Keane en Carragher clashen in heetgebakerde discussie over Ronaldo

Maandag, 29 november 2021 om 12:07Jordi Tomasowa • Laatste update: 13:06

Roy Keane en Jamie Carragher hebben zondagavond na afloop van het gelijkspel tussen Manchester United en Chelsea (1-1) een heetgebakerde discussie gevoerd over Cristiano Ronaldo in de studio van Sky Sports. Interim-manager Michael Carrick zorgde voor een grote verrassing door de aanvaller tegen the Blues geen basisplaats te geven. Keane stelde dat United Ronaldo niet heeft gehaald om de Premier League te winnen, waarop Carragher zich afvroeg wat dan wel de reden moest zijn van zijn komst.

Waar Ronaldo in het Champions League-duel met Villarreal (0-2 winst) nog een basisplaats kreeg toebedeeld van Carrick, moest de Portugese aanvaller het tegen Chelsea doen met een invalbeurt in de 64ste minuut voor Jadon Sancho. Keane bekritiseerde de beslissing van Carrick om Ronaldo niet vanaf het begin te laten spelen, met het argument dat hij, gezien zijn staat van dienst en zijn recente vorm bij United, het verdiende om te starten tegen Chelsea, ongeacht de tactiek die werd gehanteerd.

“Je ziet een speler die alles heeft gewonnen in de voetballerij. Hij is teruggekomen naar Manchester United om de club naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk wil hij spelen”, zei Keane. “Je zou nog steeds verwachten dat als iemand op het veld het verschil kan maken, dat dat Ronaldo is. Zelfs op zijn 36ste. Als hij nou was teruggekeerd en niet scoorde, dan kon je nog zeggen: ‘Hij kan het niet bijhouden, hij lijkt niet gemotiveerd’. Maar hij lijkt juist wél gemotiveerd. Ronaldo gaat de problemen van Manchester United niet oplossen, maar je haalt hem niet terug om hem op de bank te zetten.”

Keane raakte vervolgens in een felle discussie met Carragher, die net als Jimmy Floyd Hasselbaink de wedstrijd tussen Chelsea en United in de studio van Sky Sports analyseerde. Carragher zette vraagtekens bij de beslissingen van United en Paris Saint-Germain om afgelopen zomer Ronaldo en Lionel Messi als grote sterren te contracteren. Volgens de voormalig verdediger is er meer nodig dan het aantrekken van een sterspeler. "Is Manchester United dichter bij de titel dan vorig seizoen? Nee. Is PSG dichter bij de Champions League met Messi? Nee. Voetbal is een teamsport."

Volgens Keane is het niet realistisch om te denken dat Ronaldo is gehaald om opnieuw Premier League-titels te winnen. “Maar wat was dan het nut om hem te contracteren?”, vraagt Carragher zich af. “Als je spelers als Cristiano Ronaldo en Raphaël Varane haalt, is dat om direct succes te boeken en dus mee te doen om het kampioenschap. Als je dat niet wil, moet je gewoon gaan spelen met jongens als Jadon Sancho en Mason Greenwood. De enige reden dat ze Ronaldo gehaald hebben was uit pure paniek, omdat hij op weg was naar Manchester City."Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door yelle)

Ik volgde het ook niet helemaal maar voor mij hadden ze allebei gelijk. Ronaldo zet je in zulke wedstrijden altijd in de basis. Maar hij gaat hun ook geen (grote) prijzen bezorgen.

29 november 2021 om 12:33

United moet eerst eens een normale trainer en een defensieve middenvelder halen. Hoe kan je uberhaupt steeds met die Fred spelen. Gelukkig hebben ze die nu met Ragnick.

29 november 2021 om 12:41

Hoewel ik Fred ook niet het niveau vind van waar United normaal moet staan, vond ik hem eigenlijk wel een goede wedstrijd spelen gister. Ging sterk de duels in, maakte niet heel veel fouten en was positioneel sterk. Desondanks snap ik wel dat United voor de herrijzing misschien een veel sterkere/ constantere speler moet hebben.

Ik ben benieuwd, wie had jij in gedachten voor United? Denk dat een niveau Casemiro te duur en hoog is voor United op dit moment.

29 november 2021 om 12:56

Denis Zakaria van Gladbach.

29 november 2021 om 13:11

Een andere trainer kan er meer uithalen maar dan nog denk ik dat de verwachtingen te hoog liggen. Ondanks dat ze veel beter kunnen vind ik ze nog wel een maatje kleiner dan de overige topteams.

29 november 2021 om 14:33

@derkaiser123 - Hij loopt uit z'n contract, dus die staat vast bij clubs als United op het lijstje. Echter betekent dat ook dat je concurrentie hebt van een behoorlijk lijstje aan clubs.

29 november 2021 om 15:07

Te duur? Als er 1 club die totaal geen geld gebrek heeft is het United wel.

29 november 2021 om 12:44

Dat ligt niet aan Ronaldo. De spelers er om heen zijn gewoon te slecht vooral achterin. Ook al denk ik dat je met de juiste tactiek echt wel kan meedoen om de titel. United heeft wel een goede selectie. Als Shaw en Maguire in vorm zijn, zijn het echt goede spelers. Als Varane nou een beetje fit blijft scheelt ook veel. Alleen McFred en Wan Bissaka zijn echt matig. Ole speelde zonder idee, maar er valt echt veel meer te halen uit deze selectie en dan is Ronaldo de kers op de taart die de belangrijke doelpunten maakt. Ik zie United bijvoorbeeld heel ver komen in de CL.

29 november 2021 om 13:09

Nee ligt zeker niet aan Ronaldo. United is gewoon een maatje te klein om mee te doen, dan moeten ze echt een topseizoen hebben. Er zijn maar weinig spelers echt top die het wekelijks laten zien, teveel moeten het hebben van een goede dag. Dan zal het blijven schommelen tussen goede tijden, slechte tijden.

29 november 2021 om 13:50

Laten we eerlijk zijn ik vond United vorig seizoen vaak veel beter spelen, eindigde toen ook netjes 2e achter City. Je weet ook als je Ronaldo haalt dat je iemand in huis haalt die goals maakt maar die ook veel vergt van de rest van het team zodat hij goed kan functioneren.

Al deze discussies over Ronaldo worden gevoerd om af te leiden van de pijnlijke waarheid dat de selectie gewoon niets speciaal is. Verwachten ze serieus met een achterhoede van Shaw, Maguire, Lindelof en Wan Bissaka en een middenveld waar Fred en McTominay basis staan dat ze de PL kunnen winnen? Ronaldo is geen tovenaar

29 november 2021 om 12:34

Dat is het hele punt. Zoveel middelmaat op het middenveld en achterin, maar ze halen Ronaldo? Paniek aankoop.

29 november 2021 om 12:55

jeetje voor 15 miljoen. Alsof ze daar een topper achterin of op het middenveld mee hadden kunnen halen. Men doet net alsof ie 100 miljoen kostte. Ze hebben ook gewoon 50 miljoen uitgegeven aan een centrumverdediger natuurlijk.

29 november 2021 om 13:31

ik weet niet precies hoeveel de volgende ronde cl man utd oplevert maar waarschijnlijk is dat al meer dan zijn transfersom

30 november 2021 om 10:56

Het gaat niet alleen om die 15 miljoen die je ergens anders gebruiken, het gaat ook om de manier van spelen die je op Ronaldo moet aanpassen. Vorig jaar draaide United de tweede seizoenshelft hartstikke goed, nu lijkt het nergens op. Ze hebben het spel moeten aanpassen aan Ronaldo, dat is nou eenmaal logisch als je zo'n wereldspeler haalt. Echter is zijn meerwaarde dus niet zodanig dat ze nu mee doen om de titel, terwijl ze vorig jaar tweede stonden. Je zou dus kunnen zeggen dat het halen van Ronaldo ze sportief gezien juist verder op achterstand heeft gezet. Scheelt dat de Glazers het voornamelijk om financieel gewin te doen is en dat er een hele bak aan nostalgie een rol speelt.

29 november 2021 om 12:54

Er zijn wat matige spelers maar het spel was beter eind vorig seizoen. Bruno moet de grote man zijn. En spelers als Rashford moeten zoveel mogelijk spelen. Dat kan niet als je dure supersterren haalt. En dit is geen kritiek achteraf.

29 november 2021 om 14:30

Maar er is wel een reden waarom het dure supersterren zijn. Ronaldo is nu al belangrijker in de CL dan een Rashford uberhaupt is geweest. Zo'n jongen is getalenteerd, maar die schiet je niet naar de prijzen. Als je tegenwoordig kijkt naar het rendement van veel aanvallers in de top, is Rashford niet meer dan datgene wat je moet zijn om een basisplaats te hebben bij zo'n club. Of dat in de toekomst gaat veranderen, ik weet 't niet. Ik denk namelijk dat z'n rendement alleen maar minder wordt naarmate er grotere spelers om hem heen staan.

29 november 2021 om 13:55

Het is natuurlijk een combinatie van, alles wees erop dat Ronaldo naar City zou gaan en dat zou voor hem natuurlijk een veel betere keuze zijn geweest,. Maar nu zit die bij United en ondanks dat iedereen het middelmaat vind wat er rondloopt bij United zijn bijna alle spelers op de toppen van hun kunnen op Ronaldo en Cavani na. De rest is iedereen in de perfecte leeftijd categorie om te kunnen presteren. Met 2 gerichte aankopen zou United gewoon mee moeten doen om titels. Het feit dat Roy Keane roept dat United nooit de titel gaat winnen is direct de onkunde waarom je in hemelsnaam Ronaldo hebt gehaald?? Terwijl spelers als Greenwood, iedere minuut zouden moeten spelen om beter en beter te worden.

Ronaldo is voor de korte termijn en niet voor de lange termijn.

29 november 2021 om 14:27

Rashford is eigenlijk ook het minimum-vereiste van wat je moet zijn, wil je als aanvaller een basisplaats bij zo'n grote club hebben. Het gaat er niet om hoe goed de leeftijdsbalans is in een ploeg. Kwaliteit is nog altijd leidend en daar schort het gewoon aan bij Manchester United. Ronaldo heeft nu al laten zien waarom hij gehaald is. Beslissend in de CL-poule en heeft in de Premier League ook al twee wedstrijden beslist. Rashford of Greenwood zijn dan wel getalenteerd, maar die gaan je echt niet naar de prijzen schieten over een heel seizoen genomen. Daar zijn ze echt (nog) niet goed genoeg voor.

29 november 2021 om 14:48

Tuurlijk is kwaliteit leidend maar ik neem aan dat je een balletje kunt trappen als je bij United speelt, Ja Ronaldo is beslissend geweest voor United in de CL maar in de competitie is het nog bijzonder matig van hem en United, hebben al 21 verliespunten en die kun je niet allemaal afschuiven op iedereen behalve Ronaldo. Het is iedereen die te weinig doet, Ronaldo is ook de speler die het minst druk zet van alle spelers bij United en de PL in totaal. De wil om te winnen is er en ik zeg ook niet dat je hem eruit moet halen want dat doe je niet zomaar, maar de aankoop van Ronaldo was gewoon een paniek aankoop een aankoop waar spelers als Rashford/greenwood en Sansho onder lijden.

29 november 2021 om 13:58

De basis van United is gewoon in staat de PL te winnen.

De Gea
AWB Varane Maguire Shaw
Pogba Mc Tominay
Fernandes
Sancho Ronaldo Rashford

Is echt wel een topteam waardig elftal. Ze zijn alleen in de breedte zwak.

29 november 2021 om 14:23

Zolang Maguire daar tussen staat en ook nog eens aanvoerder is, maak je jezelf niet heel geloofwaardig als titelkandidaat. Met een verdediger van het kaliber Marquinhos ben je in één klap dat wel.

29 november 2021 om 14:27

Zelfs dan niet, want dan mis je simpelweg nog steeds een capabele cvm. Zet iemand als Kanté op dat middenveld neer en je zult United zien transformeren. Dan kan een Pogba ook goed spelen bijvoorbeeld. De rest van de selectie is niet zo slecht als men denkt.

Zelfs al halen ze Messi er ook nog bij, wordt United niet kampioen, zolang ze spelers als Maguire achterin hebben staan

United heeft gewoon meer dan een prima selectie. Ronaldo kan het natuurlijk niet alleen en is al 36, wat al stokoud is eigenlijk op het allerhoogste niveau. Helaas hebben ze wel nagelaten om een verdedigende middenvelder te halen zoals Rice. Want Matic, Mctominay en Fred zijn het niet helemaal. Helaas hebben ze met Ole en nu ook Carrick niet echt de trainers die de potentie eruit halen. Ook valt het niet mee voor United dat Varane zowat het hele seizoen tot nu toe geblesseerd is. Ben benieuwd wat die Ralf Rangnick gaat laten zien. Lijkt een beetje in de richting van Tuchel en Klopp.

29 november 2021 om 13:20

Dat is dus de grap, Ronaldo heeft het al nu een paar keer ‘alleen’ gedaan. Hoe vaak lazen we comments hier en elders die zeiden “Ronaldo heeft Solskjaer weer gered”? Alleen Ronaldo kan het niet letterlijk elke keer in z’n eentje doen. Stokoud of niet, hij laat nog steeds meer zien dan veel getalenteerde en begeerde jonge spelers door op het juiste moment het verschil te maken. Mogen anderen eens een voorbeeld aan nemen.

Kijk Jimmy Floyd genieten haha.

On: ik zie meer in het standpunt van Carragher in dit verhaal

Vond Ronaldo wel verschrikkelijk invallen trouwens. Hij kwam zijn man meerdere malen niet voorbij waardoor er geen steekbal op onder meer Donny gegeven kon worden. Hij had die laatste keer gewoon direct moeten passen.

29 november 2021 om 12:43

Verschrikkelijk invallen? Hij en United zijn nauwelijks aan de bal geweest. Het zal me verbazen als hij en Donny samen meer dan 10x aan de bal zijn geweest

29 november 2021 om 12:45

Die uitbraken die er waren, wist hij steeds te verkloten. De omschakeling was altijd zijn sterke punt. Bruno word ook minder in het spel betrokken sinds Ronaldo er is, volgens mij staat die ook al wat wedstrijden droog.

29 november 2021 om 12:59

Met alle respect, maar je hebt gisteren gekeken toch? Ronaldo deed niet mee en Bruno was onherkenbaar slecht. Die lijkt gewoon tijdelijk uit vorm te zijn. Het was gisteren echt hopeloos wat Fernandes betreft.

29 november 2021 om 13:05

Tel alsjeblieft alle assists van Bruno de laatste wedstrijden. Ik snap dat je de mening van de televisie overneemt, maar kijk alsjeblieft eerst naar de statistieken van een persoon en geef dan pas zelf een oordeel.

29 november 2021 om 13:25

Rob, ik vond het eigenlijk wel meevallen hoeveel hij verklootte. Daarnaast vind ik het raar om Ronaldo aan te wijzen als schuldige voor Bruno's vorm. Maakte gisteren al sarcastisch de opmerking dat Ronaldo's aanwezigheid zelfs vanaf de bank blijkbaar te zwaar op Bruno weegt. Want met Ronaldo op de bank speelde Bruno naar mijn mening zijn slechtste wedstrijd in hele lange tijd, en dat zegt wat dit seizoen.

29 november 2021 om 13:59

arsenal

Dus hij viel geweldiog in???

Ach ja Carragher zou zo mee kunnen op vz. Kan het niet laten om steken uit te delen aan United met momenten en probeert zich dan objectief voor te doen. Sowieso niet heel interessant wat hij over United te zeggen heeft. De helft van de analisten weegt dan weer door naar de andere kant en zijn altijd veel te positief over United en haar spelers/coaches. Het is bijna even erg met de Engelse analisten gesteld als met de Nederlandse. Straks zijn het de Amerikaanse zenders en hun analisten die voor de beste en meest neutrale analyses van het voetbal zorgen, dat zou wat zijn.

29 november 2021 om 13:23

Ja, ik wist al toen ik de titel zag dat Carragher het weer zo zou brengen alsof Ronaldo maar niks bijzonders is. Maar als ze het over bijv. Steven Gerrard zouden hebben zou hij daar praktisch klaarkomen en niks negatiefs of ‘objectiefs’ te melden hebben, want ja dat is een Liverpool icoon en Ronaldo niet.

29 november 2021 om 15:15

Als jij objectief feitjes wil moet je inderdaad gewoon de statistieken erbij pakken en je eigen dialoog gaan vormen. Dat gezegd hebbende, ze nodigen natuurlijk niet voor niets Carragher, Floid en Keane uit. Deze discussies zijn leuk als je jezelf niet zo serieus zou nemen.

Ik vind het geweldig als Shearer met een knipoog pro Newcastle is of een Carragher een niet zo gekke opmerking over paniek maakt.

De wisselwerking tussen analyse van het veldspel en deze discussie vind je dus niet leuk?

29 november 2021 om 15:44

vermakelijk met momenten ja. Dat is echter niet wat ik verwacht van een analist. Voor het lollige zet je er maar een figuur als Jan Mulder bij voor comic relief. Van de analisten hoop ik iets inzichtelijk te horen ipv oversubjectief gewauwel.

29 november 2021 om 16:26

Ik denk dat de gemiddelde kijker zichzelf te serieus neemt en even voor the sake of zeuren even de analyse, die ze ook gewoon netjes blijven doen, vergeten.

Dus iemand moet er puur voor comedy bij? Waarom niet beiden? Ik vind Neville en Carragher zowel goed in de analyse als grappig in de comments. Ik zie er niet zoveel mis aan.

Was natuurlijk een gekke keuze hem op de bank te zetten. De intentie was duidelijk om af te wachten en te counteren (zie het middenveld) en daarvoor is Ronaldo gewoon erg geschikt. Bovendien weet je van tevoren dat United in zo'n wedstrijd blij mag zijn als ze 3 kansen hebben, dus dan wil je iemand als Ronaldo erin hebben staan die maar weinig kansen nodig heeft

Heel goed punt van Carragher. Wat heeft Messi laten zien bij PSG? En PSG gaat de CL niet winnen die investeren elke jaar miljoenen in de selectie en moeten steeds weer opnieuw bouwen aan de ploeg. Bayern en Liverpool zijn voor mij de grote favorieten om de CL te winnen. Die kopen relatief weinig nieuwe spelers maar hebben toch een hele sterke selectie maar vooral een ijzersterk team wat heel moeilijk te verslaan is. Die zijn heel goed ingespeeld.

29 november 2021 om 12:51

Gisteren de wedstrijd gekeken? Messi en psg gaan buiten de ligue 1 niks winnen. Utd had Ronaldo niet nodig, maar een goede middenvelder. Sancho is gekaald als laatste stuk in de aanval, en de komst van Ronaldo was pure paniek.

29 november 2021 om 13:11

Ronaldo en Messi zijn echt te groot. Utd deed het niet eens heel slecht zonder Ronaldo, maar je ziet dat bepaalde spelers angstig spelen met hem. Bij PSG is dit ook met Messi. PSG haalde anderhalf jaar geleden nog de finale en vorig jaar schakelde het titelhouder Bayern uit. Nu Messi er is lijken ze net poesjes

29 november 2021 om 12:55

Messi kwam niet voor de Ligue 1. Je mag met hem afrekenen als hij niet minimaal de halve finale haalt van de CL.

Heerlijk ook hoe Floyd daar met een big smille daar zit te genieten 😂

Oké dus na de 2de plek van vorig seizoen haal je Varane, Sancho en Ronaldo maar de verwachting is niet om de premier league te winnen? Carragher geeft aan dat dit wel de intentie was terwijl Keane begint over de huidige realiteit en dat ze nooit gaan winnen, tja.. dat ziet iedereen, het ging om de intentie op moment van aankopen.

29 november 2021 om 12:56

Als je niet denkt te kunnen waarom haal je dan een oudere wereldster. Voor de shirtverkoop alleen?

29 november 2021 om 13:25

Vergeten hoe Ronaldo al in een paar wedstrijden dit seizoen United eigenhandig gered heeft? Oh nee sorry je bent weer zo’n Barca figuurtje die Ronaldo de grond in moet slaan. Typisch weer.

29 november 2021 om 13:28

Ik dacht en denk hetzelfde over PSG en Messi. Meer dan ooit is voetbal een teamsport.

29 november 2021 om 14:04

@saldotelaag

Sorry maar we weten allemaal dat Ronaldo en Messi beslissend zullen zijn ik heb wel het idee dat Messi meer een teamspeler is dan Ronaldo, maar je weet ook van ten voren dat beide heren toch het spel op hun afgesteld willen hebben. omdat ze dan het best tot hun recht komen, maar dit neemt wel weg van het grote geheel en dat is dat United echt belabberd speelt. Heb nagenoeg alle wedstrijden gezien van United maar het is wel heel erg zwak, en ligt dit dan puur en alleen aan Ronaldo? tuurlijk niet maar hij neemt wel weg van het team doordat hij veeleisend is wie het eindstation moet zijn. maar dat is mijn mening. Vond United vorig seizoen gewoon beter spelen dan dit seizoen,

29 november 2021 om 13:31

Dutchred, die 2e plek was wel een beetje vertekenend. Liverpool had een relatief zwak jaar en ook Chelsea was slecht in de competitie. Het is een beetje 'cherry picking', maar vergelijk het eens met het jaar 18/19. Een Arsenal werd toen 5e met 70 punten. Dat zou vorig jaar ook genoeg zijn geweest voor een 2e plek.

Carrick die ziet het gewoon goed, ronaldo voegt niets toe. Gouden zet om hem wissel te zetten met hem in de basis speel je al geheid met 10 man. Je moet wel meer kunnen dan alleen intikkers of gigantische fouten te scoren. Buiten dat om is het een bedroevend niveau.

Elk weldenkend mens weet toch dat CR7 is aangetrokken omdat hij anders in het Etihad zou spelen? Was wellicht voor CR7 een betere keuze geweest (als je echt nog mee wil doen om te prijzen). Ik denk dat zelfs CR7 niet zo naïef is om te denken dat hij in z'n eentje wel United ineens titelkandidaat zou maken voor de PL en CL.

29 november 2021 om 14:18Dit zei ik 31 augustus in het topic van vz toen bekent was dat Ronaldo naar Ujnited ging ..... Ik heb niks tegen United, maar als juve inruilt voor United omdat je zogezegd zegt dat je met dit Juve gene kans hebt om CL te pakken en inruilt voor United is dat is geloofwaardig en toon je niet echt ambitie omdat kans met United om CL te pakken 1 procent is ent met City 80 procent.. Juve wilde verruilen voor een club dat kans maakt op CL dat is United niet. Mijn punt is dat hij net zo goed bij juve had kunnen blijven want met alle respect vind ik United gene stap vooruit tegenover dat was alleen City. Heb niks tegen United vind het zelfs een mooie club, jammer genoeg niet meer zo goed als in Ronaldo eerste periode.

29 november 2021 om 14:53

Aqua1

Dat zeg jij omdat je weet dat Ronaldo meer kans zou hebben om daar iets te winnen maar Ronaldo had de ballen niet om voor City te tekenen, terwijl diep in zijn hart dat wel de beste beslissing zou zijn geweest, vind het gewoon een rare aankoop van United die het afgelopen seizoen het gewoon prima hebben gedaan in de PL en goed op weg waren met een paar gerichte aankopen. Ronaldo heeft het verwachtingspatroon wel drastisch doen veranderen, en United moet ervoor zorgen dat ze in de top 4 eindigen anders speelt Ronaldo volgend seizoen Europa League, daarom snapte ik de keuze van Carrick ook om hem op de bank te laten aangezien de titel toch allang uit het zicht is voor United. 21 verliespunten uit 13 duels.

Heerlijk tv. Die Hasselbaink kon zijn lach niet inhouden.

United is gewoon geen titelkandidaat. Chelsea is als team beter en constanter, City heeft een betere, bredere selectie en voor Liverpool geldt hetzelfde als voor Chelsea. Er staat gewoon te veel middelmaat in bij United, Shaw, Maguire, Fred, McTominay, dat weegt niet op tegen spelers als van Dijk, Ruben Dias, de Bruyne of Salah. Ronaldo gaat dit ook niet oplossen, noch hen de Champions League bezorgen, dat kan - en mag - je ook helemaal niet verwachten van een speler halverwege de dertig. Er is veel meer nodig bij United dan alleen een topspits.

Die Carragher praat zo verschrikkelijk veel onzin en met dat irritante toontje echt walgelijk, gewoon geen aandacht geven.

29 november 2021 om 15:16

Gaan we nu een dialect bestempelen als walgelijk?

29 november 2021 om 15:46

toon vs dialect is evenzeer hetzelfde als gezichtsuitdrukking en huidskleur.

29 november 2021 om 16:27

Evenzeer en hetzelfde is ook hetzelfde

Wat ik er even snel mee probeer te zeggen, dat veel mensen in Liverpool met eenzelfde toontje praten als Carragher en dat komt vooral door het dialect.

Geef Carra hier gelijk. Als je selectie (nog) niet kampioenwaardig is én vertrouwen in coach niet optimaal, wat heb je dan aan een 36-jarige speler? Die staat 1 a 2 jaar de jonkies in de weg, zonder dat het iets oplevert. Je had verder moeten bouwen op een fenomenale Bruno en de potentie van Rashford, Greenwood, Sancho, straks Shoretire. Eigenlijk is het United onwaardig. Vroeger zouden ze vol beleid hebben gevoerd om de Britse kern uit te bereiden; Kane, Grealish, Rice, Bellingham. Nu zit het geld in Ronaldo en Varane..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool4839
3.Chelsea4730
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Cristiano RonaldoAanvaller188
M. GreenwoodAanvaller185
David de GeaKeeper220
J. SanchoAanvaller171
M. RashfordAanvaller134
A. MartialAanvaller81
D. HendersonKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3899 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 18 8 4 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Vrije trap tegen Real Madrid krijgt mogelijk gouden randje voor Schöne

De UEFA heeft de vrije trap van Lasse Schöne tegen Real Madrid genomineerd voor de mooiste vrije trap ooit in de geschiedenis van de Champions League. De Europese voetbalbond heeft in...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren