Perez hard na Montenegro - Nederland: ‘Onvoorstelbaar, alles ging fout bij hem’

Zondag, 14 november 2021 om 10:32Chris Meijer

Kenneth Perez stelt dat het Nederlands elftal in de uitwedstrijd tegen Montenegro (2-2) in de problemen kwam door het optreden van Teun Koopmeiners. De middenvelder van Atalanta werd na 66 minuten spelen in het veld gebracht als vervanger van Georginio Wijnaldum, op het moment dat Oranje nog op een 0-2 voorsprong stond. Perez zegt dat er problemen ontstonden doordat Koopmeiners grossierde in balverlies.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door kakadu)

Wat is voornamelijk zag de gelatenheid waar mee Oranje het allemaal liet gebeuren.
Het gemak hoe die doelpunten vielen , spelers die zo maar door kunnen lopen . Blind die niet eens de moeite deed om een kopduel aan te gaan . Het was allemaal zo gelaten en mak bij Oranje . Het was geen team dat steeds voor een WK ticket

Ik vind het zo merkwaardig dat "we" de wedstrijden in aanloop naar dit WK op dezelfde manier volgen, analyseren en consumeren als ieder ander toernooi. Zal mij werkelijk geen kont interesseren of Oranje zich kwalificeert of niet (gisteren ook niet gekeken, maar begreep dat het slecht was), verbazingwekkend dat de meerderheid van het volk blijkbaar oke is met alles wat er in Qatar gebeurt.

14 november 2021 om 10:51

Ben jij echt zo’n moraalridder, ja? Hier zo stellen dat iedereen die kijkt, of “de meerderheid van het volk” blijkbaar oké is met wat er gebeurt in Qatar. Sinds wanneer is dat een maatstaf voor het wel of niet kijken naar een wedstrijd?
Uiteraard is het schandalig dat daar een WK gehouden wordt, maar in elke sport zijn er wel een aantal edities op bedenkelijke plekken. We hebben ook een EK (of WK?) in Rusland gehad, de Formule1 rijdt in Saoudi Arabië, Olympische Spelen in Brazilië en China..

14 november 2021 om 10:58

Is hij een moraalridder om zijn mening te geven en te ventileren hier? Vind eerder dat jij nu ook te ver gaat om direct dat er bij te halen. Het kan best zijn dat VoetbalVreugd een one liner uit gooit, maar als we de kern ervan blijven negeren. Dan komen we er nooit, er zijn genoeg mensen die ook niet het EK steunde in Rusland of tegen de F1 in SA waren. Zijn hun voor je ook moraalridders omdat zij zichzelf niet willen opgeven voor een sport, maar hen mede mens willen helpen.

14 november 2021 om 11:10

Hij is geen moraalridder omdat hij zijn mening geeft en ventileert, maar omdat hij andersdenkenden veroordeelt. “Het volk” is niet minderwaardig omdat “we” een andere mening of denkwijze hebben!

14 november 2021 om 11:14

Maar wel straks met zn allen naar de F1 in Abu Dhabi, Saudi, Bahrein? Hypocriet allemaal hoor

14 november 2021 om 11:54

Hoezo is dat hypocriet dan? Hij zegt toch nergens dat hij het daar wel mee eens is?

14 november 2021 om 12:21

Ah, de standaard kwalificatie "moraalridder". Kon niet lang uitblijven. Prima, ik ben een moraalridder, maar dan ben jij op zijn minst een laffe wegkijker. Je komt met andere voorbeelden van zaken die ook niet deugen om jezelf vrij te pleiten, maar daarmee bewijs je in feite mijn gelijk. Dank daarvoor.

14 november 2021 om 13:14

SpotOn.

15 november 2021 om 08:32

Graag gedaan, maar wat is jouw gelijk dan precies? Dat het meerendeel van het volk er blijkbaar "oke" mee is? Vind ik nogal een uitspraak, zeggen dat het meerendeel van ons allemaal het prima vindt dat duizenden mensen als slaven gebruikt worden en doodgaan door de slechte omstandigheden.
Ik vind het inderdaad goedkoop scoren door dit te roepen. Wat verwacht je nou van sporters dan? Ik vind het bij de sportbonden/organisatoren/regeringen liggen, niet bij Memphis Depay of Max Verstappen. En dus verheug ik me inderdaad op de wedstrijden en 'het' WK.

14 november 2021 om 11:01Ik hoop vurig op kwalificatie WK van ,,ons Oranje"
Ieder z'n ding en voorkeur lijkt mij.
Zo interesseert mij dat auto racen helemaal niets,en zal het me een zorg zijn wie er wint of als laatste eindigt.
Dan vind ik Qatar meer iets voor de politiek, en niets voor de gemiddelde voetballiefhebber.

14 november 2021 om 11:28

Dat WK gaat er komen, of je het nou leuk vindt of niet. Het enige wat je nu kan doen, is hopen dat misstanden aan het licht worden gebracht in 2022, want het overgrote deel van de voetballiefhebbers gaat dit WK niet boycotten.

14 november 2021 om 19:02

Niet boycotten maar persoonlijk wel minder zin in. Behalve alle misstanden daar, stadion doden etc. is het geen voetballand en verwacht ik weinig sfeer. Het is in de winter en dat allemaal is mogelijk gemaakt door een omgekochte keuringscommissie. Alles bij elkaar is dit gewoon geen echt WK maar voelt het als een soort kunstmatig nagemaakt WK. Tel daar het vrij matige Nederlandse elftal bij op en je hebt een zomer, oh nee bah, winter, waar ik een flink stuk minder naar uit kijk.

14 november 2021 om 12:07

@VoetbalVreugd. Oprechte vraag: Heb je wel naar het Wk in Brazilië, Zuid-Afrika en Rusland gekeken de afgelopen jaren?

14 november 2021 om 12:26

Dat heb ik zeker! En ook toen heb ik mijn mening geuit over de situaties aldaar, al was er tijdens de toernooien in 1978, 1994, 2010, 2014 en 2018 minder bekend over de misstanden en bovendien was het leed niet zo groot als nu. Dit WK in Qatar is in mijn optiek nog vele malen erger en wel om het feit dat de link tussen de betreffende misstanden en het voetbaltoernooi nooit zo direct is geweest als nu. Als de FIFA dit WK niet aan Qatar zou hebben geschonken, zouden duizenden gestorven mensen nu nog in leven zijn. Als je dat weet en toch nog kunt genieten van het voetbal, begrijp ik daar geen snars van.

14 november 2021 om 12:50

Ik vind wel dat er een degelijk verschil zit in die landen en Qatar.

Namelijk dat er landen zijn die verschrikkelijke dingen doen en een land dat verschrikkelijke dingen doet zodat een WK kan plaatsvinden.

Al die notoire zeurders die van te voren niet snapten waarom Koopmeiners niet in de basis stond, terwijl ze zelf geen 90 minuten van hem gezien hebben dit seizoen en alles baseren op wat ze in artikelen online lezen.

14 november 2021 om 12:30

Ik vond de hype rondom Koopmeiners voor de wedstrijd ook overdreven maar hij speelde gister precies het tegenovergestelde van hoe hij dat tot nu toe bij Atalanta heeft gedaan… Dat heeft dus niet zoveel te maken met hoeveel wedstrijden men van hem heeft gezien

14 november 2021 om 12:54

Iedereen valt wel is gelukkig in. Nou niet gaan doen alsof die er niks van kan

14 november 2021 om 12:59

Ik kijk regelmatig wedstrijden van atalanta en hij doet het daar gewoon erg goed. De Roon werd centraal achterin gezet om ruimte te maken voor Koopmeiners. Hij speelt daar wel in een meer aanvallendere rol dat op 6 bij oranje. Waarop baseer jij dat ik alleen maar artikeltjes lees? Zo makkelijk om achteraf te scoren, iedereen heeft wel eens een keer zijn wedstrijd niet.

14 november 2021 om 14:37

De Roon werd centraal achterin gezet omdat bijna alle centrale verdedigers geblesseerd waren dus geen onzin verkondigen met je ruimte maken.

Ik lees net de kop van een artikel in de Telegraaf
waarin Gaal zegt dat hij het niet kan verklaren.
Dan moet hij toch mijn reactie lezen bij het artikel hieronder waarin Vaart zijn mening geeft.
Wat mij betreft zijn er twee opties
Hij kan het echt niet verklaren (wat natuurlijk schandalig is)
Of hij weet het wel en beseft dat het zijn schuld is
ZIjn ass istenten hebben hem laten verzuipen, ze hebben niets gedaan slechts de grote leider zijn gang laten gaan.
Vink is van mening dat het slechts een communicatiefout is tussen 2 spelers. Echt niet. Zo simpel is het niet.
De oorzaak moet je zoeken en niet de aanleiding.
De oorzaak lag in de jubelstemming die Gaal in de gang ( lees kleedkamer) heeft ingezet
Noorwegen gelijk spel
EN de opmerking als we eenmaal gescoord hebben dan enz

14 november 2021 om 11:30

Zijn die assistenten er überhaupt om Van Gaal te corrigeren? Volgens mij zijn die er eerder om zijn kont te likken.

14 november 2021 om 13:49

Ze zouden inderdaad een aanvulling moeten zijn. Luisteren en corrigeren, door zaken aan te dragen, maar Gaal wist precies wie hij mee moest nemen;
1 die in het verleden voop bewezen heeft het likken uitstekend te kunnen en
2 een die ziet dat hij eigenlijk nergens aan de bak komt. Hij riep zelf, na Vitesse, als ik niet aan de bak kan komen dan ga ik een jaar naar Suriname. Gelukkig voor hem nam Stee hem voor Sparta, maar we weten allemaal dat hij niets kan. Van Blind moet hij het likken leren

14 november 2021 om 13:53

Fraser is echt een prima coach en prima assistent. Wat ben jij een stumper zeg. Sukkel

14 november 2021 om 14:34

Vind het ook geen slechte coach, maar moet die wel assistent zijn bij Oranje als die hoofdtrainer van Sparta is?

Ik las echt veelvuldig dat Koopmeiners het echt fan-tas-tisch doet bij Atalanta en dat Van Gaal direct Wijnaldum of F. de Jong zou moeten banken ten faveure van hem. Hahaha, wat een grap zeg, zowel Gini als Frenkie zitten in een vormdip momenteel maar die zijn alsnog gewoon duidelijk beter dan Teun Koopmeiners.

14 november 2021 om 13:27

Wijnaldum duidelijk beter? Heeft ook gewoon een uur niets goed gedaan

Alsof niemand anders van het Nederlands elftal ooit slecht heeft gespeeld. Al die haat ineens terwijl Nederland het gewoon keihard weg geeft. Die fout van blind was ook koopmeiners zijn schuld

Ik vind dat er te gemakkelijk een oordeel wordt geveld, Je speelt als een team en verliest als een team, dit geval gelijk spel. Ik vind met respect voor de speler van Dijk, Blind, maar ze worden echt te traag hoor, Ze krijgen het niet meer belopen, en als dan op het middenveld balverlies optreed, staan ze niet op de plek waar ze moeten staan, En een tegenstander wacht dat moment af, Een centrale verdediger moet centraal blijven staan. Laat de Ligt maar spelen voor van Dijk en Ake op li i.p.v. Blind, Dan krijg je een sterke verdediging,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2226 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

4 fans
Middenvelder, 23 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren