Kevin Campbell doet opvallende transfersuggestie voor Donny van de Beek

Maandag, 15 november 2021 om 10:54Yanick Vos • Laatste update: 11:05

Voormalig Arsenal-spits Kevin Campbell hoopt dat the Gunners een poging wagen om Donny van de Beek te huren. De middenvelder krijgt dit seizoen bij Manchester United nauwelijks speelminuten van zijn trainer Ole Gunnar Solskjaer, waardoor hij bereid is om de club in januari al dan niet tijdelijk te verlaten. Van de Beek kan volgens Britse tabloids rekenen op de interesse van Newcastle United en Wolverhampton Wanderers.

Sinds Van de Beek vorig jaar van Ajax naar United vertrok, is de middenvelder er niet in geslaagd om een vaste waarde te worden bij the Red Devils. Onder Solskjaer kwam hij dit seizoen in de Premier League tijdens twee invalbeurten niet verder dan zestien speelminuten. “Het is niet zijn schuld dat hij niet speelt”, zegt Campbell bij The Highbury Squad. “Bij Ajax was hij ongelooflijk. Daarna werd hij gehaald door United, maar hij komt er niet aan spelen toe. Ik snap het er niks van.”

De 51-jarige Campbell, die van 1988 tot 1995 in de hoofdmacht van Arsenal speelde, zou een tijdelijke overstap van Van de Beek naar zijn oude club toejuichen. Daarmee zou Van de Beek in de voetsporen treden van zijn schoonvader Dennis Bergkamp, die tussen 1995 en 2006 uitgroeide tot een clubicoon van Arsenal. "Ik wil alleen het beste voor Arsenal en ik geloof dat Van de Beek belangrijk kan zijn als hij de kans krijgt”, aldus de voormalig spits, die ook de shirts droeg van onder meer Trabzonspor en Everton. “Die jongen heeft echt wel kwaliteiten. Hij wil ook weg, dus misschien kan United hem verhuren aan Arsenal. Je weet het maar nooit. Wat heeft het voor zin om een ongelukkige speler te behouden en Solskjaer ziet het duidelijk niet in hem zitten.”

Transfermarktexpert Fabrizio Romano heeft op zijn Twitch-kanaal bevestigd dat Van de Beek open staat om in januari bij United te vertrekken als de situatie niet verandert en Solskjaer aanblijft als manager. Een tijdelijke transfer naar Everton ging afgelopen zomer op de slotdag van de transferwindow niet door. Meerdere Premier League-clubs zien het zitten om de middenvelder tijdens de winterse transferperiode te verwelkomen. Volgens The Sun ligt Newcastle op poleposition om Van de Beek in te lijven, terwijl de Birmingham Mail meldt dat ook Wolverhampton geïnteresseerd is in de diensten van de negentienvoudig Oranje-international.Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door samcro)

Misschien is het beter als hij op een iets lager niveau gaat spelen. Belangrijkste is elke week spelen

15 november 2021 om 11:39

Dat gaat ie bij Arsenal toch ook doen

15 november 2021 om 12:01

Arsenal staat boven United 😉

15 november 2021 om 13:16

Verrek. Arsenal staat gewoon boven united. En nog op de vijfde plek ook. Toch wel opvallend.

Arsenal zou een mooie en romantische optie kunnen zijn inderdaad 😉 Newcastle zou ik niet heen gaan, want die zullen veel spelers gaan halen en voor je het weet heb je dan weer een concurrent a la Bruno Fernandez.

15 november 2021 om 11:17

Zo goed is bruno ook niet vorig jaar was hij een stuk beter dan dit jaar en vind zichzelf veel te belangrijk worden. ook United zou meer aan Donny hebben dan aan Bruno als je naar het team kijkt. Ook Ronaldo zou meer baat hebben bij de loopacties van Donny dan een Bruno die alles opeist en zicht zelf belangrijkste vindt

15 november 2021 om 11:21

Haha kom op zeg. Als Bruno op de bank zit en vd beek staat er in heb je totaal geen creativiteit. Ronaldo heeft niets aan vd beek die juist in de weg zou lopen. Bruno zorgt voor veel meer gevaar met steekpasses etc.

15 november 2021 om 11:22

Als je dit serieus meent maak ik me zorgen om je kijk op het voetbal. Dat Bruno minder presteert dan vorig jaar is duidelijk maar dan heeft Man U meer baat bij de 8ste wisselspeler.

15 november 2021 om 12:07

sorry man maar door dit soort comments gaan mensen anders reageren. Op basis waarvan denk jij dat United meer aan Donny zou hebben dan Bruno? Ronaldo is gewend met creatieve spelers om zich heen en niet lopers. Die ballen(assists) die Bruno vaak geeft aan Ronaldo of andere gaat Donny niet geven. Die loopacties vind ik altijd een beetje overdreven

15 november 2021 om 12:33

Lol, Ronaldo heeft toch veel meer aan Bruno die hem kan bereiken met geweldige steekpasses/voorzetten, dat kan Donny niet hij heeft niet de creativiteit en de passing. Daarnaast wil Donny ook in de box komen waardoor er juist minder ruimte komt voor Ronaldo.

15 november 2021 om 13:52

"zo goed is bruno ook niet", en toen stopte ik met lezen.

15 november 2021 om 11:35

Jij denkt dat Newcastle deze winter al spelers van het niveau Bruno Fernandes gaat halen? Dream on. Newcastle moet blij zijn als ze 5 a 6 gemiddelde spelers kunnen halen of hooguit 1 grote naam als Hazard / Countinho . Veel spelers zullen nog geen trek hebben in Newcastle op dit moment.

15 november 2021 om 13:16

Denk dat Newcastle juist een goede stap zou zijn voor hem. Die gaan echt wel goede spelers kopen, maar die mogen simpelweg geen heel elftal kopen ivm ffp. Dus van de Beek maakt in mijn ogen echt wel kans op speeltijd.

15 november 2021 om 13:28

Die moeten eerst nog maar eens zorgen dat ze in de PL blijven.

16 november 2021 om 15:15

Dat klopt. Maar een jaar bikkelen op het 2e niveau zou ook niet slecht zijn. Of doe ik van de Beek nu tekort ?

15 november 2021 om 14:58Er zullen op dit moment geen toppers naar Newcastle willen gaan hoor. Daar hoeft ie niet bang voor te zijn.

Ik mag toch hopen van niet. Ik vind vd beek echt tekort komen voor de top en subtop in Engeland. Ook moet ik het maar zien of hij het in de middenmoot kan laten zien. Kan beter net zoals Klaassen naar Duitsland of terug naar Ajax.

15 november 2021 om 11:30

Als hij op de juiste manier gebruikt wordt is hij echt wel goed genoeg voor de subtop in Engeland in mijn ogen. Maar dat is misschien ook zijn probleem dat teams niet op dezelfde manier spelen als bij Ajax.

15 november 2021 om 11:35

Dat is jouw mening. Vd beek is een speler die erg weinig voorkomt in het spel. Een type als Klaassen en til. Spelers die het van het scoren moet hebben en als de dat niet doen heb je er vrij weinig aan. Past goed bij Ajax maar daar houdt het ook wel bij op. Is te beperkt voor top en subtop.

15 november 2021 om 12:42

Hij is veel beter dan Klaassen en Til in potentie. Hij heeft ook wedstrijden gespeeld waar hij ontzettend goed was aan de bal. Maar er wordt hier vee nagepraat.

15 november 2021 om 11:50

Hoeveel heb je van de Beek al zien spelen in "de top/subtop"? hij maakt nauwelijks minuten man. En dat kan aan zijn kwaliteit liggen, maar dat geloof ik eigenlijk niet zo. Een stap naar Arsenal zou mooi zijn, op voorwaarde dat hij aan spelen toekomt. Als het daar ook niet lukt mag je pas de conclusie trekken dat het wellicht aan van de Beek ligt.

15 november 2021 om 11:53

Ik heb hem zien spelen bij united en bij Ajax. Bij united heeft die het niet laten zien in de minuten die hij maakte. Bij Ajax vond ik hem zeker niet zo indrukwekkend als sommige andere spelers. Op basis van kwaliteit vind ik hem nogal tekort komen. Een stap naar Arsenal zou weer een plekje op de bank betekenen. Altijd makkelijk om de schuld bij een ander te leggen. Was dat ook zo bij Klaassen?

15 november 2021 om 11:55

Dat lijkt mij wat voorbarig. Natuurlijk maakt hij weinig indruk bij Manu, hij krijgt echt amper de tijd om zijn stempel te drukken. En je kunt wel stellen dat je die kans dan moet pakken, maar zo makkelijk werkt het natuurlijk niet. Dat verhaal over zijn Ajax tijd is natuurlijk een mening. Persoonlijk schat ik hem hoger in dan jij, en dat mag. Maar het zou fijn zijn als hij bij Arsenal in ieder geval weer een eerlijke kans krijgt, en niet telkens met 3 minuten invaltijd moet proberen iets te forceren

15 november 2021 om 12:00

Tuurlijk is het niet ideaal. Maar als je een kans krijgt hoe klein dan ook is het wel handig als je dan iets laat zien. Wie weet laat hij ook weinig zien bij de training? Zoals ik al zei, bij Arsenal zal die geen basisplek krijgen. Die jongen heeft speelminuten nodig dus kan die beter naar de subtop/middenmoot gaan in Duitsland. Lijkt mij een betere competitie voor hem.

15 november 2021 om 12:08

Je weet toch dat je het bij een Europese topclub meteen moet laten zien? Daarom onderscheidt dat niveau de mannen van de jongens. Het is geen Eredivisie waar je twintig wedstrijden de tijd krijgt om wat te laten zien

15 november 2021 om 12:28

Klopt, maar je kunt nou ook niet op basis van het aantal speelminuten dat hij heeft gekregen conclusies trekken =)

15 november 2021 om 14:37

Hij speelt natuurlijk ook urenlang tegen zijn concurrenten op de training, daar zal je ook moeten opvallen.

15 november 2021 om 21:56

Zal dat niet ook voor een deel aan het spel van United liggen. Tuurlijk kan het dat hij de lat te hoog heeft gelegd met zijn keus. Ik vind het dapper van hem dat hij met zo’n concurrentie toch de stap heeft gemaakt. Die jongen kan echt wel ballen en heeft dat ook zeker laten zien al. Hoop gewoon dat hij een mooie carrière heeft en zijn voeten kan laten spreken.

15 november 2021 om 13:25

Ik denk dat Donny beter bij Arsenal zou passen dan bij United. Zowel de club als de speelstijl zal beter bij hem aansluiten. Echter, hoewel ik altijd gecharmeerd van hem ben geweest kun je best stellen dat hij het niet goed heeft gedaan bij united. Ja, hij krijgt weinig, misschien te weinig, speeltijd, maar dat zal er ook mee te maken hebben met hoe hij zich profileert op de training. Of het voor Arsenal op dit moment een goede aankoop zou zijn valt te betwijfelen. Vergeet echter niet dat zijn schoonvader totaal door het ijs zakte in Italië en daar op dezelfde manier naar hem werd gekeken alvorens hij schitterde bij het tot dan toe boring Arsenal. Je weet niet hoe een koe een haas vangt.

15 november 2021 om 13:30

Andonis, ik vind die vergelijking met Bergkamp mank gaan omdat Donny al in de PL zit en niet vanuit Italië komt. Wel is het zo dat met een coach die niet weet wat ie aan het doen is, er weinig eer te behalen is voor iemand die uit een creatief, gestructureerd voetballend team komt. Donny heeft kwaliteiten, maar heeft zichzelf geen dienst bewezen door in de (weinige) kansen die hij kreeg niet uit te blinken.

15 november 2021 om 22:04

Daar heb je zeker een punt. Het is wel iets anders wanneer je uit een andere competitie komt. Maar het komt wel vaker voor dat spelers bij de ene ploeg beter gedijen dan bij de andere. Hopelijk pakt het goed uit als het zou gebeuren.

Een speler van Utd beter maken zodat hij ze verder kan helpen? No thanks. Ongeacht of ik een plek bij Arsenal zou zien voor Donny.

Lastig.. Ödegaard en Partey gaat hij er niet uitspelen denk ik, dan moet hij met Xhaka, Maitland-Niles en Elneny om een plekje strijden. Ik denk dat Van de Beek beter het beter kan proberen bij een sub-topper in de Bundesliga of Premiera Division

15 november 2021 om 11:18

In de basis denk ik dat Donny idd beter in Spanje past maar Odegaard uit de basis spelen lukt hem zeker wel

15 november 2021 om 11:23

Donny zou hem echt niet uit de basis spelen als odegaard een basisplek zou hebben. Odegaard vind ik niet geweldig maar vd beek al helemaal niet. Ook totaal verschillende spelers. Arsenal heeft behoefte aan een creatieve 10 en geen loper die vaak onzichtbaar is.

15 november 2021 om 11:23

Scheelt dat Odegaard ook niet in de basis staat. Smith-Rowe speelt hij niet uit de basis.

15 november 2021 om 11:25

Odegaard is er al uit gespeeld dus dat is zo niet moeilijk. Heb denk ik liever iemand als Donny in m’n team dan Odegaard. Odegaard kan goed voetballen maar hij doet precies wat wel meer spelers uit de Spaanse competitie doen en dat is het spel constant vertragen. Precies het probleem wat ik vorig jaar met ceballos had. Kappen, draaien nog eens kappen en dan pas de pass geven. Odegaard heeft zeker wel het talent maar moet echt gaan werken aan z’n intensiteit/fysiek en snelheid van het spel. Juist in Engeland is dit enorm belangrijk waar je direct gebruik moet maken van de ruimtes die je krijgt.

15 november 2021 om 11:30

Daarom pleit ik nog steeds voor Auoar.

15 november 2021 om 11:44

Ja en dan graag nog een goede cvm erbij. Het je voor het centrale middemveld Aouar, aankoop, Partey, Xhaka en El Neny fzo

15 november 2021 om 11:58

Elneny zal vertrekken na dit seizoen..

15 november 2021 om 12:33

Bruno van Lyon, een speler die cvm en cm kan. Package-deal met Aouar

Solksjaer heeft zijn lot verbonden aan de tandem Fernandes/ronaldo, dat si de enige manier voor hem om te overleven. Ferguson support Solksjaer en dus zullen ze wel weer punten gaan pakken straks. Het is wel even afwachten wat ze gaan doen tegen Chelsea en Arsenal straks want verliezen ze die allebei, dan lijkt het me wel over voor OGS. En dan heeft vd Beek een kleine kans. Fernandes kan ook goed uit de voeten op de andere twee posities op het middenveld. Pogba rechts in de zone, Fernandes links en vd Beek achter Ronaldo lijkt me wel lekker voor hem.

15 november 2021 om 14:44

Drie aanvallende middenvelders? Dat lijkt me nogal erg kamikaze, United is nu al waanzinnig kwetsbaar met twee aanvallende middenvelders.

Ik snap echt niet waarom er zoveel aandacht wordt besteed aan Van de Beek.. die jongen heeft het niveau totaal niet.. een ongelooflijke miskoop voor Man utd

15 november 2021 om 11:22

Die jongen heeft nog niet eens een kans gehad om te laten zien of hij het niveau wel of niet heeft...

15 november 2021 om 11:24

Zou die het op de training laten zien dan? Als hij zo goed was zou die wel meer kansen krijgen. In de minuten die hij maakte overtuigde hij ook niet.

15 november 2021 om 11:40

Spijker op z’n kop @arsenal890

15 november 2021 om 11:45

Wat een uitermate zwak argument. Dat Solksjaer hem niet goed genoeg of iig minder acht dan wat ie wel opstelt, betekent niet dat hij t niveau niet heeft. Er zijn waslijsten aan spelers die onder de ene trainer/bij de ene club niet uit de verf kwamen maar alsnog de wereldtop bereikt hebben. Jij had dus n kleine 10 jaar geleden geconcludeerd dat De Bruyne het niveau niet had, want anders speelde ie wel meer bij Chelsea, nietwaar? Gelukkig voor Donny wordt er in Engeland vele malen positiever over hem gesproken dan in de uiterst negatieve commentsectie op VZ.

15 november 2021 om 11:51

Wat wil je daarmee zeggen? Dat we een speler nooit mogen beoordelen bij de ene club omdat hij het misschien wel zou laten zien bij een andere club? Over een zwak argument gesproken zeg. Lekker open deuren binnen trappen is dat. Vd beek heeft het niet waargemaakt bij united en is een miskoop. Dat mag je toch gewoon zeggen? Ik baseer op zijn kwaliteiten dat die het niet zou waarmaken bij een vergelijkbare club of wereldtop. Als ik het fout heb zal ik het toegeven maar ik denk dat hij dat niet aankan.

15 november 2021 om 12:02

Precies Kamiel. Het zegt genoeg dat verschillende Engelse pundits het opnemen voor Donny, en het hele beleid van Ole neersabelen. Als Ole dit United de sterren van de hemel liet spelen, en al meerdere prijzen had gepakt, had iedereen het begrepen. Maar juist omdat dit United voor geen meter draait, en alsnog Donny geen kans lijkt te krijgen, is een enorm zwaktebod. Maar hier op voetbalzone weten ze het beter, en trekken ze nu al de conclusie dat Donny gefaald heeft. Bizar. Op United fora heeft Donny ook bij veruit het meerendeel nog een streepje voor. En die zien dit United wekelijks.

15 november 2021 om 12:05

@Kamiel Zegers, klopt, omdat ze in Engeland oprecht in de veronderstelling zijn dat Donny zwaar begeerd werd door Real Madrid en de gehele wereldtop en dat hij zogenaamd al die topclubs heeft "afgewezen" om bij United te spelen. De invloed van die destijds lachwekkende mediahype (achteraf gezien dus volledige onzin) op de publieke opinie. Die Engelsen hebben Donny niet 3 jaar lang wekelijks zien spelen bij Ajax en oordelen dus op basis van die paar goals in de CL en de daaruit voortvloeiende mediahype. Komt bij dat KDB in Duitsland liet zien absolute wereldklasse te zijn en hierdoor een transfer naar City verdiende, dit terwijl Donny bij Ajax toch echt niet ditzelfde of überhaupt wereldklasse niveau heeft laten zien. Nee ik ben geen "Ajax hater", zal het altijd opnemen voor De Ligt, Ziyech en Tadic, maar wát een overgewaarde spelers zijn Donny en Frenkie. Bizar

15 november 2021 om 12:09

Wat ik daarmee wil zeggen is dat het niet waarmaken bij een club niet betekent dat iemand het niveau niet aankan. Dat is niet, zoals jij laat lijken, de enige factor. Ik beargumenteer niet dat Donny per definitie het niveau wél aan kan, noch zeg ik dat je zijn transfer niet als miskoop zou kunnen bestempelen. Daar kunnen sterke argumenten voor gegeven worden; ze hebben namelijk 40 mil uitgegeven voor een speler die ze niet gebruiken. Das n miskoop. Echter zijn ook dáárbij meer factoren in t spel dan het niveau van de speler. Wat ik dus wel beargumenteer is dat jouw argumentatie zwak is omdat je een definitieve conclusie over zijn niveau trekt uit de keuze van één persoon. Dat die ene persoon consequent onder vuur ligt vanwege de keuzes die hij maakt, komt je ‘punt’ ook niet ten goede.

15 november 2021 om 12:20

@Der Bomber Je vult echt ontzettend veel in voor mensen die je niet kent in situaties waar je niet bij bent. KDB kreeg bij Chelsea geen enkele kans, in Duitsland dus wel waarna hij alsnog liet zien absolute wereldklasse te zijn. Dat is precies mijn punt..

15 november 2021 om 12:21

@SilvrrFront ik krijg oprecht het gevoel dat veel mensen hier Nederlandse spelers in t buitenland gewoon liever zien falen. Ik snap dat niet.

15 november 2021 om 12:34

KDB kreeg geen kans omdat hij dit nog niet verdiende aangezien dit ten koste zou gaan van betere spelers op diezelfde positie, idem Donny bij United. Ik zeg nergens dat Donny nooit wereldklasse kan of gaat worden. Alleen zeg ik, en met mij de overgrote meerderheid, dat hij eerst op een lager niveau maar eens moet gaan laten zien wat hij in huis heeft zonder Tadic en Ziyech die de ballen op een presenteerblaadje leggen. Oftewel, zoals iedereen een eventuele transfer naar een topclub VERDIENEN door uit te blinken, als het moet je team op sleeptouw nemen etc. Want z'n Ajax periode is echt niet genoeg.

15 november 2021 om 13:42

Andyboy omdat dit een Nederlandse voetbalsite is en dit gaat over een Nederlandse speler bij een grote club. Een speler die het voor United bij Ajax goed gedaan heeft, en dus op een bepaald niveau zit qua status. Helemaal niet raar dus, die aandacht. Heel anders dan vage jeugdspelers die twee keer jaar bij de selectie mogen zitten, zoals Tahith Chong ooit, en die ook veel aandacht kreeg.

Donny moet gewoon wachten tot Ole wordt ontslagen. Bij de aanstelling van een nieuwe manager moet hij zich bewijzen en zijn kans grijpen. Als die het dan laat afweten, dan moet hij een stap terugzetten en aan de slag gaan bij een subtopper als Everton, West Ham, Leverkussen, ...

Ben benieuwd waar die naar toe gaat. Toch wel een leuke speler als die goed gebruikt word. Hopelijk maakt die de juiste keuze

Ook bij Arsenal zou die op de bank zitten denk ik... ESR is op dit moment on fire en beter dan Donny, Partey en Ödegaard complementeren de boel ook aardig.

meeste bezoekers van deze site kijken naar voetbal zoals scorebord journalisten. Maar als je naar Manchester kijkt dan zie je ook geen goede cijfers ondanks dat Donny nooit speelt. Het probleem is niet Donny bij Manchester maar de gehele organisatie. Club koopt op naam en niet voor het team. Daar de trainer nog eens bij opgeteld kom je tot een team met los zand waar de zogenaamde sterren zich individueel wel overeind kunnen houden maar Donny is een speler die het goed diet bij structuur in het team met andere teamspelers. Hij zoy het bij Manchester city, Liverpool, bayern München, Ajax en andere teams die een team zijn direct goed doen. Jammer dat er hier dit een hoop niet snappen en waarschijnlijk dit verschil nooit zullen in zien.

15 november 2021 om 12:01

"Hij zoy het bij Manchester city, Liverpool, bayern München en andere teams die een team zijn direct goed doen." Leuk meevoetballen in een goed draaiend team is iets anders dan het daadwerkelijke niveau hebben voor deze absolute wereldtop teams, en dat niveau heeft Donny simpelweg nog nooit laten zien, paar goals in de CL paar jaar geleden veranderen hier niks aan. Mijn God, echt een sympathieke knul, kan heus wel wat, maar kap eens met een speler die letterlijk niet eens bij de top 3 van Ajax behoorde naar de absolute wereldtop te schrijven, waar letterlijk alleen maar uitblinkende klasbakken spelen die wél het verschil maken en wedstrijden eigenhandig kunnen beslissen. Donny fans en hun roze bril, City Bayern en Liverpool lachen zich kapot.

15 november 2021 om 12:10

heb jij wel eens in een team gespeeld met teamplayers waar de individuele kwaliteiten naar buiten kwamen en wel eens gespeeld met allemaal ego's? Maar goed zoals ik al zei gaan de meeste dit niet zien. Met zijn kwaliteiten past hij daar ook niet daar ben ik het met je eens

Donny komt bij Arsenal normaal gesproken ook niet aan de bak denk ik, hij gaat Smith-Rowe er in ieder geval niet uitspelen. Ik vermoed wel dat hij daar wat meer als 12e man gezien wordt en vaker minuten kan gaan maken dan bij United. Echter moet zijn insteek zijn om ergens basis te staan, dus zal hij vermoedelijk ergens in de middenmoot of lager van Engeland terecht komen.

Donny moet gewoon weg uit de PL. Het is geen heilige competitie ofzo. Duitsland is ook prima, minder dan vroeger maar nog steeds wel oké. 3e competitie van de wereld. Daar kunnen ze spelers scouten die daadwerkelijk in de filosofie/speelstijl passen, en niet het 'naam scouten' wat ze in de PL doen. Meeste clubs hebben amper een filosofie, die kopen gewoon de beste speler van club x en club y en dan zien ze het wel.

15 november 2021 om 13:18

precies zoals ik erover denk. Club met filosofie past goed bij type donny

Danny heeft echt wel kwaliteit. Hij moet nu gaan kiezen voor een club waar ze met zo'n type speler willen spelen. Iedereen doet nu net of hij er niets van kan. Hij heeft specifieke kwaliteiten. En dat past gewoon niet bij iedere club. Maar een paar jaar geleden was echt fantastisch. Ook Europees. Ik denk dat hij in een hele dominante ploeg met spelen. Zoals bijvoorbeeld Bayern/Ajax. Dan heb je echt wel iets aan hem. Dat heeft hij ook bewezen.

Liever Ramsey terughalen. En/of een speler die vanuit CMF kan spelen. Al komt Patino er ook aan. Met oa Odegaard en ESR hebben we genoeg opties op 10.

15 november 2021 om 13:43

Caqueret ophalen voor de toekomst, ook prima om samen met Patino het middenveld te gaan vormen.

Zo prachtig dat wij hier op Voetbalzone altijd lekker Donny lopen te bashen maar intussen zegt hier een voormalig topper van Arsenal dat Donny een eventuele toegevoegde waarde kan zijn voor Arsenal. Zou mooi zijn voor Donny!

15 november 2021 om 16:47

Voormalig topper? Volgens mij weet jij niet helemaal wie Campbell is.

15 november 2021 om 17:40

Was gewoon een topper bij Arsenal

16 november 2021 om 16:54

Nee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool4839
3.Chelsea4730
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Cristiano RonaldoAanvaller188
M. GreenwoodAanvaller185
David de GeaKeeper220
J. SanchoAanvaller171
M. RashfordAanvaller134
A. MartialAanvaller81
D. HendersonKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

74 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 8 1 0 0
2020/2021 Manchester United 19 1 1 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
Laatste voetbalnieuws

ESPN onthult pijnlijke interne conclusies bij Man United over Van de Beek

Donny van de Beek speelde zaterdag tegen Aston Villa (2-2) zijn vijftigste wedstrijd voor Manchester United. The Red Devils stonden middels een tweet stil bij deze mijlpaal, iets dat de nodige...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren