Noa Lang krijgt na afloop van verloren derby rode kaart

Zondag, 26 december 2021 om 15:27Jordi Tomasowa • Laatste update: 15:48

Club Brugge is zondagmiddag tijdens de derby tegen Cercle Brugge in de Jupiler Pro League tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. Op bezoek bij de stadsgenoot ging de ploeg van trainer Phillippe Clement met 2-0 onderuit. Noa Lang kreeg na het laatste fluitsignaal nog zijn tweede gele kaart: de eerste ontving hij na 25 minuten vanwege aanmerkingen op de scheidsrechter Nicolas Laforge, de tweede nadat hij in de spelerstunnel het logo van Cercle van de muur trok. Door de verliespartij blijft Club steken op 40 punten uit 21 duels. De achterstand op koploper Union Sint-Gillis, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld, bedraagt momenteel zes punten.

Bij Club begonnen Noa Lang en Ruud Vormer in de basis, terwijl Bas Dost genoegen moest nemen met een plek op de bank. Cercle kreeg na een klein kwartier de kans om de score te openen. Na een goede individuele actie van Rabbi Matondo kon Olivier Deman alleen af op doelman Simon Mignolet. De middenvelder treuzelde echter net te lang, waarna de meegelopen Brandon Mechele zijn inzet van de doellijn kon halen. De bezoekers zaten niet lekker in de wedstrijd, maar creëerden via Charles De Ketelaere toch een spaarzame kans. De spits gaf vanaf de achterlijn voor op Hans Vanaken, die doelman Thomas Didillon tot een uiterste redding dwong.

In de aanval erop was Charles Vanhoutte met afstandsschot namens de thuisploeg dicht bij de openingstreffer. Lang zat net als de rest van Brugge duidelijk niet in de wedstrijd en ontsnapte kort voor rust aan zijn tweede gele kaart na geklaag aan het adres van scheidsrechter Nicolas Laforge. De ban werd in de tweede helft uiteindelijk gebroken door Cercle, toen een vrije trap door Club niet goed werd weggewerkt. De bal viel voor de voeten van Senna Miangue, die hard binnenschoot: 1-0.

Vervolgens ontpopte Didillon zich tot grote held in de derby. De sluitpost had eerst een antwoord op een doelpoging van Vormer en hield daarna Rits van de gelijkmaker af met een uitstekende reflex. Vanaken had tien minuten voor tijd alsnog de 1-1 op zijn voet, maar hij raakte de bal niet vol, waardoor Didillon opnieuw in de weg lag. Club gaf op jacht naar een punt steeds meer ruimte weg en hier leek Cercle vlak voor tijd van te profiteren. Matondo zag zijn schot echter op de lat belanden. De aanvaller was in blessuretijd wel belangrijk door de bal na een vlotlopende aanval op een presenteerblaadje te geven aan Sousa: 2-0.Gerelateerd

Meer sportnieuws

135 reacties (laatste reactie door galagantoise34)

Cercle is echt een goede ploeg, heb eht vorig weekend ook live mogen zien bij de wedstrijd tegen Union - vlijmscherp in de counters en een heel goede doelman.

We dachten dat de gifbeker leeg was bij Brugge, niks blijkt minder waar.

26 december 2021 om 18:41

Ik lees hier onder weer de nodige treurige reacties. De reactie die Lang verstandelijk gehandicapt noemt krijgt natuurlijk weer de meeste likes. Verleden week 3 positieve berichten over Lang die komen gezamenlijk nauwelijks tot 40 reacties. Maar nu Lang rood pakt komen de reacties weer zonder problemen boven de 100 uit. Sign of the Time ….

26 december 2021 om 19:12

Nou als deze jongen niet verstandelijk beperkt is, wie dan wel? Hoe je dit soort wangedrag nog kan goedpraten. Tuurlijk iedereen maakt wel eens een fout, maar deze jongen is al 2 jaar lang een volslagen idioot. Als die ook maar iets minder goed zou voetballen, zou die allang verbannen zijn uit elk team, maar hé zodra je m er wel eens intrapt, kan je gewoon een egoistische ....... zijn. Dat jij dit gedrag bovendien blijkbaar wel vindt kunnen, geeft voor mij bovendien aan dat ik blij ben dat ik jou niet in het echt ken.

26 december 2021 om 19:24

Baradona. Zelfde kunnen wij toch over jou zeggen? Positief artikel over Lang en je bent er niet weg te slaan om te zeggen wat voor geweldige voetballer het is. Als Lang zich weer eens negatief heeft gedragen dan ben je er niet te vinden of nu slechts 1 reactie? Had op zijn minst wel een reactie van je verwacht hoe jij hem vond spelen

26 december 2021 om 19:36

@vlakoski ach Joey Barton heeft ook lang kunnen doorspelen met z'n korte lontje. Die zocht overal ruzie, daarbij is het gedrag van Lang een lachertje.

Het gedrag is beneden peil, maar wanneer je als ploeg totaal niet voor de dag komt, dan kunnen de emoties hoog oplopen en dat komt er nu eenmaal sneller uit bij mensen met een kort lontje.

26 december 2021 om 19:41

@bundesligafan Haha ja maar dat was ook een volslagen idioot en veroordeeld crimineel. Zo kan je ook nog wel meer criminelen voetballers erbij halen en alles relativeren

26 december 2021 om 19:54

Hij speelde dramatisch , eigenlijk voor het eerst dit seizoen.

26 december 2021 om 20:12

Voordat Joey Barton opgepakt is vanwege criminele activiteiten was hij al een driftkikker eerste klas.

26 december 2021 om 20:16

Haha dat klopt maar welk punt probeer je te maken? Dat Lang binnenkort ook vervolgd gaat worden :P ?

26 december 2021 om 22:04

Kan. Wegens vernieling eigendom van een ander. Twee weken of 40 uur dienstverlening ( kinderboerderij oid)

26 december 2021 om 23:45

Goh, baradona lang die zn broertje weer moet verdedigen, wie had dat verwacht. Het is gewoon n recidivist, niet meer niet minder.
Kan leuk voetballen voor een club als Brugge maar veel meer zit er niet in

27 december 2021 om 13:12

Jaloers?

Kleuterig gedrag. Op deze manier geen waarde voor een eventuele selectie van NL selectie.

26 december 2021 om 15:37

Kleuterig gedrag omdat hij boos is en de bal weg trapt? Als we het hebben over kleuterige gedrag kunnen we de Spaanse spelers erbij halen, die zijn nogsteeds op de top en blijven doorgaan met kinderachtige gedrag.

26 december 2021 om 15:39

Nederlanders willen alleen maar ideale schoonzonen dat blijkt maar weer, geen wonder dat ze het altijd afleggen tegen zuid Amerikaans/ zuid Europese teams/spelers.

26 december 2021 om 15:47

Lang was al de hele wedstrijd aan het huilen bij zo een beetje elke beslissing. Hij leek gefrustreerd omdat hij niet in de wedstrijd zat.

26 december 2021 om 16:09

Jij denkt dat het om het wegtrappen van de bal gaat?

26 december 2021 om 16:26

ja daar leggen we het echt altijd tegen af.. echt altijd .. niet normaal zoveel dat voorkomt... net als toen tegen Brazilië bijvoorbeeld...

26 december 2021 om 16:40

Tja als je die jongen alleen al hoort praten weet je al heel veel. Beste beslissing die Ajax kon nemen hebben ze genomen door hem te lozen. Nooit 1 seconde van gebaald.

26 december 2021 om 16:48

@PesoFGM

Onze laatste wedstrijd op een eindtoernooi tegen Spanje wonnen we met 5-1, tegen Italië 3-0 en tegen Brazilië ook 3-0...

26 december 2021 om 17:57

Dat zal best zo zijn. Maar het is in ieder geval geen normaal gedrag.Noem ze eens op dan?

26 december 2021 om 19:08

Ik zeg laten we een petitie opstellen om te voorkomen dat Lang nog een keer voor Ned elftal kan spelen. Wat een klein sneu gepest jongetje is het ook. Het ligt nooit aan hem terwijl aan hoe die praat en vooral hoe die doet, het voor iedereen duidelijk is dat die jongen zwakbegaafd is. Zelfs jongens al neymar die het te hoog in hun bol hebben, gedragen zich niet zo debiel als deze vent. Ik zal me schamen als deze flapdrol ooit nederlands elftal nog vertegenwoordigd. Laten we ook niet naar zijn leeftijd gaan wijzen, want een 15 jarige kan zich nog volwassener opstellen dan dit kneusje.

Noa jongen..je kan geweldig voetballen alleen dit soort dingen (vooral als je de absolute top wilt behalen) moeten eruit.

Ik ben aan het wachten op de mensen die komen met arrogante speler, kwal en noem maar op. Voor elke scheet hebben jullie wel veel commentaar, al helemaal als het gaat om spelers die Nederlands zijn, dit is ook echt te merken. Gewoon hun dingen laten doen en stoppen met haten.

26 december 2021 om 15:40

Echt wonderlijk hoe sommigen deze jongen onvoorwaardelijk verdedigen. Iedereen mag jong en wild zijn, maar dit is de 700e keer dat deze gozer in het nieuws komt met bijdehand, brutaal en ongepast gedrag. Ieder mens met normale normen en waarden stoort zich hier aan. Aan jouw comments te zien heb je die blijkbaar niet.

26 december 2021 om 15:43

Heb je de wedstrijd gezien?

26 december 2021 om 16:07

Uh nee? Dat hoeft ook totaal niet om hier een mening over te hebben. Hoeveel pikkies van zijn leeftijd zie je zich wekelijks zo gedragen? Ruzie maken met een aanvoerder? Continu verongelijkt in interviews? Kaarten pakken? Maarja het is Lang he, de hele wereld is tegen hem. Arme kerel doet niks verkeerd.

26 december 2021 om 16:10

Dus je hebt geen idee hoe zich gedragen heeft met andere woorden.

26 december 2021 om 16:11

Vind het ook een beetje kinderachtig hoe jij hem continu verdedigd terwijl je daar inhoudelijk weinig reden toe heeft. Blijkbaar worden al zijn misdragingen, rare gebaartjes en ruzies gewoon vergeten want ‘ik heb de wedstrijd niet gezien’. Zo lekker makkelijk altijd. Beetje in hetzelfde straatje als ‘er wordt naar iets gezocht’. Dat is je reinste onzin.

26 december 2021 om 16:12

Ik ben ajacied en volg hem al heel lang. Ik heb een zeer, zeer prima beeld van hoe deze jongen zich zijn hele leven al op stelt. Zeer zwak argument van je kerel.

26 december 2021 om 16:14

Je kijkt niet naar een wedstrijd maar gaat dan commentaar hebben op het gedrag uit die wedstrijd, die je niet gezien hebt…

26 december 2021 om 16:17

Discussieren blijkt lastig met de Noa Lang fanclub…

26 december 2021 om 16:22

Jij zegt zelfs niks. Je geeft je mening over iets dat je niet gezien hebt en geeft wat af op die jongen. En dat zonder rekening te houden met enige context.

En dan ga je niet op een argument in door een simpele oneliner nadat je een discussie begonnen bent met een ad hominem.

Een lichtend voorbeeld hoe je een discussie moet voeren inderdaad.

26 december 2021 om 16:28

Kerel. Ik heb in mijn leven al 50 wedstrijden van hem gezien, genoeg om een mening te vormen. Verder mag ik er gewoon van uit gaan dat de dingen die in dit artikel staan kloppen. Voor jouw informatie, die dingen sluiten perfect aan met wat ik al van hem wist.

Jij hebt nog werkelijk niets inhoudelijks gemeld in deze discussie. Verder dan ‘heb je gekeken’ maal 3 kom je niet. Bij Noa lang is het altijd de context. Zijn moeilijke jeugd. De uitlokkende supporters. Donder op joh.

26 december 2021 om 16:31

Ik heb het over context van de wedstrijd, verloop van de wedstrijd, evolutie van het seizoen bij Brugge,…

Allemaal relevante dingen.

26 december 2021 om 16:36

De context is nu juist iets breder Lierse. Uit de text kun je halen dat beide gele kaarten toe te schrijven zijn aan onacceptabel gedrag jegens de scheidsrechter. En dat is niet voor de eerste keer. Dan vind ik je argumentatie ten aanzien van het niet zien van de wedstrijd nogal zwak. Deze jongen valt heel vaak positief op door geweldig te voetballen, maar helaas ook te vaak door zich niet als prof te gedragen. Daar hoef je niet alle wedstrijden voor te zien om daar iets over te zeggen. Anders kun je wel stoppen met een forum.

26 december 2021 om 16:37

Verder gaat het er vooral over dat er best inhoudelijke kritiek mag zijn, zo laat hij zich te snel opjagen en is hij niet altijd genoeg gefocust.

Maar er wordt altijd zo gigantisch overdreven. Hij zou een of ander probleemgeval moeten zijn, wat hij niet is, en slecht zijn voor de sfeer in een selectie, wat niet zo is.

Hij heeft werkpuntjes maar bij velen overschaduwen die de vele malen belangrijkere pluspunten om een reden die ik bijna niet anders dan persoonlijke afgunst kan categoriseren.

26 december 2021 om 16:38

Je hoeft de westrijd niet te zien om precies te weten hoe dit weer zou gaan. Irritant gedrag dat uit valse verontwaardiging komt. Nog gewoon onvolwassen en over een paar jaar schaamt ie zichzelf kapot bij t terugzien van zijn eigen beelden.
Hij moet t dus nog leren maar dat wil niet zeggen dat dit helemaal verkeerd is.

26 december 2021 om 16:38

Kan je naast de wedstrijd op Anderlecht en deze partij dan nog voorbeelden geven van voorbeelden van “niet-professioneel gedrag”?

26 december 2021 om 16:46

Ik vind het onnodig om terug te moeten grijpen naar allerlei buitensporig gedrag. Of dat nu op of buiten het veld is. Uiteindelijk is hij zelf verantwoordelijk voor het beeld wat er om hem heen bestaat. Ik vind het nogal opvallend dat iemand die zijn eigen supporters belerend toespreekt, overigens was de strekking terecht, nog geen maand later zijn eigen emoties niet kan controleren. Dat zoiets opvalt ligt toch echt bij hem. Dat krampachtig verdedigen van deze jongen begrijp ik eigenlijk niet.

26 december 2021 om 16:59

Je vindt het onnodig? Dus je stelt dat het al meermaals is voortgekomen. Ik geef dan zelfs nog de wedstrijd tegen Anderlecht cadeau in mijn vraag er meer te noemen en dan is het onnodig?

Begint het nu duidelijk te worden waarom ik het belangrijk vind dat mensen naar wedstrijden kijken voor ze commentaar over fases uit wedstrijden geven? Als je dat niet doet dan ben je namelijk makkelijk te manipuleren door opinies van anderen, waarvan je geen idee hebt of ze waar zijn of niet.

Er hangt een negatiever beeld rond die jongen dan nodig is en een hoofdreden daarvoor is dat velen maar op meningen van derden vertrouwen in plaats van zelf wekelijks naar Brugge te kijken. Mensen vormen een mening op basis van dingen die ze niet zien/weten en elke keer dat er dan iets in de media komt dan zien ze dat als een of ander bewijs van hun mening.

26 december 2021 om 17:16

Voor mij was de kous af bij zijn liedjes rondom de achtergrond van Anderlecht. Dat jij maar vast blijft houden aan zijn voorbeeldige optredens bij Brugge is je goed recht. Echter, een gele kaart is een waarschuwing, als je dan door blijft gaan laat je zien hardleers te zijn.

26 december 2021 om 18:13

Hoeft ook niet toch?

Als je dit al ziet, is het al duidelijk.

26 december 2021 om 22:29

@Lierse
Zou zijn gedrag de reden zijn dat Ajax hem liet gaan. Hij heeft genoeg voetballende kwaliteiten, daar zal het niet aan hebben gelegen ?
Ik weet niet of je je nog kan herinneren dat Tadic en Ten Hag hem tijdens de wedstrijd moesten corrigeren ?

26 december 2021 om 15:43

Goed bedoeld wat ik nu zeg maar het is toch erg zonde dat hij vaker zich wat negatiever laat merken? Voetballend is hij namelijk echt getalenteerd hoor! Dat je tegenwoordig snel een gele/ rode prent krijgt vind ik ook maar je kan er beter het voorkomen allemaal.

26 december 2021 om 15:46

Hey Noa jij ook op VZ?

26 december 2021 om 15:52

Het is een kwal.

26 december 2021 om 17:15

Gaat mij niet om die speler. Gaat mij om de antwoorden en het gebruik van geestelijke handicap Dat raakt mij zeer en is ook persoonlijk

26 december 2021 om 17:30

Stoppen met haten? Ik start desnoods een petitie dat deze nep-Hollander in het Oranje shirt aantreedt. Net een pedant groep 8 mannetje die voor het eerst naar de Hogeschool gaat. Tijd voor een flinke corrigerende tik. Mafklapper

26 december 2021 om 18:08

Men stop met haten als hij gewoon normaal doet.

Het is een arrogante jongen die nooit de top zal bereiken.

Ik heb de 2e gele kaart niet gezien, maar Lang haf er allang afgestuurd kunnen worden wat mij betreft. Vol agressie de bal wegtrappen na een fluitsignaal, rare gebaartjes naar staf en andere spelers, stom duwen, irritatie en dan nog bij de scheidsrechter gaan janken. Nee, deze jongen kan zo nu en dan leuk voetballen maar je zou toch verwachten dat hij zich inmiddels wat volwassener gaat gedragen.

Hoort erbij. Als het echt tegen zit is Lang al snel de weg kwijt. Het was een slecht pot van Club. Die gaan geen kampioen worden. De achterhoed eis sloom en kan niet voetballen m. Op het middenveld speelt eigenlijk 3 keer dezelfde soort speler of Balanta die echt keuken kampioen niveau is. Op 70 minuten lang met alleen de ketelare als valse spits oi oi

Noa wordt eens volwassen man. Jij zult nooit een grote voetballer worden a la Ronaldo of Messi, stop met je irritante gedrag man! Alleen de echt grote spelers zijn een voorbeeld zowel binnen als buiten het veld.

Blijf een engnek natuurlijk. Rare gebaren maken, arrogant doen brrrr

Als hij zich zo gaat gedragen dan moet Louitje hem natuurlijk niet meer bij Oranje roepen. Het blijft gewoon een lastige jongen, een goeie voetballer maar zal nooit echt hogerop komen mede door dit gedrag, grotere clubs knappen op dit soort spelers af. Maakt je teamspirit niet bepaald beter. Irritant ventje.

Speelde al de hele wedstrijd opgefokt en dan laat je na de wedstrijd zo kennen. Hij zal het weer op de haters gebeuren gooien, maar hij zal toch echt wat aan zijn beheersing moeten gaan werken.

Opvallend dat er zoveel mensen naar de Brugse derby kijken in Nederland. Of zouden het gewoon mensen zijn die nog geen 5 wedstrijden van Brugge per jaar bekijken in de pro league, nu iets negatiefs lezen over lang en daardoor snel maar hun vooringenomen mening gaan ventileren over hem op basis van een wedstrijd die ze niet gekeken hebben?

Wat trouwens niet wegneemt dat Lang zichzelf wat beter moet leren beheersen naar mijn idee.

26 december 2021 om 15:52

Zo gek is dat toch niet als het live op Ziggo Sport wordt uitgezonden en je even tussen al die gangen door gewoon even een potje voetbal wilt kijken.

26 december 2021 om 15:52

Als iemand zo vaak negatief in het nieuws kom is het toch niet raar dat mensen een mening over hem gaan vormen?

26 december 2021 om 16:08

Vaak negatief in het nieuws… Hij is veel meer positief in het nieuws geweest bij Brugge dan negatief. Er wordt gewoon continu iets gezocht.

Er wordt echt gedaan alsof hij een of ander probleemgeval is. Wat je reinste onzin is.

26 december 2021 om 16:16

Het zal vast geen slechte jongen zijn. Maar ook niet bepaald een slimme. Dit soort acties staan niet op zichzelf bij hem, dat is het punt. Die jongen kan een lifecoach prima gebruiken, denk ik. Want er is nog lang niets aan hem verloren.

26 december 2021 om 16:19

Hij windt zich vaak onnodig op inderdaad. Dat moet er uit, maar om nu te doen alsof het dramatisch is, gaat ook wat ver. En dat hij zich vandaag opwond was misschien wel beter dan het totaal gebrek aan inzet en beleving bij sommige andere spelers op dat veld vandaag.

26 december 2021 om 16:05

Wat een lulverhaal. Net alsof je de hele wedstrijd moet zien om te kunnen constateren dat Lang een groot mentaliteitsprobleem heeft als het even niet loopt zoals hij het graag zou willen. Mag hopen dat v Gaal hem niet meer oproept als hij zich zo blijft gedragen.

26 december 2021 om 16:09

Als je niet naar de wedstrijden kijkt dan trap je sneller in stemmingmakerij ja. Want wat is “zich zo blijft gedragen”? Dat betekent niks als je het niet benoemt.

26 december 2021 om 16:21

Fijne kerst kerel!

26 december 2021 om 16:24

Je wil er dus niet op ingaan. Was te verwachten.

26 december 2021 om 19:02

Je hebt gelijk Lierse. Ze hebben allemaal al hun oordeel klaar staan. Zonder wedstrijden van Brugge te bekijken. Mensen doen Alsof die zich altijd zo gedraagt. Wat totaal niet het geval is. Allemaal stemmingmakerij en zoeken naar dingen. Alleen maar negatieve dingen benoemen die amper voorkomen. Jammer. Rode kaart was natuurlijk terecht.

Clement buiten. Mannaert buiten. De scouting buiten. En neem Mignolet, Vormer, Dost en Sobol mee. Koop 6 nieuwe, gretige spelers van 25. Het moet eens gedaan zijn met alleen maar 19 jarige snotneuzen te kopen in de hoop daar winst op te maken en dit aan te vullen met overgrootvaders met de draaicirkel van een vrachtwagen. Koop spelers van 25 die nog net niet pieken maar waar je een aantal jaar mee vooruit kan. En gretige spelers, winnaars.

Deze ploeg is een schande voor de club en vertegenwoordigt in niks No sweat no glory. 109 km gelopen tegenover de tegenstander 121 km. Elke tweede bal was voor Cercle. Dan hoeven we zelfs geen uitgebreide tactische analyse te maken, die ene statistiek zegt meer dan 1000 worden om het spreekwoord te parafraseren. Om van te kotsen. Het gaat van kwaad naar erger, grijp nu toch verdorie in voor de titel helemaal weg is.

26 december 2021 om 15:58

Nu vergat ik nog de slechtste van allemaal. Brandon Mechele moet zo snel mogelijk aan SK Lommel verkocht worden, die kan al jaren niet meer mee. Heeft eigenlijk nooit mee gekunnen. Man man man als dat geen Belg was en je hem niet nodig had om aan je minimum aantal Belgen te komen...

26 december 2021 om 16:12

Het is altijd makkelijk in mindere tijden te vergeten wat bepaalde individuen gedaan hebben in betere tijden. Je mag niet vergeten dat Brugge fantastisch werk geleverd heeft de afgelopen 10 jaar. Daar doet een slechte transfer zomer niet zomaar teniet.

26 december 2021 om 16:28

En voor dat werk zal ik Michel Preud'homme, Ivan Leko en Bart Verhaeghe eeuwig dankbaar zijn. Clement als speler idem.. Philippe Clement als trainer daarentegen en Vincent Mannaert bieden weinig meerwaarde de afgelopen jaren. Dan neem je beter afscheid. Als je jaar na jaar de vetpot uit de champions league casht zou je ondertussen al 44 stappen voor moeten staan op de rest in België maar het niveau lijkt alleen maar te nivelleren. Er wordt heel slecht gewerkt. Tevens lijken ze tegenwoordig zelf vooral bezig met cashen (beursgang, externe investeerders) dan goed sportief beleid. En de supporters worden al jaren het geld uit de zakken geslagen. Ik betaal een belachelijke prijs die jaar na jaar duurder wordt in een krakkemikkig oud stadion met afschuwelijke wc's. Heb al 15 jaar een abonnement en het is een schande hoe de supporters uitgemolken worden. Compensatie voor de gemiste bekerfinale in maart 2020 ook nog niet ontvangen. Enfin. Vormer idem, afscheid nemen. Bedankt voor de mooie jaren, waarvoor hij overigens zelf ook mooi voor beloond is met een dik contract, maar die is al 2 jaar op.

27 december 2021 om 02:50

Ik heb vaak geroepen (niet op dit forum) dat Leko en Peter Verbeke de grondleggers zijn van het succes van Club en dat Clement vooral de pluimen op zijn hoed heeft gestoken. Leko heeft een ploeg achtergelaten waarmee Clement in zijn eerste jaar fluitend kampioen kon worden en daarna brokkelde het alsmaar verder af.
Jongens als Diatta, Dennis, Danjuma die werden gehaald onder het bewind van Leko en Verbeke, en nog steeds niet vervangen zijn. Door falen van het scoutingsbeleid/technische staf. Die Verbeke blijft toch onderschat worden.

26 december 2021 om 16:38

Hahaha, toch grappig. Een paar maand geleden waren jullie nog te groot voor Belgie " het Bayern" van de JPL. Ze gingen even doorstoten met city en psg in de CL. En nu moet heel de kern oprotten. :-D Lang ging voor 40 milj verkocht worden, Vanaken kon mee met Barca als hij wou, en Dost was dé topscoorder die de JPL ging tonen hoe je moet scoren. Mignolet was zelfs een stunt transfer :-D
Ze zullen het allemaal niet meer kunnen zeker?

Jullie zijn veel te hoog op gehemeld door de media.
Die lang is geen slechte voetballer, maar het zit zo verkeerd in zijn hoofd. Zelfs CDK lijkt de nieuwe messi te zijn. Heeft als spits nog maar 9 goals over alle competities en vorig jaar zelfs maar 4 goals.
Moet eerlijk toegeven dat het leuk is jullie te zien spartelen...

26 december 2021 om 17:22

Wat is dit nu weer voor infantiel gesneer, dat heb ik allemaal nooit geroepen. Ze gingen even doorstoten in de CL, lol. De meeste dingen zijn zelfs door niemand geroepen of misschien 1 gek ergens. Dat jij dat zo serieus neemt en er klaarblijkelijk elke dag aan denkt, is jouw probleem en iets tussen jou en je psycholoog. Daarnaast heb ik jou al meermaals beleefd en minder beleefd gevraagd om niet op mij te reageren. Ijdele hoop dus.

Verder stel ik alleen vast dat zelfs dit mindere Brugge nog steeds de soevereine nr 1 van België is, dus of Anderlecht supporters nu zo veel om te lachen hebben...

26 december 2021 om 19:50

Je spreekt jezelf behoorlijk tegen. Eerst beschuldig je Clubfans voor het ophemelen van de club ("bayern van de Jpl) om vervolgens toe te geven dat de media (analisten ook overigens) ons hebben opgehemeld. Wtf? Ben je een Anderlecht- of Gentsupporter? Moet haast wel.

26 december 2021 om 20:51gevoelige snaar geraakt...

Die 1 gek was dan Vincent Mannaert die beweerde om te overwinteren in de CL. Maarja als je zijn alcoholgebruik ziet verwondert het niet hé.

En meen/denk je echt dat je nog soevereine nr 1 bent? :-D

EN die 2de gek die hint naar het Bayern van Belgie:
Vormer: 'club Brugge het Bayern Mã¼nchen van Belgiã«? Dat is mogelijk'


...

Wat zou er nou omgaan in die jongen? Echt onbegrijpelijk. Zou hij echt denken dat iemand (die hem verder kan brengen) dit soort acties met genoegen aanschouwt? Die jongen heeft een coach nodig, ongeacht wat hij zelf denkt of vindt. Of misschien wel juist vanwege wat hij zelf denkt en vindt.

Ik snap sommige mensen hier totaal niet. Is het verzamelen van grijze muizen jullie hobby? Noa is op z'n 22ste nog niet 100% in zijn hoofd en ik zou het echt niet anders willen op dit moment. Ik hoop dat hij zo doorgaat. Altijd het randje blijven opzoeken en af en toe daar overheen gaan. Kwartje is nog niet gevallen bij hem, maar dat hoef ook nog niet. Hij moet lekker zijn tijd nemen om mentaal te ontwikkelen.

Ik heb veel liever dit dan een aanvaller die anoniem op het veld zwerft en dan voor de camera verteld dat ze als ploeg hun best hebben gedaan. Schei uit man!

26 december 2021 om 16:40

Heerlijk man ben je 22 jaar en kan je het niet laten om spullen in de catacomben te slopen. Een ware toevoeging in een verloren wedstrijd is dat inderdaad.

26 december 2021 om 21:56

Een uitgeprinte A4tje van de muur getrokken. Nou, nou! Boefje is het ook.
'slopen' zegt ie. Haha

Echt waar Noa het logo van Cercle van de muur trekken echt Waarom?. Die jongen is echt niet goed bij zijn hoofd. Misschien leert hij die vervelende en arrogante maniertjes af als hij eens een keer 10 wedstrijden word geschorst

Ik raak er steeds meer van overtuigd dat Ajax deze speler op tijd heeft verkocht. De maniertjes van Noa Lang zijn heel erg irritant. Je zult als trainer maar afhankelijk zijn van het gedrag en de prestaties van deze omhoog geschoten kleuter die denkt dat hij echt iets voorstelt.

Zonde dat hij zijn eigen emoties niet kan bedwingen en constant doorslaat als klein kind.
Hierdoor zal hij nooit doorbreken en eindigen bij een tweede rangs clubje.
Blij dat hij weg is bij Ajax en hoop dat hij niet wordt geselecteerd voor het NLs elftal.
Zonde maar waar.

Cercle stond lang voorlaatste maar heeft nu 15 op 18. Met dank aan de jeugd die nu al wat meer ervaring opgedaan heeft en goed is in de highpress game van de nieuwe Oostenrijkse coach Thalhammer. Energie wint het van de vedetten.

Club speelt in de competitie als vedetten. Enkel in de CL gaan ze voluit. Tegen PSG spelen zij zoals Cercle nu tegen Club speelde. David tegen Goliath. David veel agressiever en sluwer.

26 december 2021 om 17:24

Cercle doet het idd wel goed, verloren dan ook nog onverdiend op Union, en dan beweerden de talloze analisten en voetbalkenners in Vlaanderen nog dat Vanderhaeghe onterecht ontslagen werd.

26 december 2021 om 17:52

Met hem hadden ze ook 100% zeker genoeg punten gehaald om middenmoot te halen. Deze manier van druk zetten was hem wel niet gelukt.

Dit is nou de reden waarom Ajax hem heeft laten gaan!

Het is en blijft een raar ventje.

Bij hem vraag ik me ook oprecht af, of hij ooit over dit gedrag heen groeit?

Hij moet begrijpen dat hij ook alleen zichzelf in diskrediet brengt.

Ineens is heel VZ er als de kippen bij om maar weer wat rare woorden over Noa Lang eruit te gooien. En ook zonder echt goede argumenten. Ik weet wat niet zieliger is, de rode kaart van Noa Lang of het overgrote merendeel van de trieste reacties op dit artikel.

Nou hij wind zich weer eens op, poeh poeh. Genoeg voetballers die ouder zijn en ook dit soort gedrag hebben vertoond. Erik Pieters die een ruit inslaat, Joey Barton met z'n korte lontje, Pellè die alles kort en klein schopt en slaat en ga zo nog maar even door.

Hij moet werken aan zijn korte lontje en als heel Brugge niet rendeert, tja dan komen emoties nog wel eens los. Niet dat ik dit wil goedpraten, verre van normaal natuurlijk, maar je kan je ook onnodig extreem druk maken om niets.

Ergens moet ik wel lachen om een teleurgestelde kleuter die het logo van de tegenstander van de muur af sloopt. Alsof daarmee de nederlaag geneutraliseerd wordt...mijn neefje van 9 molde eens de sjoelbak na een verloren sjoelkamp; de sjoelbak kreeg de schuld!!

On: dat intervieuw 4 weken trug was dus niet van de Speld?

Het is een open deur maar langzaam is nu toch wel duidelijk waarom ajax Lang heeft laten gaan

26 december 2021 om 22:24

Lang heeft de ' open deur- gesloopt!
On: zo'n tableau van de muur afrukken en kapotstampen, voiruit.....maar je zult er als team maten maar bij zitten in.de kleedkamer na een nederlaag

Tja, lijst wordt lang. We hebben er minstens 4 voor hem op links dus uiteindelijk totaal niet nodig, dat scheelt. Al zijn Gakpo en Danjuma genoeg. Memphis en Malen kunnen ook nog van die kant. Denk dat vGaal wel klaar is met m

Tja, wat moet je er van zeggen. Die jongen heeft talent zat, dat is duidelijk. Helaas is er waarschijnlijk ergens in zijn jeugd/loopbaan iets misgegaan waardoor hij ontzettend onzeker is geworden en constant zichzelf wil bewijzen. Zodra het even niet lekker loopt lijkt hij gefrustreerd te raken en rare dingen te gaan doen, waarschijnlijk omdat hij geen idee heeft hoe op een normale manier met frustraties om te gaan. Best wel zielig voor hem eigenlijk, maar tegelijkertijd moet er tegen op worden getreden want hoe hij doet is niet normaal. Misschien dat psychologische hulp hem kan helpen om een beetje tot inkeer te komen, te beseffen dat hij heel veel talent heeft en veel verder zal komen als hij zijn koppie erbij houdt en gaat doen wat ie goed kan: voetballen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Club Brugge

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Pro League
SpelersPositieW
C. De KetelaereMiddenvelder3914
H. VanakenMiddenvelder3911
N. LangAanvaller377
S. MignoletKeeper390
M. RitsMiddenvelder337
R. VormerMiddenvelder295
B. DostAanvaller2612
Voor de complete selectie: Clubpagina Club Brugge.

3 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Club Brugge 37 7 8 2
2020/2021 Ajax 1 0 0 0
2020/2021 Club Brugge 29 16 7 1
2019/2020 Jong Ajax 9 5 2 1
2019/2020 FC Twente 7 1 1 0

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren