Brobbey lijkt aankondiging van Ajax voor te zijn met post op Instagram

Vrijdag, 31 december 2021 om 09:11 • Laatste update: 10:15

Ajax moet de terugkeer van Brian Brobbey nog officieel aankondigen, maar de negentienjarige spits lijkt zelf op Instagram al vooruit te lopen op zijn tijdelijke overgang naar Amsterdam. “Back to work now”, schrijft Brobbey bij twee vakantiefoto’s. Aan die tekst voegt hij drie kruizen toe, normaal gesproken een verwijzing naar de Andreaskruisen van Amsterdam.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door nino brown)

Goed dat Ajax hem terug haalt, zo geven ze een signaal af naar de jongere spelers, je kunt transfervrij de deur uit lopen maar je mag altijd terug op huurbasis.

31 december 2021 om 09:29

Fawaka Prem, de undercover Ajacied.Of toch niet......Jouw reactie gaat nergens over, er is blijkbaar geen snel alternatief. Het zijn geen boze tieners die ruzie hebben.

31 december 2021 om 10:11

Inderdaad in dat opzicht geen verschil met prem radhakishun.

Goed dat Ajax deze beest terug haalt. Deed het prima en is toch wel de ideale man voor als haller straks een tijdje weg is.

31 december 2021 om 10:16

Kom hier niet iedere dag, ken hem niet, vind zijn reactie nogal provocerend. Brobbey is geen speler die 90 min volhoud, is conditioneel heel erg zwak.

31 december 2021 om 11:11

maar vind dat er wel een soort van logica inzit, bedoel Brobbey heeft hier iedereen toch wel goed te pakken genomen?

Is transfervrij de deur uitgelopen bij Ajax om bij Leizpig ook de bank warm te houden, bedoel leuk dat ze een plan hadden maar dat heeft elke club. Heeft bij leizpig mooi tekengeld opgehaald en mag nu op huurbasis terug naar Ajax en kost de club misschien nog een transfer som ook.

en waarvoor? om iemand in de spits te hebben staan voor een maand of twee wellicht?

Dan had je toch ook gewoon Eriksen terug kunnen halen voor het middenveld om wellicht Berghuis wat wedstrijden vanaf links te laten spelen met Anthony op rechts en Eriksen met Gravenberch centraal?

of wellicht een keer proberen met Gravenberch op links met Klaassen op links mid en Eriksen als backup.

En voor die paar wedstrijden had je ook die gozer van Jong Ajax minuten kunnen geven of Daramy zelfs nog op links.

Vind dit ook gewoon een sneer naar de jeugd toe en ben het er ook niet mee eens. Ik ga niet zeggen dat je een talentvolle speler niet kunt terug halen maar die spits positie had echt wel opgevangen kunnen worden met wat gesleutel in de selectie.

31 december 2021 om 11:16

@jeronsaik, klopt helemaal wat jij zegt en zo is het maar net.
Ik zie vooral mensen met een gekleurde bril naar deze transfer kijken maar onderaan des streep is het gewoon een belabberde deal voor Ajax en laat Overmars zich enorm in de kaarten kijken.

Zoals eerder gezegd: ze geven hiermee een duidelijk signaal af naar de jongere spelers, maar of dit een goed signaal is?

1 januari 2022 om 12:37

'' Dan had je toch ook gewoon Eriksen terug kunnen halen voor het middenveld ''

Het is niet eens zeker dat Eriksen weer gaat en op niveau kan voetballen.

31 december 2021 om 09:30

Ajax geeft hier mee een signaal af dat het niet te kleinzerig is en dat het sportieve resultaat boven alles staat. Voor een management dat niet verder kan kijken dan een schoolpleinruzie moet je bij jouw clubje zijn.

31 december 2021 om 09:46

Brobbey heeft een signaal gegeven dat je geduld moet hebben en niet achter het geld aan moet rennen, anders wil je terugkomen met hangende pootjes.

31 december 2021 om 09:47

@prem, dat is een manier om er naar te kijken. Een andere manier om er naar te kijken is dat Ajax alle sentimenten aan de kant zet, en zich puur richt op het neerzetten van een selectie welke de grootste kans geeft om de schaal te pakken en te kunnen concurreren in de championsleague.

31 december 2021 om 09:55

Waarom reageren mensen nog op deze trol? Dit doe ik nu zelf ook... maar vanaf nu zeker niet. On: weinig mensen kunnen maar zo zakelijk blijven en hij doe het in belang de club. Ipv dalijk zonder spits te zitten.

31 december 2021 om 10:13

Sommige mensen halen de kicks uit het bashen van spelers of clubs, heel volwassen.

Brobbey is een noodverband, de Tadic in de spits variant is wel klaar.

31 december 2021 om 10:00

Altijd? Omdat het welgeteld 1 keer gebeurt. Ja, goed verhaal. In deze situatie is dit gewoon een prima deal voor Ajax en voor Brobbey (wat een kind van de club is). Dat zal zeker niet altijd zo zijn.

31 december 2021 om 10:04

Je kunt transfervrij de deur uitlopen om te cashen, om vervolgens mee te maken dat geld niet alles is. Brobbey komt na een half jaar al met hangende pootjes terug. Gewoon aan de jeugd laten zien, dan zien ze wat er gebeurt als je voor het geld kiest.

31 december 2021 om 10:23

Aan de vele reacties te zien raakt Prem wel een gevoelige snaar zeg. Zit wel een klein puntje waarheid in natuurlijk. Ik had hier als het mijn club betrof totaal niet op zitten wachten. Alle vruchten van de jeugdopleiding plukken, maar zodra er een zak centjes voor meneer zijn neus hangt, er direct van door gaan.

Wel complimenten aan Overmars voor zijn immer zakelijke instelling, wat een kanjer die Directeur!

31 december 2021 om 10:43

GluubsterTJ. Waaruit blijkt dat dit vooral een keuze was gebaseerd op geld? Volgens mij ging hij daar vooral naartoe omdat die echt vertrouwen had dat hij het daar ging maken en viel het in elkaar omdat de coach vertrok?

31 december 2021 om 10:45

Wat vindt je van Geertruida dan? Wou ook eerst niet verlengen maar kreeg toen een flinke zak geld en hij wou toch blijven...

31 december 2021 om 11:14

@schijntrap Er wordt onderhandeld en als je met een speler tot een akkoord komt over de persoonlijke voorwaarden dan verlengd hij pas. Vrij normaal in de voetballerij

31 december 2021 om 11:26

Gluubster echter kan het ook gewoon zo zijn dat Brobbey te dom is om te poepen en zich heeft laten inpakken door zijn zaakwaarnemer. Ik zeg niet dat dit per se het geval is, maar het is gezien alle berichtgevingen het afgelopen jaar best mogelijk. Moet je dan een domme jonge jongen 1 misstap omdat ie zich heeft laten misleiden boven z'n hoofd houden? Ik ben persoonlijk ook niet super blij met deze transfer, maar dat komt vooral omdat ik in tegenstelling tot vele anderen niks bijzonders zie in dit krachtmens. Moet er persoonlijk niet aan denken dat Brobbey straks 90 minuten moet spelen. Was leuk die paar keer als invaller met volle energie, maar ik zie er geen Ajaxspits in voor een hele wedstrijd. In mijn ogen is hij een iets getalenteerdere Kerk, snel en sterk, aardig doelgericht, maar totaal geen Ajaxspeler.

31 december 2021 om 11:54

Muah, denk dat Kerk nog wel een paar niveautjes hoger is momenteel. Al kun je Brobbey prima erbij gebruiken, die zal vast goed bediend worden door Tadic / Antony / Berghuis. Hij hoeft alleen het laatste zetje te geven. Ook wel fijn dat ze nu een keer een bal diep kunnen geven voorin, vooral in de CL gaat dat belangrijk zijn. Prima korte termijn oplossing deze huurdeal.

31 december 2021 om 12:05

Modric dat Kerk momenteel verder is kan best, ik zeg echter dat ik Brobbey iets getalenteerde vind. Oftewel z'n potentie schat ik hoger in. Als supersub kan hij een leuke toevoeging zijn, maar Ajax is in de regel natuurlijk geen team die een spits nodig heeft die ze diep kunnen sturen. Daarbij zijn er ernstige twijfels over zijn fysiek en hebben we tot februari een spits nodig die 90 minuten kan spelen. Tel daarbij op de hele geschiedenis en ik vind dit persoonlijk geen "prima" oplossing.

31 december 2021 om 20:35

@Gluubster, juist wel. Half jaar huren en vervolgens zonder pardon weer terug. Hij heeft ervoor gekozen om handelswaar te worden dan mag je ook op de blaren zitten. Nu heeft Ajax hem nodig en kunnen ze rustig op zoek naar een talentvolle spits die in de zomer aansluit. Kost flink minder en de nieuwe speler kan rustig de voorbereiding mee maken.

31 december 2021 om 10:47

Prem

In ieder geval wel een beter signaal dan jouw club.
Als je daar tekent, mag je nooit een stap binnen NL maken, ook al zou dat 100x beter zijn voor je carriere.

31 december 2021 om 11:07

Ik zie niet welke stap buiten AZ nou beter is voor een carrière. Top-4 club in Nederland is meestal een springplank voor het buitenland.
@Mr Krillin

31 december 2021 om 11:22

Lieve prem_93

Als jij niet ziet dat een stap naar Ajax en PSV (en momenteel zelfs Feyenoord) geen stap hoger of beter is, dan kijk je echt met een rood gekleurde kaas bril

31 december 2021 om 11:25

Je ziet niet dat een stap naar pak em beet PSV of Ajax een goede stap zou kunnen zijn voor menig AZ speler? Kijk, absolute uitblinkers die het al jaren laten zien en waar bovendien een goede kop op zit (lees: Koopmeiners) kunnen prima een stap maken naar de subtop in een grote competitie zoals we hebben kunnen zien. Maar er zijn ook genoeg gevallen waar een tussenstap in Eindhoven of Amsterdam goed uit zou kunnen pakken hoor. Om "de top-4" op een gelijk niveau te schalen is mijns inziens onzin, daar zit echt nog wel een aardig verschil in niveau (en ook in druk die komt kijken bij een vaste titelkandidaat i.t.t. bij AZ).

31 december 2021 om 11:37

Hallo Krillin,
Ik moet natuurlijk wel een beetje bekennen dat wens de vader van gedachte is.
Echter kan ik ook aan jou weerleggen dat de echte topspelers van AZ de afgelopen jaren steevast direct naar het buitenland gaan.

Laten we concluderen dat de waarheid ergens in het midden ligt.

31 december 2021 om 12:11

Prem dat veel AZ spelers naar het buitenland vertrekken, dat zou ik toch ook te maken kunnen hebben met de houding van de directeuren? Dan zegt het dus niks over de verhoudingen nationaal. De huidige top bij AZ is obsessief bezig de top 3 duidelijk te maken dat er in Alkmaar niet meer geshopt mag worden, dat is voorheen nog nooit zo geweest. Zelfs (veel) betere AZ selecties verkochten gewoon aan Ajax en PSV. Ik vind het een beetje pretentieus van de directie. Berghuis, Jahanbaksh etc hadden een tussenstap in de Nederlandse top kunnen maken, in plaatst daarvan verliezen ze een jaartje in hun ontwikkeling en moeten ze vervolgens met hangende pootjes alsnog terug naar die topclubs waar een wrokkige Huiberts ze weg wilde houden. Maar goed ik snap op zich wel dat AZ mee wil delen in de grote transfergelden, alleen dat stoere "wij verkopen niet aan de concurrentie" geneuzel hoeft van mij niet zo. Denk dat de gemiddelde AZer er ook om zou moeten lachen als Heerenveen of Groningen meldt niet aan AZ te verkopen omdat ze de concurrent zijn en dat is mijn ogen ongeveer van dezelfde orde.

31 december 2021 om 20:47

@shorty1991, ik denk eerlijk gezegd dat het niet zoveel met die directeuren te maken heeft. Spelers willen over het algemeen tegenwoordig niet meer jaren in de Eredivisie spelen. Daarom kunnen directeuren zonder consequenties dit soort uitspraken doen. Uitzonderingen als Ziyech daargelaten. De spelers die jij noemt waren al oud voor Eredivisie begrippen. Zo'n Berghuis en Jahanbaksh waren al 24 en 25. Als je dan nog een tussenstap maakt dan ben je al 2 jaar verder voordat je eindelijk de stap naar een topcompetitie zet

De meeste willen of op hun 15e/16e al naar Ajax of paar jaar AZ en dan buitenland

1 januari 2022 om 02:44

Primetime, je zou gelijk kunnen hebben hoor, maar ik vraag me af of een de Zeeuw, Lindenbergh en Perez bijvoorbeeld nou zoveel anders in elkaar zaten als de voetballers van nu. Ik denk als Koopmeiners 2 jaar geleden serieus naar Ajax of PSV haar gekund, dat ie dat dan echt wel had gewild. Denk jij eerlijk waar dat Jahanbaksh liever voor Brighton speelt dan met 1 van de Nederlandse topclubs de CL in gaan? Uiteindelijk wil je natuurlijk ook financieel afhankelijk worden, maar een Wolves en Brighton betalen echt niet veel meer dan de Nederlandse top voor spelers van AZ

Welkom terug Brobbeast! Hopelijk geen pijntjes want de eerste 3 wedstrijden zijn van hem. Zou mooi zijn als ie zijn stempel drukt net als vorig jaar.

31 december 2021 om 10:19

Het is toch een rare deal? Ajax heeft NU een spits nodig en huren kan. Dat het Brobey is, maakt het smeuig, maar niet meer dan dat. Maar wat ik niet begrijp is dat je een spits huurt die vaak geblesseerd is en geen 90 minuten vol kan maken. Was er niks beters te huren? Of betrouwbaarder (qua fysiek, pun not intended)?

31 december 2021 om 10:25

Ajax was bezig met een Braziliaan maar is overgeschakeld op Brobbey, dus dit was een makkelijkere deal ja. Hopelijk wordt binnenkort bekend wie plan A was. Brobbey kan inderdaad geen 90 minuten aan, dus je moet hopen dat hij efficient is tot Haller terug is. En wanneer Haller terug is dan kan ie gewoon lekker pinchhitten. Daarvoor is het wel een hele fijne aankoop. En hij kent de club, trainer en het systeem dus het is een redelijk veilige deal. Vind ik meer dan oké.

Die gaat toch gewoon op de bank zitten net als bij Leipzig als Haller weer terug komt,plus wat gaan ze nu doen met Danilo ?

31 december 2021 om 09:33

Die heeft een half jaar contract en wil niet verlengen, dan kan je niet anders hé. Brobbey gaat inderdaad op de bank zitten maar liever 1 concurrent in zijn thuisstad dan 2 of 3 in een vreemde stad. Begrijp hem wel, had nooit weg moeten gaan. Jeugdzonde.

31 december 2021 om 09:41

Maar waarom zou Danilo verlengen ? Met deze huur wordt toch ook bevestigd dat er te weinig vertrouwen in hem is (waar ik het mee eens ben). Dan kun je beter transfervrij zijn en zelf kiezen waar je heen gaat dan een contract hebben waardoor er een transfersom betaald moet worden.

31 december 2021 om 09:46

Danilo wou volgens mij graag weg zei hij al toen hij bij Twente zat dus nee hij zal vast niet verlengen.

Toch wel blij mee. Heeft vorig seizoen toch wel bewezen klaar te zijn voor het grote werk, ook in de EL. Daarnaast kan Haller na dit seizoen zomaar vertrekken als hij er nog 3-4 maakt in de CL en topscorer wordt in de ED. Dan heb hopelijk voor het eerst in jaren een zelfopgeleide speler in de spits. En die jongen heeft nu ook wel ervaren dat het buitenland niet alleen rozengeur en maneschijn is.

31 december 2021 om 09:30

Hij is gehuurd zonder optie tot koop dus dan gaat die einde van het seizoen gewoon terug naar Leipzig

31 december 2021 om 09:32

Optie tot koop kan altijd nog ook aan het einde van het seizoen

31 december 2021 om 09:37

@Jwz als Brobbey het goed doet bij Ajax denk ik niet dat Leipzig hem voor goedkoop gaat verkopen

31 december 2021 om 09:44

Een koop kan altijd nog volgen een optie over het algemeen niet. Het is voor Ajax in eerste instantie ook korte termijn denken om denken om ervoor te zorgen dat Ajax in ieder geval aansluiting bij PSV houdt.

31 december 2021 om 11:01

presteert die goed, kan Ajax hem voor de hoofdprijs terugkopen, dat is de insteek van Leipzig. Laat eerst maar een wat zien dan,. want bij Leipzig kon hij het in elk geval niet aan.

31 december 2021 om 09:39

Klaar zijn voor het grote werk, maar wat is Leipzig dan? Hij was handig voor wanneer Haller weer niet ingeschreven zou zijn, maar nu is deze huur m.i. vrij nutteloos

31 december 2021 om 09:46

Zoals je weet is Haller een paar weken weg. Ik zie deze huur dan ook als een actie van Ajax om niet achterop te raken bij PSV. Dit omdat de huidige reserve aanvallers (daramy, Danilo en Neres) niet het niveau hebben dat ze er staan. Dus Ajax probeert met deze huur de CL miljoenen van volgend jaar weer veilig te stellen. Het is puur korte termijn gedachte om niet volgend jaar een groot probleem te hebben.

31 december 2021 om 09:48

Als Ajax 2e wordt kunnen ze de miljoenen ook gewoon veilig stellen. Daar hoef je geen kampioen voor te worden.

31 december 2021 om 09:54

Ik vind Brobbey absoluut een talent, maar ik vraag mij toch erg af of hij daadwerkelijk wat toevoeg t.o.v. de reserve aanvallers. In principe schrijf die hiermee ook weer direct af en is hun positie (en kans op evt transferwaarde) uitzichtloos. Ik ken het programma zo niet, maar wat gaat Haller werkelijk missen?

31 december 2021 om 09:58

Ik denk dat Ajax absoluut niet tevreden is met een 2de plek. Ajax geeft nu liever nog extra geld uit om deze kans groter te maken dan dat ze de gok nemen volgend jaar in de voorronde tegen een vervelende tegenstander aan te lopen. Als ik de mogelijkheden had had ik dit zelf ook gedaan. Echter garanties krijgt je niet.

31 december 2021 om 10:01

Haller gaat in ieder geval Utrecht en PSv missen. Daarbij is het zeker nog de vraag in hoeverre hij goed genoeg is. Het voordeel van hem is dat hij het spelletje en veel spelers kent. Hierdoor zou hij er normaal gesproken direct moeten kunnen staan. Of hij beter is dan een Danilo (en Daramy en Neres) is nog maar de vraag. Wat wel duidelijk is is dat deze 3 (momenteel) te kort komen. En gezien het programma met 2 lastige wedstrijden wil je als Ajax liever ook kijken naar alternatieven voor deze 3 spelers.

31 december 2021 om 10:18

Nee liever niet nee maar kan wel gewoon een keer gebeuren he. Je kan nou eenmaal niet elk jaar kampioen worden.

Brian is onze jongen van de Amsterdamse straat. Ben blij dat hij terug is. Een spits met Ajax DNA. Alleen moet Ten Hag hem mentaal nog even polijsten en dan is hij klaar voor het grote werk.

Ik ben blij met zijn terug keer. Niet de juiste weg maar ik denk dat Brobbey spijt heeft van zijn vertrek en zich heeft gek laten maken door Raiola

31 december 2021 om 09:43

Ik denk juist dat hij vorig jaar hevig teleurgesteld was door Ajax waardoor hij weg wilde. Vorig jaar was er lange tijd heel erg veel twijfel of hij het niveau wel had. Dat was ook de reden dat Ajax Haller haalde waardoor Brobbey weer 2de of zelfs 3de spits werd.

31 december 2021 om 09:53

Als je niet langer dan 60 minuten vol kan houden snap ik wel dat er een spits bij moest. Dan kan hij wel teleurgesteld zijn maar hij had ook wat harder kunnen trainen zodat hij 90 min kan spelen ipv huilen over geld

31 december 2021 om 09:55

Speeltijd bouw je ook op door wedstrijden te spelen. Maar los daarvan had ik het gevoel dat er twijfels waren over zijn kwaliteiten. Pas nadat hij besloot weg te gaan zag je een groei bij hem.

31 december 2021 om 10:20

Omdat hij meer gebruikt werd in de hoop dat hij toch zou blijven kreeg hij meer kansen en heeft hij het gewoon goed gedaan.

31 december 2021 om 10:33

Nee, dat klopt niet. Haller werd gehaald in januari, op dat moment was Ajax al een vol jaar met Brobbey aan het onderhandelen over een contractverlenging. Daarvoor had Ajax juist geen spits gehaald omdat er vertrouwen was in Brobbey en Traore. Brobbey had alleen maar concurrentie van een Huntelaar die op dat moment echt op weg naar zijn pensioen was en Traore. Brobbey raakte geblesseerd (waardoor Ajax zelfs met Labyad in de spits ging spelen) en haalde Haller pas toen het er erg op leek dat Brobbey niet ging verlengen en Traore niet voldeed. Zelfs toen Haller er was was Brobbey nog 2e spits, terwijl hij bij Leipzig binnen kwam als 4e spits. Brobbey heeft zelfs zelf aangegeven dat hij na Lille had aangegeven graag bij Ajax te blijven, maar dat zijn zaakwaarnemer er niet uit kwam met Ajax. Dat is niet om de schuld op Raiola te schuiven (Dat vind ik te makkelijk), maar geeft wel aan dat Brobbey geen problemen met Ajax had op dat gebied, puur financieel. Als hij zo teleurgesteld in Ajax was kwam hij ook niet na een half jaar terug natuurlijk.

31 december 2021 om 13:07

Ik snap even niet hoeveel artikelen en comments er moeten komen totdat mensen beseffen dat Haller pas is gehaald nadat de onderhandelingen met Brobbey leken te gaan stuklopen..

Jammer dat hij zo weg gegaan is, ben bang dat als Haller zo door gaat, dit zijn laatste jaar is bij ajax en dan was het prettig geweest als Brobbey er stond.
Als het zo loopt als ik denk dan moet je Brobbey terug kopen en voor hoeveel.

Dit is natuurlijk dubbel, maar vergeet niet dat Overmars al een plan heeft bedacht. Misschien kooptie hem in de zomer wel terug voor ‘weinig’ geld. En Danilo weet ie wel te slijten voor een mooi bedrag dus uiteindelijk zou t wel goed komen. Is natuurlijk de toekomstige nr9 van Ajax

31 december 2021 om 11:04

voor weinig? Leipzig heeft juist geen optie te koop gedaan. Waarom zouden ze dat niet doen? Mocht die gozer weg willen en hij doet het goed bij Ajax, dan kunnen clubs dik gaan betalen. Leipzig is geen liefdadigheidsinstelling.

Welkom terug. Goede stand in, domme gedachtegang. Misschien is dit wel een steek van Ajax, om te zeggen, zie je nou? Je loopt gratis weg en nu zie je wat je mist als je toch was gebleven.

Zoals het er nu naar uitziet gaat brobbey in een week (16-23 januari) meer speelminuten maken dan in zijn gehele eerste halfjaar in Duitsland…

Echt ongelofelijk deze hype. Brobby had in Duitsland niets te zoeken en zelfs in de KKD voor zijn transfer waren zijn statistieken niet heel bijzonder. Wat moet hij dan bij een club die in de CL spelt? Max de Waal die nog niet zo lang geleden is omgetoverd tot spits heeft vergelijkbare cijfers bij Jong Ajax nu. Die heb je dan NU in je eigen jeugdopleiding rondlopen.

Ik kan het mis hebben, maar Brobby is denk ik gewoon een flat track bully, zoals de Engelsen dat mooi zeggen. Die gaat weinig toevoegen bij Ajax.

Toch frappant, hij keert ons de rug toe door transfervrij te vertrekken en nu halen we hem als de verlosser terug?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
J. GorterKeeper10
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
N. ÜnüvarAanvaller00
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

2 fans
Aanvaller, 20 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 11 7 1 0
2021/2022 Jong Ajax 1 1 0 0
2020/2021 Jong Ajax 17 9 3 0
2019/2020 Jong Ajax 13 7 2 0
2018/2019 Jong Ajax 2 0 1 0

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren