PSV haalt miljoenen binnen met nieuwe sponsordeal voor het shirt

Dinsdag, 7 december 2021 om 07:11 • Laatste update: 16:23

PSV heeft met GoodHabitz een nieuwe rugsponsor gevonden, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Met de internationaal opererende onderneming - een aanbieder van online-trainingen - is een overeenkomst voor drie seizoenen gesloten. De deal met GoodHabitz levert PSV een bedrag van 3,5 miljoen euro op.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door ikea)

Nou maar 3.5 miljoen ,???

7 december 2021 om 07:38

Heb jij t liggen?

7 december 2021 om 07:40

Nee maar valt tegen 3 5 miljoen en ik ben benieuwd hoe lang deze blijft was al eerder sponsors maar ik geloof dat het toen moest stoppen financiële

7 december 2021 om 07:45

Tis 1 vd vele sponsoren. Beetje cliché,maar alle beetjes helpen. Als 8 sponsoren allen een miljoen jaarlijks overmaken.

Energiedirect is natuurlijk, net als alle andere partijen in deze sector, financieel niet meer sterk. Ze kwamen als bosjes uit de grond en zullen nu ook weer langzaam verdwijnen...

7 december 2021 om 07:46

Voor je iets zegt wel even verdiepen in wat je zegt. Energiedirect is 100% dochter van Essent wat op haar beurt onderdeel is van RWE een van de grootste, zo niet de grootste leverancier op het gebied van energie is. Bedrijf bestaat ook al sinds 2002. Overigens ben je niet de enige met een foute aanname want volgens een Wiki pagina is het onderdeel van e.on wat ook niet correct is aangezien het op de website van Essent als zustermerk genoemd wordt.

7 december 2021 om 07:52

Ze zijn beiden overgenomen door eon.

Wat in dit artikel niet gezegd wordt is dat de huidige sponser 1,4 Mio per jaar betaald, dus goed dat ze een sponser erbij hebben maar die gaat minder betalen dan Energie direct, oftewel de begroting wordt kleiner.....

7 december 2021 om 07:46

Waar vind je dit bedrag? Ik kan alleen vinden rond de 1 miljoen? Edit: volgens het ED is er geen bedrag gecommuniceerd

7 december 2021 om 07:47

In het jaarverslag staan ook de extraatjes zoals bonussen en dergelijke heb dus het gemiddelde gepakt.

7 december 2021 om 07:53

Ah, kortom: je haalt weer eens een bedrag uit je duim als het om PSV gaat. "Heb gewoon ff gemiddelde gepakt joh". Misschien dat je nog even op de euro nauwkeurig uit je duim kunt zuigen wat de kantinejuffrouw verdient bij PSV? Daar ben je ook altijd zo sterk in namelijk. Man man man. Wat is er nou leuk aan om in elk topic van PSV zelfverzonnen salarissen en bedragen rond te strooien om maar te kunnen zeiken over een andere club?

7 december 2021 om 08:27

Nou, nou @Fossen dat is wel erg fel. En dat op de vroege morgen. Volgens mij is het niet uit de duim gezogen maar beredeneerd. Best een verschil. Hij neemt iig de moeite om eea na te kijken. Zouden er hier veel een voorbeeld aan kunnen nemen.

7 december 2021 om 08:44

Heeft er mee te maken dat XAJAcfa, in vrijwel elk PSV topic waar het over geld gaat, allerlei salarissen uit zijn duim zuigt van alle spelers en dan op basis van eigen verzonnen bedragen kritiek gaat leveren. Dat irriteert me mateloos. Daarnaast is een gemiddelde uit een jaarverslag nemen niet 'beredeneren'. Zeker niet als je vervolgens ook nog gaat doen alsof dat bedrag vaststaat en je dus de waarheid vertelt. Zo werkt een jaarverslag niet.

7 december 2021 om 08:57

@fossen. Je standpunt mbt xaja is helder. Iets anders; weet jij waarom energiedirect mbt rugsponsoring een stap terug (moet) doet? Liep dat contact af en wilden of konden ze niet verder, of is deze nieuwe deal voor psv financieel of strategisch beter?

7 december 2021 om 09:07

Uit mijn hoofd liep dat contract al eerder af maar werd vorig jaar alsnog voor een jaar verlengd. Nu loopt het contract weer af. Ze blijven volgens mij wel betrokken als partner maar niet meer als shirtsponsor.

7 december 2021 om 09:13Thanks. Dat laatste kon ik uit de verschillende artikelen wel opmaken inderdaad. Maar niet waarom energiedirect niet opnieuw verlengt maar nu dus vervangen wordt. Dit nieuws kwam voor mij gelijktijdig met een bericht in ED deze morgen dat energiedirect een meters-hoge psv kersttrui in de binnenstad heeft geã«taleerd. En dat triggerde eigenlijk mijn vraag. Het lijkt er op dat psv kiest voor een langlopende verbintenis.

7 december 2021 om 09:44

Ik mis eigenlijk in het betoog van Hankook de opmerking over het verkopen van de grond aan de Gemeente of de lucht onder het stadion wat iedere keer weer (onterecht) aangehaald wordt. Hankook blijf eens bij de feiten !

7 december 2021 om 10:26

@bobo25: Het enige wat PSV nog rest is het verkopen van de lucht boven het stadion aan de gemeente!

Zo, bedank me later maar.

7 december 2021 om 07:48

Van 1.4 miljoen naar 1.2 per jaar. Ik weet niet of we hier nog overheen gaan komen..

7 december 2021 om 09:08

Xajacfa, volgens mij lees je het bericht maar half. Staat er ook niet in het bericht dat Energiedirect.nl bij PSV betrokken blijft ?
“We passen goed bij elkaar en streven allebei naar continuïteit, waarbij we nu voor drie jaar een overeenkomst aangaan”, aldus Janssen, die vertelt dat Energiedirect.nl wel op een bepaalde manier aan PSV verbonden zal worden

7 december 2021 om 11:43

Precies dit, eerder dit jaar is de samenwerking tussen PSV en Energiedirect verlengd waardoor deze al voortduren tot in ieder geval na het huidige seizoen. Dat zal denk ik ook betekenen dat Energiedirect nog steeds sponsor zal blijven, waardoor je qua gelden niet achteruit gaat. Eerder vooruit zou ik denken.

3.5 miljoen in 3 jaar voor een rugsponsor is toch niet verkeerd?

Nou het salaris voor Mertens ligt klaar dus...

Ik vind het niets die meerdere sponsors op het shirt. Ik vind dat Curaçao op het Ajax shirt ook niets. Straks krijgen we van die Zweedse taferelen waar de sponsoren de clubkleuren bijna verbergen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper190
O. BoscagliVerdediger193
Y. VertessenAanvaller186
E. ZahaviAanvaller134
V. MüllerKeeper00
Y. MvogoKeeper10
A. van LareKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Vrijdag 28 januari
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren