Humberto Tan refereert aan Max Verstappen onder bericht Serdar Gözübüyük

Vrijdag, 17 december 2021 om 16:38Mart van Mourik • Laatste update: 16:50

Voetballers en andere atleten zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun (privé)leven. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door domburg)
17 december 2021 om 19:49

tja Max .... maar stel nu dat onze wielertrots Mathieu Van De Poel in het wereldkampioenschap wielrennen 10 minuten voorop rijdt en op weg is naar een zekere wereldtitel, maar plots komt hij voor een gesloten overweg te staan en moet hij zoals de reglementen het voorschrijven, wachten ....en wachten ...en stel dat die wachttijd nu langer dan 10 minuten duurt en plots komt daar die andere wereldrenner Wout Van Aert aan en plots mag deze door een plotse reglementswijzeging gewoon mee verder met M VDP en deze W VA gaat vlot over onze Nederlandse trot en wint het wereldkampioenschap....terwijl eigenlijk W VA 10 minuten had moeten wachten om de juiste verhoudingen terug in koers te krijgen..... Wel hoe zou Nederland dan reageren ? waarschijnlijk woedend , en terecht natuurlijk

Max is zondag de hele ren naar huis gereden, en zijn ploegmaat heeft zich op een bedenkelijke wijze onsportief gedragen...maar goed , Max had 16 sec achterstand , dit is te vergelijken met een voorsprong van 10 minuten in het wielrennen, en Max zou die achterstand nooit meer hebben kunnen goedmaken.... tot er blijkbaar iemand zei... " ga snel naar de pit , haal nieuwe banden en dan regel ik het wel verder".

Plots mocht Max gewoon achter de racepiloot rijden waar hij een hele race is door naar huis gereden en kon Max snel, makkelijk en vlotjes naar een eerste positie rijden.....

Nu was heel Nederland aan het feest , zonder dat blijkbaar vragen werden gesteld van ..." euh... is dit wel correct ?"

Nu besten mensen , denk maar even over deze twee situaties.... er zal zonder enige twijfel 2x verschillend op gereageerd worden.... de ene situatie heel Ned woedend en de andere situatie , heel Ned. aan het feest .

fairplay wat was dat nu weer ?

Niet mijn meest favoriete scheidsrechter, maar ook niet de slechtste,

Is het zo droevig gesteld in de wereld dat deze man Elite Referee is geworden. Ik heb altijd het gevoel dat deze meneer fluit als er een duel is, dat hij fluit voor impact ook als is het een normaal voetbal duel. Degene die het hardst schreeuwt krijgt de bal dan mee.

Kan niet wachten om hem met een respectbandje naar Simeone te zien rennen.

17 december 2021 om 19:28

Haha, met het schuim rond zijn mond, te springen als een Simeone... Leuke oefening in visualiseren .

Kan geen fan van m worden. Scheidsrechter hier hebben op enkelingen na geen natuurlijke uitstraling qua gezag. Beetje gemaakt. Hij s er imo 1 fan.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Nederland

FIFA ranking: 14
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Maandag 27 juni
Calvin Stengs voelt voorlopig niets voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren