Ajax maakt slippertje en onthult contractverlenging van Marc Overmars

Dinsdag, 7 december 2021 om 19:40Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:51

Marc Overmars gaat zijn contract tot medio 2026 verlengen, zo blijkt uit een filmpje van Ajax dat uitgelekt is. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers bevestigt tegenover De Telegraaf het nieuws en neemt daarmee dus definitief afstand van de belangstelling van Newcastle United.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

88 reacties (laatste reactie door magnetics)

Wel lekker zo'n blunder, zou ik denken ...

7 december 2021 om 19:44

Hopen op nog zo’n blunder met het contract van Ten Hag, zou ik denken 😜

7 december 2021 om 19:47

Gelukkig is het nieuws er niet minder om!

OT: VZ donder eens op met die reclames van 30 seconden elke keer als je de app opent. Bijzonder irritant.

7 december 2021 om 19:52

Vraag me wel altijd af hoe zo'n blunder dan gaat. Je moet nogal wat handelingen uitvoeren voor je zoiets plaatst op twitter namelijk. Tenzij het een tweet was die op een vast tijdstip geplaatst zou worden maar dat het tijdstip niet goed stond oid.

7 december 2021 om 19:55

Zal het laatste wel zijn geweest.

7 december 2021 om 19:56

Ik weet het ook niet precies, maar ik weet wel dat er gewoon heel veel tweets of andere berichten alvast klaar staan met datum en tijd waarop deze geplaatst dienen te worden. Zo stonden er dacht ik ook al filmpjes klaar met het bereiken van de finale van de CL in 2019 of winst van de EL onder Bosz, en waarschijnlijk is in plaats van de tweet gelijk verzonden in plaats van in de wacht gezet.

7 december 2021 om 20:19

Haha ja inderdaad dus eigenlijk waren mijn eerste twee zinnen vrij overbodig.

7 december 2021 om 20:12

Ik denk dat het een bewuste blunder is - even laten weten dat de deur dicht is

7 december 2021 om 20:53

Zou zomaar kunnen…😀

8 december 2021 om 09:59

Mijn eerste gedachte ook, dat was een bewussie.

Jeetje wat een heftige blunder (...)

7 december 2021 om 19:55

Is best een dingetje voor een beursgenoteerde onderneming.

7 december 2021 om 19:57

De beurs is dicht, dus maakt nog niet uit.

7 december 2021 om 19:57

De beurzen zijn gesloten dan mag het juist.

Dit is de beste blunder aller tijden.

Oei, wat een blunder van jewelste! Laten we hopen dat het geen impact heeft op de wedstrijd van vanavond...

Lijkt mij niet helemaal een 'blunder' van Ajax zijn kant😉

Klasse Mark lekker nog vele jaren hier in Amsterdam!!!❌❌❌

Dat zijn dan wel de betere blunders, haha.

Wat een goed nieuws zeg! Hij is één van de redenen van de Europese opmars van Ajax, top dat hij blijft!

7 december 2021 om 20:15

Toch best een laag salaris als je het vergelijkt met wat hij binnenhaalt en wat enkele spelers krijgen, of krijgt hij nog flinke bonussen bij verkoop?

7 december 2021 om 20:54@ Hazardinho77

Bij zijn voorgaande contracten had hij verschillende bonusregelingen; onder meer een prestatie bonus op basis van de spelers verkopen. Ik neem aan dat dit nu niet anders, maar hoe dan ook; ik ben er blij mee dat hij nog langer aan ons verbonden blijft. Al gebied de eerlijkheid mij te zeggen dat ik het in de eerste jaren niet in hem zag zitten. Waarbij achteraf bleek dat dit behoorlijk onterecht was aangezien hij behoorlijk intern werd "tegen gewerkt". Als ik van der Sar zo hoor praten denk ik dat hij ook nog wel even wilt blijven.

7 december 2021 om 20:32

Europese overmars van Ajax

Het zou een grotere blunder zijn om zijn contract niet te verlengen. Als dit het ergste is wat kon gebeuren, valt het wel mee.

Ik denk dat heel veel Ajacieden hier blij mee zijn, nu Vd Sar en TennHag ook ff

Kijk, dat is goed nieuws. Vanavond winnen en dan is het een hele goede dag voor Ajacieden

absoluut topnieuw. Levert al jaren geweldig werk.

En dit is een blunder omdat?😅

Lekker hoor marcie. We gaan een keer europese cup pakken sooner or later onder zijn en vd sars bewind. Ach haters, laat me dromen.

Mooi dat Overmars blijft voor Ajax. Hij is de juiste man op de juiste plaats!

Ook mooi dat Overmars nog steeds deel wilt uitmaken van het Ajax proces. Ik ben benieuwd hoe Ajax zich de komende jaren gaat ontwikkelen. En of ze ook een Europese prijs weten te pakken.

Wat een blunder!! Ze hadden eigenlijk niet willen verlengen en doen ze het per ongeluk toch?

Goed nieuws, hij heeft weliswaar een paar missers gemaakt maar dat heeft hij ook ruimschoots goed gemaakt met genoeg door goed te verkopen. Gewoon top gedaan!

Haha wat een goed filmpje ook weer zeg. Media afdeling van Ajax is echt wereldklasse. Buiten dat is verlengen van Overmars evenveel waard als 3 topspelers contracteren. Wat een topper is Marc voor Ajax gebleken.

7 december 2021 om 20:28

Mooie reactie! Respect man!

7 december 2021 om 20:43

Inderdaad sportief en objectief. Klasse! Ben zelf ook heel gelukkig met Overmars. Onderdeel van de transformatie die Ajax Europees heeft ondergaan. Kan me 10 jaar geleden nog billen knijpen tegen Slavia Praag herinneren. Ontzettend blij en verheugd met Ten Hag en Overmars. Een gouden duo.

Dit is toch weer een f*cking briljant filmpje en geweldig nieuws??!!

7 december 2021 om 20:14

Haha en hoe zeg, chapeau. Echt een bazen filmpje, een 10! Ajax fans mogen super blij zijn met deze koning. Geweldig nieuws voor Ajax zeg.

7 december 2021 om 20:30

Beetje pijnlijk wel die "voicemails"

7 december 2021 om 20:54

Vond het echt een bijzondere ervaring in positieve zin. Overmars had zowat overal naartoe gekund waar meer kapitaal voor handen is. Maar toch gebleven, symboliseert wel wat voor status hij heeft en terecht. Heeft ontzettend veel verdiend voor de club. Waardoor Ajax kon doorgroeien.

Goed nieuw!

Even offtopic, waarom moet ik 30 seconden reclame zien voordat ik de app kan openen? Zijn voldoende alternatieven hoor. Mijn advies zou zijn dit zsm terug te draaien.

7 december 2021 om 19:55

Noem eens een goed alternatief dan? Ben al even op zoek eerlijk gezegd...

On: het staat bij Ajax als een huis de laatste jaren he? Op het veld goed, langs de lijn sterk, op kantoor super en op de media afdeling absolute wereldtop.

Het is toch te erg voor woorden dat ik jaloers wordt van niet alleen een contractverlenging, maar vooral de manier waarop het gepresenteerd wordt?

7 december 2021 om 21:00

Het verschil is dat de juiste poppetjes allemaal op de goede plek zitten bij Ajax. Met Van der Sar, Overmars, Geelen en Ten Hag. Ik ben zelf geen PSV-fan, dus kan enkel oordelen op wat John de Jong haalt. Omdat ik dat natuurlijk wel volg. Juist omdat het een ontzettend belangrijke positie is om financieel en sportief in balans te blijven. Als ik PSV was zou ik dan ook eens gaan kijken naar een andere technisch directeur. Gezien het waslijstje aan miskopen of huursommen. Zodra de club dat op orde heeft en ook extra geld kan verdienen met transfer inkomsten kan de hele organisatie groeien en kan PSV wellicht ook meer aandacht besteden aan de media afdeling. Ik weet dat die bij Ajax ook bestaat uit een behoorlijk team.

Wat een fijne blunder dan zeg!

7 december 2021 om 23:10

Zeker een heel fijne blunder, hoop dat ze de verlenging van ten Hag bij Ajax ook nog even maken en dat hij ook tot en met 2026 bij Ajax blijft.

Doordachte blunder zeker. Marc blijft mooi bij Ajax!!

7 december 2021 om 20:55

Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!

Wat een fantastisch nieuws zeg. Heerlijk zo net voor de winterbreak. Nu nog ten Hag, vd Sar en een paar sterkhouders zoals Antony. Marc is onmisbaar, duidelijk dat hij goed op z'n plek zit en de elite wil frustreren. Voorlopig gaat het prima, en is het beleid compleet geslaagd. Wat hoop ik dat we weer een CL kunnen winnen zeg. Daarvoor wacht Overmars met vertrekken denk ik.

Nou winst of verlies vanavond maakt mij niet zoveel meer uit, het beste nieuws die je kan krijgen op deze avond voor mij als ajacied. Nog mooier zou zijn geweest dat Mazraoui en gravenberch naas hem zaten met een baco aan de toog.

Beste nieuws dat we konden hebben. Nu Ten Hag nog lekker verlengen en op deze voet doorgaan en we staan binnen paar jaar in de Champions League finale.

Wederom een gaaf filmpje van het social media team. Echt van hoog niveau de laatste jaren!

Anders pas je ff de titel aan naar ‘een vd grondleggers van ajax en Nederlands-voetbal succes vd laatste jaren verlengt contract’

Lijkt me sterk dat het een blunder is. Heel mooi nieuws natuurlijk, dat wel! Dat andere Nederlandse clubs ook maar hun eigen Overmarsen weten binnen te halen, wordt het Nederlands voetbal enkel beter van!

Standbeeldje voor Overmars in de maak in Amsterdam?

Prachtig voor de stabiliteit binnen de club. Rust is het allerbeste wat je kan wensen. Hopelijk helpt dit bij verlengen van spelers

7 december 2021 om 20:57

Jij loopt toch altijd te klagen over Overmars???

7 december 2021 om 23:18

Hij maakt ook ontegenzeggelijk fouten. Zoals de positie van reserve doelman die niet voor het eerst niet goed is ingevuld. Vaak selectie nog niet op orde terwijl je voorronde CL speelde. Zijn aankopen waren in het begin ook vrijwel allemaal overbodig. Wat niet goed is, mag je wel benoemen.
Vond dat vaak zaken als het fysieke aspect geen aandacht hadden.

Lekker dikke vinger naar al die andere grote clubs die hem wilden hebben. Marc is goed bezig deze man heeft er onder andere voor gezorgd dat Ajax weer naam heeft gemaakt na barre tijden Europees. Marcie verdient wel een bonus.

Het zou pas een blunder zijn als ze hem verlengen maar een vinkje vergeten aan te kruizen achter zijn naam.

Het allerbeste nieuws dat wij Ajacieden kunnen wensen. Held!

Meestal wordt heel mooi nieuws bewaard voor het nieuwe jaar. Nu krijgen we het voor kerst.
Fantastisch.
Hier beginnen en altijd blijven

Wat een heerlijke blunder moet het zijn voor de ajacieden. Overigens dat mediateam mag wel een prijs krijgen. wat die voor filmpjes telkens afleveren dat boost wel echt. Zoals ook toen met dat blah blah blah van armin van buren volgens mij het blijft altijd hangen. Ik ken nog vele voorbeelden. Weet iemand of daar een prijs voor is voor beste mediateam in het voetbal?

7 december 2021 om 20:12

Het mooie is dat ze hier al wat jaren mee bezig zijn en dat veel clubs in nederland nu hetzelfde proberen.

7 december 2021 om 20:20

Ja echt een dikke pluim denk dat elke jonge mediastudent wel naar dit mediateam wil.

Fantastisch mooi nieuws natuurlijk, geweldig dat Overmars blijft bij Ajax! Geweldige vent ook. Credits weer voor de video!

Lekker nieuws dit.
Goede aankopen gedaan, ook wel wat mindere maar dat hoort erbij maar grotendeels goed verkocht en in gekocht

Ik begin zo langzaamaan het idee te krijgen dat Overmars helemaal niet naar het buitenland wil. Voor het geld hoeft hij het iig niet te doen. Ik kan mij namelijk best voorstellen dat je gezin geen zin heeft in een buitenlands avontuur nadat je als profvoetballer ook jaren bent weggeweest uit Nederland. Lekker tot je pensioen in Amsterdam blijven en van de club een stabiele Europese top 10 club maken.

7 december 2021 om 20:15

Overmars heeft haarfijn door hoe enorm zijn status bij Ajax is en dat hij daar hard op weg is om een legende te worden. En Ajax presteert ook nog uitstekend in Europa, waarom zou hij dat inruilen? Hooguit voor meer geld, maar daar hoeft hij het niet meer voor te doen lijkt mij.

7 december 2021 om 20:34

En toch zou ik er niet van opkijken als hij op een gegeven moment een stap maakt naar Arsenal of Barcelona. Als een prestige project, nog een echte uitdaging om de boel weer op de rit te krijgen bij 1 van die clubs.

Leuk filmpje en lekker flauw. Goed nieuws, al zegt een contract natuurlijk bij lange na niet alles. Maar volgens mij heeft Marc het prima naar zijn zin bij Ajax.

Lekker voor jullie Mike en Valentijn. Meteen het verhaal Bergwijn ook maar ff de prullenbak in. Kan niet wachten tot de volgende podcast. Kijken hoe ze de boel weer zo draaien dat ze wel gelijk hadden ...maar.....

Het zou toch een complete stunt zijn als van der Sar en Overmars het kunststukje van '95 herhalen? Deze keer met stropdas.

7 december 2021 om 20:17

Denk dat ze nu echt door willen pakken met dit goede seizoen. Lekker blijven en nog meer toppers naar Amsterdam halen om de Europese Top te bestormen.

Brilliant in alle opzichten

Wat dom van Tan dat hij " het " niet begrijpt.
Het is toch zo simpel als wat. Een NV heeft een volgorde. Aan de aandeelhouders moet toestemming worden gevraagd. Natuurlijk wordt het salaris en emolumenten anders. Dus zodra de aandeelhouders toestemming hebben gegeven, wordt het officieel naar buiten gebracht

Dit is wel heel gaaf nieuws!!

Topnieuws voor Ajax. Had verwacht dat Overmans wel een buitenland ambitie had want hij zal er bij veel clubs goed op staan. Benieuwd wat Ten Hag nu gaat doen.

Nice! Ben er zeer blij mee

Wat ben ik hier blij mee!

Ik vraag me af hoe zoiets juridisch dan werkt. Overmars is geen voetballer maar een 'gewone' werknemer van Ajax. Hoe kan je een werknemer dan voor 5 jaar vastleggen?

7 december 2021 om 22:01

Contractvrijheid?

On: Geweldig nieuws, Even de 14 jaren volmaken.

8 december 2021 om 10:51

Contractvrijheid zal best, maar normaal gesproken heb je na 2 verlengingen gewoon een contract voor onbepaalde tijd te pakken, toch? Dat laat onverlet dat je met de werkgever kunt afspreken dat het contract over 5 jaar zal eindigen, maar volgens mij zou je als werknemer op dat moment alsnog kunnen opeisen dat je dienstverband eigenlijk voor onbepaalde tijd geldt. Die 5 jaar is dan een beetje een wassen neus, eerder een uitgesproken intentie dan dat het juridische waarde heeft.

8 december 2021 om 12:42

Nee hoor, heeft alles met de CAO te maken. Contractvrijheid en de cao. Vast contract staat daarbuiten. Cao gaat bovendien altijd voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4623
2.Ajax4555
3.Feyenoord3924
4.Vitesse361
5.AZ3513
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
J. GorterKeeper00
A. OnanaKeeper00
R. PasveerKeeper160
C. RaatsieKeeper00
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

48 jaar
136 fans
SeizoenClubW
2008/2009 Go Ahead Eagles 24 0 1 0
2003/2004 Barcelona 20 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

De dubieuze rol van Marc Overmars in ‘de grote scam’ van 125 miljoen dollar

Marc Overmars wil behalve één zinnetje in een persverklaring niets kwijt over zijn dubieuze rol in het schandaal rond de schimmige cryptocoin Xpose Protocol. Presentator Tim Hofman van het YouTube-programma BOOS...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Erling Braut Haaland is momenteel niet geïnteresseerd in een overstap naar de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren