Toptransfer en megasalaris in vizier voor gewilde Vivianne Miedema

Dinsdag, 30 november 2021 om 07:22Daniel Cabot Kerkdijk

Vivianne Miedema is mogelijk bezig aan haar laatste seizoen in dienst van Arsenal. De aanvaller van de Londenaren en de Oranje Vrouwen beschikt over een aflopend contract en geniet belangstelling van de complete Europese top. Miedema kan zomaar een van de best betaalde voetbalsters ter wereld worden, zo schrijft De Telegraaf dinsdag.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

24 reacties (laatste reactie door ajaxrosenberg)

Of je nou gaat zeuren over het lagere niveau of niet, haar cijfers zijn echt bizar! Zij is echt de definitie van topspits en nog altijd maar 25 jaar. Als ze niet geblesseerd raakt, dan gaat ze heel veel (doelpunten)records op haar naam hebben aan het einde van haar carrière en die zullen lastig te verbreken zijn. Met overmacht!

30 november 2021 om 07:51

Ik weet niet of zij een vriend(in) heeft maar zwanger raken is ook nog een mogelijkheid als ze daar voor kiest, dan zal zij er een dik jaar uit liggen.

Mooie opbouw van carrière als zij naar Lyon gaat, mooie clubs achter haar naam op, zoals jij al zegt, pas 25 jarige leeftijd.

30 november 2021 om 08:17

Ze heeft een vriendin, dus indien ze een kindje willen kan haar vriendin daar ook eventueel voor kiezen

30 november 2021 om 08:30

Well said, ik heb het opgezocht en haar vriendin is Lisa Evans voetbalster van Schotland. In geval van een zwangerschap zullen er dus keuzes gemaakt worden in huize Evans/Miedema of om en om is ook een mogelijkheid als zij meerdere kinderen op dees aardkloot willen planten.

30 november 2021 om 08:46

Je kan ook gewoon na je carrière beginnen met kinderen natuurlijk. Op je 35ste is nou ook niet bepaald heel laat lijkt mij.

30 november 2021 om 08:52

Waar een paar jaar geleden 35 jaar "heel laat" leek, blijkt dit steeds realistischer te worden.
Voordat jonge starters hun studie hebben afgerond, een vaste baan hebben en met een beetje geluk een eigen huis, zit je al snel aan de leeftijd rond de 30 jaar..

Waar "vroeger" men zo snel mogelijk het huis uitging, is het hedendaags helaas praktische onmogelijk.

ont:
Voor miedema zou dit een geweldige stap zijn, is ook echt een van de betere vrouwelijke voetballers dus dit zou ontzettend verdiend zijn!
108 goals in 113 wedstrijden.. koekoek.

Prima OS gespeeld, en ook goed bij Arsenal, helaas niet goed genoeg voor die gouden bal..

Weet iemand eigenlijk wat een topvoetballer in het dames voetbal verdiend?

30 november 2021 om 08:58

Dat is waar Ducktaildo en burwatti echter is het wel zo dat je als vrouw niet te lang "moet" wachten met je eerstgeborene. Nu valt 35 mee maar veel langer wachten word niet geadviseerd, althans zo hebben zij het mij eens verteld.

30 november 2021 om 09:49

Niet alles is planbaar natuurlijk. Als een vrouw zoals ze zelf zeggen 'klapperende eierstokken' krijgt, dan is geen houden aan. Ik kan er inmiddels over meepraten, haha

30 november 2021 om 10:24

Klopt, de kans op afwijkingen wordt op latere leeftijd wel steeds groter natuurlijk. Bovendien is het ook niet zo, als je op je 35e start dat het meteen altijd lukt. Dus mocht daar nog weer een paar jaar overheen gaan, kom je wel steeds dichter bij de 'gevarenzone'.

30 november 2021 om 14:12

Waarom praten we nou weer over een zwangerschap? We hebben echt geen idee of ze dat wil. Praat gewoon over haar carrière, daar gaat het nu over.

30 november 2021 om 15:15

Maak je niet dik man, ik heb het over een mogelijkheid.

Trissy zegt, als ze niet geblesseerd raakt. Daarop antwoord ik dat zwangerschap ook een mogelijkheid is om er een tijd uit te liggen aangezien de meeste vrouwen dat kunstje beheersen dit itt mannen.
Dat kan ook tot het leven van een sportvrouw behoren, voorbeelden te over 👶.

30 november 2021 om 08:51

@trissy: Inderdaad, gewoon op eigen merites beoordelen en niet vergelijken qua niveau met mannen. Daarin doet ze het echt super en is haar een toptransfer zeker gegund!

nog 3 jaar buitenland en dan eindelijk naar haar geliefde club op Zuid in Rotterdam

In de titel staat 'megesalaris' maar voor de rest staat er niks meer. Dus wat zou ze dan kunnen (gaan) verdienen?

30 november 2021 om 10:21

De best betaalde voetbalsters verdienen net onder de half miljoen, dus richting dat soort bedragen zal het gaan

Ze is ook altijd welkom bij Feyenoord!

30 november 2021 om 10:16

Ze gaat ook bij Feyenoord voetballen. Waarschijnlijk wel op het einde van haar carrière maar dat maakt niks uit voor deze topspits in het vrouwenvoetbal.

Wat n fenomeen. Pas 25 jaar & al 10 jaar prof. Overal schiet ze met scherp.

Het zegt btw toch veel dat ik op Transfermarkt wel informatie kan vinden over Lars Miedema, haar broertje die niet onverdienstelijk hoofdklasse B speelt, maar niks over de topscorer aller tijden van Oranje, topscorer aller tijden van Arsenal & wereldvoetbalster van het jaar…

Ik vond het compleet achterlijk dat Lieke Mertens de goudenbal won terwijl zij overduidelijk de beste was. Enige vrouw in de voetbal die echt als een vent kan voetballen. Ik had echt een scout moeten zijn als ik zie dat het jaren duurt totdat de media het opmerkt. Zoveel blinde kippen die gewoon dikke salarissen krijgen en ik achter voetbalzone wegkwijnen en klagen om erkenning haha..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Arsenal368
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
B. SakaAanvaller216
E. Smith RoweMiddenvelder198
M. ØdegaardMiddenvelder194
A. RamsdaleKeeper180
T. ParteyMiddenvelder161
A. LacazetteAanvaller163
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

Nederland
9 fans
Aanvaller, 25 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren