Wraakzuchtige Cristiano Ronaldo vraagt nummer en appt: ‘Ik heb er 800, jij?’

Maandag, 6 december 2021 om 18:16Mart van Mourik • Laatste update: 18:15

Antonio Cassano heeft nieuwe details gegeven over zijn moeizame verstandhouding met Cristiano Ronaldo. Half oktober werd tijdens een aflevering van Bobo TV, het Twitch-kanaal van Christian Vieri, al duidelijk dat het duo niet door een deur kan. Nu vertelt de oud-aanvaller van onder meer Internazionale en AS Roma in een nieuwe aflevering van Bobo TV dat Ronaldo hem berichten via WhatsApp stuurde om te vragen om meer respect.

Cassano vertelt in gesprek met Vieri, zonder aan te geven wanneer het exact was, dat Ronaldo onlangs contact met hem heeft gezocht om respect te eisen. “Ik belde Buffon, die erkende dat hij mijn nummer aan de perschef van Juventus had gegeven. Op zijn beurt speelde de perschef het nummer weer door naar Ronaldo, die mij plotseling lange berichten stuurde op WhatsApp.”

“Hij zei dat hij 800 doelpunten heeft gemaakt, en hij maakte duidelijk dat ik ‘maar’ 150 keer heb gescoord”, vervolgt Cassano. “Ik zei hem: ‘Lieve Cristiano, je hebt alles. Leef tranquilo en zonder stress. Kijk naar Messi! Het boeit hem allemaal geen fuck en hij stuurt me geen berichten. Wat is jouw probleem, Cristiano?’ Ook Gigi (Gianluigi Buffon, red.) en Chiellini weten dat hij me boos maakte."

De onenigheid tussen Ronaldo en Cassano lijkt terug te gaan naar half oktober, toen laatstgenoemde pittige uitspraken deed over de Portugees. Zaakwaarnemer Jorge Mendes noemde Ronaldo 'de beste in de geschiedenis', waarna de Italiaan sarcastisch reageerde. "Ja, de beste in de geschiedenis sinds Napoleon Bonaparte. Houd toch op, Mendes. Onder trainer Maurizio Sarri speelde Juventus het beste voetbal in jaren, maar toch werd hij ontslagen. Zijn probleem? Ronaldo!” Cassano beschuldigde de Manchester United-aanvaller er dan ook van vooral aan zichzelf te denken en noemt hem 'egoïstisch'. “Hij is alleen bezig met het maken van doelpunten en records verbreken.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door baloteiii45)

Wel geinig. Like 45 minuten geleden heb je een redelijk wholesome bericht van een interview van Messi, en dan krijg je nu dit over Ronaldo. Blijven twee geweldige voetballers, maar qua karakter zijn het wel twee totaal verschillende personen.

5 december 2021 om 13:28

Het is maar net hoe serieus je dit neemt. Antonio Cassano verspreid al jaren onzin over Ronaldo.

5 december 2021 om 14:01

Cassano is totaal ongeloofwaardig. Hij zegt zoveel domme dingen op BoboTV. Vieri laat hem ook gewoon doen, want dat levert kijkcijfers op. Ik geloof er inderdaad vrij weinig van dat Ronaldo hel contacteerde, hij wou gewoon aandacht

5 december 2021 om 14:03

Wat voor onzin verspreid hij dan al jaren?

5 december 2021 om 14:06

Hij deed bij lukaku net hetzelfde cassano. Is gewoon een naar ventje.

7 december 2021 om 11:47

Dat is 1, en de rest?

5 december 2021 om 13:29

Ronaldo doet ontzettend veel charity work in de wereld. Ik denk wel meer dan Messi. Als voetballers kan je over hun discussiëren maar als mens heeft Ronaldo een veel betere karakter.

5 december 2021 om 13:42

Hahaha aha, wha ne kwats

5 december 2021 om 13:43

Hahahaha, waar is op gebaseerd? Mijn god zeg

5 december 2021 om 14:11

Als je niks zinnigs te melden hebt hou dan je bevooroordeelde mening voor je.

5 december 2021 om 14:17

@erocvanloo, wat betreft bevooroordeelde mening bespeur ik een gevalletje "de pot verwijt de ketel"

5 december 2021 om 14:48

Volgens mij doet Messi toch ook wel aardig wat charity work? Dat de ene niet zo vaak in het nieuws komt ten opzichte van de ander, betekent niet dat de een opeens veel meer doet dan die andere.

5 december 2021 om 16:18

@choplife Non argument, daar kan je niet over oordelen. Je kan charity doen en anoniem blijven. Je linkerhand hoeft niet te weten wat je rechterhand uitgeeft.

6 december 2021 om 11:41

Mensen met goede karakters geven niet aan hun advocaten toe dat ze iemand hebben verkracht.

6 december 2021 om 12:16

Messi is toch geen haar beter. Expres net zo lang moeilijk doen over contractverlenging totdat Barca hem niet meer kan verlengen en dan zeggen aju, ik ga lekker naar PSG. Nog wat krokodillentranen op TV en weg is de grote Barca held. Belastingontduiking kan ik me ook nog herinneren. Zo slecht tegen je verlies kunnen dat je een hele voetbalorganisatie beschuldigd van corruptie. Ook Messi is een verwaande diva maar dan willen mensen voor de beeldvorming rond hun favoriete speler gaan beweren dat hij zo lekker normaal is gebleven

6 december 2021 om 12:49

Verschil zit hem in de gunfactor. Messi is minder ijdel, en loopt wat nederiger rond. Maar in principe is Messi erger. Die bemoeit zich ook met de samenstelling van de selectie (zowel bij Argentinie als Barca), welke trainer er moet komen etc (nu schijnt Messi en co. Poch eruit te willen). Ronaldo volgens mij niet zozeer, die doet zijn ding. Nu bij United hoor je Ronaldo ook niet over een Maguire ofzo.

Zoals Ronaldo soms een geintje uithaalt, zoals met Martens bij die prijsuitreiking. Die dingen zie je niet bij Messi. Dat hoeft ook niet maar Messi lijkt in de eerste instantie beter benaderbaar, ik denk dat het Ronaldo echter is.

7 december 2021 om 11:55

Hoe goed ken je hem? Rijken geven charity vanwege belastingvoordelen, en je staat er goed op. Musk doet dat ook, puur voor de belasting

5 december 2021 om 13:43

De naam Ronaldo is altijd geassocieerd met veel meer controverse, aangezien dat verkoopt. Het is verkoopt nou eenmaal makkelijker wanneer een groot persoonlijkheid als ronaldo slecht in het nieuws komt. Arrogant, verwaand, megalomaan, agressief of jaloers.. allemaal eigenschappen die niks met de persoon ronaldo te maken hebben, echter verkoopt het sneller om iemand met de uiterlijk van roanldo daarvan te betichten. Mensen willen nou eenmaal zich beter voelen over hunzelf, daarom kan het nooit zo zijn dat iemand alles lijkt te hebben en de ander niet.

5 december 2021 om 14:51

Maar het typeert toch ook wel Ronaldo, mits het waar is natuurlijk wat Cassano zegt, dat hij achter een enfin terrible aanzit en vraagt om respect wat hij heeft bereikt? Je hoeft toch niet te hunkeren naar erkenning als je een cv hebt zoals die van Ronaldo?

5 december 2021 om 15:05

Vandaar dat ik cassano ook niet op zijn woord geloof.. die man is zuur tegenover real madrid en vooral ronaldo aangezien hij plaats moest maken voor hem sinds zijn komst naar madrid.

5 december 2021 om 15:21

Dat laatste weet ik niet echt zeker als het waar is. Ik bedoel, Cassano vertrok in 2008 naar Sampdoria vanuit Madrid, terwijl Ronaldo pas in 2009 kwam. Dus het is niet zo dat hij weggestuurd werd, omdat Ronaldo dat seizoen kwam.

5 december 2021 om 20:58

Ben het zeker met je eens dat controverse beter verkoopt. Ronaldo cultiveert dat ook, dat levert weer meer op. Ik kan me nog goed herinneren dat hij zei dat iedereen jaloers op hem was omdat hij rijker, mooier en succesvoller was. Ik vind dat persoonlijk geniaal, als je dat hardop over jezelf zegt. Maar je vraagt natuurlijk wel om gedoe.

7 december 2021 om 11:49

Dat heet narcisme

5 december 2021 om 14:15

Ja natuurlijk gast,VZ had ook een filmpje kunnen laten waar Ronaldo bekommert om een steward die hij per ongeluk met een afzwaaier had geraakt. Neen we krijgen een interview, waarin te lezen is hoe ongelofelijk bescheiden Messi is en zo normaal is gebleven. Dat hij bij PSG speelt een club die door de media verguisde Qatar wordt gesponsord is dan opeens geen probleem. Nee VZ komt met een bericht van Cassano die overduidelijk heeft laten blijken in het verleden, dat hij Ronaldo niet mag dmv altijd in de media negatief te reageren op Ronaldo.Enfin het is wel lekker overzichtelijk zo. Ronaldo is the bad guy en Messi the good guy

5 december 2021 om 14:19

Of maak je dit er vooral zelf van?

5 december 2021 om 14:19

Wat heeft dit stukje me Messi te maken? Ik ben geen Ronaldo fan, maar zijn fans proberen hem overdreven te beschermen en mensen die hem niet mogen vallen hem overdreven aan. Maar dat is bij messi ook.

5 december 2021 om 14:49

Alleen Messi kent buiten voetbal alleen zijn gezin en vrienden. Ronaldo heeft dat ook, daarnaast is hij ook vooral bezig met social media en kan niet tegen kritiek of een mening, waar hij het niet mee eens is. Is zijn goed recht hoor, maar jammer dat hij het niet bespeelt. Hij hapt vooral🤦🏾‍♂️ Hij is net PACMAN.🤷🏾‍♂️

5 december 2021 om 14:50

@benficacv78 - Haha, je hoeft niet gelijk zo boos te doen. Je hebt toch geen belangen bij Ronaldo noch Messi toch? Ik vond het gewoon grappig qua nieuwsposts, that's all.

5 december 2021 om 15:08

Wacht eens ff, volgens ben jij degene die perse Messi moest betrekken bij dit artikel over Ronaldo en daar reageer ik op
helemaal niet boos maar eerder verbaasd. Bovendien heb je een enorme gave om de karakters van de beiden heren te kennen dmv quotes van een beruchte ongedisciplineerde voormalig voetballer en een propaganda interview met Messi.

5 december 2021 om 15:19

@benficacv78 - Naja, als ik jouw stukje lees: Ja natuurlijk gast, VZ had ook een filmpje kunnen laten waar Ronaldo bekommert om een steward die hij per ongeluk met een afzwaaier had geraakt. Neen we krijgen een interview, waarin te lezen is hoe ongelofelijk bescheiden Messi is en zo normaal is gebleven. Dat hij bij PSG speelt een club die door de media verguisde Qatar wordt gesponsord is dan opeens geen probleem. Nee VZ komt met een bericht van Cassano die overduidelijk heeft laten blijken in het verleden, dat hij Ronaldo niet mag dmv altijd in de media negatief te reageren op Ronaldo. Enfin het is wel lekker overzichtelijk zo. Ronaldo is the bad guy en Messi the good guy". Dan merk ik toch een aardig stukje frustratie, maar dat kan aan mij liggen hoor. En daarnaast, een propaganda interview met Messi? Gozert geeft gewoon antwoorden op de vragen die zijn gesteld. Ronaldo kennende, dus op basis van antwoorden in andere interviews, dan zou het wel anders hebben verwoord en zou die weer toch iets van hunkering hebben om te laten zien hoe goed hij wel niet is.

5 december 2021 om 21:06

@benfica

Inderdaad, je kan van alles maken. Een filmpje over Ronaldo die stewards helpt, kinderen een shirt geeft, of geld geeft aan goede doelen. Je kan ook een filmpje maken met Ronaldo die over van alles boos is, zichzelf wel heel erg geweldig vindt, zijn 30 bolides aan zijn zoon showt, etc. Ronaldo is wat dat betreft gewoon veelzijdig en interessant. Wat ik cool aan hem vind is dat hij niet onder getatoeëerd is. In het voetbal ben je dan authentiek.

Messi is saaier. Evengoed een fantastische voetballer, maar buiten het veld vooral saai. Maar dat vind ik dan ook wel weer mooi. Je kan als topvoetballer ook gewoon een introverte familieman zijn.

6 december 2021 om 11:15

Dat wordt alleen door jou beweerd omdat jij het nodig vind Messi hier bij te betrekken. Ik denk dat we allemaal wel weten dat wij dit bericht van Cassano met een flinke korrel zout kunnen nemen. Maar jij ziet hier weer een complot in, echt hoor...

6 december 2021 om 12:48

Je hebt helemaal gelijk, Messi is inderdaad saai, na zeven keer de ballon d'or te winnen, wordt het inderdaad saai.
Ronaldo zou ook wel zo zo saai willen zijn, liefst nog saaier.

6 december 2021 om 13:15

Alsof je een Ballon D'or nodig hebt om je kwaliteit te bevestigen. Ik denk dat 5 CL winsten, een EK winst en landstitels in verschillende competities ook wel een goede graadmeter is voor jezelf. Misschien nog wel meer dan een Ballon D'or die al een keer spelers als Sneijder, Iniesta en Lewandowski volstrekt onterecht deze prijs niet heeft gegeven

5 december 2021 om 17:30

Vind je dat nou zelf geen domme constatering uit een momentopname? Spoel een dik jaar terug en je ziet in dezelfde week een artikel over Ronaldo die een ziekenhuis bezoekt in Madeira en een miljoen euro doneert om de strijd tegen corona te ondersteunen en een artikel over Messi die al jaren 110 miljoen euro per seizoen opstrijkt bij een noodlijdend Barca. Of nog verder terug en dan krijg je artikel over Ronaldo met een of ander goed doel en Messi die wordt aangeklaagd voor belastingontduiking.

Niet om te zeggen dat Ronaldo een beter persoon is. Gewoon om aan te geven hoe idioot het is om uit zoiets conclusies te trekken.

5 december 2021 om 17:44

@real8madrid - Ik wist niet dat er zo'n backlash was op de comment die ik had geschreven. Viel me gewoon vandaag op. En nogmaals, ik vind Ronaldo als voetballer fenomenaal, maar qua karakter vind ik Messi gewoon leuker dan Ronaldo. Laid back, mensen schrijven meer over hem, dan dat hij in interviews komt, en gewoon een familie mens. Dat Ronaldo af en toe shenanigans uithaalt (playboy lifestyle bijvoorbeeld) en zijn hele familie, voornamelijk zijn zus en zijn mams, gelijk op de bres gaat wanneer er iets slecht over hem wordt geschreven, dat typeert wel Ronaldo en zijn naasten. Dat Messi 110 miljoen euro verdient, dat kwam meer omdat Bartemeu zo idioot was om hem dat contract te geven voor de Covid pandemie in 2017 (verlengd tot en met 2021). Daarnaast heeft Messi heel wat salaris ingekort om Barca en de mensen binnen de club te steunen tijdens de Covid pandemie.

5 december 2021 om 17:53

Dat mag je vinden hoor. Ik denk dat je in dit geval een beetje een naieve kijk op de dingen hebt maar er zijn zat argumenten om Messi een aangenamer persoon te vinden. Daar ging het mij ook niet om. Vind het zelf gewoon nergens op slaan om dat hier aan te koppelen.

5 december 2021 om 18:01

Ja okay fair point, misschien iets te kort door de bocht vanuit mijn kant. Vond de timing gewoon geinig van de topics over beide spelers.

5 december 2021 om 21:15

Is Ronaldo niet aangeklaagd wegens verkrachting/ aanranding ofzo een keer?

6 december 2021 om 12:46

Is hij schuldig verklaard?

6 december 2021 om 13:31

Zaakje stinkt wel natuurlijk, als je onschuldig bent betaal je normaal geen afkoopsom. Juist niet zal je zeggen. Dat gezegd hebbende is Ronaldo natuurlijk onschuldig tot het tegendel bewezen is.

6 december 2021 om 20:33

Zaakje stinkt aan 2 kanten, of moeten we geloven dat ze mee naar zijn hotel kamer ging om alleen fifa te spelen?

7 december 2021 om 11:58

Dat koopt die toch af. Naif

Lekker hoor, mag de gossip afdeling van vz ook weer een artikel plaatsen.

🧢 alsof Ronaldo wakker ligt van Cassano 🤣

5 december 2021 om 14:25

Ongetwijfeld, net als de zus en de moeder van Ronaldo. Ze liggen overal wakker van

5 december 2021 om 14:55

Blijkbaar wel ,anders appt ie m niet

5 december 2021 om 15:42

Sir Paul niet alles geloven van internet

5 december 2021 om 15:56

Blijkbaar wel want hij ging hem appen nadat Cassano wat slechts had gezegd 😂!

Dit bericht is zo echt dat Cassano het bericht niet eens kon tonen.

5 december 2021 om 14:06

Je weet dat wanneer je zulke berichten zonder toestemming van de ander openbaar maakt je een strafbaar feit pleegt toch? En gezien de onderlinge verhoudingen zou CR hier gretig gebruik van maken…

5 december 2021 om 14:14

@fcvoetbal23, dus dan is het toch waar?

5 december 2021 om 14:29

Nee, dan is het toch niet waar… Hij verzint iets en betrekt daar oud collega’s als Buffon en Chiellini in. Verander de naam van Ronaldo in Neymar en iedereen had hem geloofd.

5 december 2021 om 15:34

Dus door het bericht letterlijk op te lezen in een live interview heeft hij het bericht volgens jou niet openbaar gemaakt?

5 december 2021 om 16:44

Haha is wat anders dan aantonen als bewijs maar ik begrijp je punt 😄

5 december 2021 om 21:16

Aan wie moet ie dat tonen dan?

5 december 2021 om 23:55

Heerlijk, dat de complottheorieën zich nu ook uitstrekken tot de roddelrubrieken van het voetbal. Waarom zou Cassano liegen? Laten we niet alles tussen aanhalingstekens zetten. Dat is niet goed voor onze gezondheid.

6 december 2021 om 12:08

Waarom zou Cassano de waarheid spreken?

Ben benieuwd waar Cassano zijn drugs haalt. Alsof iemand dit gelooft zonder bewijs😂

Bullshit. No way dat dit waar is. Ik zie Ronaldo dit best doen als een legende als Henry of Figo of zo dit zou zeggen maar niet tegen een kansloze figuur als Cassano. Dezelfde Cassano die compleet mislukte bij RM, de club waar Ronaldo record naar record heeft gebroken.

Cassano heeft duidelijk persoonlijke problemen met Ronaldo, want de laatstgenoemde is verre van de reden voor het verval van Juventus. Hij was de speler die nog aardig wat gered heeft, want het is echt een matige ploeg geworden (in relatieve zin natuurlijk). En ja, Ronaldo hecht duidelijk veel waarde aan doelpunten en records, maar daarmee win je prijzen. Z'n prijzenkast spreekt voor zich. Ik ben Ronaldo in de loop der jaren alsmaar meer gaan waarderen. Vroeger vanwege z'n sierlijke (zij het een wat ineffectieve) manier van spelen en daarna vanwege z'n eindeloze drive, explosiviteit en de wil om beter te worden. Inmiddels is hij een doelpuntenmachine die het overal kan en op 36-jarige leeftijd nog abnormaal fit is. Daar kun je alleen maar respect voor hebben. Altijd maar weer Messi betrekken bij Ronaldo en andersom. Het zijn beiden fenomenen en levende legendes in het voetbal. Het kan nog wel heel lang gaan duren voor we weer twee van dit soort geweldenaren te zien krijgen in hetzelfde tijdperk.

5 december 2021 om 14:23

Je doet Ronaldo tekort door hem een doelpuntenmachine te noemen, hij is veel meer dan dat, zijn winnaarsmentaliteit is ongeëvenaard en zijn veldspel is veel beter als men doet voorkomen.Nog even en men doet alsof het een iets betere versie van een Inzaghi is. Het is dan ook geen compliment maar eerder een bedekte sneer is.

5 december 2021 om 15:08

Kom maar weer terug als je begrijpend kunt lezen, want in niets maak ik een sneer richting Ronaldo. Ik schrijf letterlijk dat ik 'm alsmaar meer ben gaan waarderen en ik noem hem een levende legende, grapjas...

Toch jammer dat hij zich laat kennen.Hij kan dit wel wat proffesioneler aanpakken lijkt me.Hij heeft wel gelijk Ronaldo.

Maar die Ronaldo heeft vast en zeker een kleiner piemeltje.

lol beste reply dat je kon geven,Is gewoon geprikkeld dat hij de ballon d’or niet heeft gewonnen.Maargoed elk weldenkend mens buiten z’n zus en groupies weet dat dit natuurlijk nergens opslaat,Mag blij zijn dat hij op 4 is geëindigd met geen enkele prestatie…

5 december 2021 om 18:20

Benzema kwam op de 4e plaats.

Casano zegt wat iedereen weet en denkt.. deze man is de grootste narcist ever… ik lees dat hij zo goed mens is dat zal wel allemaal wel hoor maar alles wat hij doet moet groot in de media door zijn hele grote pr machine en dan halen sommige clowns Messi erbij dat hij geen goed mens is omdat hij minder aan liefdadigheid doet Hahah hoe triest. Grootste narcist ever hij weet natuurlijk heel goed dat er kleine rond loopt die genie is en wat ga je dan doen als mensen door je pr machine heen prikken dan ga je zelf maar een apjes sturen Hahah

Cassano is wel een van de domste voetballers denk ik, zat in de categorie Balotelli.

Het zou me niet verbazen als Ronaldo dit daadwerkelijk zou doen. Maar dat weet Cassano ook.

Wat een held is die Cristiano! Cassano is toch wel een apart figuur hoor, hij moet maar eens leren om grootse spelers te respecteren. Dat Cassano zelf is geflopt bij Real Madrid en vele Italiaanse grootmachten kan Cristiano one only Ronaldo niks aan doen.

800 goals heeft ie pas gemaakt toch? Bij juve had hij dat aantal nog niet bereikt. En telefoonnummer heeft hij bij juve gekregen. Beetje vreemd dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Cristiano RonaldoAanvaller178
M. GreenwoodAanvaller175
David de GeaKeeper210
J. SanchoAanvaller171
M. RashfordAanvaller123
A. MartialAanvaller71
D. HendersonKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3899 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 17 8 4 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Vrije trap tegen Real Madrid krijgt mogelijk gouden randje voor Schöne

De UEFA heeft de vrije trap van Lasse Schöne tegen Real Madrid genomineerd voor de mooiste vrije trap ooit in de geschiedenis van de Champions League. De Europese voetbalbond heeft in...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren