Driessen: ‘Daar kan Feyenoord een behoorlijke transfersom voor ontvangen’

Vrijdag, 24 december 2021 om 16:11Tom Rofekamp • Laatste update: 16:11

Valentijn Driessen denkt dat Feyenoord met Joey Veerman wil inspelen op een naderend vertrek van Orkun Kökçü. De twintigjarige Turks international kan volgens de chef voetbal van De Telegraaf 'een behoorlijke transfersom' opleveren' voor de Rotterdammers. Mocht Kökçü vertrekken, heeft Feyenoord met Veerman 'een nog betere opvolger' in huis, aldus Driessen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door hagroe)

Kokcu ontwikkelt zich uitstekend. Daar gaan we zeker centjes voor vangen, maar ik hoop echt niet dat we 6 miljoen voor Veerman gaan betalen.

24 december 2021 om 16:25

Volgens Driesen -die zit er echt nooit naast - is Veerman een nog betere optie dan Kocku.

Dus beste Migi, dus misschien hopen op wel.

Je verkoopt Kocku rond de 20 en koopt betere voetballer voor 6 mil terug

Super!!

24 december 2021 om 17:05

Haha, positive thinking. Maar zonder dollen, Punt 1, Veerman is niet beter. Punt 2, Veerman moet eerst weer stabieler gaan presteren, anders is hij dit geld niet eens waard

24 december 2021 om 17:08

Je gaat voor Kocku natuurlijk nooit rond de 20 miljoen vangen. Als je daar 10-12 miljoen voor vangt is het al de hoofdprijs.

24 december 2021 om 19:16

AZRico. Het spijt me, maar het gaat minimaal 17 a 18 miljoen worden...

24 december 2021 om 21:07

AZrico

Haha waarom zou Feyenoord 10-12 als hoofdprijs zien? Gast is nog jong, Turks international en langdurig vast.

Jouw club heeft een paar keer verkocht en succes gelijk naar je hoofd gestegen. Bij AZ vertrokken spelers, meeste mislukken gewoon.

Bij Feyenoord vertrokken spelers doen het toch beter. Zelfs lang terug gaan in tijd met Kuyt, Kalou, v Persi, de Vrij, Kasdorp en meer.

Daarnaast heeft jouw club momenteel niet echt veel spelers die voor hoofdprijs weggaan. Beste speler Wijndal heeft na dit seizoen nog een 1 jaar contract. Blijven over Midsto - ook hij hierna 1 jaar contract - en Karlsson. Daar houdt het ook op.

Kijk Feyenoord nu, die hebben meer spelers met potentie en hogere waarde. Bijlow, Geertruide, Senesi, Malacia, Kocku en Sinestera.

Huiberst weigert ook risico's te nemen en wat aankopen te doen om het team te versterken.

Arenssen zoekt veel manieren en die zag echt niet zoals v Geel deed ieder bod zowat accepteren en spelers goedkoop weg doen.

Vorig jaar leek zijn transferwaarde voor onze ogen te verdampen en dit seizoen is het een echte doorzetter geworden en is het een van de sterkhouders van het team. Ik zou hem graag nog een jaartje behouden.

Ik denk dat ze kokcu doorschuiven na nr 10 want til vertrekt sws na dit seizoen. Dan Veerman op de plek van kokcu. Wat ik niet snap is dat ze Burger zo makkelijk van de hand hebben gedaan. Die zou ook heel goed op die positie kunnen spelen en dan had je 6 miljoen over gehad voor een fatsoenlijke spits zoals strand Larsen of een openda die Feyenoord echt zoveel beter zou maken.

24 december 2021 om 16:37

Waarom Kokcu doorschuiven als hij op deze plek juist echt z'n draai heeft gevonden? En Burgers perspectief was gewoon niet groot (die jongen wil ook spelen) en was Basel een goede uitkomst voor beide partijen.

24 december 2021 om 17:00

Hem op 8 in plaats van 10 zetten is juist een groot deel van de rede dat hij dit seizoen beter presteert. Niet elke goede middenvelder moet je gelijk op 10 zetten.
En Linssen doet het toch echt verdomd goed als spits momenteel. Hoeft alleen Haller voor zich te dulden qua doelsaldo, en dat met een stuk minder minuten en ook pas sinds de laatste speelronde. Doet het ook op Europees niveau prima. Openda draait een leuk seizoen, maar Strand Larsen kan toch niet een serieuze suggestie zijn als "fatsoenlijke spits"?

24 december 2021 om 17:00

Kokcu heeft anderhalf jaar lang zitten aankloten op de 10-positie en werd door iedereen al het zoveelste mislukte talent genoemd en doet het voor het eerst bij Feyenoord echt goed omdat hij een stuk lager op het veld staat en jij denkt dat ze hem weer op de 10 zetten?

Ook denk ik dat de gemiddelde voetbalkenner toch wel ziet dat er in Kokcu veel meer voetballend vermogen zit dan in Wouter Burger? Sympathieke jongen en een harde werker, maar een enorme dertien-in-een-dozijnvoetballer waar ze er al genoeg van hebben bij Feyenoord.

24 december 2021 om 22:12

Larsen, burger en openda die Feyenoord zoveel beter maken? Nee dat lijkt me niet. Openda heeft potentie daar niet van.

Dit is voor Feyenoord wel heel pijnlijk, want Driessen zit zelden goed ..
Ik ben qua Kokcu er nog niet over uit wat hij zou kunnen opleveren, international dus dat is goed maar ik weet nog niet goed wat nou echt zijn kwaliteit is die er bovenuit steekt. Ik kijk natuurlijk niet iedere wedstrijd van Feyenoord maar wat zou een goede prijs voor hem zijn als je kijkt naar Corona tijden en wat Feyenoord normaliter voor spelers krijgt? 10 miljoen? 15 miljoen als hij zich in de CL blijft laten zien?

24 december 2021 om 16:40

Juist door dat 'wat Feyenoord normaliter krijgt' mag Arnesen zich deze zomer gaan laten zien als taaie onderhandelaar. Voor 10 miljoen zou ik de telefoon niet eens opnemen. Kokcu is gewoon een sterkhouder die nog een paar jaar vastligt.

24 december 2021 om 17:03

Je moet de statistieken er maar eens op naslaan. Een hoog percentage succesvolle passes, vrij veel assists voor de defensieve positie waarop hij staat, enorm belangrijk in de opbouw, veel balveroveringen en een flink loopvermogen. Ik denk dat hij op veel gebieden beter scoort dan bijvoorbeeld een Gravenberch dit seizoen, dus een miojoentje of 20 lijkt mij echt wel haalbaar.

24 december 2021 om 17:11

Miljoentje of 20? Kennelijk dringt het in Rotterdam nog niet helemaal door dat er een enorm verschil zit tussen pre-corona prijzen en post-corona prijzen. 10-12 miljoen is voor een speler die een half jaar goed speelt bij een team dat uitkomt op het 3e Europese niveau echt al de hoofdprijs. En ja, ik kan daarover meepraten. Wij kregen ook 'maar' 12 miljoen voor Koopmeiners, die ik toch een klasse beter en verder acht dan waar Kocku nu staat. Die liet het bovendien al 3 jaar heel stabiel zien.

24 december 2021 om 19:01

Het dringt ook niet tot jou door dat Kokcu nog een contract heeft tot 2025, er meerdere clubs interesse in hem hebben en een EK al gespeeld heeft en basisspeler is bij Turkije. Daarnaast is ie bijna 3 jaar jonger dan Koopmeiners…

24 december 2021 om 19:19

Dan houden we hem toch, corona word een griepje. Verleng 4 jaar met mooie waardering.. en huppakee, dat is over 3 jaar gewoon 20 miljoen hoor. Alleen nog ff oefenen op die corner en schieten

24 december 2021 om 21:10

JK-Ajax

"Ik ben qua Kocku er nog niet over uit"

Deze gast is een van de weinige spelers in NL die stap naar Ajax zou kunnen maken. Als opvolger Gravenberch zou hij niet misstaan.

Ik weet dat het onrealistisch is hoor. Maar wil alleen aangeven, dat de man echt stappen gezet heeft en klaar is voor hoger niveau.

Ik zou als Feyenoord echt rond de 20 miljoen beginnen te praten. Er onder is echt te weinig.

Ik weet niet of Valentijn Driessen Feyenoord heeft gevolgd dit seizoen. Ik denk het niet als ik hem hoor praten. Je kunt toch niet serieus beweren dat Veerman een betere speler is dan Kokcu. Veerman is echt een hele goede speler hoor en ik hoop dat Feyenoord hem haalt. Maar Kokcu ontwikkeld zich echt heel goed onder Slot. Veerman geeft nog te vaak niet thuis bij een middenmoter

24 december 2021 om 17:00

Denk dat je kokcu voor 15 miljoen moet kunnen verkopen en dan veerman voor 7 miljoen. Denk dat veerman met betere spelers voor zich ook meer kan onderscheiden. Een sinisterra zou Denk ik wel raad weten met zijn steek passjes.

Het lijkt er inderdaad op dat Veerman met het oog op het verwachte vertrek van Kokcu komende zomer gaat komen. Maar nog los van een eventueel vertrek, biedt Veerman direct meer mogelijkheden in de breedte van de selectie als hij deze winter al komt. Wat óók nodig is, aangezien diverse spelers de laatste wedstrijden op een gegeven moment echt op hun tandvlees liepen.

Maar ik zou het ten zeerste toejuichen als hij komt in elk geval. Vind het echt een uitstekende voetballer en de enige van buiten de (sub)top die ik zou halen in de Eredivisie. Alleen hoop ik wel dat de som uiteindelijk meevalt.

24 december 2021 om 21:12

MGMV

Zou transfervrije Bazoer niets zijn? Denk dat hij onder Slot hoger niveau haalt.

Heeft zich dit seizoen uitstekend ontwikkeld, leuk ook voor Feyenoord om te zien dat er weer een jeugdproduct zulke stappen maakt. Maar om dan te lezen dat hij voor 20 miljoen verkocht gaat worden is natuurlijk waanzin. 10-12 miljoen mag je echt mee in je handen knijpen nu met corona. Wat overigens ook betekent dat ik Veerman absoluut geen 8-10 miljoen waard vind. 4-5 miljoen zou ik daar max voor geven, want zoals al eerder aangehaald laat hij het juist in topwedstrijden zeer vaak afweten.

24 december 2021 om 21:16

AZRico

jouw club verkocht ook spelers ver boven hun marktwaarde. Boven 20 miljoen voor Vincent Jansen is waaanzin.
18 mil Til is waanzin.

Wat is je punt? Waarom zou Feyenoord tevreden moeten zijn met maar 10/12?

Wijndal heeft 1 jaar contract na dit seizoen. AZ mag echt de handen knijpen als je daar 5 miljoen voor krijgt. Alles erboven is natuurlijk waanzin.

Midsto ook 1 jaar contract. Max 2 miljoen. Iets met handen knijpen en alles erboven waanzin.

Karlsson grappig spelertje. AZ mag blij zijn als daar 7 mil op geboden wordt.

Zo we zijn wel snel klaar met spelers van jouw club die wat waarde vertegenwoordigen. Rest is te slecht of helemaal niets waard.

Zullen we eerst maar eens afwachten? Wie weet komt er iets uit de hoge hoed dat niemand verwacht......

Ik weet het niet met die Veerman. Goede voetballer maar meeverdedigen is lastig voor hem. Vind hem ook wat arrogant overkomen. Zowel binnen als buiten het veld.

Wat voor bedrag moet je denken aan Kokcu?
15 mil?
6 mil voor Veerman?
Hmm tja, kan...

Zou het niet voor feyenoord slim zijn om diemers en texeira in de deal in te zetten als ruilmiddel? Hun beide plus een bedrag van 3,5 miljoen moet toch wel een goede deal zijn voor beide partijen? Ik zie die 2 jongens wel opbloeien in friesland. Maar wie ben ik hahah

Die kökcu gaat niet voor meer dan 10 mil weg.
Hij heeft europees clubniveau nog niks op hoog niveau laten zien en hij speelt niet voor Ajax.

Die veerman is een leuke speler maar ajax heeft denk ik niet veel aan de aankoop. Middenveld nu al druk bezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

7 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren