Éric Abidal plots betrokken in zaak van aangevallen PSG-speelster

Maandag, 15 november 2021 om 18:08Jeroen van Poppel • Laatste update: 10:38

De naam van Éric Abidal is naar voren gekomen in het onderzoek van de Franse politie naar de brute aanval op Kheira Hamraoui, zo meldt Le Monde. De simkaart van de telefoon van de aangevallen speelster van Paris Saint-Germain staat op naam van Abidal. Onderzocht wordt of er mogelijk sprake is van een wraakactie in de relationele sfeer.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Drama tv show aan het worden.

Blijft een heel vreselijk maar merkwaardig verhaal, er worden nu bekende namen genoemd zonder nog concreet bewijs. Er werd eerst gedacht dat het haar concurrent was en werd het door de media gedaan alsof er geen twijfel over mogelijk is, blijkt het (waarschijnlijk) niet te zijn, maar haar naam wordt bijna nergens gezuiverd en nu is Abidal de klos zonder dat er nog bewijs is. Het is natuurlijk wel merkwaardig dat de simkaart op naam van Abidal staat maar totdat er meer duidelijk is schaad je nu mensen die er mogelijk niks mee gedaan hebben.

15 november 2021 om 18:36

Eens, vreemd dat idd nergens iets van zuivering komt voor die andere speelster. Dezelfde media gaan wel vrolijk verder met openlijk speculeren. Rioolvolk.

15 november 2021 om 18:50

Voetbalzone doet hier mooi aan mee door Abidal als verdachte te noemen terwijl ze hem enkel oproepen voor een verhoor.

Abidal zou blijkbaar vreemd gaan of zijn gegaan met die vrouw. De simkaart uit haar toestel staat geregistreerd op zijn naam.

De mensen die haar hebben aangevallen riepen dat ze niet moest slapen met een getrouwde man. Dus hij heeft hier niks mee te maken maar zeer waarschijnlijk wel iemand dicht bij hem.

15 november 2021 om 21:51

Dan ben je wereldbekend, stinkend rijk en heb je een mooie dame om je leven mee te delen... Als je dan vreemdgaat doe het tenminste met iemand waar je het licht niet voor uit moet doen. Jeetje

16 november 2021 om 00:24

Gelukkig zijn er maar weinig zo oppervlakkig als jij

16 november 2021 om 02:16

Hahaha als je dat gelooft ben je wel heel naief. Zeg wat je wil maar ik ben tenminste nog nooit vreemdgegaan in een relatie

Deze man moet samen met bartomeu eerder aangeklaagd worden door de supporters van Barca. De komst van de hoeveelheid non spelers en geld verkwisting die deze man samen met zijn kompaan Barto heeft gerealiseerd is niet normaal.

15 november 2021 om 18:34

Ja hoor. Iemand kaapt het topic weer om frustratie over Barca te uiten. Bravo.

Dus de vrouw van Abidal zou die mannen gestuurd hebben omdat ze haar man verdenkt een buitenechtelijke relatie te hebben met Hamraoui , dat zou echt zo laag bij de grond zijn.

15 november 2021 om 18:45

Dit dus. Snap niet waarom VBZ schrijft dat Abidal verdacht zou worden.

15 november 2021 om 18:50

Blijkbaar is de sim kaart die Harchaoui gebruikt geregistreerd op Abidal zijn naam

15 november 2021 om 19:36

Volgens mij schrijft VZ alleen dat Abidal verhoord zal worden, en even verderop ook dat de advocaat van Abidal aangeeft dat als ze hem willen verhoren hij zal meewerken. Of het ligt aan de wijze waarop ik het interpreteer.

Verhoord worden in een onderzoek staat geloof ik niet gelijk aan verdachte zijn, het kan ook betekenen dat bijv. zoals je eerder ook zelf al aangeeft, hij door de banden uit relationele sfeer een sleutelpersoon in deze kwestie kan zijn zonder zelf schuldig of medeplichtig te zijn. Abidal zou kunnen helpen de daders/aanstichters te identificeren omdat de kans zeer groot is dat hij bekend is met deze personen.

15 november 2021 om 19:47

In de titel gebruikt VZ toch echt het woord 'verdachte', niet zo verwonderlijk dat mensen hier dus op reageren. Zeer kwalijk, blijkbaar heeft VZ geen enkel moreel besef en voelen zij geen enkele verantwoordelijkheid voor journalistieke integriteit. Hoe vaak ik hier wel niet uit de hand gelopen discussies heb gezien puur omdat VZ olie op het vuurtje gooit, en vervolgens alle vervelende berichten verwijderd wegens 'niets toevoegend', het is om je de ogen uit de kop voor te schamen.

15 november 2021 om 20:09

Medellin. En ik snap niet wat dit op een site als VZ moet. Wat heeft dit met voetbal te maken.

15 november 2021 om 20:45

Ah, toen ik mijn reactie typte was het nog "komt naar voren in onderzoek" oid. Ben het wel eens met je analyse over de journalistieke stijl hier de laatste tijd, daar niet van. Alleen was hier in het originele artikel minder sprake van. Serves me right for being an optimist.

Oppakken die onderwereld figuur en de bak in hoe ziek ben je in je hoofd als je een dame zoiets aandoet!

15 november 2021 om 19:35

Abidal is niet aangehouden, niet in staat van beschuldiging gesteld en dus nog niet eens een verdachte. Maar ondertussen door het BocaJuniorsFC tribunaal gebombardeerd tot onderwereldfiguur die de bak in moet omdat hij een dame wat aan doet. Kap is met elke keer onzin posten man we worden hier moe van die lulkoek van je.

Ik heb wat gemist maar aan de hand van bovenstaand verhaal snap ik er geen hol van..

Wat een gek verhaal allemaal. Minutenlang met een metalen staaf geslagen en het slachtoffer heeft geen botbreuken en slechts een aantal hechtingen? Waren de daders 6-jarige meisjes? Verder lijkt de Franse politie lukraak mensen aan te duiden zonder bewijs of duidelijk motief. Een mede-speler omdat ze dan meer kans zou maken op speeltijd? Dat je daarmee een verhoor van maar liefst 36u (wat voor mij aan marteling gelijkstaat) kan goedpraten. Ik zou de politie flink aanklagen als ik die Diallo was.

Wat een plottwist! Als dit waar is is het natuurlijk wel heel zuur dat ze eerst de verkeerde hebben gepakt. Had het slachtoffer niet aan de politie kunnen vertellen dat Abidal ook een mogelijke dader was, hadden ze daar haar telefoon voor nodig?

Al met al een dikke faal van de politie-eenheid als blijkt dat Abidal erachter zat. Want zonder enig bewijs en met terugwerkende kracht dus puur obv aannames iemand valselijk beschuldigen is een zeer kwalijke zaak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.AS Monaco6925
5.OGC Nice6616
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
K. MbappéAanvaller3528
L. MessiAanvaller266
G. DonnarummaKeeper170
S. YansanéAanvaller10
D. FranchiKeeper00
L. LavalléeKeeper00
A. LetellierKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren