Driessen: ‘Het zijn allemaal intikkers van Haller, ik had ze ook gemaakt’

Vrijdag, 26 november 2021 om 18:30Dominic Mostert • Laatste update: 11:16

Valentijn Driessen is nog altijd niet onder de indruk van Sébastien Haller. De journalist van De Telegraaf zei in augustus dat Ajax 'niet de Champions League in kan' met de spits, maar drie maanden later is Haller met negen doelpunten gedeeld topscorer van het miljardenbal. Woensdag loodste hij Ajax als invaller voorbij Besiktas met twee doelpunten in de tweede helft (1-2). "Als ik daar had gestaan, dan had ik ze er ook ingeschoten."

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben je het eens met Valentijn Driessen over Sébastien Haller?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door oldtrafford)

Wat een nare man is dit toch. Deze man is heel erg in zichzelf gaan geloven en denken dat zijn mening gewaardeerd wordt, lijkt wel op die zeiksnor derksen. Gewoon niet toegeven dat je fout zit. Haller is gewoon een topper voor Ajax en de Eredivisie.

26 november 2021 om 19:06

Voetbalzone waarom blijven jullie deze negativeling een podium gegeven. Is al vaak aangehaald in reacties. Hoe makkelijk is het negatief te doen om reacties uit te lokken. Eerst ten hag tot schande proberen te maken, met af en toe een uitstapje naar Eindhoven om daar de trainer belachelijk te maken. Als ik valentijn wil horen lees ik wel telegraaf. Want er wordt hier nooit actueel nieuws van valentijn geplaatst. Alleen die negatieve borderline opmerkingen. Nogmaals zoveel mensen geven het aan en jullie blijven hem maar een podium geven. Of is vz van telegraaf, want dan snap ik hem.

26 november 2021 om 19:55

Omdat mensen er op klikken en mensen zoals jij er op reageren.

Koekoek!

26 november 2021 om 22:14

56 reacties… zegt genoeg.

26 november 2021 om 23:55

Ik reageer nu omdat ik structureel lees dat ik niet de enige ben die het storend vind. Ben wel benieuwd wat voor groep "mensen zoals ik" vallen in jou perceptie? Het is namelijk niet zo dat ik structureel onder al die negatieve berichten van Valentijn een reactie plaats.

27 november 2021 om 07:14

Er wordt op geklikt om aan te geven aan VZ dat dit journalistiek niet waardig is. En ook niet voetbal analytisch. Er wordt massaal gereageerd om die Driessen van het podium af te halen. Is dat niet de juiste manier? Zo nee, hoe dan? Schandalig dat VZ hier niets aan doet.

26 november 2021 om 19:16

Die eerste goal van afgelopen woensdag hadden we waarschijnlijk inderdaad allemaal wel gemaakt, maar bij de andere goals zat toch wel een flinke dosis spitsenintuïtie bij en alertheid.
Het toegeven van fouten is voor sommigen net ff te lastig.

26 november 2021 om 19:38

Ik vind hem juist fantastisch. Geweldig om te zien hoe hij de mensen hier op de kast kan jagen. Iedere keer weer oproepen om die man te negeren en iedere keer weer kunnen ze het niet laten om te reageren. De artikelen van Driessen zijn bij mij de populairste, niet vanwege zijn inhoud maar wel vanwege de reacties die hij uitlokt

Nee, Valentijn had ze niet gemaakt. En nee, het waren niet allemaal intikkers. Wat een gigantische dwarrel is die gast ook zeg, bah bah bah.

26 november 2021 om 20:42

Zo'n dooddoener inderdaad. Alsof voetbal alleen maar met intikkers te maken heeft. Als het allemaal zo makkelijk is, waarom staat meneer Driessen zelf niet in de CL te ballen?

Hahahaha Valentijn Driessen, hij heeft denk ik paddos gebruikt 🤪 wat een dwaze gast .....

26 november 2021 om 19:20

Ik denk dat ie te veel drigs gebruikt. Zo veel snuiven om maar onzin te kunnen verzinnen dwaas

26 november 2021 om 19:25

Paddestoelen mits goed gebruikt is juist iets wat tot goede inzichten kan leiden in de persoonlijke psyche van de mens, daar lijkt hier geen sprake van.

Tevens lijkt het mij beangstigend om mee te maken welke emoties los gaan komen op het moment dat de psyche van Valentijn d.m.v paddo's gekraakt word.

26 november 2021 om 21:04

Denk dat er bij de Telegraaf een berg aan cocaine op tafel ligt. Zo veel zelfoverschatting en arrogantie is niet natuurlijk.

27 november 2021 om 08:00

Idd Douwe. Leve de psychedelica. Met mate. Valentijn is vd telegraaf dus hij zal wel aan de pervitine zitten 😜.

27 november 2021 om 09:03

Alles met mate, overal waar te voor staat is niet goed behalve te-vreden..🤗

Behoorlijk obsessief meneer Driesen..... Hij kan niet eens normaal een krantenartikel schijven dus intikkertjes zijn sowieso te hoog gegrepen voor hem

Hahah Driessen toch. Haller heeft 9 goals gemaakt in de groepsfase en hij zoekt alsnog naar kritiek om hem naar beneden te halen met “ hij had ook nog een slechte aanname waarvan je denkt, het ziet er niet uit.”Denk niet dat iemand in Nederland hem nog serieus neemt.

Hagahahahaha die Driessen is nu echt helemaal klaar. Dat de Telegraaf hem er niet uitschopt is mij echt een raadsel.

26 november 2021 om 18:43

Juist géén raadsel als je het belabberde 'niveau' van de Telegraaf ziet, iemand als Falentijn hoort juist dáár thuis. Soort zoekt soort. Waardeloos tabloid met dito medewerkers. Haller moet koste wat het kost naar beneden worden gepraat. Iets met het eigen gelijk, zie je wel vaker uit die hoek.

26 november 2021 om 18:58

Eerst was het ten hag, nu is het Haler, ook over Neres is die een tijdje negatief geweest, het maakt hem niet uit wie het is, als die maar bij Ajax speelt/zit.

26 november 2021 om 19:11

Valentijn Driessen vind ook dat Max Verstappen en Lewis Hamilton eigenlijk niet kunnen autorijden. En dat het er niet uitziet als Usain Bolt hardloopt. En dat Messi te kleine beentjes heeft voor het profvoetbal.

Had hij eerder moeten zeggen: dan had Ajax zich mooi 22,5 miljoen euro bespaard. Met deze 58-jarige sensatiejournalist in de spits had Ajax het dit jaar misschien nog wel beter gedaan in de groepsfase - scherp gezien van Valentijntje!

Hoe kan je als volwassen man zoiets zeggen als je ziet hoeveel hij in de CL en in de competitie scoort? Als je die statistieken ziet, zou je al aan je intelligentie moeten gaan twijfelen. Zo zonde dat dit soort mensen iets zeggen om in de schijnwerpers te staan en niet in diezelfde schijnwerpers staan vanwege hun voetbalverstand. Echt zonde.

Die gozer moet echt gestoord aandachtziek zijn..Of hij heeft aandelen van VZ en adverteerders hier. Misschien wil iemand een petitie starten. Valentijn VZvrij

26 november 2021 om 19:04

VzValentijnvrij
ValentijVrijVz
Vond ik persoonlijk beteren opties, wil hem wel meteen teken trouwens 🤣

27 november 2021 om 07:56

Hahaha ik vind het allemaal best. Fijn weekend!!

Voetbalzone, laten we alsjeblieft stoppen met artikelen van Valentijn. Eerder op de dag over PSV en nu dit weer.

Wat Haller in de eerste 5 wedstrijden heeft gedaan is nog nooit gebeurt, in plaats van credits is er alleen maar commentaar. Hij kan het letterlijk gewoon nooit goed doen....

Bah.

26 november 2021 om 19:01

Dat doen ze toch niet, want hier wordt al jaren om gevraagd. Jammer dat VZ niet naar de leden luistert

Het siert een mens als die haar of zijn fouten toegeeft. Valentijn heeft daar meer moeite mee en dan ga je uit gêne hele rare uitspraken doen.

Mijn oma zou ze ook maken. Oh nee, die zou niet op de juiste plek staan. Het is 9x pure toeval. Natuurlijk Valentijntje.

Ik zie dat de meeste mensen het artikel niet eens hebben gelezen.

26 november 2021 om 18:53

Ik beken.

26 november 2021 om 19:06

Klopt want hij spreekt zichzelf in het artikel helemaal tegen."Ik zou ze ook maken" en een paar tellen later "Ik zou niet op de juiste plaats staan". Dan maak je ze dus ook niet.... Dat jij dan vervolgens dood leuk beweert dat je meer aan Luuk heb dan aan Heller maakt hem helemaal belachelijk.

26 november 2021 om 19:07

Jij moet hij zijn in het 2e gedeelte.
Aanpassen via de app is nog steeds niet optimaal.

Het zijn niet alleen intikkers, ook knappe kopballen. En dat is waarom Haller de perfecte spits is voor Ajax: hij is heel gevaarlijk als hij vanaf de zijkanten wordt bediend. Hij heeft goede loopacties, staat op de juiste plek, en maakt gemakkelijk de kansen af. Het meevoetballen doet hij niet onaardig. Hij is voetballend een stuk sterker dan Milik bijvoorbeeld. Als spits van Ajax moet je veel verschillende dingen kunnen, maar het allerbelangrijkste is om voorzetten af te kunnen maken.

Ik vraag me wel eens af wat je moet kunnen om (sport)journalist bij de Telegraaf te worden. Volgens mij niet zo veel.

Wat een ieritand ventje die Driessen
Hij heeft op alles en iedereen wat te zeiken
Maar wat doe je der aan

Pfff wat een kwal zeg!!, hij had ze er ook ingetikt?, die knuppel kan niet een fietsen zonder eraf te flikkeren!, waarom krijgt ie nog aandacht en mag ie aanschuiven bij vi?

Die Valentijn is rijp voor een inrichting, alleen iemand moet dat nog in zijn gezicht zeggen.
Deze man verrast mij weer om de week met zijn domme uitspraken.
Haller is de ideale spits voor dit Ajax

Dit is een beetje te duidelijk van hem provoceren is leuker als het oprecht lijkt. Naja goed, iedereen is blijkbaar toch weer boos. Tis em weer gelukt.

Hou toch man, Driessen jij hebt 2 linker benen.
Een spits staat ervoor om ze erin te tikken en hij doet meer dan dat, kaatst goed en is sterk in de lucht

Ha ha ha...Valentijntje weer...als het allemaal zo makkelijk was als jij aangeeft...waarom sta jij dan niet op de loonlijst van Ajax...jij bent nog niet eens in staat om een fatsoenlijk artikel te schrijven..!!

Hij wel, maar niet heus. En op de juiste plek staan is een kwaliteit van een goede spits.

Voetbal is simpel , maar simpel voetballen is vaak het moeilijkste wat er is , om een uitspraak van Cruijff er eens bij te halen.
Zoals die twee doelpunten tegen Dortmund , een voorzet een kopbal een goal. Opeens ligt die bal in het netje. Haller heeft iets ongrijpbaars, soms ziet er het er niet uit wat hij doet dan lijkt het of dat de doos nog om de schoenen ziet . Maar aan het einde van de wedstrijd heeft hij toch weer gescoord of pikt hij een assist mee.

Wat ik vooral knap vind is hoe hij met dit soort ongefundeerde opmerkingen en domme verhalen zijn geld weet te verdienen.


Wat betreft Luuk de jong, denk ik dat hij te duur is als bankzitter. Koppen is zijn kracht, maar om daar weer miljoenen voor uit te geven... Nee liever niet.

Hij kan ze wel intikkers noemen, maar je moet wel eerst op het juiste moment op die plek zien te komen. Je krijgt daarvoor geen vrijbaan van de defensie.

Ik snap het hele punt niet hij kan ze toch ook missen, maar hij scoort ze juist. Je weet dat Haller geen Mbappe is, hij is meer type Inzaghi van vroeger bij Milan. Je hebt toch verschillende soorten voetballers met specifieke kwaliteiten waarin ze zich onderscheiden. Wat snapt hij daar niet aan!
Voor veel zelfingenomen mensen is toegeven dat je fout zit hetzelfde als in je ballen getrapt worden. Valentijn moet wel een hele zware toque dragen.

Als voetballiefhebber kijk en lees ik veel over voetbal. Waarom klik ik toch weer op een artikel waar hij weer zijn mening geeft. Moet het gewoon niet doen, kan net zo goed naar Gerda Havertong die over voetbal praat luisteren.

Pfff net welk doel en welke intentie is de,e man überhaupt op de wereld gezet. Wat een azijnpisser is het man.

Intikkers omdat Haller de juiste loopacties heeft zonder de bal.

Ben het niet vaak eens met Valentijn, eigenlijk nooit eerlijk gezegd. Maar hier heeft hij toch enigszins gelijk. Alleen is op tijd op de juiste plek zijn ook een kwaliteit.

Het enige wat voor een spits telt en waarop hij afgerekend wordt, is het aantal goals. En de cijfers spreken voor zich. Intikkers of niet, wel 9 goals in de CL. Net zoveel als Lewandowski. Daar zaten vast ook wat intikkers bij.

Valentein is nu net een van de redenen dat ik het lidmaatschap van deTelegraaf heb opgezegd. Deze krant was in de oorlog al fout! Jammer dat ik daar zo laat achter kwam.

"Als ik daar had gestaan..."

Dat is nou net de kwaliteit van een spits Valentijn... Jij staat daar dus niet als je mee zou doen, of in ieder geval minder vaak...

Als je een ezel te veel aandacht geeft, gaat het zich een paard voelen..

Wat een loser. Zou me doodschamen wanneer ik journalist was en dit mijn vakgenoot en collega was…

Deze man is hoofd voetbal bij een groot nationaal dagblad dames en heren.... Echt te schandalig voor woorden. De directeur van De Telegraaf zou je moeten ontslaan als je zijn sportafdeling zo te grabbel gooit. Dit heeft niks-maar dan ook niks- met journalistiek te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder201
D. TadićAanvaller207
S. BerghuisAanvaller195
D. KlaassenMiddenvelder173
R. PasveerKeeper170
S. HallerAanvaller1712
AntonyAanvaller167
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

37 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 17 12 3 0
2020/2021 Ajax 19 11 2 0
2020/2021 West Ham United 16 3 0 0
2019/2020 Eintracht Frankfurt 0 0 0 0
2019/2020 West Ham United 32 7 1 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax bevestigt wekenlange absentie van uitgevallen Brobbey

Een flinke tegenvaller voor Ajax en Brian Brobbey. De maker van de 0-1 tegen PSV (1-2 overwinning) heeft zondag een scheurtje in de binnenband van zijn knie opgelopen en de aanvaller...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren