Kökçü verzekert Turkije met waanzinnige uithaal van plek in play-offs

Dinsdag, 16 november 2021 om 22:40Mart van Mourik • Laatste update: 00:44

Turkije heeft zich verzekerd van een ticket voor de play-offs voor het WK 2022. Op bezoek bij Montenegro was de ploeg van bondscoach Stefan Kuntz met 1-2 te sterk. Matchwinner werd Orkun Kökçü, die zijn ploeg met een uithaal van buiten het strafschopgebied de 1-2 voorsprong bezorgde. Dankzij de zege eindigen de Turken met 21 punten op plek twee in Groep G. Nederland wordt met 23 groepswinnaar, terwijl Noorwegen (18 punten) als nummer drie de WK-droom in rook zag opgaan.

Kökçü moest genoegen nemen met een plek op de bank, terwijl Halil Dervisoglu wel in de startopstelling stond. De wedstrijd begon desastreus voor de Turken. In de vierde speelminuut veroverde Stefan Savic de bal van Burak Yilmaz, waarna de centrumverdediger een uitstekende steekpass in huis had op Fatos Beqiraj. De rechterspits bleef ijzig kalm en schoof de bal in de linkerbenedenhoek: 1-0. In de 22ste minuut stelde Turkije orde op zaken.

Aan de rechterkant van het zestienmetergebied kreeg Abdülkadir Ömür alle tijd en ruimte om een voorzet te bezorgen. De eveneens over het hoofd geziene Kerem Aktürkoglu kon in vrijheid aannemen, en volleerde vervolgens met kunst-en-vliegwerk de 1-1 tegen de touwen. De bezoekers gingen in het restant van de eerste helft nadrukkelijk op zoek naar de voorsprong, maar die werd niet direct gevonden. In de rust besloot Kuntz in te grijpen en Kökçu binnen de lijnen te brengen ten koste van Berat Özdemir. Die beslissing pakte fenomenaal uit.

Na precies een uur spelen verzuimde Marko Jankovic de bal net voor de eigen zestien te onderscheppen. Zodoende kreeg Hakan Çalhanoglu een herkansing om de bal bij Kökçü te krijgen. De middenvelder van Feyenoord bedacht zich geen moment en haalde met rechts verwoestend uit, waarna de bal via de binnenkant van de linkerpaal in het doel belandde: 1-2. Uiteindelijk slaagde Turkije erin de zege over de streep te trekken en zich te verzekeren van een ticket voor de play-offs.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door sanderk91)

Orkun Kökcu ontwikkelt zich wel heel goed als controlerende middenvelder. Nadat hij erin kwam begon Turkije wat beter te voetballen. Calhanoglu ook een voldoende vandaag eindelijk weer eens. Kerem laatste 4 wedstrijden 3 goals prima, zo missen we Cengiz Under niet. Wel jammer weer dat Caner speelt. En Burak tja kan nog steeds geen bal aannemen. En durft ook nog na zo een slechte wedstrijd ff een vrije trap te nemen…. Hopen dat die zsm stopt met het nationale voetbal. Slechtste man van het veld was hij. Ohja Kenan Redderkaraman die heeft geen bal goed gespeeld.. al met al 2e plek. Play off wordt heel lastig, moet echt een gunstige loting zijn.

16 november 2021 om 22:53

Slechste man was veruit Halil. Nog zelden zulke slechte prestatie van een voetballer gezien. Snapte niet dat hij 68 min erin mocht blijven. Deed werkelijk alles fout. Aannames, pasen, onderlinge duels, ga zo maar door. Zelfs Kenan deed meer in de laatste 20 minuten. Daarnaast was die middenvelder van trabzon ook dramatisch de eerste helft. Voor de rest vond ik kerem dreigend. Hakan weer eens goed. Caglar was ook goed. Was wel een gewaagde opstelling van de bondscoach.

16 november 2021 om 22:57

Ben een van de grootste Halil criticus hier op VZ maar Burak was by far het slechtste op het veld. Slappe schotjes, slechte aannames. Halil kon er ook wat van maar was vandaag veel beweeglijker dan Burak

16 november 2021 om 23:04

Nope. Burak was het slechtse op het veld. Hij heeft geen enkele ding goed gedaan in deze wedstrijd. Serdar Dursun moest er gewoon inkomen voor hem.

16 november 2021 om 23:06

Zoals Veysel zegt ook ik ben normaliter geen fan van Halil, maar deed vandaag wel meer dan Burak. Halil gaat ook bij gala met een twee spitsen systeem veel beter redeneren.

17 november 2021 om 10:23

Als ik jullie was zou ik maar zuinig zijn op Burak want dat is de enige spits die op een Wk iets kan betekenen, buiten misschien Cenk Tosun als hij een keer fit blijft.

Als we het met Dervisoglu of Karaman in de spits moeten doen kun je beter thuis blijven.

Burak heeft al meerdere malen laten zien dat hij van internationale klasse kan zijn, maar vandaag was hij futloos. Hij is ook al 36 he.

Wat een verademing is Kuntz tov Gunes. Deze man weet wat hij doet. Lekker aanvallend en gedurfd voetballen. Als Kuntz paar wedstrijden eerder was gekomen, dan waren we groepswinnaar. Enige wat ik niet begrijp is Caner maar dat blijf ik zeggen. Nu hopen op leuke tegenstanders.

16 november 2021 om 23:03

Hahaha grappenmaker.. groepswinnaar.. Nederland is gewoon vele malen beter!

16 november 2021 om 23:10

Beter of niet maakt niet uit, kreeg Turkije in de laatste minuut geen tegengoal van Montenegro en Letland, was Turkije groepswinnaar. Of Turkije dan de beste is of niet maakt dan niet uit, ze waren alsnog groepswinnaar. Servie is bv groepswinnaar geworden in de groep met Portugal, je gaat me niet vertellen dat Servie beter is dan Portugal..

16 november 2021 om 23:14

Als telt niet in de sport !

16 november 2021 om 23:14

Ze zijn met twee punten verschil geëindigd in de groep he pipo. En volgens mij had NL nog gelijk gespeeld tegen Montenegro laatst en heeft Turkije in deze zelfde groep NL ook 4-2 verslagen en in de recente geschiedenis heeft NL ook niet gemakkelijk gewonnen van Turkije (3-0 even vergeten)? Oh ja dat was allemaal geluk. En dat NL won van een compleet uit vorm verkerende Turkije met 6-1, daar ben je wel erg trots op dan, terwijl de coach die toen Turkije coachte is ontslagen na die wedstrijd.

Snap sws het gedrag van sommige van onze Oranje supporters niet online, altijd maar dat gemekker en geplaag tegen Turkije. Toen NL Turkije met 6-1 aan de kant had gezet zaten de supporters van beide landen elkaars vlaggen te zwaaien en te feesten. En dan heb je keyboard warriors als jij die (in mijn mening onterecht) komen aankakken met “hahaha lol wij zijn veel beter”. Kinderachtig gedoe ook altijd lekker anoniem online.

Gelukkig weten de echte supporters van beide landen zich wel goed te gedragen. Die gezamenlijke feesten van Oranje supports en Turkije supporters in Amsterdam was prachtig om te zien. Daar mag jij lekker wegblijven.

16 november 2021 om 23:22

saldotelaag, en Nederland was niet totaal uit vorm toen het 4-2 werd? Met een coach die ook ontslagen werd omdat hij er niks van bakte? Mijn god, dat je daar trots op bent.

16 november 2021 om 23:30

@OL1959. Dus wat voor NL gold, Gold ook voor Turkije. Ook die trainer bakte er op het gegeven moment niks van en ook die is ontslagen .

16 november 2021 om 23:43

Hey het zijn niet de Turken die claimen beter te zijn en stoer lopen te lullen he? Die weten namelijk dat ze een uit vorm verkerende NL hebben verslagen (2 keer nog wel). Maar andyboy komt hier gwn onzin praten en daar heb je niks tegen te zeggen?

Zegt wel genoeg over jou en andyboy. Gemakzuchtige supporters als jullie kan Oranje missen als kiespijn. Nul objectiviteit en alleen maar de andere kant kleineren zijn jullie kampioen in.

Wat een verademing is Kuntz tov Gunes. Deze man weet wat hij doet. Lekker aanvallend en gedurfd voetballen. Als Kuntz paar wedstrijden eerder was gekomen, dan waren we groepswinnaar. Enige wat ik niet begrijp is Caner maar dat blijf ik zeggen. Nu hopen op leuke tegenstanders.

17 november 2021 om 10:27

Onzin natuurlijk.Senol Gunes heeft het geweldig gedaan maar de koek was op, maar wie zegt dat hij de kwalificatie niet met hetzelfde resultaat had afgemaakt. Mensen vergeten snel hoe Senol ons naar het Ek heeft geloodst, 4 pt tegen Frankrijk, en maar 1 nederlaag in de kwalificatie. Daarnaast deze kwalificatie ook begonnen met 4-2 op NL en 0-3 bij Noorwegen.Maar opeens is Kuntz de held?Ik bedoel, je speelt 1-1 thuis tegen Noorwegen en voor de rest win je met pijn en moeite. En het spel is ook niet denderend. Daarnaast vind ik het selectiebeleid nog vreemder dan van Senol.Baris Alper Yilmaz? Caner weer terug? Heb je ons middenveld gezien?Nee, ik vind het verre van een verbetering.

Kijken wat Kuntz in de play offs gaat doen, weer met Burak en Kenan?

Het is nooit spectaculair qua veldspel en teamgeest als ik wedstrijden van ‘t Turkse elftal kijk maar deze keer ben ik positief verrast door het mooie spel en dat de spelers elkaar begrijpen. Hopelijk kunnen we die lijn doorzetten naar de playoffs. Congratulations Nederland! Zou mooi zijn als Turkije ook naar ‘t WK gaat, is altijd mooi om achter twee landen te staan als fan zijnde.

Wie had dat gedacht 2 potjes geleden. Succes voor de Turken in de ply offs. Al wordt dat een zware klus.

Zetten iig in positieve zin stappen voorwaarts.
WK? Dat wordt nog pittig, alles moet gewoon meezitten, maar wel een piepjong elftal dus dat is aleen maar positief.

Haal je WK niet? Dan gauw doorselecteren! Ridvan->Caner en aub een spits kweken want die Halil is echt dramatisch.

Uiteindelijk een beetje zelf weggegeven, onnodig punten verspeeld tegen Letland & Montenegro, afijn zullen zien wat de playoffs met zich mee zal brengen.

Voor de Feyenoord fans, Orkun was wel een baas vandaag, zoveel rust aan de bal, dat is wel eens erg lang geleden voor ons (Emre Belezoglu).

Met Stefan Kuntz bestaat de kans dat we via de play-offs voor het WK kunnen kwalificeren met zijn Duitse kwaliteit en discipline. Kan me niet herinneren wanneer Turkije voor het laatst zo tactisch speelde, ben blij dat we progressie hebben geboekt sinds die filozof weg is gegaan.

Qatar, here we come! 🇹🇷 🇹🇷

Ik zei gister nog, turkije en nederland gaan samen door

16 november 2021 om 22:53

Door? Heb je alle nummers twee gezien? Ik hou m’n hart vast 😄

16 november 2021 om 23:11

Ik bedoel door in de groep. Wilde niet alles uittypen zoals play-offs

Pff.. goed gezweet na die 1-0 maar toch de overwinning over de streep getrokken. Abdus en Kerem waren samen fantastisch! Caglar was weer echt een krijger, heb geen idee hoe we het zonder hem zouden moeten doen. Echt genoten van dit drietal. Toch nog na een zware vormdip een play-off ticket over de streep getrokken. Inmaart Cenk inpassen en Burak eruit, Yusuf Yazici ipv Hakan en Ridvan monteren op de linksback ipv Caner.

Cenk
Kerem-Yusuf-Orkun-Omür
Berat
Ridvan-Cags-Merih-Zeki
Ugurcan

Dan hebben we toch wel een lekker ploegje. Kijk uit naar de play-offs en hopelijk wordt Italie of Portugal niet geloot. Tegen de andere ploegen acht ik het 50/50. We gaan het zien, kijk nu al uit naar de play-offs!

16 november 2021 om 22:56

Ja tuurlijk gooi Cenk maar lekker in de voorhoede. Deze man is niet eens tribuneklant bij everton en als ie gehuurd wordt gaat hij echt niet opeens aan alle kanten scoren.

16 november 2021 om 23:01

Indien Cenk fit is, dan is het een topspits voor het Turkse elftal. Met Halil en Cenk voorin kan je veel schade veroorzaken met Serdar als back-up

16 november 2021 om 23:05

Tja, je kan vinden wat je wilt van Cenk, maar het blijft een feit dat Cenk de enige spits is die standvastig presteert voor Turkije en zijn doelpunten maakt. Een fitte Cenk is gewoon een topspits voor de Turkse ploeg en met afstand de beste spits die we in huis hebben. Halil en Burak zijn niks voor de Turkse ploeg, Serdar is een prima pinchhitter, maar niet meer.

Wie zou jij dan willen zien in de spits?

16 november 2021 om 23:22

kan je nog lang wachten voordat hij uberhaupt fit is. Denk dat je teveel leunt op de ''best of cenk'' youtube video's. Doe dan maar Serdar en Ali akman. Zelfs Adem Buyuk zou ik zelfs een betere optie vinden dan Burak

17 november 2021 om 00:03

Abdus vond ik onzichtbaar na de 1-1, Calhanoglu speelde de beste wedstrijd van zijn interlandcarriere.

17 november 2021 om 01:30

Yusuf yazici? Serieus? Kijk jij wedstrijden van Lille? Die is vooral dit seizoen zo slecht abnormaal. Ook met het turkse elftal heeft die man nooit wat laten zien. Laat yusuf maar lekker buiten de selectie. Hakan Speelde vandaag eindelijk op een positie waar hij bij Inter en AC ook werd gebruikt. Dat ligt hem ook veel beter. Hakan moet altijd in de basis. Indien Cenk fit is zou ik hem ook graag boven Burak willen zien. En Cengiz altijd boven Omur.

17 november 2021 om 11:06

Bij AC werd hij zeker niet op deze positie gebruikt. Bij Inter spelen ze wat anders en blijkbaar ligt dat hem wel.

17 november 2021 om 12:18

Cenk moet opnieuw aantonen dat hij het niveau wel aankan. Hij is de laatste persoon met ambities. Totaal geen gevoel meer voor topsport. Waarschijnlijk zal hij weer terugkeren naar Besiktas omdat hij de club destijds veel poen heeft opgeleverd. Dat is het enige wat telt. Verder zal hij lekker weer in Istanbul zijn. Lekker uitgaan + popiejopie uithangen. Dan heb ik nog veel meer respect voor een Enes Unal of Ali Akman, die op Europees vlak willen uitblinken. Kortom, Cenk is ‘no go’, tenzij hij zich herpakt, waar ik niet van uitga. Vergane glorie.

Voortaan gewoon met 2 controleurs spelen (berat en kokcu) onze opa burak kan geen 1 goede bal raken hoop dat cenk optijd fit is. Hopen dat umut meras of ridvan doorbreken anders gaan we met caner de plays off in. Ideale opstelling:
ugurcan-zeki-caglar-demiral-umut meras-berat-kokcu-calhanoglu-under-kerem-cenk

16 november 2021 om 22:53

Cenk? Die spits die een vast contract heeft bij Acibadem? Je gaat toch niet op hem teren

16 november 2021 om 22:56

Letterlijk onze enige hoop op dit moment ik zie halil, kenan, burak en serdar het verschil niet maken.

Wat een wedstrijd heeft Calhanoglu gespeeld zeg, had ik zeker niet verwacht. Misschien dat mede-Duitser Kuntz wel de ideale rol voor hem kan vinden bij het nationale elftal. Al met al heeft Kuntz het prima gedaan tot nu toe, als we de play-offs niet doorkomen is dat ook niet erg. Nu moeten ze als staf op zoek naar de ideale duo of trio op het middenveld en de backs, voor de rest is het wel bekend wie er gaan spelen.

17 november 2021 om 12:24

Hakan vergelijk ik als Belhanda. Beide spelers worden vanuit hun prijskaartje en/of status gezien als nummer 10 met directe inbreng op het scorebord. Echter voelen deze spelers zich fijner in de rol van 6 of 8. Dat heeft te maken met hun grootste kwaliteiten; inzicht, spel kantelen en temporiseren. Zij worden misbruikt door de trainers en onjuist beoordeeld door de voetbalcritici en fans.Wat de fans van Hakan verwachten, ligt verborgen in het spel van Omur. Eens, niet altijd even consequent in zijn spel, maar hij heeft de magic om een dicht gegooid spel open te breken met een pass of geniale actie. Omur’s grootste vijand is zijn blessuregevoeligheid. Hij moet getraind worden op het ontwijken van tackles en stevige charges (zie Messi als voorbeeld). Zijn uitdagend spel komt vaak over als wat een rood lapje voor een stier is.Yusuf beheerst die creativiteit ook, maar ik ben geen fan van hem. Hij straalt niks uit, maakt te veel onderscheid in tegenstanders en is een meester in (schijn)arbeid. Senol Gunes gaf hem teveel ruimte en krediet, terwijl hij dat niet verdient. Galtier liet hem echt werken, ook op defensief vlak en haalde hem 9 van de 10 keer na 60 minuten naar de kant omdat hij het gewilde spel niet 90 minuten kan waarmaken. Daarom vind ik het goed dat Kuntz hem thuislaat. Ook bij Lille raakt hij uit de gratie.

Vond het spel vandaag niet super, maar we zijn door naar de play-offs. Calhanoglu, Soyuncu speelden naar behoren. Burak, Caner en Kenan nooit meer opstellen. Hopelijk loten we een wat minder land maar denk dat het einde verhaal is voor ons. Vraag me wel af of er veel verschil is tov het spel onder Senol Gunes

16 november 2021 om 23:16

Caner was toch echt een van de betere van vandaag. Ik mag hem ook niet en vind ook dat er verandering moet plaats vinden maar om na vandaag Caner te lopen bashen is een no go imo.

16 november 2021 om 23:24

In de eerste helft dacht ik dat ik naar Latovlevici keek maar het was Caner. Liet paar keer de verdediging volledig stikken door op het middenveld te hangen na balverlies, waardeloze passen / voorzetten

17 november 2021 om 00:05

'Liet een paar keer de verdediging stikken'. Dat doet Caner toch al jaren?

We hebben gedaan wat we moesten doen: winnen. Vond dat we netjes hebben gespeeld. G niet een voor een de namen noemen, maar ben echt blij met onze aanwinst Kerem. Maasallah
1e worden was al een utopie, maar bleef toch lang spannend. Op naar de PlayOffs en hopen op een goede loting. Hopelijk komen we Portugal of Italie niet tegen

De vraag was niet of Noorwegen zou winnen tegen Nederland, maar eerder of wij het niet zouden verpesten tegen Montenegro. Als wij iets heel goed kunnen dan is het wel verpesten tegen dit soort landen. Maar goed, we hebben het maximale uit deze groep gehaald en zitten nu in de play offs. We hebben helaas geen geplaatste status, dus moeten we hopen dat we geen Portugal of Italie treffen.

Over de wedstrijd. De enige reden dat Calhanoglu speelt is omdat hij speler is van Inter, want deze kerel functioneert voor geen meter in het Turkse elftal. Het was zeker ook teveel gevraagd om Ridvan op linksback te zetten, want we weten allemaal hoe waardeloos Caner is. Burak is op, maar dan ook echt op. Het wordt tijd om een beetje door te selecteren in de voorhoede.

Caglar lijkt mij man of the match. Die kerel geeft betere ballen naar de voorhoede dan onze Hakan en was wel cruciaal om die 2de doelpunt te voorkomen.

Gefelicteerd Turkse-VZ'ers. Jullie hebben echt netjes de zeilen bij gezet de afgelopen wedstrijden. Ik hoop dat ze het flikken in de play-offs. We hebben er met zijn alle in ieder geval voor gezorgd dat het spannend bleef tot het einde.

16 november 2021 om 22:58

Dankjewel!! als ik toch kritisch moet zijn speelde het gemis van Haaland wel een grote rol voor jullie. Die gelijkspel tegen ons had hij wel in een overwinning veranderd. Ook de wedstrijd tegen Letland zou anders zijn verlopen met zijn aanwezigheid.

Ik weet nu 1000000% zeker dat Kuntz de opstelling en de wissels niet zelf bepaald. Hoe durven we wederom met opa Burak en nutteloze Caner Erkin te spelen? Volgens mij hebben een van deze beide heren een videotape van de TFF. Niet te vergeten onze grote vriend kenan. Wie hem voetballer heeft gemaakt bin kere....... vul de rest zelf maar in. Wie kenan een 'nuttige' speler vindt heeft sowieso geen verstand van voetbal. Die gast is zo abnormaal slecht terwijl de rest van de bank vol zit met jonge gretige spelers die wel hun land trots willen maken.

Ik acht Turkije kansloos in de play-offs, tenzij Kuntz zijn eigen opstelling gaat bepalen en de heren hierboven uit de selectie laat.

Komt er een vrije loting ?

17 november 2021 om 00:48

Nee ik las net dat Turkije in pot 2 komt en Italië/ Portugal die zitten beide in pot 1 dus het word echt zwaar voor Turkije

Genieten geblazen!!

Ik check ondertussen ook alle reacties en iedereen is hier schijnbaar trainer en komt met allemaal opstellingen. Lekker laten gaan boys, we laten het over aan Kuntzie 🤷🏻‍♂️😄😄😄

Sorry hoor maar met Burak gaan we heus niet 2 teams elimineren in de play-offs... al helemaal als je weet dat er in de finale hoogstwaarschijnlijk een team van het kaliber Portugal of Italie komt...

17 november 2021 om 02:51

Huh wat voor systeem heeft de play offs dan? Het is toch gewoon een loting zoals altijd ? Winnaars gaan door? Heb nergens iets gelezen over een finale

17 november 2021 om 10:55

Play offs zijn een halve finale en een finale. In totaal 2 wedstrijden

17 november 2021 om 11:19

@juve 12 teams worden verdeeld in 3x4 “pathways”, per 4tal spelen ze 1 halve finale en de winnaars 1 finale, pot 1 mag thuis spelen.

17 november 2021 om 13:06

Wauw oké dan.. nu baal ik al helemaal dat we play offs spelen.

Mooi voor die jongen. Speelt de laatste tijd wel weer wat overtuigender in mijn ogen, kan nog beter natuurlijk maar het is een tijdje wel wat minder geweest. Dit zal hem ook vertrouwen geven.

Felicitaties aan onze Turkse broeders met het in ieder geval halen van de Play-Offs. Het word lastig maar ik hoop oprecht dat jullie het halen!

Caner Voorzet samen met Burak dramatisch. Voor Caner is er een perfecte vervanger die klaarstaat maar wat doen we met de spitsenpositie? Halil is geen spits, Serdar of Kenan gaan het verschil ook niet maken en Cenk is tegenwoordig meer geblesseerd dan dat hij fit is. Hakan deed het tot mijn verbazing niet slecht in een iets meer controllerende rol, Caglar en Abdulkadir beste spelers op het veld en Kerem die weer weet te scoren. Voetballend gaat het in ieder geval iets beter. Meer organisatie op het veld, spelers die eindelijk weten welke rol ze moeten innemen. Het WK lijkt me momenteel nog iets te vroeg maar het kan hopelijk alleen maar beter gaan. Trouwens ook een sterke invalbeurt van Orkun.

16 november 2021 om 23:15

Serdar scoort wel wanneer hij elke keer erin komt. Ik zou hem laten starten. Hij prikt zijn goals en is nog wat technisch aan de bal. Kenan is te slecht en hij moet nooit meer worden opgeroepen.

Verbloeming. Kuntz is snel geacclimatiseerd en doet echt goede dingen, eens. Echter zullen zijn intentie en kunde op langer termijn niet begrepen worden door de instabiele Turkse voetbalmentaliteit, die zo kwetsbaar is als gletsjers anno 2021.

Toch leuk voor Turkije dat ze nog tweede zijn geworden, stonden er niet goed voor. Op wilskracht en een beetje geluk. Hopelijk is de tegenstander straks enigszins gunstig voor ze.

17 november 2021 om 01:29

Tegenstanders.. playoffs zijn 3 poules van 4 landen. Turkije zit sowieso in pot 2 en zullen in de eerste wedstrijd tegen een land uit pot 1 moeten spelen. Ze moeten hopen dat ze niet in een poule terechtkomen met Portugal of Italie

Ondanks een paar vreemde uitslagen (NL uit en Letland thuis) heeft Turkije dus best een prima kwalificatietoernooi gespeeld. Hopelijk kunnen ze het laten zien in de play-offs maar daar zitten toch een aantal hele sterke landen tussen. Turkse fans: gefeliciteerd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Turkije

FIFA ranking: 32
357 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Wales41
4.Turkije0-7
Voor de complete stand: EK 2020
SpelersPositieW
B. YılmazAanvaller
S. BolatKeeper
B. YılmazAanvaller30
U. ÇakırKeeper30
K. AyhanVerdediger30
Z. ÇelikVerdediger30
M. DemiralVerdediger30
Voor de complete selectie: Clubpagina Turkije.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Turkije.

6 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 20 3 3 0
2020/2021 Feyenoord 24 3 2 1
2019/2020 Feyenoord 22 2 4 0
2018/2019 Feyenoord 11 3 0 0
2017/2018 Feyenoord 0 0 0 0

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren