Driessen: ‘Nederlandse verklikker’ wees UEFA op tv-optredens van Nijhuis

Vrijdag, 3 december 2021 om 07:45 • Laatste update: 08:53

Valentijn Driessen denkt dat enkele Nederlandse scheidsrechters zich hebben ‘verkneukeld’ bij het optreden van Bas Nijhuis tijdens Feyenoord - Heracles Almelo. De chef voetbal van De Telegraaf schrijft in zijn column in de krant dat zijn collega’s met jaloezie kijken naar de televisieoptredens van Nijhuis. Zo zou een ‘Nederlandse verklikker’ de UEFA hebben gewezen op de optredens van Nijhuis in het programma De Oranjezomer.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door yelle)

Wat is dit nou voor nieuws?? Iedereen weet toch dat die Italiaan is ingelicht door een Nederlander, of is er iemand die denkt dat hij ook de Nederlandse televisie volgt?

Het zou pas nieuws zijn als Valentijntje een naam bekend zou maken.

3 december 2021 om 08:39

Nou ja, zolang er geen bewijslast is weten we dat eigenlijk helemaal niet. En Valentijn weet het evenmin. Want waar hij Nijhuis prijst voor zijn persoonlijkheid om zich terug te trekken, zou Valentijn zelf een enorme slapzak zijn man en paard niet te noemen als hij wel weer wie de kwade genius is.

3 december 2021 om 09:05

Het begint al in de eerste zin. Valentijn Driessen ‘denkt’ dat… Dan hoef je de rest al niet meer te lezen. Alles wat daarna komt is aanname, onderbuikgevoel of door hem zelf verzonnen om onrust te stoken waar nog meer artikeltjes voor zijn ‘krantje’ uit kunnen komen.

On: het is al erg genoeg dat er bij de KNVB een dergelijke angstcultuur heerst dat je als scheidsrechter maar ja en amen moet zeggen omdat je anders geen wedstrijdjes krijgt van meneer Van Egmond. Schandalig dat dit niet wordt aangepakt binnen een sportbond.

3 december 2021 om 09:54

Suc6

Inderdaad, ik had eroverheen gelezen, maar je hebt helemaal gelijk. Dit is geen nieuws, dit is een random gedachte van Driessen. Sneu dat dit weer een podium krijgt.

3 december 2021 om 09:17

Het zou me ook niet verbazen als er een verklikker tussen zit. Ik vind dat scheidsrechters corps in Nederland best een eng kliekje. Nijhuis is geen topscheidsrechter ofzo maar die hebben we sowiedo amper in Nederland en het lijkt me wel een prima kerel verder

3 december 2021 om 10:12

Scheidsrechters zouden toch wel enigszins door de UEFA gemonitord worden? Al is het maar om te kijken dat er geen sprake is van omkoping etc. Als je dan zelf op Tv dingen gaat roepen dan lijkt het me dat ze daar wel achter komen zonder verklikker binnen het NLse scheidsrechterscorps

Neerlands beste scheidsrechter?? Ik juich de dag toe als deze man stopt met het fluiten van de Eredivisie. Ik word kotsmisselijk van dat populaire gedrag op het veld. Fluit gewoon als het een overtreding is!!

3 december 2021 om 08:35

Idd. Er mag best agressie getoond worden en duels uitgevochten worden, maar een overtreding is en blijft een overtreding. Tenzij er voordeel is hoor je daar gewoon voor te fluiten. Bij Nijhuis weet niemand waar hij aan toe is.

3 december 2021 om 08:55

@Janssen, Snap wat je bedoelt. Maar bij welke scheidsrechter wel dan? Elke speelronde veranderen de regels, dan wel hands dan niet, dan wel buitenspel dan weer niet. Het slaat nergens meer op. Nijhuis is altijd een makkelijk slachtoffer, eigen schuld misschien, maar er gebeuren de gekste dingen. Wekelijks.

3 december 2021 om 08:58

Nijhuis kan er wel in door slaan. Toch heb ik liever Nijhuis als scheidsrechter dan het gros die lekker op safe spelen en elk duel maar veilig affluiten.

3 december 2021 om 09:17

Waarom vinden veel mensen het Engelse voetbal zo "leuk" om naar te kijken? Ik denk mede vanwege de intensiteit en het meer "mannelijkere" voetbal. Iets meer strijd kunnen en mogen leveren. Ik denk dat de hoeveelheid aan onduidelijke regels het spel hier mede zo traag maakt. Geef mij Nijhuis maar, zo dwing je spelers ook om zich minder aan te stellen, want risico durven ze bij hem namelijk niet te nemen.

"Valentijn Driessen denkt..."

En toen was ik al gestopt met lezen. Meneer is weer eens op zoek naar sensatie met zijn eigen gemaakte theorieën, zonder daar bronnen bij te vermelden oid.

3 december 2021 om 08:47

Haha precies, snap niet waarom zijn mening toch altijd weer gebracht wordt als zogenaamd iets interessants.

Nederland zoals Nederland is op dit moment. Elkaar niets gunnen en elkaar erbij naaien. Welkom !!

3 december 2021 om 09:21

Nederland zoals Nederland is op dit moment. Het is waar want het heb op feestboek gestaan.

Wanneer komt valentijn eens met bewijzen en namen ipv alleen aannames

Grappig hoe informatie werkt. Nijhuis liet zijn onderbuikgevoel spreken. Natuurlijk een reden gezocht buiten zijn eigen (gebrek aan) kwaliteiten. Vervolgens neemt Driessen dit over zonder enig onderzoek. Vanavond zal het bij VI ook direct voor waar worden aangenomen en worden de pijlen gericht op de ‘vermoedelijke daders’. Vervolgens neemt het gros van het publiek het riedeltje over.

3 december 2021 om 10:48

Je vergeet dat het ook meteen gekoppeld moet worden aan een breder maatschappelijk probleem

Wow wat een nieuws zeg, echte goede journalistiek weer van Valenazijn, heeft hij undercover moeten gaan voor dit verhaaltje. Kunnen we kappen met die onzin, Nijhuis is een slechte en inconsequente scheidsrechter die enorm op zichzelf geilt. Bah.

Hahaha het kartel rond VI en de vaste gasten sluit zich weer hoor. Je kan die gasten er in ieder geval niet van betichten dat ze niet voor elkaar klaar staan. Weer een mooi onzinartikeltje gelezen waar vanavond weer lekker over kan worden nagepraat, waarna een vriend van de show daar weer op kan reageren etc. etc.

Hahha..laat me niet lachen...als Valentijn denkt..komt er alleen maar veel bla bla bla uit zijn mond.

Laat hij zich nu maar bezig gaan houden met wat hij wel goed kan.....roddeljournalistiek bij BN'ers.


En het voetbal overlaten aan diegenen die het wel begrijpen en snappen zoals Louis dat ook al aangaf in zijn 1 tegen 1 tijdens de persconferentie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren