Kramer vernietigend over Jol: ‘Ze hebben ADO naar de kloten geholpen’

Dinsdag, 21 december 2021 om 12:33Jordi Tomasowa • Laatste update: 13:05

Michiel Kramer heeft bepaald geen goed gevoel overgehouden aan zijn vertrek bij ADO Den Haag na afloop van vorig seizoen. De situatie waar de club momenteel in verkeert is volgens de spits van RKC Waalwijk de schuld van de clubleiding, onder wie technisch adviseur Martin Jol. Na een uiterst moeizaam seizoen vol onrust degradeerde ADO afgelopen seizoen. De club bezet momenteel de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door ikea)

Het is natuurlijk ook wel een bizarre actie om Martin Jol daar de leiding te geven….

Blij dat Kramer in de eredivisie speelt. Heb altijd wel een zwak voor hem gehad. Doet het naar behoren bij rkc. Echt wel triest om te lezen dat wanbeleid de oorzaak is van een hoop onrust bij ADO.

21 december 2021 om 22:48

Hahah, wat had je dan gedacht? Dat ze door goed beleid nu in de KKD spelen?

Van buitenaf leek het ook echt een belachelijke situatie bij ADO. Rankovic die om ervaring vraagt maar jonge spelers moet gaan inpassen, vervolgens de laan uit wordt gestuurd omdat de resultaten tegenvallen en dan halen ze in de winterstop plots wel ervaren gasten als El Khayati en Vejinovic om vervolgens alsnog te degraderen. Van fatsoenlijk beleid is daar natuurlijk al jaren geen sprake.

Echt jammer want een club als ADO hoort wel in de Eredivisie.

Hopelijk volgend seizoen maar eerst de bezem erdoorheen op alle lagen.

21 december 2021 om 13:30

Zeker jammer, aan de andere kant ben ik er altijd wel blij mee als wanbeleid (zoals in het verleden ook bij Twente, NAC of roda) wordt afgestraft met degradatie. En zo'n frisse start in de KKD is voor de lange termijn sowieso ook beter voor de club.

Beleidsmakers…Alles valt of staat uiteindelijk toch met de prestaties op het veld. Als de sfeer binnen een team goed is dan zie je dat ook vaak op het veld terug. Dan wil een groep er wel voor vechten. Dat is ook een beetje de ‘oude’ speelstijl van de FC. Het gras opvreten en inzet tonen ook al heb je minder kwaliteit.
Als de resultaten uitblijven wordt de sfeer vanzelf minder. Als Vitesse supporter ook al het nodige meegemaakt op dat front.
Heb altijd een zwak gehad voor Den Haag. Helaas viel het kwartje vorig seizoen te vaak de verkeerde kant op en wist de ‘oude’ garde waaronder Kramer het tij ook niet te keren. Hopelijk zien we na dit seizoen het geel groen weer terug in de Eredivisie.

21 december 2021 om 14:32

@1892 dat zal dan vast ook de reden zijn dat ze weer zijn overgestapt op natuurgras, zodat ze het gras weer kunnen opvreten (sorry, kon het niet laten)

Het beleid was natuurlijk al jaren drama, het seizoen ervoor hadden ze eigenlijk al moeten degraderen. Als het beleid niet goed is en verkeerde spelers worden gehaald dan zullen resultaten automatisch ook tegenvallen. In deze ben ik het dan ook niet met je eens, een goed beleid is wel de basis voor prestaties op het veld.

Jol wilde de club overnemen las ik, misschien dacht hij wel ‘ik ga de waarde een stuk verminderen, en dan koop ik de boel voor een prikkie’…

Wat ik het meest teleurstellend vind aan ADO is hoe er om gegaan wordt met de kopstukken op leeftijd. Tuurlijk zijn al die jongens (kramer dus, maar ook Immers, Malone, Meijers, Beugelsdijk, Falkenburg en het gebeurt momenteel met Goossens) niet meer zo goed als in hun prime maar voor het publiek, in ieder geval voor mij, zijn dit spelers die een club zoveel karakter geven wat naar mijn idee even belangrijk is als de voetballende kwaliteiten en ik denk zelfs dat bij ADO juist een stukje karakter belangrijker is als je voetbal kwaliteiten.

Ik snap er echt niets van dat je als club zo tegen de wil van je supporters ingaat. Gelukkig hebben we dit jaar weer jongens die voldoen aan de ADO criteria in de vorm van bijvoorbeeld Kishna en Verheydt, maar desalniettemin wordt Goossens momenteel ook weggepest, terwijl het een onwijs sympathieke knul is die vorig jaar echt een schijtelftal heeft moeten trekken.

Ik hoop zelf wel dat Michiel Kramer weet dat wij in Den Haag altijd heel tevreden met hem zijn geweest en wat mij betreft had hij prima kunnen blijven, al ben ik wel zeer content met Verheydt natuurlijk.

22 december 2021 om 00:53

Je vergeet Zwinkels.. zit niet meer eens op de bank. Trainen doet die zelfs niet meer ?

22 december 2021 om 12:38

Stom, was Zwinkels inderdaad helemaal vergeten, maar bij hem gebeurt inderdaad hetzelfde. Echt onbegrijpelijk dat met onze record-keeper zo wordt omgegaan. Hopelijk heeft hijzelf niet mijn eerdere reactie gelezen want Zwinkels is eigenlijk nog veel meer dan andere genoemde namen.

Bij Martin Jol is het altijd de schuld van een ander. Ik kan me zijn tijd bij Ajax (welke dwaas heeft deze man toch binnen gehaald, moet met steekpenning te maken hebben gehad) nog herinneren.
Hopeloos.
Hij kwam oa met Atoeba of zo, wat was die slecht. Zie ik hem een paar jaar later op zondagochtend doodleuk vertellen . dat zijn periode bij Ajax best succesvol was en dat Atouba al lang voor hem gescout was. Hij kende Atouba voordat ze beiden bij Ajax waren.
Ik heb lang geleden ook al geschreven dat Jol de doodsteek was voor ADO, na die behanger
Daarom geloof ik Kramer volledig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.FC Emmen4519
3.Excelsior4319
4.Jong Ajax4316
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
S. SteijnMiddenvelder2211
V. BesuijenAanvaller226
L. KoopmansKeeper220
A. ĆatićAanvaller214
T. VerheydtAanvaller2117
R. KishnaAanvaller101
J. AmofaVerdediger210
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

19 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren