Ajax lijkt kansloos: ‘Ook Barcelona en Real Madrid bereiden voorstel voor’

Vrijdag, 19 november 2021 om 15:38Jeroen van Poppel • Laatste update: 15:42

Het wordt voor Ajax steeds moeilijker om Noussair Mazraoui ervan te overtuigen een nieuw contract te ondertekenen. De 24-jarige rechtervleugelverdediger is door zijn naderende transfervrije status een gewilde speler in de Europese topcompetities. Ook Barcelona en Real Madrid hebben belangstelling om Mazraoui komende zomer in te lijven, zo meldt Sport vrijdag.

Barcelona is door de financiële problemen gedwongen om zijn heil te zoeken in goedkope versterkingen. Hoewel de club met Dani Alves onlangs een nieuwe rechtsback aantrok, is de 38-jarige Braziliaan geen oplossing voor de lange termijn. Mazraoui zou dat gezien zijn leeftijd wel kunnen worden. Ook César Azpilicueta is bij Barcelona in beeld om de rechtsbackpositie te versterken, zo schreef het Spaanstalige ESPN eerder. De 32-jarige Spanjaard beschikt bij Chelsea ook over een aflopend contract.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Ook Real Madrid wordt door het Catalaanse Sport dus genoemd als optie voor Mazraoui. De rechtervleugelverdediger van Ajax heeft over belangstelling geen klagen, want Engelse media koppelden hem eerder al aan Arsenal, Leeds United en Manchester City. Vanuit Italië zou Napoli belangstelling hebben voor Mazraoui.

Ajax hoopt nog altijd dat de twaalfvoudig Marokkaans international zijn handtekening zet onder een nieuw contract. “Wanneer ik ga bijtekenen?”, zo herhaalde Mazraoui onlangs een vraag Bij Andy in de auto! “Andy, ik zeg het je eerlijk... We zijn nu nog bezig met het proces van praten en onderhandelen. Dat is nu echt vol aan de gang. We moeten kijken wat eruit komt. Jij bent ook niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

110 reacties (laatste reactie door rodyzoomer)
19 november 2021 om 16:44

En waarom zou hij bij 1 van de 2 bankzitter zijn? Ik zie bij beide clubs eigenlijk niet een rechtsback die beter is. Bovendien heeft hij het in eerdere cl avonturen ook al laten zien, dus dat ie geen one season wonder is lijkt me ook duidelijk.

Tja als je al die interesse ziet, dan is die jongen ook wel gek om bij te tekenen. De enige optie die ik nog zie is bij tekenen met een hele lage clausule..

19 november 2021 om 16:10

Nee hoor, gewoon verkopen in de winter. Dat is de beste optie of weg of banken. Begint de spuigaten uit te lopen met het transfervrij vertrekken van spelers. Die oude harde lijn mag echt wel weer terug. En dan begint het voorbeeld stellen maar gewoon bij Mazraoui.

19 november 2021 om 16:29

Dat zou een rare beslissing zijn aangezien ze dus nog in gesprek zijn. Als Ajax praktisch is uitgespeeld en hij verlengt niet zal Ten Hag Rensch wel vaker gaan gebruiken.

19 november 2021 om 16:29

Inderdaad. Gewoon heel simpel stellen: Of je tekent bij, of we verkopen je in de winterstop. Blijf je zonder bij te tekenen? Prima, dan zit je de rest van het seizoen op de tribune en speelt Rensch op je plek.

19 november 2021 om 17:02

Dat nog 'in gesprek zijn', dat kennen we nu wel een keer met Raiola als zaakwaarnemer. Daar trap je toch niet meer in?

19 november 2021 om 17:05

Zeer onbetrouwbare bron, Real loopt ook te kloten, zij hadden een vergelijkbare betere speler die notabe de hele jeugd heeft doorlopen, Ashraf Hakimi die nu bij PSG speelt.

Mee eens, bijtekenen of banken.

19 november 2021 om 17:24

Die lijn werkte nog minder.
En dan zeg je eigenlijk ook dat je het financiele resultaat belangrijker vind dan het sportieve.
Dat is ook een lekkere boodschap richting andere spelers, je verliest liever dan dat je je sterkste elf opstelt, dat lijkt me echt een lekkere boodschap richting spelers die overwegen om bij te tekenen of om naar Ajax te komen.

Dit is gewoon onderdeel van het voetbal. Is niet alleen bij Ajax zo maar bij elke club, je moet er als club gewoon beter mee omgaan, en dat was in het geval van Mazraoui zeker mogelijk.

Stel je voor dat clubs als PSG, United, Napoli, en Juventus spelers Mbappe, Pogba, Insigne of Dyballa niet op gaan stellen omdat hun contract afloopt, dan verklaart iedereen ze toch voor gek. Dat kun je doen wanneer je nergens meer voor speelt, of wanneer je een alternatief hebt die net zo goed is, niet wanneer je nog iets probeert te winnen.

19 november 2021 om 17:27

Niet mee eens.. Heeft voor een appel en een ei gespeeld en wil de beloning voor zn goede spel terug zien.. Ik snap het wel en dat zeg ik als Ajacied

19 november 2021 om 17:34

Ajax wil meedoen om de cl titel. dan ga je niet je beste back in de winter verkopen lijkt me

19 november 2021 om 17:39

Wat een onzin. Hij heeft toch gewoon een contract getekend? Staat nergens in dat hij verplicht eerder weg moet om de club geld te geven. Ik begrijp hem volledig hij kan nu gewoon naar de absolute wereldtop misschien met een dikke tekenbonus.

19 november 2021 om 17:59

@afcavosje zal eerder laten zien hoe schofterig Ajax is omgegaan met deze jongen hij speelde zelfs al in het 1e toen die eindelijk een contract kreeg wat niet uit veel waardering spreekt uit eindelijk is er weinig moeite gedaan om het contract open te breken en nu Mazraoui niet bij wil tekenen moet hij maar na de tribune. Het is niet om Ajax in een slecht daglicht te zetten maar als we het over Mazraoui hebben is Ajax wel in een hoop dingen te kort geschoten.

19 november 2021 om 18:14

Ze zijn alleen maar in gesprek, zodat hij nog blijft spelen. Het besluit was deze zomer al lang genomen om gratis de deur uit te lopen.

19 november 2021 om 18:41

Ja, lekker spelers als eigendom behandelen en straffen voor beslissingen met hun carriere op de eerste plaats ipv de club, hoe durven ze! Doe effe normaal zeg. Een betere optie is dat clubs ook gewoon kunnen proberen niet gat-achterlijk te zijn en 12 maandan voor het aflopen van een contract hun spelers ofwel verlengen ofwel verkopen. Ajax kan enkel zichzelf wat kwalijk nemen in dit verhaal.

19 november 2021 om 23:29

@nino?
Hakimi vergelijkbaar met Mazraoui? Ja ze spelen op dezelfde positie maar zijn totaal niet dezelfde soort spelers. Hakimi is vooral goed aan de zijkant en zeer snel. Mazraoui speelt vaker meer als een middenvelder dan dat hij tegen de zijlijn aanstaat. Ik vind het dus totaal geen vergelijkbare speler.

22 november 2021 om 22:38

Normaal gezien zou ik het met je eens zijn. Maar ik vind Rensch wil een maatje kleiner en ik denk dat Mazraoui in de champions league zowaar een winnend doelpunt kan scoren. Liever de Champions League winnen en Mazrouai gratis de deur uit, dan 5 miljoen in de winter en geen Champions League. Zo denk ik ook over Onana. Ze kunnen net een wedstrijd beslissen.

Lekker Mazraoui halen en Dest wegdoen AUB. Mazraouo is altijd, mits fit, beter geweest.

19 november 2021 om 15:48

Dest schuiven naar de linkerkant. Daar is ie imo beter. (meer variatie in zn spel)

19 november 2021 om 16:44

@Modric, volgens mij spot ik sarcasme uit je comment. Eventjes Jordi Alba uit de basis spelen met no-look passjes en Touzani's achtige acties die hij doet voor zijn social media. Een speler voorbij spelen kan hij niet. Dest is een clown. Meteen gratis weg doen in de winter.

19 november 2021 om 17:07

Dest? Die kan er helemaal niks van, al die Nederlanders met uitzondering van een goede Frenkie hebben de kwaliteit niet.

19 november 2021 om 18:29

Nee hoor, ben serieus. Ik vind hem beter op links dan op rechts. Overigens zeg ik nergens dat hij beter is dan Alba, want dat is ie niet en denk ook niet dat ie ooit dat niveau gaat halen. Wel vind ik Dest goed genoeg voor het Barcelona van nu. Een beetje in de rol van Sergi Roberto de laatste jaren, namelijk opvulling. Je kan geen 20 Neymars en Messi's in je selectie hebben. Al helemaal nu niet.

19 november 2021 om 16:26

Wel mee eens. Werd na het welbekende dipje en een blessure snel afgeschreven, maar Dest heeft nooit veel indruk op me gemaakt. Dat soort spelers profiteren van het feit dat clubs zijn gaan experimenteren met matige aanvallers die worden omgeturnd tot back. Echter zie je dat terug op het veld als het niveau hoger wordt.

19 november 2021 om 17:27

Het "probleem" met mazraoui was natuurlijk wel dat hij eigenlijk 2 en een half jaar kwakkelde met zijn vorm en blessures. neemt niet weg dat Overmars in die periode in mijn ogen best een poging had mogen ondernemen om zijn contract te verlengen in plaats van te wachten tot het moment dat zijn contract afloopt.

Hart voor de club, zien we wel vaker de laatste tijd.

19 november 2021 om 15:56

Hard voor de club is het helaas...

19 november 2021 om 16:01

De club die hem als laatste een profcontract gaf. Die hem na 3 hele sterke jaren nog steeds geen goed concreet voorstel heeft gegeven dat zijn waarde in de selectie representeert. Ja vind je het gek dat hij eieren voor zijn geld kiest? Ik snap hem helemaal. Heerlijk dat spelers eindelijk het hef in eigen handen nemen en niet blindelings maar contracten blijven verlengen.

19 november 2021 om 16:57

Ik weet niet hoe lang jij al voetbal volgt maar spelers verlengen al heel lang niet blindelings contracten. Ene heer Bosman heeft daar in het verleden wat voor betekent en dat heeft Ajax toentertijd (midden jaren ‘90) ook heel veel geld gekost.

19 november 2021 om 18:53

Jij bent bij de onderhandelingen geweest zodat je weet wat Ajax biedt? Jaloers!!! Na 1,5 jaar geblesseerd en nu een sterk half jaar bedoel je?

19 november 2021 om 16:22

@afca420: Die vind ik te makkelijk. Ik vind zijn contractsituatie anders dan bijvoorbeeld een Onana. Maz zit al z'n hele leven bij Ajax en is sowieso toe aan een nieuwe stap (liefst heb ik natuurlijk dat hij blijft). Hij wilde een fors geupgraded contract, Overmars vond dat te gortig (als het allemaal klopt wat in de media kwam). Dat kan als je een zakelijk meningsverschil hebt. Dat hij dan niet meer bijtekent is spijtig voor ons, maar wel begrijpelijk en wat mij betreft gaat hij dan ook aan het eind van het seizoen door de voordeur naar buiten en wens ik hem heel erg veel plezier en succes met zijn volgende avontuur.

19 november 2021 om 16:28

Dat is veel te gemakkelijk. Ten eerste werd hij ook heel makkelijk opzij geschoven om Dest die plek te geven en daarnaast is het sowieso lastig om een speler in die vorm te houden als z'n contract afloopt. Dan zijn het vaak niet de minste clubs die ineens interesse tonen. Dat neemt overigens niet weg dat het misschien voor Mazraoui beter is om nog een jaar te blijven. Dit is namelijk het eerste seizoen dat hij zo presteert en verdedigend mag het allemaal nog wel wat scherper bij vlagen.

19 november 2021 om 17:17

Ach donder lekker op joh ! Net alsof Ajax hart voor Mazraoui heeft. Als dat zo was had hij allang al een normaal salaris gehad.

19 november 2021 om 17:53

Want hij voetbalt nu natuurlijk voor voor een pakkie eieren en een plakkie kaas..

Als Mazraoui niet om de wedstrijd een blessure van enkele weken had opgelopen dan had hij allang een nieuw contract gehad..

19 november 2021 om 18:13

Ja dat is makkelijk. Geen verbeterd contract geven als een speler geblesseerd is. Waarom dan verlengen als je bijna transfervrij bent?

19 november 2021 om 17:17

Geef hem is ongelijk. Ajax is een mooie club maar op een gegeven moment wil je als speler ook wel is wat anders zien dan Nederland en spelen tegen Heracles En Cambuur komt ook je neus uit. Die jongen wikt gewoon naar een grote competitie en geef hem is ongelijk.

19 november 2021 om 17:34

In het geval van Mazraoui vind ik dat niet helemaal eerlijk. Die liefde moet van 2 kanten komen.
Ik zie zijn situatie ook heel anders dan bijvoorbeeld Onana of Brobbey, waar de eerste in een rate situatie kwam vanwege zijn doping gebruik en ze met de 2e anderhalf jaar bezig zijn geweest om zijn contract te verlengen.
Bij Mazraoui heeft Ajax zelf gewacht tot dit seizoen (dus tot het moment dt hij een aflopend contract had) voordat ze in gesprek gingen. Dat hadden ze, net zoals bij veel andere spelers veel eerder kunnen en moeten doen. In het geval van Mazraoui is het ook niet de eerste keer dat hij lang op Ajax heeft moeten wachten, hij kreeg zijn eerste contract meen ik pas op zijn 19e terwijl veel andere talenten, ook jongens die nooit bij Ajax 1 in de buurt komen al op hun 16e een contact krijgen.
Overmars doet heel veel dingen goed binnen Ajax, maar dit heeft hij in mijn ogen niet goed gedaan.

Zou als ik Mazraoui was lekker voor 4 jaar tekenen bij Real Madrid. Is ondertussen al 24 jaar. Dit is het contract wat hem financieel onafhankelijk kan maken. Goeie tekenbonus, goed salaris en een contract voor 4 seizoenen tekenen. Eerlijk is eerlijk. Bijna elke speler zou dit in zijn situatie doen. Mooie club, lekker weer en een goed salaris.

19 november 2021 om 15:46

Afrikanen en Real zijn geen goede match, zie Hakimi. Real heeft het liefst Europese/Zuid-Amerikaanse spelers. Gewoon lekker voor Barca kiezen en leren van de beste rechtsback ooit.

19 november 2021 om 15:52

Hakimi is gewoon in Madrid geboren. Volgens die logica zou Benzema ook niet moeten werken bij Real.

19 november 2021 om 16:11

@HZ7-22 haha kom op zeg “Afrikanen en Real zijn geen goede match”. Wat een statement op de vrijdagmiddag. Los van dat ik het op zichzelf staand al een hele gekke opmerking vind, moet ik ook even toevoegen dat Mazraoui geboren en getogen is in Nederland en door zijn afkomst uitkomt voor Marokko (naja ook niet meer tegenwoordig). Is een van de weinige voetballers met een VWO diploma, nooit zeurt, veel werk verzet, een zeer goede techniek heeft en ook nog een leuke jongen in de omgang. Real Madrid is toe aan een verse rechtsback en ik denk dat Mazza de perfecte kandidaat is hiervoor

19 november 2021 om 16:15

Alsof vini niet 90% Afrikaans is 😂

19 november 2021 om 16:35

Bemzema en Zidane zijn net zo Afrikaans/Europees als mazraoui en die hebben het ook aardig gedaan in Madrid..

19 november 2021 om 17:18

Speelt Cafu nog dan ?

19 november 2021 om 18:16

1 woord: Makelele

19 november 2021 om 15:47

En gezien de blessuregevoeligheid van Carvajal gaat hij zeker kansen krijgen. Als hij het dan niet weet te redden heb je alsnog een dikke zak geld

19 november 2021 om 18:18

en kan je alsnog bij een Arsenal ed terecht

Tja, als die zich direct aanpast aan de omstandigheden van een ander land en de desbetreffende trainer het in hem ziet zitten zie ik hem eigenlijk overal wel slagen (in Spanje denk ik meer kans dan Engeland/Italië). Hij blijft mij in ieder geval verbazen, hij speelt dit jaar ijzersterk

19 november 2021 om 17:32

Geld dat niet voor elke voetballer dan om te slagen?

Transfervrij toch een hele interessante speler voor heel veel clubs! Ligt denk ik deel ook aan zijn eigen ambities (gaat die voor het geld, welke competitie, etc).

Whats new met Nous, maar hij wil echt blijven hoor..

Die gaat nooit meer verlengen. Natuurlijk is hij al 24 en het is met de vermeende interesse ook heus wel te begrijpen, maar ergens vind ik het jammer dat de 'ethiek' binnen de voetballerij langzaamaan aan het verdwijnen is. Transfervrij de deur uitlopen bij de club die je heeft grootgebracht en de voetballer heeft gemaakt die je nu bent, het gebeurt steeds vaker. Hij had op z'n minst kunnen verlengen voor een jaartje met een transferclausule van laten we zeggen 10 miljoen.

19 november 2021 om 15:51

Hij wou toch ook verlengen als er meer geld geboden was en er een vaste clausule in zat? Of heb ik dat verkeerd? Ik dacht dat het bedrag niet matcht met wat hij zou ‘verdienen’ op basis van prestaties?

19 november 2021 om 15:54

Hij wilde meer verdienen en in mijn ogen is dat volledig terecht. Dit seizoen misschien wel de beste speler van ajax, dan wil je daar ook waardering voor zien. Het gaat niet altijd om meer geld, maar ook om de waardering t.o.v. je ploeggenoten.

Ajax had hem eerder al een flinke salarisverhoging moeten bieden, als hij de deur uitloopt ligt dat meer aan Ajax dan aan hem

19 november 2021 om 17:22

Grappig dat mensen het over “ethiek” hebben wanneer het hen uitkomt. Waar was de ethiek toen hij een amateur contract had ? Waar is de ethiek wanneer vrijwel de gehele basis 11 een meervoud verdiend van wat Mazraoui verdiend? Vind je dat ethisch ?

19 november 2021 om 17:38

In dit geval heeft Ajax gewoon lopen slapen. Ze hebben zelf gewacht tot dit seizoen voordat ze met een aanbieding kwamen.
Deels begrijpelijk omdat Mazraoui de afgelopen twee en een half jaar kwakkelde met zijn vorm en zijn blessures.
Maar dan moet je nu hij fit is en uitblinkt niet komen dat het zo erg is dat hij zijn contract niet wilt verlengen. Die ethiek, of club liefde, hoe je het ook maar wilt noemen moet dan twee kanten op werken.

Ik hoop echt dat wij hem binnenhalen. Het is echt een onderschatte speler die als rechtsback aanvallend en in balbezit veel waarde heeft. Daar schort het bij ons enorm aan op de backposities met mendy en in mindere mate vasquez. Eventueel zou hij als backup ook kunnen indien we nog een betere rechtsback kunnen vastleggen maar dat zie ik niet snel gebeuren. Vooral niet omdat alles wordt bespaard voor aanvallende versterkingen. En nee carvajal tel ik niet meer mee. Enorm blessuregevoelig en lijkt ook niet helemaal terug op niveau te komen.

Nou dan zal het afhangen van wat hij wil. Bij Real valt het grote geld te verdienen. Bij Barca zal je onderdeel worden van de wederopbouw. En bij Ajax ben je een soort van zekerheid. Whats it gonna be

19 november 2021 om 15:56

En bij Real speel je bij (een van) de grootste club(s) ter wereld?? Het is echt niet zo dat je alleen bij Real gaat spelen voor het geld

19 november 2021 om 16:11

Dat staat buiten kijf natuurlijk, daar hoef je geen discussie over te voeren. Het spelen bij Real zorgt er ook voor dat je met veel meer concurrentie te maken hebt. Dat is bij Barca (financieel minder mogelijkheden) en Ajax (je speelt in NL) gewoon ook een stuk kleiner.

19 november 2021 om 20:42

Er is niet zoveel concurrentie bij Real op die positie, Westend. Carvajal heeft veel blessureleed, Vazquez speelt daar uit nood maar het is niet zijn positie en Nacho is uit vorm / op rechtsback het minste van de 4 posities die hij kan spelen.

Maz transfervrij oppikken, om dan Dest vervolgens voor 20 miljoen te laten gaan is wel een scenario waar ik meteen voor zou tekenen. Het probleem van Maz is natuurlijk wel zijn blessuregevoeligheid. Maar hij is aanvallend zo verschrikkelijk goed, dat je momenteel echt een verschil ziet als hij niet bij Ajax meedoet. Verder is natuurlijk ook zijn mentaliteit lovenswaardig. Voor een Marokkaanse speler heeft hij toch wel echt de absolute wil om zich te verbeteren.

Maz mogen we als Ajacieden best zijn transfervrije status gunnen. Het zou hem sieren als hij zijn contract verlengd, maar begrijp het wel als hij dit niet doet voor een betere tekenbonus bij een nieuwe club. Misschien kan Ajax hem een prestatiecontract bieden die qua bedrag gelijk staat aan die van Tadíc.

19 november 2021 om 19:00

Inderdaad. Helemaal mee eens! Dit geval is wel heel erg anders dan dat van Brobbey of Onana. Nous is het gegund. Wel jammer maar Rensch staat al klaar.

Ik gun het Maz van harte, mocht hij besluiten weg te gaan, maar liever zie ik hem blijven uiteraard. Sympathieke gast, zelfs nog een tijdje zonder contract gespeeld voor Jong. Mocht hij besluiten om weg te gaan hoop ik dat hij een club kiest waar hij ook daadwerkelijk veel aan spelen toekomt. Bij ons staan Rensch en Regeer (speelt daar zo nu en dan bij Jong zeer behoorlijk) klaar om het stokje over te nemen.

Van der Beek zou toch ook naar Real Madrid gaan?

Mooie clubs natuurlijk. Bij Real zal hij zijn kansen onder Ancelotti zeker krijgen. Doet hij het goed is Maz op zich wel de toekomst (rb) van het nieuwe Real.

Ik ben geloof ik 1 van de weinigen die vind dat Mazraoui overschat i.p.v. onderschat wordt? Heerlijke speler voor Ajax hoor, maar ik zie hem eerder bij een Dortmund, Sevilla of Arsenal. Voor de echte top gaat hij toch echt te kort komen. Real en Barca (ok, niveau van dit moment misschien wel)? Dat gaat hij echt niet redden. Maar goed, ik laat me graag verrassen.

19 november 2021 om 18:11

Als je hem met de grote rechtsbacks van Europa vergelijkt dan is het inderdaad nog gissen of hij zich daar bij zal voegen. De tandem met Anthony bij Ajax maakt hem natuurlijk ook al dubbel zo goed dan een speler voor hem waar hij niet mee samen gaat.

Mazraoui is Ajax helemaal niets verschuldigd ! Voor al deze moraalridders hier die vinden dat hij moreel verplicht is om bij te tekenen. Mazraoui hoort bij de slechts betaalde spelers van Ajax. Die jongen heeft zelfs lange tijd een amateur contract gehad. Waarom is zijn contract niet eerder opgewaardeerd ? Berghuis verdiend 4 miljoen bij Ajax ! Tel daar de transfersom bij op, en dat is circa 20 miljoen over zijn gehele contract. Men heeft het over loyaliteit, waar was de loyaliteit van Ajax dan ? Mazraoui moet lekker aan zichzelf denken en doen wat goed is voor Mazraoui.

Een ruildeal tussen Mazraoui en Dest zou ik zeker toejuichen!! Alleen denk ik dat Dest niet echt huiverig is om naar Amsterdam terug te keren.

Je mag best wel wat geld opleveren voor je club die je altijd gesteund heeft Mazza

19 november 2021 om 17:47

Dat is relatief natuurlijk.
Mazraoui most heel lang wachten op zijn eerste contract, volgens mij kreeg hij dat pas op zijn 19e omdat Keizer zich er hard voor maakte terwijl veel jeugdspelers al op hun 16e een contract krijgen waaronder ook veel jongens die het eerste nooit halen.
De afgelopen jaren werd zijn contract bewust niet verlengd omdat hij kwakkelde met zijn vorm en blessures en er in de vorm van Veltman, Dest ern Rensch vervangers waren. Maar door alle andere tussentijdse opwaarderingen en nieuwe aankopen is een van de minst verdienende basis spelers.
Eigenlijk hoopten ze hem afgelopen zomer te kunnen verkopen en anders zou het redelijk makkelijk moeten zijn om een wisselspeler te verlengen. Alleen pakte het allemaal zo uit dat in plaats van een kwakkelende wisselspeler Mazraoui dit jaar een van de uitblinkende basis spelers is.
In mijn ogen is dat meer gegokt en verloren van de kant van Ajax dan dat er een Mazraoui iets te verwijten valt.

Als ik Perez was probeerde ik deze jongen zo snel mogelijk een contract te laten tekenen in januari en eens getekend zou ik een te nemen of te laten bod van 5 miljoen neerleggen bij Ajax om hem die maand al over te nemen. Madrid zou de tweede helft van het seizoen best gediend zijn van een degelijke tweede optie op rechtsback.

Barca haalt 13 rb’s in 3 seizoenen.

Deze voorspeelde ik een paar maanden geleden al. Vanaf het moment dat Raiola zijn zaakwaarnemer werd kon je eigenlijk de stekker al uit de onderhandelingen tussen Ajax en Nouz trekken. Sterker nog ..Ik denk en dacht altijd al dat Nouz al voor de zomerstop contact met Raiola had en dat deze hem geadviseerd heeft om pas na de zomer wereldkundig te maken dat Raiola zijn zaakwaarnemer werd. Dan heeft hij nog de meeste kans om zich in de kijker te spelen en zo een hoge som tekengeld te ontvangen, maar dat Nouz gratis de deur uitloopt is voor mij vanaf dat moment al een zekerheid.

Daarom zie ik liever Rensch zoveel mogelijk in de basis staan. Dat is investeren in de toekomst.
Helaas ....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
D. KlaassenMiddenvelder112
R. PasveerKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

6 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 13 4 1 0
2020/2021 Ajax 19 0 0 0
2019/2020 Ajax 13 0 1 0
2018/2019 Ajax 28 1 2 1
2017/2018 Ajax 8 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ajax zei tegen hem: ‘Ja, maar jij bent niet hetzelfde waard als Hakim Ziyech’’

Mike Verweij verwacht dat Noussair Mazraoui komende zomer vertrekt bij Ajax. De rechtsback loopt aan het eind van dit seizoen uit zijn contract bij de Amsterdammers en onderhandelingen over verlenging lopen...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren