Messi noemt één club specifiek na vraag over Champions League-kanshebbers

Dinsdag, 23 november 2021 om 10:38 • Laatste update: 11:58

Lionel Messi noemt specifiek Liverpool als hem gevraagd wordt naar de favorieten dit seizoen om de Champions League te winnen. De Argentijnse aanvaller wil tegelijkertijd ‘niet ontkennen’ dat Paris Saint-Germain goede papieren heeft om het miljardenbal te winnen. “Maar we hebben nog wat dingen nodig om echt een sterk team te worden”, geeft Messi te kennen in een interview met Marca.

“Iedereen zegt dat wij de grote favoriet zijn om de Champions League te winnen en ik zal niet ontkennen dat dat qua naam inderdaad het geval is”, beaamt Messi. “We hebben het voordeel dat we geweldige spelers hebben om de Champions League te winnen. Maar er zijn meer sterke teams, die een goede kans hebben. De Champions League is een hele moeilijke competitie, dat maakt het zo mooi en speciaal. De beste teams doen mee en het wordt steeds moeilijker om te winnen. Ja, we zijn een van de favorieten, maar niet de enige favoriet.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Messi krijgt de vraag welke clubs hij als favoriet ziet voor de eindzege in de Champions League. “Liverpool is heel goed, ze zijn weer het Liverpool dat (in 2019, red.) de Champions League won. Dan heb je Manchester City, Bayern München, Real Madrid, Atlético Madrid. Er zijn veel teams die mee kunnen doen in de Champions League. Ik denk dat de verschillen in jaren niet zo klein waren, want er zijn verschillende clubs die kunnen winnen.”

“Real Madrid is altijd competitief, hetzelfde geldt voor Atlético. Dat zijn hele moeilijke ploegen om nu te treffen. Ze kennen de Champions League goed en weten hoe ze daarin moeten spelen, dus ze behoren zonder twijfel tot de favorieten”, legt Messi uit. “Barcelona zit momenteel in een fase van wederopbouw, met veel jonge spelers. Ik denk dat er betere teams dan Barcelona zijn, al betekent dat niet dat ze niet mee kunnen doen. Met de komst van Xavi zijn er nieuwe illusies ontstaan, die spelers kracht kunnen geven.”


Poll

Zie jij Liverpool als de topkandidaat om de Champions League te winnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door n.chelsea)

Barca maakt de komende 2/3 seizoen geen enkel kans voor de CL. Maar ook Real en Atletico zijn naar mijn idee minder dan Liverpool, City, Byeren en PSG. Het valt natuurlijk wel op dat de top groter is dan pak hem beet 5 jaar terug waar Barca, Real en Bayeren het voor het zeggen hebben. Ik hoop zelf dat PSG hem pakt voor Messi en anders dat Pep eindelijk is keer een CL pakt met City.

23 november 2021 om 10:54

Madrid versloeg toch vorig seizoen Liverpool. Vlak ze nooit uit. Atleti valt tegen dit seizoen.

23 november 2021 om 10:56

Dat was wel een Liverpool dat in een belachelijk slechte vorm zat toen. Maar als de loting wat meezit dan kan er natuurlijk altijd veel gebeuren als je Vinicius en zeker Benzema voorin hebt rondlopen.

23 november 2021 om 11:12

En zij speelden tegen een gehavende Real dat vorig seizoen te kampen had met 62! blessures. Dit jaar is Real Madrid veel sterker. Niet alleen omdat we eindelijk Carvajal en Mendy terug hebben, maar ook vanwege de ongekende vorm van Vini en Benz.

23 november 2021 om 11:15

De conclusie kan dus inderdaad zijn dat daar twee teams tegen elkaar speelden die geen kans maakten om de CL te winnen.

23 november 2021 om 11:50

@ViscaCataluyna

Tegen een Liverpool met een hele waslijst aan blessures. Met Kabak en Philips als centrale duo toen…

23 november 2021 om 12:32

@visca tuurlijk Real deed het vorig seizoen echt beter dan verwacht maar verwacht dat als allebei de clubs geen spelers missen en in vorm zijn dat Liverpool die gewoon wint.

23 november 2021 om 12:39

Blessures bepalen ook deze CL vermoed ik. Liverpool is erg afhankelijk van Salah, Madrid van Benzema.

23 november 2021 om 12:39

@barcalover123. In de huidige vorm mogelijk wel. Er kan veel veranderen in een paar maanden tijd.

23 november 2021 om 11:06

Je maakt altijd kans, Barca ook. Dat het nu even wat minder loopt betekent niet dat het zo blijft. 3 jaar is een lange tijd. Ajax maakte ook kans enkele jaren geleden en zo stond Tottenham plots ook in de finale. Je maakt altijd kans, altijd. De beste hoeft niet altijd te winnen. Zeg dan dat Barca niet tot de favorieten hoort.

Liverpool is ook wel echt buitengewoon sterk dit seizoen. Als de belangrijkste spelers geen blessures oplopen dan zie ik ze ook als de favoriet. Bayern toch nog wat wisselvallig dit seizoen. Op city lijkt een vloek te rusten. Bij de Spaanse clubs mist Real nog een extra topper voorin en Atleti kan altijd verassen maar scoren nog altijd veel te moeilijk. Barca hoeven we het niet eens over te hebben.

Wel grappig dat Chelsea (winnaar van vorig jaar en koploper van de prem) niet wordt genoemd. Zelfs nu zonder Lukakoe zie je dat het echt een machine is. Die gaan ook gewoon weer meedoen voor de titel dit seizoen.

23 november 2021 om 10:53

City vind ik nog wel wat sterker dan Liverpool eerlijk gezegd. Zeker in die periode dat ze opeenvolgend tegen Chelsea, PSG en Liverpool moesten was het ronduit indrukwekkend hoe dominant ze over die drie wedstrijden heen waren. Ze wonnen wel maar 1 van de drie, dus dat laat ook wel een beetje hun zwakke punt zien. Want een doelpuntenmaker pur sang hebben ze niet.

24 november 2021 om 07:55

Ze waren echt niet dominant tegen Liverpool. Liverpool was minstens gelijkwaardig.

23 november 2021 om 10:57

Chelsea maakt een hele goede kans. Die zijn zo stabiel en hebben een goede brede selectie. Inviduele klasse wordt afgewisseld met een hele goede teamgeest. Tuchel, tactiekmeester een geweldige trainer die met deze selectie tegen elke tegenstander een masterplan klaar heeft liggen. Liverpool heeft natuurlijk ook een bizar goede selectie maar mocht daar VVD, Mane of Salah weg vallen door een blessure wil ik het nog wel is zien. In ieder geval genoeg kanshebbers, voor de liefhebber geweldig natuurlijk.

23 november 2021 om 12:13

Bij Chelsea is alleen Kante echt onmisbaar. Verder kunnen ze vrijwel iedereen opvangen. City precies zo, die kunnen ook ongeveer iedereen opvangen, maar missen een echte spits. Je gaat gewoon een keer een zaad wedstrijd krijgen waarbij zo'n breekijzer erg handig zou zijn.

24 november 2021 om 12:04

Kanté is zeker niet onmisbaar, dat hebben ze vorig seizoen wel laten zien. Hij lag er toen namelijk vaak geblesseerd uit. (neemt niet weg dat hij 1005 een toevoeging is als hij wel speelt) Ik zie eerder Jorginho en in mindere mate Mendy als onmisbaar. Jorginho is misschien niet de meest sexy speler, maar let maar eens goed op hem bij wedstrijden van Chelsea. Hij is de schakel die ervoor zorgt dat de ploeg kan spelen zoals Tuchel wilt dat ze spelen.

23 november 2021 om 11:16

Bayern wisselvallig valt ook best wel mee hoor. Alles gewonnen in de CL en gewoon bovenaan in de competitie. Ik denk dat Chelsea ook zeker 1 van de favorieten is. Hun manier van spelen onder tuchel is gewoon lastig te bespelen. Chelsea klinkt als naam natuurlijk wat minder dan city en Liverpool ook qua spelers vind ik. Maar tuchel heeft er een goede machine van gemaakt.

Wel bijzonder dat ie gewoon Ajax vergeet. Volgens de Nederlandse media kanshebber nummer 1 :-)

Mooi dat Messi Ajax zwaar onderschat (knipoog, knipoog). Het zou me niets verbazen als Ajax als poulewinnaar uiteindelijk een PSG zou loten. Maar dat is dan wel de kans om een opgekochte club met individuele wereldklasse weer eens een mooi staaltje voetbal te laten zien.

23 november 2021 om 11:02

jij overschat Ajax

23 november 2021 om 11:14

@nico: de knipoog niet gezien in bovenstaand bericht...?

23 november 2021 om 11:24

Speciaal voor jou emoji's uitgetypt en nog doe je er niets mee.

23 november 2021 om 11:48

Myvision, je kunt de knipogen wel weglaten hoor want dat Ajax zoals de thuiswedstrijd tegen Dortmund kan gewoon van alle andere ploegen winnen, zeker als ze nog wat effectiever zijn met de kansen want daar hadden ze er wel zo'n 25 van die wedstrijd. Ik zie ze zeker van bijvoorbeeld City winnen. Denk dat ze wel uitgeschakeld worden maar dat ze wel een aantal toppers gewoon der uitgeknikkerd hebben

23 november 2021 om 11:55

Ja, maar laten we niet te hard van stapel lopen. Ajax kan van iedere (grote) naam winnen, maar ook van iedere subtopper verliezen. En dat is altijd het gevaarlijke bij Ajax, vaak nog te grillig met als gevolg dat ze ook tegen kwalitatief mindere tegenstanders als Atalanta, Getaffe, Valencia en dat soort venijnige clubs onderuit te gaan.

23 november 2021 om 11:14

''het zou me niets verbazen als alajx als poulewinnaar uiteindelijk PSG zou loten''. Ja hehe hoe kan je dat ooit verbazen als dat letterlijk 1 van 7 opties is. Is het zelfde als zeggen ''hmm het zal me niet verbazen als nederland volgend jaar een team uit zuid amerika loot.

23 november 2021 om 11:23

Vanochtend je eigen pis gedronken? Zure vent. Als je eerste wordt kan je ook Porto, Villareal of Atalanta, en dat soort clubs loten maar net het zou des Ajax zijn om direct een titelkandidaat te loten. Dat ik het je uitleg is eigenlijk al te bizar voor woorden.

23 november 2021 om 11:27

Behoorlijk zout was het toch volgens Patricia? Of wast zuur...

23 november 2021 om 11:36

Hahahah maak je eigen niet zo druk zeg. Is toch gewoon een open deur van jewelste die je intrapt?

23 november 2021 om 11:41

Beter loot Ajax geen Atalanta aangezien die vorig seizoen een niveau te hoog waren voor Ajax in de CL.

23 november 2021 om 11:41

Waha Migi, een beetje zoutzuur over bepaalde reacties zou dat gezeur als dat van gasten als Blaugrana11 wel doen oplossen
@blagrana11: ik begrijp wel wat je bedoelt, ik denk alleen dat jij niet begreep wat ik bedoelde: Ajax loot vaak in de CL de grootste namen. Zo hadden we ooit het unicum om in de absolute poule des doods te zitten met vier kampioenen uit drie toplanden: Real Madrid, Borussia Dortmund, Manchester City en dus Ajax. En ook de laatste overwintering in de CL sloeg eigenlijk nergens op door een Real Madrid te loten dat voor de uitschakeling door Ajax driemaal achter elkaar de CL gewoon nog won.

23 november 2021 om 11:47

@Der Bomberrr: Atalanta was inderdaad niet één, maar een stuk of drie, vier maatjes te groot voor Ajax.

23 november 2021 om 11:50

Hahaha ja is goed. Snap het wel. Lees het nu terug en komt inderdaad een beetje zuur over . Bedoelde het niet zo. Zou wel mooie loting overigens. Leuke awayday naar Parijs en en dan hopelijk ze eruit kegelen in een volle Arena.

23 november 2021 om 11:57

Haha, het is je vergeven. Uit tekst is soms de toon ook makkelijk te mis interpreteren. Helemaal met je eens dat het een prachtige loting zou zijn. Ajax in absolute underdogpositie tegen een ploeg dat soms echt gigantisch los zand is, kan heel interessant worden.

23 november 2021 om 14:08

Toch wel respect voor je kritische blik op je eigen club als Ajax fan, ik heb het wel eens anders gezien bij een groepje. Dit seizoen ben ik overigens wel benieuwd tijdens een eventuele clash aangezien Ajax beter presteert en Atalanta juist wat minder

23 november 2021 om 14:54

Tsja, ik bedoel vooral tactisch. Kwalitatief was Ajax niet de mindere, maar geeft het wel een 0-2 voorsprong uit handen en had het ook thuis anders moeten handelen. Ajax is dit seizoen zeker kanshebber mochten ze Atalanta loten, maar ik vind het bloedlink.

23 november 2021 om 11:17

Ajax kan als poulewinnaar ook Chelsea of atletico loten. Dat lijken mij moeilijkere tegenstanders qua spelopvatting dan psg. Die hebben onwijs veel kwaliteit waardoor het moeilijk is voor Ajax maar die spelopvatting past beter bij Ajax.

23 november 2021 om 11:25

Precies, ik loot liever net als in 18/19 de absolute top. Toen Ajax tegen de subtop (qua naam) in Spurs kwam, kreeg het namelijk de deksel op de neus.

23 november 2021 om 11:29

Dat hangt ervan af natuurlijk. Als je bayern, Liverpool, city of chelsea loot is de kans best groot dat je meteen naar huis kan. Loot je subtop zoals Lille, villarreal of atalanta maak je meer kans.

23 november 2021 om 11:33

Tsja, die Engelse clubs zijn voor Ajax nieuwe Italiaanse clubs eigenlijk he. Eigenlijk speelt Ajax altijd goed tegen ze (behalve die finale EL), maar worden we wel door ze uitgeschakeld de laatste jaren. Bayern is een absolute titelkandidaat voor de CL. Chelsea zou ik nog wel willen loten qua revanche voor de corrupte potjes 2 jaar geleden. Lille moeten we weer kunnen hebben inderdaad, Villareal vind ik lastig in te schatten en ook Atalanta hebben we vorig jaar niet goed aangepakt.

23 november 2021 om 11:42

Ik vind Ajax juist tegen Engelse clubs niet goed. Ja je kan beter spelen maar denk je dat die Engelse ploegen dat uitmaakt? Chelsea won vorig jaar de CL maar niet perse met mooi voetbal? Dat maakt ze echt niks uit. Die clubs die ik noem zijn allemaal een maatje te groot voor Ajax. Chelsea ga je ook niet winnen. Die zijn een absolute machine onder tuchel. Een echte opvatting waar Ajax niet goed tegen kan. Je maakt dan meer kansen tegen de clubs die ik opnoem. Ook al is dat zeker niet vanzelfsprekend. Maar als je verder wilt komen zul je die clubs moeten loten.

23 november 2021 om 11:49

Ja, daar verschillen wij van mening. Jij vond Ajax uit bij Spurs niet goed en bij Chelsea ook niet?? Engelse ploegen spelen vaak niet als Italianen zo vernuftig dat ze de wedstrijden toch wel winnen terwijl ze ogenschijnlijk overklast worden. Zowel Chelsea als Spurs kropen echt door het oog van de naald, alleen United in de finale EL vond ik veel slimmer spelen dan de tegenstander Ajax toen. En het Chelsea van nu, dat zal vast een absolute machine zijn. Ik heb alleen liever de situatie als nu, dat Chelsea ook (veel) beter wordt geacht dan de situatie van 2 jaar geleden toen Ajax beter werd geacht, want juist in de underdogpositie kan Ajax gigantisch druk zetten. En dan maakt de tegenstander niet uit, zagen we wel tegen Dortmund en Sporting.

23 november 2021 om 12:22

Dat zeg ik niet. Ik zeg dat Engelse ploegen het totaal niet boeit of je mooi voetbal speelt of niet. Het gaat om winnen. Ja Ajax speelde goed maar het belangrijkste is dat ze zonder resultaat zaten en uiteindelijk teveel fouten maakten. Jij kan wel hopen op Chelsea alleen ik denk zelf dat het resultaat dan flink tegen kan vallen maar goed. Dortmund en sporting is natuurlijk hele andere koek dan een Chelsea hè. We gaan het zien.

23 november 2021 om 12:55

Tsja, of Dortmund echt hele andere koek is weet ik eigenlijk niet zo. Staan gewoon maar op 1 puntje van Bayern op de 2e plek. Kon na Ajax niet van Leipzig winnen, maar verder domineren ze wel aardig in de Bundesliga. Sporting is gewoon de kampioen van Portugal en staat ook nu samen met Porto bovenaan. Het kan ook gewoon eens zo zijn dat Ajax andere koek is he haha. Natuurlijk zou een Chelsea wel weer de favoriet zijn. Verder vraag ik me af of ze in Engeland niet mooi willen spelen? City kan prachtig voetballen en jouw Arsenal was ook altijd een club dat bekend stond om mooi voetbal.

23 november 2021 om 13:09

Dortmund vind ik maar Europese subtop. Dat is natuurlijk een verschil met de wereldtop. Union Berlin staat ook 5de maar bakten er ook vrij weinig van tegen Feyenoord. Sporting is voor het eerst sinds 18 jaar kampioen. Dat is dus een beetje het Feyenoord in de CL? Ik vind de wedstrijden voorlopig moeilijk in context te brengen voor Ajax. Ze spelen zeker goed hoor begrijp dat niet verkeerd maar ik ben benieuwd hoe ze het tegen de echte topploegen zouden doen. Tuchel houdt meer van de 0 houden en vanuit daar verder kijken. Is niet het mooiste voetbal maar het levert prijzen op. Genoeg coaches in Engeland die zeker willen voetballen maar ja, overal heb je dat natuurlijk hè. Ploegen die wel willen voetballen en ploegen die meer resultaatgericht spelen.

23 november 2021 om 13:21

Mja, moeilijk. Dortmund en Sporting zijn inderdaad geen wereldtop, maar Ajax heeft ze beide zo genadeloos hard aangepakt. Dortmund heeft nog nooit zo'n grote nederlaag geleden in de CL als de 4-0 tegen Ajax, had ook een jaar niet in eigen huis verloren tot die wedstrijd tegen Ajax. Ook Sporting leed dit seizoen in de CL de grootste thuisnederlaag ooit. Dat zijn wel cijfers. Ik begrijp het gebrek aan context, maar we weten beide dat Ajax juist vaak moeite heeft tegen de clubs net onder de top. Atalanta, Valencia en nog verder Getaffe bewezen dat. En dan vind ik het wel fijn dat die vooralsnog probleemloos dit seizoen af worden gestraft.

23 november 2021 om 14:08

Dortmund is toch gewoon top 10 a 15 club. Alleen Bayern, Real, Engelse top-4 (alhoewel United ook niet heel best is), Atletico en PsG schat ik hoger in. Het huidige Barca vind ik niet echt beter. Een Inter, Juve en Leipzig zie ik als gelijkwaardig. Dus gewoon een geweldige prestatie van Ajax.

23 november 2021 om 14:58

De coefficientenlijst is eigenlijk ook in die zin het meest betrouwbare gezien het de prestaties meet van de afgelopen 5 jaar. Ajax staat daarop 16e en is net Dortmund voorbij, terwijl het voor Ajax Europa-loze jaar 17/18 ook daar nog in wordt meegenomen. Volgens jaar verdwijnt dat en is Ajax zoals het nu lijkt een top 10 (!!) club.

Psg gaat die cup niet winnen. Totaal niet onder de indruk van die ploeg. Ja leuk die aanvallers maar nog steeds geen team.

23 november 2021 om 11:00

Zoals je tegen City zag: ze hoeven niet eens goed te voetballen of beter te zijn dan de tegenstander om toch te winnen. Dat komt puur door die absurde kwaliteit voorin. Dus ja, voorbarige opmerking van je dat ze hem bij voorbaat niet gaan winnen.

23 november 2021 om 11:20

@garrincha: in die wedstrijd had dat ook te maken met het onvermogen van City om een goal te maken (in die wedstrijd).

Op bezoek bij Club Brugge kwam die offensieve kwaliteit dan weer niet tot uiting. Daarnaast hebben ze al redelijk wat wedstrijden met de hakken over de sloot gewonnen dit seizoen (zowel in Cl als Ligue 1). Het is niet zo dat ze zoals Man City of Liverpool erin slagen om tegenstanders volledig weg te blazen.

Dat kan uiteraard nog komen maar voorlopig lukt hun dat nog niet.voor mij zijn ze dan ook geen topfavoriet voor de CL, uiteraard wel een kanshebber. Maar ik kijk toch ook vooral naar Liverpool die weer indrukwekkend sterk zijn. Maar ik vergeet ook Chelsea, City en Bayern niet.

23 november 2021 om 11:16

Is echt wel een team hoor. WEet niet of je de laatste jaren het voetbal beetje hebt gevolgd maar Paris speelt vaak heel sterk in de champions league. Alleen city leek ze totaal niet te liggen vorig jaar. MAar staat ook buiten de aanval gewoon veel kwaliteit op het veld hoor. Paredes en veratti zijn gewoon topmiddenvelders en marquinhos-kimbembe-donnarumma of keylor heb je een ijzersterke as achterin.

Liverpool is wel echt een cupfighter van oudsher dus in dat opzicht kan ik me erin vinden. Bayern, City en Liverpool zijn voor mij de 3 topfavorieten. Ik hoop dit seizoen op een clash tussen Bayern en City.

23 november 2021 om 11:08

Je vergeet Chelsea. Tuchel heeft daar echt een machine van gemaakt bovendien koploper en toernooi winnaar. Nu met Lukaku een echte spits erbij, lijkt me echt een toernooiploeg.

23 november 2021 om 11:34

Ben niet onder de indruk van Chelsea. Denk dat ze het onderspit delven tegen City, Liverpool, Bayern in een tweeluik. Tenzij ze de finale halen dan kunnen ze met wat geluk wel die cup pakken.

23 november 2021 om 11:49

Vind ik nogal voorbarig. Vorig jaar wonnen ze de Cup wel en nu staan ze ook gewoon weer bovenaan in de PL. Chelsea maakt zeker net zoveel kans als City en Liverpool.

24 november 2021 om 07:59

Chelsea is erg overschat, spelen ook het lelijkste voetbal wat je maar kan bedenken van alle topploegen. Bayern, Liverpool, City, Real, Atletico en Ajax schat ik allemaal hoger in

Liverpool is zeker eén van de favorieten. Chelsea ook. Bayern zit niet in een beste fase. Te veel gedoe met Corona. De Spaanse ploegen missen echte topkwaliteit. En PSG heeft kwaliteit in overvloed, maar wellicht te veel sterren en te weinig werkers. Als Messi, Mbappe en Neymar hun verdedigende taken verwaarlozen, krijgen ze het erg lastig tegen Liverpool of Chelsea. Denk dat het middenveld dan overlopen wordt.

IK denk ook dat Liv hem dit jaar gaat pakken. Het lijkt weer allemaal te draaien en hebben echt een gruweljk team als het ff loopt. Mo Salah op dit moment de beste speler van de wereld vind ik. City is dit jaar ook echt geweldig in de topwedstrijden. Hen, liv en bayern zijn de favorieten.

Tuurlijk heb je favorieten maar in de CL gaat het uiteindelijk gewoon om de vorm van de dag. Niemand had verwacht dat Chelsea de CL zou winnen en ze versloegen Manchester City vorig jaar redelijk gemakkelijk. Dat maakt het toch altijd leuk de CL.

Zie Liverpool als 1 van de topfavorieten. Puur omdat de andere ‘favorieten’ zoals City/Bayern/Psg allemaal graag op balbezit spelen en Liverpool daar juist enorm goed gebruik van kan maken in de tegenaanval en met de volle pressing die zij hanteren. Ik zie Liverpool er eerder uitvliegen tegen teams als Chelsea of Real Madrid.

Liverpool is 1 van de favorieten voor de CL. Ik zie City, Bayern, PSG en Chelsea als mede favorieten. Daarnaast heb je outsiders als Real, Atletico en eventueel Ajax.

Jongens de bal is rond, het kan alle kanten op. Zolang je er één meer scoort dan je tegenstander heb je gewonnen. De bal hoeft maar één keer goed te vallen. En daarnaast is het maar een spelletje.
Allemaal nog niks van te zeggen dus.

Wel denk ik dat je geld inzetten op Liverpool of Bayern minder risicovol is dan je geld op Ajax of PSG inzetten.

Als ik 1 club niet als winnaar zie is het wel Liverpool, maar goed niet iedereen kan er zoveel verstand van hebben 😜

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.OGC Nice2613
4.RC Lens257
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
K. MbappéAanvaller147
L. MessiAanvaller71
S. YansaneAanvaller00
A. LetellierKeeper00
K. NavasKeeper90
Sergio RicoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

3774 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Paris Saint-Germain 7 1 0 0
2020/2021 Barcelona 35 30 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
Laatste voetbalnieuws

Neymar huilend van het veld gedragen bij late zege PSG

Paris Saint-Germain heeft zondagmiddag ternauwernood puntenverlies weten te voorkomen in de Ligue 1. Lange tijd leek het duel met Saint-Étienne uit te draaien op een gelijkspel, tot Ángel Di María en...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren