover je het een duw mag noemen ) van Svensson een penalty.. Nja, aanvankelijk denk je, de VAR zal wel ingrijpen, en de scheids correspondeerde ook eventjes met de Var.. Maar dat ging om een buitenspelmoment.. Wat ik totaal niet begreep.

Enfin, de belachelijke penalty staat... Wordt benut, en precies 2 tel later. wordt Assombalonga opzichtig met twee handen in de rug geduwd door Kim. En er gebeurt helemaal niks.. Heb mijn pauze maar ingekort, en weer aan het werk gegaan.. Want hier had ik geen zin meer in.

10 januari 2022 om 20:43

Die penalty wordt nergens anders gegeven behalve bij een thuiswedstrijd van Fenerbahce. Te triest voor woorden.

10 januari 2022 om 21:18

Nee hoor. zo een penalty wordt ook gegeven in Rize, als een bepaald clubje kampioen gemaakt moet worden.

10 januari 2022 om 21:48

Fenerfan37

Het niveau van gangstar wordt met de week dramatischer
Chapeau ! Echt een klasse reactie fenerfan37. Dat waren er zelfs 2 penaltys als ik me niet vergis.
Mooi dat je eigenlijk met een zin zijn reactie finaal door de grond boort.

10 januari 2022 om 23:03

Volgens mij staat het Turkse voetbal juist bekend om goedkope overtredingen, spelers die gaan liggen als je ze aanraakt met je pink en scheidsrechters die daarin trappen. Als we bekend stonden om fysiek spel zouden we ons op dat vlak ook Europees moeten kunnen meten maar dat is zeker niet het geval. Op uitzonderingen na.

Adana Demirspor is een goed team. Gewonnen van Gala en Fener en gelijkgespeeld tegen Besiktas. Mooie prestatie! Naar mijn mening moet Fener een reorganisatie maken en een goede coach vinden die niet eerder Fener heeft gecoacht. Ik vind Cagdas Atan wel een goede coach. Ik hoop dat de grote 3 weer een doorstart maken en we punten halen in de europese competities.

Hahaha mooi dit. Al die soort van provocaties, terwijl alle supporters hier, behalve die van TS, allemaal supporters zijn van clubs die al jaren aan wanbeleid voeren. De situatie van de een is erger dan die van de ander. Van alle “top”clubs, zijn de trainers van ontslagen. En allemaal deze week punten verloren. Haat lekker jongens. Deze week was gewoon acili adana in misir ekmegi met demli cay.

Jajaaaa! Wat een heerlijke overwinning! Onze revanche ook gepakt na een onterechte thuisnederlaag tegen Fenerbahã§e in het begin van het seizoen!

Wat een overwinning weer! Geen Balotelli ivm positieve besmetting, maar de rest als éã©n team gefungeerd!

Wat een pegel van Gokhan Inler ook…

HEER-LIJK! Staan nu 4e! Hopelijk gaat het zo door!

Heren, er is blijkbaar veel vraag naar mijn reacties. Dank voor de berichten (zowel prive als onder de nieuwsberichten). Hierbij mijn reactie op deze week:

Galatasaray: balen dat we weer hebben verloren. Jammer dat Terim weg gaat. De assistent van Guardiola… als je zo bekend staat zegt dat al veel. Troep.

Besiktas: nu qua prijzen officieel de 2e club van Turkije, maar dat is nog niet te zien aan het spel.

Fener: tja… ik zeg het bijna elke week hier. Wat verwacht je van een club die al eerder omgekocht heeft. Oprechte vraag: vonden de Fenerliler het nu zelfs een terechte strafschop?

10 januari 2022 om 20:52

De penalty is het zoveelste bewijs van corruptie in de Turkse competitie.

10 januari 2022 om 21:35

Helaas. En toch blijven we kijken. Elke week weer. Naar al dat theater en matchfixing. Mix van club/vaderlandsliefde denk ik…

10 januari 2022 om 21:41

Maar hoe werkt dat omkopen dan precies. Moet de scheids dan niet nog twee penalty’s geven zodat we gewoon winnen vandaag? Of moet je penalty’s los van elkaar kopen? Enfin, Ali Koç is wel echt een waardeloze matchfixer als hij zelfs met gekochte penalty’s niet meer kan winnen.

10 januari 2022 om 21:56

Weet je hoe het werkt ? Je geeft dan als scheidsrechter voor hetzelfde vergrijp van Kim op Assombalonga geen penalty. Dan weet je hoe laat het is toch ? Eerst zo een lachwekkende penalty geven, waar de Var opeens weer foetsie is, daarna dat laten doorgaan. Het is allebei geen pingel overigens, maar die cift standart zegt alles.

10 januari 2022 om 23:14

Het is inconsequent fluiten, het is misschien bezwijken onder de druk maar matchfixing? Dat is te makkelijk. Het niveau van de scheidsrechters is sowieso dramatisch in Turkije. Gisteren werd Trabzon gematst met een situatie waar Kim (notabene in Trabzon) rood voor kreeg. Een club, die al 10 jaar lang wordt geteisterd door Gulenistisch terreur en eindelijk vrijgesproken is betichten van matchfixing, ga ik niet meer in mee.

11 januari 2022 om 00:23

Alex17, wij gematst? Wil je toch vriendelijk verzoeken pas te reageren als je wedstrijden hebt gezien en niet op basis van social media posts van Ahmet Ercanlar. Overigens hebben wij vrijdag gespeeld, dat is niet bepaald gisteren.

11 januari 2022 om 00:56

Ahmet Ercanlar neem ik net zo serieus als jij hem neemt, neem dat maar van me aan. Om die situatie van Hüseyin Türkmen te beoordelen hoef ik de wedstrijd niet gezien te hebben. En of de wedstrijd gister, eergisteren of vorig jaar is gespeeld doet er niet toe, dat was mijn punt niet. Haalde het alleen aan als voorbeeld.

10 januari 2022 om 20:55

De supporters van de grote 3 clubs zijn dit jaar 3 spidermans die naar elkaar wijzen.

En het feit dat jij je clubje en Bjk goedpraat en Fener met randzaken basht bevestigd dat mensen met een mindset als jij de oorzaak zijn van het probleem. We worden een balkan land qua voetbal. Mark my words. Leuke voetballers die in Europa doen, maar onze topclubs worden binnen 3 jaar net als een Steaua Boekarest/Sparta Praag/Dinamo, zonder een rol te spelen in Europa.

En dan nog maar te zwijgen over het feit dat Fener officieel is vrijgesproken.

En nee, het was geen strafschop, maar so what? Hebben we nooit een onterechte tegengekregen? Hebben jullie nooit een terechte en een onterechte meegekregen? De ene staat 12e, andere 8e en de andere 5e zonder een trainer. En meneer begint over omkopen. Wat een clown ben je.

10 januari 2022 om 21:34

Ik reageer nagenoeg nooit op Fenerliler wegens het lage niveau van discussiëren en het direct persoonlijk aanvallen, maar gezien je nette zinsopbouw denk ik dat jij wel wat meer hersenen hebt. Waarom toch direct persoonlijk aanvallen? Zijn dan echt alle Fener supporters niet 100? Oprecht jammer om niet inhoudelijk een discussie aan te gaan. Had dat graag gedaan.

10 januari 2022 om 21:54

Ik ben zeker wel in voor een inhoudelijke discussie, maar als je over Fener begint met 'wat verwacht je van een club die omkoopt' roep je het wel degelijk over jezelf af.

Inhoudelijk wil ik het volgende melden: ik irriteer me aan alles van het Turkse voetbal en fans met jouw gedachtegang irriteren mij het meest na voorzitters die irrationeel handelen. Maar als je als fan zijnde weigert om in te zien dat we hard op weg zijn naar de afgrond als competitie zijnde dan is er gewoon iets mis. En dan heb ik het over alle fans. Speciaal voor jou geef ik mijn supporters als voorbeeld: in de wedstrijd tegen Trabzon is iedere Fener fan ervan overtuigd dat de scheids ons (expres) heeft genaaid die hele wedstrijd. Dat slaat toch nergens op? Die 2e gele kaart van Kim kun je over discussiëren maar als zo'n scheids een club wil naaien dan zou die de laatste penalty toch ook onverbiddelijk geven en niet een minuut lang naar een VAR scherm staren terwijl het gewoon een penalty is? 95% van de fans is de realiteit totaal verloren en wil dat alle beslissingen van de scheids in eigen voordeel wordt gefloten.

Kijk maar eens naar de reacties met de toewijzing van de scheidsrechter. Iedereen beschuldigd elkaar en de TFF van partijdigheid maar niemand vraagt de TFF openlijk om op te stappen (op Elmas laatst na)

Dus, Nederturk, de positiviteit van je mbt je club verbaast mij, evenals elk ander positiviteit van een fan voor een van de grote 3.

Respect voor Avci en Trabzonspor.

10 januari 2022 om 22:13

OKC

Ik heb je reacties met bewondering gelezen. Erg objectieve en feitelijke inhoud. Ook goed om te zien dat iemand een uitspraak van de rechtbank onder de aandacht brengt.

10 januari 2022 om 23:11

OKC, even alles terzijde. Een club als Dinamo speelt zeker wel een respectabele rol in Europa. Ze leveren een heleboel spelers af aan de Europese topcompetities, ze hebben een doel en dat is geen 'ik wil de CL-finale spelen, maar een doel waarmee ze winst maken en een toegevoegde waarde hebben voor het voetbal. Onze clubs hebben doelen die niet te realiseren zijn, vooral in de huidige situatie waarin we verkeren.

10 januari 2022 om 23:17

Ach OKC, je verdoet echt je tijd en energie. Hij staat helemaal niet open voor een inhoudelijke discussie, hij wil alleen maar spuien en brallen en de wat jongere Fenerliler onder ons neerhalen met dooddoeners om zijn eigen ego te strelen. Nogmaals, niet de moeite waard.

10 januari 2022 om 23:20

Snap inderdaad wat je bedoelt, maar daar doelden wij als competitie niet op. We doelden er naar mijn idee op om de 6e/7e competitie te worden van Europa en dat is totaal niet realistisch meer. We worden een Balkanland competitie, jonge spelers worden al weggekaapt voordat onze clubs ze ontdekken waardoor de kwaliteit van de nationale selectie erop vooruit gaat, maar de competitie minder en minder wordt. En die laatste zin is inderdaad de oorzaak van onze afgang.

10 januari 2022 om 23:40

Broer, ik snap wat je bedoeld em begrijp me niet verkeerd. Maar ik had ook van jou liever een inhoudelijke reactie gekregen als van ieder ander, iedereen beschuldigd elkaar van provoceren maar bijna iedereen doet het.

En je hebt een punt, hij komt provocerend over maar dat zou jou en mij en ieder ander niet ervan moeten weerhouden inhoudelijk te reageren.

10 januari 2022 om 23:48

Er is imo niks mis met een beetje provoceren. Ik heb er af en toe ook een handje van. Moet ook kunnen. Maar deze persoon heeft echt een gigantische plaat voor z’n kop. Wel kunnen steken maar niet kunnen incasseren. Ik weet dat hij geen inhoudelijke discussie met je zal aangaan. Daarom de moeite niet waard.

11 januari 2022 om 00:31

OKC Thunder, welke afgrond heb je het over? De Super Lig zal nooit aan zijn afgrond komen. Alsof het Turkse voetbalsupporters boeit dat het niveau laag is vergeleken met Europa? Turken uit Europa kijken er met een Europees oog naar maar Ahmet of Mehmet uit Kayseri kan het aan zijn behaarde reet roesten hoe hoog het niveau is. Die wil gewoon rare penalty’s, ruzies, huilende supporters etc zien.

Het Turkse voetbal gaat niet om Europees meedoen. Gaat enkel en alleen om de Super Lig en dat zal altijd zo blijven. Als er over een paar jaar honden en katten op het veld staan zullen Turken nog kijken.

Zoveel matchfixing, schandalen, Europese vernederingen later is het Turkse voetbal populairder dan ooit. Dus niveau laag- eens. Afgrond? Nooit.

11 januari 2022 om 01:40

Van de oude generatie boeit het inderdaad niet, maar vind jij het als voetbalsupporter niet erg dat we geen club meer kunnen leveren aan de groepsfase van de CL en EL? Onze clubs wouden naar de CL groepsfase niet voor de prestige, maar voor het geld. We kunnen een inhoudelijke discussie over het Turkse voetbal per PB bespreken mocht je het willen.Men moet hier echt inzien dat de shitzooi waar we nu inzitten te danken is aan onszelf, in plaats van elkaar hier zitten aan te wijzen. Galatasaray heeft op Europees gebied kei en keihard gefaald afgelopen 5 jaar (dit jaar na) Besiktas heeft afgelopen jaar alles eruit geperst wat nog mogelijk was maar ook zij zijn op lijkt het. Fener faalt zelfs op gebieden waarvan ik op voorhand niet eens wist dat je dat slecht kon doen.

Ik ben net gewoon boos op mijn vader geworden omdat ik deze liefde van hem heb geërfd…….. daarna ben ik weer op mezelf gaan vloeken dat ik zo’n Fenerbahce moet meemaken op mijn 26-jarige leeftijd. Puntverlies zag ik trouwens al drie dagen terug aankomen, we konden niet ontbreken. Dra-ma-tisch.

10 januari 2022 om 20:53

Wees trots op je vader. Niks is mooier dan clubliefde. Verliezen hoort erbij.

10 januari 2022 om 21:59

Furkie

Wees je vader dankbaar. Hij heeft voor jou de mooiste club uitgekozen die niet in verband wordt gebracht met bepaalde figuren.

10 januari 2022 om 23:43

Wees trots op je vader. Maar jij kan er ook niks aan doen dat je voor Fener bent. Het kan dooien, het kan vriezen. Alhoewel wel nu wel iets te lang koud is daar in het oosten van Istanbul.

11 januari 2022 om 00:38

Haha ik word bijna emotioneel van jullie reacties😂. Neem het met een korreltje zout, ik heb hem enkel gevraagd hoe het komt dat hij Fenerbahce is gaan supporten. Verliezen hoort er zeker bij, alleen ik hoop dat dit tijdelijk is en dat de hele competitie weer een beetje kwaliteit laat zien.

Dat Fener verliest interesseert me al een tijdje niet meer. Eerlijk gezegd heb ik ook geen tijd gehad om de wedstrijd te kijken (ik wil ook geen tijd meer vrij maken) maar toen ik LiveScore opende en zag dat uitgerekend dat Belhanda de winnende had gemaakt kreeg ik wel ff een mini-rage. Fener gaat zehma Joachim Löw halen. Het boeit me niet. Al zetten ze daar Guardiola neer met Ten Hag als assistent, Ali Koç moet opdonderen. Gaat Fener dan opeens shinen? Nee. Gaat Fener nog slechter presteren dan dat ze nu doen? Wellicht. Maar die man moet gewoon weg. Klaar. Hij is een grotere teleurstelling gebleken dan al m’n exen bij elkaar man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe


729 fans
Actuele wedstrijden

Zwitserland
14 fans
Middenvelder, 38 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren