Henk de Jong spreekt supporters van SC Cambuur toe in video

Maandag, 20 december 2021 om 19:45Dominic Mostert • Laatste update: 20:07

Henk de Jong is dankbaar voor alle steun die hij de afgelopen twee weken heeft ontvangen. Eerder deze maand meldde SC Cambuur dat de trainer een cyste in het hoofd heeft, ofwel een blaasje waar meestal vocht in zit. Hij wordt momenteel verder onderzocht en zal vervolgens een behandeltraject ondergaan. Vanuit zijn huis spreekt De Jong zijn dankbaarheid uit voor alle steunbetuigingen die volgden sinds de bekendmaking van het nieuws.

"Lieve mensen, daar ben ik weer even", zegt De Jong in een video die door Cambuur is gedeeld op sociale media. "Ik moet jullie bedanken, ten eerste voor een fantastisch sportjaar. Wat we meegemaakt hebben met Cambuur is gewoon niet te beschrijven. Hoe we dat gedaan hebben met z'n allen, dan waren jullie er niet, dan waren jullie er wel... Maar je was er altijd! De steun voelden we altijd. Daarvoor bedankt. Je weet dat ik even in een lastige situatie zit op dit moment. Ik heb zo ongelofelijk veel reacties gehad. Het is niet normaal. Dat geeft zoveel steun voor ons allemaal hier."

"Ik ga alles lezen. Ik lees echt alles. Maar het is voor mij even niet mogelijk om alles te beantwoorden. Dat kost teveel energie. Dat snapt iedereen ook, dat weet ik", vervolgt De Jong in de video. "Maar ik wil op deze manier wel iedereen bedanken. Het doet ons zo ongelofelijk goed. En dat geldt binnen onze club, maar ook buiten onze club. Het is niet normaal. Nogmaals bedankt daarvoor, ook namens mijn gezin. Ik wens iedereen geweldige feestdagen en een heel goed 2022. Dan gaan we weer succesvol zijn, met z'n allen."



Gerelateerd

Meer sportnieuws

6 reacties (laatste reactie door hakimskijack)

Kan iemand mij uitleggen of dit ernstig is of niet? Als je de tekst lees krijg je het idee van niet maar met al die steunbetuigingen en dergelijke lijkt het alsof hij al half in zij graf ligt...

20 december 2021 om 20:55

Een cyste kan gevaarlijk, maar dat hoeft niet persé. Vaak is het gewoon een holte gevuld met vocht of lucht, maar als het kwaadaardig is kan het zich uitten tot k***. Ikzelf heb een cyste gehad voor mijn derde hersenkamer, maar gelukkig bleek het een vocht ophoping te zijn en verdween het met de tijd.

20 december 2021 om 21:39

Tis ook de plek waar het zit. Tis nogal complex omdat het ook in zn hoofd zit.

21 december 2021 om 10:53

Wet op de privacy, wel eens van gehoord?

Wat een geweldige vent is het toch. Ook de beelden van afgelopen weekend waarop hij de spelersgroep toesprak voor het duel met Heerenveen, prachtig. Hopen dat het niets ernstigs is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

SC Cambuur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse36-1
9.NEC26-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
H. de JongUnknown
I. KallonAanvaller183
T. BoereAanvaller143
S. StevensKeeper200
A. BanguraVerdediger183
R. UldriķisAanvaller135
Voor de complete selectie: Clubpagina SC Cambuur.

33 fans
Coach, 57 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren