‘Interne ruzie bij Ajax-opponent Benfica: ervaren kracht uit de selectie gezet’

Dinsdag, 28 december 2021 om 07:33Chris Meijer

Het is bijzonder onrustig bij Benfica, in februari de tegenstander van Ajax in de achtste finale van de Champions League. O Jogo meldt dat Pizzi voorlopig na een ruzie met trainer Jorge Jesus uit de selectie is gezet. Het is nog maar de vraag of de 32-jarige aanvallende middenvelder, dit seizoen zelfs enkele keren de aanvoerder van Benfica, weer in genade zal worden aangenomen.

Benfica kent een seizoen met pieken en dalen. De Portugese grootmacht overwinterde weliswaar in de Champions League ten koste van Barcelona, maar in de competitie bedraagt de achterstand op koplopers FC Porto en Sporting Portugal reeds vier punten. De onrust binnen Benfica werd afgelopen week echter flink aangewakkerd na de kansloze 3-0 nederlaag tegen FC Porto in de achtste finale van de Taça de Portugal. Het heeft uiteindelijk geleid tot een hevige ruzie tussen Pizzi en trainer Jesus.

Daarop is besloten om Pizzi - dit seizoen voorlopig goed voor 26 wedstrijden, 10 basisplaatsen, 2 doelpunten en 4 assists - voorlopig uit de selectie te zetten. De zeventienvoudig Portugees international trainde maandag apart van de rest van de spelers. Het is nog maar de vraag of hij donderdag deel zal uitmaken van de selectie voor het duel met FC Porto - waarop flink wat druk staat, daar de achterstand op de ranglijst bij een nederlaag in het Estadio do Drãgao oploopt naar zeven punten - daar er nog intern overleg gevoerd moet worden over de toekomst van Pizzi bij Benfica.

Jesus zou hoogstpersoonlijk het besluit hebben genomen om Pizzi uit de selectie te zetten. De ervaren aanvallende middenvelder staat al sinds 2013 onder contract bij Benfica, dat hem destijds voor veertien miljoen euro overnam van Atlético Madrid. Sindsdien speelde Pizzi 356 wedstrijden (94 doelpunten, 96 assists) voor Benfica, met wie hij tot dusver onder meer vier landstitels, een keer de Portugese beker en twee keer de Taça da Liga won. De rest van de spelers zou zich naar verluidt hebben gekeerd tegen het besluit van Jesus om Pizzi uit de selectie te zetten.

Het zorgt ervoor dat de druk op Jesus verder toeneemt. De in 2020 teruggekeerde oefenmeester is niet bepaald populair bij een deel van de achterban. Er werd zelfs een website in het leven geroepen om hem richting Flamengo 'te klikken'. Jesus werd in verband gebracht met een terugkeer naar de Braziliaanse grootmacht, waar hij eerder tussen 2019 en 2020 aan het roer stond en die na het ontslag van trainer Renato Portaluppi op zoek is naar een nieuwe trainer.

Het lijkt er op dit moment echter niet op dat Jesus aan de slag gaat bij Flamengo. De club uit Rio de Janeiro heeft de pijlen gericht op Paulo Sousa, die zelf ook graag de overstap naar Brazilië wil maken. De Portugese trainer heeft alleen nog een tot na het WK van 2022 doorlopend contract bij de Poolse voetbalbond, die niet bepaald bereid is om mee te werken aan het vertrek van de bondscoach. Mogelijk dat Jesus dan alsnog weer in beeld komt, want Benfica zou hem zomaar spoedig op straat kunnen zetten. Voorzitter Rui Costa zou met Andrea Pirlo zelfs al een mogelijke opvolger in het vizier hebben.Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door paulr_1982)

Los van de randzaken toch een perfecte tegenstander om tegen te komen na de winter. Dat het dan ook nog een beetje rommelt intern is dan maar meegenomen.

28 december 2021 om 09:18

Dat ze denken dat ze Pirlo kunnen halen die gaat dat nooit doen en mikt hoger zowel qua competitie als qua club.

Kdenk dat iedere Ajacied blij is dat ze Benfica hebben en niet Inter. Wat betreft de loting hebben ze hun geluk voor de komende 5 jaar wel verbruikt zou je zeggen😜. Toch denk ik dat dit het eindstation wordt. Ajax wordt goed overschat en Benfica onderschat, zoals altijd. Ben bang voor een blok van 12 man voor de goal en toneelspel voor gevorderden vanuit onze Zuidelijke vrinden..

28 december 2021 om 09:03

Precies dat, ik ben zo bang voor die onderschatting. Het is namelijk niet zo dat Ajax op het moment nou zo lekker draait.
Voor mij is het weer een dilemmawedstrijd, wie zal ik steunen
Nog 2 maanden om over na te denken met welk shirt ik in het stadion zal zitten ;

28 december 2021 om 09:08

Haha ben je van Portugese afkomst en/of voor Benfica dan omdat je zo twijfelt?

28 december 2021 om 09:10

Misschien heb je nog een Ajax shirt liggen met Vertongen achterop? 😉

28 december 2021 om 09:25

@gluubstertj
Ja, ik ben van Portugese afkomst. Geboren om de hoek van het oude Estadio da Luz. Ik ga met mijn broertje naar de wedstrijd, hij is ook fan maar heeft er minder moeite mee

28 december 2021 om 09:27

@yoda, geniaal! Helaas niet, maar dan had ik die zonder twijfel aangedaan.

28 december 2021 om 09:33

Jammer, dit leek toch de gulden middenweg. Nou, good luck met de keuze stress

28 december 2021 om 09:37

Papabear: het prachtige da Luz. Wat een voorrecht om daar zo goed als naast te wonen. Na de Kuip toch 1 van de mooiste stadia. Succes met de twijfel, dat de beste mogen winnen😉.

28 december 2021 om 10:38

''het is namelijk niet zo dat Ajax op het moment nou zo lekker draait''

Los van dat de wedstrijden pas over een paar maanden gespeeld gaan worden zegt dit nou ook niet echt heel veel. Ik kan me nog wel herinneren dat Ajax ook behoorlijk slecht draaide vlak voordat het tweeluik met Real Madrid in 2019 op de planning stond, de rest is geschiedenis.

28 december 2021 om 11:25

@consy, absoluut waar. Ik ben ook benieuwd hoe ze er beide over een paar maanden voor staan. In ieder geval is er vandaag alsnog goed nieuws gekomen vanuit Lissabon, onze Clown JJ is op straat gezet.

28 december 2021 om 09:13

In Portugal bestaat een elftal uit 12 spelers???

Er is een verschilletje tussen Ajax in de ED en Ajax in de CL. Vind ik een slecht iets, want je moet elke wedstrijd op je best presteren, maar uiteindelijk heeft Ajax in de CL geen een keer verzaakt.

28 december 2021 om 09:18

Ze hebben ook nog niet 1 keer een tegenstander getroffen die zich zodanig ingraaft dat het weer op de eredivisie lijkt... 12 man is een beeldspraak alszijnde dat ze de bus parkeren. Dat ik dit moet uitleggen zeg..

28 december 2021 om 09:34

Ik weet niet of je Benfica tegen PSV hebt zien spelen, heel aanvallend was het niet, maar ook PSV heeft genoeg kansen gehad, zeker in Eindhoven.

En de uitdrukking 'de bus parkeren' ken ik, maar volgens mij heeft de 12e man altijd op de tribune gezeten, en alleen in het veld gestaan op het moment dat de scheidsrechter op de hand van een van de twee teams is.

28 december 2021 om 09:41

Haha, ik dacht dat met 12 man voor de goal staan een redelijk duidelijke metafoor was, maar klaarblijkelijk moet je alles voorkauwen... lief dat je het even uitlegt omwille van een typfoutje (11 of 12 man). Last van een klein stoornisje wellicht?😜

Ja ik heb Benfica tegen Psv gezien, bijna een half jaar terug. Net als dat ik dat bijna wekelijks doe. Jij ook, of is deze voorbarige conclusie gebaseerd op een potje van 5 maanden terug?

28 december 2021 om 09:49

Omdat jij iets vreemds probeert uit te leggen en ik (en ik zal vast niet de enige zijn) dit niet snapt, omdat het niet klopt, heb ik een stoornis?

Ik ga dat niet over jou zeggen, tot zo'n laag niveau ga ik me niet verlagen, maar ik vind het een hele bijzondere gedachten gang.

Wat is er voorbarig aan mijn conclusie? Heb ik gezegd dat Ajax een makkie heeft aan Benfica?

28 december 2021 om 10:18

Beste Paul, ik maakte een typfout, waar ik pas heel laat achter kwam. Ik kan jouw teksten ook wel even door de spel- en grammatica machine gaan halen, maar dan blijft er op vz weinig over. Dat je blijkbaar de interne drang voelt om zoiets simpels te moeten uitleggen doet mij wel een stoornisje vermoeden ja haha.

Komtie: gedachten gang???? Ik wist niet dat gedachten in een gang zaten. Volgens mij is het toch echt gedachtegang...


Voorlopig blijk je de enige die het niet snapte.

28 december 2021 om 10:28

Nee Gluubster, je hebt een twaalfde man (publiek) of je speelt tegen 12 (scheidsrechter tegen). En dan een ander betichten van een stoornis, wat een figuren heb je hier zeg.

28 december 2021 om 10:37

Haha Suurbier, fenomenaal dat hier zo moeilijk over gedaan wordt. Elke reactie zit vol met typ-, stijl- en spelfouten, maar op 1 cijfer gaan we mierenneuken? Fijn dat jullie mij nog eens uitleggen wat de gezegdes precies betekenen, altijd fijn zo'n spoedcursus. Dan te bedenken dat het allemaal begon met een typfout haha.

28 december 2021 om 11:13

Gluubstertj, in je eerste reactie was het nog beeldspraak en nu is het een typefout? En een typefout die je in 3 verschillende reacties maakt? Het zou kunnen, maar dat lijkt me wel heel uitzonderlijk.

En je kunt blijven zeggen dat ik een stoornis heb, maar dat zegt veel meer over jou dan over mij. Uit al je reacties hier maak ik op dat de wens de vader van de gedachte is. Het is zonder je afbeelding te zien al op te maken dat je niets op hebt met Ajax. Dat mag, maar kom er dan gewoon voor uit en gedraag je niet als een superieur iemand, want dat ben je niet, hoe graag je dat zelf ook zou willen.

28 december 2021 om 11:28

Het was eerlijkheidshalve yot 2x toe een typfout idd waarvan ik zelf niet doorhad dat ik hem maakte. De 3e keer deed ik het erom😇. Maar hey, als teksten verbeteren betekent dat je juist geen stoornis hebt kan ik bij jou wel het een en ander vinden hoor.

Flauw dat een typfout zo uitvergroot wordt en dom van mij dat ik em tot 2x maak🙈.

28 december 2021 om 14:24

Lekker door blijven gaan met je denigrerende gedrag. Helaas brengt het je niks, want jij mag zeggen over mij wat je wilt, maar het doet me bijzonder weinig. Dit gedrag zegt alleen heel veel over jou.

28 december 2021 om 09:37Gluubster,

Zeker, ik denk ook dat het een vervelende wedstrijd gaat worden. Maar de manier waarop Ajax zicht kan opladen voor zulke wedstrijden is ongekend.

Zo goed was de poule van Benfica ook niet en ze hebben tegen Bayern geen deuk in een pakje boter geschoten. 5-2 en 4-0 eraf. Tegenwoordig gebeuren zulke uitslagen bij Ajax niet meer.

Je mag toch verwachten dat we ten koste van Benfica door gaan, ondanks alle smerige spelletjes en het theatraal gedrag. In de Liga staan ze onder Sporting, die we in 2 wedstrijden compleet weggespeeld hebben.

Ik zie niet waarom Ajax er uit zou vliegen.

28 december 2021 om 09:43

Ik zie het helaas wel gebeuren. Soort Getafe all over again. Dat is iets wat Ajax heel slecht trekt.. teams die voor de goal liggen en beter zijn in acteren dan de Ajacieden zelf(wat knap is trouwens). Laten we hopen dat de spelopvattingen van Benfica ditmaal niet beloont worden.

28 december 2021 om 10:27

Denk dat de scheidsrechter ook van belang is in dit soort potjes.
Als hij overal intrapt dan hebben alleen Tadic en die braziliaanse rechtsbuiten het naar hun zin.
Hoop dat het gewoon een voetbalwedstrijd word zodat degene die voor de buis zitten zich niet overmatig hoeven te ergeren, wederzijds natuurlijk, want dat dolfijntje rechtsbuiten van Ajax weet ook precies hoe dat allemaal moet.

28 december 2021 om 09:56

Geluk?? Die poule van Ajax was gewoon een normale CL-poule waar er echt nog veel makkelijkere tegenstanders uit hadden kunnen rollen. En had PSV ook geluk toen ze Benfica lootten dan? Ajax is eerste geworden in zijn poule he, dan dwing je het af om een nummer 2 te loten. Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Internazionale, Benfica, RB Salzburg, Chelsea en Villarreal waren de mogelijke tegenstanders. Grofweg zou je kunnen zeggen dat Ajax 2 echt sterkere tegenstanders had kunnen loten, mij lijkt Ateltico (5 in Spanje) momenteel ongeveer even goed en met Villareal en Salzburg 2 iets mindere/gelijkwaardige tegenstanders had kunnen loten. Daarbij moet ik zeggen dat ik PSG graag had geloot, omdat dat echt los zand is. Benfica is gewoon een heel lastige tegenstander die Ajax absoluut niet onderschat. Helemaal niet na dat tweeluik tegen PSV. En hoe kan Ajax overschat zijn als ze alles de vernieling in spelen in een poule met Dortmund, dat gewoon 2e in de Bundesliga staat en Sporting dat vorig jaar boven Benfica kampioen is geworden? Het is zo makkelijk om altijd alles op geluk te gooien. En het klinkt vooral erg afgunstig. Want als Ajax Ateltico had geloot, had het geluk omdat Ateltico slechts 5e staan in La Liga. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

28 december 2021 om 10:06

Psv lootte een 8ste finalist in de voorronde van datzelfde toernooi. In die fase is dat pech, wat een olie domme vergelijking zeg hahaha.

Ik vond dit geen normale CL poule. Besiktas had de EL niet eens overleefd, Dortmund is subtop en Sporting maximaal subtop.

Bedoelde eigenlijk meer dat ze ook in de KNVB-beker mazzel hebben met de loting dit seizoen en dat Inter werd verruilt voor SLB. Dat vonden veel Ajacieden positief dacht ik te lezen. Plus de loting van de CL poule dus..

Wel leuk om te lezen dat je weer eens razendsnel op je teentjes getrapt bent. Ajax staat ook gewoon 2e in de Eredivisie, in die zin dus overschat. Dat het erg afgunstig klinkt is echt jouw invulling man. Ik zit hier al best lang op het forum en reageer altijd zo objectief mogelijk eigenlijk, welke club het ook betreft.

28 december 2021 om 10:14

Toch blijft het schrijnend om te lezen van een Feyenoordfan... Als Ajax echt aanzet, is het zelfs met de enige andere topclub (op af en toe AZ na) gedaan en gaan ze er met 5-0 af. Ajax is z'n enige tegenstander als Ajax zijde. Als ze het mentaal kunnen om die intensiteit van CL op de mat te leggen, winnen ze ze alle 34 in Nederland. Maar dat weten we beiden wel, toch? Ze moeten de Bayernmindset weten te realiseren

28 december 2021 om 10:22

Van welke club ik fan ben zou er totaal niet toe moeten doen in dit soort discussies. Mentaal kunnen ze dat niet opbrengen, dus die als-kaart spelen gaat helaas niet op. Voorlopig staan ze achter "aangeschoten wild" PSV die al meerdere malen door de mangel zijn gehaald in medialand. Ik vind dat met de selectie en het budget wat ze hebben schandalig..

Ook ben ik bang dat ze het mentale spelletje niet gaan winnen van SLB. Buiten Tadic en Klaassen zitten er maar bar weinig mentale wonders tussen zitten namelijk.

28 december 2021 om 10:37

Ik vind jouw opmerking oliedom. Ajax stond voor dit seizoen 17e op de UEFA coefficientenlijst, PSV 56e!! Daardoor loten beide clubs hele andere tegenstanders in een voorronde dan wel poulefase van de Champions League. Dat heeft Ajax nogmaals zelf afgedwongen door het zo gigantisch goed te doen in Europa de afgelopen jaren. Je hebt de feiten niet zo goed op een rij Gluubster, de slechtste tegenstander van Ajax in de CL (besiktas inderdaad) stond nog boven de beste tegenstander van PSV in de EL (monaco). Ajax had een gewoon vrij sterke CL-poule, waar een Real + Inter en Juventus + Chelsea in doodenvoudige poules zaten met elkaar en waar er ook gewoon een poule uit Lille, Salzburg, Sevilla en Wolfsburg bestond... En Benfica is voor Ajax juist een zeer vervelende tegenstander. Beide clubs zullen elkaar absoluut niet onderschatten. En nogmaals, Ajax overschat??: Ajax staat op dit moment over 5 jaar 14e in Europa, Ajax staat op over dit CL seizoen 1e in Europa. Laat dat maar op je inzinken, de afgunst druipt er van af.

28 december 2021 om 10:49

Je kan leuk met standen op de coefficientenlijst op de proppen komen, wat wederom super voorspelbaar is(zucht). Dan ook altijd van die tijdspanne nemen die het meest voordelig naar voren komt, jochie toch. Kijk je ook naar het voetbal van de teams die je zelf opnoemt? Want prestaties in het verleden zijn geen enkele garantie voor dit seizoen he?!

Ik heb de feiten niet op een rij zeg je, wel mijn beste MyVision, ik gebruik bijna geen feiten in bovenstaande reacties, heerlijk domme opmerking weer. Oh jawel, dat Ajax 2e staat, maar dat klopt gewoon toch😜? Ik benoem wat ik zie op het veld en op basis daarvan schat ik teams in. Daar komt geen coefficientenlijst bij kijken.

Dat Benfica een lastige tegenstander is ben ik helemaal eens en dat bedoelde ik in mijn allereerste bericht ook te zeggen: veel Ajacieden zullen dit als fijne gelukkige loting zien, maar ik ben daar niet zo zeker van. Ik denk dat je beter PSG had kunnen loten, hoe gek dat ook klinkt.

De afgunst druipt er vanaf zeg je, haha, ik denk niet dat je weet hoe ver je er naast zit in dit geval. Iets met de wens is de vader van de gedachten wellicht?

28 december 2021 om 12:36

Gluubster, als ik dit allemaal lees dan zie ik Myvision allemaal zinnige dingen zeggen en ben jij juist degene die "heerlijk domme" opmerkingen maakt , alle gerenommeerde sportkranten en tegenstanders zijn behoorlijk onder de indruk van het spel van Ajax , maar Gluubster vindt het allemaal maar niks

28 december 2021 om 13:35

Ik vind eigenlijk dat je in je reactie op mij best een heel goed, valide punt hebt. Ik denk dat er een groot verschil zit in wat Ajax in zich heeft en hoe dat er nu uitkomt, namelijk heel wisselvallig. Als dat er uit gaat, zijn er slechts een paar ik Europa die ze kunnen stoppen, maar als dat er niet uitgaat, wordt Benfica héél lastig en kampioen worden een hele strijd. Onverwacht dat het zo spannend is in Nederland na die 5-0 tegen PSV

28 december 2021 om 09:58

Zo veel geluk was het niet, op papier gewoon groep des doods en dan 18 punten. Als we Wolfsburg, Lille en Sheriff hadden geloot dan was het een ander verhaal geweest.

28 december 2021 om 10:07

Hoe bedoel je zoals altijd? Toen Ajax Sporting, BVB en Besiktas lootte, ging men hier al uit van twee overwinningen voor BVB, dat Sporting met Portugees anti-voetbal Ajax wel lam zou leggen en dat er in Turkije een heksenketel stond te wachten. Winnen we de poule vlekkeloos, dan is het opeens een hele zwakke poule en wordt Ajax overschat. Hou op hoor.

We zullen wel zien hoe overschat Ajax en hoe onderschat Benfica is.

28 december 2021 om 10:14

Ik bedoel zoals altijd als volgt: Ajax speelt vaak sprankelend en aanvallend voetbal, dan zijn mensen snel geneigd te denken dat zij de favoriet zijn, oftewel meeste kans maken op de overwinning. Bij Benfica is dit, mede door spelopvatting, vaak andersom.

Wat jij trouwens zegt over BvB, Sporting en Besiktas kan en kon ik.mij niet in vinden. Vond het vooral een lichte poule, des te beter de kans om door te geraken toch?

28 december 2021 om 10:32

Ach, daar hebben we op ingespeeld met onze Zuid-Amerikanen

Ik denk dat Benfica op papier een makkelijkere tegenstander is dan Inter, dus we maken zeker wel kans. Aan de andere kant zijn het beide ploegen die voor hun eigen goal hangen om er vervolgens snel uit te komen, alleen Inter dan met de betere spelers.

Kansloos ben je nooit, eigenlijk moeten we PSV bedanken dat wij nu Benfica treffen

En die interne ruzie.. ach, het duurt nog even voor de wedstrijd begint dus dat zal wel oplossen. Ajax draait oke, niet super - en Benfica draait oke, ook niet super.

Vanzelfsprekend hoop ik op een overwinning van Ajax, maar ik had eerlijk gezegd ook wel een zwak voor Benfica (blame the ex-girlfriend die helemaal gek was van Nuno Gomes..).

Het zou eerlijk gezegd wel een beetje jammer zijn om er tegen een (grote!) club als Benfica uit te gaan, maar op papier mag je denk ik wel invullen dat Ajax doorgaat?

28 december 2021 om 10:32

Ajax wordt overschat….. 18 punten uit 6 wedstrijden en iedereen weg getikt. Hoezo overschat. Je moet de eredivisie niet met de CL vergelijken. Je weet dat de instelling anders is, hoe triest dat ook is. Als je Benfica ziet voetballen dit seizoen….. dan hoef je die niet te onderschatten. Het is niks en zal dit seizoen ook niks meer worden.

28 december 2021 om 10:52

Precies dit soccerfan. Bedankt voor het bevestigen van mijn opmerking👍.

28 december 2021 om 10:56

Soccerfan

Overschat is misschien overdreven, maar zullen we ook niet doen alsof we PSG, Real Madrid, Liverpool en Bayern hebben verslagen?

Besiktas stelt bijvoorbeeld geen ene ruk voor en ik was van te voren ook niet onder de indruk van Sporting. Dortmund is natuurlijk een hoger niveau, maar heeft ook wat spelers gemist en zweeft naar mijn idee een beetje tussen Europese top en subtop in.

Daarmee wil ik niet zeggen dat we het niet heel erg goed gedaan hebben hoor. Je moet ze wel nog verslaan en ook Ajax is geen Europese top. 18 uit 6 is fantastisch, maar ik ben wel van mening dat we, misschien op de wedstrijd in Duitsland na, niet echt weerstand gehad hebben. Althans, niet de weerstand die je in de CL mag verwachten.

28 december 2021 om 10:55

Benfica is in de afgelopen weken kapot gespeeld door zowel Sporting in eigen huis als door Porto. Ajax kan en moet eigenlijk dit tweeluik in de eerste wedstrijd beslissen, dat is gewoon heel goed mogelijk tegen een Benfica dat zeer zwak oogt en eigenlijk gewoon is.

28 december 2021 om 11:17

Dat is bullshit, daar heeft ajax wel van geleerd. Het gaat zeker lastig worden maar benfica draait ook heel wisselvallend. tegen dinamo kiev was het helemaal niks. zelfs toen benfica voor stond en met zen allen ging verdedigen creeerde kiev nog kansen. Vorige seizoen tegen lille was ook wel een muur, hebben ze ook wel gewonnen dus jaa ik snap je nie helemaal

We zitten nog 1,5 maand voordat de wedstrijd uberhaupt gaat beginnen. Er kan in die tussentijd van alles gebeuren (zowel bij Benfica als bij ons). Ik zie straks wel wie Benfica opstelt. Maar moeten zorgen dat wie er ook wordt opgesteld, we gaan winnen. Excuses tellen niet op dit niveau.

28 december 2021 om 09:05

Ajax maakt kans als het tempo hoog ligt, de bejaarden in het centrum moet je stuks spelen. Als je het tempo laag houdt dan wordt het een lekker vervelend potje theater. Ik kan het wel waarderen, alles doen voor de punten. Alleen zal de gemiddelde supporter dat niet zo waarderen.

Hoewel ik denk dat Ajax 2x gaat winnen van Benfica zijn de Portugezen juist op hun gevaarlijkst als er sores binnen de gelederen is. Ik heb t idee wel s gehad dat ze ook buiten de wedstrijd om bezig zijn toekomstige tegenstanders zand in de ogen te strooien door vage toneelstukjes. Daar gaan ze heel ver in soms..

Jesus wordt ontslagen en terecht. Hoe durft hij deze klabak op de bank te houden. Met dat afbraakvoetbal van hem krijgen artiesten geen kans. Nu de trainer van het 2e doorschuiven (die staan dik bovenaan in de 2e divisie. Lekker jeugd door laten stromen en al die kansloze oude gasten eruit. Vertongen en co weg. Lekker met eigen jeugd bouwen. We hebben al 5x de youth league finale gespeeld maar door deze trainer breekt niemand door. Ze zijn zogenaamd niet goed genoeg. Jota die in Schotland de beste van de competitie is, gedson die op de bank zit, florentino weggestuurd, ferro op de bank houden en dan van die Brazilianen kopen die niets toevoegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Benfica

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.FC Porto9164
3.Benfica7448
Voor de complete stand: Primeira Liga
SpelersPositieW
Álex GrimaldoVerdediger295
J. WeiglMiddenvelder292
Gonçalo RamosAanvaller297
ÉvertonAanvaller273
R. YaremchukAanvaller236
H. SeferovićAanvaller103
Helton LeiteKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Benfica.

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren