‘Kökçü blijft Feyenoord trouw en slaat riante Duitse aanbieding af’

Dinsdag, 7 december 2021 om 16:06Rian Rosendaal • Laatste update: 16:24

Orkun Kökçü blijft Feyenoord voorlopig trouw. Feyenoord Transfermarkt weet dinsdagmiddag te melden dat dat de twintigjarige middenvelder een riante aanbieding van Hertha BSC terzijde heeft geschoven. De international van Turkije wil sowieso het seizoen afmaken bij Feyenoord, waar zijn contract doorloopt tot medio 2025. De Rotterdamse club heeft de vraagprijs voor Kökçü naar verluidt bepaald op twintig miljoen euro.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Orkun Kökçü volgend seizoen nog bij Feyenoord spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door seppie1998)

Feyenoord moet de schaduwlijstjes klaar hebben na dit seizoen gezien Til en Kokcu. Voor nu gaat t prima.

7 december 2021 om 16:21

Het is vooral de vraag hoeveel geld er dan beschikbaar is. Til en Kokcu moet je wel kunnen vervangen zolang er geld is dat ze uit kunnen geven aan hun vervangers. Wel goede spelers hoor, maar zeker niet onvervangbaar.

7 december 2021 om 16:25

Joey Veerman graag als Kökcu vertrekt na dit seizoen

7 december 2021 om 16:41

Alsjeblieft niet zeg. Dan ga je voor een speler 5+ miljoen geven terwijl die echt nooit consistent speelt. Geef mij maar een relatief onbekend iemand van de scouting die veel goedkoper is.

7 december 2021 om 16:48

Zoals Bozinik?

7 december 2021 om 16:52

Zoals Aursnes, Pederson en Sini. Als je al in de eredivisie niet bijzonder presteert hoef je ook niet naar Feyenoord. Dat hebben al die eredivisie aankopen wel bewezen.

7 december 2021 om 16:58

Zet deze drie spelers neer bij een Heerenveen, en hoe denk jij dat zij dan presteren? Dat Heerenveen opeens bovenin zou meedraaien? Zullen daar dan ook gewoon hun goeie en slechte wedstrijden spelen. Zoals kokcu vorig seizoen speelde en dat niveau had hij aangetikt bij Heerenveen, had je hem dan graag bij Feyenoord gezien of was het dan ook een speler die niet bijzonder presteert in de eredivisie?

7 december 2021 om 17:24

Nee niet perse bovenin hoor. Maar zij zullen hun klasse wel laten zien. Die zullen niet 1 wedstrijd goed spelen om vervolgens 3 wedstrijden afwezig te zijn. Feyenoord heeft te vaak dat soort spelers opgehaald. Zijn te duur en kunnen het niveau niet aan. Is dat nou zo moeilijk te begrijpen?

7 december 2021 om 17:28

Inderdaad heel moeilijk te begrijpen. Sorry voor mijn tekortkomingen

7 december 2021 om 17:57

Ik ben het helemaal met je eens, kijk naar Diemers, Vejinović beide middenmoters niet geslaagd bij Feyenoord

7 december 2021 om 18:04

Bozenik, Aursnes en Pedersen heren. Geen Bozinik, Peterson en Aurnsnes

7 december 2021 om 19:01

Toch zou ik wel benieuwd zijn hoe Vreeman zich onder Slot zou ontwikkelen. Dat plus Europees voetbal zou hem zomaar eens 1 of 2 niveautjes omhoog kunnen tillen. Mogelijk gaat ie dan ook consistenter spelen

7 december 2021 om 16:59

Laat dat maar aan Arnesen over met zijn nieuwe scouting staf!

7 december 2021 om 17:38

Hopelijk is Veerman dan nog vrij. Ben geen enorme fan van hem, maar hij kan wel goed eenzelfde rol bekleden en heeft natuurlijk wel talent

7 december 2021 om 18:09

Vind hem verdedigend niet goed genoeg. Als je ziet hoeveel Kokcu dichtloopt...ik verwacht niet dat hij dat op kan brengen.

7 december 2021 om 18:29

Veermen moet inderdaad conditioneel enorm veel inhalen. Daarnaast nog wat gedisciplineerder worden.

7 december 2021 om 19:04

Veerman is geen type wat Slot zoekt. Dan moet hij een kilometervreter worden en dat zie ik echt niet gebeuren.

Yes! Goed Kocku, goed nieuws. Ontwikkelt zich dit seizoen als een raket. Nog altijd erg jong, international en al behoorlijk wat wedstrijden in de benen op het hoogste niveau. Mooi project dit en een van de voornaamste gezichten van het "nieuwe" Feyenoord.

7 december 2021 om 16:41

Ik vind hem persoonlijk geen 20 miljoen waard. Prima speler, maar ontwikkelt zich langzaam. Wel mooi om te zien dat hij zijn club trouw blijft, kunnen een hoop ratten van leren vind ik.

7 december 2021 om 16:42

Ontwikkelt zich langzaam? Dit seizoen juist stormachtig. Heeft 1 matige wedstrijd gespeeld maar verder alleen maar sterke wedstrijden gespeeld. Fijn dat we het eens zijn @luissini!

7 december 2021 om 16:51

Absoluut de beste middenvelder in de eredivisie? Overdrijven is natuurlijk ook een vak. Speelt een goed seizoen hoor, maar absoluut de beste? Nu doe je net alsof die 2 klasse beter is dan de rest.

7 december 2021 om 16:59

Ik lees graag mee, zou het directer stellen wie is volgens jou op dit moment de beste middenvelder in de Eredivisie? En met jou uitspraak "overdrijven is ook een vak" zijn het er meerdere, laat me graag overtuigen.

7 december 2021 om 16:59

Ik vind het eerlijk gezegd allemaal om het even, dus absoluut de beste? Jij vindt hem dus serieus 2 klasse beter dan de opgenoemde middenvelders? Denk niet dat een PSV een sangare zou ruilen voor een kokcu. Een Ajax Klaassen niet zou ruilen voor een kokcu. Maar ook dat feyenoord kokcu niet zou ruilen voor 1 van deze twee spelers. Daarom vind ik het allemaal om het even

7 december 2021 om 17:02

Kudus zie ik zeer zeker wel veel potentie. Helaas raakt die beste man alleen maar geblesseerd. En gravenberch die heeft zich toch echt al meerdere keren bewezen dat ie over zat kwaliteit beschikt. Tis een ander type dan kokcu. Kokcu speelstyle kan je t meest vergelijken met veerman.

7 december 2021 om 17:04

Gast zou jij serieus kokcu niet ruilen voor sangare en mindere mate klaassen?

7 december 2021 om 17:06

Ligt eraan of je Berghuis als aanvallende middenvelder ziet of aanvaller. Anders vind ik Berghuis de beste. En daarna Kökcu, Sangaré, Götze, Alvarez (willekeurige volgorde). Klaassen vind ik absoluut niet beter. Aursnes ben ik ook onder de indruk van, maar die is nog niet zo lang basisspeler dus daar wacht ik nog mee.

7 december 2021 om 17:15

Kokcu ruilen voor sangare?? Die man is dit seizoen enorm belangrijk voor PSV en zie ik echt vele malen liever dan kokcu!

7 december 2021 om 17:29

Tja. In mijn beleving moet je er wel ver boven uit steken om iemand te bombarderen tot 'absoluut de beste'. Maar wij kijken daar dus anders naar.

7 december 2021 om 17:40

Haha 'ontwikkelt zich langzaam'. Dan kijk je echt niet naar Feyenoord. Heb echt het idee dat velen hier oordelen op basis van vorig seizoen

7 december 2021 om 18:48

Kokcu brengt meer voetbal, waar Sangare wat beter verdedigend en wat meer body heeft. Zelf zou ik voor Kokcu gaan aangezien Kokcu het verdedigende ook niet schuwt, Sangare dat verdelen van het spel dat Kokcu nu doet niet zomaar geleerd krijgt en daarnaast is Kokcu 3 jaar jonger. Maar ik begrijp dat psvers blij zijn met Sangare

7 december 2021 om 20:01

Persoonlijk vind ik Gravenberch beter dan Kokcu. Vergeet niet dat Gravenberch 1.5 jaar jonger is dan Kokcu en nu al 82 wedstrijden voor Ajax heeft gespeeld in alle competities (10 goals en 9 assists). Kokcu heeft 104 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld (13 goals en 18 assists). Daarnaast heeft Gravenberch al 10 interlands gespeeld en Kokcu 13, allebei 1 goal. Dat Gravenberch momenteel wat minder in vorm is klopt, maar dat was Kokcu vorig jaar ook. Neemt niet weg dat het allebei grote talenten zijn. Maar gezien het leeftijdsverschil en het niveau (Champions League) waarop Gravenberch het heeft laten zien, is hij voor mij de betere.

7 december 2021 om 20:01

Rai vloet is de beste middenvelder van de eredivisie

Goedzo Kökcu, je niveau vasthouden en verbeteren en wachten op een nog mooiere club! Bij Herta is de kans groot dat je uit de radar verdwijnt. Via de subtop in Europa proberen de top te bereiken is mijn advies.

7 december 2021 om 17:24

Thanks Mario! Groetjes Orkun

Van Feyenoord naar Hertha is op dit moment ook gewoon een stap omlaag sportief gezien. In de zomer zullen er genoeg mooie clubs voor hem in de rij staan die bereidt zijn om 20 miljoen neer te leggen en dat weet hij zelf ook.

Jammer voor Feyenoord, €20 miljoen is een mooi bedrag voor Kokcu en zelfs met de huidige selectie is de Turk best wel te vervangen. Sowieso kun je Toornstra een linie terughalen en Jahanbaksh de kans geven op rechtsbuiten. Maar ook met de inkomsten kun je ruimschoots een vervanger halen. Allereerst is Veerman dan een interessante naam natuurlijk, maar ook met Brouwers, Zarouki en Timber lopen er best interessante middenvelders rond in de Eredivisie die ik weleens bij een topclub zou willen zien.

7 december 2021 om 16:27

Ben ook erg gecharmeerd van Zerrouki, die zou ik wel als een goede vervanger zien. Zelfs als Kökcü blijft kan het geen kwaad om zulke spelers gewoon (vroeg) op te pikken voordat ze te duur worden of worden weggekaapt door een andere (eredivisie)club.

7 december 2021 om 16:34

Ik vind Zerrouki ook wel een type dat bij Feyenoord past, heeft veel werklust en schuwt geen enkel duel. Ik hoop als Twente supporter natuurlijk dat hij nog even in Enschede blijft, maar als er een mooi bod komt dan moeten ze hem vast laten gaan.

7 december 2021 om 17:55

Zou niet verkeerd zijn om bij een vertrek van Kökcü zowel Veerman als Zerrouki te halen. Die kunnen dan mooi concurreren voor een plek naast Aursnes en dan hoeft Toornstra niet weer naar achteren

7 december 2021 om 16:29

Ervan uitgaande dat hij dit seizoen zijn niveau behoudt kan hij daarna alsnog weg voor dat geld en hoef je niet midden in het seizoen een key player te vervangen.

7 december 2021 om 17:17

En weer een Jorgensen-scenario riskeren? Echt, ik zou Kokcu op zijn hoogtepunt verkopen wanneer ik de kans kreeg hoor. Zeker gezien de financien van Feyenoord én de mogelijkheden onder Arnsesen om voor weinig geld kwaliteit te halen (trauner, Pedersen, Aursnes).

7 december 2021 om 17:43

Dus omdat dat bij Jørgensen gebeurde moet elke speler direct verkocht worden? Lijkt me geen goed beleid.

7 december 2021 om 18:33

Pff dat Jorgensen verhaal....moet Ajax na Onana Neres en Mazraoui nu ook alles direct verkopen? Tuurlijk ia het een groot bedrag voor Feyenoord, maar Kokcu wordt nog altijd onderschat. Is veel tebelangrijk in dit systeem om nu te verkopen.

7 december 2021 om 19:01

FR010

Jij weet dit waarschijnlijk beter dan ik, maar ik had begrepen dat er nooit een bod op Jorgensen is geweest destijds.

7 december 2021 om 19:31

Ik durf het eerlijk gezegd niet te zeggen. De geruchten waren toen wel sterk, maar met een lang contract en het ek in aantocht was het niet gek dat ze het weigerden. Hij was net topscorer geworden. Achja, gegokt en verloren.

7 december 2021 om 16:29

Ik denk dat Feyenoord de afgelopen jaren wel een beetje geleerd heeft van aankopen als Diemers, dus ik denk niet dat ze voor Brouwers gaan, dat soort gasten hebben echt een tussenstap nodig hoor.

7 december 2021 om 18:09

Tja. Toornstra, Botteghin, Van der Heijden, El Ahmadi. Als we verder teruggaan: Kuyt, Bosvelt, Van Wonderen, Paauwe. Om maar wat op te noemen. Niet elke speler van een subtopper mislukt

7 december 2021 om 18:25

Ja maar Diemers kwam van Fortuna en Brouwers speelt bij GAE. Dat is wat anders.

7 december 2021 om 18:25

Bobiku29, noem je dan ook het lijstje met spelers die gefaald hebben? Vd Heijden en botteghin hebben opzich wel leuk gepresteerd maar als je top 3 bent dan moet je toch hoger willen.

7 december 2021 om 17:01

Toornstra is nu al vaker bankzitter, gaat langzaam uit het team, is ook al 33

7 december 2021 om 17:44

Dat Toornstra vanzelf op de bank komt roepen we al zeven jaar. Toch gebeurt het nooit 😉

7 december 2021 om 17:25

Afgelopen zondag viel hij uit en schoof Toornstra naar achteren en dat was echt heel veel minder, dus Feyenoord moet hem zeker zien te behouden. Dit jaar is hij een van de meest bepalende spelers geworden van het elftal.

20 miljoen is een mooi bedrag, maar hij heeft een langlopend contract, is international en ontwikkelt zich heel snel dit jaar. Met hem gaat het echt wel goed komen.

Mooi dat het talent bij Kökcü er dit seizoen echt uitkomt. De komst van Slot heeft hem goed gedaan. Als hij dit seizoen zo door gaat en Feyenoord eindigt hoog in de Eredivisie en komt ver in de Conference League, dan kan je er misschien nog wel meer dan 20 miljoen uithalen. Nog een paar interlands van Turkije erbij kan ook geen kwaad.

7 december 2021 om 16:31

Zou leuk zijn als hij persoonlijk Portugal en Italie naar huis schiet, lol.

20 miljoen, dat gaat geen Duitse club betalen behalve BM, BD en eventueel RBL. Maar die vissen in andere vijvertjes. Als ze echt 20 willen vangen is de PL de enige keuze maar ik wete niet of ze deze lichtgewicht daar echt serieus nemen. Hij zal nog wel wat langer bij Feyenoord spelen, of ze moeten de prijs wat verlagen naar een 12 miljoen ofzo.

7 december 2021 om 16:32

Als hij toevallig een keer een paar goals maakt voor Turkije of in de conference League op valt kan het hard gaan. Zeker in Engeland leggen ze twintig gewoon even neer voor de leuk .

Dit zijn wel een beetje de clubs waar hij het van moet hebben met een transfer, al denk ik dat de Serie A beter bij hem past maar dan is een subtopper jammer genoeg al te hoog gegrepen ben ik bang.

7 december 2021 om 16:34

En daarom kan hij beter blijven. Hij is zich nu voor het eerst in twee jaar weer aan het ontwikkelen, dus over twee jaar zit hij misschien in een andere categorie.

7 december 2021 om 18:36

Seppie heeft duidelijk niet veel gekeken naar Feyenoord dit seizoen. Met deze ontwikkeling is het onmogelijk en zelfs belachelijk om te denken dat het bij deze clubs blijft voor Kokcu.

9 december 2021 om 11:00

hahahaha jij hebt gewoon een feyenoordbril op

Hertha gaat echt geen 20 miljoen betalen voor Kokcu. Een Spaanse of Italiaanse club zie ik dit ook niet doen. Een Engelse club blijft dan over, maar ik zou niet weten welke Engelse club op Kokcu zit te wachten. 15 miljoen zou al een mooi bedrag zijn, al betwijfel ik of ze dit krijgen maar ik laat me graag verrassen.

7 december 2021 om 16:55

Ik weet niet waarom je Gravenberch erbij haalt, maar nogmaals ik laat me graag verrassen.

7 december 2021 om 16:57

Waar is dat dan op gebaseerd? Kökçü z'n potjes in de champions league? Ik heb hem op dinsdag of woensdag nooit kunnen betrappen op een goede Europese wedstrijd voor feyenoord

7 december 2021 om 17:30

Laat hem hij is aan het trollen of hij heeft een Feyenoord bril op en verkondigd alleen maar onzin

Kom op zeg gravenberch is echt wel beter dan Kocku die dit seizoen pas echt goed is (en dan hopen dat hij dit vol kan houden)

En 20 miljoen voor een speler wat maar in de Conference League speelt haha (voor zulke spelers krijg je geen top bedragen hoor) terwijl gravenberch in de Champions League speelt.

En ja je hebt mij want ik hap op je reactie!

7 december 2021 om 17:35

Gravenberch is een hype

7 december 2021 om 17:48

Ik heb dan ook een Feyenoord bril, maar denk dat het verschil tussen Kökcü en Gravenberch kleiner is dan menigeen denkt. Kökcü heeft wat meer pit en trekt het spel heel erg naar zich toe, dat spreekt in zijn voordeel. Ik was vorig jaar totaal niet gecharmeerd van Kökcü en vond hem ook wat overhyped, maar dit seizoen ... Hij speelt echt fantastisch

7 december 2021 om 18:26

Kokcu is op het moment gewoon beter dan Gravenbergh. Bij zo'n soepel draaiend Ajax zo uit de toon vallen is een prestatie van formaat. Als je hem dan ziet aanklooijen die minuten in Oranje zie je al gauw dat als de spelers om hem heen niet goed zijn het net een zaterdagamateur is.

Leuk voor Feyenoord, maar ik zie echt maar dan ook echt geen 20 miljoen euro in de gozer.
Stel dat er echt een club zo gek is om 15 of meer te bieden, dan moet je hem echt er heen duwen.

Voor nu is het prima dat hij blijft.
Snap ook wel dat je Feyenoord boven Hertha verkiest, ondanks het salaris.

Zoals Slot nu bezig is zal er straks meer aandacht komen voor Feyenoord en kun je wellicht dat een trede hoger in stappen dan Hertha

7 december 2021 om 17:02

Ach wat is 20 miljoen. Kjell Scherpen koste ook 5.

leuk dat iedereen weet wat hij op moet brengen. Gelukkig hoeven wij ons hoofd daarover niet over te breken

7 december 2021 om 17:08

Kan je op basis van data uit het verleden en zijn contract duur toch een prima schatting van maken? Moet echt een wonder gebeuren mocjt deze jongen voor 20 miljoen vertrekken. Clubs die dat kunnen betalen kijken echt niet naar de conferentie league

Hij is dit jaar echt geweldig. Ik moet bekennen dat ik altijd dacht dat hij het niet zou kunnen waarmaken, maar dit jaar heeft hij zich heel erg ontwikkeld. Misschien is hij op dit moment wel de meest bepalende speler van Feyenoord.

De keuze om hem in deze rol te laten spelen is echt een meesterzet geweest van Slot en ik hoop dat Orrie nog blijft na de zomer. Dit zal ook afhangen van de eindklassering.

Ik had nooit hoge verwachtingen bij kocku hij staat al een paar jaar vaak in de basis. maar ik zag er nooit iets bijzonders in.

maar die jongen is nog maar 20 jaar dat is nog een groot verschil dacht dat hij 23 was.
hij is sinds dit seizoen pas echt goed bezig. en hopen dat hij dit door kan trekken.

Kan hij mooi nog 2 jaar bij Feyenoord blijven en dan kunnen hun er een mooi bedrag aan verdienen!

7 december 2021 om 17:38

Feyenoord zal wel moeten gaan verkopen of ze moeten een investeerder vinden. Maar er is gewoon geld nodig, ook nu weer zitten ze met een leeg stadion en dat kost weer enkele miljoenen waarschijnlijk. Ik denk niet dat Feyenoord het momenteel kan veroorloven om hem nog 2 jaar te houden.

7 december 2021 om 18:38

Senesi heeft nog 1,5 jaar contract en je zou Malacia kunnen verkopen dan kan je Kokcu gewoon behouden. Nog een contract tot 2025, geen enkele reden om hem nu te verkopen

7 december 2021 om 19:47

Denk jij dat Senesi alleen genoeg is dan? Met een eenjarig contract gaat die geen hoofdprijs opleveren. Feyenoord heeft afgelopen seizoen een flink verlies geboekt en denk niet dat je dat met de transfers op zou kunnen lossen zoals Berghuis, Burger etc. daarnaast kwamen spelers als Pedersen Aursnes, Dessers etc. volgens mij ook vanaf 1 juli. Misschien kunnen ze hem nog houden maar als iemand 20 miljoen neerlegt dan kan je ook moeilijk weigeren in de positie van Feyenoord.

Kokcu heeft zich vooral fysiek fantastisch ontwikkeld vind ik dit seizoen. Legt veel meer kracht, snelheid en behendigheid in zijn spel. Hierdoor komt hij vaker in de gelegenheid het spel op te bouwen. Als hier aan het einde van het seizoen daadwerkelijk 20 miljoen voor gevangen kan worden gelijk doen. Het is een goede speler, maar zeker vervangbaar. Het pleit wel heel erg voor hem dat hij een mooie lucratieve kans laat lopen om dit seizoen nog te vlammen voor Feyenoord. Past helemaal in de sfeer die Slot rondom Feyenoord heeft gecreëerd. Spelers willen weer erbij zijn en blijven! Mooie ontwikkeling!

Speelt dit jaar stukken beter onder Slot vindt ik persoonlijk.
Snap overigens niet wat dat Hertha BSC allemaal aan het doen is. Die leken een geldschieter te hebben die wilde investeren. Begon met leuke spelers, maar ondertussen zitten ze met spelers als Ekkelenkamp te kloten.

Spelers als Tousart en Piatek snapte ik nog wel. Maar met spelers van het kaliber Jurgen ga je het niet redden in de Buli hoor.

Verstandige keuze van Kokcu. Dit is het eerste seizoen dat hij echt er lekker in zit en bepalend is, en dat komt mede door Slot. Om nu deze flow gelijk in te ruilen is nergens voor nodig. 20 jaar nog maar, nog genoeg tijd.

7 december 2021 om 20:36

Bepalend? Waar dan?

7 december 2021 om 22:07

Op het veld. Kijk anders een wedstrijd.

Is hij pas 20. Jeetje dacht al een stuk ouder.

Is lekker bezig.

Strik erom en weg ermee voor die prijs. Zonder hem.eindigen ze ook wel in de subtop

Speelt dit seizoen echt top, eindelijk!
Maar als Turkije naar het wk gaat en Feyenoord kan CL of EL spelen volgend jaar dan zou het mooi zijn als hij nog een seizoen kan blijven. Als Kokcu verkocht wordt, voorkeur geven aan jeugd. Hartjes bv die is dan 19-20 en kan de volgende parel worden.
Verder vond ik El Bouchatoui vorig jaar goed invallen aan het einde van vorig seizoen seizoen, goed aan de bal. Wellicht hem ook een kans geven.

20 miljoen hahaha...hij ontwikkelt zich redelijk, maar deze jongen is toch niet zoveel geld waard. Gelijk doen met de winterstop al voor zo'n bedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller2011
A. JahanbakhshAanvaller182
J. BijlowKeeper170
L. SinisterraAanvaller177
C. DessersAanvaller164
R. NelsonAanvaller130
L. GeertruidaVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 20 3 3 0
2020/2021 Feyenoord 24 3 2 1
2019/2020 Feyenoord 22 2 4 0
2018/2019 Feyenoord 11 3 0 0
2017/2018 Feyenoord 0 0 0 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren