‘Barcelona hoeft niet na te denken over bod van tachtig miljoen euro’

Maandag, 22 november 2021 om 21:05Jeroen van Poppel • Laatste update: 00:39

Barcelona kan een megabod uit Duitsland verwachten op Pedri, zo verzekert AS maandag. Bayern München is volgens de sportkrant van plan om de achttienjarige middenvelder de duurste aankoop uit de clubhistorie te maken en dus meer dan tachtig miljoen euro te betalen. Barcelona is echter totaal niet van plan om de kersverse winnaar van de Golden Boy-award te laten vertrekken, zo klinkt het.

Pedri zette een maand geleden zijn handtekening onder een nieuw contract in het Camp Nou, waarmee de Spaans international zich tot medio 2026 aan Barça verbond. Met een (in Spanje verplichte) ontsnappingsclausule van één miljard euro wilden de Catalanen andere geïnteresseerde clubs afschrikken, maar volgens AS is dat niet gelukt. Bayern is serieus in de markt voor Pedri en wil in januari of anders in de zomer een megabod uitbrengen.

Der Rekordmeister is zich bewust van de penibele financiële situatie van Barcelona en denkt wel degelijk een kans te maken om Pedri los te weken. Ruim een jaar geleden betaalde Barça zelf 'slechts' zeven miljoen euro om de momenteel geblesseerde jongeling weg te halen bij Las Palmas. Pedri zelf voelt er volgens AS niet veel voor om opnieuw van club te veranderen. Hij is erg op zijn gemak in Barcelona en wil zich doorontwikkelen in het Camp Nou.

Bayern is dus naar verluidt van plan om heel ver te gaan voor Pedri. De Duitse grootmacht wilde lange tijd niet mee in het transfergeweld van vooral Manchester City en Paris Saint-Germain, maar telde de afgelopen twee jaar voor het eerst transfersommen van boven de vijftig miljoen euro neer. Zo kwam Leroy Sané in 2020 voor zestig miljoen euro over van Manchester City, terwijl het clubrecord op naam staat van Lucas Hernández. Voor de verdediger werd twee jaar geleden tachtig miljoen euro overgemaakt aan Atlético Madrid.


Poll

Bij welk bedrag moet Barcelona meewerken aan het vertrek van Pedri?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door xajacfa)
22 november 2021 om 18:35

Dat slaat nergens op, ik ben een Barcelona fan en reageer zo omdat het te grappig is dat Pedri net zijn contract heeft verlengt tot 2026 met een clausule van 1 miljard en dat Bayern dan met 80 miljoen aankomt RONDUIT LACHWEKKEND en geen woorden aan vuil maken. Maargoed bedankt voor je negatieve reactie terwijl je niet eens weet wat de context van het bericht is👌🏻

22 november 2021 om 18:44

Ronduit lachwekkend? Barca zit aan de grond genageld, mogen heel blij zijn met 80 miljoen en zeker in overweging nemen. Het is eerder lachwekkend dat er fans zijn die lachen om 80 miljoen (wat de club meer dan ooit goed kan gebruiken)terwijl de club er voor staat alsof ze zowat failliet zijn. In ieder land, en elke bedrijf die er zo slecht voor staat zou knielen voor 80 miljoen. Bizar ook dat (mocht Bayern dit echt bieden) ze niet gedwongen worden om dit te accepteren. Het is niet zo dat Barca lekker kan onderhandelen, omdat ze er zo warmpjes bij zitten.

22 november 2021 om 19:01

Gedwongen worden om dit te accepteren😂😂😂. Kijk je hebt gelijk dat Barca overal allang failliet zou zijn en dat zij blij mogen zijn met dergelijke biedingen, maar dat laatste wat je verkondigt is klinkklare onzin. Denk dat als ik een auto heb die 100k waard is, ik alsnog degene ben die beslist of ik m wegdoe bij een bod van 150k. Barca is niet de slaaf van Bayern ofso.

22 november 2021 om 19:04

Lees wat ik zeg Shiraz. Nergens zeg ik gedwongen door Bayern. Maar als jij een auto van 100k hebt en je hebt enorme schulden die je niet kunt afbetalen mag je hoog of laag springen maar word je auto van 100k gewoon ingenomen of je er nou mee instemt om te verkopen of niet. Je auto word in beslag genomen, en vervolgens verkocht indien je niet in staat bent binnen een termijn je schulden af te lossen. Dan kan je er nog steeds niet achter staan, maar toch gaat het gebeuren Shiraz.

22 november 2021 om 19:17

Nee hoor. Je auto gaat dan naar een curator die het gaat verkopen voor een zo hoog mogelijk bedrag. Er is geen curator die een laag bood zal accepteren simpel omdat er schulden moeten worden afbetaald. M.a.w. de curator zou de auto te koop zetten en biedingen accepteren. Dat is dezelfde situatie met Pedri. Als ze hem echt moeten verkopen gaan ze heus niet in op een leuk bedragje van Bayern, maar laten ze elke club meebieden.

22 november 2021 om 19:23

80 miljoen “leuk bedragje” voor een 18 jarige?

22 november 2021 om 19:58

hahaha salmad hoop niet dat jij een accountant bent want wat jij zegt klopt echt totaal niet. Auto gaat dan idd naar een curator die er een zo hoog mogelijk bod probeert uit te slepen. Barca kan voor pedri echt wel 120 vangen minimaal. Deze jongen heeft de potentie om de niewue iniesta te worden.

22 november 2021 om 20:30

Dan moeten er wel gegadigden zijn die bereid zijn meer te betalen dan 80 miljoen voor een 18 jarige. Je zegt het goed potentie, is nog maar een jonkie net een goed seizoen achter de rug zijn geen clubs die meer dan 80 miljoen gaan bieden. Ken jij ene Bojan nog (de nieuwe Messi)?

22 november 2021 om 21:22

Dus op basis van een paar emoties moeten wij begrijpen wat jij bedoelt?

22 november 2021 om 21:32

Oke excuses. @xinnocent070

23 november 2021 om 03:33

Uiteraard weet hij niet wat de context is. Je geeft immers geen context, dat is het hele punt. Je reactie is nietszeggend, niets toevoegend en heeft 0 waarde of onderbouwing. Overigens is 80 miljoen voor een speler van 18 jaar verre van lachwekkend. Zijn afkoopclausule is geen argument voor prijsbepaling. Wat wel mee speelt is dat Barca geen cent te makken heeft. Dat feit maakt hun spelers minder waardevol op de transfermarkt omdat andere clubs weten dat Barca elke cent nodig heeft. 80 miljoen is een marktconform bod als je een beetje objectief kijkt naar de situatie. Daarmee zeg ik natuurlijk niet dat Barca het bod moet accepteren. Ikzelf zou dat overigens niet doen. Ik zou proberen geld te genereren met het verkopen van De Jong.

23 november 2021 om 09:56

Als je er zo als Barca voorstaat en zo goed als failliet dan doe je die auto echt wel weg voor dat bedrag Shiraz en anders heb je niets meer te beslissen maar doet de curator het wel voor je.

Ik zou Pedri alleen verkopen als je er Haaland of Mbappe er mee kan kopen met het geld.

22 november 2021 om 18:32

incluis salaris (want dat moet), dat gaan ze niet redden en ik denk dat Haaland en Mbappe ook helemaal geen interesse hebben in Barcelona.

22 november 2021 om 23:49

Barca zal op deze moment blij moeten zijn met de luuk de jongetjes van deze wereld. En de spelers die 35+ leeftijd hebben. Elk serieus groot talent of goeie voetballer gaat de 1ste jaren niet naar barca.

22 november 2021 om 18:41

Wat denk je van schulden afbetalen? Barca gaat de komende jaren gewoon een bijrol spelen.

22 november 2021 om 19:11

Sommige barca fans beseffen denk ik echt niet dat Barca totaal niet interessant is de komende jaren voor de echte supersterren. Wat heeft een haaland of Mbappe te zoeken bij barca? Om nog te zwijgen over het financiële gedeelte. Zowel sportief als financieel kan Barcelona de komende jaren zich maar even focussen op jeugd en scouting.

22 november 2021 om 19:19

Volgens mij is Barca, net zoals Real, altijd voor iedereen interessant. Geen idee wat er de komende jaren wel of niet kan. Voor Covid maakten ze jaarlijks winst, als dat na Covid ook weer kan hoeft die wederopbouw helemaal niet zo lang te duren, en het is natuurlijk ook niet zo dat er een selectie staat die helemaal niets kan of waar helemaal geen potentie in zit.

22 november 2021 om 19:42

Precies, ik denk dat Barca terug moet naar de filosofie dat ze geen sterren halen, maar sterren máken. Het idee dat jeugdige getalenteerde spelers daar onder de vleugels van ervaren gasten en een coach met de juiste aanpak kunnen doorbreken en de top kunnen bestormen, of blijven en de top kunnen worden.

22 november 2021 om 20:35

Na dit seizoen is Dembele afbetaald. Het seizoen daarop Coutinho en daarna Griezmann. Langzamerhand komt er weer salarisruimte.

22 november 2021 om 23:52

Dat is waar wat je zegt van salaris ruimte, maar je vergeet dat 1miljard+ nog niet weg is dan. Barca wordt schandalig gered. Er zijn clubs met minder schulden failliet verklaard. Is dat fair tegenover andere clubs? Dat denk ik niet he, maar ja natuurlijk alleen barca fans vinden het fair.

23 november 2021 om 03:41

1.5 milj is de schuld nu..vn lange schuld, maar toch

23 november 2021 om 10:53

Moest het eibar geweest zijn ze bestonden zelfs niet meer. Maar barcelona oei oei daar mogrn we niet aankomen he. Die tebas van la liga is ook een engnek maar ja hij ligt altijd wel te klagen op engeland en dergelijke. Maar la liga is zelf zo mank als iets. Maar oei oei als je iets over het corrupte barca zegt he

Als ik Pedri was zou ik er nog eens heel goed over nadenken. Ik verwacht dat Barcelona de komende jaren een bijrol speelt nationaal en internationaal. Maar hij is nog jong, en Spanje is een mooi land om te wonen.

22 november 2021 om 18:36

Als Bayern hem echt wil hebben dan is dat inderdaad wel een mooie optie. Sportief is la Liga momenteel vrij zwak waardoor Barcelona nog wel eens op korte termijn terug kan aansluiten (hangt er natuurlijk wel wat van af wat Real Madrid deze zomer allemaal kan doen), maar Europees terug meedoen op het allerhoogste podium kan nog wel even duren denk ik. Zeker als ze ook nog eens 1,5 miljard gaan uitgeven aan de verbouwing van camp nou.

22 november 2021 om 18:53

Als Laliga sportief vrij zwak is, dan wil ik niet weten hoe zwak de Duitse competitie dan wel niet is. In Laliga heb je met Barca, Real en Atletico gewoon drie ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Wie concurreert Bayern in Duitsland? Dortmund is al jaren een lachertje en de rest van de subtoppers zoals Gladbach en Leipzig houden dat nooit een jaar vol. Dat Barca momenteel een lachertje is, zou ik natuurlijk wel een goede reden voor de speler vinden om naar Bayern te gaan. Maar zeker niet de competitie. Vergeet daarnaast ook niet dat Barca zomaar eens in 2 jaar plots een topelftal kan hebben met al die toptalenten. Bayern leek 3 jaar geleden ook helemaal op niet met al die bejaarden en zie nu.

22 november 2021 om 19:11

Ik had het niet over de aantrekkelijkheid van de competitie. Ik had het over kansen op een titel. Als er een team als Bayern in La Liga speelde dan kon Barcelona de komende jaren het op hun buik schrijven kampioen te worden. Dat is echter niet zo. Er is geen 1 team in la Liga dat momenteel tot de top 5 teams van de wereld behoort en dat noem ik sportief vrij zwak. En dat is ook meteen de reden waarom ze bij Barcelona wel nog van een titel kunnen dromen.

De enige nuance die er dan wel gemaakt moet worden is de vraag wat er met Real Madrid gaat gebeuren. Als er nog eens met geld gegooid wordt en Mbappé wordt gehaald met nog extra versterkingen dan gaat Barcelona ook een achterstand oplopen op Real.

En dat is wel belangrijk. Pedri kan wel een periode aan waarin Barcelona geen kans maakt op de CL als ze in La liga nog wat kunnen strijden voor de titel (wat door de uitermate zwakke periodes van Real Madrid en Atletico de afgelopen jaren echt nog wel kan). Maar als die twee teams zich wel doorontwikkelen, wat heeft Pedri dan op korte termijn te winnen bij Barcelona? Want er lopen een paar heel grote talenten rond, maar die gaan de enorme hiaten in hun selectie niet opvullen (dan denk ik aan de defensie en de aanval) en geld om die hiaten op te vullen zal er ook nog niet zijn dit jaar.

22 november 2021 om 20:38

Het algehele niveau van La Liga is toch echt een stuk lager dan de Bundesliga. Echter is Bayern weer een klasse in zichzelf.

23 november 2021 om 01:06

Real Madrid is minimaal een top 5 team, ik vind oprecht alleen City, Bayern & Liverpool beduidend beter en over Chelsea & PSG valt te discussiëren imo. Maar Atletico, Barca, United & Juve zijn met een paar gerichte aankopen en ontwikkeling van toptalenten binnen 1 a 2 jaar ook weer terug in de absolute top. Is op dit moment echt niet te voorspellen, maar de potentie is er echt meer dan genoeg

23 november 2021 om 10:37

City, Bayern en Liverpool zijn een volledig ander niveau dan Real. En dan heb je nog zeker Chelsea dat er ook boven staat. Op plekje vijf zouden ze inderdaad nog wel eens kunnen vallen.

22 november 2021 om 18:36

Pedri heeft net een half jaar geleden zijn handtekening gezet onder een contract tot 2026 ... Die gaat voorlopig nergens heen.

Daarnaast 80 miljoen, ondanks dat Barcelona in geldnood zit, moet toch te weigeren zijn? 80 miljoen, ik denk dat er echt wel een aantal clubs dit lachend zouden neerleggen als die voor dit bedrag daadwerkelijk op te halen zou zijn.

Al met al, is dit toch een kansloze poging van Bayern voor dit bedrag.

22 november 2021 om 18:39

80 miljoen zou het eerste bod zijn he. Bayern lijkt denk ik rond de 100 miljoen te willen uitgeven. De vraag is of dat nodig is aangezien ze ook net zo goed voor Wirtz kunnen gaan!

22 november 2021 om 18:39

80 miljoen is ook gewoon heel veel geld voor een club in nood. Vooropgesteld dat Barca het natuurlijk helemaal zelf moet weten, maar je kan je afvragen of hij dat bedrag ooit nog gaat aantikken. Ik heb even naar het lijstje gekeken van de laatste jaren (haaland, Felix, De Ligt, Mbappe, Sanches, Martial, Sterling, Pogba, Isco, Gotse, Balotelli, Pato, Anderson). Dan is het toch geen zekerheidje dat je dat bedrag nog een keer gaat zien. Een club in rijkdom kan zon gokje best wagen. Een club in nood?

Maar het is aan Barca. Als hij een afkoopsom heeft: mag Bayern gewoon met hem praten. Heeft hij dat niet, dan kan de club gewoon nee verkopen.

22 november 2021 om 18:41

Afkoopsom van 1 miljard… hahahah

22 november 2021 om 18:44

Dan moeten ze wel eerst die afkoopsom neerleggen lijkt me. Anders zouden de regels omtrent pas mogen onderhandelen over een contract als er nog maar 6 maanden contract open staan wel heel makkelijk op officiële wijze te omzeilen.

22 november 2021 om 18:47

Eens dat het heel veel geld is, zeker voor een club in nood. Maar je kan jezelf ook afvragen waar de ambitie van Barca ligt als ze met zo'n bedrag akkoord gaan.

En een club in nood, ondertussen hebben de grootste talenten eigenlijk allemaal een nieuw en langdurig contract gekregen. Persoonlijk zie ik hem niet bij barca weggaan zeker niet voor zo'n bedrag.

22 november 2021 om 19:37

@lierse1997 dat niet mogen praten klopt niet helemaal (ik zie hem hier wel vaker voorbij komen). Clubs mogen bij internationale transfers met iedereen praten, mits ze de club waar een speler onder contract staat daar maar van op de hoogte stellen, een club heeft er daarna in principe niets over te zeggen. Op het moment dat een speler inderdaad een aflopend contract heeft hoeft zelfs dat niet.

Voor binnenlandse transfers gelden soms andere - aanvullende regelts. In de premier league zijn deze bijvoorbeeld een stuk strenger en moeten clubs inderdaad toestemming geven (maar dat geld dus alleen voor binnenlandse transfers) en op basis van de hele soap rond Griezman ga ik er van uit dat er in Spanje soortgelijke regels zijn.
Mocht je je een keer vervelen of tijd over hebben, op de site van de fifa kun je alle regels vinden, bij elkaar 100 pagina's of zo. in de laatste versie die ik heb (jan 2021 is het artikel 18 paragraaf 3 mocht je het ook zelf willen zien)

22 november 2021 om 21:11

Ja je bent je er wel van bewust wat 'afkoopsom' betekend toch? Barca moet instemmen met een verkoop van 1 miljard, maar kan altijd onderhandelen bij bedragen die veel lager liggen. Valt en staat wat Barca nodig heeft natuurlijk.

22 november 2021 om 18:40

Denk je echt dat hij weggaat uit z’n eigen land, spelend voor z’n droomclub met een nieuwe generatie leeftijdgenoten om alleen in München te gaan zitten in een vreemd land, zonder kennis van de taal terwijl je 18 jaar bent? Ik nuanceer ff

22 november 2021 om 18:46

Kan Pedri geen Duits? Verbaast me niks hoor, maar ik wist niet dat dit bekend was. Daarbij zou het juist, als je een andere taal machtig wilt worden, een goed moment zijn op zo jong mogelijk de overstap te maken naar een buitenlandse club opdat je makkelijk de taal kan opdoen. Ik zou het wel weten, al zou ik liever heel goed Frans willen kunnen spreken als Duits, hoe dan ook.

22 november 2021 om 18:52

Dus omdat hij wellicht een andere taal zou willen leren, zou hij nu maar naar Bayern moeten gaan? 😂

22 november 2021 om 20:40

Toch gek dat we dat nooit vinden als die Braziliaanse en of Deens jonkies hierheen ‘moeten’ op die leeftijd..

23 november 2021 om 10:59

Thiago, javi martinez, ook spanjaarden spraken ook geen duits, waren wel ouder maar maakt toch niks uit. En barca is een zinkend schip, ze hebben geld nodig en ze gaan in de CL niet veel betekenen de komende jaren. En in la liga mogen ze blij zijn de komende jaren met al de 4de plek. Al die jonkies das teveel van het goeie. En alves, busquets, pique, alaba, ter stegen,.... wie ga je daar voor halen zonder geld?

22 november 2021 om 18:56

Hij is verzekerd van een basisplaats bij Barca. Met genoeg talenten en routiniers om hem heen die hem nog beter kunnen maken. Als ik hem was zou ik nog een paar jaar wachten.

22 november 2021 om 19:10

Bij barca heeft hij garantie op een basisplaats, lijkt me wel handig op zijn leeftijd. Over 3 jaar kan hij altijd nog weg mocht barca dan in dezelfde situatie zitten. Jaren op de bank zal hem geen goed doen.

22 november 2021 om 19:21

Nationaal zal wel meevallen. Ze zijn nog altijd beter dan alles achter Real en Atletico en ook die clubs kunnen wel wat vers bloed gebruiken.

22 november 2021 om 19:28

Alleen kunnen die clubs wel wat geld uitgeven deze zomer (Real) of staat er al een selectie die in de breedte vele malen sterker is (Atletico). Barcelona moet nu eigenlijk al achtervolgen en dat zullen ze moeten doen met een lege portefeuille.

22 november 2021 om 19:53

Er staat in principe best een heel aardig elftal. Zeker geen wereld top zoals onder guardiola, maar daarmee kunnen ze de komende jaren in La Liga nog bestl een eind komen. uiteindelijk stonden er volgens mij afgelopen weekend 3 of 4 spaanse internationals en 2 nederlandse internationals en de reserve keeper van Duitsland in het veld en dan hebben ze nog een rits met talenten of ervaren spelers als Pique en aantal geblesseerde spelers als fati, pedri. Het is niet alsof het allemaal brandhout is wat er daar op het veld staat of in de selectie zit.

22 november 2021 om 20:50

Nou ja er staat in potentie een heel aardig elftal. Veel jonge jongens met potentie, maar ik zie veel fans hier roepen alsof die potentie al absolute zekerheid is. Gavi, Perdi, Fati. Dat zijn natuurlijk absolute talenten, maar het is nog absoluut niet zeker dat ze inderdaad the next Xavi, Iniesta en Busquets worden. Voorin heb je waanzinnig veel pech dat de wereldspits weg is gevallen (geen idee of Aguero nog terug komt) en ook verdedigend staat er niks meer. Pique, Busquets en nu Alves zijn eigenlijk al zga over de datum.

Daar staan Real (trekken gewoon 'ff' Mbappe erbij aan) en Atletico qua selectie ver boven. Maar ook daarachter staan best prima teams (terwijl Barca momenteel nog meer individueel is)

22 november 2021 om 21:03

Het hangt er wat van af hoe Real en Atletico komende zomer doorkomen. Daar kan er een echt gat met Barcelona geslagen worden want echte versterkingen zullen er wel niet bijkomen (wel in de breedte, wat ook al wat kan opleveren).

23 november 2021 om 11:01

Aguero stopt ermee ivm hart problemen. Dus ja ik ben benieuwd hoe ze een topper gaan halen. Wsl weer ergens 500mil lenen zeker, we maken de schulden nog wat hoger

22 november 2021 om 20:16

Er valt niets na te denken. Hij heeft contract tot 2026 met een transferfee van 1 miljard. Hij kan alleen weg als Barca instemt.

Schrok echt even van de melding die ik binnen kreeg

Dat gastje is 18 jaar oud. Wat moet die in zijn eentje in München?

22 november 2021 om 18:38

Zijn gneoeg spaans talige spelers in de selectie van Bayern om hem op weg te helpen! Het zou wel wat zijn trouwens! Davies, Musiala, Pedri en Wirtz allemaal in een team. Dan ben je klaar voor de toekomst!

22 november 2021 om 18:44

Nou niet in zijn eentje, het idee is dat hij met tien andere jongemannen op het veld wordt opgesteld om zodoende voor de clubkleuren van Bayern München te gaan spelen. Wat had jij dan gedacht?

22 november 2021 om 22:36

Er zijn zoveel jongeren van die leeftijd die aan de andere kant van de wereld studeren of een wereldreis maken. Die moeten ook nog eens alles zelf regelen. Voor een voetballer wordt bijna alles geregeld, ik zie t probleem niet

Mooie aankoop voor Bayern natuurlijk, alleen Pedri kan nu bij Barca veel minuten maken. Bekijk je het van de andere kant, zal Barca in de komende jaren overal een bijrol spelen en zullen toppers als de Jong wel vertrekken gok ik.

Dat snap ik wel van Bayern München. Bayern heeft zichzelf in de positie gebracht dat onder andere Kimmich het recht geeft zijn contract te laten ontbinden waardoor ze 1 van hun beste spelers zomaar kwijt kunnen raken en dan moeten ze toch een vervanger zoeken. Maar Pedri gaat voor dit geld natuurlijk nooit komen

22 november 2021 om 20:53

Nein kimmich is mijn favoriete speler. 🥲🥲

Als Bayern hem écht wil hebben kunnen zijn clausule van 1 miljard euro activeren natuurlijk. 😃

Ik weet wel dat Bayern grote fan is van Pedri probeerde hem ook te halen in de zomer dat hij doorbrak. Maar absoluut niet te koop natuurlijk moet samen met Ansu, Frenkie en Gavi een van de steunpilaren worden de komende jaren.

Oef.. dat is een lastige, ga je financieel orde op zaken brengen of houd je de sportieve toekomst in het zicht. Als je failliet dreigt te gaan, dat weet het bestuur alleen, dan is het een goede actie om te verkopen en je kansen op overleven te vergroten.

Alleen als ze van Dijk en Olmo kunnen halen als vervangers. Dan vervang je olmo 1 op 1 met pedri en heb eindelijk de top cv om internationaal weer mee te kunnen doen te pakken.

23 november 2021 om 11:03

Van welk geld gaan ze VVD halen? Het is geen football manager he, maar ja dat is precies nogal moeilijk.

25 november 2021 om 17:53

Met het geld wat ze van Pedri binnen harken. VVD zou denk ik 100 miljoen moeten kosten en olmo 50 dus alleen pedri verkopen bij 150 miljoen

Pedri gaat nergens toe. Belangrijk voor barca.

22 november 2021 om 20:57

Voor 120 miljoen zullen ze het minstens overwegen hoor. Middenvelders heeft Barca genoeg en behalve dat het geld echt keihard nodig is geeft dit misschien ruimte voor wat versterkingen die echt hard nodig zijn.

Is VZ aan het trollen of denken zij serieus dat er een club is die voor dit jochie die net pas komt kijken 250m gaat neertikken?

22 november 2021 om 20:55

Hoe kom je aan 250 miljoen? Ik heb het 3x gelezen, bedragen die er staan opgeteld. Maar ik kom er niet aan

22 november 2021 om 21:04

De poll 😉.

22 november 2021 om 21:06

Hahah, oow wauw. Nee zo ver ben ik niet gekomen. Zie dat altijd als een beetje spam :D

22 november 2021 om 21:12

Het stond inderdaad in de poll. Maar ik vind dat echt zo onrealistisch. Het is een gegeven dat het nog een jonkie is. Dat hij mega getalenteerd is, zal niemand ontkennen. Maar ook mega getalenteerde “wonderkinderen” schoppen het meestal niet ver, zo blijkt uit de geschiedenis. Daar bovenop komt dat Barca in de slechte onderhandelingspositie zit ooit omdat ze financieel gewoon aan de grond genageld zitten. Een vraagprijs van 250m is dus super onrealistisch. Het is voor Barca denk ik gewoon gokken op Pedri dat hij de belofte waarmaakt of op tijd uitcashen…

Gewoon lekker de afkoopsom van 1 miljard neerleggen. Kan Bayrn wel hebben en is Barcelona ook weer financieel gezond. Middenveld met Pedri, Musaila, Gorrtzka voor de komende 10 jaar op het middenveld. Kimmich weer terug naar rechtsback positie.

Neuer
Kimmich
Upamecano
Hernandez
Davies
Goretzka
Pedri
Gnabry
Musiala
Sane
Lewandowski

Barcelona wat een droevige failliete club is het eigenlijk

Kan je zeggen dat Barcelona komende 5 jaar weinig voorstelt en misschien wel de komende 10 jaar. Concurreren met Ajax die de weg 10 jaar geleden was ingeslagen. Concurrentie aangaan met een PSG, City en straks zelfs Newcastle.. Ja die kopen je hele selectie op als ze dat zouden willen. Bovendien wie wilt er nou spelen voor bijvoorbeeld 3 miljoen vs 10 miljoen per jaar. Als je voor 10 miljoen kiest heb je bovendien ook nog meer kans om de cup met de grote oren te winnen. Spanje stelt niks meer voor die hebben te lang geleund op Ramos, Xavi, Iniesta, Puyol, Pique, Busquets. Maar zijn vergeten om te investeren in jeugd en die de kans te geven. Vroeger had je Henry, Zlatan, Davids, Ronaldinho. Die zie ik echt niet meer komen naar Barcelona. Bovendien met zo een president die niet eens weet wat voetbal is. Maakt daar een grote puinhoop van. Dembele, Coutinho en Griezman halen voor dik boven de 100 miljoen, ja dan sla je de plank volledig mis. Nu gaan spelers alleen nog naar PSG, City, Liverpool, Chelsea, United. Vanwege de competitie gaan meeste naar Engeland. Voor het geld en uitdaging om ooit de CL te winnen, gaan de meeste naar PSG. Als zelfs een Wijnaldum niet eens naar Barcelona wilt gaan en De Ligt. Dan zegt het genoeg over hoe slecht de financien zijn daar en bovendien over aantrekkingskracht van La Liga + FC Barcelona. Als ik Pedri zou zijn, zou ik allang naar het buitenland gaan. Je wilt toch niet immers paar jaar zonder prijzen zitten.

23 november 2021 om 05:52

Dat wil ik wel eens zien over 5 jaar. Kijken als geen speler meer komt naar Barcelona. Ben benieuwd. Ik zal je bericht onthouden.

23 november 2021 om 11:07

Over 5 jaar zullen er weer toppers zitten bij het corrupte clubje. Laporta heeft tegen dan weer 2miljard ergens geleend. Dus geen stress voor barca. Maar het faire rond barca is al lang zoek. Het is een zielig clubje geworden.

Leuke voetballer met genoeg potentie, maar voor 250M gaat er een grote rode strik omheen en word hij netjes bijtijds afgeleverd op het aangevenen adres. Geld is nodig om de club weer gezond te maken

Zodra de ECB de rente niet kunstmatig laag houdt tbv de zuidelijke landen mn Italie, lukt het Barca qua lange schulden niet
Wordt de rente losgelaten bijv omdat de inflatie structureel hoog blijft ofwel de bevolking in de Noordelijke landen wakker wordt....is het over en uit voor Barca...1% op 1.3 plus 1.5 stadion is te doen- 4% is niet meer te doen

Raar verhaal en denk ik verzonnen, bedacht om de startus van Frenky af te breken. Zo van eerst wikde Bayern Frenky, maar die is niet goed meer, dus nu Pedri.

Gewoon verkopen. Voor 80 miljoen halen ze drie spelers waar ze verder mee kunnen.
Ik lees steeds dat Barcelona een selectie heeft waarmee ze gewoon mee kunnen doen bovenin.
Zelfs een nieuwe mindset met Xavi, een andere speelstijl gaat ze daar niet brengen.
Selectie is ondermaats en geen geld voor versterkingen. Zoveel spelers van waarde hebben ze niet rondlopen.
Als Barcelona Jordi Alba, Pique, Busquets, Aguero en Umtiti weg kunnen doen. Zou dat ruimte opleveren in het salarishuis en dan is 80 miljoen een mooi bedrag om er drie spelers mee te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. KessiéMiddenvelder10
GaviMiddenvelder10
P. AubameyangAanvaller10
O. DembéléAanvaller10
RaphinhaAanvaller10
Jordi AlbaVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

7 fans
Middenvelder, 19 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren