Johan Derksen: ‘Hij heeft zelf zijn complete transferwaarde vernietigd’

Zaterdag, 13 november 2021 om 07:40Dominic Mostert • Laatste update: 07:57

Johan Derksen weet niet hoe Mohamed Ihattaren zijn carrière nog uit het slop kan krijgen. Het is volgens de analist van Veronica Inside de vraag of de negentienjarige middenvelder ooit nog aan de bak komt, nu hij nalaat om te verschijnen bij zijn nieuwe club Sampdoria. In de uitzending van vrijdagavond stelt Derksen dat Ihattaren zijn eigen 'transferwaarde heeft vernietigd' en in de problemen kan komen na het aflopen van zijn contract.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

54 reacties (laatste reactie door 030fcu)

Wacht even... Johan noemt iemand die bij hem in de eerste instantie helemaal niks fout kon doen een recidivist??

Dit is wat het dichtst bij een 'ik had het fout' wat Johan ooit gekomen is.

Blijft zonde van zo’n groot talent.

Oooooohh dus toch niet schuld van schmidt? oh toch wel... nee niet.. Niet meer serieus nemen deze clown. Ook zijn corona propaganda mag de prullenbak in. krijgen ze bij talpa/rtl extra toeslagen als je je steun uitspreekt ofso?

12 november 2021 om 23:15

Wat een onzin over corona, het is zijn goed recht om zijn mening daarover te verkondigen in het programma. Dat jij het er niet mee eens bent ligt niet aan hem...clown.

13 november 2021 om 07:38

Denk na voordat je iets zegt of doet.
De overheid is niet heilig. Je hebt zelf een brein gekregen van God, doe er wat mee zou ik zeggen.
De voornaamste reden waarom ik zo'n argwaan heb opgebouwd is omdat ze iedereen die een tegengeluid biedt, de mond snoeren (inclusief artsen).

Het is en blijft een griep, ja het is besmettelijker dan de gewone griep maar de doden die hierdoor vallen zijn staan bijna gelijk aan de doden die vallen door de gewone griep.
De economie van een samenleving stopzetten middels een lockdown is op z'n minst absurd te noemen.

Als je eens research doet over de klachten die mensen nu al krijgen vanwege dat vaccin is het bizar dat je dan nog als een schaap de mainstream media volgt.

13 november 2021 om 07:49

Nee dan kun je veel beter de klachten krijgen die je van Corona krijgt als je niet gevaccineerd bent. Oh wacht, als je die overleeft dan he, bedoel ik. Wat een kortzichtig gepeupel. Zowel van die prik als van Corona weet nog niemand wat op korte of lange termijn de effecten zijn. Het enige dat we wel zeker weten op korte termijn is dat er wereldwijd miljoenen mensen overlijden aan Corona en dat het prikje er vooralsnog voor zorgt dat dat cijfer omlaag gaat en dat je daarmee ook nog eens je medemens beschermt omdat je minder besmettelijk bent en dus andere risicogroepen meer kans (!) geeft dat ze het door jou niet ook krijgen. Stel je voor dat je wat goeds doet voor je medemens.

13 november 2021 om 08:37

Moozzy, je loopt ongelooflijk dom te lullen en het is door mensen zoals jij dat we weer in lockdown gaan. Als de 85% het vaccin niet had genomen, waren de ziekenhuizen al lang overlopen, wat je kan zien aan de 15% niet-gevaccineerden die zorgen voor de helft van de ziekenhuisopnames. Verder was het dodental van Corona natuurlijk heel hoger geweest als we niet in lockdown waren gegaan.
Ik ga er echter vanuit dat je dit wel weet, maar dat je het gewoon leuk vindt om een aparte mening te hebben, zodat je je bijzonder kan voelen. Kan me namelijk niet voorstellen dat iemand, zonder bijbedoelingen, zoveel onzin kan uitkramen.

13 november 2021 om 08:43

Dat gelul over dat je niet weet wat er in een vaccine zit. Neem je wel eensXTC pil.? Als je een feestje heb. Er is namelijk een groep die zich niet wil laten vaccineren maar wel 3 pillen naar binnen werkt op een feestje. Waarvan ze niet weten wat er in zit. Dan ben je behoorlijk hypocriet. Ik ken een hoop jongeren die zo denken. Maar we nemen geen vaccinatie. Want je weet niet wat er in zit. Laat me niet lachen.

13 november 2021 om 09:14

Jij met je research, op het altijd betrouwbare Facebook zeker? Oh nee je hebt het van Willem Engnek. God heeft mij helemaal geen hersens gegeven, dat kan hij niet want hij bestaat niet. DAT is pas een sprookje. Al die gelovigen die zich niet hebben laten vaccineren houden nu IC bedden bezet en zorgen ervoor dat de reguliere zorg stagneert. Ik stel voor om alle niet gevaccineerde gelovigen in een auto te laden, naar huis te brengen omdat door hun God behandeld te worden. Doe zorgt toch voor jullie? Ben benieuwd hoe dat af zal lopen.....

13 november 2021 om 09:52

Waarom gaat dan NL weer in lockdown?
Je lult zelf dom maar dat ga jij pas zelf zien als het te laat is en je afhankelijk bent van 3 prikken per jaar omdat je lichaam zelf geen antistoffen meer.

In topic;
Derksen spreekt zichzelf idd tegen wat betreft Ihataren en alsof hij het kan weten als ik het goed lees heeft Ihataren maar met heel weinig mensen contact uit de voetbalwereld momenteel

13 november 2021 om 10:18

Nee joh de reden dat je argwaan hebt is omdat je lijdt aan BADE, een afwijking waarbij je een onderbewuste bias hebt voor zaken die tegen de norm ingaan. Die psychische afwijking is ook van alle tijden. Dat complotdenken is niet nieuw en het maakt je niet kritisch of bijzonder. Het is gewoon een afwijking. Een milde vorm van schizofrenie. Het voornaamste probleem is natuurlijk dat de patiënt niet erkent ziek te zijn. Alsof iemand met deslexie roept dat hij woorden gewoon kritisch bekijkt en de rest gek is. Ga naar een psycholoog.

13 november 2021 om 10:20

Ik was gister een halve dag op de spoedeisende hulp. Toen zijn er in totaal 5 artsen en verpleegkundigen naar me zijn gekomen omdat ik 3uur aan het wachten was, terwijl ik spoed had. Excuses maar de corona patienten komen massaal nu binnen we hebben geen plek meer we moeten ze gaan overplaatsen. Maar de mensen zijn zo slecht dat nu onze prioriteit is. Dus ik zei snap ben wel spoed maar ga niet dood waarop de verpleegkundige zegt: sorry maar trek het echt even niet meer.Moet ik dan jou internet onderzoek geloven of de mensen die mij zorg proberen te verlenen voor me een instort moment hebben?

13 november 2021 om 10:38

@wmm5 ik snap oprecht dat het vervelend is en dat mensen gebaseerd op dit soort verhalen toch ervoor kiezen om zich te vaccineren, puur voor je medemens. Het is natuurlijk een mooi gebaar, maar we moeten niet voorbij lopen aan het feit dat dit mensen hun eigen keuze is. Het verplicht vaccineren mag niet volgens onze grondrechten en wat iemands zijn redenering ook is, mensen indirect verplichten om iets te doen wat tegen hun rechten is, is gewoon fout. Die grondrechten zijn niet voor de lol bedacht. Ik snap dat mensen zich laten vaccineren en ben niet perse anti, maar de Jonge was gister weer kinderachtig aan het vertellen dat 2G niet leidt tot indirecte vaccinatiedrang alsof mensen die luisteren geen IQ hebben. Mensen hun keuze vrijheid dusdanig inperken totdat ze BIJNA geen andere keuze hebben is gewoon indirecte dwang, spreek dat ook gewoon uit als overheid als je geloofwaardig wilt overkomen.

13 november 2021 om 10:43

2g slaat overigens nergens op. Een negatieve test maakt de kans dat je besmet bent veel kleiner dan een vaccin en geen test. Gewoon 3g blijven.

13 november 2021 om 11:02

Oh maar ik deel jou mening over vaccinatie en dwang zeker. Maar niet mensen die zeggen covid valt reuze mee, is een klein griep. In totaal zijn er meer dan 70.000 verpleegdagen aan covid patieten verpleegt nou dat is niet zomaar een griepje. Ik heb heel veel vrienden in de medische sector o.a omdat ik zelf in de veterinaire sector werk (soort zoekt soort 😅). De verhalen die zei mij vertellen neem ik toch echt meer serieus dan alle achterlijke verhalen die mensen op het internet "zelf" uitgevogeld hebben.

13 november 2021 om 12:25

Zola10. Dan neem je die spuit lekker drie keer per jaar. Alsof je het zo druk hebt dat je niet drie keer per jaar even een spuitje kan halen. Als je dat spuitje aangeboden krijgt, zeg je, ‘dankjewel en God zegene Nederland.’

13 november 2021 om 12:26

Migi, het idee is dat mensen die niet gevaccineerd zijn of geen Corona hebben gehad het virus makkelijker bij zich dragen en het makkelijker doorgeven. Dus die nemen het makkelijker mee vanuit een festival dan gevaccineerden.

Vind het zelf overigens veel te ver gaan.

13 november 2021 om 14:52

Dat wel, maar daarom moeten ze ook negatief testen voor ze naar binnen gaan.

13 november 2021 om 21:08

Ja maar daarom zeg ik ook, dat ze het dus weer makkelijker meenemen vanuit iets als een festival en het dan weer in thuiskringen kan doorgeven.

12 november 2021 om 23:34

Het is ook niet Corona dat hij propageert, maar het vaccin en terecht!

12 november 2021 om 23:55

Al die mediagekkies moeten inperking van vrijheid promoten. Vrijheid zoals over je eigen lichaam beslissen. Dat er mensen zijn die dat goedkeuren.. Bijwerkingen zijn op korte en lange termijn grotendeels onbekend. En die bekend zijn die zijn niet mals. Dat zijn feiten, wereldwijd. En die mensen hebben (mogelijk) last van onderliggend lijden. Maar niemand krijgt een uitgebreide medische check om dit in kaart te brengen. Dus is het Russische roulette. En ik ga niet het risico nemen dat m’n zoontje (een van of) z’n beide ouder verliest. Zeker niet voor een vaccin dat niet beschermt tegen een virus waar z’n ouders (zeer waarschijnlijk) niet aan zullen overlijden of ernstig letsel aan over zullen houden. En dat maakt niet mij egoïstisch, want je prikt niet voor een ander. Dat maakt hen die van mij verwachten dat mijn gezin risico’s loopt egoïstisch. Mensen zoals die ongezonde en corpulente Bruls. Leef gezond en je hebt niks te vrezen. Het virus zwakt af maar is meer besmettelijk, zoals dat bij virussen gaat. Bescherm de zwakkeren door opschalen ic en het fatsoenlijk betalen en opleiden van personeel. Door niet het aantal ziekenhuizen te gaan verlagen, want dat is de bedoeling. En die drukte in de ziekenhuizen is een direct gevolg van de maatregelen die voor uitgestelde zorg gezorgd hebben, en een geboortegolf veroorzaakt hebben zoals dat eigenlijk altijd bij een crisis het geval is. Het gaat om gehoorzaamheid en niet om gezondheid. Die QR-samenleving is het doel. Niet het beschermen van de bevolking tegen een virus met ene mortaliteit onder 1%. O, en geld verdienen. Lobbyisten zijn een gezwel in de politiek, corrupte politici en mensen daar omheen zwichten.

13 november 2021 om 00:54

13 procent van de bevolking(12 jaar en ouder ) die ongevaccineerd is zorgt voor 80 procent van de IC gevallen en ongeveer 60 procent van de ziekenhuisopnames. Als je die cijfers doortrekt of als Nederland 1 groot Urk was geweest dan zouden de ziekenhuizen uitpuilen, zeker als je nagaat dat de 'zwakkeren' al onder de gevaccineerden vallen.
QR-Samenleving als doel? Boycot je nu ook Google en Facebook? Die werken precies hetzelfde alleen die doen dat automatisch op de achtergrond.
Het enige waar ik het met je eens mee ben is dat lobbyisten een gezwel zijn.

13 november 2021 om 06:17

Jij en die 13% zorgen er wel voor dat ziekenhuis personeel overuren draait en amper vakantie of vrije tijd kunnen nemen. Dat mensen hun baan verliezen of in de schulden komen omdat het bedrijf dicht moet of geen omzet kan genereren door de beperkingen en regels. En de mortaliteit is juist onder de 1% omdat de meeste mensen juist het vaccin hebben genomen. Ik vind het dus wel een vorm van egoïsme om het vaccin niet te nemen. Omdat je een "ikke, ikke, ikke en de rest kan....." mentaliteit hebt. LET WEL: ik vind dat iedereen vrij is in de keuze om wel of niet het vaccin te nemen. Maar ga alsjeblieft niet een "complot" over media, etc. Verzinnen, want wat levert het Johan Derksen op om Vaccineren te promoten. Voor zichzelf denk ik heel weinig. Hij krijgt niet meer salaris ofzo. Hij meldt het in het algemeen belang van de meerderheid van de bevolking in NL.

13 november 2021 om 06:56

Domste opmerking in je te lange betoog: leef gezond en je hebt niets te vrezen. Er zijn legio voorbeelden van mensen die gezond leven, maar toch blijvende schade hebben van Covid.

13 november 2021 om 07:54

Waarom zou je een vaccin nemen die maar voor de kwart werkt. Je spuit een virus in je lichaam om een ander virus mee te bestrijden en wat de bijwerkingen van die vaccin is. Is nog helemaal niet duidelijk. Wat een schapenvolk zijn jullie ook zeg!

13 november 2021 om 07:55

Niet willen vaccineren omdat je de medische wetenschap / overheid niet vertrouwd is een vrije keus en daar sta ik helemaal achter. Maar doe dan ook geen beroep op de medische zorg / overheid als blijkt dat het virus jou dusdanig te pakken heeft dat je naar het ziekenhuis moet. Zijn de ongevaccineerde mensen die al 3 weken op hun buik aan de beademing in de IC liggen nog steeds zo principieel? En vragen ze bij ieder medicijn /antibiotica wat ze krijgen toegediend wat er in zit?

13 november 2021 om 07:59

Hoe lang wil jij wachten tot je zeker weet wat de bijwerkingen zijn van het vaccin? Ik ben geen schaap, ik doe wat ik denk dat het beste is.

13 november 2021 om 08:00

Ook maar geen paracetamolletjes meer nemen… kijk eens in de bijsluiter naar al die enge bijwerkingen… Maar goed, we zullen over 25 jaar zien wie er verstandig aan heeft gedaan om wel/niet te vaccineren. Mijn inschatting is dat er tegen die tijd meer gevaccineerden zullen praten over ‘die arme mensen die geen prik wilden toen’ dan andersom.

13 november 2021 om 08:19

Zo grappig, zoveel figuren die Derksen roemen omdat hij zijn mond niet laat snoeren en zegt wat hij denkt. Maar als het niet in hun straatje is dan is hij opeens een mediagekkie die overheidspropaganda verspreidt.

13 november 2021 om 09:55

Kom even met officiële cijfers, het buitenland geeft ze wel en daar is het tegenovergestelde aan de hand. Wanneer in de kamer opheldering wordt gevraagd reageert Rutte en de Jonge dat ze het niet willen opvragen omdat dat het vertrouwen zou schaden, word wakker en open je ogen je wordt zwaar voor de gek gehouden

13 november 2021 om 10:27

@ rambokolombio Bij dat schapen gedoe moet ik altijd zo lachen. Jij bent ook gewoon een schaap maar je volgt een andere kudde. Of heb je zelf alles onderzocht? Dus zelf.in het laboratorium gewerkt, de werking van het virus bestudeerd? binnen en buiten een levend organisme? Daar ook scriptie over geschreven en voorgelegd bij de medical board?medische artikelen gepubliceerd? Nee oke dan ben je schaap.

13 november 2021 om 10:33

Ga nou gewoon ff keertje met een psycholoog praten joh. Ook fijn voor je kinderen als je een keer tijd voor ze hebt tussen al dat onderzoek op internet door. Werkt vast bevrijdend als die paranoïde sluier van je kop valt.

13 november 2021 om 12:00Ach lul toch niet dat hij en die 13 ervoor zorgt dat het ziekenhuispersoneel overuren draait..dat komt juist door mensen zoals jij die menen dat als ze zijn gevaccineerd dat ze weer alles kunnen en mogen..de polonaise gaan lopen enz.. daarom word juist overal iedereen besmet.. omdat die mensen doen alsof corona nooit heeft bestaan en weer leven als vroeger.. ikke ikke ikke zo denken de mensen die gevaccineerd zijn ja..want die houden zich nergens meer aan..de ongevaccineerde komen niet eens in kroegen op feestjes enz enz dus ook geen kans om mensen te besmetten zoals gevaccineerde wel doen.. het is ook helemaal niet bewezen dat de ongevaccineerde hier iedereen besmetten..denk eerder de mensen die gevaccineerd zijn en doodleuk naar het buitenland op vakantie gaan en het hierheen meenemen..en dan carnaval gaan vieren enz omdat ikke ikke ikke toch gevaccineerd ben, is hetzelfde als die QR code dat ze denken dat als ze die hebben kerngezond zijn en geen mensen kunnen besmetten..de helft ervan heeft gewoon Corona door hoe ze leven.. zich niet kunnen gedragen.. zoek het eerst is bij je eigen ipv de ongevaccineerde overal van gaan liggen lopen te beschuldigen..dan zou het al een stuk beter gaan.

13 november 2021 om 12:29

Prima dat je je niet laat vaccineren, moet je zelf weten voor de rest, maar kom niet met de onzin dat je vaccineren alleen voor jezelf doet. De enige reden dat ik hèt doe is zodat ik de ouderen niet besmet. Zelf ben ik totaal niet bang voor het virus namelijk.

13 november 2021 om 12:31

Atletico, als ongevaccineerden niet eens op feetjes komen, dan is het toch extra bijzonder dat ze voor de helft van de ziekenhuisopnames zorgen? Je lult onzin.

13 november 2021 om 13:23

Ik vind je reden voor vaccinatie echt prima in mijn optiek mag iedereen wel zo denken alleen onze overheid heeft de zorg voor Corona op heel veel vlakken laten vallen me vrouw die daarvoor 60 uur per week draaide en uit haar eigen zorgplicht doorging tot ze neerviel en toen zaten er al 3 hoofdverplegers thuis met overspanning de argumenten dat ongevaccineerde het zorgpersoneel belast is gewoon niet waar want voor hun is het nu al beter dan voor Corona dit is gewoon een gevalletje ik moet me onterechte rode kaart goedmaken en gooi het gewoon op de burgers

Ik snap heel goed dat hij in Utrecht opduikt, en het slimste wat Mo nu kan doen is lekker 2jaartjes bij de locale FC komen ballen, Zuidam heeft hem vast al geappt. Lekker dicht bij huis, mantel der liefde van Hake/kruys. Psychisch gezond is precies even veel waard als fysiek gezond, dan komen die centen later wel weer.

12 november 2021 om 23:06

Zou Utrecht zijn transfersom willen voldoen aan Juventus? En waarom zou hij bij Utrecht wel in het gareel gaan lopen als hij daar bij andere clubs heel veel moeite mee heeft?

12 november 2021 om 23:35

Laat ik beginnen te zeggen, dat ik precies niets feitelijk van zijn situatie af weet. Maar als ik de berichten lees kom ik zelf tot de conclusie dat er mentaal even iets niet zo lekker gaat. In een een ander land gaan wonen op je 19e, zonder familie vrienden etc. Dan is terug naar de basis vaak een goede eerste stap. En zijn basis is blijkbaar nog steeds Utrecht. Kopen hoeft toch niet, 2jaar verhuur en italiaanse les in Utrecht.

Ihattaren zei een tijdje geleden nog dat hij de duurste uitgaande transfer van PSV wilde zijn. Het kan snel verkeren.

Jammer voor hem dat het zo loopt. Ik denk dat zijn pa een hele grote rol in zijn leven speelde en hem wegwijs maakte en hielp op het goede pad te blijven. Ik hoop voor hem dat hij het plezier weer terug kan vinden ergens bij een club.

13 november 2021 om 08:33

Dat stond inderdaad laatst in een artikel en zou goed kunnen, al is dat geen vrijbrief om met 180/190 over de snelweg te karren.

Kom maar naar ADO daar Mo!!

Verwacht en hoop dat Juventus snel zijn handen van dit jochie aftrekt, zijn we van deze dwaas verlost, jochie denkt echt dat de wereld om hem draait, hoe sneu kun je zijn

Als Feyenoord hem voor weinig (niets) kan huren lijkt mij het wel een gokje waard. Slot kan hem misschien wel weer aan het voetballen krijgen. En misschien is hij net het beetje extra creativiteit wat Feyenoord kan gebruiken.

Hij verknald het zelf, en ben het helemaal met Derksen eens,

14 november 2021 om 05:27

Toen ik 19 was heb ik ook echt genoeg verknald, daarmee had Mo op de voorpagina van de Telegraaf gestaan. 19jaar en dan zo veel geld, roem, druk, verwachtingen, spanning. Dat is echt niet heel gek als iemand daar een beetje van in de war raakt. En dan heb je ook nog zijn overleden Pa. Het is vooral gewoon sneu dat zijn omgeving blijkbaar niet in staat is te helpen.

Het blijft lastig, hé? Die jongen gewoon met rust laten...

Er is maar 1 ding veranderlijk dan het weer: de mening van Derksen. Een jaar lang heeft hij lopen verkondigen dat de malheur van Ihatarren allemaal Schmidt zijn schuld was. Nu hij er ook in Italie een potje van maakt, draait de volksmenner als een blad aan een boom om.

Voor Mo is het allemaal enorm spijtig. Zo ontzettend veel talent, maar tegelijkertijd zo labiel en zo'n zwakke mentaliteit. Dit was zijn laatste kans. Komt helaas niet meer goed.

Aan alles wat je leest merk je dat deze jongen het op dit moment in zijn leven enorm lastig heeft. Als iemand met zoveel talent zelfs zou willen stoppen met voetballen en niet meer de telefoon opneemt als zijn club belt, dan gaat het echt even niet zo lekker. Zo iemand moet je geen ‘dwaas’ noemen of over ‘verknallen’ praten, laten we vooral hopen dat hij weer het geluk in zijn leven kan terugvinden. De rest is bijzaak.

Vorig jaar waren de welgeinformeerde experts Driessen en Derksen het anders nog roerend eens dat het Schmidt was die het grootste talent van Nederland (een titel die een paar maanden later moeiteloos op Gravenberch werd geplakt) eigenhandig de vernieling inhielp…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2226 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop, zo weet Fabrizio Romano. De Amsterdammers hebben daarvoor een volledige overeenkomst bereikt met Juventus. De laatste stap om de overgang te voltooien...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren