Van Hanegem: ‘Feyenoord en PSV moeten profiteren van die houding van Ajax’

Maandag, 29 november 2021 om 06:53Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 06:58

Willem van Hanegem betreurt het gelijkspel van Feyenoord tegen FC Twente (0-0) van zondag en vooral omdat Cyriel Dessers in de slotminuten voor eigen succes ging. De aanvaller draaide op de achterlijn weg bij Robin Pröpper en schoot vervolgens in de korte hoek op de voeten van Lars Unnerstall. “Die bal moet hij natuurlijk breed leggen. Dan had Feyenoord in Enschede gewoon gewonnen en had de club woensdag de koppositie kunnen pakken”, verwijst de oud-voetballer maandag in het Algemeen Dagblad naar het thuisduel van de Rotterdammers met Heracles Almelo.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door ninjakai)

Hopelijk snapt Van Hanegem wel dat als de druk van concurrenten in de Eredivisie wat groter wordt Ajax er zo een tandje bovenop doet.. Ik heb dit weekend weer de hele zondagmiddag/avond voetbal gekeken en Ajax was niet goed, maar PSV en Feyenoord waren ook niet overtuigend. Wij pakken echter wel de punten. Dus voor Van Hanegem naar Ajax wijst, zou hij misschien eerst eens moeten kijken wat er bij Feyenoord niet klopte.

29 november 2021 om 07:10

Ik denk dus dat dit juist hetgeen is wat Van Hanegem bedoeld. Als Ajax een tandje er boven op doet winnen ze hun wedstrijden zeker. Dat doen ze nu niet waardoor PSV en Feyenoord juist moeten profiteren door het feit dat Ajax er zelf voor zorgt dat ze in de buurt kunnen blijven en een kans maken. Maar dan moeten ze dit soort wedstrijden dus wel winnen. Dat had dit weekend makkelijk gekund vooral PSV heeft het weggegeven dit weekend

29 november 2021 om 07:18

Ik lees het als "er valt wat te halen, omdat Ajax niet alles geeft in de Eredivisie" en daar ben ik het dus niet mee eens. Op het moment dat één van de twee clubs een serieuze bedreiging lijkt te worden, zal Ajax er een tandje bij doen en kan de concurrent weer inpakken. Als ik Feyenoord of PSV was, zou ik me lekker op mijn eigen prestaties concentreren. Daar lijken ze het vaak al lastig genoeg mee te hebben.

29 november 2021 om 07:25

Maar dan heeft hij toch gelijk als jij schrijft dat Ajax een tandje bij doet als er bedreiging is dan klopt het toch dat ze niet alles nu geven in de eredivisie.

29 november 2021 om 08:04

De toekomst. Het is natuurlijk wel zorgwekkend dat ajax niet al een ruime voorsprong heeft, dus dat 'tandje erbij' had al veel eerder gemoeten. Ik begrijp van Hanegem helemaal als hij zegt dat je dit als Psv en Feyenoord zijnde zoveel mogelijk af moet straffen, zeker als je zoveel beter bent dan Heerenveen of twente

29 november 2021 om 08:30

@Detoekomst A-typische reactie van je moet ik zeggen. Als Ajax zijnde ben je wellicht een klasse beter dan Feyenoord en PSV, maar zodra je niet 100% geeft kan het zo verkeerd lopen. Er is hier letterlijk niks raars wat van Hanegem zegt en dan ook nog ff uithalen naar Feyenoord en PSV, raar. Maar ik vind prima als Ajax met deze houding rondloopt hoor, zeker nadat je vorig jaar toch echt voor het eerst in jaren overtuigend kampioen bent geworden, wij spelen we mee op de ‘achtergrond’ en dan zien we wel hoe ver we komen. Ik zou de tekst nog een keer lezen en dan zie je misschien zelfs in dat van Hanegem hetzelfde zegt als jij, maar dan met een minder vervelende toon.

29 november 2021 om 18:13

De Toekomst. Wat een aangebrande aardappel ben jij. Het is eem mening van een analist en jij haalt Feyenoord en PSV er bij!

29 november 2021 om 07:23

Ach het is ook wel een beetje scorebordjournalistiek van van Hanegem. Alleen tegen Twente en Heracles was het erg slecht, maar tegen GAE en Utrecht speelde Ajax, mijn inziens, met genoeg wil om te winnen. 29 kansen gecreëerd tegen GAE en de 2e helft tegen Utrecht werd utrecht volle bak bij de keel gegrepen. En daarnaast een doelsaldo waaruit blijkt dat Ajax over het algemeen niet denkt we staan 1-0 voor laten we het rustig aan doen. It takes 2 to tango, de instelling van Sparta was gisteren toch vreselijk, daar kon gewoon geen leuke wedstrijd uit komen.

29 november 2021 om 08:56

Een tandje erbij zetten? Als Ajax niet in zijn vaste samenstelling kan spelen met Haller en Anthony erbij, dan is er voorin te weinig dreiging. Danilo kan in de verkoop samen met Neres, Bakten er allebei niets van. Ik snap derhalve wel dat Ajax aan het kijken is, wie ze kunnen huren als Haller naar de Africa cup is. Daarnaast geeft Gravenbergh al een tijdje niet thuis en is Klaassen uit vorm geraakt. Dan wordt het voor Ajax moeilijk om te winnen, zeker als de tegenstanders gewoon met 10 man rond hun eigen zestien gaan staan. Ik denk dat Overmars het prima ziet en gaat kijken wat er in de winterstop mogelijk is. Ajax moet januari namelijk goed zien door te komen.

29 november 2021 om 09:26

'druk van concurrenten in de Eredivisie wat groter wordt Ajax er zo een tandje bovenop doet.'

Ik snap wat je zegt, ondanks dat dat de voorsprong minimaal is lijkt het wel zo te voelen. Alsof het al een uitgemaakte zaak is dat Ajax kampioen wordt. Aan de andere kant zou dit ook tegen ze kunnen gaan werken, frustratie die in de koppies gaat zitten. Feit is dat zowel Ajax, PSV als Feyenoord het in eigen hand heeft en ze alle drie kampioen kunnen worden.

29 november 2021 om 09:58

Ik vermoed dat je niet helemaal neutraal bent,gezien je reactie. Alle 3 clubs bovenin spelen op dit moment op het maximale van hun kunnen in de competitie. De eerste club die er Europees uitvliegt gaat een tandje bij kunnen zetten in de competitie, maar Ajax kan dit op dit moment absoluut niet en ik vind het nogal arrogant overkomen als je het op die manier zegt.

Naja, we voetballen tegen clubs die 1 of zelfs 2 bussen parkeren. Als je dan een te laag baltempo hanteert en ook nog eens slordig bent dan komt het al snel als ongeïnteresseerd over. Of dat werkelijk het geval is, dat betwijfel ik. Bij Ajax krijg je die indruk ook omdat iedereen in z’n achterhoofd wel weet dat Ajax minimaal een klasse beter is dan de rest. Bij andere clubs grijp je minder snel op die verklaring terug.

PSV en Feyenoord leden deze week wat ongelukkig puntverlies. Maarja, dat overkwam Ajax ook tegen GAE en Utrecht. En PSV eerder tegen Willem II, Feyenoord tegen RKC. Dat soort potjes zitten er soms tussen.

29 november 2021 om 08:12

Adzevedo

Ik had niet het gevoel gisteren dat het bij Feyenoord ongeïnteresseerd was.
Buiten de eerste 10 minuten heeft Twente geen moment voor de 3 punten willen voetballen.
Ze begonnen met druk zetten en naar mijn idee deed Twente dat best goed.
Na de eerste 10 minuten is Twente in gaan zakken en met 11 man rond de 16 gaan voetballen. Dat maakte de wedstrijd volledig dood.
Nu scoorden we helaas niet. Unnerstal heeft een paar prima reddingen gehad.

Wat jij ook al zeg PSV en Ajax laten ook de puntjes liggen. Als he resterende wedstrijden tot de winterstop wint sta je er nog netjes bij.

Daarnaast zijn dit voor mij wel potjes die je voor het seizoen wist dat het ging gebeuren. Feyenoord is voor mij nog steeds geen titelkandidaat. Denk dat van Hanegem zijn verwachtingen te hoog zijn. Als we 3 de worden hebben we een prima seizoen gedraaid alles wat hoger is is in mijn ogen een bonus.

Zonde dat we juist weer punten laten liggen in een wedstrijd waarin we meer verdiende. Ik ben benieuwd hoe we er voor staan in de winterstop aangezien we nog lastige wedstrijden krijgen, zou knap zijn als we dan nog dichtbij 1 en 2 staan.

Hoe kan PSV daar nou van profiteren Willem? Sinds je columns schrijft heb je nog nooit iets positiefs over die club uit die zure pen van je gekregen dus het lijkt me niet dat PSV de juiste uitdager is van Ajax wel?

Brr, wat een nare column de ware aard van het beestje komt boven, valt me mee dat hij nog niet over 020 heeft. Dit is het legioen pleasen om wat in te spelen over een arrogant Ajax die niet in de competitie geinteresseerd zou zijn. Heel naar en gluiperig. Gisteren alle clubs gezien, Ajax was niet best maar wel gemotiveerd. Vond overigens PSV het beste spel laten zien onbegrijpelijk 1-1 spelen. Wat laat die van Hanegem zich kennen.

29 november 2021 om 09:34

Idd,vd top 3 speelt PSV deze week het beste voetbal. Mede dankzij Doan. Wekenlang was er geen lijn in ons spel te bekennen maar met Guti en Doan is er meer variatie en logica. Opvallend en statistiek bevestigend is dat we 4x punten hebben verloren na 4x op donderdagavond gespeeld te hebben. Veruit de meeste goals kregen we tegen vanaf minuut 60-70. Moeten echt van die donderdagavond af willen we nog wat gaan betekenen in de competitie. Selectie is te fragiel om op 2 fronten mee te draaien. Vol voor de competitie gaan,CL proberen te halen en dan lekker dinsdag of woensdag spelen. EL winnen we toch niet. Prijzengeld is nihil. CL deelname alleen al veel meer. Punten voor de coefficientenlijst is belangrijk. Maar als PSV zijnde met dat gebrekkige fysiek zou ik nu even egoïstisch zijn. Sociedad pakken en na de winterstop met een B elftal de EL in zodat de A jongens fit en uitgerust zijn in het weekend. Vooral omdat op 2 fronten volop meedoen er momenteel niet in zit.

29 november 2021 om 11:40

@Sir paul, zeker laksheid. Echt helemaal niets anders. Er zitten een aantal spelers bij die elke wedstrijd 100% geven en alles op alles zetten om te winnen. Die spelers hebben voornamelijk verdedigende taken en wat zie je terug, Ajax krijgt nauwelijks goals en kansen tegen. Nog steeds staat het aantal tegengoals op twee en ook gisteren weer.

Sparta een echte kans en die kwam voort uit puur toeval. Gravenberch die bij het meeverdedigen een bal ongelukkig raakt waardoor een speler die buitenspel staat opeens een kans in de schoot geworpen krijgt.

Zelfs als je die twee goals gaat ontleden is er slechts een waarbij je kan spreken van een falende verdediging (utrecht waar Timber te gretig hapt op het middenveld en de restverdediging/rugdekking vervolgens ook totaal niet op orde is).

De aanval gaat mega laks met kansen om. Ondanks de doelpunten voor is dat al zo sinds de start van de competitie. Meerdere 100% kansen worden per wedstrijd om zeep geholpen. Dat heeft ten Hag ook direct in de smiezen en al vaker aangegeven. Niets aan de hand als je 6-0 wint en slechts de helft van je kansen maakt, stront vervelend als het 0-0 blijft en je een aantal kansen mist. En daar zit de crux. In Europa mist Ajax een stuk minder kansen.

29 november 2021 om 13:40

Eens Ninja. Ik was er ff aan voorbij gegaan maar 2 tegengoals is natuurlijk grote klasse.

Ik vind t allemaal wat vertekenend. Is Ajax echt zo goed? BVB en PSV met ruime cijfers verslagen. Sporting idem. Uitstekende resultaten,maar er zat niks tegen. BVB niet compleet en niet in vorm. Met 2 dagen meer rust tegen een gemarkeerd PSV gaat t een uur gelijk op ,na de 2-0 breekt PSV mentaal en fysiek ,oa door die vervloekte donderdagavond(statistieken wijzen daar ook op,wie ze wil zien mag ze hebben).
Ik snap dat Ajax supporters graag de maat leggen bij de resultaten tegen Sporting, BVB en PSV. Maar zal de waarheid niet in het midden liggen? Je maakt mij niet wijs dat Ajax op 70 procent tegen angstgegners Utrecht en Heracles de wedstrijd in gaat en express de kansen naast en over schieten uit laksheid. Wilden ze gisteren de 2e niet maken? Of lieten ze dat uit laksheid gaan met t gevaar dat de 1-1 nog kan vallen? Laten we niet overdrijven. Wel doet Ajax het qua resultaten uitstekend in de CL, maar nogmaals ze treffen wel vaak tegenstanders die niet in hun beste doen zijn. Dan nog moet je de potjes wel winnen ,dat doen ze perfect en doet geen Nederlandseclub ze momenteel na.

29 november 2021 om 10:35

Dat ligt denk ik aan welke bril je op hebt. Je kan ook zeggen dat Ajax na een europese wedstrijd midweeks wel de punten pakt in de competitie en Psv en Feyenoord dat niet doen. Als je dan ook nog bedenkt dat Ajax op Champions league nivo gespeeld heeft en Psv op europa league en Feyenoord op conference league nivo dan zit er wel degelijk een behoorlijk verschil in. Je noemt de wedstrijd tegen Psv waar Psv brak na de 2-0. Nog niet zo heel erg lang geleden ging er in de hoofdstad een week lang de vlag uit als er uberhaubt 2 keer gescoord werd tegen Psv en nu lijkt het wel alsof alle uitslagen die hoger zijn dan 2-0 pas als acceptabel gezien worden. Snap je een beetje de nuance verschillen?

29 november 2021 om 10:44

Martin klopt ook. De waarheid zal in het midden liggen. En PSV heeft t aan zichzelf te wijten dat ze donderdag spelen. Neemt niet weg dat je dan net te weinig rust hebt naar het weekend toe om dan weer 90 minuten vollebak te gaan. Tis een enerzijds anderzijds verhaal. Dit artikel komt uit VI ,net voor Ajax-PSV. Waar de laatste 3a4 tegengoals na 60 minuten spelen vallen.

PSV en Ajax strijden deze week om de Nederlandse punten op de Europese lijst van coëfficiënten. Na de zware Europese week staat de onderlinge topper tussen beide clubs op de agenda.
Daarover had Roger Schmidt alvast wel iets te zeggen. Althans, er werd een vraag over gesteld. Dat is zeker een verschil want het antwoord van Schmidt ging Nederland weer helemaal door wat de journalistieke inslag van zijn antwoord betrof. De Duitse trainer gaf slechts antwoord op een vraag over de rustverhoudingen van beide clubs deze week. Ajax heeft meer dagen rust dan PSV voor de onderlinge topper.

Echter heeft PSV weer meer rust in de dagen voor de Europese wedstrijd tegen AS Monaco dan dat Ajax dat heeft in de dagen voorafgaand aan Ajax – Dortmund. Dus, doe er je voordeel mee Roger Schmidt, zijn we geneigd te concluderen. Of train wat minder hard en lang, zou een tweede goede optie kunnen zijn. Hoe dan ook, Voetbal International stelt Roger Schmidt geheel in het gelijk. Het weekblad deed onderzoek en concludeerde dat het competitievervalsing is. ‘Hoewel Schmidt geen groot punt wilde maken van het voor PSV ongunstige schema lijkt de planning van de topper toch een vorm van competitievervalsing. Dat toont een onderzoek op basis van meer dan 27.000 wedstrijden tussen 2001/02 en 2010/11 aan.’
Het weekblad baseert zich op een officiële studie van de zogenaamde kenner en voetbalwetenschapper Raymond Verheijen. ‘Die studie werd circa tien jaar geleden gedaan door de World Football Academy van Raymond Verheijen.
Na slechts twee rustdagen (bijvoorbeeld donderdag-zondag, zoals PSV) hebben voetbalploegen:
– Minder kans om te winnen (-40%)
– Meer tegendoelpunten in het laatste half uur (+75%)
– Minder doelpunten voor in laatste half uur (-70%)
Dat effect is sterker indien een elftal (zoals PSV) na slechts twee rustdagen een uitwedstrijd speelt. Bij drie of meer rustdagen (zoals Ajax heeft) doet dit effect zich niet voor’, aldus Voetbal International over de rustverhoudingen van PSV en Ajax na de Europese wedstrijden.
Dat het in het verleden weleens precies omgekeerd was, doet niets af aan de scherpe zienswijze van Voetbal International.
Zo pleitte Ajax er in het voorjaar van 2017 voor om net na de Europa League wedstrijd Schalke – Ajax, de competitiewedstrijd tussen PSV en Ajax in Eindhoven te verzetten. Ajax speelde die donderdagavond een zware Europa League wedstrijd inclusief verlenging in Gelsenkirchen en kon twee dagen later alweer naar Eindhoven afreizen voor de uitwedstrijd tegen PSV. De KNVB hield toen ook niet bepaald rekening met de belangen van Ajax, hoewel deze wedstrijd wel pas in april op de agenda stond.
Door een rake vrije trap van Jurgen Locadia verloor Ajax met 1-0 van PSV en kon Feyenoord opgelucht adem halen richting de felbegeerde landstitel van 2017. PSV en Ajax strijden aanstaande zondag vanaf 16.45u om de koppositie in de Eredivisie. De winnaar mag zich koploper van de Eredivisie noemen. Bij een remise blijven Ajax en PSV respectievelijk de nummer een en twee op de ranglijst.
Berekeningen over een periode van 10 jaar.

29 november 2021 om 10:38

Dortmund de huidige nummer 2 van Duitsland, ook op het moment dat Ajax er tegen speelde, Sporting, de huidige nummer 1 (gedeeltelijk) van Portugal. Die teams doen het gewoon goed in de competitie, ook op het moment dat Ajax er tegen moest, dus hoezo niet in vorm? Ajax heeft, meer dan verdiend, gewonnen van de huidige nummers 2 van Duitsland en Portugal, met erg goed spel en tegen teams die normaal gesproken gewoon beter zijn dan de nummer 1 van Nederland. Dus het af doen als dat het allemaal wel mee zat is, eerlijk gezegd, erg triest.

Als je het huidige Ajax wil aanpakken op het gebied van kwaliteit dan kan je absoluut een discussie aangaan op het gebied van constantheid of mentale instelling, maar de huidige CL-campagne neerzetten als geluk is, nogmaals mij inziens, erg zielig. Ajax heeft gewoon ontzettend goede wedstrijden gespeeld tegen Dortmund, Sporting, PSV, Vitesse, NEC, Cambuur, Fortuna en Groningen, maar ook een paar mindere zoals tegen Twente en GAE. Hoge pieken en een paar diepe dalen, maar over het algemeen speelt Ajax gewoon een prima seizoen.

Sterker nog, als Ajax de volgende wedstrijd wint, doen ze het in de competitie beter, na 15 wedstrijden, dan vorig seizoen en dat terwijl Ajax zijn echte piek normaal gesproken pas na de winterstop haalt. Dus ik denk dat het totaal niet vertekend is, dat Ajax echt wel goed is, maar dat er ook wat wedstrijden tussen zitten waar ze teleurstellen.

29 november 2021 om 10:51

Bakkert Sporting en BVB waren niet in hun beste doen toen ze Ajax troffen. Zo moeilijk is dat toch niet om toe te geven. Verder eens, Ajax is goed of/en heeft een hoog piek gehaald. Cambuur, PSV,BVB werden geslacht. Vind t de laatste weken niet over houden. Winnen nou echt niet met 5-1 van Sporting momenteel. Die hebben een stijgende lijn te pakken. Trouwens hoop ik uiteraard op nog meer succes voor Ajax. Vooral tegen de Portugezen. Goed voor Nederland, PSV en Feyenoord moeten zich daaraan optrekken. En mentaliteit is ook een kwaliteit.

29 november 2021 om 11:03

Niet in hun beste doen omdat jij dat beweert? Dortmund had voor de wedstrijd tegen Ajax 7 van de laatste 8 wedstrijden gewonnen, maar worden tegen Ajax kapot gespeeld. Tussen CL wedstrijd 1 en 2 (onderling tegen Ajax) 3 wedstrijden gespeeld en 3 gewonnen. Sporting had in alle officiële wedstrijden voor de wedstrijd tegen Ajax niet verloren, o.a. een gelijkspel tegen Porto, maar worden kapot gespeeld door Ajax. Dus hoezo niet in beste doen? Wat versta jij onder niet in beste doen? Wat van Hanegem en jij niet zien is dat Ajax nooit in de beste vorm is, voor de winterstop, en dat beweer ik ook niet. Maar Ajax heeft nu al gigantisch goede wedstrijden gespeeld en nu een paar mindere, maar wat ik eerder ook al aangaf heeft dat ook te maken met de manier van voetballen van de tegenstanders. Hoe kan je nou van Ajax verwachten dat ze met 5-0 van Sparta winnen als Sparta een 1-0 nederlaag als als overwinning lijkt te zien? Dat het iets minder is als begin van het seizoen dat zie ik ook, maar over de eerste seizoenshelft gezien heeft Ajax meer dan genoeg wedstrijden laten zien waarin ze erg goed spel hebben laten zien. Maar om dat nu af te doen als "is Ajax wel echt zo goed of is het meer mazzel", nogmaals ik vind dat erg triest.

29 november 2021 om 13:34

In mindere doen idd. Of wil je vertellen dat Ajax-BVB een doorsnee uitslag is. Sporting-Ajax 1-5 is ook vrij A typisch. Ajax-PSV ook niet een uitslag die elk jaar terugkeert. 9-0 een keer.
Persoonlijk denk ik dat Ajax die periode alle wind in de zeilen en een uitstekende vorm aantikte. Haaland niet fit. Gakpo Madueke geblesseerd. Dat scheelt nogal wat aanvallende slagkracht. 2 dagen meer rust, thuisvoordeel om wat condities op te noemen die niet nadelig waren.

Ik wil de resultaten verder niet kleiner maken dan ze zijn. Geen andere Nederlandse club had dit voor elkaar gekregen. Daarvoor de credits!!!Haller de beste spits in de CL momenteel. Dikke uitslagen neergezet waar we alleen maar van kunnen dromen als Nederlandsevoetbalfan. Maar sommigen willen doen voor komen dat die dikke uitslagen de normaalste zaak vd wereld zijn. Hoe jij redeneert komen er de 2e seizoenshelft nog dikkere uitslagen aan,aangezien jij gebaseerd op het verleden beweert dat het beste van Ajax nog moet komen. Sorry dat ik denk dat Ajax met deze grote uitslagen iets boven haar stand heeft geleefd en dat ik vermoed dat deze niet veel vaker gaan voor komen dit seizoen.

Ik denk dat ook dat Dessers nu te vaak voor eigen succes ging. Hij zou en moest die goal maken om zo zijn status als supersub te bevestigen

“Die bal moet hij natuurlijk breed leggen."

Als Dessers net zo goed zou zijn als Willem ooit was, had hij wel gezien dat hij die bal breed moest leggen maar Cyriel Dessers is een speler die gehuurd wordt van KRC Genk. Genk is op dit moment de nummer 10 van Belgie. Een nuttige speler voor Feyenoord dus maar geen Messi.

“feyenoord en PSV moeten profiteren als die houding een keer puntenverlies oplevert, maar nu leverden ze zelf punten in terwijl ze heer en meester waren geweest.”

Alsof Feyenoord en PSV net zo goed zijn als Ajax. Voor iedereen die hier graag "ja" op antwoordt, stel jezelf dat even de vraag hoe Feyenoord of PSV het dit jaar in de Champions League gedaan zou hebben tegen Borussia Dortmund, Besiktas en Sporting Lissabon.

Dit was duidelijk weer een stukje onder de naam van Willem
De ghostwriter moet toch echt meer zijn best doen

Lol, “Ajax straalt iets teveel een houding uit…”. Dat is wel heel makkelijk gezegd. Kan Willem dit ook benoemen met voorbeelden? Ik kan me niets bij die houding voorstellen.
Enige wat ik zie is dat Ajax het moeilijk heeft als de tegenstander zich massaal ingraaft en loert op die ene counter.
Dat er hier en daar is wat spelers rust krijgen met kleine blessures is toch niet vreemd? Dat gebeurt bij Feyenoord ook. Om over het wisselbeleid van PSV nog maar niet te spreken.

zal willem van hanegem wel snappen dat je pas leuke wedtrijden krijgt als er 2 ploegen willen voetballen zoals in de CL en niet zoals ploegen die tegenwoordig 2 spelersbussen parkeren ivm corona , hij zal toch wel beter moeten weten of kijkt ie wederom met een feyenoordbril op en keurt ie alles af wat een ander tenue aan heeft ?

Willem heeft zoals bijna altijd ook niet weer gewoon gelijk. Ajax speelt in de competitie op 70% en denk het zal vandaag wel goedkomen want het zijn toch allemaal kleine clubjes. In de CL zien we opeens een totaal ander Ajax. Feyenoord geeft wel elke wedstrijd 100%. Ik vind het ook minachtend richting de tegenstanders als Ajax met de mentaliteit het veld opstapt van op 70% lukt het ook wel. Gelukkig is dat ook afgestraft tegen Utrecht, Heracles, Go Ahead en Twente

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller2011
A. JahanbakhshAanvaller182
J. BijlowKeeper170
L. SinisterraAanvaller177
C. DessersAanvaller164
R. NelsonAanvaller130
L. GeertruidaVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren